sâmbătă, 19 septembrie 2009

Omul din oglindă

...



„Am de gând să fac o schimbare, odată în viaţă. Mă va face să mă simt bine, într-adevăr, va fi o diferenţă, voi face ceea ce e corect. Aşa că îmi voi ridica gulerul paltonului; vântul acesta îmi răscoleşte raţiunea; văd pe stradă copii care nu au ce mânca… Cine sunt eu, ca să fiu orb, să pretind că nu le văd nevoile? O nepăsare a verii, un capac de sticlă spartă şi sufletul unui om; toate se duc unul după altul în vânt, ştii; pentru că nu au unde altundeva să meargă. De aceea vreau să ştii că încep cu omul din oglindă, îl rog să-şi schimbe obiceiurile; şi niciun alt mesaj nu ar putea fi mai clar de atât; dacă vrei să faci ca lumea să fie un loc mai bun, priveşte-te pe tine şi apoi fă o schimbare.”

Am fost victima unui fel de iubire egoistă, dar e timpul să-mi dau seama că există oameni care nu au casă, nu au de unde să împrumute un bănuţ. Aş putea eu să fiu acela care să pretindă că ei nu sunt singuri pe lume? … O salcie scrijelită adânc, inima frântă a cuiva şi un vis şters din memorie – toate urmează modelul vântului, ştii?... Pentru că nu au un loc al lor. De aceea încep chiar cu mine; încep cu omul din oglindă şi îi cer să-şi schimbe obiceiurile…”
(Michael Jackson – „The Man In The Mirror” – 1988)







Pe când aveam vreo 12 ani, am citit cartea „Portretul lui Dorian Gray”, a lui Oscar Wilde. Cartea aceasta m-a marcat pe viaţă. Mi-a deschis ochii asupra unei idei în care, de atunci încoace, am crezut cu tărie şi am avut de multe, de foarte multe ori, ocazia să o verific. De atunci am învăţat ca, atunci când mă uit la un om, să-l privesc dincolo de trăsături, dincolo de adâncul ochilor. Şi văd... Îi văd sufletul; îi văd caracterul şi îi văd personalitatea – cele trei lucruri importante care îl definesc. E un exerciţiu complicat, care necesită multă observaţie, multă răbdare şi ceva cunoştinţe pe care le poţi acumula din lecturarea unor studii psihologice. În timp, am învăţat că, dacă ştii să vezi cum este de fapt omul acela pe dinăuntru, nu mai contează absolut deloc dacă trăsăturile sale sunt imperfecte, dacă e tânăr sau nu. Sufletul este acelaşi, indiferent de toate acestea. Unii oameni se nasc cu sufletul gata îmbătrânit, iar alţii se nasc cu suflet de copil, şi aşa rămân până la sfârşit. Anumite umbre din privire îţi arată că omul acela suferă; un licăr de o secundă îţi arată că e fericit. Mai e atitudinea: o ţinută dreaptă, cu fruntea sus, arată încrederea în sine, în timp ce un trup încovoiat ori doar umerii coborâţi îi demască amărăciunea. Şi mai sunt gesturile: calme ori repezite; delicate sau greoaie; reţinute sau ample. Până şi felul în care îşi ridică sprâncenele îl poate deconspira, indiferent de ceea ce spune şi oricât de expert ar fi în a se controla.

A ne privi pe noi înşine în oglindă este ca un exerciţiu de iniţiere. Aţi încercat vreodată asta?... V-aţi privit vreodată, pe voi înşivă, în adâncul pupilelor?... Sau v-aţi văzut vreodată, pe voi înşivă, oglindiţi în privirile celor din faţa voastră?... Ei bine, vă invit să încercaţi şi veţi realiza că „acela din oglindă” este omul pe care îl văd ceilalţi. Michael a făcut-o şi de aceea a ştiut tot timpul cine este, de fapt. Iar asta l-a ajutat mereu să meargă mai departe; să se ridice, după ce a fost doborât şi să-şi ţină fruntea sus, chiar atunci când inima îi era făcută bucăţi.

„Te vezi pe tine însuţi în oglindă şi nu-ţi place ceea ce vezi, iar lucrurile nu devin mai clare... Nu crezi că e timpul să faci o schimbare?... Nu-ţi irosi viaţa căutând trecutul; e vremea să priveşti în viitor. E totul în regulă acolo, dacă întrebi. De data aceasta, dacă te străduieşti mai mult, va ieşi la iveală ce e mai bun în tine.

Trebuie să-ţi pui inima la bătaie, dacă vrei să faci ceea ce e corect; trebuie să cauţi şi să încerci. Trebuie să-ţi rişti inima, dacă vrei să faci ceea ce e bine; trebuie să pui totul la bătaie...”
(Michael Jackson – „On The Line” – 2004)


Putem să luăm îndemnul lui Michael ca pe o lecţie de viaţă. Pentru că fiecare dintre noi îşi are propria reflexie în oglindă. Iar aceasta nu respectă legile fizicii, ci alte legi, mult mai subtile şi mult mai greu de controlat. Haideţi să facem un pact cu omul din oglindă. Să ni-l facem prieten. Să vorbim cu el. Să-l facem să fie mai bun. Şi să ne ajute pe noi să fim mai buni. Michael a făcut-o. De ce să nu încercăm şi noi?...



...

139 de comentarii:

  1. Mihai...inca o data am ramas "paf"...cat adevar poate ascunde tot ceea ce ai scris, de versurile lui Michael nici nu mai are sens sa pomenim.Si da, intr-adevar a ne privi in oglinda ar fi un exercitiu necesar...iar daca nu descoperim din prima ceea ce cautam,exista o a doua sansa.De fapt, cred ca ar merita ca acest exercitiu sa fiu efectuat ceva mai des.
    Minunat,exceptional,superb acest post.:)
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  2. Postul tau imi aminteste de faptul ca Michael isi cauta ingerul pazitor in adancul sufletului. Ne putem gasi pe noi insine doar privind atent la...noi. Intr-adevar, MJ se cunostea pe sine extrem de bine. Imi aduc aminte cand spunea, intr-un interviu cu Geraldo ca e puternic, si are o piele de rinocer, dar exista, in acelasi timp lucruri care il ranesc. Si da, momentul in care reusesti sa-ti vezi vulnerabilitatile, si sa le si recunosti,te face mai puternic si evident mai bun. Poate ca de aia MJ nu a atacat niciodata pe nimeni, pentru ca stia cat de rau poate sa doara. Tot ce a facut a fost sa se apere... "cand simt ca ceva nu e in regula, vorbesc!"
    Pana una alta, cum a spus si Mihai, cel mai bine ar fi sa ne uitam in oglinda, si sa cautam in ea ingerul despre care vorbea MJ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai mult decat a spus SCORPYA . . .nu stiu ce a mai ramas de zis, intr-adevar "minunat, exceptional, superb"
    Multi spunem ca am invatat atat de multe de la Mike (nici nu contest asta) insa, stau si ma intreb . . .Oare cati dintre noi chiar punem in aplicare lucrurile acestea?
    Ai dreptate Mihai, e timpul sa facem un pact cu omul din oglinda, dar sa facem asta sincer, nu doar sa pretindem! Daca nu pentru noi . ..macar s-o facem pt Michael, cred ca ii datoram asta . . .desi a intampinat atat de multe greutati el nu s-a oprit, a continuat sa cante . . .pentru noi!
    Haideti sa-i indeplinim dorinta, sa-i aratam ca mesajele lui au ajuns la noi: haideti sa incepem schimbarea cu omul din oglinda si sa vindecam lumea!!!
    God bless you all!
    P.S. Multumesc Mihai, multumesc din suflet pt bucuria care imi inunda sufletul ori de cate ori iti citesc post-urile!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca omenirea a avut odata un vis.Poate ne-am imaginat toti acelasi lucru...cel mai frumos chip,cel mai luminos zambet,dansul perfect si un glas de inger.
    Am visat pe cineva care sa ne poata iubi neconditionat;cineva pe care sa-l idolatrizam,dar care sa ramana modest;cineva bogat, dar care sa imparta cu noi;cineva puternic,un invingator,dar cu un suflet gingas;cineva caruia sa-i pese;cineva care sa poata fi tata sau frate sau prieten,orice am fi avut nevoie;am visat la blandete si intelepciune...Si fiindca am vrut sa poarte un nume i-am spus Michael Jackson.
    Dumnezeu s-a indurat de noi si l-a creat.Insa prea multi nu au rezistat invidiei(una e o iluzie si alta o persoana reala).Oamenii au inceput sa-si distruga visul pentru ca era prea frumos,prea greu de realizat.Probabil ca Dumnezeu s-a indurat atunci de el si l-a luat.
    Am ramas cu amintirea unei minuni... Camelia

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat indemn, Mihai.
    Intotdeauna am crezut ca inainte de a aduce critici cuiva, sau de a-l rani cu un adevar poate prea crud cateodata, trebuie mai intai sa te pui in locul lui ca sa simti "pe pielea ta" consecintele.
    Poate ca fragmente din comentariile pe care le-am postat la sfarsitul cap. anterior se potriveau de minune aici. maria

    RăspundețiȘtergere
  6. 1.

    Iti multumesc din suflet Mihai,pentru acest Man in the Mirror.Este foarte frumos ce ai zis.Este foarte usor sa te privesti in oglinda,dar este la fel de greu sa incerci sa te accepti asa cum esti cu adevarat.
    Sa incerci sa fi mai bun cu fiecare zi care trece.Dar sa incerci sa faci asta nu numai pentru tine,pentru sufletul tau, ci si pentru semenii tai.
    De ce oare suntem noi oamneii asa egoisti si nu incercam sa ne gandim si la ceilalti,la sufletul lor,la dorintele lor,la durerile lor si la temerile lor?
    De oamneii incearca mereu sa urce starurile si vedetele pe ceea mai inalta treapta,pe un piedestal, ca si cum ar fi zei,pentru ca apoi la cea mai mica dezamagire,sa-i "arunce" si sa-i "calce in picioare"
    Nimeni nu e perfect,eu nu sunt perfecta asa cum nici MICHAEL NU ESTE perfect.El tot asta incerca sa spuna oamenilor,ca nu este perfect,ca si el poate gresi.
    M-am amuzat dar in acelasi timp m-am intristat, cand am citit, ca la un moment dat a fost intrebat daca si el foloseste toaleta ca noi toti? Va dati seaman unde sa ajuns?
    Mj este om ca noi toti,daca se taie sangereaza(asta sunt vorbele lui).
    Mi-au dat lacrimile cand l-am auzit pe Mj zicand ,la decernarea premiilor Grammy din 1993,ca el si-ar dori ca oamenii l-ar accepta pentru persoana care e,si nu petru ca e MICHAEL JACKSON.
    Pana si in interviul cu Oprah din 1993zicea ca tot ceea ce isi doreste este sa fie iubit.
    Oare ne-a cerut el prea mult???
    Dupa cata de mult ne-a oferit el in toti acesti 50 de ani,eu cred ca nu,din contra.

    Discursul din 1993-Premiile Grammy:
    http://www.youtube.com/watch?v=o9mmGX6T0E4

    Scorpya zicea ca nu intelege cum de a ajuns Mj singur,daca atata lume il iubeste si apreciaza.
    Asta ma intreb si eu cum e posibil asa ceva?
    Are milioane de fani,are prieteni,asociati, si mai ales are o familie numeroasa,formata din nepoti,frati,surori,unchi etc.
    Nu inteleg sincer si cred ca nici voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. 2.
    Are milioane de fani,are prieteni,asociati, si mai ales are o familie numeroasa,formata din nepoti,frati,surori,unchi etc.
    Nu inteleg sincer si cred ca nici voi.
    Omul asta a format o gramada de cantareti si cantarete,care astazi au ajuns celebri.Muti dintre ei,cum ar fi Byonce,Usher,Neyo spun tare si raspicat ca daca nu ar fi fost Mj ei nu ar fi ajuns ceea ce sunt.Deci ce sa mai inteleg.
    Daca pana si propriul lui frate Jermaine,ca a zis ca ar fi vrut ca el sa fi murit si nu Mj,nu a fost in stare sa organizeze tributul de la Viena,in memoria propriului frate,ba mai mult la contramandat pentru 2010,atunci ce sa mai intelegem din toata treaba asta???
    Oare MICHAEL JACKSON a murit in 2009 sau in 2010,oare nu merita el acum in 2009 ,cinstea asta?De ce sa anuleze sau contramandeze un tribut?Chiar ca e ciudat.
    Florenta zicea de faza cu biletele pt concertul care trebuia sa aiba loc la O2.Ca MJ nu ar fi facut asta fanilor.Dar va intreb eu ce face Jermaine acum ?
    Nu e cam la fel,stiti ca exista si un site,asta este:
    http://www.thetribute2010.com/
    Dupa cat de incantati si nerabdatori au fost toti prietenii cantareti ai lui Mj sa ia parte la acest eveniment,pe atat de repede s-au si razgandit,ciudat nu?
    S-au pus in vanzarte si bilete,dupa cum bine stiti,la fel ca la O2.
    Oricum eu nu vad pe nimeni sa faca circ,pe fani care sa fie suparati ca sa contramandat,nu am auzit nici la stiri si nici nu am vazut in ziare ceva scris in legatura cu asta.deci sa inteleg ca nici de data asta fanii care au cumparat bilete nu s-au suparat.
    Deci ce sa inteleg de aici,ca familia a organizat treaba din 7 iunie in 2 saptamani si nu au avut timp sa organizeze tributul de la Viena in 2 luni??????????
    Stau si ma gandesc ca poate acest tribut nici nu avea sa aiba loc.
    De ce?
    Prefer sa nu raspund,fiinca as fi din nou prost inteleasa.
    Viata asta nu-i formata numai din lapte si miere,numai din bine si fericire.Raul exista,este printre noi.
    Tot asa nici viata lui Mj nu este formata numai din bine sau intamplari frumoase.Eu una recunosc asta,si mai recunosc ca Mj are dusmani.Si credeti-ma treaba asta tine inca din 1993 de la primul proces.Dusmanii lui Mj sunt inca prezenti si azi in 2009,in zilele noastre.Pana si Tom Sneddon la urmarit pe Mj pana in 2005 ca sa incerece sa termine ce a inceput in 1993.
    Uri Geler este cel care i la prezentat pe Martin Bashir lui Mj.Alt ticalos din viata lui este Uri Geler.Insusi Mj a facut o lista cu dusmanii lui,dusmani care dupa spusele lui,vor sa termine cu el si viata lui.Din lista fac parte:
    Tom Sneddon
    Uri Geler
    Gloria Allied
    Robb Schauley
    Diane Diamond
    Janet Arvizo
    Tony Mottola
    Pt mai multe informatii priviti aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=n3ZXcFGA6J8&feature=channel

    O sa va intrebati ce legatura au dusmanii lui Mj cu ceea ce se untampla in 2009.Pai are fiinca tot asa are legatura si cu medicamentele si dealerii de medicamente din America.
    Mie mi se pare un pic cam dubios doctorul asta Klein,sa va spun sincer.Inca nu pot sa-mi dau seama daca e sau nu de partea lui Mj.Si tot asa am suspiciuni si in legatuta cu doctorul Steven Hoefflin care la operat pe Mj.
    Nu stiu in ce este implicat MICHAEL,sau cat la suta este implicat in treaba asta cu medicamentele dar eu am incredere 100% la suta in el.Si daca a fost obigat sa faca, ce face acum atunci eu o sa fiu alaturi de el 100%.El a recunoscut pe post,la televizor ca A FOST dependent de medicamente,deci numai cei care nu stiu(din ignoranta) sau cei care nu ii sunt fani vorbesc de el cum ca ar fi un drogat.Multi nu stiu ca in engleza drugs nu inseamna numai droguri ci si medicamente.
    Numai timpul si rabdarea ne poate ajuta,sau ne poate da unele raspunsuri la tot ce se intampla acum.
    Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre ce vorbesc ii rog sa intre pe site-ul asta:
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/
    Veti afla lucruri care cu siguranta va vor surprinde,asa cu a zis si danna_nicole.
    Daca am jignit sau suparat pe cineva de pe acest blog cu ceea ce am scris, va rog sa ma iertati.
    Applehead

