miercuri, 29 iulie 2009

Adevărul despre Michael Jackson – Partea a XVIIIa

...


CONSPIRAŢIA (continuare)




Pe data de 29 iunie 2009, Susan Malvo de la CNN l-a intervievat pe Edward Chernoff, avocatul doctorului Conrad Murray. Avocatul a afirmat că doctorul Murray a fot lângă Michael, cu 30 de minute înainte de a chema paramedicii. Apoi avocatul a început să divagheze, incoerent, de la subiect. Dar, dintre rânduri, reiese clar că în casa lui Michael nu exista niciun telefon funcţional. Un alt amănunt ciudat este acela că doctorul Murray nu a ştiut adresa exactă a reşedinţei pacientului său (Helo ??), ca să-i îndrume pe cei de la 911. Cum e posibil ca un medic, care conduce singur până la locuinţa pacientului şi care chiar a locuit o vreme cu acesta, să nu fie în stare să dea informaţii privind locaţia ?... În cel mai rău caz, dă detalii orientative de genul „prima la stânga, a doua la dreapta” – dar nu spune că nu ştie adresa.

Apoi, Susan Malvo l-a întrebat pe avocat de ce Murray nu a chemat mai devreme paramedicii, iar acesta a răspuns că Murray e cardiolog şi ştie să facă resuscitare. Ei bine, orice elev de clasa a VIIa care a făcut la dirigenţie o juma’ de oră de prim-ajutor ştie că resuscitarea nu se face în pat, ci pe o suprafaţă dură. A trebuit să-i spună dispecerul de la 911 să-l mute pe Michael pe podea, că el habar n-avea. De aici au început să se încurce în minciuni şi să devină penibili. Pe de altă, parte, vorba detectivului Colombo: „un cardiolog nu ar trebui să aibă defibrilator ?”. Iar acum defibrilatorul se poate folosi în pat. Dar Murray nu avea aşa ceva.

Să mai vorbim puţin şi despre AEG, care l-a ademenit pe Michael în această serie de concerte pe motivul datoriilor. AEG l-a plasat în acea locuinţă şi îi plătea chiria. O locuinţă fără telefoane (?!). AEG i l-a băgat pe gât lui Michael pe doctorul Murray, garantând că sănătatea lui ar fi mai în siguranţă aşa. Doctorul Murray era plătit de AEG, pentru „a avea grijă” de Michael, cu 150.000 USD pe lună. Doctorul Murray avea datorii de 250.000 USD. Iar avocatul lui Murray a afirmat că AEG îi datora acestuia 300.000 USD.

La întrebarea „cum l-a cunoscut Michael pe Murray ?”, Chernoff a răspuns că, în 2006, fiul lui Michael s-a simţit rău pe când se aflau în Las Vegas şi cineva i l-a recomandat pe Murray, pentru consultaţie. Asta a fost tot. Murray a devenit medicul personal în mai 2009 – cu o lună înainte ca Michael să moară. Acuma, AEG pretinde că Michael a insistat să-l aleagă pe Murray pentru turneul de la O2 Arena. Ca să vezi, dom’le, se terminaseră doctorii pe lumea asta şi Michael şi-a adus aminte după 3 ani tocmai de Murray...

Oricine au fost cei care au făcut asta, au avut grijă să o testeze în media înainte să se intâmple. Cu destul timp înainte, apăruseră ştiri de genul „Michael e pe moarte din cauza cancerului”, „Michael are o boală fatală de plămâni” etc.

La 12 ianuarie 2009, „The National Enquirer” scria: „Michael Jackson e pe moarte şi nu mai are decât 6 luni de trăit... Starea lui de sănătate se deteriorează rapid din cauza dependenţei de analgezice şi de alcool.” Ar fi prima oară în istorie când unei persoane dependente de analgezice şi de alcool i s-ar prezice cu atâta exactitate sfârşitul.

LAPD, cunoscut ca fiind cel mai corupt şi mai lipsit de etică departament de poliţie din S.U.A., se întoarce după 2 zile ca să ia „pungile” – care mai apoi au devenit „sacoşele” şi în final „sacii” (pe când „camioanele” ??) – cu medicamente. Prin casa aia s-a perindat atâta lume în acele două zile. De ce nu le-au ridicat din prima zi ?... Trebuia ca asta să devină o ştire de senzaţie iar poliţiştii să plimbe acele pungi prin faţa camerelor de filmat, ca să fie siguri că le vede toată lumea ?...

Pe 30 iunie 2009, o asistentă cu pretenţii de nutriţionist (??) pe nume Cherilyn Lee apare la CNN şi declară că Michael s-a milogit de ea, cu o săptămână înainte de a muri, să-i administreze narcotice care în mod obişnuit se utilizează numai in spital, sub o atentă supraveghere. Iar ea l-ar fi avertizat pe Michael că, după aşa o chestie, nu s-ar mai fi trezit. Lee fusese o vreme asistenta lui Michael, dar el o concediase în urmă cu 3 luni. Anderson Cooper, realizatorul emisiunii „Anderson Cooper 360°” a supus-o pe Lee unui şir de atacuri încrucişate, pentru a-i testa veridicitatea afirmaţiilor iar, la întrebarea „De ce te-ar fi căutat Michael, la 3 luni după ce te-a concediat ?”, Lee n-a fost în stare să răspundă şi a început s-o dea de gard. Tot Lee a mai spus că Michael îi datora bani (n.m. încep să am vaga impresie că Michael era dator vândut fiecărui om de pe planeta asta – lol). Chiar aşa fiind, Michael – sau oricine altcineva – ar fi cerut ajutorul cuiva căruia îi era dator ??? Şi, mai mult decât atât, de ce i-ar fi cerut unui asistent în nutriţie (adică medicină naturistă) să-i dea/administreze droguri care nu se eliberează decât de către medici specialişti pe baza unor formulare speciale ??

