luni, 20 decembrie 2010

Sărbători fericite!

...


E vremea colindelor şi a păcii în suflet. E momentul să ne pregătim pentru un an nou, plin de speranţe. E timpul să lăsăm în urmă tristeţile de ieri şi să privim cu încredere către ziua de mâine.

La mulţi ani, tuturor!





...

6 comentarii:

  1. Ai reusit din nou sa imi atingi sufletul...stiu ca tu esti la chitara si sora ta cu vocea...este pur si simplu minunat...Cele mai minunate sarbatori vi le doresc si voua!

    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun fericit si linistit!

    http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat...superb...divin!

    Multumim!
    SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

    Cerasela

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunata noapte a Nasterii Domnului, a colindelor si datinilor stramosesti, sa va gaseasca pe toti la ceas de bucurie! Va doresc tot binele din lume, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, iar Dumnezeu sa va fie mereu alaturi ! Mihai, prin ceea ce postezi aici, sa ne tii in continuare uniti , caci ai marele dar de a ne face sa ne simtim in comuniune unii cu altii. Sa iubiti si sa fiti iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ce daca publicarea este din 2010, iar eu postez in 2014? :)
    Nu-mi pasa atat timp cat... de cate ori pasesc in acest loc, imi vorbeste despre tine...Tu esti aici, mereu aici. Iti simt zambetul, tremurul, caldura, emotia...Iar inima mea tresalta frumos, esti...martorul bucuriei mele, cand imi coboara soarele-n privire...

    LA MULTI ANI FERICITI MIHAI!!! :) ...MIREY

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.