duminică, 1 noiembrie 2009

TRIBUT I

...


Am decis să creez o secţiune nouă, în care să expun tributurile făcute de voi pentru Regele Muzicii. Asta şi pentru că, afişând linkurile la comentarii, am văzut că mai apar probleme la accesare. Sper că sunteţi de acord. Deocamdată avem numai două astfel de tributuri, dar sper ca în curând să se înmulţească.


ALEXANDRA – „Finding Neverland”

„Have you seen my Childhood?
I'm searching for that wonder in my youth
Like pirates in adventurous dreams,
Of conquest and kings on the throne...

Before you judge me, try hard to love me,
Look within your heart then ask,
Have you seen my Childhood?”
(Michael Jackson – ”Childhood”)






***


SCORPYA: Michael Jackson’s „Little Susie”

„Cred că tu şi eu
N-am putea niciodată să ne spunem «adio»...
Oriunde ai fi,
Voi privi în sus şi voi vedea
Pe cineva în întuneric... pentru mine.”






***

FLORENŢA: Tribute To Michael Jackson The "Man"- Agnetha Faltskog's Song

„Am creat acest tribut, din dragoste pentru cei mai dragi artişti mie, din toate timpurile... Mereu i-am iubit şi mereu îi voi iubi. Agnetha Faltskog şi Michael Jackson... Doi artişti frumoşi... două stiluri diferite...”




***


Liliana: Michael-With a child's heart

"Love lives forever"





***


...Şi un desen excepţional realizat de Passion:





***


Scorpya: Michael Jackson "Smooth Criminal" - London Symphony


"Michael Jackson - KING Of MUSIC; KING Of My Life..."




***


Loredana: I Have Cried For MJ






Loredana, filmul al carui link ni l-ai dat nu are embed activat, asa ca nu l-am putut pune pe blog si am luat altceva din lista ta, care mi se pare la fel de frumos.


***

Dana: For My King

"Just a tribute for my Angel..."






***


Karmen: MJ tribut..By Karmen

Break of dawn




***


Dia: To my sweetheart, Michael

For the man with the heart of gold and the smile of an angel!





***


...

71 de comentarii:

  1. Sunt minunate omagiile voastre, fetelor.
    Florenta, povestea ta este minunata, este tot ce poate spune mai frumos sufletul unei femei persoanei iubite. Il iubesti pe Michael mai presus de viata sau de moarte si pentru asta te admir.
    Dimineata m-am trezit la ora 4 ca sa va spun ca am reusit sa vad si eu filmul pe calculator, sa va spun impresiile mele si sa va impartasesc sentimentele pe care mi le-a iscat tot ce am vazut. Dupa ce am scris vreo ora am crezut ca am publicat comentariul dar se pare ca am facut vreo greseala, probabil ca inca mai eram sub impresia a ceea ce am gandit, oricum am vazut ca nu a aparut ce am scris. Imi pare rau, mi-e greu sa o iau de la capat, voi comenta probabil atunci cand ne va vorbi Mihai despre film.
    Apropo, Florenta, in comentariul meu de dimineata iti spuneam cat te invidiez pentru ca ai alaturi de tine atatea persoane care te inteleg si te sprijina. Cat de bine trebuie sa fie sa nu traiesti singura aceasta durere nesfarsita, cat de mult trebuie sa-ti usureze acest lucru suferinta. Si inca ceva: mi-a placut foarte mult ca ai folosit in clip multe fotografii din a doua parte a vietii lui Michael, eu il simt mai aproape in acea perioada, mi se pare mai matur, mai responsabil, mai implicat in a schimba oamenii, societatea. Nu spun ca inainte nu facuse asta dar parca in ultimul timp era si mai dedicat.Amy

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna-seara! Va multumesc din suflet pentru ca ati restabilit "linistea in casa" Am intrat cu toata dragostea... si am recunoscut zambetul siret, cald si larg al lui Mike, bratele primitoare,miscarile sale memorabile...
    Acum nu mai am de spus decat atat:
    28.09.2009 - 12.10 - 12.45
    1,2,3...

    1. 1,2,3. Începe dansul
    1,2,3. Veniţi cu mine!...
    1,2,3. Priviţi balansul!...
    1,2,3. Cîntaţi!... E bine!

    2. 1,2,3. Mîinile-n aer!...
    1,2,3. Privirea sus!...
    1,2,3. Rotiri de umăr
    1,2,3. Dansaţi! E-un vis...

    3. 1,2,3. Şi piruete...
    1,2,3. Îngenuncheaţi!...
    1,2,3. Strigaţi frenetic!...
    1,2,3. Aplaudaţi!...

    4. 1,2,3. Pasul pe Lună
    1,2,3. Nu este greu...
    1,2,3. Lumea e bună.
    1,2,3. E visul meu!...

    5. 1,2,3. Mişcări ritmate
    1,2,3. Nu vă-ncurcaţi!...
    1,2,3. E bine, frate!...
    1,2,3. *Napoi nu daţi!...

    6. 1,2,3. Acorduri fine
    1,2,3. Le auziţi?!...
    1,2,3. Glasuri divine...
    1,2,3. Nu vă opriţi!...

    7. 1,2,3. Se-opreşte dansul
    1,2,3. Şi respiraţi!...
    1,2,3. Învăţaţi pasul!...
    1,2,3. Dar şi visaţi!...

    8. 1,2,3. Vorbiţi de Pace!...
    1,2,3. Nu vă opriţi!...
    1,2,3. Jocul vă place?
    1,2,3. Nu conteniţi!...

    -----------------------------------
    Pastrati ritmul dansului, dragi prieteni si Mike va va atinge cu bagheta magica...
    Iar mie, va rog sa-mi permiteti sa ma opresc aici. Nu voi mai posta de acum inainte, dar asta nu inseamna ca nu am sa deschid si sa le citesc pe ale dvs. Cu prietenie ptr. dvs. si respect pentru Mike, semneaza MARIA C.

    RăspundețiȘtergere
  3. Florenta,spre rusinea mea,abia astazi am reusit sa vad filmuletu...SUPERB.
    Pe o parte INEGALABILUL MICHAEL, pe de alta, o particica din ABBA.
    O combinatie superba si minunata :).

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  4. Incet, incet ne retragem de pe blog.
    A venit vremea ca gandurile noastre despre iubire sa fie puse in practica. Michael a avut curajul sa "urle" pt a ne trezi.
    THIS IS IT!

