luni, 31 august 2009

This Is It! :)

...


„Michael Jackson – un simplu tribut”

Autor: Mikael A. Dobrescu

Editura Ex Ponto

176 pagini

14,5 RON








Dragii mei,


Cartea va ieşi de la tipar probabil săptămâna viitoare.Va fi o ediţie limitată şi din păcate încă nu ştiu dacă o voi distribui în librării, pentru că nu vreau ca preţul ei să fie dublat de către adaosurile distribuitorilor şi librarilor. Din păcate, la Ministerul Culturii s-au tot perindat o grămadă de incompetenţi, şi niciunul n-a fost în stare să descâlcească drumul încurcat al unei cărţi de la editură către cititori. Cred ca voi prefera să apelez la metoda de a o trimite doritorilor prin poştă sau prin curier, cu plata la livrare. Pentru comenzi, ţinem legătura prin email:

romanul.frustrat@yahoo.com sau

mikael_dobrescu@yahoo.com


Sper ca această carte să fie o mângâiere pentru cei care îl iubesc pe Regele Pop, să le trezească interesul celor care nu ştiu foarte multe despre el şi să le deschidă sufletul celor care, din necunoaştere, nu îl apreciază la adevărata lui valoare.



...

118 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai reusit sa termini cartea si sper sa ai succes pentru ca ai muncit mult in ultimele luni.Daca este in acelasi ton cu care ne-ai obisnuit , nu-mi fac griji.
    bafta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de fericita ma faci! Chiar aveam nevoie de o veste buna pt ca zilele astea au fost groaznice . . . Pur si simplu pe 29 am clacat. . .nu am mai putut tine in mine atata durere, neputinta, imi doream sa pot face ceva sa-l aduc inapoi pe Mike. Tocmai pe 29 . . .cand trebuia sa fiu fericita ca s-a nascut Regele eu. . .in fine.
    Ma rog doar ca Diana sa aibe dreptate si sa fie totul UN FILM desi . . .eu sunt foarte sceptica. Asa ca DIANA, asteptam noi informatii de la tine cu privire la acest subiect, Dumnezeu sa ne ajute si sa ai dreptate!
    PS. Mihai, sa inteleg ca putem de acum sa-ti trimitem e-mail cu adresa la care ne poti livra cartea?
    Iti multumesc tie, Mihai si celorlalti de aici care il iubiti pe MJ, va multumesc ca existati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau cartea...dar cum fac??? iti trimit e-mail cu adresa sau cum???

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumos să speri că Michael trăieşte, e frumos să speri in general, pentru că speranţa ne ţine în viaţă şi ne face sufletul să vibreze. Florenţa, nu ştiu la ce anume ai dori să răspund. Informaţiile pe care le-am publicat sunt corecte şi sunt numai sinteza a ceea ce am citit, de doi ani încoace. În secţiunea “masonii şi criza mondială” am început să postez fragmente dintr-o carte care spune adevărul despre lumea în care trăim şi care se numeşte “Organizaţii secrete şi puterea lor în secolul XX”, de Jan Van Helsing (apropo, o altă victimă a masonilor; pentru că a avut curajul să spună adevărul, a fost declarat nebun). După ce se va termina nebunia cu cartea despre Michael, voi reîncepe sa postez din “Organizaţii secrete…”, în paralel, bineînţeles, cu informaţii noi despre King of Pop. Am multe lucruri să vă împărtăşesc, trebuie doar să mă adun puţin şi să le iau în ordine :)

    Am observat că deja comunicaţi între voi şi asta mă bucură mult, pentru că eu nu am timpul necesar să răspund fiecăruia în parte, dar vă asigur ca sunt atent la tot ceea ce se întâmplă pe blog. Mă bucur să văd că în paginile mele se întâlnesc oameni frumoşi, care îl iubesc pe Michael, mă bucur să văd că voi căutaţi informaţii despre el, peste tot, mă bucură că îmi împărtăşiţi tot ceea ce aflaţi. Cartea mea despre Michael s-a născut cu ajutorul vostru; şi fără sprijinul vostru ea nu ar fi existat. Am vrut iniţial să scriu doar un articol, iar mai apoi, datorită vouă, datorită faptului că aţi citit şi aţi reacţionat, acel articol a devenit serial şi în final s-a concretizat în ceva la care nu visam în urmă cu o lună: o carte despre Michael. Va mulţumesc mult, tuturor, şi vă asigur de întreaga mea consideraţie, pentru că îndemnurile voastre m-au împins să continui.


    P.S. Cred că nu am fost foarte clar în anunţ; scuze, e din cauza oboselii :) Da, dacă doriţi cartea, aştept să îmi trimiteţi mail cu adresa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar putea cineva sa povesteasca in mare despre ce este vorba in Prison Break si care este legatura dintre personajul Michael si Michael al nostru?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am observat ca suntem mai multe Aline si din aceasta cauza mi-am schimbat numele :).
    Prison Break a fost serialul pe care l-am devorat pur si simplu, dar sincera sa fiu nu am facut la moment nici o legatura intre M. Scofield si M. Jackson. Probabil ar trebui sa-l reiau sa vad daca imi sare ceva in ochi. De mentionat este faptul ca serialul a fost gandit la inceput doar pt doua serii, dar datorita succesul pe care l-a avut - a ajuns la 4. Cred ca daca a fost gandita o legatura intre ei doi probabil poate fi gasita mai cu seama in primele 2 serii...nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
  7. In continuarea ideei pe care mi-am expus-o acum cateva zile, tin sa-ti multumesc,Diana, pentru toate lunkurile pe care le-ai trimis. Vad ca ti-ai schimbat parerea...erai foarte sigura ca Michael a fost ucis de familie si acum ca traieste...:p.
    Din punctul meu de vedere e ok, pt ca iti impartasesc pararea. Am urmarit linkul pe care l-ai trimis :http://www.brettratner.com/shooterseries/bonus.html...si inca o data m-am convins ca MJ nu e ceea ce ne pune pe tava presa. ESTE un om bland, cu inima mare, dar nicidecum nu ESTE naiv, slab si controlabil.
    Din cate am observat fanii nu cred ca a fost capabil sa-si insceneze moartea, din simplu motiv ca nu ar fi putut el sa fac asta fanilor...sa produca atat suferinta. Dar cred ca aici e mai mult decat atat. Nu cred ca MJ vrea sa le faca rau fanilor, ci mai degraba sa le dea o lectie celor care au vrut sa-l distruga in fiecare zi. Urmariti linkul de mai sus de la min 3:00 - 3:42. Vi se pare cumva asta raspunsul unui om credul?nu cred.E lectia vietii lui. E acevarat...s-au sinucis oameni, dar ei au ales sa faca asta cu Liberul Arbitru si Michael nu poarta pentru asta nici o vina! Astept sa apari...intr-o zi...!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari din tot sufletul! Multumim ca te-ai ostenit atata pentru noi. Abia astept sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihai te rog sa-mi spui ce inseamna inceputul cartii MAGIE SI NEBUNIE de J.R.Tamborelii.
    Ce legatura au anii 1886 cu zilele noastre in care traieste MICHAEl? Si ce cauta acolo Michael,Paris,bebelusul,si Un insotitor,de aproximativ 20?
    Sincer incep sa pierd si eu firul:este un haos,ce mai.
    Nu vreau sa incep sa cred in lumi paralele,fiinca stiu ca as pica drept nebuna. Se poate ca de fapt Michael sa fi facuta schimb de identitate cu cineva sau pur si simplu sa nu fie fiul lor deloc?

    Pt O spunea:Nu ma refer la Father Eduardo(desi ca la asta sincer nu am fost atenta)ma refer la partea din mijoc jos,spre dreapta:Scrie clar Michael Joe Jackson.
    Va pup pe toti

    RăspundețiȘtergere
  10. felicitari pt ce a ti reusit . e un gest de recunostinta pt cel ce a fost artistul si omul Michael Jackson. sper cu ajutorul acestei carti sa se faca mai multa lumina si lumea sa inteleaga mai bine despre ce a fost vorba cu viata artistului.noi suntem la mii de km distanta de loculin care a trait el dar am simtit si simtim parca a fost aici cu noi. este un tribut si din partea tarii noastre pana la urma adus marelui artist.sunt multe de spus dar o astfel de situatie te copleseste.nu stiu ce ar mai fi de spus ca sa se poata trece mai usor , cred ca singurul lucru care a mai ramas este sa aflam cat mai multe lucruri reale si sa invatam din asta ca mai antai trebuie sa cunosti si apoi sa judeci

    RăspundețiȘtergere
  11. Din ce an este inregistrarea cu Brett Ratner? Sa fie 2000?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur, Mihai, pentru reusita ta ! Am sa fac si eu comanda de indata ce vin din concediu !

    Pt DiAnA,

    Am citit si eu cartea lui Taraborrelli, si crede-ma, nu e nici un mister acolo cu anul 1886. In introducere, autorul face o descriere a orasului Los Olivos, vechi de o suta si ceva de ani (1880, 1886). Oras in care Michael, Prince, Paris si Blanket (plus 2 femei in varsta) merg la muzeu si apoi iau masa la restaurant. Acel tanar de 20 de ani este asistentul lui Michael. Deci nu vad care-i misterul... Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar poate ai inceput sa vezi lucuri care nu exista ...

    Cu privire la numele si semnatura Michael Joe Jackson, pe site-ul http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/ se dezbate si acest aspect, cu o serie de documente oficiale in care de-a lungul timpului Michael apare cu acest nume, nu cu Michael Joseph Jackson. Parerile sunt impartite, unii spun ca pur si simplu in State poti sa scrii chiar si porecla in dreptul numelui, ca e legal, altii zic ca pur si simplu Joe e o prescuratre de la Joseph, iar altii zic ca ar putea fi o schimbare de identitate.

    La ce te referi cand spui schimbare de identitate ? Daca te referi la momentul cand si-ar fi schimbat identitatea (respectiv de cand apare cu numele de M. Joe J.), atunci acest lucru nu s-a intamplat cu putin timp inainte de 25 iunie, ca sa putem zice ca ar fi o legatura importanta cu inscenarea.

    La faza cu Michael ca nu ar fi fiul lui Joe si Katherine, m-ai pierdut... e absurd, e imposibil sa nu fie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Auzi, Diana?
    Dar ce relevanta are ca e semnatura Michael "Joe" Jackson?
    Ca eu nu vad unde bati... Ma poti lumina?
    Si fa-ne si pe noi sa intelegem de cear trai Michael.
    Eu una, sunt f curioasa sa vad cum ai ajuns la rationamentul acesta:)
    Sper ca nu te superi daca vom profita de munca ta.Sincer.
    TE PUP.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru cine a intrebat de anumite asemanari cu Michael din Prison Break cu Michael al nostru, pot sa spun ca prima oara cind am vazut serialul ( pe care l-am devorat) nu am observat mai nimic , acum l-am reluat si am vazut o gramada de asemanari ale personajului creat in Prison Break cu Michael Jackson - exp : personajul este la fel de inocent, bun, face acte de caritate, isi iubeste familia si cauta sa-si salveze fratele cu tot ce poate, este deasemenea foarte inteligent si isi cunoaste meseria pina la perfectiune,(este foarte bun matematician si deseneaza super bine , ceea ce Michael facea si el ) vocabularul este foarte apropiat cu al lui Michael, nu injura, nu vorbeste urit, il ingrozeste rautatea oamenilor etc. In timpul primului sezon sunt folosite de diferite personaje diverse cuvinte care spun multe ( demerol, in context se puteau folosi alte denumiri de medicamente de ce tocmai demerol ?) si asta numai pina la jumatatea sezonul I, dar promit sa ma uit in continuare cu acest scop si te voi tine la curent.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da-ai dreptate Mihai- e frumos sa speri pentru ca speranta te tine in viata,e cea care face diferenta dintre ''a exista'' si ''a trai''
    Si da Michael traieste in sufletul tuturor celor care l-au iubit,pentru ca fiecare din acestia a avut o relatie speciala cu Michael, intr-adevar ti-au spus bine cei de la fan-club.
    Si chiar daca ma repet spun din nou,daca prin absurd as avea puterea sa schimb un singur lucru,n-as schimba nimic din cei 38 de ani mei-desi sunt multe de schimbat-as alege sa schimb acea zi de 25 iunie si Michael sa fie in viata.
    Pentru cine e interesat:
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/08/31/michael-jackson-s-heart-attack-was-kept-secret-claims-singer-s-friend-115875-21636485/
    SI
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/08/29/michael-jackson-to-buried-in-a-gold-casket-encased-in-cement-115875-21633985/
    ALINA
    PS-Felicitari si multumiri pentru tot ce faci,abia astept cartea!Ti-am trimis deja mail.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu sunt dezamagita de comportamentul familiei Jackson in ceea ce priveste locul ales pentru inmormantarea lui Michael.Daca ar fi dorit ar fi putut in aceste doua luni sa obtina aprobarea de a-l duce la Neverland.Acolo macar o data in viata fanii lui ar fi putut merge sa-i aduca o floare sa-l comemoreze...Despre concertul pe care vor sa-l sustina la Viena unde va participa si Jarmaine si altii... aud ca auobiecte de recuzita nemaivazute ,efecte speciale ,totul e la superlativ..dar ei nu inteleg ca toate acestea nu au nici o valoare fara talentul si sufletul lui Michael,si fara fanii lui.Noi fanii lui pe care familia prin comportament si deciziile luate ii dispretuieste...Parerea mea este ca noi fanii din Romania ar trebui sa ne unim sa ne intilnim si sa facem ceva ..cu siguranta Michael merita asta Val.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu vreau sa supar pe nimeni...insa pe zi ce trece observ ca unele persoane au cam luat-o "razna ". Incercati sa gasiti tot felul de "potrite "cum ca el inca traieste, ca de fapt de ce se semna cu Jose si nu cu Joseph , ca nu stiu ce asemanari faceti cu personajul Michael S din Prison Break si tot felul de alte nebunii.
    Nu am fost un fan a lui Michael Jackson si nici acuma nu sunt, insa recunosc calitatile unui om si da, a fost un GENIU. Ascult muzica lui cum o faceam si pana acuma insa de aici si pana la a ajunge sa vad in orice apare o "portita" ca el traieste este departe de mine .Cred ca toti ar trebuii sa ne obisnuim cu ideea ca el nu mai este fizic printre noi si ca va ramane spiritual alaturi de noi. Daca vreti sa il simtiti aproape este ff simplu ascultand muzica lui si incercati sa fiti mai buni .
    Multumesc frumos,
    C.
    ps: sper ca nu am deranjat pe nimeni cu mesajul meu , iar daca am facut acest lucru va rog sa ma iertati nu asta a fost intentia mea

