sâmbătă, 15 august 2009

M-aţi convins :)

...



Deşi spusesem altceva şi de obicei nu agreez să ma răzgândesc, la solicitările voastre, dragi cititori şi fani ai Regelui Pop, am început demersurile pentru editarea unei cărţi având la bază materialul postat pe blog. Mi-aş dori, dacă-mi ajută Dumnezeu, ca ea să vadă lumina tiparului în preajma aniversării lui Michael.

Cineva m-a numit, într-un comentariu recent, „fan al lui Mihael Jackson”. Nu pot să vă descriu cât de onorat şi de mândru sunt de această numire, cu atât mai mult cu cât, atunci când am început să scriu despre el, am specificat faptul că nu eram un fan ci doar un cetăţean căruia i-a plăcut muzica lui. Pe măsură însă ce m-am documentat, am învăţat să-l ascult, să-l văd şi, până la urmă, să-l cunosc. Şi mi-am dat seama că a meritat.



...

32 de comentarii:

  1. Mult succes!!!sunt ff incantata sa aud ca veti edita o carte.chiar imi doream asta pentru ca imi doresc sa fie citita si de parintii mei.Ceea ce m-a impresionat cel mai mult sunt capitolele despre conspiratie pentru ca pana in prezent nu stiam nimic despre Iluminati.Unde as putea gasi mai multe informatii despre acest subiect??informatii care sa nu fie cenzurate de "ei".Va multumesc pentru tot si apreciez foarte mult munca dumneavoastra!Modul dvs de a scrie de asemenea este extrem de captivant,nu m-as mai fi oprit!o sigura rugaminte am:cand veti termina de redactat cartea sa ne anuntati care va fi titulul acesteia si de unde se poate procura.Inca o data sincere multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPER!!!!Ma bucur enorm, ai luat decizia corecta, sunt atatea bazaconii scrise despre el, este cazul sa scrie si cineva ceea ce trebuie! Felicitari , daca ne-ai trezit pe noi, cei ce am citit aici, iti dai seama cati se vor trezi dupa ce vei scrie cartea!
    SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. FELICITARI pentru decizi luata!!Asteptam cu nerabdare cartea.Totusi sper ca inca nu s-au terminat capitolele "Adevarul despre Michael Jackson" pentru ca personal cred ca mai sunt multe subiecte pe care ai putea sa le atingi.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ai idee cat de mult ma bucur ca ai luat aceasta decizie! E ft bine ca un nr cat mai mare de oameni sa stie "Adevarul despre Michael Jackson"!
    Ai facut o treaba extraordinara, felicitarile si tot respectul meu! BRAVO!
    Abia astept sa vad cartea pe piata insa . . .am o rugaminte la tine Mihai: sper sa o editezi in deajuns de multe exemplare ca sa apuc s-o cumpar si eu, pt k voi pleca in vacanta, peste granitele tarii, si vin abia p 9 sept ,si daca totusi n-o sa mai fie. . . pastreaza-mi una si pt mine :P!
    Inca o data, ai tot respectul meu pt ceea ce ai reusit sa creezi si tine-o tot asa, ar fi pacat sa se iroseasca atata talent si sa ne privezi si pe noi de el!
    La cat mai multe carti!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca n'ai idee cat de fericiti ne faci pe noi, fanii lui Michael! Sunt mai mult decat fericita si abia astept sa apara cartea. Mi se pare un gest extrem de frumos si ma bucur nespus ca te'ai hotarat sa faci acest pas. Noi te sprijinim cum putem, din tot sufletul. Sper doar ca vei mai continua sa mai scrii pe blog, mai sunt atatea subiecte de atins.. Eu iti doresc succes (oricum o sa ai) si sper ca atunci cand vei fii faimos nu vei uita de prietenii tai virtuali de pe blog si vei continua sa ne surprinzi cu postarile tale minunate!