Firpo Carr, un bun prieten al lui Michael, a apărut la „Headline News” pe 1 iulie 2009 şi a spus răspicat: „Michael nu s-ar fi milogit de nimeni, niciodată. Dacă nu erai de acord cu solicitarea lui, se întorcea cu spatele şi pleca mai departe.” Firpo Carr a provocat-o pe Cherilyn Lee la o dezbatere publică televizată. Bineînţeles că farfuza n-a mai dat niciun semn.

O altă istorie, bine vehiculată de media, a fost aceea că Grace Rwaramba, care a lucrat pentru el timp de 17 ani, „i-a provocat de mai multe ori vărsături, pentru a-i goli stomacul de medicamente”. Pe 30 iunie 2009, Larry King a citat o declaraţie recentă a lui Grace Rwaramba: „pe lângă faptul că a fost angajatorul meu timp de 17 ani şi că mi-a încredinţat sarcina de a mă ocupa de copiii săi, Michael mi-a fost un prieten foarte drag. Pe lângă prietenia noastră şi provocările pe care le înfruntă orice relaţie, el a fost cinstit până la sfârşit. Îndrăgesc şi onorez memoria lui. Sunt şocată, rănită şi profund îndurerată de recenta falsă declaraţie care mi se atribuie şi în care aş fi spus ca i-am provocat vărsături pentru a-i goli stomacul de un coctail periculos de medicamente. Această declaraţie care mi se atribuie confirmă ce e mai rău în tendinţa de a transforma o tragedie într-o ştire senzaţională şi a murdări o reputaţie de dragul profitului.” În mod ironic, media a trecut peste această declaraţie a lui Grace Rwaramba, dar a pompat în continuare povestea asistentei-nutriţionist cum că Michael a implorat-o să-i dea droguri.

Şi, ca să fie treaba treabă, pe 29 iunie 2009, administraţia lui Obama a pus capăt eforturilor făcute în ultimii 7 ani şi ceva, de familiile victimelor din 9/11, aprobând un proces împotriva familiei regale din Arabia Saudită, pentru legături financiare cu conspiraţia (financiare ??.. Arabia Saudită ??... şi cu genocidul cum rămâne bre ???...).







Illuminati, Music Industry and Why Michael Jackson Was Killed




Ca fapt divers, contul de pe youtube al celui care a postat filmul de mai sus, laolaltă cu cel pe care l-am adăugat şi în Partea a XVIIa, a fost şters, iar acum filmele sunt încărcate pe alt cont – nu se ştie pentru cât timp, dar eu mi le-am salvat în calculator, pentru orice eventualitate.

Am aflat că există o grupare intitulată JIDF (Jewish Internet Defense Force) şi care pretinde că se ocupă cu ştergerea materialelor pe care membrii grupării le consideră a promova terorismul islamic şi ura rasială (haida-de!), în special de pe siturile antisemite şi anti-Israel. Gruparea îşi concentrează atenţia mai ales pe websituri precum Facebook, Myspace, YouTube, Google Earth şi Wikipedia.

Acuma, partea cu antisemitismul o înţeleg, dar cine hotărăşte unde începe antisemitismul şi unde se termină libertatea de exprimare ?... Cine decide când o simplă ironie, o informaţie ori un banc nevinovat cu Iţic şi Ştrul devin îndemnuri teroriste ?... Cine sunt aceşti JIDF, care îşi arogă titulatura de „justiţiari ai internetului” ?... Pentru cei care credeau că s-a terminat de mult cu fascismul, am o veste proastă: nu s-a terminat. Doar că fascismul nu este nici pe departe ceea ce am învăţat noi la lecţia de istorie.

Şi dacă tot am ajuns la subiectul „(anti)semitism”, haideţi să dezvoltăm puţin.
„De la Al Doilea Război Mondial încoace, evreii au fost trataţi cu mănuşi de mătase. Fără Auchwitz, Israelul nu ar fi existat.” (Nathan Goldmann – „Paris Match”, 29 decembrie 1979)

„Holocaustul” i-a oferit Israelului un avantaj psihologic imens în faţa lumii amabile, mai ales a celei din S.U.A. şi Germania. Exploatând complexul de vinovăţie inoculat în non-evrei, zioniştii au obţinut:
● peste 65 miliarde U.S.D. de la Germania
● peste 55 miliarde U.S.D. de la S.U.A. Israelul, o ţară prosperă, primeşte 3,2 miliarde U.S.D. (circa 8 milioane pe zi) în ajutoare străine – mai mult decât orice altă ţară
● cei 45.000 de evrei imigranţi din Rusia au primit cel mai mare ajutor financiar. Au intrat ca „refugiaţi” fără să prezinte vreo dovadă a persecuţiei. Ca „refugiaţi”, au beneficiat de toate avantajele oferite de această poziţie.
● spălarea creierului practicată non-stop în şcoli, media, filme şi cărţi a plasat Israelul deasupra oricăror critici.