    RăspundețiȘtergere
  18. Am citit si eu cartea lu Taraborelli si sincer am f dezamagita.nu mi-a placut maniera in care este prezentat MJ si nush....mi s epare k vrea s ail prez k pe o pers aroganta,egoista desi uneori se contrazice sg autorul si mi se pare cam neverosimila.altcineva ce parere are???scrie k adora sa is faca sg publictate si k Mj ar fi rasp zvonul camerei hiperbarice si alte fabulatii....k a dorit sa i s einventeze un premiu,k vb urat..pareri pls

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru C.,mesajul tau mi se pare cel mai rational dintre toate.Oricat de fani am fi, trebuie sa fim constienti ca in momentul de fata facem parte dintr-un circ mediatic la care au contribuit nu numai presa ci si membrii clanului Jackson si unii fani.Oare de ce nu incetam sa promovam toate zvonurile?!Ar trebui sa fim multumiti cu ce ne-a lasat Michael si sa ii urmam sfatul umanitar in semn de iubire pt el. Mostenirea sa ar trebui sa ne ajunga pt multe generatii de acum inainte!Haideti sa ne aratam iubirea pt MJ intr-un mod care i-ar fi placut si lui, sa demonstram lumii ca ne pasa de el si de mesajul promovat de el.
    Cu mult respect pt toti cei care fac parte din "comunitatea" acestui blog,
    Irina.
    PS:si eu am trimis mail pt a comanda cartea.:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga Mihai ,
    Acum cateva saptamani am citit toata povestea ta pe care ia-i dedicato lui Michael,as dori sa te felicit pentru munca depusa ,sunt foarte bucuroasa ca exista cineva care a depus o munca sigura si a scris lucruri adevarate despre Regele Nostru ,de asemenea as dori sa spun ca sunt o mare fana al lui Michael ..dar asta nu conteaza acum stim ca Michael are foarte multi fani in Romania asta sa vazut pe 29 august in parcul Herastrau din Bucuresti (am fost si eu prezenta) dar si persoanele care au semnat pentru aleea Michael Jackson.
    Ma bucur enorm ca tot ce ai scris aici ai transpus intro carte sunt foarte interesata sa o achizitionez pentru ca deja am o mica colectie cu Michael .Am fost profund impresionata de gandirea ta ,de sufletul pe care lai pus in acest site.As vrea sa ma alatur acestui site ,si as dori sa sti ca pe viitor poti conta pe sprijinul meu dar si al celorlalti fani care au intrat aici .
    Iti multumesc si in numele fanilor care inca nu au gasit acest site ,pentru munca ta .Succes in continuare pentru cea ce vei face!

    RăspundețiȘtergere
  21. www.michaeljackson.ro
    fff bun site-ul.ff multe poze si versurile melodiilor lui MJ...
    LOVE YOU FOREVER MICHAEL!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cititi doua articole interesante pe adresa http://mirror.co.uk/celebs/news/2009/08/25/michael-jackson-asked-me-to-have-his-fourt-baby-says-doctor-from-luton si http://mirror.co.uk/celebs/news/2009/08/12/michael-jackson-s-exclusive-blancket-surrogate-mother-is-a-mexican-nurse-named-helena (aici e cea mai induiosatoare poza cu Blanket).

    RăspundețiȘtergere
  23. ptr. c - nu am luat-o razna deloc cu personajul Michael Scofield din Prison Break - producatorul acestui serial era foarte bun prieten cu Michael Jackson si scenaristul la fel - deci asemanari pot fi - filmul e din 2005 facut numai ptr 2 sezoane si totul e posibil - nu am intinat cu nimic memoria lui Michael si noi fanii lui care l-am iubit ne place sa-l vedem in orice care ni l-ar aduce mai aproape de sufletele noastre, probabil ca tu asta nu intelegi, nefiind un fan al lui

    RăspundețiȘtergere
  24. Adryana, am citit si eu cartea lui Taraborelli si mi se pare o mare prostie! Daca chiar era prieten cu Michael din copilarie nu i'ar fi facut asa ceva! Nici nu am reusit sa citesc pana la capat cartea si eu ii sfatuiesc pe cei pe care nu au citit'o si au de gand sa n'o faca, sa nu arunce banii pe gunoiul ala de carte! Pentru ca s'ar putea ca cei care nu'l cunosc indeajuns pe Michael sa ajunga chiar sa creada, pentru ca autorul este destul de sigur pe el. El incearca sa creeze o imagine a lui Michael plina de invidie, egoism, sete de bani si de faima, o persoana superficiala si cu grave probleme psihice, ceea ce este exact opusul lui Michael. Trebuie sa recunosc ca am fost destul de tulburata de ce scria acolo, insa m'am gandit mai bine si NU, NU este adevarat aproape nimic din ce zice. Sfatul meu e sa nu cititi prostia aia! Aa si Adryana eu iti sugerez, daca vrei sa citesti ceva despre Michael ai putea sa citesti cartea Aphroditei Jones, Complotul impotriva lui Michael Jackson.

    RăspundețiȘtergere
  25. pt adryana: am citit si eu cartea .si eu sunt cam confuza. dar de ce sa ni se para ciudat? pana la urma era si el om, nu? nu cred ca Michael ar fi putut scapa de microbul celebritatii.poate ca in particular era un om ca noi toti, cu bune si rele. poate ca asa se afisa in public pt a nu dezamagi(chiar el spune asa; sau cel putin autorul). asa ca poate unele lucruri de acolo sunt adevarate. era un om. sa nu uitam ca autorul nu-l denigreaza. eu cred ca Michael ar putea fi asa cum e descris in carte si il inteleg. chiar nu e de condamnat. nu stiu cati ar fi ramas la fel,traind intr-o lume in care nu stii cine ti-e prieten si cine nu, in care familia are doar planuri pt tine si scopuri ascunse. era doar om si toti avem greselile noastre. cartea nu-mi schimba parerea despre el: ramane cel mai frumos om, sufleteste si nu numai, cel mai solitar si generos, un artist fara pereche, un genius. si sa nu uitam ca genius nu este egal cu normalitatea.

    RăspundețiȘtergere
  26. ascultati si apoi spuneti-va parerea. nu stiu ce sa spun
    http://www.youtube.com/watch?v=yFCwpNK-XZI

    RăspundețiȘtergere
  27. Am o rugaminte. Cand dati o adresa (ex.Youtube sau orice altceva), nu mai insirati cifrele acelea imposibile, ca e deajuns sa gresiti o cifra sau o litera, ca nu se poate intra pe link. Dati adresa principala si titlul articolului sau a filmului video. Asa se gaseste foarte usor, fara riscul de a-ti aparea o eroare.

    RăspundețiȘtergere
  28. Raluca asta e tipu care vorbeste in video: http://www.youtube.com/user/MJTributeAct

    Chiar seamana, dar nu, nu e Michael :)

    RăspundețiȘtergere
  29. wow..ati observat cumva versurile piesei pe care isi fac intrarea fratii lui Michael impreuna cu sicriul acestuia? Versurile suna asa: "Soon and very soon we are going to see the King" Ciudat, nu?

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Felicitari!Si eu vreau cartea!Se tot scrie despre posibilitatea inscenarii mortii lui Michael.Eu nu cred acest lucru,nu cred ca se poate realiza practic asa ceva.Dar imi place ideea.Si ar avea si un rost.Hai sa ne uitam putin in jur.Nu crezi ca lumea incepe sa se trezeasca?Asta si datorita unor oameni ca tine care s-au straduit sa descopere si sa imparta adevarul.Pana si stirile stupide despre Michael se cam termina.Cine le mai da astazi importanta?Numarul fanilor nu s-a dublat,cred ca este de sute de ori mai mare!Si nu orice fel de fani ,caci nivelul de cultura si educatie este mai ridicat.Multi dintre noi doar acum am descoperit omul extraordinar Michael Jackson.Multi dintre cei care ieri il acuzau,astazi tac sau,cei mai rasariti,macar se informeaza.Poate este doar parerea mea,dar cred ca adevarul incepe sa iasa la iveala.Am inteles ca pregatea ceva important pt noi.Dar cand era momentul potrivit sa ne spuna:atunci sau acum?Lumea incepe sa se trezeasca,sa gandeasca si poate aveam nevoie de o perioada de meditatie ca sa intelegem mai bine.Acum are cei mai multi fani,acum este inteles,acum este cel mai iubit dintre pamanteni,acum poate fi ascultat...Ce frumos ar fi!Dar stiu ca nu e posibil.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu inteleg,pina la urma doctorul e arestat sau nu ? Nu am vazut nici o declaratie a garzilor de corp, a cosmeticienei care il machia zi de zi,a soferului..ei nu au observat nimic?Sa fii Michael Jackson si sa ai un medic care nu stie adresa..sa nu ai telefon in camera sa nu fii lasat sa vorbesti la telefon cu tatal tau..despre cine discutam aici...acesta este un subiect de OTV ?!..Si ce este cu acest John Branca de ce l-a concediat Michael pentru a-l reangaja cu putin timp inainte sa moara ?Sincer parerea mea este ca ceea ce i s-a intimplat lui Michael este revoltator si sper ca toti cei vinovati incepind de la cei care l-au acuzat de molestare la cei de la Sony si la medicii care i-au transformat chipul intr-o masca sa plateasca ..daca nu aici ...dincolo.. PS. sugerez celor care nu sunt fani M.J. sa ne lase in durerea noastra... Val.

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu, ca si multi altii, sunt o consumatoare de informatie, dar de una corecta si documentata. Or, ceea ce am primit pana acum despre moartea lui Michael - nu pot nici "musca", nemaivorbind de faptul sa o pot "degera"...din simplul motiv ca nu este suficienta si coerenta. Florentina spunea: "nu am auzit insa nici un argument logic in sprijinul acestei afirmatii" - se referea la faptul ca ar trai... Eu insa, nu am gasit acea informatie care sa-mi demonstreze cu certitudine ca nu ar mai fi printre noi. Si te rog, Florentina, raspunde-mi la intrebarile pe care le-am pus cateva zile in urma : Unde l-au gasit pe Michael (in camera lui sau in camera medicului)? Si unde a murit (acasa sau la spital)? :) si vei vedea ca o sa te pierzi in cautarea argumentelor logice referitoare la aceste intrebari si la moartea lui in general. :)..(n-o spun cu nici un rau).
    Nu sunt o persoana care se minte cu o idee, dar nu am argumente ca sa pot constientiza faptul ca a murit. Nu as putea sa ma obisnuiesc usor cu ideea, dar macar sa primesc acele rationamente forte ca sa pot accepta, intelege si constientiza. Si te rog, C. spune-mi de ce ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu mai este fizic printre noi? vreau ARGUMENTE, vreau INFORMATIE. Nu trebuie sa vorbim in nestiinta de cauza, sper ca nu te superi ca-ti spun asta.
    La orice stire aparuta, am gasit o alta cu un contraargument si daca ai incerca sa-mi demonstrezi ceva, iti spun din start ca iti va fi foarte greu, pentru ca sunt bine documentata :). Totul este un talmes - balmes.
    Repet, as putea primi ideea ca nu mai este, dar sa mi se aduca argumente, nu unul si nu doua. In caz contrar, nu accept sa mi se spuna ca am luat-o "razna".
    Te rog sa ma iertati daca v-am suparat, eu am vrut doar sa va explic de ce multi fani cred ca el nu a murit.