    RăspundețiȘtergere
  6. In bucuria momentului, am uitat esentialul: ai de gand sa scrii chiar tot despre "elitele iluminate" care incearca sa conduca lumea? Despre impactul nimicitor pe care poate sa-l aiba media cand este pusa sa manipuleze? Despre interesele ascunse ale celor ce conduc din umbra colosul artistic din State? Despre distragerea atentiei omenirii de la lucrurile imporatnte? Despre ascunzisurile in care marii "iluminati" clocesc marile razboaie ale lumii si despre ce patesc cei ce incearca sa li se opuna? In ultimile saptamani, de cand ne-ai pus la gandit si pe ganduri, am analizat putin mersul lucrurilor in lume si la noi, de la inceputuri pana la cazul Michael Jackson si nu-mi place deloc ce am descoperit. Nu stiu daca nu am devenit intre timp putin paranoica, daca ti se pare ca exagerez nu ma lua in seama, dar este un adevarat act de curaj sa scrii despre asta. Nu este de gluma cu astia, nici macar la nivelul nostru, de "romani frustrati". (Apropo, abia acum inteleg de ce "romanul frustrat"!)
    Te rog, daca se poate, sa vorbesti in carte si despre anumite melodii ale lui Michael, despre mesajul lor, poate ca ar fi bine sa fie si traduse, multi nu stiu ce inseamana cuvintele in engleza; ar trebui vorbit mai pe detaliu si despre actiunile umanitare ale lui Michael, nu stiu multi despre ele, ar trebui amintit despre cantaretii si artistii cu care a colaborat, despre faptul ca desi dupa 2001 nu a lansat nici o melodie(pentru ca nu a fost lasat sa lanseze, adica a fost impiedicat sa mai lanseze-vezi melodia pentru victimile tsumani-ului din Asia)el a contiunuat sa compuna si sa cante pe unde putea...scuze ca iti cer atat de multe, de pe "margine" e usor sa faci asta, dar asta cred ca vrem cu totii sa stim si se pare ca esti singurul care poate sa ne lamureasca in toate aceste probleme. Ai rarul talant de a stii unde sa cauti, sa iei ce trebuie si cat trebuie si sa ne dai tuturor pe inteles. Spor la lucru, abia astept cartea si sper sa nu ne uiti de tot, acum ca vei fi ocupat cu editatul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ai luat decizia asta!
    O rugaminte am: si eu plec in concediu, peste hotare. Probabil ca atunci cand poate o sa apara cartea, nu am sa fiu "pe faza" ca sa o pot cumpara. Poate ai sa publici pe acest blog, (daca nu cumva il vor "desfiinta Ceilalti") pana atunci, informatii despre cum pot sa o achizitionez.
    Iti multumesc pentru acest blog, pentru tot ce ai scris.
    Nu am fost fan inrait al lui MJ. Singura data cand am plans din cauza lui, a fost in ziua cand am aflat ca a murit .
    Am fost si sunt ca si tine:o persoana care l-a pretuit, admirat si respectat foarte mult pe OMUL MJ, iar prin aceste informatii nu ai facut decat sa imi confirmi ceea ce in toti acesti ani (25) de cand l-am vazut prima data la TV, am stiut despre el. A fost un om deosebit, care mi-a incantat anii mei cei mai frumosi, care mi-a placut fff mult cum se imbraca (avea niste jachete si tunici deosebit de extravagante, dar si elegante si ii statea extraordinar de bine imbracat asa), ale carui melodii si videoclipuri ma inveseleau si imi zburleau parul pe brate cand le ascultam, de al carui nasuc carn chiar am si ras la un moment dat, a facut lucruri extraordinare ...
    Merita sa imbatraneasca onorabil, merita sa isi vada, poate, nepotii crescand, tachinandu-l poate si jucandu-se in jurul lui si abia pe la vreo 85-89 ani sa spuna "This is it!" multumit de viata lui si de ce a lasat in urma!
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  8. suntem mandri de tine, MIHAI, personal sunt mandra ca un roman cu multa iubire ptr. UNICUL MICHAEL JACKJSON a scos la lumina adevarul despre existenta lui de pe acest pamant, care dupa parerea mea nu s-a incheiat pe 25 iunie nici la propiu nici la figurat.
    Daca publici cartea acum inseamna ca ai terminat subiectul sau vei continua pe blog? cred ca mai sunt multe lucruri pe care le mai ai de spus.
    dupa cum ai observat multi doresc sa-ti afle opinia despre inscenarea mortii.
    TU CE CREZI? pe acel site sunt si explicatii logice, care te pun pe ganduri....

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu te a harazit cu un asemenea talent incat ai atras admiratia noastra , a tuturor celor care iti citim cu atata interes postarile...nu doar despre MJ, ci despre tot ceea ce ne inconjoara in general...desi sti f bine ca ne a atins inimile subiectul adevarului despre Michael Jackson
    Ma bucur enorm ca te ai hotarat sa faci acest pas si sper din suflet sa nu existe nici un fel de piedici pt a putea realiza acest lucru
    Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa ti dea inspiratia cu care ne ai fascinat in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  10. felicitari!! o sa fie o deosebita placere sa citesc o carte scrisa de tine mai ales cad am observat ca ai o minte sclipitor

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur atat de mult ca ati luat aceasta decizie! Sper sa fie tradusa si in engleza, astfel mai multi oameni vor putea afla adevarul. Succes! Abia astept sa o citesc, sunt sigura ca va fi o carte exceptionala.
    Yve

    RăspundețiȘtergere
  12. noi iti multumim....ca l-ai cunoscut...ca l-ai ascultat si ca ne-ai imprastiat noua conostiintele tale...ca ne-ai facut sa vedem adevarul...