Adevărul adevărat este că Holocaustul a fost furat. Va trebui să învăţăm să facem distincţia între evrei şi masoni/iluminaţi/satanişti/elita/CFR/Bildenberg etc. Există o carte scrisă de Arthur Koestler, în care se povesteşte originea celor care ne manipulează astăzi. Cartea se numeşte „Al 13-lea trib”, eu o am în format pdf în limba engleză şi o păstrez cu sfinţenie, cu atât mai mult cu cât Koestler a fost asasinat la scurt timp după publicarea acestei cărţi. Peste 85% dintre cei care se declară evrei sunt de fapt khazari (din tribul Ashkenaz), fiind originari dintr-o regiune aflată între Marea Neagră şi Marea Caspică. Koestler a fost el însuşi khazar, asa că putem sa-l credem pe cuvânt (ca să nu mai spun că moartea lui spune totul). Există si în Biblie referiri la ei – în geneza 9.27 şi Apocalipsa 2.9 şi 3.9. Adevăraţii evrei sunt semiţi (au aceleaşi rădăcini cu arabii şi sirienii), cu pielea închisă la culoare, iar khazarii le-au confiscat identitatea, mergând până într-acolo încât, în al doilea război mondial, khazarii bogaţi i-au sacrificat pe cei de rând, tocmai pentru a pregăti temeinic instaurarea NWO. La Auschwitz au murit oameni nevinovaţi pentru ca aceşti khazari să-şi aducă la îndeplinire scopurile, iar acum umblă cu pancarte deasupra capului şi latră de câte ori au ocazia, că ei fac parte dintre cei persecutaţi. Asta înseamnă „holocaust furat”. Iar cei care protestează impotriva NWO, a CFR şi a reprezentanţilor lor nu se numesc de fapt antisemiţi, ci anti-masoni sau anti-iluminaţi sau anti-elite. Mulţi dintre evreii cu pielea albă nici nu ştiu că sunt de fapt khazari, până acolo s-a mers cu manipularea. Aceşti antihrişti, care şi-au propus să reducă ppulaţia globului la sub 1 miliard, utilizeaza mai multe metode încrucişate, precum: alimente otrăvite (vezi Codez Alimentarius), programe de vaccinări (vezi vaccinarea programată forţat împotriva aşa-zisei gripe porcine ori împotriva cancerului de col uterin), chemtrails, război psihotronic, geofizic, informaţional etc. A, să nu uităm de razboaiele armate, de SIDA şi de foametea din lumea a treia. Prin urmare, daca e să vorbim de antisemitism, acesta e practicat cu mult sârg de elite – pentru că ei sunt de fapt cei care şi-au ucis fraţii şi tot ei sunt cei care ne ucid acum pe noi ăştialalţi, încetul cu încetul. Problema e că noi avem acum un atu pe care il putem folosi: comunicarea. Internetul poate fi o armă împotriva noastră, dar poate fi la fel de bine şi o armă împotriva lor, daca ştim cum să-l folosim. Internetul i-a expus publicului larg care are ochi să vadă şi urechi să audă.

În afară de Holocaustul de care profită din plin elitele, mai există şi altele, despre care nu se vorbeşte în cărţile de istorie şi nici în industria de film:
Holocaustul din Gulagul rusesc (1924 – 1930): 15 milioane d eoameni exterminaţi
Holocaustul fermierilor ucrainieni (1930 – 1933): 7 milioane de oameni morţi de foame
Holocaustul prizonierilor politici din Rusia (1919 – 1949): 12 milioane de oameni ucişi
Holocaustul comunist Pol Pot din Cambodgia (1975): 2,5 milioane oameni masacraţi
Holocaustul armean cauzat de către turci (1915): 1,5 milioane de oameni ucişi.

Dar de Holocaustul continuu din zilele noastre, ce spuneţi ?... În filmele de mai jos ni se prezintă ceea ce se întâmplă în Fâşia Gaza.













VA URMA


...

47 de comentarii:

  1. pe cand si continuarea? ...

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit ce ai scris cu lacrimi in ochi. ai dreptate sau cel putin pentru cei ce nu cred ar trebui sa le dea putin de gandit , sa deschida ochii.
    dar ce putem face ca indivizi. urasc ceea ce se intampla in lumea asta dar daca ma impotrivesc voi avea aceeasi soarta fatidica, nu?

    stiai ca magic johnson a avut sida si s-a vindecat ? cum?

    hmm cum .. ma bufneste rasul

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru post. De o luna citesc tot despre MJ si ma intrebam daca e o obsesie, mentionez ca nu sunt fan, am 40 ani si il uitasem. Dar ceva m-a facut sa tot citesc si asa v-am gasit! Mi-ati deschis o alta perspectiva si ma voi documenta in continuare. Dupa aproape patru ore de citit acest post, va felicit!

    RăspundețiȘtergere
  4. am ajuns aici pe blog-ul tau, sa zicem dintr-o curiozitate. am dat click pe link-ul asta, postat pe un site. Asta se intampla acum cateva ore. Nu ma pot opri din citit. Se pare ca blog-ul tau creeaza dependenta. Te felicit ca ai curajul de a spune lucrurilor pe nume. Ai reusit sa faci mai multe decat iti imaginezi. sunt sigura ca nu sunt singura care gandeste asta. suntem o mana de oameni pe care i-ai pus pe ganduri...cred ca asta e rasplata ta. Ne-ai amintit cat de putine stim despre lumea asta, si ne-ai redirectionat putin. Pentru asta iti multumim.

    RăspundețiȘtergere
  5. ok. M-ai cam lasat cu gura cascata. este ora 2:12Am si nu=mi vine sa cred ce scrii tu aici. nu pentru ca ar fi socant (poate pt unii) dar pt ca ai reusit sa imi confirmi cumva o idee ce-mi sapa creierul de cand s-a intamplat toata treaba asta cu moartea lui Mike si toata panarama de dupa. imi place modul tau de a vedea lucrurile. discutand cu diversi apropiati am ajuns la aceleasi idei pe care le prezinti tu aici numai ca, pt mine ceva a devenit putred (desi nu mi-am dat seama atunci) in momentul in care pretinsul "prieten" al lui,evreul Uri Geller a inceput sa manance bors, in perioada procesului, cum ca Mike se comporta ciudat cu copiii din preajma lui. Atunci am observat cam cati evrei se invarteau in anturajul lui Mike.
    ciudat ..... oricum inca o data felicitari pt articol. sa stii ca-ti fac reclama ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Leelle şi Anonim,