    O

    RăspundețiȘtergere
  5. Florenta
    gandul si dialogul s au indreptata catre tine . ne ai acaparat cu totul .sper ca Mihai sa nu fie invidios(zambesc)vreau doar sa ti spun ca nu esti singura in "povara" acestor sentimente.si noi il iubim la fel de mult dar ca nu am spus o asa frumos ca tine si nu am avut bucuria de ai sta la picioare.de cand citesc blogul acesta am un nod in stomac , dar tu ai reusit sa ma faci sa plang .si e ciudat ca suntem atat de atasati de MJ sau poate nu(e cidat) .au plecat de la noi actori si artisti de mare valoare pe care am convingerea ca si voi cei de aici i ati iubit dar parca durerea nu a fost asa de mare . si ma gandesc acum la Adrian Pintea si la Ovidiu Iuliu Moldovan oameni de o rara noblete si de un talent desavarsit dar cred ca diferenta o face geniul.oamenii sunt toti locuitorii planetei dar sigur putini sunt aceia care au si farama de divinitate iar M era universal el avea si divinitatea si universalitatea . poate ca a fost mai mult decat un om si acum fara sa imping lucrurile spre exagerare, din cate stiu eu numai sfintii dau omenirii totul si primesc in schimb dureri si amaraciuni si viata lui M asa a fost. si acum cred ca vine si raspunsul d c era atat de deosebit si d c atragea asa. cred ca, in primul rand ,viata lui pe cat de simpla pe atat de complicata. poate daca era un artist de genul celui care i a fost iubit Rhianei( nu mi vine acum numele lui) poate ca nu era atat de special dar tocmai sensibilitatea asta a lui la transformat in ceea ce a fost ,si apoi mai e un lucru care l am descoperit acum dupa ce am vazut filmul. M stia ce sa faca sa fie iubit si sa se puna in valoare .asta se vede f bine in film dar in acelasi timp si altii sa fie pusi in valoare. cele mai multe lucruri le am stiut despre M de aici de pe blog , din presa si din ce am mai citit pe unde am putut. dar in film am vazut ce era cu adevarat omul M un om care raspandea dragoste , bunatate inteligenta. intr un moment m am gandit ca poate unele lucruri nu ar fi trebiut sa le vada spectatorii deoarece acelea fac parte din bucataria unui spectacol. ma refer la acele momente pe care M le regiza special pt spectatori pt ai aduce pe acestia pe culmile nebuniei pt ca el stia ce vrea publicul si stia ce sa faca si cand sa faca ca publicul sa explodeze dar poate ca e bine ca s a vazut cat de complet si complex artist a fost si ca munca ii apartine in totalitate si ca se implica in tot ce insemna aceasta industrie dovedindu se inca o data valoarea lui.
    omenirea a pierdut mult prin disparitia lui, ,mai avea multe de spus si de facut. si chiar daca nu ar mai fi facut nimic pt noi , ar fi trebuit sa fie alaturi de copii lui ca sa traiasca si el macar acesta bucurie
    Mihai in postul anterior " la curiozitati" am pus o intrebare. as dori daca poti si vrei , sa mi raspunzi. pt mine este imp.Multumesc oricum

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua domnule Mihai...Urmaresc cu sufletul la gura noutatile si toate stirile pe care ni le dati in legatura cu Michael Jackson, cum descrieti frumusetea lui interioara si fizica,toate lucrurile bune pe care le-a lasat in urma sa....si lista poate sa continue...Nu pot sa va descriu in cuvinte cat de bucuroasa sunt sa descopar ca mai sunt si oameni sinceri si buni la suflet pe acest pamant si aici ma refer la dumneavoastra si fanii regelui...Desi va urmaresc articolele de foarte mult timp, niciodata nu am indraznit sa va scriu...de cand am primit vestea ca The King of Pop nu mai este printre noi, m-am schimbat foarte mult, m-am interiorizat si sufar de simt ca mi se rupe inima:((Cu siguranta multi dintre noi simtim acest lucru.Va felicit pentru toata munca dumneavoastra si ca sunteti alaturi de fani, va multumesc pentru lucrurile frumoase pe care ni le-ati aratat in legatura cu Michael...As avea totusi o rugaminte, daca nu va deranjeaza...si nu va suparati...as vrea,daca aveti timp, sa urmariti putin si "whereismichaeljackson"...il gasiti pe google fara acele ghilimele.Nu va cer acest lucru decat pentru un singur motiv: as vrea sa stiu parerea dumneavoastra cu privire la acest site...sau poate ca deja ati citit acele materiale...nu stiu,m-ar ajuta foarte mult parerea dumneavoastra.Va multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Florenta!Multumesc din suflet pentru ca m-am regasit atat de mult in comentariile tale,chiar daca nu am avut sansa sa merg la acele spectacole.Tributul m-a readus in acea perioada timpurie a vietii mele cand stiam sa zbor.Acum nu mai stiu si nu mai pot face asta!Ce frumos si cat de mult se potriveste acest cantec...
    Si tu si ceilalti m-ati facut sa deschid in mine o usa pe care am inchis-o demult.Si acolo am ascuns toate lucrurile ce tin de suflet,dorinte,vise,sentimente,pentru ca cei din jurul meu sa nu ma mai priveasca ca pe o ciudata.Da mi-as fi dorit sa-l intalnesc pe Michael dar maturitatea cu a ei ratiune a inchis dupa acea usa visele adolescentei.Pentru ca ratiunea stia ca posibilitatea ca asta sa se intample era de fapt o imposibilitate.Ratiunea stia si ca n-as fi fost in stare,pentru ca niciodata nu am fost/nu sunt o luptatoare in ce priveste visele si dorintele mele.Ratiunea stia ca si daca prin absurd acest lucru s-ar fi intamplat,Alina cea timida n-ar fi fost in stare sa ,,dea din coate,, prin multimea de fani aclamand, ca sa poata ajunge sa-l vada.Ratiunea stia ca as fi ramas undeva in umbra,ascunsa,tacuta fara sa scoata nici un sunet,doar un plans gatuit de teama de a nu fi auzit,dat cu un suflet plin de iubire.Ceea ce nu stia insa ratiunea era ca oricate usi ar fi inchis peste toate aceste dorinte si vise,ele vor continua sa existe ca si iubirea pentru Michael.Ceea ca n-a stiut ratiunea e ca nu poate si nu va putea invinge niciodata IUBIREA.In nici un caz cea pentru Michael!
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  8. este filmul pe calculator?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt. NEVER:
    Il gasesti pe filelist. ro iar traducerea pe www. subtitrari-noi.ro.Amy

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca Mihai a deschis acesta sectiune,va rog sa vedeti tributul meu pentru Michael,fiind in acelasi timp si un cadou pentru voi toti.Trebuie sa marturisesc ca autorul de fapt este fiica mea,eu sunt doar autorul moral.Va rog sa-l priviti cu atentie,sa va bucurati de Michael asa cum ne-am bucurat noi doua.
    Acesta este linkul:

    http://www.youtube.com/watch?v=3lapZ1oxGz0&feature=player_embedded

    Si scuzati-ne pentru micile neconcordante,dar asa e la inceput de drum.Oricum tributul a fost facut cu multa dragoste pentru Michael si pentru voi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Scorpya, Florenta...minunate filmuletele. Absolut minunate, m-ati impresionat mult cu ele.
    Spunea Mihai, la un moment dat ceva de genul: "uitati-va la fanii lui, sunt cei mai frumosi si loiali fani" Voi sunteti unii dintre acei fani de care MJ ar fi fost atat de mandru. Lasand la o parte toata magia pe care ne-a oferit-o, MJ a mai facut ceva pentru noi. Si-a pus amprenta pe sufletele noastre, si ne-a schimbat vietile. Si asta nu a facut-o nici prin muzica si nici prin Moonwalk, ci pur si simplu, prin faptul ca a trait. Ne-a iubit enrom pe toti, am invatat de la el ca viata e mult prea scurta ca sa ne pierdem timpul cu ura si razbunarea, ne-a invatat sa ne luam de maini si sa ne spunem ca ne pasa unii de altii, ne-a invatat sa credem in vise si sa nu pierdem niciodata increderea caracteristica unui suflet de copil. Ne-a invatat sa iubim bland si fara orgolii, sa acceptam natura umana asa cum este ea, si daca vrem sa cerem mai mult de la un om,sa avem grija ca omul acela sa fie omul din oglinda.
    Zuza, personal, nu cred ca exagerezi cand il compari pe MJ cu un sfant. De foarte multe ori, fara sa vreau, am facut legaturi intre modul de viata al lui Isus, si cel al lui MJ. Amandoi au facut doar bine, au oferit iubire si intelegere, alinare si ajutor, pentru ca mai apoi oamenii sa-i tradeze, umileasca si distruga.
    Mereu mi-am spus ca daca Raiul nu exista pana acum, cu siguranta Dumnezeu l-a creat pentru MJ.
    Tot ce mi-as fi dorit, pe lumea asta ar fi fost sa-i pot spune ca-l cred. Ca stiu ca nu a gresit nicaieri. Este, probabil singurul lucru care ma macina cumplit, faptul ca nu am putut fi acolo cand avea nevoie de sprijin moral. Ma simt atat de datoare fata de el...
    "Singuratatea este soarta spiritelor superioare" spunea Schopenhauer. Iar MJ a fost mult mai presus de omul de rand.
    Uneori imi spun ca e mai bine asa, ca a scapat de o viata care il durea, altori imi spun ca nu e cinstit, si ca Dumnezeu ne-a luat si ultima farama de bunatate de pe aceasta lume.
    Indiferent de tot ce simtim noi, un lucru e sigur. Si anume ca MJ ne-a iubit. Mult. Si asta ma face sa zambesc si sa sper ca de undeva, de acolo sus, vede ce se intampla in urma lui, si spune zambind: ":I love you more!"