    RăspundețiȘtergere
  35. Am citit si eu cartea lui Taraborrelli si mi s-a parut ok, daca stii sa o citesti.Indiferent cat de mult il divinizam noi fanii pe Michael, trebuie sa fim constienti ca nu era un sfant ci era OM ca oricare dintre noi. Avea dreptul sa fie furios, sa vb urat cateodata, sa fie orgolios etc...e firesc)Eun alt mod de prezentare la fel de subiectiv precum sunt si parerile noastre personale.Iti ofera posibilitatea de a afla noi informatii si cu puterea de a discerne sa iti creezi propria opinie. Mie mi-a placut mult finalul(ultimele capitole scrise dupa moartea sa)pt ca autorul a ajuns la aceiasi concluzie ca milioanele de fani din lume: aceea ca MJ a fost un OM, cu bune si rele, care nu a luat intotdeauna cele mai bune decizii, dar care a suferit mult prea mult pentru un OM, fie el si cel mai celebru de pe planeta.Ii va simti si el lipsa si parca acum dupa moartea sa unele lucruri nu mai par asa iesite din comun dupa cum le prezentase anterior. E o concluzie ok, zic eu.Cam asta e parerea mea despre acea carte. NU mi se pare o pierdere de timp sa o citesti, mai ales atunci cand oricum alocam mult timp pt a citi toate celelalte stiri din tabloide.
    Love you all,
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  36. Pt Florenta

    Am citit si eu cartea lui Taraborrelli. Am cumparat-o pentru ca in reclama se spunea ca e o biografie autorizata de Michael. In prima zi cand am cumparat-o, din lipsa de timp, am citit doar cateva capitole si am avut ramas cu un gust amar: Michael o facea pe Madonna "vitica", era descris ca un tip avid de bani si publicitate ... Mi-am zis ca nu se poate ca Michael sa fi autorizat asa ceva ! Dupa acest soc, la cateva zile m-am hotarat totusi sa o citesc, spunandu-mi ca trebuie sa o citesc printre randuri. Si am descoperit exact ceea ce ai descris tu, Florenta: Michael era si el om, cu obiceiurile (naravurile), temerile, secretele, sensibilitatile lui, ca noi toti de altfel, cu bune si rele. Un om care insa a avut de-a face cu ceea ce noi nu avem macar habar ce inseamna - popularitate, si de la ce varsta frageda ! Iar asta poate da pe oricine peste cap ! Daca stau sa ma gandesc prin cate a trecut cu toate acele acuzatii de molestare si procesul, rusinea pe care a trebuit sa o indure atunci cand a fost supus fotografierii partilor intime, lupta cu presa si cu Sony, Michael a fost foarte puternic ! Cati ar fi rezistat oare, ma intreb ?!

    Au fost doua lucruri care m-au impresionat citind aceasta carte: familia lui Michael care incerca cu orice pret sa-l atraga in tot felul de contracte, turnee, concerte, chiar si dupa ce devenise megastar (aici, facand legatura cu o posibila inscenare a mortii in care familia are si ea rolul ei, mi se pare ciudat ca Michael sa fi apelat la ei dupa ce ii refuzase de multe ori si se izolase de ei ... Sa fi acceptat familia sa joace acest rol pentru bani ? As zice ca nu-i exclus.

    Al doilea aspect de care am fost (placut) impresionata a fost relatia lui Michael cu Lisa Marie Presley. M-am bucurat sa stiu ca cei doi s-au iubit, si asta reiese si din interviurile ulterioare acordate de Lisa (nu neaparat autorului cartii). Ce ar fi fost daca Lisa i-ar fi daruit lui Michael copiii mult doriti ?! Conjunctura cred ca a fost de vina pentru esecul casniciei lor ... Mare pacat ...

    Referitor la amanuntul cu camera hiperbarica despre care cineva scria intr-un comentariu, eu cred ca totul a inceput de la Michael care vroia sa vada reactia presei, insa ulterior, cum spune Taraborrelli, i-a parut rau ca a facut-o, avand in vedere ca incepand de atunci presa l-a considerat si mai ciudat si a inceput sa fabuleze.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mihai, vreau sa mentionez faptul ca spunand "ceea ce am primit pana acum despre moartea lui Michael - nu pot nici "musca", nemaivorbind de faptul sa o pot "degera"" nu ma refeream la ceea ce ai scris tu pe acest blog, ci la toate stirile aparute pana acum in tabloide sau TV. Am citit toate partile si mi se pare o abordare foarte interesanta a problemei(ma refer la moastea sa) si iti multumesc din suflet pentru ca ai impartasit cu noi toata aceasta INFORMATIE culeasa de tine, cat si pentru parerea proprie.
    Multi ar fi avut toate motivele din lume ca Michael sa nu mai fie viu. El stia in ce lume traieste si nu exclud faptul ca..le-a luat-o un pic inainte. Multe se bat cap in cap, de accea sunt la hotar.
    Iar pentru cei care spun ca Michael credea in toata lumea, ca s-a dat pe mana medicilor pentru ca a avut mare incredere in ei...ii rog sa mai rabovesca cu aceasta concluzie si sa rascoleasca un pic internetul.
    Sa aveti o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  38. tot eu sunt si tot pentru florenta...


    Ce inseamna "argument logic" ? Nu incerc sa conving pe nimeni (si eu sunt confuza cu toate informatiile care circula), insa cum spunea cineva mai sus, nu avem nici un argument logic ca a murit. Ba ca era sanatos tun si era ca-n vremurile lui bune la repetitii, ba ca nu manca nimic si se droga, si asta este doar un exemplu. Drept sa spun, eu sunt cam 50% pentru, 50% impotriva inscenarii. Sunt pentru, deoarece, cum spunea si Watawalu, sunt mult prea confuze imprejurarile referitoare la momentul mortii si la ce s-a intamplat in casa aceea in acel moment; pur si simplu nimica nu se leaga, chiar daca ei au descris in minute acel moment. Inteleg ca oamenii pot fi nesiguri si contradictorii in legatura cu moartea unei persoane, mai ales a unei celebritati de talia lui Michael, insa nu pot exista asemenea neconcordante intr-un raport oficial. Pe de alta parte, toate aceste neconcordante m-ar putea convinge ca nu a fost inscenare, acel procent de 50% imi spune ca a fost omucidere, deoarece si in cazul unei omucideri, lucrurile nu se leaga. Insa nu pot sa cred ca a fost crima, ci o omucidere involuntara, din culpa, ceea ce mi se pare si mai grav. Sa ai un "medic" cardiolog care sa-ti administreze tot felul de medicamente, chiar si la insistentele tale, care sa nu stie sa faca resuscitare si sa nu aiba un defibrilator ... (De fapt toata povestea cu acest "medic" si cu actiunile lui in acea zi, mi se pare cel mai suspect lucru dintre toate nebuniile din acest caz). La sinucidere intentionata nici macar nu ma gandesc. Cine stie, poate odata cu arestarea "doctorului", daca se va intampla, vom afla raspunsul la unele intrebari...

    Cu privire la pozele aparute pe michaeljacksonsightings.com, nici macar nu le bag in seama, cum de altfel nici cei de le michaeljacksonhoaxdeath.com nu le iau in serios. Trebuie sa fii nebun sa crezi ca Michael ar umbla pe strazi, prin diferite tari, asa, pur simplu, nedeghizat, stiind ca e "mort" si, in curand, "ingropat" ...

    RăspundețiȘtergere
  39. @watawalu
    Sunt total de acord cu tine.
    Ideea este ca asta se vrea.Sa nu mai stim ce sa credem.
    Intrebarea este de unde vine? De la cei care l-au fi asasinat, de la cei care vor sa scoata cati mai multi bani (in cazul asta, cei care l-au asasinat sigur au castiguri + familia, care sper sa nu accepte o astfel de politica de marketing doar pentru a castiga cat mai mult) sau chiar de la Michael insusi (din cate il stiu eu, din toti anii acestia, il vad in stare sa isi insceneze moartea...intrebarea este il lasau "ei"?).
    Asa este! Nimic nu se leaga, absolut nimic!!!!
    Daca a murit ...familia trebuia sa puna capat speculatiilor daca era de buna credinta si intelegea durerea provocata unei lumi intregi. Poate a fost un soi de egoism, cine stie?
    Cum ziceam si altadata daca traieste am toate sansele sa ma intalnesc cu el, nu?:)
    P.S. Cred ca Mihai se cruceste cand vede ca scriem.
    Din cate am inteles esti psiholog!!!
    Asteptam parerea unui om avizat!

    RăspundețiȘtergere
  40. In legatura cu cartea lui Taraborrelli ..as dori sami spun parerea :Mi se pare o porcarie ,il pune pe Michael intro lumina proasta il face sa para un maniac un obsedat de imagine si de muzica,dar el nu e asa nu era obsedat de bani km il creaza Taraborrelli cand a cumparat catalogul cu melodiile Beatles ..miam dat seama imediat cum stau lucrurile avand in vedere ca autorul dadea citate si dialoguri din viata personala a lui Michael cu totii stim ca Michael nu dadea voie jurnalistilor in casa lui decat cu voia sa ..astfel de unde a procurat el aceste informatii ..evident ca de la alte persoane din jurul lui Michael ,din autobiografiile vedetelor ,asta se poate vedea in paginile 512 -533 chiar autorul le intituleaza ca "SURSE" stai putin si sursele pot fi false sau doar cu un sambure de adevar
    Eu nu cred in presa ,sau in toate cartile care au aparut ziare sau reviste eu cred in Michael Jackson si in tot ce spune el ...
    Aceasta este parerea mea sper ca nu am ofensat pe nimeni
    Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  41. Revenind la ideea inscenarii...Cred ca Michael Jackson valoreaza imens acum.In nici un caz nu ma refer la bani cand spun acest lucru.Ma gandesc la impactul imens pe care l-ar avea asupra oamenilor.Deoarece in acest timp am realizat ca a fost o victima si oricare putem fi maine in locul lui.Mi-ar placea sa cred ca Michael sau cineva din anturajul lui s-a gandit la asta.Orice mesaj trebuie transmis unor oameni care sa-l poata intelege.Cat despre fani...De ce sa fim suparati daca aflam ca traieste?Ar fi cea mai mare bucurie.Dar,inca o data,nu cred nici un argument in favoarea inscenarii.Toate sunt interpretabile.Dar cand spunem ca Michael a murit spunem ca,de data asta, raul a invins.Nimanui nu-i place.

    RăspundețiȘtergere
  42. http://www.youtube.com/watch?v=g91YGe5ouqs&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  43. Cateodata am impresia ca cineva se joaca foarte inteligent cu mintea noastra (sau a "lor"? :-?? )...o manipulare puternica in masa...nu stiu cum sa zic...

    RăspundețiȘtergere
  44. va rog urmariti link-ul-http://www.youtube.com/watch?v=eoYXP69Bzws&feature=PlayList&p=21A3BCDBB02FF0D9&playnext=1&playnext_from=PL&index=16-spuneti-va parerea.va pup!rip MJ!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ce-i drept ca Taraborrelli...de prea multe ori isi da propria parere, care nu este tocmai ce-a corecta...cum ar fi "pana nu-si plateste facturile, nu mai am ce vb cu el"...pai daca intr-adevar ii era prieten, nu ar fi facut acest comentariu,ar fi stiut care era de fapt treaba, nu de putine ori il descrie ca pe o persoana obsedata de atentie,de bani,de el...ce-i drept cartea este ambigua, dar anumite capitole au un substract puternic...Dintre toate cartile pe care le am cu Michael cel mai mult imi place cea scrisa de Thomas W.Hook "Michael Jackson regele muzicii pop"...si "complotul imopotriva lui Michael Jackson"....acestea 2 mi se par cel mai bine structurate si apropiate de tot ceea ce a declarat Michael pe parcursul vietii...cea a lui Taraborrelli,este pe ultimul loc in topul preferintelor mele.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  46. Uitati-va diseara la Cerb, artistii romani vor canta in deschiderea spectacolului melodia lui Michael:"We are the world".

    RăspundețiȘtergere
  47. http://www.michaeljacksonsightings.com/

    C.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ai dreptate, watawalu ! Michael nu era deloc naiv, se poate sa fi fost la inceput, dar s-a ars. Era un tip istet care a anticipat multe lucruri, era un visionar.