    RăspundețiȘtergere
  8. If you wanna make the world a better place, take a look of yourself, and then make a change!..Love is the answer!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos, Mihai! Intr-un moment asa tensionat, postul tau a picat ca un pansament pt mine..
    Referitor la ce zicea Applehead cred ca Michael, ca si copil, s-a simtit singur, deoarece n-a avut parte de toata dragostea paterna pe care a ravnit-o, iar ca barbat s-a simtit singur, deoarece n-a avut parte de acea dragoste feerica si devotata din partea unei femei..Poate odata cu cresterea copiilor sai, acea singuratate s-a mai atenuat, s-a mai umplut..Si eu chiar cred ca Prince, Paris si Blanket l-au facut sa se simta fericit si implinit, iar intr-un final asta cred ca a compensat golurile si lipsurile din trecut.
    K.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, urmaresc de mult timp postarile lui Mihai si comentariile voastre dar n-am avut curajul pana acum sa scriu si eu ce gandesc, poate pentru ca nu sunt o adevarata fana. Am 41 de ani, sunt cam batrana pentru a mai fi exaltata, dar m-am regasit in comentariile voastre, mi-am regasit trairile in minunatele cuvinte scrise de Mihai{scuza-ma ca iti spun pe nume dar simt ca te cunosc dupa ce am citit tot ce ai scris pana acum). Am spus ca nu sunt o adevarata fana nu pentru ca nu cunosc toata muzica si toata viata lui Michael, ci pentru ca multe lucruri le-am aflat de-abia dupa ce a murit. Prima data cand am auzit de Michael Jackson a fost in 1985 cand aveam 17 ani si am vazut videoclipul Thriller la un prieten care avea tatal vaporean. Mi s-a parut senzational, l-am revazut de zeci de ori apoi, cu gre am reusit sa fac rost de o caseta cu intreg albumul, pe care o ascultam la nesfarsit. Era in 1986. Au urmat facultatea, casatoria, copilul si l-am uitat.Acum sunt dezamagita de mine, sunt frustrata ca este prea tarziu. L-am redescoperit prea tarziu, nu voi mai putea merge niciodata la un concert. Fiind Varsator, deci o fire non-conformista si nerealista vreau sa cred in ceea ce sustin "visatorii" de pe acest blog, dar avand o anumita varsta imi este imposibil.Asa ca o sa raman toata viata cu regretul ca l-am cunoscut pe Michael prea tarziu, ca am trait in acelasi timp cu cel mai mare artist al mileniului si mi-am dat seama prea tarziu, ca as fi putut sa urmez exemplul de bunatate si dragoste pentru semenii de toate rasele si culorile al celui mai iubitor om de pe Pamant si nu am facut-o. Nu stiu daca voi avea puterea sa o fac de-aici inainte, dupa ce am vazut cu cata reavointa si rautate a fost intampinat mesajul de pace al unui inger.Amy

    RăspundețiȘtergere
  11. noaptea trecuta l am visat pe Michael...era noapte si am ajuns cumva la poarta casei lui cerand adapost deoarece m am ratacit (poate asta reflecta chiar ceea ce se afla in sufletul meu in aceste momente); mi a permis sa stau in casa lui, ba chiar am povestit numeroase lucruri, iar la un momemt dat i am vorbit despre acest blog, despre acest minunat om care ii aduce un omagiu extrem de frumos...la care el mi a zambit si a zis ca vrea sa citeasca si el, i am vorbit si de mica noastra familie de aici, de pe blog...nu stiu cum mi a scapat dar i am povestit si de micile ciondaneli dintre noi :)), la care iarasi a zambit, apoi am inceput sa i traduc fragmente din ceea ce a scris Mihai in memoria lui...imediat a inceput sa planga, dar si zambea in acelasi timp si nu mi puteam da seama daca am gresit cu ceva, daca era trist sau fericit...eram intr o stare confuza, nu stiam daca sa i spun ceva, parca de frica sa nu l supar...iar cand am inceput si eu sa plang s a ridicat in picioare, mi a sters lacrimile si mi a zis "vreau sa cunosc!"...dar nu stiu la ce s a referit caci m am trezit imediat...chiar daca nu mi dadea pace visul acela, am simtit totusi o oarecare senzatie de liniste (pote pt ca l am visat , nu stiu)
    Apropo Mihai, tin sa ti multumesc ca iarasi mi ai dat un frumos fior cand am citit aceste randuri, ba chiar mi a trecut prin cap ca este si un mod frumos si delicat de a pune capat micilor conflicte iscate aici pe blog...si chiar este un indemn extraordinar la care ar trebui sa reflectam fiecare dintre noi!
    Va doresc o zi buna! V am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-as dori ca fiecare dintre noi sa invatam cate ceva de la aproapele nostru, pentru ca aici, asa cum s-a spus anterior, ne simtim ca intr-o mare familie.
    As dori sa invat de la MIHAI cum sa privesc un om adanc in ochi si sa-i descopar sufletul, caracterul, personalitatea si sa stiu sa iubesc atat de mult un om, incat sa-i dedic o carte.
    De la MARIA mi-as dori inteligenta, duiosia, delicateta si talentul cu care a inzestrat-o Dumnezeu , intuitia si sinceritatea de a spune lucrurilor pe nume, astfel incat cel ce o asculta s-o iubeasca neconditionat.
    De la DIANA (APPLEHEAD) as vrea sa imprumut tenacitatea cu care-si sustine crezul, devotamentul cu care scormoneste paginile de internet in fiecare zi in cautare de noi indicii si pasiunea cu care face toate acestea.
    De la WATAWALU, K, CERASELA, imi doresc tineretea, sufletul lor frumos si pur, sensibilitatea si dorinta imensa de a cunoaste adevarul.
    De la Florenta si Violeta…inca ma mai gandesc.
    Pentru ca in VOI TOTI, il regasesc pe acela care, atins de harul dumnezeiesc, a reusit intr-un timp atat de scurt sa ne determine sa fim mai buni. Si acela este si va fi MICHAEL JOE JACKSON.

    RăspundețiȘtergere
  13. citesc mereu comenturile voastre chiar daca eu nu scriu asa des ca voi , si de fiecare data razbate ,dragostea si neaccepatera a ceea ce s a intamplat cu ingerul lumii.despre posturile lui Mihai nu pot sa spun decat ca sunt ca o ploaie calda de vara peste pamantul secetos; ne revigoreaza si ne da putere sa mergem mai depatre , sa intelegem si sa accepatam.cineva intr un coment spunea ca are 41 de ani si ii pare rau ca l a descoperit prea tarziu pe MJ. eu pot spune ca am ani mai multi ca doamna resectiva si, la fel, asa cum am mai spus , am crescut cu muzica lui MJ si a altor mari artisti ai lumii, dar intortochiate s caile Domnului. valul vietii te plimba pe carari nebanuite ; cresti te iei cu viata si uiti de ceea ce se intampla langa tine , de multe ori nici nu vezi. asa s a intamplat si in aceasta situatie .nu am avut timp sa l vad pe MJ cu alti ochi decat ca un artist care mi a placut si l am apreciat. insa abia acum am descoperit sufletul lui . am mai spus iubesc tot la el dar mai presus de orice iubesc sufletul lui.cineva intreba cum de MJ era atat de singur ca doar era inconjurat de atata lume.MJ era ingrozitor de singur , dureros de singur. nu a avut niciodata pe nimeni alaturi de sufeltul lui . am convingerea ca daca macar un singur om ar fi fost alaturi de el cu sufletul, nu s ar fi ajuns in situatia asta. un lucru este clar . nu poti trai de unul singur daca nu ai de partea ta macar un singur om , atunci cind te numesti MICHAEL JACKSON.daca tot timpul esti in alerta este normal sa se intample asa.nimeni nu a inteles ca in afara de artis el a fost si OM, cu temeri ci frici cu sentimente cu nedumeriri cu nesigurante si in toate aceste situatii ai nevoie sa vb cu cineva despre toate astea .el nu a avut pe nimeni tocmai de aceea s a intamplat asa .lipitorilor care l au inconjurat nu le a pasat de necesitatile , de nevoile omului, lor le a pasat de realizarea interesului personal si lucrurile au avut finalitatea care noi astazi nu o acceptam nu o intelegem.nu este de ajuns sa fi inconjurat de milioane de fani, ai nevoie de ceva al tau legat de tine de sufletul tau ca sa poti sa razbati. el a razbatut de unul singur platind pretul care l a platit

    RăspundețiȘtergere
  14. cat priveste omul din oglinda, e complicat .lumea a fost rea dar parca asa cum e aztazi , nu stiu daca a mai fost vreodata.uitati va in jurul vostru im mediul in care traiti zi de zi , la serviciu , acasa , la scoala in magazine la vecini l la rude , ii stiti pe toti in mare parte cum sunt ; spuneti sincer, cati credeti ca se vor schimba uitandu se sincer in oglinda? cine stie , poate ca si timpul care il traim e destul de dur si nemilos si asta pt ca asa e facut de altii .imi ve ti raspunde poate ca impeste sa ma schimb eu. eu sincer cred ca am schimbat cateceva la mine de mult timp si aici nu elocul sa vb despre asta.spun doar atat degeaba inceri sa te schimbi daca iesi in lume si iar trebuie sa te lupti ca sa supravietuiesti . Michael s a schimbat dar a issit in lume si l a inghitit lumea pe care a iubit o atat de mult si a ars ca o torta pt ea

    RăspundețiȘtergere
  15. dar mai exista si o vorba-in unire sta puterea- sa incercam sa ne unim sa schimbam fata lumii , macar sa incercam

    RăspundețiȘtergere
  16. Linkul pe care l-am postat ieri, am inteles ca este inaccesibil.
    Try this one:

    http://www.youtube.com/watch?v=QT5lOnPZhxc&feature=player_embedded

    Chiar sper sa va surprinda

    RăspundețiȘtergere
  17. Pt Amy:
    Bine ai venit in familia noastra!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  18. am citit postarea ta Mihai si chiar ma intrebam cati dintre noi sunt dispusi sa se priveasca in oglinda cu sufletul si nu cu cu ochii. e greu sa faci lucrul asta, sa-ti recunosti greselile si mai ales sa incerci sa le indrepti. dar cred ca fiecare ar trebui macar sa incerce. eu asta fac. incerc. cineva scria aici ca nu-si poate explica cum de Michael, cel mai cunoscut om de pe planeta, a putut fi atat de singur. recunosc ca atunci cand am auzit vestea mortii lui am plans mai mult pentru felul in care a trebuit sa se duca: singur. ma oripila faptul ca un om care nu a facut altceva toata viata lui decat sa ajute pe ceilalti, sa ne ofere iubire prin dansul si muzica lui, a sfarsit( e groaznic termenul, stiu) parasit de familie si prieteni. e trist. eu cred ca cei care cu adevarat il pretuiesc si ii simt lipsa sunt copiii lui si fanii. chiar credeti ca iubindu-si atat de mult copiii ar fi facut el ceva sa-si puna viata in pericol? si aici ma refer la consumul de medicamente. eu nu cred. eu pot sa spun ca sunt undeva intre cele doua tabere: visatori si realisti.am zile in care ma trezesc ci o speranta inexplicabila in suflet, dar si zile in care totul pare de neindurat.
    multumesc ca existati si ca imi citit ceea ce scriu. sper ca nu am suparat pe nimeni. imi sunteti ca o familie. si poate ca ar trebui ca toti sa ascultam sfatul lui Michael: sa ne privim pe noi, sa facem o schimbare si cu siguranta lumea va fi mai buna. daca nu pentru noi, macar pentru copiii nostrii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Danna-nicolle iti multumesc din suflet pentru vorbele tale,sincer iti multumesc .Nici nu stii ce mult inseamna ele pentu mine.
    Vorbele tale m-au facut efectiv sa plang.
    Nu pot sa accept ca Mike nu mai este,nu pot si nu vreau.De ce?
    Pentru ca nu am destule dovezi clare care sa ma faca sa ma opresc.
    Da sunt Vancea Diana Maria,recunosc.Si nu imi e rusine sa mai spun din nou ca l-am abandonat pe Mj la un momentdat.As vrea sa clarific acum ce am vrut sa zic de fapt prin cuvantul "abandonat".
    Eu stiu ca Mj e nevinovat 100% de acuzatiile care i s-au adus atunci,pot sa urlu in gura mare si nu m-ar interesa ce zice lumea,problema e alta.Simt ca l-am abandonat SUFLETESTE,atunci dupa al doilea proces.Cred ca nu sunt singura care a facut asta,au mai fost si altii.Nebunia care a urmat procesului,ziarele,oamenii ignoranti care il faceau incontinuu in fel si chip,barfele,stirile,toate m-au acaparat si la un momentdat am zis stop.Era prea mult pana si pentru mine dapoi pentu Mj,nici nu vreau sa ma gandesc.Normal ca am mai ascultat muzica lui si ca la auzul fiecarei piese de-a lui tresaream dar atat si nimic altceva.
    Imi amintesc si acum noaptea aia tarzie,eram la mama mea iar sotul meu era la lucru.La televizor se transmitea in direct procesul lui Mj,era ultima zi, cand sa dat verdictul.Doamne cat am mai plans,imi amintesc atat de bine,parca a fost ieri.Cand am auzit cuvantul NEVINOVAT am fost fericita,stiam ca verdictul nu poate fi decat pozitiv.
    Prin ce iad a trebuit sa treaca Mj,numai el stie,important este ca a iesit triumfator.
    Niciodata nu am crezut ca poti iubi pe cineva cu atata inflacarare.Michael ma invatat ce inseamna sa fi bun,sa cred in minuni,sa iubesc,sa visez,si sa il regasesc pe DUMNEZEU,si pentru asta ii MULTUMESC.Ii voi fi datoare pentru tot restl vietii mele.

    RăspundețiȘtergere
  20. ganditi va cum ar fi fost ca Michael Jackson sa fi citit Medelenii lui Ionel Teodoreanu?cred ca l ar fi devastat cata copilarie e cuprinsa acolo in roman si mai ales felul in care a fost scris romanul, numai metafora si numai poezie. a fost tare grea viata pe care a avut o de infruntat .poate ca a venit timpul sa ia si el pauza .orice om e limitat in a fi chinuit asa ca........ sa se odihneasca si el un pic . poate acolo v a fi iubit

    RăspundețiȘtergere
  21. Scorpya, Irina, Cerasela, Camelia, Maria, Applehead, K, Amy, Danna_Nicolle, Zuza, Raluca, vă mulţumesc tuturor pentru gândurile frumoase aşternute aici. Mă bucur că îndemnul lui Michael rezonează cu sentimentele voastre. Şi eu sper ca, unul câte unul, să începem să ne privim în oglindă, iar ceilalţi să ne urmeze exemplul.