    RăspundețiȘtergere
  12. WoW! Cate s-au intamplat cat timp am lipsit eu...numai lucruri bune:)
    Am ceva probleme cu calculatorul, insa sper ca zilele astea se vor rezolva.
    FLORENTA . . .povestea ta este cu adevarat extraordinara, sincera, pura...m-a emotionat pana la lacrimi. FELICITARI din tot sufletul, stiam ca scrii frumos (citindu-si cometariile anterioare) insa acum m-ai lasat "paf" (cum spune mitzu' *SCORPYA)
    La fel felicitari si pt tribut fetelor, sunt superbe filmuletele :)
    Si nu in ultimul rand, multumim Mihai pt sectiunea creata, in care ne putem omagia Regele!
    Va imbratisez pe toti si sa stiti ca mi-ati lipsit!

    P.S. Mihai, fetelor...sper sa nu ma uitati, ma voi intoarce in curand; nu voi putea sta mult timp departe de voi!
    P.S* Abia astept materialul despre film, Mihai, sunt convinsa ca va fi extraordinar!

    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi cer scuze, poate nu este topicul pe care sa adresez astfel de intrebari, dar ma ghidez dupa cronologia postarilor.
    Cunoaste cineva sau poate cunoasteti pe cineva care stie limbajul surdo-mutilor. Daca ati vizionat This Is It, poate ca ati remarcat ca in piesa “Earth Song”, MJ foloseste astfel de semne. Tare as vrea sa stiu ce transmite prin acel limbaj.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu permisiunea domnului Mihai Dobrescu - pentru aceia care nu au posibilitate de a viziona This Is It, pot descarca filmul urmind linkurile de mai jos:
    subtitrarea: http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-1809194785d1c007.zip
    prima arhiva: http://dl.transfer.ro/MJ_This_Is_It_2009_1-4e1b35afa.rar
    a doua arhiva: http://dl.transfer.ro/MJ_This_Is_It_2009_2-95dd063c9.rar

    arhivele contin la rindul lor 76 fisiere rar, care se autoextrag dind click pe MJ-PrisM.part01.rar
    Filmul este in format xvid si are o marime de cca 1.5 Gb. Link-urile sunt functionale 10 zile. Le-am trimis unei amice si m-am gindit ca poate mai sunt si alti doritori. Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pt. Amy...te rog spune mi ce sa aleg din lista aceea cu this is it :D.Sunt nu stiu cate si nu stiu ce trebuie sa iau .Ms.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am vazut si eu filmul. Este magic, este cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primesc de ziua mea. Am plans, am ras, pentru 2 ore nu a mai existat nimik altceva pentru mine. Mi-as fi dorit sa pot sta o zi intreaga in cinema doar eu cu EL...

    RăspundețiȘtergere
  17. Pt.Openmindeism:
    Michael Jackson This Is It 2009
    CAM XviD- PrisM
    Pentru asta am gasit subtitrarea, nu stiu daca se potriveste si la celalalt xvid. Dar am vazut ca Serena a dat niste linkuri, poate este o calitate mai buna a filmarii acolo. Si in cel de pe Filelist se vede destul de bine, totusi, pentru un screener.Amy

    RăspundețiȘtergere
  18. Pt. Liliana:
    Tributul tau m-a emotionat foarte tare, este superb. Ai surprins ceea ce avea el mai frumos, felul copilaresc de a se purta, dragostea pentru copii, zambetul, dragostea pentru fani, timiditatea, dar si hotatarea si seriozitatea. Asta este Michael pe care il iubesc eu. Felicitari, Liliana si fiica Lilianei, din tot sufletul! Amy

    RăspundețiȘtergere
  19. Liliana, emotionant! Nu stiti cat de mandra sunt ca va cunosc, chiar si virtual.

    RăspundețiȘtergere
  20. Amy,mersi. Acum intru sa il iau:).

    RăspundețiȘtergere
  21. Un sincer "La multi ani!" iti urez,Anda,sa-ti dea Dumnezeu sanatate,sa ai parte de bucurii alaturi de cei dragi tie si sa fii iubita!
    Florenta,am citit povestea ta si am ramas pur si simplu fara cuvinte,mi-au dat lacrimile cand am citit tot ceea ce ai postat..e atat de frumos scrisa,se vede ca totul e izvorat din suflet...asteptarea zilei in care va fi concertul,magia de la fiecare concert,ai descris atat de bine ceea ce transmite Michael..dar,din nefericire,sosise si zilele innorate,in care Michael,desi nevinovat,era judecat doar pentru ca oferea iubire si aducea zambetul pe chipul tuturor..doar pentru ca he loves us more..Multumesc Florenta!
    Tributurile sunt de asemenea foarte frumoase.Felicitari Scorpya,Florenta si Liliana,mi-au placut foarte mult,ati surprins fiecare frumusetea interioara dar si exterioara a lui Michael,dragostea sa pentru cei din jur,pentru copilasi,zambetul inegalabil,pur si inocent,copilul Michael..

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  22. Va multumesc pentru aprecierile voastre! eu sunt fiica Lilianei! si am incercat sa facem ceva cat mai frumos din tot sufletul pentru Michael!Este si va fi mereu un suflet inocent de copil!

    RăspundețiȘtergere
  23. felicitari pentru filmulete , fetelor!! asa cum mai spunea cineva , ma bucur ca ati folosit poze mai recente cu MIchael!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi ani Anda! astazi este ziua ta sa sti ca nu te-am uitat, si iti urez un sincer La multi ani!si sa ai parte de fericire si multa iubire pentru Michael!

    RăspundețiȘtergere
  25. va rog sa acceptati si unul dintre tributurile mele:

    http://www.youtube.com/watch?v=FLuYZvf-I6k



    Multumesc,
    Loredana

    RăspundețiȘtergere
  26. Liliana superb filmuletu...si cel mai mult imi place ca are si secvente filmate...pe acest segment m-ai am de lucrat.