    Vă mulţumesc pentru comentarii. Mă bucur mult să constat, încă odată, că toată munca lui Michael nu a fost în zadar. El a încercat să ne facă pe toţi mai buni – şi, ştiţi ceva ?... încep să cred că a reuşit :)

    RăspundețiȘtergere
  7. iti multumim , asteptam continuarea,

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu-mi vine sa cred ca am citit tot ce am citit...am citit pe nerasuflate, ca in tinerete.....multe din cele pe care le-ai scris mi-au trecut si mie prin gand, dar am crezut ca am inceput eu sa vad conspiratii peste tot...parca as fi avut o revelatie sau mai bine un deja vu...cred ca ar trebui sa citeasca mult mai multi aceste randuri....m-au scos din cotidian, m-au facut sa pun lucrurile cap la cap si sa ma intreb a nu stiu cata oara: Doamne, in ce lume traim si cum putem sa ne opunem celor care incearca sa dirijeze totul?Michael a fost un geniu prea mare pentru o lume atat de mica -sufleteste vorbind- si l-au terminat...am simtit asta de mult...dupa ce am ascultat -atunci cand a aparut videoclipul, prin 95 sau 96- si inteles cuvintele de la They Don't Care About Us, i-am zis sotului “Asta e nebun, nu stie cu cine se pune, o sa-I faca felul cat de curand…” Nu i l-au facut atunci, dar au incercat intai sa-l termine psihic- apropos de Eminescu-, apoi cand au vazut ca nu moare, totusi si mai vrea sa si revina in forta sa propovaduiasca pacea si iubirea, i-a suparat rau de tot si gata, l-au exterminat… Am o stare de rau general cand vad cum sunt dirijate toate de o elita si nu stiu ce putem face…plus ca moartea lui MJ o resimtim in familie ca o pierdere a unui prieten apropiat….am doi baieti mari, care m-au surprins prin maturitatea pe care au aratat-o in fata acestui tragic eveniment , in sensul ca fara a fi mari fani, au apreciat enorm universalismul mesajului lui MJ si regreta modul marsav in cae a fost inlaturat din randurile viilor si mai ales rautatile care tot mai curg la adresa lui. Nu sunt vreo fanatica religioasa, dar cred ca traim semne apocaliptice si ca vremurile in care traim sunt inceputul sfarsitului… Mai cred ca omenirea mai are speranta atat timp cat ascultam si intelegem arta lui MJ, atata timp cat ne trezim la realitate si cat mai suntem capabili noi si copiii nostri sa intelegem ce ni se pegateste….Dumnezeu lucreaza tot prin oameni, iar MJ, dincolo de artistul complet care a fost, a avut puterea de a ne face sa ne punem intrebari si sa privim cele ce se intampla in lume altfel: cu compasiune, cu mila, cu dorinta de a face o lume mai buna pentru mine si pentru tine….MJ n-a avut scapare, a fost prea genial si prea vinovat pentru ca a iubit prea mult intreaga lume…..nu stiu ce va mai fi, dar multumesc pentru tot ce ai scris, se pare ca Dumnezeu ne aduna cumva, e bine a sti ca nu esti singur…

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc din suflet pentru tot ce ati scris pana acum. Am citit absolut tot... acum vad lumea cu alti ochi, din pacate. Sunt foarte multe lucruri de spus dar ma voi rezuma doar la cateva cuvinte, MJ lupta pentru pace asa ca si noi ar trebui sa-i urmam exemplul si sa continuam aceasta lupta, sa nu lasam sacalii sa ne mai prosteasca. E trist ce se intampla in lumea asta si mai nimeni nu incearca sa schimbe situatia actuala. Atat timp cat oamenii se omoara intre ei, cuvantul "pace" e doar un vis frumos. Viitorul pare inspaimantator...
    Thank you again! Astept cu nerabdare continuarea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Blogul mi-a placut foarte mult cu toate capitolele lui, l-am citit pe nerasuflate si astept sa mai scrii. Recunosc ca am fost si raman mare fan Michael Jackson, am facut multe nebunii pentru el, am stat de
    doua ori in primul rand pe stadioane la concertele lui, i-am scris scrisori si m-am rugat pentru el in fiecare zi in 1993 cand a izbucnit primul scandal, insa un asemenea documentar n-as fi putut niciodata sa scriu despre el. Te felicit din toata inima pentru tot. Un singur lucru nu inteleg insa:de ce un autor care scrie atat de frumos se numeste "Baiatul Frustrat"?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim,

    Foarte frumos ai spus: „omenirea mai are speranţă atât timp cât ascultăm şi înţelegem arta lui MJ, atâta timp cât ne trezim la realitate şi cât mai suntem capabili noi şi copiii noştri să înţelegem ce ni se pegăteşte.” Perfect adevărat. Noi trebuie să realizăm ce se întâmplă şi să ne opunem din răsputeri să mai fim manipulaţi, pentru copiii noştri şi pentru urmaşii lor. Acesta este si mesajul lui Michael.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulţumesc mult, Ana; voi mai scrie, da; nu am de gând să mă opresc aici, pentru că mai am multe de spus. Îmi pare rău doar că timpul nu-mi permite să mă dedic mai mult acestui, să-i spunem „hobby”. De ce „Românul Frustrat”, mă întrebi ?... Păi pentru că nu sunt decât sunt unul din milioanele de români obişnuiţi care vede cu tristeţe că s-a cam ales praful de ţărişoara asta pentru care au murit Eminescu, I.Gh. Duca, George Călinescu, Marin Preda şi mulţi, mulţi alţii. Am explicat oarecum de ce m-am „intitulat” frustrat într-un post mai vechi: http://tara-noastra-de-kko.blogspot.com/2007/06/s-vorbim-puin-despre-frustrare.html

    Şi, uite, ca să mă dezvălui puţin, dau un hint: numele meu de botez e Mihai. Amuzant, nu ?...