    Pentru O: ai pus punctul pe i ! Asta-i intrebarea de 1 miliard: cine creaza confuziile ? Daca-i inscenare - Michael, familia si restul celor implicati; daca-i omucidere, faptasii si, din nou, familia. Adica vreau sa spun ca familia induce lumea in eroare in ambele cazuri ! Ori o fi o familie ciudata, ceea ce nu-i departe de adevar, daca avem in vedere relatiile lor cu Michael, sau fiind multi, nu ajung la un numitor comun. Sau vor bani, rezultati din taraganarea si astfel mediatizarea cazului.

    RăspundețiȘtergere
  49. In primul rand a$ dori $a va felicit din inima pentru ace$t minunat blog,in $pecial pt $ectiunile dedicate celui care a fo$t,e$te $i va fii intotdeauna Regele Muzicii Pop...
    Ace$ta e$te $ingurul loc unde $e vorbe$te de$chi$ $i corect de$pre Michael,a$a cum era el:cu bune $i cu rele,cu pretioa$ele lui calitati,dar $i cu defectele lui,cu numeroa$ele lui fapte bune,dar $i cu pacatele lui...
    Ace$t blog a ajutat ca parerea mea de$pre Michael Jack$on $a avan$eze de la "foarte,foarte buna" la "exceptionala"....
    Felicitari pentru cartea pe care ati lan$at-o!!
    Va multume$c din inima pentru toate informatiile noi de$pre MJ $i nu uitati:Cineva acolo $u$ va vede $i o $a va ra$platea$ca pentru tot efortul depu$....


    P.$. $per ca acum,ca ati lan$at acea$ta carte,nu o $a la$ati balta blogul...Daca timpul va mai permite,ar fii minunat $a ne mai aduceti informatii de$pre Michael Jack$on....

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  51. Pt toti cei care au cumparat cartea scrisa de Taraborrelli

    Urmariti "Michael Jackson what really happened" gasiti toate partile pe youtube si o sa vedeti ca acolo apare si "prietenul din copilarie" si o sa vedeti cat de "frumos" vorbeste despre el, lasand la o parte faptul ca tot filmul il denigreaza pur si simplu pe bietu Michael.
    Apare chiar si un fost angajat Bob Jones manager timp de 17 ani care nu neaparat il vb de rau dar nici de bine nu zice...

    O alta persoana din anturajul lui Micahel care ma scoate din sarite este Mark Lester care cica e prietenul lui de mult timp da, am vazut ce
    "prieten bun" e nici bine nu a murit Michael si el apare in presa si zice ca este tatal lui Paris, IPOTETIC vorbind chiar daca ar fi fost adevarat un prieten adevarat nu ar fi vorbit niciodata, ar fi luat sectretul cu el in mormant daca il iubea asa tare pe Mike cum sustinea sus si tare ca sufera dupa moartea bunului sau prieten si ca aveau o relatie speciala si ca erau adevarati prieteni si ca il iubeste si ca ii este dor de el etc etc, aia chiar ar fi fost o dovada de prietenie...
    Dar de ce sa nu inventezi si tu o poveste cand e vb de o avere de sute de milioane de $ nu? vb aia "Imi incerc norocul"

    God bless your soul Michael!

    RăspundețiȘtergere
  52. Dragi prieteni,ma bucur nespus de mult,ca in sfarsit v-ati trezit,si mi-ati ascultat sfatul,cum ca MICHAEL nu este asa naiv cum se crede,sau cel putin cum ne lasa el sa credem.Dar trebuie sa intelegeti un lucru,el nu face asta intentionat,ci pentru a se feri de posibilii inamici.Va repet pentu ultima oara:incetati sa luati de buna tot ce auziti,de la televizor si din ziare,inclusiv ce spun eu acum,nu aveti incredere in nimeni,in afara de ce suflteul vostru va spune.
    Acum va dau inca un lucru la care sa va ganditi:cum am putut crede pana cum, ca Michael la puterea lui financiara si a inteligentei, nu a verificat inainte familiile care in final l-au acuzat de stim noi ce.Fiti foarte atenti la toate deciziile luate de el pana in prezent si va veti da seama ca ele au fost luate cu un ROST.Stia foarte bine cine sunt aceste familii DAR isi cunostea de asemenea destinul si rostul lui,aici pe acest pamant.
    Va pup pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna tuturot.Am urmarit cu interes informatiile si discutiile despre Michael Jackson.As avea si eu o umila parere .Cred si sper din tot sufletul ca Michael traieste (de ce cred acest lucru?) deoarece consider ca nu s-au adus dovezi ,argumente logice,adevarate care sa demonstreze ca Michael intr-adevar nu mai este printre noi .Ceremonia mi s-a parut falsa..doar de "fatada" doar sa fie mai vedeti-o o data si veti vedea la ce ma refer..AA si in legatura cu interviul "THIS IS IT" mi s-a parut suspect chiar foarte suspect as spune..parca Michael stia foarte bine ce urma... Oare o iau razna ??? Eu sunt convinsa ca Michael traieste...Si traiesc cu aceasta speranta .Michael era foarte inteligent si sunt sigura ca stia ce "lipitori" si"prieteni" avea pe langa el..Poate ca cum pregateste ceva fastuos ..Ce m-as bucura sa le rada in fata tuturor care i-au facut rau...Parerea mea...Inca rascolesc internetul si sper ca sa gasesc dovezi clare la aceasta intrebare"" Michael traieste ???" ...Autorul acestui blog face o treba excelenta si il felicit pentru acest lucru...Sper sa-si mai faca timp si sa mai scrie cate ceva despre INEGALABILUL Michael Jackson...care in ciuda tuturor parerilor el mereu va fi printre noi..prin muzica , dansul , pe care nimeni nu ni le poate lua va trai in inimile noastre a adevaratilor fani....

    RăspundețiȘtergere
  54. Sometimes, only one person is missing, and the whole world seems depopulated”. Alphonse De Lamartine

    cat adevar in fraza aceasta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2009-03-05/still-weird/
    Sa incercati sa cititi acest articol din 6 martie 2009.
    Si chiar asa...ce ii trebuia teleprompter? Ma rog, la un moment dat zice in articol ca va reveni"aparent" in iulie.
    Daca as avea rabdarea lui Mihai m-as apuca sa caut toate articolele aparute de-a lungul vremii.
    Maine "aparent" Michael va pleca fizic dintre noi:(
    Doamne, mi se rupe inima cand ma gandesc ca poate fi adevarat!!!!
    Oricum am observat ca, media, de cand au avut loc manifestarile de amploare in intreaga lume a lasat- mai moale...Si asta nu pentru ca nu ar vinde subiectul ci pentru a ingropa usor, usor spiritul Michael.
    CNN a dat doar o stire despre ziua lui MIchael.

    RăspundețiȘtergere
  56. Tu, Diana...
    Vrei sa zici ca Michael stiindu-si misiunea pe acest pamant a facut doar sa implineasca aceasta misiune?
    Aici mi se pare ca bati.S-ar putea sa ai dreptate...Sa stie ce impact are asupra multimii, asupra constiintei umane.
    Pai, asa putem trage concluzia ca stia si ce impact ar avea moartea lui...Corect?
    Dar eu zic sa nu mai scormonim atat... Daca traieste sa fie fericit acolo unde locuieste.
    Daca intr-adevar traieste, doar putin oameni vor sti cu adevarat acest lucru si , si mai putini vor afla pe parcurs.
    Daca s-a dus dintre noi, sa dea Dumnezeu sa iasa tot adevarul la suprafata...si, intr-un final, pe acest Pamant sa existe doar iubire.

    RăspundețiȘtergere
  57. Pentru Romanul frustrat. Dupa cum stim cu totii,Michael era pasionat de arta in general si de Leonardo Da Vinci-in special.Coincidenta sau nu ,isi va dormi somnul de veci avand deasupra cavoului o copie de mari dimensiuni a picturii Cina cea de taina.Stim ca si in dormitorul personal,deasupra patului sau,se afla o pictura intitulata cina cea de taina-insa aici in locul personajului Iisus se afla portretul lui Michael. In partea dreapta lui
    michael sunt in locul sfintilor personaje cunoscute,pictate clar .In partea stanga sunt pictate personaje -redate intr-un mod neclar.Va rog daca ati putea sa postati aici pe site-ul dv.o imagine in dimensiuni mari a acestei picturi..Nimic din ce a facut Michael nu era lasat la voia intamplarii...poate descoperim ceva... Va multumesc anticipat. PS. Azi e o zi grea pentru noi fanii lui Michael.Cind o persoana cucereste puterea important este ce face cu ea,in ce scopuri o foloseste in bine sau in rau ..dar cuvintele sunt de prisos .R.I.P. MICHAEL.Vei fi mereu in sufletele noastre...

    RăspundețiȘtergere
  58. Diana, m-ai pierdut total in acest ultim mesaj...scuze.
    1.Sincer nu cred ca Michael putea sa citeasca gandurile ca sa stie din timp ca o familie il va da in judecata pentru molestare si sa faca investigatii anticipate in acest sens. Binenteles, dupa ce l-au dat in judecata...s-a informat.
    2. Spui ca: "Dar trebuie sa intelegeti un lucru,el nu face asta intentionat,ci pentru a se feri de posibilii inamici"...pai ar fi facut asta intetionat ca sa se fereasca de ei nu? oricum naivitatea lui Michael, din punctul meu de vedere, este o speculatie...nu l-am crezut naiv niciodata.
    3. Si crede-ma, toti suntem cat se poate de treji...doar ca avem pareri diferite, pana la faza contrara.
    Nu te supara pe mine...poate am inteles eu gresit...dar vina si tu cu o demostratie ceva...de unde ai dedus tu ca MJ a verificat inainte familiile??? Vorbesti prea abstract. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  59. am trimis mesajul in care va rugam sa postati imaginea cu tabloul dar am uitat sa ma semnez.Scuze Val.

    RăspundețiȘtergere
  60. PARTEA 1.Astazi e ziua in care Michael Jackson e inmormantat. Am citit toate comentariile scrise pe acest blog si o perioada nu am mai scris, dorind sa-mi adun putin gandurile. Sunt putin confuza si acum, dar as dori sa va impartasesc parerea mea. Partea rationala din mine imi spune ca Michael a murit, de fapt asasinat. Argumente se pot aduce o gramada, Mihai si le-a exprimat aici pe parcursul atator saptamani. Cu siguranta sunt si alte argumente care pot fi luate in considerare si pe care cei ce sunt convinsi cu adevarat de moartea lui Michael, ni le-au prezentat. Accident nu a fost cu siguranta, ci CRIMA. Trebuie sa le luam in considerare pe toate. Dar cealalta parte din mine, judecand cu sufletul, nu crede ca a murit. Aici nu e vorba ca nu doresc sa accept moartea cuiva si ca nu sunt un om cu picioarele pe pamant. Toti vom muri intr-o zi, si eu si tu, fiecare la timpul lui. Dar atata timp cat exista atatea semne de intrebare, atata timp cat exista atatea secrete si lucruri care nu se potrivesc, incepi sa fii suspicios si sa te gandesti ca poate exista si varianta aceasta. Deocamdata dati-mi voie sa iau in calcul si aceasta varianta, fara a supara pe cineva. Poate cu timpul se vor mai clarifica lucrurile, dar in situatia actuala nici o parere sau varianta nu cred ca e deplasata. Ar trebui sa ascultam parerea fiecaruia, indiferent ca este strict rationala sau mai fantastica. Fiecare simtim altfel, gandim altfel; fiecare isi exprima admiratia si iubirea in felul lui. Ar fi culmea sa acceptam o sigura parere, iar restul doar sa aprobam. Unde ar mai fi comunicarea? Argumentul cum ca Michael nu si-ar fi putut inscena moartea pentru ca-si iubea foarte mult copiii si fanii, nu prea sta in picioare. Sa va spun de ce. Michal si-a iubit enorm fanii si tot ce a facut e din iubire si respect pentru noi. Si-a iubit enorm copiii, iar aici chiar ca nu trebuie sa aduc argumente. Dar vine un moment in viata cand realizezi ca ai trait doar pentru altii, iar tu te-ai pierdut undeva pe drum. Ajungi la maturitate si iti pui intrebarea: Dar cu MINE cum ramane? Este si el om ca noi toti. A avut o viata tumultuoasa, stresanta, in care a fost si adulat dar si hartuit, umilit. Nu e usor sa traiesti in astfel de conditii mai bine de 40 de ani. Si atunci spui STOP! Doresti sa schimbi ceva in viata ta, doresti sa traiesti si tu normal, atat cat ti-a mai ramas. Este ceva imposibil sau poate nu merita acest lucru? O, da, merita din plin sa aiba linistea mult dorita. Asta inseamna ca nu-si iubeste fanii? Sa nu fim egoisti, ca e si el un om nu masina. A indurat destule, cred. Acum imi veti spune ca Michael nu si-ar fi parasit copiii. Dar v-ati gandit ca poate tocmai din iubirea prea mare pentru ei ar fi putut lua aceasta hotarare? Stiti bine ca acesti copii n-au avut niciodata o viata normala, nu au putut iesi din casa decat cu masti, decat escortati. N-au putut lua legatura cu lumea reala, au trait intr-o lume cu circuit inchis. Poate Michael s-a gandit sa nu treaca si ei prin ceea ce a trecut el. Nu dorea ca drama sa se repete. De acum au crescut,era timpul sa vada lumea reala, sa se obisnuiasca cu ea, sa-si faca prieteni de varsta lor, cu timpul sa se indragosteasca si sa treaca prin toate etapele normale ale unui adolescent. Dorea sa cresca normal, sa nu fie si ei urmariti, hartuiti. Credeti ca acesta nu ar fi putut fi sacrificiul suprem a lui Michael pentru copiii lui? S-a sacrificat pe sine pentru a le reda libertatea. Doar un parinte bun poate face asta. Si a fost un parine extraordinar, stiti si voi. Ati vazut si voi poze pe internet cu cei trei copii si nu erau mascati si nici nu erau hartuiti de o groaza de paparazzi. Incep sa traiasca normal. Credeti ca Michael nu ar fi putut face acest lucru? Poate asa si-a demonstrat iubirea pentru ei, cine stie.