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihai sa fiu sigur ca eu sunt printre cei care vor cumpara cartea,ai luat poate una dintre cele mai bune decizii.Ai un talent exceptional,iar impartindu-l cu cei care poate nu au acces la internet,faci o fapta buna.Felicitari.Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur ca ai luat decizia de a publica o carte care sa spuna adevarul despre Michael Jackson.Prea multe aberatii s-au scris in presa despre el,prea mult si prea multi i-au disecat viata scornind aberatii si nu au decenta nici macar acum cand nu se mai poate apara sa-l lase in pace.Iar daca el nu se mai poate apara acum cineva trebuia sa o faca si te felicit ca ai luat aceasta decizie,de a scoate la iveala o parte din adevar,pentru ca adevarul total nu-l stie decat el si din pacate acum nu-l mai poate spune si nici nu cred ca ar fi facut-o chiar daca ar fi fost in viata.Spun asta pentru ca tocmai am terminat de citit Complotul despre Michael Jackson si pur si simplu m-am ingrozit-si cand spun asta cuvantul e mult prea indulgent-Nu cred ca altcineva ar fi putut sa reziste la disecarea propriei vieti si a propriei intimitati,in mod public-au fost peste 2200 de jurnalisti care au transmis de la precese-Daca acum se va gasi sau nu un vinovat care va plati pentru moartea sa,desi sincera sa fiu ma indoiesc ca se va intampla asta,pentru acei ani de cosmar in care l-au tradat prieteni,l-au umilit public,l-au ucis cate putin in fiecare zi,cine va plati...
    Continua cu ceea ce faci chiar daca este greu si in ziua de azi timpul liber a devenit un lux pe cere multi nu ne putem permite sa-l avem!Trebuie sa faci asta pentru memoria lui Michael si pentru cei care-l iubesc si pentru cei care l-au urat si au vrut sa-l termine-ca sa vada ca nu toti inghitim minciunile pe care ei le-au scornit si in trecut,si acum si cu siguranta si in viitor!
    Referitor la inscenarea mortii,chiar daca ar fi adevarat-desi nu cred ca si-ar fi trecut copii printr-o asa suferinta-linistitiva oameni buni.Ar avea tot dreptul sa faca asta dupa tot ce a indurat.N-ar fi vinovat cu nimic- a daruit iubire,incredere tuturor prin muzica si dansul sau si a primit ura,stiri care il dezumanizau,acuzatii cumplite,oameni care l-au stors de bani si l-au tradat.Singurii care l-au iubit cu adevarat au fost fanii si copii.Restul doar s-au folosit chiar si propria familie!Asa ca daca inca traieste nu se va mai intoarce niciodata la ceea ce a fost,nu va exista nici o revenire si nimeni nu va mai sti nimic de viata lui!Exact cum a spus-asta este,este ultimul show dupa care cortina va cadea!Show-ul nu a mai fost insa cortina a cazut.Va trai prin ceea ce a lasat si slava Domnului a lasat multe in urma sa,enorm de multe!R.I.P MICHAEL!
    P.S.-MULTUMESC MULT PENTRU CARTE!ALINA

    RăspundețiȘtergere
  15. SUPER!!!! in sfarsit,abia astept sa-l cumpar,am sperat ca sas se va intampla,mult succes si abia astept.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pt decizie:).