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau id'ul tau "Romanul Frustrat", te rog! bineineles daca se poate:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Romanul.Frustrat@yahoo.com

    romanul.frustrat@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult.. nu ma asteptam..:) [ esti minunat...o persoana deosebita.. astept cu nerabdare continuarea :) ]

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulţumesc frumos, dar nu sunt decât un om obişnuit. Continuarea va veni, în curând.

    RăspundețiȘtergere
  17. Uluitor ce'mi vad ochii.Nu m'am gandit pana acum la asa ceva, multumesc ca incerci sa ne deschizi ochii si sa ne faci sa intelegem ce se intampla cu adevarat. Cu greu am reusit sa'mi infranez lacrimile, e cutremurator ce se intampla. Dar intrebarea este ce putem face noi? Mi se pare ca nu avem nici o sansa in fata lor. Astept cu nerabdare continuarea :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai e un nume extrem de frumos.Cand te gandesti ca l-a purtat si Eminescu.....devine si mai frumos.Ti se potriveste de minune.

    RăspundețiȘtergere
  19. Icutsa,
    Da, e o răsplata foarte frumoasă. Nici nu-mi doream mai mult. Mulţumesc.


    Felicia,
    Cu cât suntem mai mulţi cei care gândim astfel, cu atât ne scad şansele de a fi consideraţi nişte „ciudaţi”. Mulţumesc pentru tot.


    Anonimul de la ora 16:52 (31 iulie),
    Viitorul nu va fi înspăimântător decât dacă ne lăsăm manipulaţi în continuare de forţele oculte. Altminteri, visul frumos al lui Michael poate deveni realitate.


    Mădălina,
    Nu trebuie sa gândim că nu avem nicio şansă. Dacă ar fi fost aşa, planul lor de a ne reduce numărul la sub 1 miliard ar fi fost îndeplinit demult. Putem, de exemplu, să refuzăm vaccinarea împotriva gripei porcine ori împotriva cancerului de col uterin. Putem să ne păstrăm credinţa, indiferent ca suntem musulmani, creştini, budişti etc. Putem să ne păstrăm tradiţiile şi identitatea naţională. Putem să refuzăm paşapoartele biometrice – există locuri în care se semnează petiţii iar eu am semnat cu toată convingerea. Putem, când ne va veni rândul, să refuzăm biocipul, căruia i se face o reclamă din ce în ce mai agresivă. Putem să refuzăm să mai mergem la vot (eu unul n-o mai fac de 8 ani), pentru că indiferent ce ni se promite şi indiferent cine va ieşi din urne, urmările vor fi întotdeauna aceleaşi. Putem, mai ales, să ne rupem puţin din timpul dedicat muncii sau altor lucruri cotidiene, pentru a ne ocupa mai mult de copiii noştri şi a-i educa în aşa fel încât să distingă clar diferenţa între „ce e bine” şi „ce e rău”. Putem să-i invăţăm să aleagă Lumina, aşa cum a făcut-o Michael.

    Vă mulţumesc, încă odată, tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi-aduc aminte ca Michael era speriat prin 2005 de faptul ca cineva incearca sa-l omoare, prin otravire;cum de nu si-a luat masuri de precautie? Sau poate ar fi fost inutile, cei care i-au pus gand rau ar fi ajuns oricum la el, cu atatea metode perfectionate de-a lungul timpului. Au sperat ca-l vor darama de tot prin procesele de pedofilie, dar nu au reusit.Cum sa mai mascheze ei razboaiele duse prin toata lumea cu un Michael care canta din nou pe scena despre pace, egalitate,iubire? Cred ca artizanii mortii lui s-au speriat de modul in care Michael ar fi putut influenta lumea cu revenirea lui si au facut ceea ce doreau de mult, adica sa-l elimine fizic, asa, pentru siguranta.Am impresia ca nu si-au dat seama de impactul pe care l-a avut moartea lui Michael asupra lumii, el fusese intr-un con de umbra in ultimii ani datorita manipularilor presei si a proceselor si credeau ca in 24 de ore lumea va inchide subiectul si va uita.Uite ca n-a fost asa, dar sunt sigura ca acum vor face tot posibilul sa ne faca sa-l uitam: vor mai vorbi doar de rau despre el, nu-i vor mai difuza muzica si spectacolele, sperand ca se va trage definitiv cortina. Parca vad ca doar noi, cei ce intelegem geniul lui si ceea ce vor sa faca altii cu noi, vom mai sti de el si vom mai asculta melodiile lui. Poate totusi, lumea asta nu s-a prostit de tot si se va mai trezi pe ici, pe colo, prin partile esentiale...