    LA MULTI ANI, ANDA!:*

    P.S. Mitzu...believe me, n-am sa uit de tine :*

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  27. loredana mi-a placut la nebunie tributul tau. pozele sunt minunate, iar melodia, nici ca se putea o alegere mai buna. bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. am gasit o povestioara interesanta pe net. dupa ce am citit-o inevitabil gandul meu a zburat spre Michael. nu stiu daca o pot posta aici, dar incerc:
    partea I
    Era o noapte rece de iarna in Corea. O viitoare mama se indrepta prin zapada inghetata inspre casa unei prietene misionare unde stia ca va gasi ajutorul de care avea nevoie. La mica distanta de casa misiunii era un sant adanc peste care trecea un pod. In timp ce inainta cu greu, au cuprins-o durerile nasterii. Femeia a inteles ca nu putea merge astfel mai departe si s-a asezat sub pod. Acolo, singura la picioarele unui pod de lemn, dadu nastere unui baietel. Nu avea nimic cu ea in afara de hainele groase pe care le purta. Una cate una si le scoase de pe ea si il acoperi pe micul ei fiu, infasurandu-l cu ele ca intr-un cocon voluminos. Apoi, gasind o bucata aruncata de sac, o trase pe ea si se intinse tremurand istovita langa copilasul ei.
    Urmatoarea dimineata, misionara isi conducea Jeep-ul peste pod ca sa duca un cos cu mancare unei familii coreene. Pe drumul de intoarcere, cand se apropia de pod, vehicolul tusi si muri, ramas fara combustibil. Ea lasa Jeep-ul in afara soselei si incepu sa mearga pe pod inspre misiune, dar se opri cand auzi un scancet slab ce venea de dedesubt. Se tari sub pod ca sa vada despre ce este vorba si acolo gasi micul copil, cald, dar flamand si tanara mama inghetata langa el.
    Misionara a luat copilul acasa si a ingrijit de el. Cand a mai crescut, baiatul o ruga adesea pe mama sa adoptiva sa-i istoriseasca cum l-a gasit. La a doisprezecea comemorare a mortii mamei sale, baiatul a rugat-o pe misionara sa il duca la mormantul ei. Ajuns acolo i-a cerut sa astepte ceva mai departe cat timp se va ruga el. Copilul statea langa mormant cu capul plecat, plangand. Apoi a inceput sa se dezbrace si in timp ce misionara il privea uimita, baiatul isi dadea jos, piesa cu piesa, imbracamintea sa calduroasa, lasand hainele pe mormantul mamei.

    RăspundețiȘtergere
  29. partea II
    Cu siguranta ca nu-si va da jos toate hainele, se gandi misionara... va ingheta!. Dar baiatul a dat totul jos, punandu-si toate hainele calduroase pe mormant. Apoi a ingenunchiat dezbracat si tremurand in zapada inghetata. Cand misionara se apropie de el ca sa-l ajute sa se imbrace, il auzi plangand si strigand catre mama pe care n-o cunoscuse niciodata: Ti-a fost mai frig decat atat pentru mine, mama mea?. Si plangea amar.
    Cand Hristos a venit pe pamant, S-a dezbracat pe Sine de orice haina regala si a intrat intr-o lume a urii si a indiferentei reci pentru ca, pur si simplu, a vazut ca secole de vieti distruse aveau nevoie de un Salvator
    Si El a murit de inima franta! Pacatul meu si al tau, lunga istorie a omului inchinandu-se la dumnezei falsi, facuti de maini omenesti, razboi, varsare de sange, crima, cruzime, perversiune sexuala si lacomie au frant inima lui Hristos. Raceala noastra i-a frant inima si acum il ingheata de tot. Noi, crestinii satisfacuti, multumiti de sine pe dinafara, dar in interior suferind inca de apatie! Noi, care ne rugam Da-ne compasiune pentru lumea pierduta si apoi nu sacrificam cativa lei pentru nevoile altuia. Noi, care avem bani, informatie si puterea sa ducem vestea buna oricarei fapturi si inca n-am facut-o. Noi, care spunem ca-i iubim pe cei pierduti, dar neglijam sa-i spunem unui om macar, despre Salvatorul iubitor. Dragostea lui Isus zace inghetata pe buze care ar trebui sa fie calde vorbind pentru El.
    Doamne, ne dam jos acum vesmintele stralucitoare de mandrie si indreptatire de sine si le punem la picioarele Tale, lasand sa se vada zdrentele dezgustatoare de dedesubt. In nevoia noastra, plangem ingenunchiati: Ti-a fost mai frig decat atat din cauza noastra, Doamne?. Si plangem amar, pentru ca stim ca Ti-a fost

    asa ar trebui sa facem si noi: sa ne dezbracam de hainele mandriei, ale orgoliului si sa incercam sa-l incalzim. macar acum....

    RăspundețiȘtergere
  30. Fetelor,mi-e sufletul plin de bucurie,de-o bucurie imensa ca va cunosc pe voi,ca il cunosc pe Mihai,ca il iubim pe Michael.Nici nu stiti ce aura pozitiva degaja micul nostru templu inchinat idolului nostru ;il vad,si mi se pare ca nu ma uit destul,il aud,si mi se pare ca nu il ascult destul,il simt,si mi se pare ca nu sunt destul de aproape,il ador ,si mi se pare ca adoratia mea este insuficienta,totul,totul,cuvintele,gandurile,faptele ,mi se par insinifiante,fata de maretia lui Michael! Si ceea ce mi se pare minunat,este faptul ca nu ma mai satur de el,cu toate ca imi ocupa viata ,gandurile,sufletul,douazecisipatru de ore din tot atatea.
    Scorpia,Florenta,dovezile voastre de iubire pentru Michael,sunt minunate,voi sunteti deschizatoare de drumuri in acest templu al lui Michael,m-ati impresionat foarte mult.Florenta,cand citeam minunatele tale povesti despre EL,imi curgeau siroaie lacrimile pe obraji,nu ma mai puteam opri ,poate si pentru ca am trait ceeasi poveste de dragoste cu Michael,ca si tine,dar in cu totul alte coordonate,mai triste, poate si din cauza faptului ca eu nu l-an putut vedea nici in 1992,nici in 1996,dar va jur ca din motive neconcordante cu vointa mea.Poate odata cand am sa fiu in inspiratie ,o sa va povestesc.Cert este ca am compensat lipsa lui in carne si oase ,cu iluzii,cu muzica lui divina si unica,cu stirile foarte rare,si atunci de multe ori rautacioase si neadevarate,cu discuri din vinilin,pe care le cumparam de la "Sofia"pe sub mana,cu afisul original al primului lui concert in Romania,care de 17 ani sta cuminte sub geamul gros al biroului meu de acasa,si mai ales cu tricoul cu Michael din BAD,care are cam aceeasi varsta ca si afisul,dar a fost pastrat cu sfintenie,in toate dulapurile care s-au tot "perindat "la noi in casa,si pe care acum il poarta cu mandrie fata mea si pot sa va spun ca face furori,cu el.Amy,Irina,Andra,nici nu stiti ce fericita ati facut-o pe fata mea si implicit pe mine,cu ceea ce ati spus,va multumim mult.Stau si ma gandesc,daca Michael ar fi fost aici,cu noi,acum,peste cateva zile l-am fi sarbatorit ca pe un Sfant,asa cum si este pentru noi toti!Pacat ca nu ne-a ales pe noi!Cristinica,nu uita ca avem ceva pentru tine,abia astept sa ne vedem,poate la un film cu Michael(in America s-a prelungit perioada de vizionare a filmului,cu 7 zile).Maria C,nu inteleg,ne parasesti tocmai acum,cand s-a restabilit linistea in casa,dupa cum bine zici?Si acum sa venim iar cu picioarele pe pamant,in "cruda realitate" din inaltul magiei creeate de Michael,si sa va spun si eu ca si Mihai ca cel mai bun leac preventiv pentru tot felul de raceli,care se poate lua toamna si primavara,este IMUNOGRIP,picaturi pe baza de ECHINACEA,asa cum ne-a recomandat si Mihai,Aveti incredere in el,stie ce spune.Si eu l-am testet de ani buni si rezultatele sunt pe masura.
    Va sarut si va imbratisez pe toti ,dar cel mai mult pe Michael!