    Cătăllina... nu am cuvinte să-ţi mulţumesc petru visul tău frumos şi pentru faptul că mi l-ai împărtăşit. Pentru mine înseamnă enorm acest vis al tău şi, dacă este adevărat faptul că atunci când visezi pe cineva care s-a dus, înseamnă că te-a vizitat sufletul lui, atunci s-ar putea să ştiu ce anume a vrut să spună Michael cu „Vreau să cunosc”... Nu pot sa spun mai multe, pentru că nu am certitudini şi nici nu vreau să o iau razna :) Dar m-a impresionat enorm ceea ce mi-ai scris; cum se spune în engleză: „it thrilled me”. Îţi mulţumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cat de frumos si cat de adevarat Mihai.Dar oare cati dintre oamenii acei planete gasesc timp si mai au inca o farama de constiinta,ca sa se priveasca in oglinda,nu doar pentru a vedea daca arata bine cand pleaca de acasa?Cred ca prea putini,avand in vedere cum a ajuns societatea de azi.Iar din cei foarte putini care fac asta,multi sunt descurajati pentru ca odata ajunsi in ,,civilizatie,, se simt marginalizati,ridiculizati,exclusi din societate.Pentru ca intotdeauna o majoritate are mai multa putere si influenta in fata minoritatii,chiar daca nu reprezinta adevarul.Si din cauza asta Michael este de admirat si va ramane nepretuit,va ramane un erou.Pentru ca intr-o lume in care scara valorilor a fost inversata,el a avut puterea sa creada ca poate face lumea un loc mai bun prin iubirea neconditionata pe care a daruit-o tuturor.Si atunci acea majoritate care controleaza si ne controleaza a realizat pericolul,ca iubirea ar putea schimba totul. Iar asta nu trebuia sa se intample,asa ca a inceput acea ,,vanatoare,,au inceput sa faca tot ce se putea ca sa-l ingenunchieze:procesele,boicotarea albumelor,articole defaimatoare si toate celelalte.Pentru ca acei oameni din majoritate pretuiesc geniile defuncte dar se tem de cele vii.
    Insa Michael n-a renuntat sa creada,n-a abandonat principiile sale,n-a renuntat sa iubeasca,s-a daruiasca.Nu s-a lasat infrant chiar daca toata aceasta ,,vanatoare,, l-a obosit.De aceea imi spun uneori visand:NU?MICHAEL-OMUL N-A MURIT!S-A DUS DOAR SA SE ODIHNEASCA PUTIN!De aceea pentru mine Michael in afara de geniul incontestabil,in afara de barbatul cu suflet cald si bun,tandru si timid,romantic si sensibil,va ramane si un erou al societatii crude in care traim!
    P.S.PT CEI CARE SE CEARTA:Ganditi-va ca uneori viata e prea scurta si poate maine va va parea rau de ceea ce ati spus azi,dar maine nu veti mai putea sa stergeti ceea ce ati facut sau ati spus azi.Vorbele raman!Oamenii vor uita intotdeauna vorbele si vor ierta,dar nu vor putea uita niciodata cum s-au simtit atunci cand le-au auzit.De cele mai multe ori vorbele ucid si e bine sa avem grija cum le folosim.Curentul produs de bataia aripilor unui fluture poate sa produca in cealalta parte a universului un uragan (Teoria haosului),cam asta se produce si cu faptele si cu vorbele noastre in timp si spatiu.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  23. Catalina ce vis frumos ai avut.Mi-as dori si eu asa de mult sa il visez din nou pe Mj.
    Eu nu l-am visat decat odata.
    S-a intamplat demult,dar imi amintesc ca am visat ca dansam cu Mj,eram amandoi intr-o sala mare,enorma.Cand m-am trezit eram asa suparata ca visul sa terminat,imi doream sa dureze o vesnicie.La vremea respectiva nu eram casatorita,eram in liceu parca.
    Alina, cat adevar ai spus,oamenii au uitat ce inseamna sufletul cand se privesc in oglinda,pe unii ii intereseaza numai aspectul fizic.Eu nu ma consider o persoana cocheta deloc,chiar primesc demulte ori observatii de la mama mea si de la cei din jur, ca nu ma prea aranjez.Niciodata nu am prea pus pret pe asa ceva,iar decand cu intamplarea din 25 iunie,mi-am pierdut si acel putin interes pe care il aveam pt asa ceva.De curand chiar mi-am tuns parul,acum sunt cu parul scurt,cum eram in scoala.
    Cred ca simplitatea si cumpatarea ar trebui sa fie un exemplu pentru noi toti, si asta pana nu e prea tarziu,pentru omenire si planeta asta.Ceea ce se intampla in ziua de zi e cel mai bine prezentat in videoclipul Earthsong,care este si preferatul sotului meu(singurul de altfel din repertoriul lui MJ).
    Pe Mj au inceput demult sa-l vaneze si au incercat in fel si chip sa-l faca sa ingenuncheze,fiinca au vazut ce efect are asupra omenirii.Au vazut ca oamenii incep sa se trezeasca din "somnul" si manipularea in care au fost aruncati.Normal ca este un adevarat un pericol pentru cei care conduc cu adevarat lumea.Nici nu vreau sa ma gandesc ce fel de oameni sau mai bine zis ce fel de diavoli sunt aceia care ne conduc de fapt.
    Dar mai stiu ca DUMNEZEU e mare si nu va lasa sa se faca inca o nedreptate.
    Ca si voi toti am si eu zile mai rele,in care ma simt descurajata de tot ce se intampla in jurul nostru.Frati si surori care nu se mai inteleg,parinti care isi ucid pruncii,oameni care se sinucid zilnic,copii care mor de foame,familii care nu au unde sa locuiasca si razboaie care nu se mai termina.
    DAR EU TRAIESC ZI DE ZI CU SPERANTA CA POATE ,POATE MAINE VA FI MAI BINE,CA PAOTE MAINE VA RASARI DIN NOU SOARELE SI LUMEA SE VA SCHIMBA.
    DOAMNE CE TARE DOARE SA STII CA POATE SUNT DOAR NISTE ILUZII DESARTE,DAR IMPORTANT E SA SPERI,EU ASA ZIC.
    CA SA MERG MAI DEPARTE MA GANDESC ZI DE ZI LA CUVINTELE LUI MIKE PE CARE LE-AM AUZIT INTR-UN DISCURS DE-AL LUI SI CARE ZIC ASA:
    Without HOPE WE ARE LOST!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Poti schimba omul din oglinda, dar nu poti schimba lumea, iar mesajul piesei este acesta. E paradoxal, nu ? Vom pleca din aceasta lume, lasand-o exact asa cum am gasit-o - la fel de rea, la fel de nebuna, la fel de autodestructiva. Nu cred in mesaje de vindecare universala, dar cred in salvarea individuala. Suna pesimist, dar avand in vedere ca sunt "mama si tata lui Cioran" - cum ii place sotului meu sa-mi spuna :) - atunci se explica. Cu toate astea, sunt o visatoare...

    Apropo de vise, ma intreb cum se face ca, desi ma gandesc la Michael in fiecare zi, nu-l visez niciodata ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Repetitia piesei "Human Nature"
    Ascultati cu mare atentie vocea celui de la inceputul inregistrarii si vocea lui Michael la sfarsit. Urechea mea percepe o mare diferenta. La inceput vocea pare "rigida" ca sa numai comentez acea miscare penibila la care Kenny Ortega da din cap. Oare de ce? La sfarsit in schimb eu am regasit vocea calda, melodioasa inconfundabila a lui Michael si miscarile lui degajate. Poate gresesc, dar mie nu mi se pare Michael la inceput!!

    http://ro.michaeljackson.ro/stiri

    maria

    RăspundețiȘtergere
  26. 2.

    KeeP ThE FaitH

    Don't Let Nobody Take You Down, Brother
    Just Keep Your Eyes On The Prize
    And Your Feet Flat On The Ground
    Keep The Faith, Baby.



    Pastrati-va speranta si incredera in Mike,eu una asta fac.
    Michael isi iubeste copii si familia,dar isi iubeste si fanii,care nu l-au dezamagit niciodata,in toate momentele de cumpana.Michael este un luptator care iubeste viata si care mai are inca multe de facut aici.Daca in trecut Mj era "singur",acum el are pentru ce trai.Copii lui sunt totul pentru el,sunt lumina ochilor lui.
    Astept cu nerabdare filmul MICHAEL JACKSON's THIS IS IT,sunt sigura ca filmul facut de insusi Mj va fi super.
    MICHAEL ESTE SI VA FI MEREU CEL MAI MARE CANTARET si SHOW-MAN pe care la vazut planeta asta vreodata.

    Va doresc o Duminica super!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Mihai,citind unul dintre comentariile tale anterioare in care faceai referire la religia in care Michael a fost crescut,Martorii lui Iehova(si eu am avut impresia asta ca unii ori nu au citit ori nu citesc cu atentie)mi-a revenit in minte un lucru care pe mine m-a uimit candva.Nu intamplator poate...in perioada adolescentei mele am fost la cateva intruniri de ale Martorilor lui Iehova,"luata pe sus"de o prietena a carei bunica era Martora...cezand eu cu mintea de copil ca-l voi gasi pe Dumnezeu. Au niste reguli destul de stricte in ciuda aparentelor,nu isi fac cruce,cred foarte tare in Isus si in Biblie,cred ca ei sunt alesii si ca religia lor este cea mai dreapta,dar ceea ce este de admirat este ca ei militeaza pt o lume fara razboaie si pt pace...s.a.m.d Ceea ce este f. interesant aici este conceptia pe care o au ei despre MOARTE.Considera ca moartea este sfarsitul,ca nu mai exista viata dupa aceea.Ei cred ca lumea aceasta se va sfarsi si la Judecata de apoi cand si vii si mortii vor fi judecati, Dumnezeu va alege oamenii care marita sa traiasca vesnic pe acest pamant,caci dupa sfarsitul lumii si judecata,pamantul va redeveni Edenul care a fost candva si unde nu va mai exista moarte si razboaie.(de aici probabil si credinta surorii lui Michael ca el a fost unul dinte cei alesi si ca abia asteapta acea clipa,sa-l revada pe acest pamant)....Impresia pe care mie mi-a lasat-o aceasta experienta este ca libertatea omului este extrem de ingradita in aceasta religie(nu ca in ortodoxism nu ar fi dar asta este alta discutie)Ceea ce m-a uimit cel mai mult la Michael a fost tocmai faptul ca A REUSIT sa se smulga din ceva in care el a crescut,cu care era indoctrinat zi de zi,sa-l caute si sa-l cunoasca pe Dumnezeu si in afara.Un Dumnezeu care nu te limiteaza, un Dumnezeu care considera ca orice om are o sansa chiar si cel mai aprig criminal,ca in fiecare fiinta omeneasca se afla pretiosul suflet al lui Dumnezeu.SI da, Michael l-a cunoscut pe Dumnezeu,si pentru asta sunt cea mai fericita!!! "E ciudat ca Dumnezeu nu se supara sa fie exprimat in toate religiile pamantului,in timp ce fiecare continua sa tina ideea ca singura cale dreapta este cea a lui...Pentu mine forma pe care o ia Dumnezeu nu este cel mai important lucru.Cea mai impartanta este esenta...Ma uitam la cerul noptii si vedeam stelele atat de aproape.."Cata bogatie cata somptuozitate'ma gandeam.In acele momente L-am vazut pe Dumnezeu in creatia Lui." M.J. Si da Michael a inceput cu schimbarea omului din oglinda,a devenit liber si apoi L-a gasit pe Dumnezeu.Cred ca de aceea Michael era atat de sensibil la suferintele celorlalti,caci toti cei care iubesc pe Dumnezeu vor iubi si lumea Lui.E atat simplu....haideti sa facem shimbarea incepand cu noi insine!

    RăspundețiȘtergere
  28. Va multumesc din suflet ca m-ati primit printre voi. Sunteti niste persoane minunate,sensibile si inteligente. Ma bucur ca pot discuta cu voi, ca pot spune undeva tot ce gandesc, fara teama de a fi judecata. Mihai, oare cati dintre noi au curajul sa se priveasca in oglinda, fara sa fie inspaimantati de ceea ce vad, daca vor sa vada adevarul? Cati dintre noi pot afirma, cu mana pe inima, ca au facut tot posibilul pentru a se vindeca pe ei insisi, darmite lumea? Eu nu pot face asta. Voi puteti? Michael a ridicat stacheta prea sus pentru noi, niste simpli muritori. El era un inger al milei si tolerantei. Si totusi nici macar el nu si-a putut ierta dusmanii in adancul sufletului. Atunci noi, niste simpli oameni, cum sa fim in stare? Imi pare rau, dar eu nu cred ca lumea va putea deveni vreodata un loc mai bun, cel putin nu in timpul vietii noastre sau a copiilor nostri. Oamenii devin din ce in ce mai rai, din ce in ce mai mare importanta au valorile materiale, spiritul se pierde sau devine anacronic. Michael a fost un vesnic visator, a facut tot ce a putut pentru a schimba mentalitati dar pina la urma chiar si el a fost infrint. Si atunci noi ce putem face? Noi, niste anonimi? Este suficient sa ne schimbam noi? Oare astfel nu vom avea si mai mult de suferit? Nu vom deveni niste inadaptati care vor fi inghititi de rechinii care roiesc in jur si de-abia asteapta sa ne faca farame? Cine poate garanta ca nu va fi asa? Putem noi sa ne asumam acest risc, mai ales ca avem si niste copii de crescut? De ce Michael a facut asta si ne-a lasat si pe noi si pe copiii sai atat de singuri, cu inima sfartecata si cu atatea intrebari fara raspuns? Eu nu sunt atat de puternica sa-i urmez exemplul, recunosc si-mi pare foarte rau. Amy

    RăspundețiȘtergere
  29. Avem un nou membru in "familia" noastra. Sa-i uram un bun venit, Amy! :)
    God bless you!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  30. Maria,
    In comentariile anterioare, vorbisem eu si Anda (daca nu ma insel), despre exact acelasi lucru pe care l-ai observat si tu in repetitiile pt Human nature.
    Stii..In asemenea momente ai de multe ori impresia ca poate incepi sa bati campii si poate nu esti destul de obiectiva in observatie si gandire..Dar cand vezi ca si altcineva iti impartaseste observatia si rezoneaza cu tine, incepi sa-ti revii si sa te simti in siguranta.
    Gandul ca nu esti tu "singura care..", te face sa te simti ok, si sa zici: "D-zeule, nu o iau razna!"
    Cu zambetul pe buze, iti spun ca ma bucur ca nu sunt doar eu cea care aude "altceva". :)
    God bless you!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  31. ma bucur ca ati lasat deoparte neintelegerile. de ce la inceput am gasit repetitia de la HUMAN NATURE DE 30 DE SEC IAR ACUM AM O VERSIUNE DE 45 DE SEC? de unde tot apar?
    http://www.youtube.com/watch?v=5…..ubzfIujwPE

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu cred ca este nimic dubios cu repetitiile pentru "Human Nature", la urma urmei sunt doar repetitii, le arata celorlalti ce trebuie sa faca, nu trebuie sa fie totul perfect, erau niste miscari schematice, nu ca in spectacol. La fel si vocea, nu s-a straduit sa cante perfect. Pe mine altceva ma preocupa. As vrea sa stiu cine era individul deghizat de la funeralii. Voi ati reusit sa aflati? Eu am crezut initial ca este Tom Mesereau dar apoi l-am vazut si pe acesta la cateva randuri distanta. Nu-mi dau seama cine e. M-am uitat cu atentie la mainile lui si la pantofi. Nu stiu ce sa cred, m-ati molipsit si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  33. Aaaa scuze, m-am zapacit, nu era vb de vocea din Human nature, despre care vorbisem eu si Anda, ci de vocea din trailer-ul pt This is it, de la inceput si sfarsit..In fine.
    Eu zic ca o sa observam mai bine, cand vom vedea filmul, cum e cu vocea si chipul :D
    K.

    RăspundețiȘtergere
  34. barbatul cu palarie de la funeralii este Barry Gibb din Bee Gees.MICHAEL si el erau buni prieteni, de fapt MICHAEL a fost nasul baiatului sau pe care la botezat cu numele LUI.

    http://barrygibb.com/

    LOVE YOU FOREVER MJ!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. http://media.photobucket.com/image/michael%20jackson/franknfurty/Picture8-16.jpg?o=903 CAT MI-AS DORI SI EU UN TATUAJ CU MJ,CRED CA L-AS SIMTI MAI APROAPE CA NICIODATA,PT TOTDEAUNA!

    RăspundețiȘtergere
  36. Repetitii ca repetitii, dar nu poti sa nu observi acele miscari de la inceput..
    Si da, Maria, alea sunt miscari adevarate, degajate, cele de la sfarsit..
    De ce vazand miscarile de la sfarsit pot zice..da e Michael, iar vazand acele miscari de la inceput, nu, si ma face sa ma indoiesc?!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  37. Amy,ai pus niste intrebari pe care si eu mi le-am pus si care se incapataneaza de multe ori sa nu-mi dea pace....Asa este traim intr-o lume din ce in ce mai ambiguua,vad si eu asta la oamenii din jurul meu ca valorile materiale capata o importanta primordiala in viata lor...de multe ori simt ca am intrat intr-un labirint al framantarilor sufletesti in care nu mai pot gasi iesirea.Ce este de facut?..sa nu ne mai gandim si sa traim in somnul adanc al ignorantei,sa ne inabusim glasul divin din suflet care ne spune ca trebuie sa ne schimbam si trecem intr-o alta etapa de evolutie? numai pt faptul ca devenim niste neadaptati....De multe ori mi-as fi dorit sa fiu altfel, lumea mea interioara sa fie superficiala si sa traiesc "linistita" fara sa-mi pun prea multe intebari... nu cumva acest lucru inseamna de fapt ca fug de mine insami?..dar, dar nu cumva caderea de aici va fi si mai crunta si mai dureroasa? caci pana la urma fiecare fiinta de pe acest pamant va avea acesta revelatie mai devreme sau mai tarziu... Michael pentru faptul ca nu acceptat sa intre in mizeriile acestei lumi a avut atat de mult de suferit! Eu cred ca fiecare fiinta de afla pe calea care o ajuta sa creasca in felul sau propriu,si numai faptul ca ne punem aceste intrebari existentiale suntem pe calea cea buna si ca Dumnezeu a aprins in noi scanteia divina si dorinta de schimbare...Orice proces de purificare este greu si dureros...eu cred ca trebuie sa fim bucurosi chiar si pentru faptul ca ne punem aceste intebari...este un semn bun. Si Michael a vrut ca noi sa intelegem acest lucru: cu cat mai multi aprindem flacara spirituala din inimile noastre cu atat mai mult participam la crearea schimbarii lumii.Intr-adevar este multa negativitate in omenirea asta,dar fiecare persoana care contibuie la raspandirea iubirii si pacii face un pas important in a crea schimbare lumii,si din punct de vedere energetic. Contra focului nu poti lupta tot cu foc,asa deci RAUL nu poate fi invins decat cu IUBIRE....si Michael a stiut acest lucru f bine,el chiar daca si-a pierdut viata, dar nu si-a pierdut niciodata sufletul!!!...SI Isus ne-a spus asta "La ce-ti mai folosesc toate comorile pamantului daca ti-ai pierdut sufletul?"