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitari pentru acest blog! Am 41 de ani, si totdeauna mi-au placut piesele lui Michael, desi nu ma numesc un fan inrait. Din pacate dupa moartea lui am inceput si eu sa-i analizez mai aprofundat viata lui si mi-am dat seama ca era un Inger trimis pe Pamant. Din pacate multe persoane cu interes propriu l-au inconjurat, pentru acestia era ca o mina de aur. Oricum, el va trai vesnic in inimile noastre, care ii intelegem, suferintele, si mesajele lui.
    Inca odata mii de multumiri pentru acest tribut adus in memoria lui. Tine-o tot asa, asteptam si alte scrieri. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Apropo de vaccinul care chipurile previne cancerul de col uterin.Sunt profesoara la un colegiu dintr-un mare oras al tarii, unde avem clase de I-IV si au venit parca pe la inceputul anului scolar trecut cu campania de vaccinare a fetitelor de clasa a IV-a. O colega profesoara de religie a distribuit la clasele de a IV-a, unde preda, niste fluturasi dati de asociatia PROVITA, in care parintii si elevele erau informati despre aspectele negative ale vaccinului. Am vazut fluturasul, nu era nimic grav in ele, concluzia lui era ca parintii trebuie sa decida daca fetele lor pot fi vaccinate sau nu, stiind acum si efectele negative ale vaccinului. Nu pot sa spun ce balamuc s-a declansat in scoala, ceva ca in vremea comunismului feroce: fata a fost chemata la director, s-a tipat la ea caci cum indrazneste sa se opuna sistemului medical, ea, o “aia ”, “un nieca-nimeni” de religie…...se auzeau urletele diectorului pe hol, nu exagerez. Au ridicat-o in consiliul profesoral in picioare si au aratat-o cu degetul de parca ar fi ucis pe cineva, au chemat medicii scolii sa-i faca morala, caci ea nu este specialista, ce se baga in probleme medicale, a fost reclamata apoi de director la inspectorat si amenintata ca va fi data afara din invatamant daca nu-si vede de treaba. Asa ceva nu-mi inchipuiam ca traiesc sa vad in zilele noastre!. De ce este asa importanta aceasta vaccinare si de ce reactionaeza “sefii” in halul acesta daca cineva incearca sa informeze corect? Fata de religie nu se opusese vaccinarii, ci dorise sa dea parintilor un material informativ adecvat. In final, din cele trei clase de a IV-a nu s-a vaccinat nimeni, iar directorul a fost la randul lui mustruluit la inspectorat pentru aceasta situatie, a fost dat exemplu negativ....ce treaba are pana la urma directorul cu o vaccinare ca asta si de ce se baga inspectoratul? In loc sa facem ce trebuie in scoli, ne tinem de prostii si facem jocurile potentantilor si elitelor...Am inteles ca nu s-a renuntat la vaccinarea asta, o vor lua de la capat cu ea in anul scolar viitor. Ce se mai poate face, daca persoanele care incearca sa se opuna au patit asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim,
    Faptul că Michael era speriat nu era o simplă obsesie sau o paranoia, aşa cum au crezut mulţi. Temerile lui aveau o bază reală şi până la urmă s-a dovedit asta. Mulţumesc pentru comentariu. Sper şi eu că lumea începe să se trezească.


    Maryah,
    Mulţumesc mult. Nu cred că e o blasfemie dacă spunem că Michael a fost unul dintre îngerii lui Dumnezeu. Şi eu gândesc la fel.


    Anonim,
    Este îngrozitor ce se întâmplă. Nu am ştiut că Inspectoratul Şcolar şi-a luat rolul atât de în serios, incât a purces la sancţiuni de tip nazist. Am şi eu o fetiţă care începe în septembrie clasa a VIa şi face parte din lotul vizat. I-am dat pliante de la „Provita” să e distribuie colegelor şi profesoarelor. Am sfătuit-o să nu accepte niciun fel de vaccin, nici măcar injecţie, să ma sune imediat şi voi alerga la şcoală. Anul trecut au vaccinat numai fetiţele ai căror părinţi au semnat că sunt de acord, dar mă aştept ca anul acesta să încerce să „sară” peste etapa cu acordul părinţilor. Îmi pare rău pentru ceea ce a păţit profesoara respectivă, dar şi eu aş fi procedat la fel în locul ei şi sunt convins ca dacă nu era singură, nu ar fi fost atât de mult umilită. Dar se poate face ceva, sigur că da, nu trebuie să acceptăm să fim mânaţi ca oile. Trebuie doar să fim uniţi şi să ne cerem dreptul la liberul arbitru, fără teamă. După cum bine a spus şi Michael:

    You can change the world
    I can’t do it by myself
    You can touch the sky
    It’s gonna take somebody’s help
    You’re the chosen one
    I’m gonna need some kind of sign
    If we all cry at the same time tonight

    RăspundețiȘtergere
  24. va felicit pentru informatiile despre Michael Jackson...le citesc cu sufletul chinuit de moartea prematura a regelui...am o rugaminte, daca nu cer prea mult...se poate sa se subtitreze cumva filmele de pe youtube?in afara de asta...cum se poate ca un filmulet de pe youtube sa fie copiat in calculator?!Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  25. super tare tot ce-ai scris!!! apropo de moartea lui michael Jackson...apropo de ce ai spus tu ca apăruseră ştiri de genul „Michael e pe moarte din cauza cancerului”, „Michael are o boală fatală de plămâni” inca din anul 1995 Michael Jackson a fost declarat "mort" de publicatia "Daily Mirror"...

    RăspundețiȘtergere
  26. citesc si plang...plang si citesc...si nu ma pot opri...cutite mi se infig in inima...cata rautate,cata ura si cata nedreptate poate un om suporta ?? Michael a strigat(pentru intreaga omenire)nedreptatile...
    toata stima si consideratia mea, autorului !
    v-ati gandit sa publicati toate aceste capitole intr-o carte ?

    mirela

    RăspundețiȘtergere
  27. la conferinta din Londra, Arena 02 unde a participat Michael, la un moment dat nu stiu daca ai observat dar spune ceva de genul: " this is it and when i say this is it, it really means this is it because ummm"...si incepe sa rada... because? oare stia ca o sa moara? oare continuarea ar fi fost ceva de genul because i'm gonna die?!! si mesajul de la sfarsit dedicat fanilor...mie una mi s-a parut ciudata "conferinta" tot timpul mi s-a parut o conferinta de "ramas bun" sa zic asa... da, el tot timpul spunea ca-si iubeste fanii dar in martie a spus-o ca si cum ar fi spus-o pt ultima oara " you have to know that i love you so much" si faza cu "the final curtain call"... ciudat... THIS IS IT cred ca reprezinta mult mai mult decat THIS IS IT... adica aceste cuvinte pot fi interpretate in mod diferit... fiecare intelege ce vrea..