    RăspundețiȘtergere
  31. Sa n-o uitam pe Dana..nu mai tin minte exact care, dar cred ca vechea Dana, facuse un tribut saptamanile trecute..A fost unul din primele tributuri de acest gen, daca nu ma insel..

    RăspundețiȘtergere
  32. fetelor...excelenta treaba...foarte frumos, va felicit.
    le doresc un sincer La multi ani! sarbatoritelor acestei luni...sa va dea Dumnezeu multa sanatate, intelepciune si parte de multa dragoste! va pup si va imbratisez !!!
    nu pot sa spun mai multe deoarece am ajuns sa vad si eu filmul...inca sunt euforica, socata, nostalgica...ma incearca prea multe sentimente acum...poate maine...

    RăspundețiȘtergere
  33. Acum ascult Speechless...si nici eu nu mai am cuvinte...Michael este mai presus decat tot ce numim noi frumos, minunat, bun, magnific...pe acest pamant. Am citit pe "Profm" comentariul unui fan: "..dupa ce l-a creat pe MJJ, Dumnezeu a pierdut tiparul..". Am zambit. Se pare ca dictionarul nu mai face fata, toti cautam cuvinte la "super-superlativ"(!?) pentru a i le atribui lui Michael; si nu mai gasim; am vrea ceva mai mult, caci ce exista nu este de ajuns. Am vazut filmul vineri, nu m-am putut abtine si mi-am mai luat bilet si sambata...ca si voi, am plans, am ras, mi s-au intrezarit sperante, apoi iar am plans..nimic nu era "programat", totul venea asa pur si simplu...Apoi, pe drumul de intoarcere acasa, cei 330 de km i-am parcurs tot cu gandul la Michael, ma apasa o cumplita, cumplita tristete..Despre film, am inteles ca vom vorbi dupa ce-l vedem toate/toti. Pana atunci, imbratisarea mea calda pentru voi, multa admiratie pentru postarile tale, Florenta, si felicitari pentru minunatele tributuri ce le-ati adus dragului nostru Michael.

    RăspundețiȘtergere
  34. Bun Gasit! Imi cer iertare ca nu m-am putut tine de cuvant. Am spus ca acela a fost ULTIMUL meu comentariu, dar nu m-am putut abtine. Poate stiti deja, dar, totusi sper sa va fie de folos.
    .................................

    -USA-Canada-cinéma-
    Michael Jackson fait des étincelles au box-office nord-américain
    "This is it", le documentaire sur les derničres répétitions de Michael Jackson, a fait une entrée triomphale au box-office nord-américain du week-end, selon les chiffres définitifs publiés lundi par la société spécialisée Exhibitor Relations.
    Conçu pour les fans du chanteur mort le 25 juin, le film -seule nouveauté du week-end dans les salles obscures-, a récolté 23,2 millions de dollars de recettes, reléguant en deuxičme position le film d'épouvante au budget minuscule "Paranormal Activity".
    Ce long métrage, dont la réalisation a coűté seulement 11.000 dollars, rapporte tout de męme encore 16,4 millions de dollars, soit au total 84,6 millions depuis sa sortie.
    Le thriller "Law abiding citizen" avec Jamie Foxx et Gerard Butler, grimpe d'une place et du męme coup sur le podium avec 7,4 millions de dollars.
    "Thérapie de couples", une comédie avec Vince Vaughn, est quatričme avec 6,5 millions de dollars de recettes, devant le film fantastique "Max et les maximonstres", destiné ŕ un jeune public, qui glisse en une semaine de la troisičme ŕ la cinquičme place (5,9 millions de dollars).
    Suit "Saw VI", dernier opus en date des monstruosités du psychopathe Jigsaw (5,3 millions).
    Viennent ensuite "Astro boy", un film d'animation oů un petit garçon découvre qu'il est un robot (3,5 millions), le thriller "Le beau-pčre", oů un adolescent se rend compte que son beau-pčre est un tueur en série (3,2 millions) et "L'assistant du vampire", un film d'épouvante avec John C. Reilly et Salma Hayek (3,1 millions).
    "Amelia", oů Hilary Swank incarne la pionničre de l'aviation Amelia Earhart aux côtés de Richard Gere ferme la marche et empoche 3 millions de dollars.
    eg-cel/sj
    Categ: ENT Date:2249 021109 GMT
    File : 786619-01-04.xml
    .................................

    RăspundețiȘtergere
  35. Revin:DATE:Mon, 02 Nov 2009 22:40:55 GMT
    BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac a declarat că România a primit oferte de la producători externi pentru vaccinul AH1N1 de la jumătatea verii, dar numai rezervarea locului pe listă costa doi euro pentru fiecare doză cerută, iar Inst. Cantacuzino produce vaccinul cu 92 de eurocenţi pe doză.Fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac a spus, luni seara, într-o emisiune la Realitatea TV, că ar fi putut exista în prezent stocul de vaccin AH1N1, pentru că România a primit oferte de la producători externi de la jumătatea verii, însă a subliniat că numai rezervarea locului pe lista acestora ar fi costat doi euro pentru fiecare doză.Bazac a arătat că producerea vaccinului AH1N1 la Institutul Cantacuzino costă 92 de eurocenţi pe doză, faţă de 4,75 euro pentru o doză de la producători externi.
    Mai mult, Bazac a adăugat că vaccinul produs de Institutul Cantacuzino este de 15 mililitri, iar cel de la producătorii externi este de 7,5 mililitri, ceea ce înseamnă că erau necesare două doze de vaccin.Astfel, fostul ministru al Sănătăţii a concluzionat că vaccinul produs în România este de aproximativ zece ori mai ieftin decât cel de la producătorii externi. (VA URMA)