    RăspundețiȘtergere
  61. PARTEA 2.(continuare)Imi puteti spune ca un om nu poate sa dispara asa sau ca nu-si poate schimba identitatea. Sa fim seriosi! In America si mai ales daca ai bani? Poti sa faci orice. Daca famila e implicata? Nu stiu. Personal nu as avea incredere in ea. Si daca e implicata, asta doar pentru ca scot o gramada de bani din asta. Iar pentru ei doar banii au contat, Michael a fost doar o masina de facut bani. Cu siguranta ca Michael a avut oameni de mare incredere, care i-au fost alaturi nu numai pentru bani. Sa stie doar ei? E posibil. Mai exista posibilitatea sa ne pregateasca un mare spectacol. Michael dorea sa-si transforme viata in cel mai mare spectacol de pe pamant. Dorea sa vedem ceea ce nu s-a mai vazut niciodata. Era un perfectionist. Stiti ca era un om ingenios, cu idei ce a revolutionat lumea spectacolului. Cred ca daca s-ar fi retras din din lumea muzicii, ar fi fost un mare regizor. Iubea sa faca filme. Poate a dorit sa dea o lectie presei. Toata viata au scris cele mai josnice lucruri despre el, l-au hartuit si umilit in ultimul hal. Acum ii poate bate cu propriile lor arme, lasandu-i o perioada sa scrie tot felul de bazaconii despre el. Tineti minte ca in cazul camerei hiperbarice si a oaselor omului elefant a declarat despre presa:,,Nu-mi vine sa cred ca au inghitit galusca. Putem intr-adevar sa controlam presa." E posibil ca sa vedem intr-adevar cel mai mare spectacol de pe pamant. Nu se stie si nu trebuie sa ignoram si acest aspect. Personal, daca ar fi o retragere a lui Michael, mi-as dori sa nu revina. Va dati seama ce scandal de proportii ar produce in randul celor ce nu-l iubesc? Pentru noi ar fi fantastic, dar ce ar face restul cu el, cred ca nu trebuie sa va spun. Nu ar merita sa treaca prin asa ceva. Ar trebui sa se odihneasca si sa TRAIASCA NORMAL. O merita din plin! Mie nu trebuie sa-mi demonstreze nimic, oricum ramane cel mai mare artist al tuturor timpurilor. A demonstrat inca din copilarie ca este cel mai bun. L-am iubit si-l voi iubi, indiferent de ceea ce s-a intamplat. Cuvantul MEGASTAR nu cred ca se poate asocia cu altcineva, decat cu Michael Jackson. El nu este regele muzicii pop ci REGELE. A creat o muzica noua, o vestimentatie noua, o coregrafie noua. Toate au emblema Michael Jackson si nu vor muri niciodata. Iar daca acum nu sunt convinsa pe deplin ca a murit cu adevarat, sper sa nu supar pe nimeni. Atata timp cat mai exista o speranta, ma agat de ea. Speranta moare ultima si daca n-am avea-o am fi pierduti. Deci, lasati-ma si pe mine si pe altii sa speram ca poate... Cand lucrurile se vor clarifica si cand vom sti adevarul(daca-l vom sti vreodata) atunci voi spune ca am gresit crezand asta. Asa cum eu accept si cealalta varianta(pe care n-o ignor deloc), va rog luati in considerare si varianta asta. Mesajele lui de iubire si de pace sa ne apropie, nu sa ne dezbine. Ca altfel degeaba si-a sacrificat viata pentru noi.M-a rascolit si ziua de 29 august cand ar fi implinit 51 de ani, ma rascoleste si ziua de azi cand...Dar nu mai pot continua, ca mereu imi vine sa plang. Oricum i-a fost plecarea, va ramane un om special in sufletul meu. Il voi purta cu mine si dincolo de moarte. Multumesc daca ati citit si parerea mea si iertati-ma daca am suparat pe cineva. Va imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  62. pt chiriachi: bravo!! ai mare dreptate . si eu sunt de aceeasi parere. si eu cred ca Michael ar avea tot dreptul sa vrea sa dispara pt o vreme sau pt totdeauna. poate a facut-o pt el, dar mai degraba cred ca ar fi facut-o pt copiii lui. astazi e o zi trista, dar SMILE, WHAT`S THE USE OF CRYING? si nu cred ca suntem singurele care au aceasta parere.

    RăspundețiȘtergere
  63. Astazi este inmormantarea????? Eu am vazut la tv ca abia maine va fi.

    RăspundețiȘtergere
  64. Am citit si eu cartea lui Taraborrelli. Nu pot sa spun ca tot ceea ce scrie e purul adevar. Dar nici nu cred ca toata cartea e SF. Cu siguranta exista si un dram de adevar. Poate ca autorul a dorit sa ne prezinte latura umana a lui Michael Jackson. Noi cunoastem doar artistul Michael, nu si omul. Ca si artist era cu siguranta perfect. Insa nici un om din lumea asta nu e perfect. O fi avut si el slabiciunile lui, a luat si el decizii gresite, fie ca a fost obligat sau nu a fost sfatuit cum trebuie. Voi n-ati facut greseli, eu n-am luat hotarari gresite, nu am fapte cu care poate nu ma mandresc? O, cu siguranta ca da! Dar atunci cand iubesti pe cineva, il accepti cu toate ale lui, si cele bune si cele rele. M-ar fi pus pe ganduri o carte care il prezenta doar la modul superlativ sau una care doar il blameaza. Sa evitam extremele de orice natura si sa alegem calea de mijloc. Eu il iubesc asa cum este si indiferent de ceea ce se scrie sau voi afla vreodata. Eu nu iubesc un om pe bucati, nu-mi aleg doar ce-mi convine. Afland si alte lucruri despre Michael, parca imi este si mai drag. Era un om ca si mine si ca si tine. Asta ma face sa-l simt mai aproape si sa dispara orice bariera. Si el se bucura pentru o reusita, se intrista si plangea pentru un esec; si el suferea pentru o iubire neampartasita, avea momente in care se simtea singur si parasit; avea si el zile bune si rele, cand poti fii bine dispus sau morocanos; avea secrete, oameni pe care ii iubea sau pe care nu ii iubea. Va spun cumva noutati despre cum este un om, nu va regasiti in nici un din situatii? Sa nu judecam pe nimeni, iar daca o facem s-o facem cu iubire. Ca daca Dumnezeu ne-ar judeca dupa dreptate(asa cum facem noi), ar fi vai de capul nostru. Eu il iubesc cu toate faptele lui bune si rele, cu toate operatiile lui, cu tot ce i s-a pus in carca si nu e adevarat. Voi cum il iubiti? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  65. Draga Diana ,as vrea sati spun ca ai mare dreptate multi dintre noi luam de buna cea ce se spune la televizor sau prin ziarele mari de pe piata noastra,insa cum ai spus si u daca vrem sal intelegem pe Michael trebuie sa ne ascultam sufletul si cea ce spunea Michael direct sau indirect prin muzica sa.Multi dintre oamenii care il urasc pe Michael ,sau luat dupa tabloide..si mass media ..dar nu dupa cea ce inima le spunea si REFUZAU sa creada adevarul !

    RăspundețiȘtergere
  66. pt DIAnA
    Draga mea iti respect parea si chiar apreciez ca ai depus o munca, rascolind tot interentul, cautand dovada faptului ca omul pe care l iubesc,apreciez si admir din tot sufletul meu traieste, dar eu nu cred ca un om ar accepta sa aibe "prieteni" de fatada, adica el sa stie ca oamenii aceia sunt niste prefacuti si cu toate astea sa i tina incontinuare pe langa el pt ca isi cunostea destinul si rostul aici, din ce zici tu nu pot decat sa inteleg ca Michael s-a inconjurat de oameni falsi cu acordul sau ...
    ai apoi tu crezi ca prezentand imaginea unui on naiv te fereste de inamici?
    si cand zici ca putea sa i verifice la ce te referi?
    oricum caracterul unui om nu poti sa l verifici oricat ai vrea...
    da sunt total de acord cu tine Michael nu este un om naiv...da inainte de toate suntem oameni, si a gresi e omeneste.
    Nici un om nu e perfect, perfect a fost decat Iisus.
    Poate ca nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici, tocmai din cauza asta sper ca nu te superi pe mine... nu vreau sa intru in polemici cu nimeni cu atat mai putin cu un om care sufera ca si mine...

    RăspundețiȘtergere
  67. Chiriachi...ce pot sa spun??? Comentariul tau, exprima aproximativ ceea ce simt si eu.
    Cine a citit cartea lui Taraborrelli...este o fraza la un moment dat cand Michael sarbatorea 50 de ani...si uitandu-se in oglinda, a intrebat: "arat bine pentru 40 de ani", raspunsul fiind "Mike, implinesti 50"...ce vreau sa spun cu aceasta idee...nu cred ca Michael nu era constient de ce varsta implinea, cred doar ca a devenit constient cat din viata si-a dedicat-o fanilor si celor care l-au iubit...cred ca a realizat ca pentru el, personal nu si-a dedicat ceva timp, iar cand a facut-o a fost pus la perete.Asa ca eu tot ce-mi doresc este, ca acolo unde ar fi Michael sa fie fericit, linistit, sa fie el insusi.Fiecare dintre noi are o speranta...sau poate s-au consolat cu ideea ca nu mai este printre noi...doar ca atata timp cat ni-l vom aminti Michael nu este mort.Traieste in fiecare dintre noi care i-am iubit muzica, dansul, inovatia, darurirea si tot ceea ce a oferit acest geniu, acest om pentru care s-a inventat cuvantul "MEGASTAR", care pana la urma urmei a fost om...si multi dintre noi am iubit si iubim atat omul cat si artistul Michael Jackson.Sper sa nu fi plictisit pe careva cu acest comentariu.
    P.S. fara a parea vreo maniaca...dar eu una, de mai bine de 10 ani, il consider pe Michael nu doar "regele pop-ului....ci ....REGELE MUZICII....nu zic ca nu au existat si altii artisti de succes, dar pur si simplu ceea ce a realizat Michael, este pur si simplu de neegalat.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  68. Draga chiriachi, parca mi'ai fi citit gandurile! Exact asta se afla in sufletul meu acum, doar ca nu stiam cum sa ma exprim, e exact ceea cred si ai foarte mare dreptate in tot ceea spui. Dupa parerea mea, este cel mai rational comentariu de pana acum si te felicit pentru felul in care gandesti si pentru faptul ca ai reusit sa pui in scris aceste sentimente, lucru care mie mi'ar fi foarte greu! Multumim pentru minunatul comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  69. Ptr Anonim...la ora 5.00, ora Romaniei este inmormantarea lui Michael...esti derutat/a din cauza fusului orar...L.A. este in urma cu aproximativ 10 ore fata de noi.Pe scurt....la ei o sa fie dupa-amiza cand la noi este dimineata.Sper sa se inteleaga ceva din ce am incercat sa explic.
    Scorpya.

    RăspundețiȘtergere
  70. As dori sa va spun ca eu nu ma supar pe nimeni de pe acest blog,din contra,astept cat mai multe critici si sfaturi de la voi.Acum haideti sa lasam vorbaria si sa radem impreuna cu MICHAEL.Va voi da cateva faze de pe youtube cu MICHAEL in care se bate cu pistoalele cu apa impreuna cu Naomi Campbel dupa filmarea clipului Keep in the closet,dar si cele mai haioase momente din viata lui.Cu toti stim ca MICHAEL nu ar dori ca noi sa fim tristi din contra ne-ar indemna sa radem si sa fim fericiti,exact cum facea si el,in clipele grele.As dori,sa-mi spuneti daca va placut ce v-am trimis.Stau uneori si ma intreb cu e posibil sa nu te indragostesti de zambetul pur si inocent a lui MICHAEL??????????????????