    RăspundețiȘtergere
  28. Everyone's Taking Control Of Me
    Seems That The World's
    Got A Role For Me
    I'm So Confused
    Will You Show To Me?
    You'll Be There For Me?
    And Care Enough To Bear Me? ( Michael Jackson - will you be there)

    adevarul e ca nu stiu daca a fost acolo cineva cand el a avut nevoie, chiar si dupa moartea sa acei "prieteni" se pare ca-l vorbesc de rau...

    RăspundețiȘtergere
  29. Mai, m-am uitat si eu la conferinta pentru anuntarea turneului...Parca da, atunci cand vrea sa explice de ce este ultimulconcert zice"because" si incepe sa rada!
    Oricum au vrut sa il elimene si au facut-o :(
    Mi-ar fi placut sa isi fi inscenat singur moartea...dar de cred ca nici asta nu il lasau, nu avea loc de intors.Ce trist!

    RăspundețiȘtergere
  30. In primul rand felicitarile mele. Avem nevoie de oameni ca tine care sa ne deschida ochii. Esti extraoridinar! Am citit cu sufletul la gura tot. Citesc si sunt socata. Michael este unic si cred ca ar trebui sa fim mandri ca am avut posibilitatea sa-i ascultam muzica. Totodata sunt mandra de el ca a reusit sa fie puternic, sa invinga nedreptatile si poate cel mai important lucru a reusit sa ramana el si a continuat sa iubeasca si sa se daruiasca cu aceeasi intensitate. Este un exemplu pentru noi toti si cu siguranta cel mai frumos model de urmat in viata. TRAIASCA REGELE POP!

    RăspundețiȘtergere
  31. Dragul nostru blogger Mihai,
    (sper ca n-am fost mult prea indrazneata pronuntandu-ti numele)
    nici nu mi-am imaginat ca voi descoperi un loc virtual care sa imi incite interesul asa de mult. Citesc pe nerasuflate si-mi doresc sa retin cat mai multe aspecte din ceea ce ne-ai impartasit, atat despre Michael, cat si despre noua - sau mai vechea ordine mondiala (pentru ca despre asta este vorba, nu?!). Cele descrise de tine cu atata pasiune ar trebui cunoscute de cat mai multa lume.
    Voi continua sa te citesc.

    RăspundețiȘtergere
  32. Timp de 2 zile am citit cu mare interes ce ai postat,mi-a placut f.tare.Te felicit si iti multumesc pt tot ce ai scris despre Michael.
    Oricum,multe lucruri le stiam deja,mai putin ultimele parti,mi se par interesante.
    Michael mi-a rupt sufletul in doua,nici acum nu-mi revin...melodiile lui imi plac din ce in ce mai mult,nu ma plictisesc defel...
    Vreau sa va multumesc tuturor celor care il iubiti pe Michael,conteaza enorm sa fim uniti cu totii in aceasta durere.

    RăspundețiȘtergere
  33. Timp de 2 zile am citit cu mare interes ce ai postat,mi-a placut f.tare.Te felicit si iti multumesc pt tot ce ai scris despre Michael.
    Oricum,multe lucruri le stiam deja,mai putin ultimele parti,mi se par interesante.
    Michael mi-a rupt sufletul in doua,nici acum nu-mi revin...melodiile lui imi plac din ce in ce mai mult,nu ma plictisesc defel...
    Vreau sa va multumesc tuturor celor care il iubiti pe Michael,conteaza enorm sa fim uniti cu totii in aceasta durere.

    RăspundețiȘtergere
  34. mii de felicitari,iti spun din suflet ca am citit plangand,nu pot sa inteleg cum au putut sa ii faca atat rau lu Michael,el un om care nu af fi putut face rau nimanui care nu a vrut decat sa ajute sa uneasca oameni si sa faca pamantul un loc mai bun.astept cu nerabdare continuarea faci un lucru minunat si sunt convinsa ca Michael de acolo de unde este iti este recunoscator.

    RăspundețiȘtergere
  35. pe Michael il puteai recunoaste dupa miini.La Londra sigur a fost el.

    RăspundețiȘtergere
  36. Felicitari!Am citit tot.Foarte frumos ai scris.Si adevarat.Ma bucur sa gasesc ca si alti oameni gandesc ca mine.Intre atatea minciuni,huiduieli si injuraturi incepeam sa-mi spun ca poate am eu o problema.In viata mea nu am vazut atata intoleranta si ignoranta din partea unora atunci cand vor sa-si dea cu parerea de Michael Jackson.In viata invatam multe,dar toate au un rost.Am invatat si eu cate ceva in ultimele doua luni si ma intreb de ce?In studentie ascultam MJ,el era atunci la apogeul carierei sale,mi-a placut muzica lui,am admirat dansul lui,am recunoscut geniul lui.Apoi l-am inchis intr-un colt al sufletului meu si am considerat ca fiecare trebuie sa-si vada de viata lui.Am intrat in rutina vietii cotidiene.Dar cand am aflat ca a murit,vestea mi-a rupt sufletul.Mi-au dat lacrimile,am plans nestapanit si ma gandeam ca poate am innebunit.Nu m-am gandit niciodata ca el ar putea sa moara.Nu mai stiam ca e o parte a sufletului meu.Si de atunci lucrurile s-au schimbat.Am inceput sa-l caut.De ce?Nu stiu.Am ascultat toate melodiile lui(nu o data!)si nu ma pot plictisi.Am urmarit toate interviurile pe care le-am gasit si am trait fiecare cuvant.Am vazut toate aparitiile publice si am avut emotii la fiecare discurs.Am vizionat casetele private si am ras asa cum nu am mai ras de mult.Am vazut o multime de concerte si aproape am dansat.Am intrat si am iesit din sala de judecata...Aproape am creat o dependenta.Dar cred ca l-am gasit.Am descoperit cu uimire si umilinta OMUL Michael Jackson.In tinerete ma gandeam ca in spatele geniului nu mai poate fi nimic.Dar am gasit un om de o rara frumusete,un om bun si bland, modest si generos,de o inocenta uimitoare.Cuvintele par sarace pt a descrie perfectiunea lui interioara.Era maret si in gesturi marunte.Cred ca omul a egalat geniul.De ce l-am cautat si de ce l-am gasit nu stiu .Dar ramane una dintre cele mai frumoase lectii despre dragoste, rabdare si incredere.Ma gandeam uneori ca sufletul lui chinuit bate la portile inimilor care se mai pot deschide.Intrebat in 2006 unde locuieste el a raspuns:peste tot.Asa este,peste tot in sufletele oamenilor.Dar am o intrebare:cu durerea noastra,cu imensa parere de rau,cu revolta si cu neputinta cum ramane?.Iarta marimea comentariului,dar trebuia sa spun cuiva care intelege.Si mai trebuie sa invat ceva ce spunea Paler :oricat mi-ar pasa mie altora s-ar putea sa nu le pese.Anastasia