    RăspundețiȘtergere
  38. Vreau sa va anunt ca am dat o raita la Hollywood Multiplex ca sa ma interesez cum vom proceda sa achizitonam biletele pentru "THIS IS IT".
    Cei de acolo, nu au inca nici o informatie in acest sens, cu exceptia faptului ca au primit deja materialele promotionale (afise si bannere) si cu siguranta, filmul va incepe sa ruleze pe 28 octombrie.
    Cum si cand se vor cumpara biletele (sau daca se vor putea rezerva biletele online), inca nu stiu; ne-au sfatuit sa urmarim site-ul lor.

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe data de 13 septembrie, la Capitolul "ANUNT" postat de Mihai pe 4 septembrie 2009, o persoana, Mia, spunea:

    "Uitati un link superb...am ramas muta...
    http://www.clubopel.com/link.php?url=http://www.220.ro/SPXWfTNeSD/Fanul-Number-One-MJ

    tot se vorbeste despre influenta lui Michael asupra noastra a oamenilor...si as adauga eu nu numai... ;)"

    Am urmat si eu link-ul http://www.220.ro/SPXWfTNeSD/Fanul-Number-One-MJ. E superb!
    Apropo, pentru toti cei de aici: asa ar trebui sa fim cu totii, mai ales ca ne pretindem fani ai lui MJ, pretindem ca l-am iubit si respectat! Ascultati muzica lui, urmati indemnul lui Mihai, cu privire la omul din oglinda - este cel mai sanatos sfat cu putinta - si faceti ce face si acel papagal: dansati, dansati, dansati! Dansul este cel mai frumos lucru lasat de Dumnezeu pe pamant!
    Asta a incercat si MJ de fapt sa ne transmita de-a lungul celor 40 de ani de cariera: nimic nu este mai frumos decat muzica si dansul. Sunt singurele care aduc un zambet pe chipul omului atunci cand este suparat si catranit.
    Chiar el zicea mai demult: "De ce oare oamenii nu pot doar sa se bucure de muzica si dansul meu?" Nu sunt sigur ca citatul este corect...
    Cjiar asa: de ce trebuie sa despicam firul in patru? De ce sa nu ne ridicam din praf si cenusa si sa nu incercam sa ne traim viata? El nu a fost decat un OM, care a facut tot posibilul sa ne invete multe, sa ne transmita niste mesaje. Iar de la fanii lui, adevarati, chiar si de la cei care nu i-au fost fani, dar l-au respectat si apreciat enorm de mult pe acest OM, asta asteapta:respect, bucurie, zambet, sa fim Invincibili, sa nu ne lasam batuti(Unbreakable)...
    Iar pentru cine nu intelege ce am vrut sa spun, cititi din nou toate postarile lui Mihai de pe acest blog, chiar de la inceput si uitati-va cu ATENTIE LA CE SE INTAMPLA IN LUMEA ASTA.... IT'S ENOUGH!
    Numai prin muzica, dans si zambet putem sa LE ARATAM NOI LOR, ca suntem invincibili si ca nu ne pot controla .
    EU, COCO

    RăspundețiȘtergere
  40. DOMNULE MIHAI

    Va datorez in continuare,RESPECT si RECUNOSTINTA...
    Sunt ceva ani,de cand cei care imi sunt apropiati,atunci cand aud o stire legata de Michael Jackson...se gandesc..."oare ce va spune Florenta?",cand Michael scotea un material nou...spuneau;"acum Florenta se da peste cap sa-l aiba si ea"...cand Michael a anuntat ca va reveni in Romania...radeau (prieteneste );"cred ca ar trebui sa te asezi de pe acum la poarta stadionului"... Cand a venit ziua de 25 iunie...nimeni nu a indraznit sa ma intrebe ceva...am primit doar cateva mesaje..."te iubesc..."..."imi pare rau"..."ma gandesc la tine"...Fetita mea,la aflarea vestii,si-a rugat antrenorul sa-i permita o scurta pauza,m-a sunat si a spus doar atat:"cum te simti?...te iubesc"...Este copilul meu si o iubesc mai mult decat viata,o menajez dar nu o mint,am spus doar:"sunt... dar voi fi OK"...
    Undeva pe la mijlocul lunii iulie,un coleg,din fuga,mi-a scris pe un brat de dosare un biletel si,grabit ,in timp ce se indeparta,mi-a spus :"intra neaparat acolo..."Am citit..."tara noastra de kko"...cuvintele m-au dus cu gandul la cu totul altceva,la lucruri care atunci nu ma interesau,asa incat a doua zi cand m-a intrebat ce parere am...i-am spus adevarul...nu am intrat,in aceste zile nu ma mai intereseaza...S-a uitat in ochii mei si mi-a reprosat:"Tu crezi ca te-am trimis la cai verzi pe pereti? Pe acest blog,cineva iti vorbeste despre Michael Jackson... asa cum nici macar tu nu-ti imaginezi,asa cum vrei tu sa auzi...asa cum iti spune tie sufletul tau...
    Ii multumesc si va multumesc...
    De la primele cuvinte...mi-am dat seama ca va fi o noapte lunga...aveati deja mai multe capitole scrise...am citit tot !!!
    Nu trebuie sa faceti ceva anume pentru ca eu sa nu parasesc acet blog,este suficient sa ramaneti asa cum sunteti...

    RăspundețiȘtergere
  41. Am citit si eu despre visul Catalinei si raspunsul tau.Mihai te rog spune-mi ce dorit sa transmita Michael cu "Vreau sa cunosc".Nu conteaza ca ai incertitudini,impartaseste cu noi parerea ta...recunosc ca si pe mine m-a impresionat visul ei,caci si eu stiu ca atunci cand visezi pe cineva dus inseamna ca sufletul aceluia te-a vizitat....Te rog lumineaza-ma!...

    RăspundețiȘtergere
  42. Pentru MJ Forever: asa este!
    Poti schimba omul din oglinda, dar nu poti schimba lumea.
    Dar mai gandeste-te: oare daca toti oamenii din oglinda s-ar schimba, nu cumva , in timp, s-ar schimba si lumea?
    Tot, EU, Coco

    RăspundețiȘtergere
  43. $aptamana trecuta am mer$ intr-un parc de di$tractii...Caru$ele,$altele,ma$inute bu$itoare,copii din ce in ce mai nerabdatori $i fericiti,dar $i proprietarii ace$tor ma$inarii de "atra$ copiii",care veneau catre copii cu mana intin$a,infa$cau banii $i plecau mai departe la "vanatoare de banuti"...$i atunci mi-am amintit de Michael Jack$on...De copilaria lui nefericita,de parcul lui de di$tractii...Michael Jack$on nu ar fii cerut ceva in $chimbul fericirii copiilor,in $chimbul chiotelor de fericire ale copiilor care megeau la Neverland $i $e di$trau,in $chimbul ajutorului pe care il oferea ace$tor copii...$i totu$i,ma$$-media nu a adu$ niciodata in di$cutie ace$t a$pect...

    Felicitari pentru tot ce ati realizat aici,draga domnule Mihai!!
    Fiecare nou articol e$te citit de
    mine cu mult intere$,$i uneori cu lacrimi in ochi...
    Moartea lui MJ a reprezentat pentru mine un evniment efoarte tri$t,dar $i o lectie de viata:
    am invatat $a nu etichetez un om inainte de a-l cunoa$te...
    am invatat $a pretuie$c mai mult ceea ce am...

    Dumnezeu $a va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  44. DOMNULE MIHAI

    Va spuneam mai devreme cat de mult apreciez cele scrise de dvs despre Michael Jackson...si ma intreb (retoric insa ) oare cum au aratat ele in forma de inceput...oare cum aratau franturile care au alcatuit aceste texte minunate...inainte de a lua forma finala pe care o stim si o apreciem...
    Am revazut concertul "DANGEROUS" de la Bucuresti...Aparitia lui Michael,acea saritura care ne-a uluit pe toti...Nu pot sa nu ma intreb...Oare cate trante si-o fi luat pana i-a reusit?oare cate sarituri de acest fel o fi repetat pana a ajuns la perfectiune...? Spre sfarsitul concertului, Michael,cantand "Heal The World" aluneca pe o funie,de la nivelul superior al scenei...nici nu clipeste,vocea nu-i tresare... parca e o picatura de apa alunecand pe-o frunza...Dar oare de cate ori o fi repetat,de cate ori i-o fi luat-o vocea razna,cantand si facand toate acele miscari deodata,oare cum au aratat toate astea in forma initiala,in timpul repetitiilor... De cate ori a cazut,a falsat,a aratat "penibil"in timp ce repeta...pana a ajuns la perfectiune ?Sa credem oare ca era suficient sa urce pe scena si sa le spuna colaboratorilor :"OK,prieteni,aici imi puneti o trapa,aici ma azvarliti in sus iar eu voi ateriza perfect,...Ne vedem maine la orele 21 si pornim spectacolul,voi executa totul perfect...Michael era talentat...dar perfectiunea nu i-a dat-o nimeni,perfectiunea si-a realizat-o singur,prin sute si mii de ore de munca si repetitii,ore in care fara indoiala ca a aratat si "penibil",a cazut si s-a ridicat si a luat-o de la capat,a falsat si iar a repetat pana a sunat perfect,tot ce vedeam noi,produsul final,venea dupa zile,saptamani,luni,in care lucrurile aratau cu totul altfel...in forma initiala, orice produs artistic...arata cu totul altfel...Nu exista voce,indiferent de valoarea artistului,care din cand in cand sa nu joace feste...sa nu sune aiurea,artistii sunt oameni...uneori in timpul repetitiilor nici nu-i recunosti...Ma refer la artistii adevarati,carora le pasa ce ofera pe scena...Nu e mult de cand o mare voce a zilelor noastre a dat gres la primele acorduri...Mariah Carey...iulie 2009...Memorial Michael jackson...Emotia a invins-o,vocea nu a ascultat-o..."Dar Mariah Carey nu canta asa,o stim cum canta,nu a sunat niciodata asa,am mai ascultat "I'll Be There" interpretat de ea...Ma gandesc ca poate nu a fost Mariah Carey pe scena,vocea ei nu suna asa..."
    In timp ce va scriu,am urmarit MTV-by Request...s-a ajuns la locul intai...firesc...MICHAEL JACKSON-"Billie Jean"...peste 3700 de voturi in numai 5 zile,la o distanta de peste 3200 de voturi de locul doi...M-am bucurat de videoclip,iar gandul m-a dus la ce povestea Michael despre acest videoclip,cat de greu le-a iesit totul,pasii nu-l ascultau,nu-i ieseau de loc asa cum incerca,dalele nu vroiau sa se aprinda atunci cand trebuia,oare cum ni s-ar fi parut inregistrarea acelor repetitii...?Oare am fi spus ca nu e Michael, cel care repeta acolo?
    Ma intreb doar...asa cum dvs banuiti...raspunsul mi-l cunosc...

    "Cred ca suntem puternici,dar nu ne folosim mintea la capacitatea maxima.Mintea noastra este suficient de puternica sa ne ajute sa obtinem ce vrem...Am muncit din greu...dar este adevarat ca numai daca dai totul,poti obtine ceva de calitate.Eu tind spre perfectiune,muncesc pana cad din picioare."
    Michael Jackson-1988 "MOONWALK"

    RăspundețiȘtergere
  45. Suuuper fain clipul cu papagalul:))
    Eu tin sa imi impartasesc parerea in legatura cu schimbatul lumii.
    Sunt ferm convinsa ca putem sa schimbam lumea...fiecare dintre noi influenteaza pe cei din jurul sau.
    Daca suntem constienti ca gesturile noastre genereaza energie, atunci sa oferim numai acea energie pozitiva.
    Avem minte, avem personalitate, nu o sa fim tratati ca niste inadaptati! Tocmai de aceea ne-a inzestrat Dumnezeu cu aceste calitati: pentru ca noi putem sa schimbam lumea!
    Eu am avut norocul sa cresc intr-o familie foarte incercata de viata (bunicul inchis politic, eu am crescut fara tata...mama ne-a crescut singurica) si am invatat ce inseamna iubirea pentru cel de langa tine, mi s-a deschid mintea si sufletul de mica.
    Pentru mine Michael a reprezentat OMUL care poate sa aduca schimbarea in masa a oamenilor, OMUL in care mi-am vazut speranta implinita ca lumea va fi mai buna.
    Bineinteles ca nu am constientizat asta de la inceput, ci doar am simtit cu sufletul.
    Si mai stiu ca, din punct de vedere spiritual, noi am fost si suntem conectati cu el.
    Si mai stiu ca rugaciunile mele, dinaintea mortii lui Michael, lumanarile aprinse la biserica pentru el, nu au fost in van...Sunt convinsa ca nu sunt singura care a facut asemenea gesturi si sper ca el sa fi simtit ca nu era singur.
    Mi-am dorit f mult sa il vad...si ma bucur enorm ca mama mi-a cumparat bilet la Michael Jackson, am fost doar la cativa metri de el. Totul a fost ca un vis...un vis pe jumatate implinit:)
    Cred ca lumea se va schimba, vom iesi in lume, vom face ceea ce trebuie ca noi si intreaga omenire sa evolueze spiritual.
    Daca nu s-ar fi dus Michael, nu realizam ca mi-am facut o promisiune de suflet pe care de acum sunt obligata sa mi-o respect!
    Niciodata nu e prea tarziu, asa-i?
    Va imbratisez pe toti, va iubesc sincer si ma doare cand va certati.
    O

    RăspundețiȘtergere
  46. Draga Mihai, m am tot gandit ce au vrut sa insemne acele cuvinte ale lui MJ...poate l am visat deoarece ma prea preocupa acest subiect precum si acest blog,ma gandesc permanent la el, parca a devenit o obsesie pt mine sau...poate ca era vreun mesaj pe acolo si nu mi am dat eu seama (l am mai visat mai demult, de vreo 1 luna, atunci m a rugat sa l ajut sa scape de o multime de fani , el venise sa concerteze in Alba Iulia, de unde sunt eu, iar la un moment dat, razand m a luat de mana si am inceput sa fugim prin tot orasul...la sfarsit, parca era in vis a doua zi, Elyzabeth Taylor ma ia deoparte si ma intreaba ca de cand sunt asa prietena cu Michael..tot asa am ramas pe ganduri cu acea intrebare);am intors visul acela (cel din urma)pe toate partile si mai ales cuvintele lui...exprimarea era confuza...chiar nu stiu concret la ce se referea. Eu m am gandit ca poate isi dorea sa cunoasca aceasta mica comunitate de aici,pe tine, draga scriitorule sau poate chiar sa poata el citi tot ceea ce ai scris aici...nu stiu...alta explicatie nu gasesc...spune mi tu te rog la ce te ai gandit, caci mie nu mi da pace acest gand, mai ales ca acum mi a revenit in minte si intrebarea lui Liz Taylor, parca m a intrebat cumva cu suspiciune, nu stiu...adevarul e ca eu cand visez ceva totul este f intortocheat in vis.

    RăspundețiȘtergere
  47. In primul rand, bine ai venit printre noi, Amy. Aici e un fel de Neverland, cum imi place mie sa numesc blogul lui Mihai.
    Referitor la a schimba lumea. da, e greu, e apropae imposibil. Dar daca noi, fanii lui MJ vom incerca, vom reusi. El stia ca putem, avea incredere in noi. Nu vom putea sa donam sute de milioane de dolari, asa cum a facut el. dar daca ne uitam in jur, vom gasi copii, adulti si batrani pe care ii putem ajuta. Cu putin, dar putem. Oferind un zambet, vom primi un zambet in schimb. Hai sa facem ceva frumos pentru cineva dupa propriile masuri. De ex eu am dus un copil sarac la delfinariu si i-am aratat delfinii, pinguinii....nu a fost mult, dar m-a facut sa inteleg de ce MJ simtea ce simtea cand ii vedea pe cei mici la Neverland. L-am convins si pe Vlad, nepotul meu de 4 ani, sa dariuasca o inghetata unei fetite care cersea in satul de vacanta. Nu e mult, dar am facut-o din cauza lui MJ, din cauza ca am inteles ce vrea de la mine. Oferind un zambet, poate ca vom primi un zambet in schimb. O vorba buna poate ca va alunga o lacrima. Bucuria, spunea MJ, e in lucruri mici. In flori, in pisoi si in puii de caine care se joaca la coltul blocului, in copilul vecinei care sufera de retard sever, dar care, privind dincolo de aspectul sau fizic, are si el nevoie de o mana sa-l mangaie pe frunte...si reactioneaza la ea, printr-un zambet destul de urat, dar un zambet totusi.Hai sa facem macar o data pe zi ceva frumos, de la a nu rupe o floare pentru a nu o ucide, pana la a dona din putinul nostru pentru cineva bolnav. Cum spunea Mihai, noi fanii lui MJ putem, pentru ca am invatat de la el. Hai sa...heal the world.