    RăspundețiȘtergere
  36. (CONTINUARE)
    Ministerul Sănătăţii a renunţat la achiziţionarea a un milion de doze de vaccin de la producători externi pentru că ar ajunge în România în primul trimestru din 2010, iar autorităţile ar fi avut nevoie de ele acum pentru imunizare, până la realizarea produsului autohton, a anunţat, luni, Adrian Streinu Cercel, după ce iniţial declarase că Ministerul Sănătăţii a trimis, vineri, cereri la patru producători agreaţi de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMEA) pentru un milion de doze de vaccin AH1N1."Companiile ne-ar putea livra vaccin abia în primul trimestru din 2010, ori noi avem nevoie acum, până când Institutul Cantacuzino va finaliza propria producţie. Vaccinarea va începe la sfârşitul lunii noiembrie, respectiv în 26 - 27, cu vaccin Anti-grip produs de Institutul Cantacuzino", a declarat Streinu-Cercel.Primele 1,3 milioane de doze de vaccin AH1N1 de la Institutul Cantacuzino vor fi pentru personalul medico-sanitar, elevii de liceu şi studenţii din Iaşi şi Bucureşti. O altă parte din aceste doze va fi pentru imunizarea personalului angajat la Poliţia de Frontieră, în special în zona graniţei cu Ucraina. Totodată, câte 50.000 de doze vor fi repartizate centrelor universitare din Craiova, Cluj, Timişoara, Târgu Mureş, Constanţa şi Braşov pentru începerea vaccinării, a mai spus Streinu-Cercel.Institutul Cantacuzino va discuta cu Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) posibilitatea accelerării procedurilor de autorizare a vaccinului AH1N1 astfel încât imunizarea să înceapă înainte de 26 noiembrie, fără ca această acţiune să compromită siguranţa produsului, a declarat pentru MEDIAFAX consilierul prezidenţial Virgil Păunescu.Consilierul prezidenţial a spus că Institutul Cantacuzino avea, duminică, în stoc 1,3 milioane de doze de vaccin AH1N1, care aşteptau autorizarea Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM) pentru a fi achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii.De asemenea, Institutul Cantacuzino a anunţat că va produce circa cinci milioane de doze de vaccin AH1N1 până la sfârşitul anului, acoperind 23-25 la sută din populaţie, aşa cum s-a angajat, mai spus Virgil Păunescu.
    Virgil Păunescu a precizat că vaccinul AH1N1 a fost deja testat pe animalele de laborator şi pe oameni, voluntari. Din analiza datelor de până acum, vaccinul este eficient, asigură protecţie împotriva infecţiei cu virusul gripal, este bine tolerat şi este similar cu produsele din Europa, a adăugat consilierul prezidenţial.
    "Preşedintele şi-a exprimat dorinţa ca în zece zile să înceapă vaccinarea, în contextul creşterii numărului de cazuri şi a îngrijorării populaţiei", a declarat consilierul prezidenţial Virgil Păunescu.Potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), rata de infectare, în cel mai pesimist scenariu, la nivel mondial, ar fi de 30 la sută (unul din trei), dar ultimele estimări care fac referire la acest val arată că rata de infectare ar fi de 22 la sută şi chiar mai jos decât atât. Mortalitatea anunţată de OMS în cazul pandemiei ar putea fi între 0,1 la sută şi maxim 2 sută, acest maxim fiind înregistrat în 1918, a precizat Virgil Păunescu.Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la o întâlnire cu presa locală, că afirmaţiile secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Streinu-Cercel prăvăleau apocalipsa peste România, impunând importul de vaccin antigripal, însă acesta nu este necesar, existând un milion de doze la Institutul Cantacuzino. Dep. Soc, social@mediafax.ro
    .......................
    P.S. SCUZE PENTRU TRECEREA DE LA O EXTREMA LA ALTA.DE ASEMENEA, IERTARE PENTRU INTERVENTIE.
    Cu prietenie sincera, Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  37. "THIS IS IT"

    In America,filmul lui Michael va rula toata luna noiembrie...iar in celelalte tari...in functie de negocierile cu distribuitorii locali.
    Sony a luat aceasta decizie,deoarece in week-end-ul trecut,filmul a inregistrat incasari record de peste 21,3 milioane de dolari in Statele Unite, iar in lume s-au depasit 101 milioane de dolari...astfel incat "This Is It" a trecut pe locul intai in box-office-ul american...Urmatorul film clasat...a atins doar 16 milioane...

    RăspundețiȘtergere
  38. Si stiu ca nu v-am raspuns...dar am citit tot si promit sa revin maine seara...
    Va voi raspunde tuturor,promit!

    RăspundețiȘtergere
  39. Passion,

    Minunat..superb acest "Stranger in Moscow"...Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna, foarte frumoase postarile voastre, deosebite...fara cuvinte.Scorpya mi-ai ajuns la suflet, pt ca una din piesele mele preferate este " Little Susie". Si desenul este super de reusit...se vede unde este talent:)
    Raluca m-a impresionat ffff mult povestea ta si eu tot la Michael m-am gandit. BRAVO! Va pup pe toate. Keep going!

    P.S. Este cineva din Moldova si vrea sa vada sau sa revada la Iasi filmul? Eu merg impreuna cu Raluca sambata 7 nov de la 13.30. Astept raspuns.


    I LOVE U MORE!!! Luiza

    RăspundețiȘtergere
  41. Deci...

    Minunat desenul Passion.Talent!
    Liliana,stiu ca ai ceva ptr mine, dar ieri nu a-ti intrat pe mess.
    Si chiar mi-ar place sa revedem filmul impreuna...dar vorbim pe mess.
    Loredana, minunat tributul tau.
    Luiza,ma bucur sa aflu ca "Little Susie" face parte din melodiile tale preferate:D

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  42. multumesc luiza
    la multi ani tuturor sarbatoritelor acestei luni!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Mihai, sper sa nu fii ranchiunos si lasand la o parte supararile si conflictele, la sectiunea "Tribut" sa pui si tributul Danei, a fost unul din primele tributuri de acest gen!
    Cred ca acesta este linkul:
    http://www.youtube.com/watch?v=31wI6tKIqXg
    Multumesc anticipat! :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Si tributul meu pt Michael, pt voi toti..miss you!:
    http://www.youtube.com/watch?v=Q_GysHQtJSw

    RăspundețiȘtergere
  45. http://www.youtube.com/watch?v=gf0CGxqAyWk
    si de as putea ca sa l zaresc
    de i as cunoaste calea
    as da orice pe lume
    as da si viata pentru el
    dar el s a dus din lumea mea
    cu sufletul din mine

    RăspundețiȘtergere
  46. Loredana, m-ai facut sa plang. Superb!!! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  47. KARMEN, melodia aia imi place enorm! O stiu in intregime aproape :))... e un alfel de Michael, unul plin de pasiune e superba, ca toate de altfel, dar asta e mai putin cunoscuta si totusi atat de frumoasa... ma intreb daca ar fi facut un videoclip, cum ar fi acela pe melodia asta :))

    RăspundețiȘtergere
  48. Scorpya,
    "Smooth Criminal" - London Symphony" suna exceptional...Aproape ca vad si dansatorii...Lipseste doar Vocea...
    Vocile putem fi noi de acum in colo
    Si buna intrebare: What did they do to you?...
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  49. Scuze, am uitat complet ca m-am jucat cu proprietatile clipului si am dezactivat embed-ul. In mod normal nu fac asa ceva.

    Ce ati ales sa postati ar fi fost a doua optiune pentru mine. Am vrut ceva mai vesel mai intai.
    Clipul postat este de fapt mai vechi, doar ca a trebuit sa-l incarc din nou din cauza unei greseli pe care am facut-o.

    Multumesc pentru aprecieri, ma bucur ca a placut!

    RăspundețiȘtergere
  50. luiza am vazut azi filmul...dar nu pot merge sambata..as avea timp marti si as vrea sa il revad..tinem legatura poate ne vdm...felicitari celor care au facut cate un tribut lui michael..si d mihai asteptam postarea pt film.o seara placuta tuturor.stef

    RăspundețiȘtergere
  51. Si iata cum MJ a mai batut un record.... Asta ne spune multe. O lume intreaga il iubeste...mult.
    Fii mandru, King of Pop! Noi suntem mandri ca suntem fanii tai, suntem mandrii ca te iubim si ca ne iubesti! Si suntem multi, si asta ne face sa fim si mai mandri. Ne-ai atins inimile si ne-ai schimbat vietile.
    Esti viu, esti prezent, si chiar daca nu mai esti in lumea asta, stim ca ne zambesti de pe un nor...si cand ploua spui razand: "I won another water fight!"