    RăspundețiȘtergere
  71. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna!
    Am citit comentariile si cel mai aproape de sufletelul meu si de ceea ce gandesc a fost cel al lui CHIRIACHI! Bravo!
    Insa . . .eu ma gandesc si invers: nu avem nici argumente solide cum ca Mike ar fi in viata, avem doar speranta in sufletele noastre si . . .cam atat. Acele informatii nu prea "stau in picioare".
    Intradevar, sunt multe elemente care nu se leaga, unele lipsesc cu desavarsire, moartea MEGASTARULUI este invaluita in mister, nimic de zis, insa asta nu inseamna neaparat ca MJ este in viata. Va dati seama ca sunt muuulte interese la mijloc, multora le convine situatia asta, sa se joace pur si simplu cu mintea noastra si stiti ce? eu am impresia ca noi suntem "prea mici" sa descoperim ce invart ei acolo, sa aflam purul adevar . . .
    In alta ordine de idei . . . presupunand ca Mike ar fi in viata, eu cred (de fapt sunt convinsa)ca un nr foarte mic de persoane ar sti lucrul asta, iar noi ceilalti si presa nu vom afla niciodata.
    Sincer nu cred ca daca ar trai undeva linistit, fara presa, ar renunta el la viata pe care si-a dorit-o intotdeauna ca sa ce? Sa dea o lectie presei? Hmm . . .pretul totusi e cam mare, si Mike ar sti asta! Ganditi-va numai la ce ar scrie ziarele, pt ca sa fim seriosi, nu se vor opri niciodata, nici dupa 100 de lectii de genul asta, va dati seama ca ar scrie toate bazaconiile posobile, ca Mike a innebunit, ca in timp ce o planeta il plangea el statea nepasator si privea ca la un show, ca atatia oameni s-au sinucis cand de fapt totul era o cacealma etc, etc . . .
    Cred cu tarie ca Michael ar sti ce nebunie ar insemna asta si ar alege sa-si traiasca linistit viata! Cat despre copii . . .eu cred ca totusi nu l-ar lasa inima sa nu-i mai vada, nu ar rezista fara ei, cand stai cu un om 24 d ore pe zi si merge peste tot cu tine . . e ft greu sa te desprinzi asa, dintr-o data.
    Ganditi-va si voi la ceea ce am scris referitor la lectia pe care el ar vrea sa le-o dea celor din media si spuneti-ne si parerea voastra! Multumesc pt rabdarea de a-mi citi comentariul!
    P.S. Asa este SCORPYA, Michael Jackson este THE KING OF MUSIC iar unul dintr miile de argumente la aceasta afirmatie ar fi acela ca Thriller nu a fost cel mai bine vandut album din muzica Pop, Thriller a intrat in istorie pt cel mai bun album al tuturor timpurilor, indiferent de genul muzical. Asta spune multe . . .daca nu totul!
    P.S. Imi cer iertare daca am fost uneori incoerenta, asa am fost toata ziua, mi-as dori ca ziua asta sa nu fi venit niciodata :(!
    Mike, oriunde ai fi noi te vom iubi intotdeauna! God bless you!

    RăspundețiȘtergere
  73. Scuze am uitat sa va las ce era mai importat,lol,ma scuzati,a gresi e omeneste:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=ga3407JRbaE&feature=related
    2. http://www.youtube.com/watch?v=3ilEAP9cH5I&feature=related
    Va pup pe toti,si sper ca intr-o buna zi sa apucati sa cititi CARTEA care conteaza cu adevarat,bineinteles in afara de Conspiratia impotriva lui Mj,o carte aproape la fel de buna.
    ACEASTA carte se numeste MOONWALK si spune cine este cu adevarat MICHAEL JACKSON,dorintele lui visele lui pentru omenire si viitor,parerile dar si dezaprobarea lui in legatura cu drogurile in viata celebritatilor.

    RăspundețiȘtergere
  74. Diana...eu una, nu gasesc nici o postare de a ta cu link-urile respective :D si chiar m-ar interesa.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  75. Pentru ca sunt o mare iubitoare de poezie, as dori sa va scriu un fragment din poezia ,,Flacari" a lui Virgil Carianopol. Este pentru Michael si cred ca i se potriveste foarte mult. E omagiul meu pentru el. Daca aveti rabdare, va rog sa cititi:
    Si ard,si ard,asa de-a randul,
    Ca mii si mii de stele.
    Ii luminez pe cei din preajma
    Arzandu-mi visurile mele.

    Stiu,se va stinge crud odata
    Aceasta flacara,stindard
    Da-mi pare rau ca se va stinge
    Fiindca traiesc numai cand ard...

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  76. vai cum i-a aruncat cu mancare in fata :))))))))) Michael you're the best!!!!!!! :)))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  77. Scuze am uitat sa va las ce era mai important,lol,ma scuzati,a gresi e omeneste:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=ga3407JRbaE&feature=related
    2. http://www.youtube.com/watch?v=3ilEAP9cH5I&feature=related
    Va pup pe toti,si sper ca intr-o buna zi sa apucati sa cititi CARTEA care conteaza cu adevarat,bineinteles in afara de Conspiratia impotriva lui Mj,o carte aproape la fel de buna.
    ACEASTA carte se numeste MOONWALK si spune cine este cu adevarat MICHAEL JACKSON,dorintele lui visele lui pentru omenire si viitor,parerile dar si dezaprobarea lui in legatura cu drogurile in viata celebritatilor.

    P.S.eu nu vreau decat sa va fac sa scuturati de-a binelea netu,lol,va pup

    RăspundețiȘtergere
  78. Ca si voi cei de aici am rascolit internetul cautand informatii despre MICHAEL.Unele chiar m/au indignat,pe altele nici nu le/am bagat in seama,atat erau de ridicole.Pot sa inteleg ca familia vrea o inmormantare intr/un cadru privat si de aceea totul e
    ,,top secret,, dar totusi de aici pana la a afirma ca se tem ca mormantul sa nu fie jefuit de fanii prea insistenti sau de jefuitorii de morminte,si de aceea sicriul va fi inchis intr/un bloc de beton si pe deasupra dotat cu camere video,pe langa cele deja existente in mausoleu...Deja imi suna a paranoia care ascunde ceva, din partea familiei.Pe langa asta Marlon afirma ca la inmormantare Michael va arata ca si cum ar intra pe scena pentru ultima data,adica va fi machiat si va purta peruca(personal nu cred ca a purtat vreodata peruca avand in vedere ca la ce miscari facea pe scena era imposibil sa/i stea pe cap,plus sariturile in apa de pe youtube,plus pozele excelente de pe www.michaeljackson.ro unde se vede clar ca e parul lui)...Sa inteleg din asta ca la ceremonie va avea sicriul deschis?Adica dupa 2 luni si mai bine de refrigerare vor sa/l expuna in fata copiilor si prietenilor?Cat de socati vor ramane copii lui Michael vazandu/si tatal dupa 2 luni?Pai l/au mai expus odata inainte de ceremonia publica din 7 iulie si tot machiat si cu peruca.Ce au facut dupa?L/au demachiat,l/au dezbracat si l/au bagat la rece?Scuzati/mi cinismul,nu vreau sa supar pe nimeni,ma doare la fel de mult ca pe voi toti moartea lui Michael, dar comportamentul familiei imi face greata si nu ma pot abtine sa nu va intreb care e parerea voastra????Si bineinteles ca toate cheltuielile legate de securitate si funeralii se platesc din banii lui Michael pentru 12 locuri in mausoleu...voi ce parere aveti??
    Referitor la cartea lui Taraborrelli,am citit/o si eu si nu iau ca atare ce scrie acolo.Incerc sa descopar adevarul din spatele interpretarilor din carte,omul Michael cel care se dezvaluie atat de frumos in Dancing with the dream
    (cititi/o cei care va descurcati cat de cat cu engleza)In Dancing with the dream este omul Michael cu bunele si cu relele,cu temerile si fricile lui,cu visele si sperantele sale,un om ca noi toti in spatele GENIULUI de pe scena.Si asa trebuie iubit ca om si ca geniu,nu putem sa separam GENIUL Michael de OMUL Michael pentru ca nu asta si/a dorit si a spus/o mereu,atat in putinele interviuri cat si in versurile sale.
    ,,But They Told Me
    A Man Should Be Faithful
    And Walk When Not Able
    And Fight Till The End
    But I'm Only Human

    Everyone's Taking Control Of Me
    Seems That The World's
    Got A Role For Me
    I'm So Confused
    Will You Show To Me
    You'll Be There For Me
    And Care Enough To Bear Me
    ...
    In Our Darkest Hour
    In My Deepest Despair
    Will You Still Care?
    Will You Be There?
    In My Trials
    And My Tribulations
    Through Our Doubts
    And Frustrations
    In My Violence
    In My Turbulence
    Through My Fear
    And My Confessions
    In My Anguish And My Pain
    Through My Joy And My Sorrow
    In The Promïse Of Another Tomorrow
    I'll Never Let You Part
    For You're Always In My Heart,,

    ALINA

    RăspundețiȘtergere
  79. Le am vazut mai de mult, oricum imi place sa le revad, cautati pe youtube :"Funny moments Michael Jackson" si "The making of Keep in the closet"
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  80. Am gasit o inregistrare draguta cu Michael pe youtube. Pur si simplu te molipseste rasul sau. Cautati ,,Michael Jackson can't stop laughing during an interview" (youtube/watch?v=RPqOfoZH2sc&feature=related)

    RăspundețiȘtergere
  81. Prieteni nici nu stiti ce fericita m-ati facut,incepeti sa intelegeti ce am vrut sa spun de la inceput:NIMIc NU SE LEAGA,si acum il inmormanteaza dupa 7o zile,cum naiba dupa 3 autopsii/creieru,astia cred ca suntem naivi,si inghitim din nou galusca la faza cu machiaju si peruca?
    Mai ganditi-va o data!
    Pt.Anonim:foarte frumoase versurile din Dancind the dream,am citit si eu cartea,e superba.Versurile pt cei care nu stiu fac parte din finalul piesei WILL YOU BE THERE?
    Voi chiar nu va dati seama ce vor sa spuna versurile,despre viata lui MICHAEL AL NOSTRU??????????????????????????????????????
    Ca un mic detaliu,mai tineti minte celebrarea de pe 7 de la STAPLES CENTER cand MJ spune aceleasi versuri si la un moment dat spune pains in loc de pain,eu am facut o mica cercetare ,sa vad daca banuielile mi se adeveresc.In cantecul original;WILL YOU BE THERE cuvantul pain este spus la minutul 7.Daca nu ma credeti cautati pe youtube piesa si veti vedea.
    Uitativa pe CNN,inmormantarea E LIVE,dar cica nu e locul final de veci,lolllllllll!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  82. Am vazut "INMORMANTAREA" la care au participat prieteni de suflet al lui Michael: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Lisa Marie Presley, Maculay Culkin, Brooke Shields... Oare au participat? Trebuia sa-i vedem acolo ca sa ne convingem ca au participat. Familia a permis o filmare selectiva in care i-am vazut pe frati, parinti, copii care pareau cu totii OK, si aducerea sicriului, dupa care... NIMIC. Oare pe ce s-a cheltuit 1 mil dolari cum se spune? Pentru ce l-a trebuit 70 de zile ca sa vedem lucrul acesta? Nu m-a impresionat cu nimic acest spectacol, destul de fals ca si Memorialul. Surprinzator dar nu am plans asa cum fac cand ascult muzca lui, cand il vad in diverse filmulete sau cand vorbesc despre el. In concluzie, pe mine personal nu m-a convins ca acolo a fost inmormantarea lui Michael, nu mi-a risipit suspiciunea ca el este mort.
    Traiesc in continuare cu crezul ca el este viu. Nu am argumente sa cred altfel...maria

    RăspundețiȘtergere
  83. Chestia cu inmormantarea de azi m-a dat peste cap, insa nu mi-am pierdut speranta, oricat de mica ar fi ... Sunt de-a dreptul furioasa pe modul cum familia a inteles termenul de privat ! Ce D-zeu, dupa ce au trambitat ca nu va fi permis accesul presei, camerelor, fanilor, acum pur si simplu au trimis momentul live, bine-nteles ca au taiat filmarea chiar dupa ce sicriul a fost adus la locul cu pricina (am inteles totusi ca s-au facut fotografii cu sicriul si banuiesc ca familia le va face publice pentru bani).

    Referitor la argumete logice pro sau contra inscenarii:

    - o fotografie cu Michael in cosciug (scuze pentru ca suna macabru) la Memorial sau la inmormantarea de azi ar fi suficienta sa fie considerat mort, cand stim ca exista Hollywood si photoshop, papusi de ceara etc ?