    RăspundețiȘtergere
  48. Partea 1

    Buna prieteni dragi!
    Astazi am petrecut o zi superba la sora sotului meu,m-am simtit extraordinar de bine,ea si sotul ei sunt niste oameni cu adevarat speciali.Va intrebati oare de ce va spun voua asta.Va spun asa pur si simplu pentru ca va consider prietenii mei si pentru ca simteam sa va imartasesc si voua.
    Dupa cum bine stiti eu nu ma las in cazul lui Mike,vreau sa descopar ce se ascunde in misterul ce se petrece inca dinainte de 25 iunie.
    As vrea sa daca imi permiteti sa va spun si voua ce am mai descoperit.Va rog din suflet sa fiti atenti fiinca chestia asta sigur o sa va placa,si cine stie poate o sa incepeti si voi sa faceti pe 'detectivul 'ca mine.
    Zilele trecute am vazuto pe Janet pe MTV,unde zambea de mama focului.
    Era la repetitiile pentru prestatia de la MTV MUSIC AWARDS,cu piesa SCREAM.
    Va spun sincer ca am ramas socata,Janet radea si zamdea de mama focului,si zicea ca la repetitiile astea sa simtit cel mai bine din toata viata ei.Adica asa se comporta o sora care tocmai si-a pierdut cel mai drag frate????
    O sa spuneti da bine Diana,dar au trecut 3 luni si ceva,ce vrei trebuie sa-si vada si ea de viata ei, nu?
    Eu va spun ca nu,categoric nu,fiinca,1 la mana ,ei sunt cei mai apropiati dintre frati,sunt la fel,chiar ei au declarat asta si 2 la mana inca nu stie absolut nimic de cazul lui,s-ar putea foarte bine sa fi fost "ucis",nu?
    Ce face familia sa incerce sa afle adevarul?????
    Nimic,absolut nimic,din contra trimit un comunicat de presa prin care zic ca spera ca justitia (inclusiv cei din LAPD) sa-si faca treaba si ca ei au incredere in justitie.
    Prostii,fratilor, prostii,se stie doar ce corupta e politia din Los Angeles si mai ales ce i-au facut politistii lui Mj in 2005 cand l-au luat cu forta si i-au pus catuse.L-au brutalizat si l-au inchis in Wc.Chiar Mj in persoana a zis asta la televizor.
    Sa revenim la Janet,tare m-am suparat cand am vazut ce bine se distra ea,dar nu m-am lasat,mi-am continuat cercetarile.
    Tineti voi minte ca la funeraliile din 14 septembrie,plutea ceva in aer deasupra celor care erau prezenti acolo?
    Daca nu va rog sa va uitati inca o data,aici e filmarea,opriti filmarea la secunda 0:20

    http://www.youtube.com/watch?v=eUMqfelAnRA

    RăspundețiȘtergere
  49. Scuze, in loc de 3 spre 4 septembrie cred ca am ascir mai sus 14 septembrie.

    Partea 2
    La secunda 0:20 vedeti balonul ala alb cu negru plutind deasupra lor.
    Bun ,acum priviti traileru THIS IS IT si opriti filmarea la minutul 1:43.Ce vedeti voi in partea dreapta sus pe fundalul verde????????
    Exact acealsi balon fratilor.Va dati seama? Lasati deschise amandoua ferestrele si comparati va rog daca nu ma credeti.Asta ma dus cu gandul la faptul ca sa spus ca filmarea va fi in 3D.Dar ma dus cu gandul si la Cris Angel si David Blane si la faptul ca MIKE a fost intotdeauna fascinat de magie,iluzie si trucuri.
    Apoi vaznd balonul mi-a venit brusc in minte si faptul ca la Celebrarea vietii lui Michael don 07.07.09 aproape toti cei care au fost pe scena la un moment dat se uita in sus.Ma intrebeu oare la ce uita Lionel Richie,copii si toti ceilalti???????????
    Cineva de pe blogu asta,Raluca parca zice asa:

    raluca spunea...

    am inceput sa devin paranoica.. am urmarit filmuletele de la inmormantare si ceva m-a pus pe ganduri:
    http://www.youtube.com/watch?v…..&nbsp
    http://www.youtube.com/watch?v…..qlnGWwU7_8
    opriti primul video la 1.56 iar al doilea la 3.25. mie nu prea mi se pare ca seamna peisajul din dreapte(primul video), respectiv din stanga(al doilea video).. prea multi copaci apar si alei in video 2. si distanta de la acel pod-cladire mi se pare diferita..nu stiu...poate doar mi se pare. va rog sa-mi spuneti parerea voastra.. merci

    Raluca cata dreptate ai avut,nici nu stii.Va rog uitativa ca in imaginile luate de sus in spatele gardului unde se afla cosurile cu flori se afla un autobuz mare.
    Dar in imaginile luate de jos,dupa gard apare direct cladirea aceea care e la zeci de metri de locul respectiv.Va rog uitativa va veti convinge singuri.Eu nu stiu cum nu mi-am dat seama de la inceput,sincer.Si cosurile de gunoi rosii ,daca va uitati bine la un moment dat apar cand in partea de sus a sirului de scaune cand in partea de jos.La fel si copacii care in filmarea de sus par la zeci de m departare,in filmarea de jos,sunt chiar acolo pe langa ei,priviti:

    Funeral 2

    http://www.youtube.com/watch?v=1LoTWVvGl6I

    Funeral 3

    http://www.youtube.com/watch?v=nJIqyaJhZx0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  50. Partea 3

    In legatura cu data de 07.07.09 as dori sa mai adaug un detaliu pe ca nu l-am observat pana de curand.
    Sa va spun sincer eu nu stiam pana acum ca piesa preferata a lui Mike este SMILE asta pana cand,a zis Booke Shields.M-am uitat pe net la versurile piesei,si ma surprinds ca ele la un moment dat nu erau asa cum le-a cantat Jermaine.Daca in unele locuri a inversat cuvintele in alt loc le-a omis,ba mai mult "a pus de la el",in plus.Mj canta asa:

    Light up your face with GLADNESS,
    Hide ev'ry trace of SADNESS,
    ALTHO' A TEAR COULD BE SO NEAR,
    That's the time you must keep on trying…

    Pe cand JERMAINE canta asa:

    Light up your face with SADNESS,
    Hide ev'ry trace of GLADNESS,
    OVER THE YEARS YOU'LL EVER SO
    NEAR,
    That's the time you must keep on trying…

    Nu stiu sincer de ce a facut asta,se poate ca intentionat,dar oricum daca a gresit cuvintele, nu aratat asta,din contra parea ca asa e cantecul.
    De gresit nu prea as crede fiinca cei din familia Jackson sunt profesionisti.
    Mai am inca ceva nelamuriri si cu traileru THIS IS IT.Cu locatia si decorurile dar si cu titlul filmului.
    Am intart pe site-ul www.thisisit-movie.com,si surpriza,filmul se numeste asa MICHAEL JACKSON'S THIS IS IT.Scrie mare,intrati si vedeti si voi.Daca e facut de KENY ORTEGA de ce nu scrie KENY ORTEGA'S THIS IS IT PRESENT MICHAEL JACKSON??????????
    Asta ma facut sa ma duc pe net sa caut si alte afise care il prezinta pe Mike, si postere de la alte premiere,din anii trecuti.Am gasit asa:

    1.MICHAEL JACKSON'S GOSTS
    2.MICHAEL JACKSON'S THRILLER
    3.MICHAEL JACKSON'S MOONWALKER

    In ceea ce priveste decorurile ma mirat faptul ca daca se presupune a fi doar niste repetitii de ce mai aveau nevoie de decoruri, nu???
    Dupa cum se vede si din trailer decorurile sunt extrem de scumpe si repetitiile au loc in America,nu in Londra.Acolo am vazut copaci,bucata de litera M din faza cu soldatii ,cladiri,schele,aparatura si cate si mai cate.Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce le transporta sau ce presupune asta.Cred ca tiruri intregi.
    Va multumesc celor care a-ti avut rabdarea sa citi pana la capat,sper ca va fost de folos.
    Va pup.
    DiAnA

    RăspundețiȘtergere
  51. Diana, tu stii foarte bine raspunsurile la toate aceste intrebari, tu stii ca acel film va dezvalui toata aceasta mare farsa, care a fost atent planuita, de aceea totul a fost filmat ca etape ale dezvaluirii. Te straduiesti degeaba sa convingi pe cineva care nu crede intr-o farsa. Asteapta sa vezi ce raspunsuri iti vor da acestia.

    RăspundețiȘtergere
  52. Pentru cei din Iasi:
    Locatia: Cinema CITY - Iulius Mall

    http://www.cinemagia.ro/filme/michael-jacksons-this-is-it-43845/

    ENJOY!

    RăspundețiȘtergere
  53. Ultimul mesaj l-am scris pe 16 sept.dimineata.Iti multumesc dana-nicol pentru raspunsul tau.Pe 16.09.09 la ora 13 eu si fiul meu ne intorceam de la cumparaturi cind am fost acrosati de o cifa si aruncati sub un pod.Toti s-au crucit ca am scapat cu viata,si fara nici o lovitura-insa masina a fost facuta praf...Vreau sa va spun ca in acele momente am simtit prezenta ingerului meu pazitor si sunt sigura ca aripile lui ma protejau asemeni ingerului care il imbratiseaza pe Michael in finalul melodiei Will you be there.Nu i-am vazut chipul insa cred ca el arata asemeni sufletului pe care il protejeaza. Si michael -tot un inger ne-a aratat chipul sau in continua transformare.Ma intreb -fiindca am vazut multe statui de ceara reprezentandu-l pe Michael-oare de ce nu au reusit perfectiunea ca in cazul altor personalitati copiate ? UN inger nu poate fi tras in ceara - fiindca nimeni nu i-a vazut adevaratul chip.Va multumesc si va iubesc pe toti. Val.

    RăspundețiȘtergere
  54. Applehead,m am uitat la this is it apoi la inmormantare si am observat balonul:D.Trebuie sa recunosc k am incetat sa mai caut ...dovezi cum k e in viata pt k mi e teama sa nu devin paranoica:)))))). Serios vb.
    Nu fac decit sa ii ascult muzica ,sa ma uit la interviuri ,clipuri ,filme,insa uneori mai scap, sa zic asa si imi pun din nou intrebari.
    Dar asta nu inseamna k nu intru aici zilnic sa vad ce mai e nou .Ma molipsesti:))).Sunt multe semne de intrebare si sper sa avem raspunsuri curind.Numai bine tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  55. Am uitat sa zic k ,parca in this is it nu seamana a balon chestia aia ,la prima vedere insa apoi......:D

    RăspundețiȘtergere
  56. Da Diana, intr-adevar cele doua locatii nu corespund!
    Na!Si acum sa seperam ca cel care a regizat este Michael Jackson si nu altcineva. Doamne ajuta!
    Imi place ca ai devenit mult mai coerenta in ceea ce zici.
    Mihai tu ce zici? Care ne face cu capul: ei sau MICHAEL?

    RăspundețiȘtergere
  57. Revin: cosurile de gunoi sunt in acelasi loc si sunt 5(4 rosii si cel albastru in mijloc). Ele se afla tot timpul in spatele scaunelor in dreapta.

    Prima filmare este facuta din stanga iar a II-a filmare este facut din elicopter dreapta, cum stai cu spatele la locul unde a fost sicriul.

    Uitandu-ma mai bine imi pare ca este acelasi loc (imi cer scuze Diana)

    Cel mai ciudat lucru este balonul acela.Ce cauta acolo? Vom vedea in This is it!

    RăspundețiȘtergere
  58. Mihai, inca o data ne-ai dat o lectie de viata. Intr-un fel ma asteptam si asteptam sa abordezi subiectul asta. Si eu am citit Portretul lui Dorian Gray, pe cand avem 15 ani, stiu ca m-a miscat, m-a "urmarit" o buna bucata de vreme.
    Cand l-am vazut pe Michael pentru prima data eram un copil, 12-13 ani, m-am indragostit de el. Firesc. Dar am simtit ca este mult mai mult decat un artist frumos si talenat. M-am speriat si nu am stiut cum sa tratez subiectul. Apoi am intrat la liceu, nu am avut o "viata" usoara. Colegii s-au "prins" ca ma pot rani si ca pot suferi ingrozitor.... si o faceau.... de amuzament...din orice si pentru orice motiv. Nu puteam sa le-o intorc, nu vroiam. Intr-un moment de nebunie am inceract sa uit de Michael, am strans cam tot ce putea sa-mi aminteasca de el (mi-a ramas doar biografia si niste poze)si le-am dat. L-am inchis intr-un locusor al sufletului meu. Asa am facut si cu pozele si biografia pe care le-am inchis intr-un sertar. Nu ma "deranja", lumea nu-l mai "supara", deci se facuse liniste. Nimic sa-mi aminteasca ca exista. Pe cine pacaleam eu? Apoi a venit 25 iunie, dupa 14 ani, locusorul din sufletul meu a iesit la lumina. De atunci am trecut prin foarte multe stari: soc, revolta, disperare, depresie, frica si un mare sentiment de VINOVATIE.Vinovatie, pentru ca am stiut si am preferat sa ignor. Frica, pentru ca nu e prea comod sa-ti privesti in suflet, sa-ti infrunti demonii, temerile, indoielile. Acum incerc sa o iau "step by step", sa-mi infrunt "partile intunecate" si apoi sa incerc sa privesc in jur.
    Eu nu cred ca D-zeu a creat un om ca Michael, ni l-a dat si apoi l-a luat fara un anumit scop. Ne-a lasat un ragaz, sa ne trezim si apoi cand vom fi pregatiti il vom avea din nou. Asta este convingerea mea si n-as sti sa va spun de ce. Pur si simplu al saselea simt.

    RăspundețiȘtergere
  59. Val:
    Doamne ajuta ca sunteti teferi si nevatamati si tu si copilasul tau!
    Bine ai revenit!

    Applehead si O:

    Banuiesc ca voi va referiti la balonul pe care-l vedeti deasupra cimitirului si probabil ca a fost unul si la Staples Center. Si mie mi-a atras atentia la inceput, dar am cercetat mai in amanunt si am ajuns la concluzia ca sunt baloane de iluminat gigant, umplute cu heliu.
    Se folosesc la diferite ceremonii care se desfasoara in aer liber, asta ca sa nu mai fie nevoie sa se traga cabluri de alimentare pentru curent, necesare iluminatului.
    Ca poate in cazul de fata mai pot avea si o alta semnificatie, nu contest. Orice este posibil si nu ma mai mira nimic.

    RăspundețiȘtergere
  60. buna, vreau sa va multumesc pentru acest blog,chiar este o raza de lumina dupa tot ce s-a intamplat in ultima vreme. Este foarte dureros tot ce s-a intamplat cu MJ si imi doresc atat de mult sa fie in viata. Vreau sa le multumesc si celor ce posteaza comentarii si pentru faptul ca-l iubiti pe Michael. Cel mai mult trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a trimis un inger pe pamant. Doamne cat de bine ar fi sa fie in viata.

    Diana Elena

    RăspundețiȘtergere
  61. pt Diana: merci ca in sfarsit cineva a bagat de seama acel " mic " detaliu de la inmormantare. ideea nu e a mea. am gasit-o pe un site. chiar se vede ca nu e acelasi loc. mai mult daca te uiti cu atentie la momentul in care ajunge Tatiana la inmormantare o sa observi cum copacul de langa cosurile de gunoi si M.Culkin apar si dispar de vreo 2 ori in vreo 20 de secunde. eu personal nu gasesc o explicatie. poate imi dati voi solutia. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  62. ADRIANA

    Nu fi atat de aspra cu tine !
    Invinge-ti "frica" si priveste dincolo de "demonii,temerile si indoielile" care te sperie... dincolo de ele te asteapta ADEVARUL,dincolo de ele se afla sufletul tau frumos... dincolo de ele...iti va placea foarte mult ceea ce vei descoperi...sufletul tau.Sufletul tau nu s-a lasat pacalit atunci cand nu a mai zarit fotografiile si alte lucruri care iti aminteau de Michael...Sufletul tau l-a pastrat acolo...l-a inchis si l-a aparat mult mai bine decat putea sa o faca acel sertar... Sufletul tau nu l-a uitat niciodata... Altfel tu nu ai mai fi simtit ceea ce ai simtit odata cu acea zi de 25 iunie...Daca ai trecut prin toate acele stari ,este doar pentru ca tu,in sufletul tau,ai pastrat in siguranta acel ceva care te-a facut sa te sperii,acel ceva "mult mai mult decat un artist frumos si talentat"... Sentimentul de vinovatie...??? Alunga-l ! Chiar nu ai de ce sa te simti vinovata...Crede-ma !
    Fotografiile si tot ce pastram pe langa noi ...sunt prostioare cu care ne place sa ne inconjuram... cu care ne pacalim...Tot ce este adevarat si de valoare... pastram in suflet...si tu asa ai facut...
    Si crede-ma ca nu-ti spun toate astea doar ca sa te incurajez,sunt eu,Florenta...iti spun exact ceea ce am gandit si am simtit citind randurile tale...
    Ridica-ti privirea si trimite-i un zambet...se va bucura si iti va zambi...tie si sufletului tau frumos...