    RăspundețiȘtergere
  52. Toate tributurile sunt minunate, se vede ca au fost facute cu multa dragoste, din toata inima, dar cel mai mult m-au impresionat cele ale Loredanei si ale Diei (le rog mult pe celelalte fete sa nu se supere). Tributul Loredanei m-a facut sa plang, este atat de potrivita acea piesa, sunt atat de frumoase versurile, de parca ar fi fost scrise special pentru Michael.
    Filmuletul Diei insa m-a facut sa zambesc din nou, sa mi-l amintesc pe Michael in cele mai fericite momente ale vietii lui, comportandu-se ca un copil, in mijlocul copiilor, acolo unde se simtea cel mai bine, sau pe scena, unde era in mediul lui, unde era stapan absolut al inimilor, unde toata lumea respira o data cu el, toata lumea canta o data cu el, zambea o data cu el sau plangea o data cu el. Acesta este adevaratul Michael, Dia, iti multumesc ca mi-ai reamintit si mi-ai readus zambetul pe buze. Imi place foarte mult tributul tau si va admir, pe tine si pe mama ta, ca sunteti atat de apropiate si ca va uneste aceeasi dragoste imensa si nesfarsita pentru un om atat de frumos spiritual. Sunt sigura ca si voi sunteti niste suflete frumoase. Amy

    RăspundețiȘtergere
  53. Dia....superb, minunat tributul tau.Pe cat de urat este afara, pe atat mi-a infrumusetat ziua filmuletul tau.M-a lasat "PAF".
    Adaugand aceea parte din "Carmina Burana" ,acest filmulet devine preferatul meu.
    Tot se tine acea campanie cu "JOS PALARIA"...asta zic si eu in privinta filmuletului "JOS PALARIA"
    Sper sa m-ai adaugi asemenea tributuri.

    Va pupic pe amandoua :*

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  54. Superbe tributurile voastre. Imi plac toate, se vede ca sunt facute cu dragoste. N-as putea sa fac un top. Felicitari tuturor. Grozava treaba ati facut.
    As vrea sa va las un link cu tributul lui Akon pentru Michael. Unii stiu ca l-au vazut, altii poate nu. Mie imi place foarte mult. http://www.youtube.com/watch?v=h0FeP9rvLus&feature=related

    Si nu in ultimul rand as vrea sa va multumesc din suflet pentru urarile voastre. La multi ani si voua si nu uitati sa zambiti in fiecare zi :)

    RăspundețiȘtergere
  55. Pt SCORPYA mersi mult de tot imi pare bine ca te-am lasat "PAF" este o adevarata placere sa il privesc pe Michael in toate filmuletele astea!este atat de dulce! ziua mea devine perfecta doar privindu-i zambetul! si am vazut de asemenea toata lumea i-a facut niste tributuri superbe! toate sunt impresionante pana la lacrimi!

    va pup pe toate

    RăspundețiȘtergere
  56. Pentru Amy ma bucur ca te-am facut sa zambesti,adevarul e ca oricat de suparati am fi Michael ne aduce intotdeauna zambetul pe buze! am incercat sa surprind cele mai frumoase momente,asa cum spuneai si tu!Si tu esti cu siguranta o persoana deosebita si iti multumesc pentru frumoasele ganduri pentru mine si mama mea!

    RăspundețiȘtergere
  57. Scorpya,Florenta,Little Susie si ABBa au fost si sunt preferatele mele.Plang de cate ori le aud,si mai ales in asociatie cu Michael,sunt bulversata.Passion,ai un talent deosebit la desen,si iti spun asta in cunostinta de cauza,eu avand la
    fel talent ,iar fata mea ma mosteneste.Are si ea cateva desene ,pe care sper sa poata sa le aduca tribut lui Michael,alaturi de noi.Cristinica,Smooth Criminal,este pentru mine cea mai impresionanta melodie,prin intensitate,ca dovada ca poate fi abordata si de orchestra simfonica,iar filmul tau asemenea.
    Loredana,Dana.Karmen,foarte frumoase si impresionante tributurile voastre aduse LUI.
    Cat despre fata mea,ce pot sa va spun,ca o iubesc mult de tot,ca o admir,ca am incredere in ea,ce mai este viata mea.Din pacate nu poate fi mai des alaturi de noi,pentru ca este in ultimul an de liceu si invata mult.
    Si acum vreau sa va spun ca sunt cea mai fericita fiinta de pe pamant: il am pe Michael,ACASA!Fata mea a reusit sa descarce filmul This is it de pe programul ODC.Deja il avem pe DVD si cat a fost la scoala, eu l-am vazut pe Michael!E fantastic,e unic.Acum in liniste,am putut sa-l urmaresc mai atent,in detaliu,sunt fascinata , nu alta!Incercati si voi!
    Amy,sunt de-a dreptul impresionata de cuvintele tale ,si crede-ma numai un om deosebit,cu suflet frumos poate gandi ca noi si-l poate iubi pe Michael!
    Mihai,daca poti,adauga si tributul tau pentru Michael alaturi de cele ale noastre,tu fiind primul care te-ai gandit sa faci asa ceva si ne-ai fost exemplu de urmat!
    Va sarut si va doresc tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
  58. http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Who+s+Bad

    RăspundețiȘtergere
  59. Sper ca va veti mai intoarce la aceasta pagina...pentru ca dincolo...dupa toate acele comentarii minunate pe care le-ati facut,referitor la filmul lui Michael...eu ,deocamdata ,nu indraznesc sa mai spun ceva...

    Desi obisnuiesc sa nu las pe nimeni sa astepte un raspuns sau macar o apreciere din partea mea...de data aceasta am intarziat...din motive banale...curent oprit intr-o seara,net cazut in alta seara...nu caut scuze...si totusi vi le cer...

    ALINA

    Sa nu mai spui niciodata asa ceva !Cine a stiut candva sa zboare...trebuie sa incerce din nou...asta nu se uita niciodata...nu de tot...
    Undeva...in viata mea...si eu am inchis o usa...am incuiat-o cu sapte lacate si am aruncat cheile,ca sa fiu sigura ca nu ma voi intoarce niciodata...dar in spatele acelei usi,au ramas doar intamplari rele din viata mea...o parte a vietii mele in care am uitat ca sunt datoare fata de Dumnezeu sa ma iubesc si sa ma respect...asa cum toti suntem datori...DAR LUMEA VISELOR ...NICIODATA !!! Lumea viselor mele ma asteapta cu portile deschise...si alerg acolo de cate ori am nevoie de speranta...Ratiunea...nu are voce in momentele cand trec de acele porti...
    Alina...deschide din nou acea usa...nici o usa nu trebuie sa ramana inchisa daca dincolo de ea se afla bucuriile sufletului nostru...deschide-ti aripile...iti vei aminti din nou cum e sa zbori...n-ai uitat niciodata cu adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  60. AMY

    Iti multumesc...mereu ma intelegi...
    E adevarat,am in jurul meu persoane care ma inteleg...dar nu au avut de ales...Eu am intrat in viata lor...in acelasi pachet cu Michael...Ei au intrat in viata mea...dupa el...Toti au stiut si stiu...si automat cand aud numele lui Michael Jackson...cei care ma iubesc se gandesc la mine...Niciodata nu am ascuns ceea ce simt.Nu ma intelege gresit...Nu-ti pomenesc niciodata de Michael,daca nu ma intrebi...dar daca o faci...trebuie sa ma impusti ca sa ma opresti...Totodata...in prezenta mea nimeni nu are permisiunea sa spuna ceva rau despre el...
    In institutia unde lucrez,este binecunoscut faptul ca biroul meu...este biroul Michael Jackson...de cand intri te intampina zambetul lui...cam peste tot...si ii auzi glasul lui minunat...cat timp eu ma aflu acolo...Am avut grija sa nu fie nimic ostentativ...Fotografiile sunt aranjate cu grija...muzica nu e foarte tare...doar cat trebuie...sa nu-l uite nimeni...
    S-a intamplat sa intre cate o persoana care il priveste cu drag si il mangaie...pe fata... Fotografia cu picioarele lui stand pe varfuri...nu este insa accesibila nimanui...decat mie...nu ajungi la ea,decat daca treci de mine...si scriindu-ti tie acum...imi dau seama ca eu pana si la serviciu stau la picioarele lui Michael Jackson...asa s-a nimerit...Fotografia de care iti spun ...WOW...!!! este chiar la capul meu...
    Dar crede-ma...durerea nu o impart cu nimeni...durerea si iubirea...sunt numai ale mele...Toti imi cunosc pasiunea...Nimeni...suferinta...Nu vreau sa incarc pe nimeni cu aceasta povara...Numai voi stiti...Voi...si cei din lumea mea de basm...

