duminică, 14 august 2011

Planul secret al lui Boc privind noile taxe şi impozite – care ne vor scoate din criză, GARANTAT !!!

...




1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizări începute în Epoca de Aur: Canalul Dunăre – Marea Neagră, Dunăre – Bucureşti, construcţia unei noi Case a Poporului etc.

2. Impozitarea consumului de hîrtie igienică în funcţie de straturi. În aşa vremuri căcăcioase, nu se poate trece cu vederea un asemenea potenţial. Cei care nu mănîncă nimic şi, în consecinţă, nu “produc”, vor plăti un impozit forfetar.

3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numărul de metri cubi consumaţi va fi stabilit de către specialiştii Guvernului, împreună cu medicii de familie, în funcţie de capacitatea pulmonară a fiecărei persoane. Astmaticii au reducere de la 25% pîna la 100% în cazul în care se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

4. Impozitarea pe kilogram. Orice român peste 35 de kg este un “gras nesimţit”, pe principiul lui Băsescu: “slăbuţul îl duce în spate pe cel gras”.

5. Taxa pe flatulaţie, că prea s-au obişnuit românii să-şi dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecărui contribuabil. Acestea vor înregistra numărul flatulenţelor, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adăuga 19% la factura de gaz şi va fi obligatorie la fel ca taxa “radio – TV” de pe factura de curent.

6. Taxa pe a doua limbă vorbită. Daca au bani şi timp să înveţe o altă limbă în afară de română, să le fie ruşine şi să plătească pentru asta, pentru că sigur o fac intenţionat, să poată pleca din ţară. Taxa va fi de 50% din valoarea totală a alocaţiei pe care a primit-o persoana respectivă, de la stat, pînă la vîrsta de 18 ani. Sînt scutiţi de taxă ungurii din Harghita, Covasna şi Mureş, deoarece ei oricum nu ştiu decît maghiara, deci nu se pune problema că ar şti mai mult de o limbă.

7. Orice bărbat care are mai mult de 124.899 de fire de păr va plăti o taxă pe fir de păr calculată astfel: 10 euro/1.000 fire de păr. Peste 20.000 de fire în plus: se va considera ca ai un alt cap şi se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta şi/sau cu şuviţă peste chelie sînt scutiţi.

8. Persoanele care îşi rod unghiile vor achita TVA, ce va fi calculat la 100 de grame de unghii, la un preţ care va fi stabilit de către guvern, deoarece consumă un aliment şi e normal să plătească.

9. Persoanele cu dizabilităţi care umblă în cărucioare pe străzi (“scaune electrice”, conform d-şoarei Elena Băsescu) vor achita taxa de drum, la fel ca orice autovehicul. Cei care nu au cărucioare electrice, ci din acelea împinse de o persoană (însoţitor cu retribuţia micşorată cu 15%), vor plăti “taxa de atelaj împins/tras de animal de povară” (bou/vacă, în cazul nostru). Dacă vor fi prinşi cu taxa neplătită, căruciorul va fi confiscat, iar aceştia vor fi trimişi acasă pe jos.

10. Taxa de caldură pentru vară, deoarece orice cetăţean care ţine geamul deschis primeşte gratuit încălzire prin bunăvoinţa Sfîntului Guvern şi nu este normal. Astfel, pentru fiecare geam deschis vara, la temperaturi de peste 18 grade, se va plati o “taxa de geam deschis” în valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casă şi se va impozita dublu. Pentru geamurile închise va fi acordată o reducere de 50%, dar numai în condiţiile în care temperatura nu depăşeşte 24 de grade.

11. Sugarii şi bebeluşii care folosesc pamperşi (nesimţiţii!) vor plăti o taxă de poluare în funcţie de gradul de periculozitate pe care îl prezintă fiecare din reziduurile acumulate în scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate în care se încadrează fiecare bebeluş, se vor trimite obligatoriu, pentru fiecare copil între 0 şi 2 ani, mostre din “produsul” rezultat şi acumulat în pamperşi la sediul Guvernului, pentru a fi analizate. Ulterior, fiecare părinte va primi acasă o declaraţie de impozitare pe care completa şi cu care se va prezenta la la cea mai apropiată agenţie CEC pentru a o achita în termen de 24 de ore.

12. Şi, nu în ultimul rînd, taxa pe prostie, că încă mai sîntem atît de proşti să-i răbdăm în timp ce-şi bat joc de noi.




NOTĂ: Textul de mai sus nu-mi aparţine şi, din păcate, nu am reuşit să identific autorul.


...

9 comentarii:

  1. Va salut pe toti!Eu zic sa nu le dati idei,ca la cata nesimtire si tupeu au,s-ar putea sa spuna.,,POPORUL A CERUT-POPORU-I SUVERAN!SA APLICAM!Si ne trezim cu cine mai stie ce ineptii.Si asa Constitutia se aplica din doua-n trei si la drept vorbind,la ce ne trebuie?Si legile-asijderea si la fel...Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma pot hotara,sa rad sau sa plang ???
    Pentru ca,la prima vedere,iti vine sa razi in hohote,dar peste cateva clipe,te apuca "o tristete iremediabila" pentru adevarul pe care-l traim.
    Poate ca mai potrivit ar fi ha-ha-itul lui Base :(((
    SimonaB

    RăspundețiȘtergere
  3. Dincolo de gluma,vad ca pe masura ce problemele cresc,curajul romanilor scade...Bine-o fi???

    RăspundețiȘtergere
  4. K lumea....cel care a scris asta e tare! Lasand gluma la o parte, probabil o sa fie destui politicieni (daca vor catadicsi sa citeasca)care o sa ia in serios cele scrise aici, la mintea lor la ce sa ne asteptam....

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca e sa aplice si numai taxa pe prostie tripleaza PIB-ul din prima luna...Tara asta a ajuns de rasu-plansul...Mai repede de plans-dar hai sa facem ceva,ca nu se mai poate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne..... cred ca sunt cele mai bune masuri care se pot lua pentru o tara ca a noastra..cu singuranta o sa fim prima tara din lume care poate sa infranga criza asta care la drept vorbind nu stiu cine o provoaca si mai ales de ce.... sau ma rog....radem dar focul e pe noi cat casa si culmea , e doar pe noi amaratii care nu " invartim" nimic ca in rest lumea e bine mersi.Este mare pacat ca ne am intors la epoca de aur, ba cred ca e chiar mai rau.Ar trebui luat aminte si" sa ne dam si noi cu parerea" intr un fel ca trantorii pe seama plebei se burdihanesc
    Fac haz de necaz, dar este extrem de jalnic felul in care am ajuns, ca normal ar fi , daca e criza in lume, apai sa fie si pentru alesii nostrii dar ei sarmanii pe zi ce trece "infloresc si au noi si noi succesuri"
    cu drag pt voi Zuza ......... daca ar durea prostia ar fi tot un halimai pe la noi pe aici..

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciudat, umorul asta negru imi da un sentiment de "deja-vu"...
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincer la prima vedere m-a amuzat, in urma cu ceva timp am citit acest articol pe o pagina de bancuri....dar acum, parca n-am mai ras cu asa pofta.
    Zuza....de acord cu tine in ceea ce priveste prostia :))

    Va pup,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  9. Add-on la punctul 9, conform ordonantei de urgenta 333 (soft 666)incepand cu 1 noiembrie toate scaunele electrice trebuie dotate obligatoriu cu cauciucuri de iarna si kit de deszapezire (lanturi, lopatica si antigel).
    Succes!
    Tibi

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.