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  64. APPLEHEAD

    Ti-am ramas datoare si nu imi place deloc...dar trebuie sa recunosc,te-am judecat gresit.Nu din vina ta...toate acele link-uri,tot acel amalgam de cifre si litere...ma oboseau si...am dat o prea mica atentie celor spuse de tine...Personal nu agreez link-urile,folosesc mai degraba tag-uri,nu dau niciodata gres si sunt mai putin obositoare...cred ca nu sunt singura,deoarece mai era cineva care spunea zilele trecute cam acelasi lucru...Nu incerc nicidecum sa sugerez ca ar trebui sa schimbi ceva...scrie-ne in continuare asa cum simti tu,exact ceea ce vrei sa ne transmiti,fii asa cum esti...incerc doar sa-ti explic,fara a-mi cauta scuze,ce m-a impiedicat pe mine sa inteleg cu adevarat,comentariile tale...Nu am nimic impotriva cifrelor,in afara serviciului,am cateva activitati care presupun cifre,foarte multe cifre,si imi plac foarte mult,dar daca in viata de zi cu zi cifrele imi sunt prietene...cand le vad in texte scrise...se transforma in ...pitici amenintatori ...
    Prea mult despre mine,incercam sa fac o introducere la cele ce vreau sa-ti spun:ultimele tale comentarii,continand mai putine link-uri si mai multe cuvinte,mi-au permis sa citesc cu atentie...m-am intors si la paginile anterioare...am crezut ca am omis ceva...NU,sigur NU eu ti-am reprosat ca te-ai intors,eu doar am afirmat ca sub numele de acum,esti de fapt tu...altcineva ti-a facut acel repros,ne-ai incurcat,daca vrei,cauta ca si mine in urma ,vei gasi si singura...Incearca sa recitesti fara resentimente ceea ce am scris...uneori am fost mai aspra...dar nu am jignit niciodata...doar ca adevarul doare uneori...insa oricat de tare ar durea...el nu ucide...daca ai puterea sa-l privesti in fata,chiar si atunci cand aduce lacrimi in ochi,adevarul doare... dar vindeca...Adevarul repara nedreptati...repara greseli...adevarul ar putea sa schimbe lumea in bine...asa cum iti doresti si tu si cum ne dorim cu totii...
    Stiu exact ce am afirmat,stiu exact ce am spus,si nu retrag nimic...Cred cu tarie in tot ce am scris pana in acest moment,convingerile mele sunt aceleasi,nimic nu s-a schimbat.
    DAR : Recunosc ca,la randul meu "te-am privit si nu te-am vazut"...recunosc,am vazut in tine o persoana razgaiata,dornica de atentie...nu caut scuze...iti spun cinstit si deschis ca imi pare rau...cred ca in realitate,asa cum te vad eu acum,indiferent de varsta pe care o ai,esti doar un copil nevinovat...Dumnezeule,sper din tot sufletul sa nu o iei ca pe o jignire...nu pentru ca nu ai avea capacitatea de a intelege corect,doar ca aversiunea pe care o ai fata de mine,te-ar putea determina sa cauti alta interpretare cuvintelor mele...
    Nu te judec si nu te acuz de nimic,crede-ma,ma judec pe mine ca nu te-am inteles...Am gresit,te rog sa ma ierti...Promit ca imi voi da silinta sa vad dincolo de cifre si litere...Promit ca atunci cand voi citi cele scrise de tine,nu voi mai uita ca vorbele tale pornesc dintr-un suflet de copil...un suflet pe care tu ni l-ai deschis aici...iar eu nu am stiut sa vad...Si iata,si eu trebuie sa privesc in fata un adevar care doare...

    RăspundețiȘtergere
  65. Am zis ca numai voi citi si nu am sa mai scriu pe acest blog, dar Mihai nu prea ma lasi sa stau deoparte caci iarasi ai reusit sa ajungi la inima mea cu ceea ce scrii, e minunat si o noua lectie de viata marca Michael Jackson.
    Val ma bucur ca esti teafara, dumnezeu sa te ajute si de acum inainte.Pentru cele care li se pare ca la repetii Michael ar avea alta voce decit cea pe care io stim cu totii , incercati sa gasiti melodii cu el interpretate acapella, atunci o descoperiti si un altfel de Michael, o voce clara sonora si uneori dura si totusi superba.
    PS watawalu ai intrebat cumva la Mall - Cinema City sin cind vor incepe sa vinda bilete ? Poate poti sa-mi spui si mie. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  66. fetelor, Diana si Florenta, ma bucur enorm ca mesajul pe care a dorit Mihai sa l transmita a ajuns atat de repede la voi, si nu numai...cred ca toti l am resimtit si sper sa l si punem in aplicare la fel de repede pe cat ati facut o voi, si a intrat in sufletele voastre...vedeti..despre asta e vorba, despre intelegerea celuilalt in toate sensurile, de recunoastere a calitatilor celuilalt, de acceptare a adevarului...si nu in ultimul rand de iertare! ar mai fi multe, dar e bine ca le descoperim pe rand.
    Va pup dulce si va doresc o saptamana plina de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna prietenii mei dragi,acum m-am intors de la job,si am vazut ce mi-ati scris.
    In urma catorva observatii pe care mi le-ati facut unii dintre voi, m-am hotart sa nu mai fiu asa "agresiva" cu comentariile si parerile mele despre ceea ce se intampla cu Mj.recunosc ca am exagerat uneori,in timp mi-am dat seama ca am gresit fata de voi.
    Am realizat ca nu toti suntem la fel si ca fiecare avem pareri diferite .Am incercat sa ma impun cu niste fapte in care cred, si asta nu e bine.
    Ceea ce v-am spus pana acum sunt parerile mele si de aceea voi nu sunteti obligati sa le acceptati.
    As mai dori sa-mi cer scuze si fata de FLORENTA,fiinca zilele trecute am vorbit urat.Eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni, si de accea in cer mii de scuze fata de ea.
    As dori sa va interb ,care dintre voi a-ti intart pe site-ul www.thisisit-movie.com si cati dintre voi v-ati inscris acolo?
    Mie mi sa cerut sa atasez o poza cu mine si sa specific piesa preferata din repertoriul lui Mike.
    Piesa mea preferata e BLOOD ON THE DANCE FLOOR,dar normal ca de placut imi plac toate,nu este nici una care sa nu fie super faina.
    Sincer mai rar asa ceva,la un artist ,sa aiba toate piesle de nr.1.
    Dupa ce am atasat poza si melodia mi sa spus ca va face parte din posterul sau cum vreti voi sa-i ziceti la imaginea aia in care e Mj cu mainile in sus.
    Raspunsul (daca poza mea va face parte sau nu din colaj )il voi afla pe data 22 octombrie ,cand voi intra pe site .
    Sa va spun drept eu nu prea mai am rabdare pana la premiera,stau ca pe ace.Stiu ca ar trebui sa am rabdare m,asa cum zice Mj,cu rabdarea si calmul faci multe,dar ce sa fac asa sunt eu.
    Sa va spun sincer nu stiu daca odata cu vedereea filmului o sa primim toate raspunsurile la tot ce sa intamplat pana acum.Asta fiinca totul s-ar termina prea repede si eu cred ca treabae mai complicata.Banuiesc ca tot haosul asta a fost planificat de mult si tare mi-as dori sa le vad fetele dusmanilor lui Mj cand vor afla ca el traieste si ca s-au facut de ras in toti acesti ani,in care l-au denigrat si numit in fel si chip.
    Diane Diamond nici acum nu se lasa,il denigreaza in continuare pe Mj,pe postul E!ONLINE si pe un blog numit The daily beast.Nici nu vreau sa va spun ce zice de Mj.Tipa asta pur si simplu nu se lasa,il urmareste pe Mj de cel putin 13 ani,va dati seama?????
    Ce i-as face eu daca as prindeo nu cred ca vreti sa stiti,LOL.
    Va pup pe toti,pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  68. Dragii nostri,
    Incep prin a va spune ca de data aceasta nu postez doar ideile, intrebarile sau concluziile mele, ci pentru a veni in sprijinul maximei „unde-s multi, puterea creste”, am format, impreuna cu Maria si Watawalu, un grup de lucru, sau mai precis o mini-asociatie de detectivi visatori, totodata si realisti, menita sa aduca mai multa lumina in acest caz si sa redea speranta, pe care unii dintre dumneavoastra ati cam uitat-o la intrare.
    Dupa o mess-conferinta, am stabilit ca azi (speram sa avem „una pe zi” de Matty ) sa va aducem pe tapet, un episod care noua ni s-a parut relevant in teoria ce sustine ca Michael si-ar fi premeditat, de cativa ani buni, „disparitia” din scena vietii.
    Va mai amintiti ca ati vazut publicate, pe celebrul site TMZ, fotografiile facute de politia din Santa Barbara, in cadrul raidului efectuat la Neverland in anul 2005. Printre acestea, descoperim o scrisoare adresata lui Michael de catre cineva din Center of Regenerative Medicine, datata 21 iulie 2002. Ea suna cam asa (comentariile dintre paranteze sunt ale noastre):
    Draga MJ,
    Buna si ce mai faci,
    Nu sunt sigur ca ai primit pachetul, insa ti-l mai trimit odata. (Nu era mai simplu sa se intereseze daca l-a primit si sa nu mai faca efortul de a-l retrimite?!)
    Este un program de 5-7 zile care-ti va oferi solutia. (Aceasta fraza iese in evidenta datorita caracterelor boldate, ceea ce indica o importanta deosebita a acesteia)
    Buprinex este un posibil narcotic. (Buprinex=analgezic, opus opiumului, cu efecte mai bune si de mai luga durata ca ale morfinei)
    Ti-am vorbit despre el saptamana trecuta.
    Este asemanator cu „D” (si aici litera e boldata, si putem intui ca este vorba despre Demerol),
    insa mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  69. - Partea a II-a

    Am totul pregatit.
    This is it. (boldat si netradus, deoarece seamana foarte bine cu ceva, oare, cu ce?!).
    Fa-o inainte sa incepi al doilea capitol. (un medic te indeamna s-o faci sau pur si simplu sa incepi tratamentul sau sa iei pastilele? Si la ce capitol se refera ).
    Esti cel mai bun, esti un simbol (cuvantul folosit este ICON, boldat, care are mai multe semnificatii, de la cea tradusa de mine, emblema, pana la un simbol grafic folosit chiar pe desktopurile computerelor si/sau pictura de natura religioasa) si menirea ta este sa fii in topuri (iar aici se folosesc majuscule boldate si iar cuvantul are mai multe semnificatii: sa fii cel mai bun- adj- sau ca subst – sa te afli in cel mai inalt punct sau pozitie).
    U aint seen Nothin yet. (Bun, nu am mai tradus pentru ca isi pierdea din farmec. Totul boldat, asadar, foarte important, intre ghilimele ceea ce denota ca s-a vrut a-l cita pe Michael care a rostit-o pe data de 24 mai 2000, la festivitatea inmanarii premiului „artistul mileniului”. Un element care ne-a mai dat de gandit este faptul ca nici un reprezentant al vreunei institutii serioase, care isi prezinta produsul, nu ar fi folosit forma -juvenila, prescurtata – a cuvantului you. Mai punem la socoteala si faptul ca litera U reprezinta simbolul uracilului-pirimidină care reprezintă una dintre cele patru baze care codează informația genetică în lanțul de polinucleotide al ARN, dar nu-l regasim in ADN.)
    S-o facem cat mai repede cu putinta (mai sa fie, oare ce era atat de urgent?!),
    citeste ce-am atasat si suna-ma. (bineinteles ca lipseste cu desavarsire ce i s-a atasat).
    Acesta este textul scrisorii. De remarcat ar fi si sigla institutiei Center of Regenerative Medicine. Un inger cu aripile larg deschise. Un laitmotiv in viata scenica al lui Michael: „You are not alone”, „Will you be there” si desigur, de nenumarate ori se face referire la el in textele cantecelor sale.
    Acestea fiind zise, concluzia nu o tragem noi acum, ci va oferim libertatea de a medita asupra lor, iar daca o raza de speranta infloreste in inima tuturor, munca si zbaterea noastra nu a fost zadarnica. Iata si linkul unde veti vedea, in facsimil, scrisoarea pe care am analizat-o mai sus:
    http://photos.tmz.com/galleries/michael_jackson_drug_pictures#46665

    Multumim.
    Maria, Watawalu si subsemnata.

    RăspundețiȘtergere
  70. EU MOR!!! Te rog frumos, prestimabile Mihai! Creeaza iarasi ceva frumos care sa ne ajute.. iti spun imediat dece mor!

    Vad muulte persoane care plang pt Michael si cauta informatii... ii inteleg complet, dar in acelasi timp fac ceva ca sa se schimbe?.. Acum cateva zile aveam impresia ca totul va fi bine peste cativa ani...cand va trece Michael-mania si oamenii vor invata de la el, din melodiile lui. dar nu!

    Am urmarit pe mtv cand kenny ortega povestea ..ca MICHAEL II ZICA "am scris melodiile heal the wrold, earth song, etc..acum mai bine de 10 ani..si uite cum sunt oamenii, plantena..DACA NU FAC CEVA, IN URMATORII 4 PANA la 6 ANI UN DEZASTRU VA FI INEVITABIL"

    tin sa zic ca am 16 ani si mi se rupe inima cand vad omaenii ignoranti ca isi bat joc de animale, de natura...de oamaeni. Macar noi fanii sa ne schimbam.. asa ca ajuta-ne tu

    D. I.

    RăspundețiȘtergere
  71. si eu am vazut scrisoarea de ceva vreme si mi a atras atentia in mod deosebit acel "THIS IS IT", iar apoi si cel cu "another chapter"; chiar i am spus mamei mele care se afla langa mine atunci cand am descarcat poza ca ceva nu e OK cu scrisoarea aceea, dar ea m a descurajat zicandu mi ca ma duce mintea numai la prostii si probabil de aceea nu am zis nimic pe blog. imi place micul vostru grupa de lucru, va pup si spor la treaba (caci pe mine ma incanta faptul ca nu sunt singura care "visez" si la propriu si la figurat sincer, ca MJ is ALIVE.

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna seara domnule Mihai si tuturor celorlalti care ati format aici o mica familie.Nu am mai scris de foarte mult timp(de pe la primele parti) dar asta nu inseamna ca nu va citesc comentariile in fiecare zi.
    M-am hotarat azi sa va scriu pentru ca noaptea trecuta a fost pentru prima data cand l-am visat pe Michael dupa moartea lui si vreau sa va impartasesc si voua....
    Am visat ca era seara si eu ma plimbam prin parcul din spatele blocului meu cand am vazut pe cineva plangand...m-am apropiat si ..m-am speriat foarte tare cand mi-am dat seama ca acea persoana era chiar Michael...ma uitam la el socata si el m-a intrebat ce s-a intamplat..atunci eu am spus ca nu se poate ca tu esti mort..si asa mai departe...si el a inceput sa planga si mai tare...atunci l-am intrebat de ce este asa de trist si mi-a spus ca nu stie cine e....mie nu imi venea sa cred si tot ii spuneam ..tu esti MICHAEL...esti MICHAEL JACKSON...o planeta intreaga te cunoaste si tu nu stii cine esti?...si ca sa il fac sa isi aminteasca am inceput sa fredonez melodia You are my life de pe albumul Invincible(nu stiu de ce tocmai aceasta melodie pt ca nu e foarte cunoscuta)....Dintr-o data el a inceput sa cante singur melodia ..si eu ma intrebam :dar cum este posibil ??....doar tu esti mort...esti mort....si m-am trezit....plangand...si asa am plans toata dimineata.....nu stiu de ce pentru ca singura data cand am plans a fost in ziua mortii pt ca mai apoi am preferat sa-mi amintesc de el zambind....
    Nu stiu daca visul acesta inseamna ceva...dar pe mine m-a impresionat foarte tare.....
    Va pup ..noapte buna

    RăspundețiȘtergere
  73. Florenţa, citind comentariul tău, am rămas „speechless” :) A fost raza de lumină care mi-a încălzit ultima zi din week-end. Iţi mulţumesc din suflet pentru acele cuvinte furmoase şi pentru ca mi-ai povestit cum ai ajuns „la mine acasă”, dacă pot să spun astfel.