    - daca "doctorul" Murray nu este arestat, inseamna neaparat ca a fost inscenare ? Poate ca nu e arestat din lipsa de probe concludente.

    - daca Murray este arestat, atunci n-are cum sa fi fost inscenare, doar Michael nu ar face asa ceva unei persoane nevinovate ? As zice ca da, poate fi arestat, insa ar urma un proces indelungat, in urma caruia ar putea fi gasit nevinovat...

    - oare cel mai puternic argument ca este mort ar fi ca doctorul sa faca inchisoare ?

    Voi ce spuneti ?

    RăspundețiȘtergere
  84. Pt ALINA:
    "Deja imi suna a paranoia care ascunde ceva, din partea familiei"...nu se putea sa spui mai bine!!! Am vazut filmuletul de la inmormantare de nu stiu cate ori...si mi-am pus o singura intrebare...se inmormanteaza cineva? La Toya..Janet...cate zambete subtile...asteptau cumva decernarea premiilor Grammy?...ori eu am innebunit, ori ei...una din doua...

    RăspundețiȘtergere
  85. Iti multumesc Michael pentru toata bucuria pe care mi-ai oferit-o!Sper ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti vegheze linistea! Multumesc!
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  86. http://www.youtube.com/watch?v=eoYXP69Bzws&feature=PlayList&p=21A3BCDBB02FF0D9&playnext=1&playnext_from=PL&index=16-URMARITI LINK-UL ACESTA,SI APOI SPUNETI-VA PAREREA.VA PUP!LONG LIVE OUR KING!

    RăspundețiȘtergere
  87. http://www.youtube.com/watch?v=xUoA4k9XTnE&feature=related-CE PARERE AVETI DESPRE ACEST THOME THOME

    RăspundețiȘtergere
  88. de la ora 4 jum m-am uitat pe cnn...nu stiu ce parere aveti voi...dar parca cu acesta inmormantare a disparut si aceea sfarama de speranta ca Michael traieste.Au fost: Elizabeth Taylor,Macaulky Culkin,Chris Tucker,Tom Messereau,Diana Ross,Aretha Franklin,Al Sharpon, Lisa MArie Presley, Debbie Rowe...si lista continua....si parca participarea acestora mi-a furat orice speranta ca Michael traieste :(( Sper doar ca acolo unde este si-a gasit linistea si stie ca inimile noastre niciodata nu va fi uitat.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  89. "se-ntoarce Doamne, un inger acasa
    lasati sa curga dorul din piept...
    caci astazi cu tine mai pierdem o sansa
    s-a dus din lume un ULTIM INOCENT!"

    cat de trista e ziua de azi!!!! pur si simplu nu ma pot opri din plans...si totusi.., familia nu parea prea indurerata.nu stiu ce as mai putea spune.. GOD BLESS ANGEL, R.I.P. MY KING!!!!

    RăspundețiȘtergere
  90. uitati-va aici: eu am plans tot timpul
    http://www.youtube.com/watch?v=YF7GeuiWONg

    RăspundețiȘtergere
  91. M-am topit total azi...
    Nu imi vine sa cred si nici nu vreau sa cred ca a murit.:)

    RăspundețiȘtergere
  92. oare sunt eu nebuna???? de dimineata plang intr-una. nici azi-noapte nu am dormit prea bine. si ca o ironie a sortii ceasul meu a stat azi dimineata la ora 5.nu pot sa-l vad pe Michael sau sa-i ascult vreo melodie fara sa izbucnesc in plans. ascultati melodia lui Jermaine DO WHAT YOU DO. o sa va placa. cat as vrea sa nu fie adevarat!!!! cat de nedreapta e viata!!! oamenii buni se duc intotdeauna mult prea devreme....nu as fi crezut ca disparitia(nici macar nu pot sa ma gandesc la moarte) lui Michael va avea efectul asta asupra mea. dar tocmai in asta consta unicitatea lui. sa te poata misca, emotiona de la tv sau din poze. va dati seama cum ar fi fost sa-l intalnesti???!!! un om care ne-a iubit pe noi fanii, care atunci cand spunea I LOVE YOU ALL FROM THE BOTTOM OF MY HEART, chiar vorbea serios. si noi, fanii, simteam asta din vocea lui, din zambetul lui. poate cu timpul durerea o sa dispara, dar cu siguranta, Michael va ramane pt totdeauna in inima mea, a intregii lumi.si poate ar trebui sa-i urmam exemplu si sa facem ceva pt a trai altfel:" YOU CAN CHANGE THE WORLD, I CAN`T DO IT BY MYSELF..."
    GOD BLESS YOU ANGEL, YOU WILL FOREVER BE MY KING, MY FRIEND...

    RăspundețiȘtergere
  93. oare sunt eu nebuna???? de dimineata plang intr-una. nici azi-noapte nu am dormit prea bine. si ca o ironie a sortii ceasul meu a stat azi dimineata la ora 5.nu pot sa-l vad pe Michael sau sa-i ascult vreo melodie fara sa izbucnesc in plans. ascultati melodia lui Jermaine DO WHAT YOU DO. o sa va placa. cat as vrea sa nu fie adevarat!!!! cat de nedreapta e viata!!! oamenii buni se duc intotdeauna mult prea devreme....nu as fi crezut ca disparitia(nici macar nu pot sa ma gandesc la moarte) lui Michael va avea efectul asta asupra mea. dar tocmai in asta consta unicitatea lui. sa te poata misca, emotiona de la tv sau din poze. va dati seama cum ar fi fost sa-l intalnesti???!!! un om care ne-a iubit pe noi fanii, care atunci cand spunea I LOVE YOU ALL FROM THE BOTTOM OF MY HEART, chiar vorbea serios. si noi, fanii, simteam asta din vocea lui, din zambetul lui. poate cu timpul durerea o sa dispara, dar cu siguranta, Michael va ramane pt totdeauna in inima mea, a intregii lumi.si poate ar trebui sa-i urmam exemplu si sa facem ceva pt a trai altfel:" YOU CAN CHANGE THE WORLD, I CAN`T DO IT BY MYSELF..."
    GOD BLESS YOU ANGEL, YOU WILL FOREVER BE MY KING, MY FRIEND...

    RăspundețiȘtergere
  94. PT MJForever:
    Aici ar fi o astfel de poza...
    http://www.apropo.ro/wow/sicriul-lui-michael-jackson-aur-catifea-si-pret-de-25-000-s-poze-4615192
    doar ca e neclara si nu inteleg... de ce e alb-negru?

    RăspundețiȘtergere
  95. astazi este o zi pe care nu as fi vrut sa o traiesc, dar......
    e trist (putin spus) dar adevarat, e mort si ingropat si totusi traieste in noi in fiecare melodie pe care o ascultam in fiecare video pe care il vedem, in fiecare film la care ne uitam, odihnestete in pace Michael.
    acum mai mult ca niciodata ar trebui sa ne adunam sufletele ciobite, sparte, sau plecate de tot impreuna cu el ( ca al meu) ar trebui sa nu mai vedem in fiecare gest al alcuiva necuvenitul unde ati vazut voi zimbete la inmormintare, eu am vazut o femeie inmarmurita de durere (mama lui) o Liz Taylor plingind si nu numai pe ea, i-a uitati-va mai bine si nu trebuie nimeni sa-si sfisie hainele care sa ne convinga pe noi ca ii doare. va spun asta din proprie experienta eu mi-am inmormintat toata familia pe rind , iar durerea este in suflet. Va respect pe toti care scrieti pe acest blog dar nu-i mai denigrati familia pentru ca n u stie nimeni ce este in sufletul lor real si chiar nu ar trebui sa ne luam dupa ziaristi , scriu numai prostii.( exp. - nu stiu care ziar a scris nu demult ca Paris s-a tuns si ca fratii lui Michael s-au repezit sa-l adune ca sa nu poate fi recuperat ptr ADN - nici nu se putea timpenie mai mare - ati vazut fata la inmormintare , are parul la fel de lung daca nu a mai crescut un pic de 2 luni).

    RăspundețiȘtergere
  96. Cu strangere de inima scriu si eu despre ceremonie. Am vazut-o, m-a intristat sa vad acel sicriu acolo, ca un trofeu adus mortii. Si totusi...Ceva nu-mi da pace si nu-mi da voie sa cred ca acolo era Michael. N-am vedenii, nu aud glasuri si nici nu visez noaptea ca cineva imi transmite mesaje. E ceva din suflet ce nu ma lasa. M-a intristat si trista sunt si acum, dar inca nu-mi pierd speranta. Tot acest mare mister in jurul inmormatarii nu-l inteleg. Sunt convinsa ca familia a dorit discretie si ca ceremonia trebuia sa fie doar pentru cei apropiati, ca daca ar fi putut participa toti care ar fi dorit(pe langa multi curiosi)devenea cu totul altceva. Dar acele filmari selective, regizate, filmari de departe la scoaterea sicriului din masina. Apropierea copiilor de sicriu parca a fost filmata de pe o cladire. Am citit si cateva articole din ziarele americane unde nu se pomenea nimic de Debbie. Eu nu am vazut-o, dar poate fiind prea emotionata din cauza evenimentului, nu am observat-o. Totul a fost calculat la secunda, totul a fost atat de rece, incat am avut impresia ca e un spectacol. Poate asa se procedeaza acolo, poate asa cere protocolul pentru asa o mare personalitate. Oricum, cred ca MARELE SPECTACOL va fi cu alta ocazie, acum a fost doar o avanpremiera. Cine stie...Repet, nu exclud varianta mortii dar nici nu las speranta ca traieste. Toata viata lui Michael a fost un mister, moartea lui e un mister. Nu cred ca-l vom dezlega vreodata. Totul e o magie si lui ii placea MAGIA.Ingerii nostri pazitori sa ne mangaie pe toti cei intristati si pe el sa-l pazeasca oriunde s-ar afla. Va imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  97. Unde pot gasi cartea Magie si nebunie? Eu locuiesc intr-un oras mic si din pacate nu am mai gasit cu sapatamana financiara,si nici nu mai gasesc. Daca se gaseste in librarii imi puteti spune la ce pret??

    RăspundețiȘtergere
  98. Off . . .daca inainte aveam o mica speranta ca Mike e in viata ( am vorbit despre asta in comentariul anterior, la care apropo,mi-ar fi placut sa-mi spuneti ce credeti si voi dar .. probabil nu l-ati observat -desi e cam lung:D- ) acum, dupa ce am urmarit filmuletul de la inmormantarea lui parca si acea firava speranta se stinge :((
    Toti prietenii lui apropiati, prieteni de-o viata cu MJ, toti au fost acolo.
    Mi-e teama ca incepe sa se adevereasca ceea ce nu prea vroiam sa cred: ca ne este greu sa acceptam ca Mike nu mai este si am facut tot felul de supozitii, scenarii cum ca el ar fi in viata.

    R.I.P my Lord! We¨ll never forget you!

    RăspundețiȘtergere
  99. Dragi prieteni nu ma pot stapani,lacrimile incep sa curga din nou pe fata mea.Dupa 2 luni in care am plans incontinuu,zi si noapte,au fost cateva zile in care m-am oprit,pana acum,cand ele incep sa puna din nou stapanire pe mine.Oare incep sa ma indoiesc?
    Oare toata increderea mea in el incepe sa dispara?
    Cu mana pe inima va spun ca in aceste 2 luni am slabit,nu mai am pofta de mancare,mama mea si sotul meu,au inceput sa vada ca ceva nu este in regula cu mine.
    Va rog nu incercati sa ma judecati,va spun astea fiinca am mare nevoie de cineva ca voi,care il iubiti si simti ACEST SENTIMENT pe care nu il putem explica in cuvinte.
    M-am gandit mult azi si nu mai vreau sa repet greseala de acum 3 ani,cand l-am "abandonat" datorita mass mediei si a publicitatii negative din timpul si dupa ultimul proces.Sunt fan M.J. inca din scoala generala si azi mai mult ca niciodata m-am decis,sa cred in el si in PLANUL asta pe care sunt sigura ca el il are demult in minte.Traieste,stiu asta,insa ceea ce vreau sa aflu de acum inainte este:DE CE A FACUT TOATE ASTEA si ce urmareste?
    Va multumesc mult ca m-ati ascultat si va doresc si voua mult succes "sapaturi",lol.

    RăspundețiȘtergere
  100. watawalu, daca te uiti cu atentie poza nu este autentica, a fost editata in Photoshop. Aruncati o privire pe fotografia lui James Brown, de la inmormantare si puteti observa acelasi costum, aceeasi pozitie a mainilor, acelasi sicriu, aceleasi flori.. Doar nu il inmormantau cu ochelarii de soare..