    RăspundețiȘtergere
  61. SCORPYA si IRINA

    Voua va datorez o dupa amiaza de sambata...minunata...Cat m-au inveselit comentariile voastre...Nu v-am vazut niciodata...dar imi imaginam cam cum aratati cand glumeati pe seama mobilei...
    SCORPYA...mi te imaginam luand o atitudine serioasa...si spunandu-mi :"Zburda de aici cu mobila ta...sa nu mai aud de asa ceva..."...iar IRINA...parca,parca mi-ar fi sarit in ajutor...parca nu...dar : " Auzi...uite care-i treaba...eu te ajut ,dar mie sa-mi dai Michael si ciocolata calda..."
    Iar eu...nici daca mi-ar fi sarit in ajutor Armata Salvarii...nu aveam de gand sa misc ceva...
    Mai tarziu...desi aveam lacrimi in ochi...cand mi-ai spus,SCORPYA,ca esti pe sub masa...n-am putut sa nu ma intreb...oare de-aia ti-ai aranjat tu mobila...ca sa cazi usor sub masa...???
    Cat de mult va multumesc pentru acea dupa amiaza...Ceva in cuvintele voastre...ceva in rapiditatea cu care apareau comentariile si replicile...ceva in imaginatia mea la panda...uite asa,am vrut sa va scriu o poveste hazlie,dar a iesit ...ce stiti si voi...
    Va multumesc si pentru cuvintele de incurajare...si pentru tot...

    RăspundețiȘtergere
  62. D.I.

    Copilul meu a crescut si creste cu muzica lui Michael Jackson...
    Bineinteles,ea acum este in faza EMINEM si LADY GAGA...e dreptul ei...
    Important este ca il iubeste si il intelege pe Michael,ma intelege pe mine si sigur nu-l va uita niciodata...Micuta de ea...nici n-ar avea cum...ea chiar l-a ascultat de mica...
    Iti multumesc pentru cuvintele tale minunate...

    RăspundețiȘtergere
  63. Am comis-o din nou...!
    Am scris o gramada si nu stiu ce am facut...s-au evaporat...nu ma mir...acum am vazut cat e ceasul...celor carora le-am ramas datoare...le cer scuze...ma voi revansa maine...adica diseara...

    RăspundețiȘtergere
  64. Multumesc Florenta,pentru tot!Redescoperindu-l pe Michael ascuns acolo, acea usa s-a deschis fara sa-mi dau seama.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  65. bla bla bla...
    Cred ca sunt cam singura pe aici...Toata pagina e a mea...Si...

    RUXY

    Crede-ma,stiu cat de binecuvantata am fost...de aceea sunt si atat de recunoscatoare...de aici si sentimentul care ma impinge inainte...ca am o datorie...ca trebuie sa dau ceva in schimb pentru cat de mult am primit...Nu-mi amintesc sa fi afirmat vreodata in ultimii ani ca pur si simplu am fost la acele concerte...Mereu spun ca Dumnezeu m-a ajutat sa ajung acolo si ca sunt recunoscatoare si pentru asta...si pentru ca am trait in acelasi timp si in aceeasi lume cu Michael Jackson

    ZUZA

    Mi-am tinut promisiunea si nu te-am lasat singura la intalnirea cu Michael...
    Si m-am gandit...sa va povestesc si voua cum fusesera intalnirile mele cu el...dinainte de a va cunoaste pe voi...

    VAL

    Stiu ca simtiti la fel...altfel nu mi-as fi deschis sufletul chiar asa...nu v-as fi spus chiar atat de multe...Iti multumesc

    OPENMINDEISM

    Multumesc...Voi continua...Am promis

    CERASELA,ANDRA,LILIANA...

    Va multumesc ...pentru cuvintele voastre...

    SCORPYA

    Mereu ma intorc la tine...
    Dupa multi ani...de dragul tau...ca sa-ti vizionez filmuletul,am trecut peste mine si am reusit sa ascult "Little Susie"...Ani de zile nu am putut sa ascult acest cantec...Alaturi de "Gone Too Soon" si "One Day In Your Life"...acest cantec ma facea sa plang in hohote si treceam peste ele...le ascultam doar din cand in cand...ca sa nu le nedreptatesc...dar abia asteptam sa se termine... Melodia... cuvintele...si mai presus de orice...acea voce...intotdeauna m-au dat peste cap...
    Dar tributurile tale sunt superbe,le-am vizionat cu multa placere ...si iti multumesc


    Sper ca nu am uitat pe nimeni...
    TUTUROR CELOR care au impartit cu noi aceste tributuri minunate...
    VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  66. Florenta...ai nimerit-o cu replica,referitoare la mobila:))
    Masa/biroul, nu am mutat-o pentru a alunca cat mai usor, ci pentru a mari spatiul dedicat lui Michael.:)
    Ma bucur ca am reusit cu acest mic "tribut" sa-ti dau puterea de a reasculta "Little Susie".

    Pupici,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  67. azi( sambata) am vazut si eu filmul. nu stiu daca mai are rost sa mai spun ca a fost MAGIC. pur si simplu MAGIC. dar cand am iesit din sala aveam un sentiment de parca lipsea ceva, dar nu eram trista( contrar asteptarilor). nu pot explica sentimentul.
    am o intrebare pentru voi toate/toti: daca ar fi sa dam crezare afisului filmului, voi l-ati vazut pe Michael asa cum nu l-ati mai vazut niciodata? ca eu nu. Michael a fost asa cum il stiam: un profesionist, un om minunat, un performer desavarsit.

    RăspundețiȘtergere
  68. Raluca:

    Si eu am fost dezamagita atunci cand s-a sfarsit filmul, dar nu pentru ca ma asteptam ca Michael sa fie altfel decat a fost, ci pentru ca aveam senzatia ca acelea au fost ultimele momente din viata lui pe care le vom mai vedea noi vreodata. Michael a fost intotdeauna perfect, deci ce putea fi mai mult de-atat? Mai mult ca perfectul? Nu cred ca ne-a promis ca el va fi mai bun decat in celelalte concerte, nu poate un om sa fie mai bun de-atat, mai ales ca el era constient ca are ceva ani in plus fata de cat avea atunci. El ne-a promis o aventura magica creata cu ajutorul tehnologiei, dansatorilor, decorurilor, acrobatilor. Ne-a promis ca vom vedea ceea ce n-am mai vazut pana acum. Eu cred ca s-a tinut de cuvant si ne-a dat chiar mai mult decat ne asteptam. A creat alte scenarii si decoruri pentru videoclipuri, le-a adaptat la vremurile in care traim si la problemele de acum. N-a mai existat niciodata un concert cum ar fi trebuit sa fie acesta. Eu, sincer, nu mi-am dorit sa vad un Michael pe care nu l-am mai vazut niciodata, mi-am dorit sa-l vad pe cel pe care il stiam. Si l-am vazut.Amy

    RăspundețiȘtergere
  69. La multi ani Mihai! Dumnezeu sa te binecuvanteze. Val.

    RăspundețiȘtergere
  70. la multi ani Mihai si Mihaela 05!!!!

    RăspundețiȘtergere
  71. Foarte frumoase sunt toate tributurile, va multumesc din suflet pentru ca mi-ati facut ziua mai frumoasa.Passion ai foarte mult talent,imi place cum ai desenat.

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.