    RăspundețiȘtergere
  17. bravo!! felicitari ca v-ati hotarat sa scoateti cartea! asa o sa o poata citi si tata. abia astept sa o cumpar, dar sper ca nu renuntati la blog!!!cu ocazia acestei carti poate ca multi vor intelege mai multe despre ceea ce a fost si a insemnat cu adevarat omul si artistul Michael Jackson. inca o data felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  18. FELICITARI si din partea mea, ma gandeam acum, ca aceasta carte ar putea fi un impresionant si nemaipomenit cadou la onomastici, zile de nastere, sarbatori, etc, astfel incat sa ajunga la cat mai multa lume si prin prietenii, rudele, cunostintele noastre sa raspandim ceea ce a insemnat Michael pentru omenire, si in special sa raspandim, si poate o sa fim si ascultati la un moment dat in ceea ce priveste mai marii "iluminati", si toate astea datorita scrierii tale, pentru ca ai stiut sa cauti informatii si mai ales sa le expui intr-un asa fel incat sa te faci exceptional inteles, ai deschis ochii multora, nu doar mie si iti multumesc mult pentru asta. Zilele astea am zambit, cand trimitand ca si mass pe IM acel filmulet cu baietelul de 2 anisori supranumit the BEAT IT kid, un prieten m-a intrebat, "dar tu de cand ai devenit asa mare fan MJ, k eu nu te stiam fan?", exact cum ai spus si tu...am copilarit si crescut cu melodiile lui Michael, dr Alban si Ace of Base, mi-au placut melodiile lui MJ, cel mai mult cele compozitie proprie, il admiram pentru tot ceea ce facea ptr cpii nevoiasi din lume, ii admiram stilul de dans si cam atat, nu m-am numit nicicand o fana a lui. Am deschis ochii si mai ales urechile la ce spuneau versurile melodiilor care imi placeau, abia cand am inceput sa-ti citesc blogul. Esentialul a ceea ce voiam sa spun, este ca aceasta carte ar putea sa faca din oricine, un fan MJ, chiar daca in acest moment toata lumea clacheaza cand aude de numele lui..":O iar MJ ce mai puteti scrie despre omul asta? cand o sa-l lasati odata in pace? sau dimpotriva pentru ce atata importanta?" Sunt convinsa ca aceasta carte o sa contina p coperta esentialul care sa determine pe oricine s-o citeasca...va fi un real succes iar eu ma declar extrem de fericita auzind ca o s-o publici :) multumim ca existi.

    RăspundețiȘtergere
  19. felicitari pentru decizia luata!! dar te rog ffff mult sa mai scri si pe blog despre michael

    RăspundețiȘtergere
  20. a propos de mesajele melodiilor lui Michael: am ascultat bucatica din melodia care se pare ca e ultima a lui Michael. si cam iata ce spune:
    she said don`t you worry my friend
    i`ll take care
    take my hand
    i`ll take you there
    take me to a place without no name
    ce parere aveti? daca orice melodie a lui Michael are un mesaj ascuns cine este "she" si care e acel loc with no name? poate incercati sa va ganditi si sa-mi dati un raspuns. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. Va multumesc ca a-ti luat aceasta decizie.Sunt foarte bucuroasa,dar in acelasi timp trista deoarece oamenii ca de obicei isi dau seamna prea tarziu de adevar,de ceea ce inseamna omul MICHAEL JACKSON.Pentru mine este si va fi mereu modelul numaru 1 de urmat in viata.
    As dori sa va impartasesc cu voi ceva ce am gasit zilele trecute pe net,si care pe mine m-au impresionat profund:

    I give you this one thought to keep,
    I’m with you still. I do no sleep.
    I am a thousand winds that blow.
    I am the diamond glints on snow.
    I am the sunlight on ripened grain.
    I am the gentle autumn rain.
    When you awaken in the morning hush,
    I am the swift uplifting rush,
    Of quiet birds in circled flight
    I am the soft stars that shine at night.
    Do not think of me as gone
    I am with you still, in each new dawn.
    Do not stand at my grave and weep
    I am not there, I do not sleep.
    Do not stand there at my grave an cry
    I am not there, I did not die.

    RăspundețiȘtergere
  22. Super!Ma bucur foarte mult ca ati luat aceasta decizie insa sper ca veti mai continua sa scrieti pe blog deoarece mai sunt multe subiecte de abordat despre Michael.
    Pt. Cerghezi:sunt foarte frumoase versurile..unde le-ai gasit? sunt scrise de Michael?
    Va las si eu un mic citat din Dancing the dream:

    "So what does a star do after it quits shining?" I ask myself. "Maybe it dies."
    "Oh, no," a voice in my head says. "A star can never die. It just turns into a smile and melts back into the cosmic music, the dance of life.'(Michael Jackson,"Dancing the dream")

    RăspundețiȘtergere
  23. Vă mulţumesc; promit să vă ţin la curent cu drumul cărţii spre tipărire şi cu toate celelalte detalii legate de editare. Iar dacă voi reuşi să public această carte, voi încerca să fac în aşa fel încât toţi cei care veţi dori cartea să o puteţi avea.