    Dragii mei, vreau să vă spun ceva şi sper să citiţi cu atenţie ceea ce urmează – în special persoana care ieri a pus un comentariu pe care ştie că nu l-am validat.(Nu-i dau numele din respect şi pentru că nu doresc să o pun într-o lumină nefavorabilă.) Am încercat, prin tributul adus lui Michael Jackson – omul pentru care s-a inventat cuvântul „Megastar” – sa creez aici un loc luminos, decent şi cald, în care să fie omagiat omul, artistul, entertainer-ul sau cum mai vreţi voi să-i spuneţi – Regele Pop, Michael Jackson. Am încercat să arunc asupra lui o lumină în care nu fusese adus până acum. Am încercat să transform o bucăţică din spatiul virtual într-un loc de pelerinaj pentru cei care îl iubesc. Am încercat să-l descriu asa cum nu a mai fost descris şi am încercat să arăt lumii că el a fost, în realitate, la trilioane de ani-lumină distanţă de toate acuzele care i s-au adus. Am vrut să arăt că, într-o lume în care se caută scandalul cu orice preţ – şi dacă nu există, se inventează; ei bine, în această lume, a existat un om în care nu au încăput decât iubirea şi speranţa. Vă rog eu mult; nu pătaţi acest loc, prin neînţelegeri şi jigniri aduse unii altora. Am creat, noi toţi, împreună, aici, un altar pentru Michael Jackson. Haideţi să nu-l transformăm în exact ceea ce pe el îl întrista cel mai tare: într-un câmp de bătălie. În altă ordine de idei, pe acest blog, pe care mie îmi place să-l consider un altar, cuvântul „penibil” nu are ce căuta alături de numele lui Michael Jackson. Cei care au putut sa gândească asa ceva, privind repetiţiile din ‚This Is It”, nu numai că nu îl iubesc pe Michael, nu numai că nu îl cunosc, dar nici măcar nu l-au privit cu atenţie. V-aţi aşteptat ca la un concert susţinut după o pauză de câţiva ani buni, Michael să vină cu exact aceeaşi coregrafie?...V-aţi aşteptat ca, la repetiţii, să vedeţi spectacolul în forma lui finală?... Oameni buni, Michael avea tot timpul o cemară de filmat după el. Pentru că, şi atunci când se plimba prin curtea Neverland, medita la ceea ce avea de făcut. Îi venea în minte o schiţă de melodie – o înregistra. Îi venea o idee de pas deosebit – o înregistra. Iar seara, în studio, le analiza şi se gândea cum le putea dezvolta şi îmbunătăţi. Nu am nimic împotrivă să ne expunem suspiciunile, gândurile, frământările; dar aş vrea să o facem decent, fără a ne jigni unii pe alţii şi fără să ne ofuscăm, atunci când teoriile noastre sunt combătute. Aşa cum fiecare dintre noi avem dreptul să ne spunem părerea, la fel de bine fiecare dintre ceilalţi are dreptul să vină cu argumente contra şi nu avem de ce să ne supărăm. Oamenii inteligenţi, aşa cum eu cred că suntem cu toţii, au arme elegante pentru a-şi susţine punctele de vedere. Iar asta îi face să fie de admirat. Respectându-i pe ceilalţi, ne respectăm pe noi înşine. Pentru că, să nu uităm, ceea ce se vede în ochii celorlalţi este chiar „Omul din oglindă”.


    Vă mulţumesc mult, tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  74. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  75. Mihai, ai dreptate! Michael, prin cantecele lui ne invata cum sa fim mai darnici si iubitori ,actele caritabile faceau parte din viata lui, iar noi ar trebui sa-i urmam exemplul si sa continuam ceea ce a inceput el.Cu siguranta ar fi mandru de noi...de acolo de unde este.
    Peace

    Ema

    RăspundețiȘtergere
  76. Mihai, ai dreptate ! Nu pot sa cred ca cineva de pe acest site pe care tu-l gazduiesti a fost/ar fi fost in stare sa scrie cuvantul "penibil" alaturi de Michael ! Daca s-a referit la prestatia lui Michael din trailerul TII - Human Nature, eu nu am nici o indoiala ca acela a fost Michael ! Nu stiu de ce unii se mira ca parea foarte slab (de parca a fost vreodata altfel - cu exceptia perioadei HIStory - si in plus avea si 50 de ani); ca vocea nu-i suna bine, sau ca se misca prea feminin !? Eu cred ca pur si simplu, fiind o repetitie, pasii de dans erau facuti doar pentru a tine ritmul cu muzica (eu am cantat si stiu despre ce vorbesc). Am spus-o de multe ori ca eu am sperante ca este in viata, sunt o beliver/visatoare, insa de aici si pana la a vedea in toate numai dubluri/impostori, indicii, sensuri, e cale lunga.

    Dana_nicolle, foarte buna initiativa voastra! Sa fie o coincidenta formularea "this is it" ? N-ar fi prea multe, totusi ? :)

    RăspundețiȘtergere
  77. Mihai sunt de acord cu tine,de accea am decis si eu sa-mi schimb atitudinea si sa-mi cer scuze fata de cei care am gresit.
    Nu stiu la cine te referi cand spui ca a asociat cuvantul penibil cu Mj,dar daca nu vrei sa ne zici,ai tu motivele tale.
    Oricum si eu am scris pe data de 19 melodia Keep the faith a lui Mj,si nu a aparut decat partea 2.
    Cred ca a fost vina mea ,nu stiu ce am facut,dar cert e ca oboseala incepe sa-si spuna cuvantul la mine.Astazi seara v-am scris ceva despre Mj si pe cand mai aveam putin si terminam am inchis blogul fara sa vreau.Sunt asa suparata pe mine,sincer,acum ma simt prea obosita sa o mai iau de la capat,poate va scriu maine.
    Trebuie sa va marturisesc ca in ultimul timp ma simt tot mai slabita,cred ca isi face efectul noptile nedormite si gandurile in legatura cu Mike.
    Nu credeam ca poti plange atata pentu un om,si in acelasi timp sa pui atata suflet in cautarea unui lucru,ce crezi si speri sa fie adevarat.
    Stiu ca odihna e importanta,pentru a avea energie a doua zi,dar la mine nu mai e valabila de 3 luni chestia asta.Am un job destul de solicitant si cu toate astea nu prea mai pot dormi noaptea.Sper sa imi pot reveni in curand,poate cu un pic de pauza,rezolv problema asta.
    Va pup pe toti.
    DiAnA

    RăspundețiȘtergere
  78. http://www.youtube.com/watch?v=meFWN8tV17k

    C.

    RăspundețiȘtergere
  79. Salut!

    MJ=maestru deghizarilor

    http://www.youtube.com/watch?v=50NyChQjYeU

    G.

    RăspundețiȘtergere
  80. As vrea sa va impartasesc o experienta pe care am trait-o ieri. Mi-am facut un obicei din a merge saptamanal in Herastrau, sa duc o floare, sa aprind o lumanare. Merg in cursul saptamanii cand nu e multa lume, multimea ma intimideaza. Am fost de 3 ori, ieri a fost a treia oara. Primele dati simteam o durere cumplita, ma bufnea plansul de indata ce intram pe alee. Nu puteam sa raman prea mult timp. Plecam mai bulversata decat veneam. Ma duceam sa-mi lamuresc niste sentimente, niste temeri, sa-l “vad” pe Mike. De cate ori m-am dus era cineva pe alee, chiar mai multe persoane, ce sa mai vorbim langa placa memoriala. Ieri a fost diferit, aleea era pustie, pustie de la un capat la altul. O liniste de mormant. Nici macar langa monument nu era nimeni, nicio lumanare, semn ca nu trecuse nimeni toata ziua. Am trait un sentiment ciudat: “nu sunt unde trebuie si nu este aici ceea ce caut eu, Mike nu este aici”. Sunt constienta ca nu e acolo, dar ce a fost trairea asta? Ceva din fiinta mea imi spunea ca Mike va reveni, asa cum am mai spus-o si cred cu tarie, “D-zeu nu l-a creat pe Mike si nu l-a luat fara un scop anume”. Am plecat plina de speranta, cu un sentiment de impacare si bucurie. Am descoperit ceva, dar inca nu stiu ce. Ce inseamna ce am simtit eu? Stie cineva? Experienta asta vine dupa ce tot week-end-ul mi-am facut procese de constiinta ca l-am uitat, ca am ignorat ceea ce m-a “invatat” el, iar apoi am citit ce a postat Mihai, despre omul din oglinda, si in final…. experienta de pe alee. Sunt intr-o “ceata”………
    Eu cred ca nimic pe lumea asta nu este intamplator. Oare a fost o simpla intamplare ca, navigand pe net din dorinta de a-mi alina suferinta, am descoperit blog-ul asta si asta tocmai inainte ca Mihai sa publice cartea? Oare a fost pura intamplare ca am citit luni postul lui Mihai despre “omul din oglinda”? Oare sentimenul de liniste si impacare care m-a cuprins dupa vizita din Herastrau, vizita pe care am facut-o imediat dupa ce am citit, desi avem dubii, daca sa ma duc sau sa aman pentru alta zi, a fost tot o intamplare?

    PS Va multumesc ca existati si ca am cu cine sa-mi impartasesc trairile(ca altfel o luam razna). Va iubesc si va imbratisez. Am constatat ca nu ne mai imbratisam, abia daca ne mai atingem. Ne e frica, ne e jena. Eu nu faceam asta foarte des, acum nu o mai fac aproape deloc, m-am inchis de tot. Habar n-avem ce pierdem. O imbratisare sincera face cat o mie de vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  81. Adriana,
    "You are not alone"..whatever happens don't let go of his hand..He will be there for you anytime..You know he loves you from the bottom of his heart..Keep the faith!
    Cuvintele astea le am mereu in suflet si ma incalzesc, doar asa pot sa merg mai departe!
    God bless you!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  82. Mihai ,eu cred k lumea a cerut prea mult de la el si inca cere. Erau niste repetitii,atat...Pacat k unii oameni nu se gandesc k a facut o pauza de 8 ani(daca gresesc sa ma corectezi ..........corectati:P),k avea 50 de ani,k a trecut prin atatea probleme . Ma gandeam intr o zii,de ce oare nu a mai cantat din 2001(sa ma corectati ...again:P)? Pai a fost si procesul ala, dar mai cred k a simtit nevoia sa faca pauza, sa stea pe loc si sa se uite la ce a realizat.Au aparut copiii si a vrut sa traiasca prin ei pur si simplu.A avut microfonul ala in mana de la 5 ani .....Pot sa spun k inainte de a l place ,il respect pt munca lui,pt sufletul lui atit de bun,pt k nu s a oprit sa iubeasca aproapele chiar daca a fost dezbracat de politie si a trecut prin procesul ala nenorocit.Numai bine tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  83. Dragii mei, scuzati-ma ca indraznesc, dar am o mare rugaminte la voi. Nu stiu cum sa incep ca sa nu par nesimtita. Ieri am citit editia speciala din Jurnalul National (sa o cititi, este scris foarte frumos, cu dragoste si apreciere, cred ca ziarista este fan Michael)si am avut marea bucurie sa gasesc cateva traduceri la versurile unor piese ale lui Michael. Eu nu inteleg foarte bine engleza, sunt profesoara de franceza, am invatat cat de cat de la televizor dar nu inteleg tot. Si atunci m-am gandit sa va rog pe voi, cei care stiti mai bine engleza, sa incercati sa traduceti cateva versuri din piesele-mesaj si pentru noi, cei mai inapoiati( sau oi fi numai eu asa?).Imi doresc foarte mult sa inteleg exact ce vrea sa spuna dar dictionarul nu ma ajuta prea mult. Va multumesc, chiar daca nu o veti face, numai pentru ca m-ati ascultat si sper sa nu ma considerati prea indrazneata. Amy

    RăspundețiȘtergere
  84. Florenta iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Cand am scris randurile alea mi-am privit in suflet si asta am vazut. Se pare ca am ramas un copil. Nu stiu daca ar trebui sa ma bucure sau sa ma intristeze. Chiar as vrea sa cred ca am un suflet frumos. Eu prefer sa spun ca este un suflet cu lumini si umbre, cu creste si abisuri, cu stari de extraz si stari de agonie. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  85. Multumesc K.

    God bless you, too!

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna. Este prima data cand scriu , dar va "urmaresc" de ceva vreme si vreau sa va marturisesc faptul ca am devenit "dependenta " de acest "blog-drog" cum il numea cineva intr-un comentariu.
    Felicitari Mihai pentru postarile tale, pentru carte si pentru ca ai creat un loc unde au acces doar cei care il respecta pe Michael.
    Felicitari tuturor celor care au comentat pe acest blog fie ei "realisti" sau "visatori".
    Poate vi se va parea ciudat dar...eu nu stiu unde sa ma incadrez.... Sper din toata inima si ma rog sa mai fie printre noi...sau daca nu, cei vinovati sa plateasca.
    Am plans de atatea ori citind comentariile voastre si ma intriga mult visele unora,dar este bine aici la voi, sufletul meu isi gaseste oarecum alinare.
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
  87. Mihai, daca imi permiti as vreau sa-ti pun o intrebare, ce parere ai despre aceste speculatii, "coincidente", despre inmormantare, despre "magia" din jurul "This is it" ? Stiu ca ai spus, la un anumit moment, ca nu ai putut sa urmaresti inmormatarea, dar ,poate, citind ce s-a scris pe aici ti-ai format o parere. Nu-mi amintesc sa fi citit vreun comentariu de-al tau legat de "subiectele fierbinti". Daca nu vrei sa faci vreun comentariu, e OK, te inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  88. Val,ma bucur mult ca sunteti bine amandoi.Dumnezeu si ingerul pazitor sa va ocroteasca!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  89. Pentru AMY si pt cei care nu se descurca in engleze,urmariti link-ul unde aveti versurile de la piesele lui Michael.O parte din ele sunt traduse in romana
    http://www.versuri.ro/artists/gke_michael+jackson+lyrics.html

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  90. PT WATAWALU: Ce ai vrut sa spui pentru cei din Iasi?Era o intrebare? Pt ca eu chiar astazi am fost la Cinema City Iasi si nimeni nu a stiu sa imi spuna nimic concret.Nu vreau sa cred ca am dat peste persoane incompetente, dar raspunsul lor a fost ca nici nu stiu sigur daca filmul va rula, pt ca nu au primit nici o notificare de nicaieri.Acum eu vin cu o mare rugaminte pt toti, daca aflati cu certitudine detalii despre cand,unde,cum sa anuntati si pe ceilalti.Eu una chiar daca nu scriu prea des sunt mereu prezenta pe acest blog.Stiu doar ca sunt multe persoane care vor sa vada filmul in Iasi, si sa nu mai vorbesc de multitudinea de studenti din afara Iasului care vor fi in octombrie aici!
    Cu multa dragoste si respect pt toti,
    IrinaR.

    RăspundețiȘtergere
  91. Tot pt AMY inca un site cu traducere in romana

    http://anything.forumcreativ.ro/michael-jackson-f68/michael-jackson-versuri-romana-t1207.htm

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  92. Draga Ami... Poti cauta pe www.versuri.ro undeva in dreapta scri melodia si intre paranteze scri romana adica cam asa "michael jackson-you are not alone (romana" ..si vei gasi :P

    D.I.

    RăspundețiȘtergere
  93. VAL
    Te rog sa ma ierti,mintea mea a fost in alta parte,am omis sa iti spun cat de mult ma bucur ca sunteti bine si cat de rau imi pare ca a trebuit sa treci prin asa ceva,numai tu stii ce-o fi fost in sufletul tau in acele momente...si cred ca inca nu ti-ai revenit...dar vei fi bine...Cineva va iubeste foarte mult,undeva in viata ta cred ca ai facut un lucru minunat...sau urmeaza sa-l faci...poate nici nu-ti dai seama cand...Un lucru e sigur,Dumnezeu te iubeste si v-a aparat pe tine si copilul tau...Sa fiti sanatosi si fericiti si sa uitati cat mai repede aceasta sperietura...

    RăspundețiȘtergere
  94. VIOLETA
    Tot ce doresti sa stii despre biletele la "This Is It",gasesti pe site-ul movieplex.ro
    Deocamdata nu se spune mai mult decat ca se vor pune in vanzare din 27 septembrie,nu se stie care va fi pretul...dar urmareste acest site in fiecare zi,acolo va aparea tot ce ne intereseaza...Tot acolo se vor putea face si rezervari online

    RăspundețiȘtergere
  95. IOANA
    Bine ai venit printre noi!
    Si daca te simti bine aici,si daca ai simtit asa,citind comentariile noastre,permite-mi sa-ti spun ca te incadrezi in randul celor care il iubesc pe Michael Jackson,numai asta conteaza...
    Visatori sau realisti,suntem fiecare dintre noi in viata de zi cu zi,dar aici suntem toti ca unul...oameni care il iubesc pe Michael Jackson
    Fii binevenita !