    RăspundețiȘtergere
  37. zilele trecute am vb cu un prieten, dr in arheologie si nu in istorie cum ii spunem noi, si i-am pus cateva intebari legate de episoadele importante ale istoriei noastre si...am avut revelatia de a afla ca totul este manipulat in scopuri mai mult sau mai putin patriotice si ca ceea ce stim din cartile de istorie este o cu totul alta poveste fata de realitatea care a fost de fapt...in fine, acelasi sentiment l-am avut si citind cele scrise de tine aici...esti un om extraordinar prin ceea ce faci...da, si eu am crezut ca este ceva putred in Danemarca, dar documentarea ta m-a facut sa nu ma mai simt ca am halucinatii cu teorii ale conspiratiei , care ma faceau o ciudata in ochii apropiatilor care nu-mi pot intelege ,,obsesia,, pt Michael...inca o data, RESPECT si ..multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  38. ID-ulmeu este:anamaria_mjlover!!!

    Sunt fan MJ de 17 ani din '92,iar blogul asta mi se pare cel mai realist din cate am citit despre MJ pana acum... .

    Felicitari!!!

    Pt autorul blogului:te-am adaugat in lista mea,sper sa mai vorbim!!!

    MORPHINE.

    RăspundețiȘtergere
  39. Astazi se implinesc 2 luni de cand a plecat dragul nostru Michael,iar eu inca nu mi-am revenit ...plang in continuare dupa el,nu stiu de ce simt aceasta durere in suflet...poate sa-mi spuna cineva?
    Te iubesc,Michael!

    RăspundețiȘtergere
  40. Trebuie sa apreciez tot ceea ce am citit de cateva ore in continuu. Incerc sa inteleg cum ne mai rabda pamantul. Imi pare rau ca nu am invatat la timpul potrivit ,mai bine, engleza.Intotdeauna am apreciat muzica lui M.J, nestiind foarte bine despre ce canta. Am crescut cu muzica lui. Abia acum descifrez , atat cat pot, versurile sale. Rog copiii sa-mi traduca. O sa radeti de mine, dar asta-i situatia. As dori din suflet sa gasesc undeva traducerile cantecelor. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu-mi vine sa cred cat de incuiati suntem noi oamenii de rand...cat de manipulati suntem de aia "mari"...Apreciez si respect foarte mult ceea ce am citit pana acum si sper ca va urma si continuarea..Michael a fost ucis cu , cruzime de niste criminali..Inca nu-mi vine sa cred..Atatea jucuri politice in care sunt implicati oameni nevinovati..oare cati vor mai urma sa fie ucisi cate sute, mii milione de suflete vor suferi de pe urma acestor criminali pe care din pacate nu prea are cine sa-i demaste......Iti multumesc foarte mult pentru aceste informatii si speram la continuare..Respect

    RăspundețiȘtergere
  42. am citit tot documentul asta si am aflat unele lucruri pe care pana acum nu le stiam...dar totusi inca imi e neclar ce fel de religii a avut michael?? am inteles doar ca a fost''martor al lui iehova'' si apoi am ramas in ceata:D:D va rog foarte frumos sa imi scrieti pe mj_diana96@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Always, be not always But if always Bow our heads in shame Always please,please be not always 'Cause if always Bow our heads in blame Be Not Always - Michael Jackson Depinde doar de noi!

    RăspundețiȘtergere
  44. In fiecare zi,pe drumul spre serviciu ascult la mp3 muzica lui Michael...niciodata nu am crezut ceea ce s-a spus despre el.Felul lui de a fi,felul lui de a privi,de a vorbi nu coincidea cu "realitatea"prezentata.Mi-a parut atat de rau cand am auzit ca nu mai e printre noi...am vrut sa aflu mai mult despre el si de aceea tin neaparat sa-ti multumesc tie,pt ca se vede ca ai muncit ca sa expui aici toate aceste informatii.

    RăspundețiȘtergere
  45. Am citit ceea ce ai scris,ma bucur sa vad ca prin Romania se mai gasesc si oameni care sa aiba rabdarea necesara sa insiruie atatea informatii.
    Si totusi,s-au spus atatea lucruri cum ca Michael n-ar fii murit...crezi ca e posibil asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  46. Ai facut o treaba minunata Mihai, tot respectul pentru munca ta, m-a fascinat dintotdeauna acest om(e prea putin spus)si acuma incep sa inteleg de fapt, la mai bine de un an si jumatate de la moartea sa ca totul a fost o ceata menita sa-i orbeasca pe majoritatea dintre noi, si din pacate ceata asta nu se va ridica prea curand. TE IUBESC MICHAEL! Anca

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.