    Sunt profund indurerata, nu am cuvinte, am plans toata ziua, nu pot sa cred ce se intampla, as vrea sa fie un cosmar din care sa ma trezesc si el sa fie aici, sa fie totul bine, de asta imi era cel mai frica. Nu credeam ca poate fi adevarat, traiam cu speranta ca vor muta din nou ziua inmormantarii, urasc ziua asta, este cea mai urata zi! Si acum ca am vazut acolo toata familia, prietenii apropiatii, nu ma mai indoiesc, oricat as vrea, stiu ca el a plecat dintre noi.. Sper doar sa fie fericit acolo unde se afla acum!

    Michael, tu esti tot timpul in mintea si in inima mea, orice ar fi. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  101. ahh sunt socata cred ca pozele cu michael in sicriu sunt facaturi nu cred ca familia la lasat deschis si dc e alb negru nu prea inteleg ..creed cai facatura

    RăspundețiȘtergere
  102. Madalina ai dreptate ..acum mam uitat mai atent pur si simplu e facuta in Photoshop ..doamne ce cretini..

    RăspundețiȘtergere
  103. HEI!! raluca, cerasela, madalina, chiriachi, diana pastrati-va speranta vie. Dupa cum vad azi ati fost pe post de bocitoare. Ce-ati vazut doamnelor si domnisoarelor la acel spectacol numit inmormantare (pentru care, daca nu stiati s-au facut si repetitii cu o zi in urma)de v-a spulberat speranta? Diana, nu ne spuneai tu sa nu credem ce vedem si ce citim? E adevarat ca acum nu presa ne-a servit aceste secventa ptr. ca nu a avut acces, in schimb ne-au fost servite de cei care pregatesc ceva maret (de rau ptr.presa si de bine ptr. noi cei care il iubim). Ni s-a spus ca o mare parte din imaginile de la inmormantare vor fi folosite ptr. un documentar. Sa ne asteptam la primul film regizat de Michael la sfarsitul lunii octombrie din care vom afla adevarul despre tot ce se petrece de 2 luni si ceva incoace?
    Eu cred in continuare cu tarie ca Michel traieste. Oare am ramas singura? Dupa cum spuneam intr-o postare mai sus, azi nu am plans, oare inima mea imi transmite ceva? maria

    RăspundețiȘtergere
  104. Fratilor! Citesc si nu-mi vine sa cred ca nu v-ati dat seama. Stiti proverbul romanesc "Nu vezi padurea din cauza copacilor?". Ei bine, eu cred ca MARELE SPECTACOL a avut loc in data de 29 august. Ia ganditi-va. Fiecare tara, natiune , a tinut sa-si aduca un omagiu pentru cel ce a fost unicul si igegalabilul MICHAEL JACKSON. Care mare vedeta a reusit sa faca un turneu mondial intr-o singura zi? Niciuna. El da, pentru ca l-a facut prin noi. Si haideti sa nu mai asteptam marele final, pentru ca nu va fi niciodata. MARELE SPECTACOL de abia a inceput. Depinde numai si numai de noi ca el sa continue. Si daca la un moment dat va fi sa apara si VEDETA acestui spectacol, cu atat mai bine.
    Nu vreau sa ma dau atotstiutoare, dar eu asa simt.

    RăspundețiȘtergere
  105. pt maria: nu am fost bocitoare.. pur si simplu sentimentele m-au coplesit. mai am si eu o mica speranta ca el ar putea fi in viata. prea seamna totul cu un film. imaginile de la inmormantare, pozele din LIBERIAN GIRL, atata lume nepasatoare....cine stie. vom vedea. abia astept filmul. poate o sa ne lamureasca... va pup pe toti. I LOVE YOU MORE.

    RăspundețiȘtergere
  106. Eu zic sa va limpeziti gandurile bine, sa va reveniti din ceea ce ati vazut la acea "inmormantare" si sa nu renuntati la ideea ca Michael traieste! Helloo ce-i cu voi?? Va lasati impresionate de niste imagini regizate?! Nimic nu ma poate convinge ca el este mort, nici macar acel sicriu (din nou acoperit, lol!), sau prezenta prietenilor lui apropiati la acea ceremonie mult prea plastica..'Oi fi io paranoica, dar ceva tot nu se leaga!

    RăspundețiȘtergere
  107. maria, multumesc ca incerci sa ne faci sa ne pastram speranta vie, dar cu toate astea nu stiu ce sa mai cred, sunt atat de confuza.. da, tind sa cred ca el a plecat pentru ca am vazut multa lume indurerata acolo, mama lui plangea, Joe era foarte serios si el, Liz de asemenea.. eu nu cred ca atata lume ar vrea sa ia parte la un circ, sau sa se prefaca..nu stiu..acum sa asteptam filmul sa vedem..

    si inca ceva: Giorgiana, ai dreptate sunt niste cretini insetati de bani! Am izbucnit in plans cand am vazut poza, dar apoi cand am cautat si mi'am dat seama ca este editata am simtit scarba fata de ei, de cei care au facut asa ceva ca sa'si vanda ziarele!

    RăspundețiȘtergere
  108. Nici mie nu-mi vine sa cred ca Michael nu mai este printre noi..Refuz sa cred acest lucru...Cred si sper ca Michael traieste ...speranta moare ultima...Acum daca este in viata sa fie fericit caci asta si-a dorit toata viata sa..liniste si fericire si totusi nu cred ca si-ar fi lasat copii indurerati..(la ei tinea cel mai mult ) ,la familie(buna rea cum e totusi e familia lui) si la priteni (sunt sigura ca Michael avea prieteni adevarati) si la fani..nu cred ca ar fi acceptat ca fanii sai sa se sinucida..Pretul este mult prea mare...Sau cine stie poate copii stiu...poate prietenii stiu ca el traieste ....Cu toate aceste asufletul si inima mea refuza sa creada ca el este mort ...Sunt confuza insa speranta moare ultima...Oricum ar fi, el mereu va trai in sufletele noastre .i love you Mike..forever ..the king of music...

    RăspundețiȘtergere
  109. Dragii mei , dragele mele, nu va pierdeti speranta. Nu cred ca asa zisa inmormantare v-a schimbat opinia si chiar v-a facut sa credeti ca el nu mai e printre noi. Chiar daca tot acel spectacol, asa cum a fost si memorialul, a fost gandit si pus in practica de catre "minunata" lui familie, pentru a convinge spectatorul de pe tot mapamondul, ca Michael, scumpul nostru, a trecut in nefiinta, tot mai multe semne de intrebare continuam sa ne punem (din pacate, doar noi, fanii, cei care i-am daruit dragostea noastra, absolut neconditionat). Si aici dau doar doua exemple:
    Primul: cum (sau daca) este posibil sa mai aranjezi o persoana moarta de doua luni, aplicandu-i un machiaj si o peruca (vezi interviul fratelui, Marlon)- n-a mai facut asta Karen Faye, machieuza lui personala, inainte de Memorial?!, precum si biletele de ramas bun pe care copiii lui urmau sa i le lase in cosciug (??!!! ce oroare!!!).
    Al doilea: In factura trimisa de catre cimitirul Forrest Lawn familiei, nu este bifata rubrica: Refrigeration (vezi documentul publicat de acelasi "credibil" TMZ). Nu familia a fost cea care a declarat ca el este depozitat intr-o camera frigorifica si ba ca este vizitat de mama lui, ba nu-l poate vizita ca nu ar vrea sa-l aiba in memorie in felul acesta?
    Bun, acum nu am asternut toate inconsistentele in declaratii si acte, puteti vedea de pilda si Amendamentul certificatului de deces, care, iata, si el nu mi se pare a fi un document credibil, nu am vorbit despre showul inmormantarii,unde fiecare invitat nu si-a putut masca un zambet, despre cele doua fotografii ce incadrau catafalcul cu Michael din era "Bad" si despre familia care a cerut sa i respecte intimitatea, nelasand presa sa-si faca datoria, dar aducandu-si proprii cameramani, ei dealtfel fiind protagonistii unui viitor reality show.
    Nu am facut referire la faptul ca Michael era o data (in acte, desigur) Joe, iar alta data Joseph, desi se stie ca numele complet, legal din certificatul de nastere este Joe - aici s-au facut diverse comentarii legate de faptul ca anumite state din America considera legale prescurtarile numelui, insa in cazul lui Michael e complet invers-e o adaugare, nicidecum prescurtare.
    Daca ar fi timpul si locul sa dezbatem tot ceea ce s-a intamplat din 25 iunie pana in prezent, probabil ca am demonta fiecare informatie, act, fotografie, imagine video si declaratie de presa ce au fost facute publice, parca intentionat pentru deruta si uimirea celor care l-au adorat cu adevarat.
    Nu pot sa afirm ca el traieste (in plan fizic, desigur), dar nici nu pot sa afirm ca el nu mai poate citi autobiografia lui PT Barnum , pe care a considerat-o, de mic copil Biblia lui(!!!), ca nu mai poate privi stelele si intr-o clipa sa fie atins de inspiratia divina ce a scos la lumina un mare imn ca Man in the Mirror si nu cred ca inimile noastre nu mai bat in ritmul inimii lui....
    Si pentru ca el este permanent prezent in inimile, gandurile si sufletele noastre, ar trebui sa ascultati asta: http://www.youtube.com/watch?v=92DT1TeuQl4
    Am facut si eu asa cum spunea un mare fan: am inchis ochii si mi-am imaginat ca EL canta doar pentru mine, live....
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  110. cititi Mj- personalitate sau extravaganta de pe google. e foarte interesant. ve ti vedea din nou ce personalitate , ce filozofie de viata avea MJ

    RăspundețiȘtergere
  111. An descoperit un link interesant...


    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/08/michael-jackson-cavaler-de-malta.html

    RăspundețiȘtergere
  112. Felicitari vizitez de ceva timp blogul tau imi place ffff mult ai mare dreptate am ajuns sa am ff multa incredere in tn, il iubesc pe MJ ff mult era cu adevarat un INGER pe Pamant!
    As avea o rugaminte la tn, azi mi-a trimis o prietena linkul asta am ramas ff uimita , dar si ingandurata in acelas timp sincer nu prea mi-a venit sa cred ....
    uite iti las linkul te rog sa citesti http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/teorii-si-ipoteze/double-m

    e prea amanuntit sincer nu stiu ce sa cred , dar parerea ta conteaza fff mult pt mine, sper din suflet sa imi raspunzi cat mai repede .Multumesc , o sa astept cu nerabdare rasp tau....

    RăspundețiȘtergere
  113. dar m-am mai gandit ka poate fi si trucat , in plus daka stam bine si ne gandim MJ a fost cea mai vanata persoana de catre presa, unde era el era si presa, deci concluzia la care am ajuns este ka ar fi imposibil sa fie 2 de MJ , in plus doar o singura persoana poate avea un asemenea talent si a cea pers este MJ

    el a fost un dar de la Dumnezeu pt oameni, dar oamenii nu l-au iubit si l-au apreciat destul...

    asta este parerea mea ka Michael Jackson e doar unul atat si in plus Joe Jackosn nu era clarvazator ka sa stie cum arata MJ peste 10-20-30-40 de ani, deci asta a picat din putea fi sosia oricarui dintre frati nu neaparat al lui Michael. Si sa nu uitam ka Joe nu l-a placut niciodata pe Michael....

    scz ka te-am deranjat ku o asemenea prostie, da atunci am ramas ff uimita dupa m-am gandit mai bine si MJ e doar unul, e UNIC....:D
    totusi as vrea sa stiu si parerea ta asa kum am mai sp si aseara ea conteaza ff mult pt mine.... Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  114. Faza cu numele schimbat din Michael Joseph Jackson in Michael Joe Jackson se complica in momentul cand aceasta schimbare apare in testament si in certificatul de deces. Pentru ca pe aceste documente nu este trecut numele lui real(cel dat de parintii lui) ci apare numele modificat. Asta ar sustine ideea de HOAX. Pentru ca poate fi vorba de persoane diferite (identitati diferite). Eu una nu cred, as vrea sa fie adevarat si sa fi facut un schimb astfel incat sa poata castiga un dram de libertate, insa nu cred sa fie adevarat. Nu stiu care ar fi explicatia modificarii numelui, o fi vreo istorie de familie. Poate a vrut sa corecteze vreo scapare , nu stiu ce sa spun mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  115. ADEVARATA LUI VALOARE?eu nu spun ca M. J. nu are valoare, dar ce este cu cantecul acela"morphine"?este un cantec instigator la droguri, sex fara demnitate, spalare de creier printr-o incredere oarba!...in cine?in el?Why?de ce a scris acest cantec si pt. cine?Eu una, cand ascult acest cantec simt... umilinta!unii ar putea spune:nu-l mai asculta!da, dar este scris si cantat de cineva pe care il admir enorm!ati putea asculta acest cantec in prezenta copiilor ca pe celelalte dealtfel?chiar daca nu inteleg ei versurile negativul sau mixajul in sine este efectiv...demonic!tu Mihai, sau ceilalti ce parere aveti???

    RăspundețiȘtergere
  116. nu este intr-adevar un cantec moral ca celelalte!DIANA

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.