    Raluca, „she” din melodia „A Place With No Name” este foarte posibil să fie îngerul lui păzitor – pentru că el considera că îngerii păzitori sunt femei. Iar locul acela fără nume poate fi tărâmul unde mergem după ce ne încheiem socotelile aici. Cred că nu a folosit numele „Paradis” pentru că Martorii lui Iehova nu cred în Rai, ci ei consideră că Paradisul va fi, la un moment dat, chiar pe pământ.

    Despre posibila înscenare a morţii lui Michael am mai comentat.
    Ceghezi, foarte frumoase versuri. M-au impresionat mai ales: „Please do not think of me as gone / I’m still with you, in each new dawn.” (mi-am permis să aranjez puţin versurile, ca să fie mai melodioase :)

    Alexandra, orice din „Dancing the Dream” e minunat şi binevenit ca citat.

    Vă mulţumesc mult, încă odată, tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  24. multumesc pentru raspuns. cam la asta ma gandeam si eu. dar nu stiam ca el vede ingerii ca pe niste femei. din nou religia isi face loc in creatia lui Michael. poate ca de aceea lupta cu atata indarjire pentru o lume mai buna.voia sa aduca Raiul pe Pamant. din pacate, el a vazut Raiul mult prea curand.

    RăspundețiȘtergere
  25. am uitat sa trimit adresa de mail in cazul in care vreti sa-mi trimiteti cartea. raluca_sa@yahoo.com .multumesc inca o data

    RăspundețiȘtergere
  26. Ma bucur ca v-au placut versurile.Le gasiti aici:http://cherokeebillie.wordpress.com/.Pe masura ce trec zilele, descopar noi si noi piese ale lui Mj,de care sincer nici nu stiam.Si pe masura ce le descopar,incep sa realizez si sa inteleg ce inseamna omul MJ.Omul asta este defapt MUZICA.Oare se poate sa ajungi,la un moment dat, sa devii dependent de aceasta MUZICA? Eu una asta simt,acum.
    Va salut,cu respect
    DIANA.

    RăspundețiȘtergere
  27. ma bucur ca ai luat totusi aceasta decizie! apropos de carti :
    priveste data publicarii (rubrica product details) !!! greseala de tipar sau altceva?

    http://www.amazon.com/Mysterious-Death-Michael-Jackson-Story/dp/B002EQAZ3K/ref=sr_1_28?ie=UTF8&s=books&qid=1250385312&sr=1-28

    ma declar printre viitorii cumparatori ai cartii tale. eu una am vazut in ceea ce ai scris ca esti mult mai fan decat multi alti fani declarati.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ne bucuruam sincer ca ai ales sa scri o carte, sa deschizi ochii, dar daca ai succes te rugam sa nu fii egoist si sa tii toti banii pentru tine. Gadestete-te ca sunt altii care au nevoie de bani mai mult decat tine :)

    Contiuna sa scrii, esti un om destept (vezi si http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/)

    felicitari inca o data site-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna dimineata, ma bucur nespus ca vei scrie o cartea....esti talentat. Pot sa spun ca in fiecare dimineata intru pe blogul tau sa vad ce mai este nou...im addicted :) Multumim ca ne faci ziua mai buna cu scrierile tale.Mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  30. Wow..Speachless..Asa am ramas cand am citit azi ca te-ai hotarat in sfarsit sa scrii o carte despre Rege..Merita!!! Multa bafta si noroc cu editarea!!! D-zeu sa te ajute si sa te binecuvinteze!!! Ai un suflet mare!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. De cateva saptamani intru aici pe blogul tau si nu ma mai satur sa citesc si sa descopar lucruri noi si cu adevarat interesante! Si eu ca multi altii, nu eram o fana fidela a lui Michael, dar am crescut cu muzica lui, am plans cand in '92 n-am putut fi pe stadion sa-l vad, sa-l aud..iar in ultima perioada l-am cam uitat, tre sa recunosc..Acum insa, ma bucur ca cineva ca tine, mi-a reamintit de acea ''dragoste'' pierduta..Felicitari ca te-ai decis sa scoti o carte si sa transmiti lumii mesajul tau! Ar fi fost un pacat, in adevartul sens al cuvantului, ca scrierile tale sa ramana doar la stadiul de blog! D-zeu sa te ajute ca aceste scrieri si adevaruri sa vada lumina tiparului cat mai repede posibil! Karmina

    RăspundețiȘtergere
  32. Ma bucur ca te-ai hotarat sa editezi cartea. O voi cumpara cu siguranta, pentru ca stiu ce contine si stiu ca imi place. Sa-ti ajute Dumnezeu la cat mai multe carti de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.