    RăspundețiȘtergere
  96. AMY
    Vom incerca sa o facem,spune-ne insa la ce cantece te referi...O parte dintre ele le-ai gasit deja in "Jurnalul...",nu sunt ele traduse chiar 100% corect,dar probabil ca nici noi nu vom reusi mai bine de atat...Stii ca nici din franceza nu poti si sa traduci cuvant cu cuvant si totodata sa pastrezi si mesajul exact,dar vom incerca...
    Insa trebuie sa faci si tu ceva pentru noi...: sa nu te mai descrii in acele cuvinte...fii mai blanda cu tine...
    Si iti mai spun ceva ,iar daca stii deja nu mi-o lua in nume de rau:Michael a cantat si in limba franceza..."Je Ne Veux Pas Mourir Notre Amour"(o varianta la "I Just Can't Stop Loving You"...tot in duet cu Siedah Garrett)

    RăspundețiȘtergere
  97. Pt Amy
    http://www.versuri.ro/artist/gke_michael+jackson.html
    Vei gasi aici majoritatea pieselor traduse in romana.:)

    RăspundețiȘtergere
  98. Nu credeti ca lumea incepe sa se schimbe?Fiind in fata unor persoane si avand ceva influenta asupra lor am intrebat daca le place Michael Jackson.Am vazut ca se uitau cam ciudat la mine,mai zambind,pana cand le-am spus ca mie imi place foarte mult Michael.Stiti ce a urmat:si mie,si mie,si mie...Cred ca asta se intampla peste tot si ma bucura.Sa ne amintim luna iulie;daca era difuzata cate o melodie,aparea zilnic o stire stupida care-i innebunea pe bietii lui fani;cred ca in virtutea inertiei continuau sa loveasca in el.Si acum?Ieri am urmarit aproape trei ore muzica lui la TV;nu mai vad si nu mai aud nici o 'stire';zilnic mai apare cate o vedeta care-si aduce aminte ce genial era,chiar erau prieteni si scotocesc in memorie dupa o intamplare cu el.Intram in normalitate.Am castigat maratonul adevarului.Nu cred in teoria inscenarii pentru ca nu cred ca se putea realiza practic,dar ideea imi place foarte mult.Va ginditi ce impact ar avea asupra oamenilor?Cred ca pana la schimbare e un drum lung,iar un prim lucru foarte greu e ca omul sa accepte macar sa se uite in oglinda.Sunt multi care nu ar face asta deoarece sunt prea multumiti sau prea ingroziti de ce ar vedea .Poate pe un om ca Michael l-ar asculta.De asta imi place ideea intoarcerii lui,mai putem spera.Pentru cei care l-ar acuza:daca e unic si genial acum,de ce nu ar fi si cand e in viata?Camelia
    Pt Amy:te-as ajuta cu drag,dar si eu ma straduiesc la fel cu engleza.
    Ioana,bun venit in familia noastra!

    RăspundețiȘtergere
  99. Va multumesc foarte mult pentru indrumari, Alina si D.I., o sa caut acolo unde mi-ati spus.
    Pt. Florenta: stiu ca este foarte greu sa traduci versuri si sa mai aiba intelesul initial. O sa incerc sa ma descurc cu linkurile date de fete. In privinta parerii despre mine, nu stiu daca voi mai putea sa mi-o schimb la varsta asta. Niciodata nu am avut o incredere prea mare in fortele proprii, in ultimul timp nu prea am interactionat cu oameni din afara familiei, am devenit cam asociala. Iti multumesc pentru cuvintele bune, dar imi mai trebuie ceva timp sa ma schimb.Amy

    RăspundețiȘtergere
  100. amy bun venit. si eu sunt profesoara de limba franceza. melodia lui michael in franceza se numeste: JE NE VEUX PAS LA FIN DE NOUS. o gasesti pe youtube. am si versurile . daca vrei pot sa ti le dau.oricum e ceva sa-l auzi pe Michael cantand in franceza. si o face destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
  101. ascultati aici
    http://www.youtube.com/watch?v=aDW2QpGV29w
    eu stiu ca aici canta Janet dar asa suna ea live? ca nu am ascultat-o niciodata live.

    RăspundețiȘtergere
  102. Cineva de aici pomene de o lista cu cei care ii vroiau raul lui MJ. In lista se afla si acea Diane Diamond care tot il urmarea pe el inca de prin 1993 (nu sunt sigura).Oricum de multa vreme tot publica mizerii la adresa lui. Ca sa o oprim, pentru ca ea, chiar si ingropat nu il lasa in pace, ba mai mult a inceput sa se lege si de copii lui, mergeti pe link-ul de mai jos si semnati petitia "FIRE DIANE DIAMOND" :
    Online petition - Fire Diane Dimond

    Eu, COCO

    RăspundețiȘtergere
  103. AMY
    RALUCA are dreptate,asa se numeste melodia in franceza...Scuze,a fost fara intentie...m-am grabit...nici nu stiu de unde am scos asa o perla...imi pare rau...

    RăspundețiȘtergere
  104. Amy,Violeta,Camelia,Florenta,Danna-Nicolle va multumesc pentru cuvintele frumoase.Nu pot sa spun decat ca dragostea pentru Michael Jackson ne-a unit aici..in acest spatiu virtual.Va iubesc si va respect pe toti.Suntati minunati.Amy,eu am gasit melodii traduse pe Youtube de Healtheworldro si Burtlily. Val.

    RăspundețiȘtergere
  105. mi s au ciocnit iarasi neuronii si toata ziulica mi s a invartit in cap aceasta idee...sa zicem ca Mj e mort (doar sa zicem :))...si stim ca el avea o groaza de dubluri, impostori, fani care de a randul anilor si au dorit atat de mult sa semene cu el incat si au sacrificat propria viata pt a reusi acest lucru...intrebarea mea este urmatoarea...cum mai traiesc acesti oameni? adica vreau sa zic...daca iasa in oras lumea o sa i confunde cu adevaratul Michael Jackson, ce viata mai au acesti oameni? Poate o sa considerati ca nu e relevanta aceasta chestie, dar daca un astfel de impostor o sa strige in gura mare ca el este MJ va dati seama ce isterie in masa o sa produca? Daca noi , cei mai multi, ne contrazicem ca nu era adevaratul MJ in martie , ca el era...nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa.
    Si acum pt cei visatori...daca se intampla acest lucru si MJ chiar este in viata si iese el la un moment dat sa zica acest lucru o sa l mai creada cineva?

    RăspundețiȘtergere
  106. am uitat sa ma semnez...Catallina

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna seara,
    azi spre seara in metrou, o doamna frumos aranjata si imbracata, citea cartea lui Randy Tarabborelli... MJ Magie si nebunie.... trecuse de jumatate... mi-a venit sa-i spun: "Stiti, asta citesc si eu seara... dar de ce tocmai acum?!". Sunt uimita sa vad cum a reactionat lumea dupa 25 iunie...

    Doamnei din metrou, precum si voua tuturor, o secventa din Making off Stranger in Moscow!
    Love,
    Dana

    http://www.youtube.com/watch?v=vMcYrrudAT0&feature=PlayList&p=BCCA58110B32CC4A&index=50

    RăspundețiȘtergere
  108. Sunt de acord cu ce a spus Mihai si a spus/o atat de frumos ,,un altar pentru Michael,,.Asa trebuie sa fie acest loc,unde ne/am expus sufletul in ce/l priveste pe Michael.Sunt,au fost si vor fi destule mizerii in ziare despre viata lui.Undeva trebuie sa existe si un loc unde sufletul lui Michael sa nu mai fie lovit.As vrea sa fie aici acest loc! Nu m/am considerat niciodata un fan,nici macar nu/mi place cuvantul,nu mi se potriveste cred.Dar niciodata nu am incetat sa/i ascult muzica,chiar daca am renuntat sa mai citesc despre el in presa sau pe internet.L/am descoperit cand eram doar o adolescenta (acum mai bine de 25 de ani),dupa care cumva la fel ca poate multi altii, pierduta in valtoarea vietii,in alergarea zilnica,in stressul zilnic,l/am lasat undeva la pastrare.Muzica lui m/a urmarit insa prin viata si reusea de fiecare data sa ma faca sa ma opresc in loc si doar sa ascult cu mintea si cu sufletul.Simteam la fel ca in adolescenta, ca in spatele muzicii lui se afla un suflet frumos si bun.Mi/as fi dorit poate sa cunosc omul cu un astfel de suflet.Dar stiam ca asta nu se poate,ca e undeva acolo departe,dar e acolo.
    In 25 iunie vestea mortii m/a izbit ca un bumerang si ceva in interior s/a frant.De atunci am inceput sa caut raspunsuri si sa citesc ce n/am avut puterea sa citesc in toti anii ce au trecut.Si doare,pentru ca nu mi se pare drept.Dar cine sunt eu sa judec ceea ce Dumnezeu a sortit deja?!M/am intrebat de ce doare asa disparitia unui om pe care nu l/am cunoscut si care nici nu stia ca exist macar.Si cum pot sa ma simt legata sufleteste de cineva pe care nu l/am intalnit...Si am inteles atunci ca in toata viata mea muzica lui Michael m/a reinvatat sa/mi ascult sufletul pe care eu incercam sa/l ascund,m/a reinvatat ce inseamna sa visez.Uitasem sau nu mai vroiam sa fac asta nici macar atunci cand eram doar eu si omul din oglinda.Nu sunt o fire care sa socializez usor,poate din cauza timiditatii,poate pt ca nu ma simt in largul meu in lume ci doar cand sunt singura,si nu stiu daca voi avea puterea sa nu uit din nou,dar cel putin voi incerca!
    Iti multumesc Michael ca nu m/ai lasat sa uit ca am un suflet si ca m/ai reinvatat sa visez!As vrea sa auda asta de acolo din cer si sa ma ierte atunci cand nu mai am putere sa o fac.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  109. "If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with." Michael Jackson...Cata intelepciune in aceste vorbe..
    K.

    RăspundețiȘtergere
  110. "Let us dream of tomorrow where we can truly love from the soul, and know love as the ultimate truth at the heart of all creation." Mike.
    K.

    RăspundețiȘtergere
  111. dragele mele pretul pentru biletele la This Is It este de 30 de lei si vinzarea lor incepe de duminica 27 septembrie in toate orasele din tara care au cinemacity
    violeta

    RăspundețiȘtergere
  112. E o dimineata trista de toamna azi, desi e soare afara, eu nu ma mai pot bucura, cel putin nu azi, poate nici maine..si am 1000 de motive. Printre ele..mama mea e in spital, a fost internata ieri de urgenta cu o infectie serioasa la mana.. de la o banala batatura, si trimisa direct in operatie..Ma pregatesc sa plec in oras sa-mi iau baiatul de la scoala si sa-mi vad mama, muzica merge tare (asa imi place mie sa ma linistesc)..In boxe se aude Michael, evident..si chiar acum Morphine :(. Un gand infiorator ma fulgera pana pe sira spinarii..Oare piesa asta sa o fi facut special, drept indiciu..oare isi prevestea intr-un fel sfarsitul si vroia ca noi sa stim adevarul?! Nu stiu, sa nu ma judecati, dar eu nu vreau sa cred asta, desi de fiecare data cand o ascult ma incearca niste senzatii macabre..Eu sunt una din cei care spera ca el sa fie in viata, insa cuvintele piesei Morphine ma darama pur si simplu.."Demerol, demerol, oh my God, he's taking demerol.."
    Acum va las..
    God bless you all!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  113. Multe se vor invechi, multe se vor trece, dar incontestabil este faptul, ca pentru generatii la rand, muzica lui Michael Jackson va ramane masurariul valorilor general-umane. El ne face sa-i traim emotiile, apoi ne lasa tacuti si ganditori, reflectand asupra Frumosului, a Magiei. Ultimul meu gand, acum, este ca a plecat „magicianul”...urmeaza sa „discover the man you never knew”. I’m looking farword to descovering him!
    Fiind o visatoare, iti raspund, Camelia!
    Se pare ca mesajul scris de danna_nicolle, in 05 septembrie 2009 09:26 (unde vei gasi mai multe delalii ce si cum), a ramas necitit sau i s-a dat putina importanta, cand de fapt acolo era esenta. Michael nu e Joseph, el e JOE. Daca dai o cautare pe google : Michael Jackson death certificate, vei gasi stipulat, in certificatul care iti apare, numele : JOSEPH. Prin urmare, daca trebuie sa demonstreze cuiva ca este adevaratul Michael, este suficient sa-si arate buletinul, unde binenteles va scrie: MICHAEL JOE JACKSON.
    Sa aveti o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  114. Catallina, ca sa iti raspund la intrebarile tale, vreau doar sa iti povestesc ceva.Hoinarind pe internet am dat peste un site(nu stiu sa iti dau link pt ca a fost pur intamplator)unde am ramas socata.Era un grup de persoane care sustinea sus si tare ca l-au vazut pe Michael in persoana, dupa moartea sa.Erau atat de convinsi incat se si jurau si povesteau cum au si vorbit cu el.Se intelegeau de minune intre ei, dar partea amuzanta(pt mine)era faptul ca acele persoanele erau din zone diferite..Adica cineva l-a vazut in Dubai,altcineva in Mexic,cineva a vorbit cu el in Australia si tot asa..In viziunea lor Mike a facut inconjurul pamantului doar pt ca vroia intimitate si sa nu mai auda de concerte..Probabil ca au vorbit cu tot felul de sosii sau era doar imaginatia lor, ideea este ca inevitabil apar si astfel de situatii...Si oricat de mult mi-as dori sa cred ca Michael traieste, sincer nu pot avea nici o speranta ca vom afla acest lucru, ca el va aparea undeva,candva sa dea explicatiile mult dorite:).Astept totusi clipa cand insusi Michael ma va contrazice, pt ca imi place sa pastrez o farama de speranta.:)
    IrinaR.

    RăspundețiȘtergere
  115. Imi cer scuze, raspunsul era pentru Catallina.

    RăspundețiȘtergere
  116. STIE CINEVA DESPRE PUNEREA IN VANZARE A BILETELOR LA "THIS IS IT"?ORICUM DUMINICA PE 27 VOI DA O RAITA PE LA MALL-URI!AICI INTRU ZILNIC,CITESC TOT (STIU- EU NU PREA O FAC).CUM A SPUS MIHAI,E CA UN ALTAR,E O RAZA DE LUMINA PT SUFLETELE NOASTRE INTRISTATE!VA PUP PE TOTI SI VA DORESC O ZI BUNA!

    RăspundețiȘtergere
  117. am vazut si eu documentele din instanta unde scrie la adevaratul nume Michael Joe Jackson, intradevar asa este. Ma bucur enorm...deci pana la urma in opinia mea de visatoare eu cred ca aceste lucruri au fost facute cu un anumit scop!

    RăspundețiȘtergere
  118. Am observat ca aici s-a scris de multe ori JOE.Pe wikipedia am gasit JOSEPH . Eu stiam tot JOSEPH.S-a mai discutat aici despre asta,dar eu nu stiu care sunt regulile acolo.Camelia

    RăspundețiȘtergere
  119. K
    Linisteste-te !Mama ta va fi bine !
    Copilul tau nu trebuie sa te vada atat de dezamagita...totul o sa fie bine...
    Vom vorbi si despre "Morphine"...si despre tot ce vrei tu...dar dupa ce ne vei anunta ca esti bine...CU ADEVARAT BINE...
    Da-ne vesti bune !

    RăspundețiȘtergere
  120. IRINA
    Nu stiu daca e vorba de acelasi site,dar astfel de afirmatii eu am gasit pe "Michael Jackson Sightings" nu e nevoie de link,dai exact asa in bara Google,va aparea imediat...La acest site ma refeream recent,cand am spus ca daca ar fi sa-i credem,Michael a calatorit prin toata lumea in ultima vreme...

    RăspundețiȘtergere
  121. Pt K iti doresc numai zile frumoase,fara griji!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  122. doar uitati-va
    http://www.youtube.com/watch?v=dB_q7oC6X1g
    trist....la proces in 2005 in unele poze pur si simplu pare sfarsit. nu-mi pot imagina ce era in sufletul lui. era acolo fizic, dar e clar ca nu si cu sufletul. cat rau au putut sa-i faca......

    RăspundețiȘtergere
  123. Camelia,

    In pasapoartele pe care le-a detinut, al doilea prenume al lui Michael, este JOE. Asta denota ca in certificatul de nastere si mai mult ca sigur, in ID (identity card) este trecut tot JOE.
    In procesul din 2005, este citat ca Michael JOE Jackson(True Name).
    Iata si dovada:

    http://www.sbscpublicaccess.org/docs/ctdocs/042105crimcalamend.pdf

    Se stie inversunarea si patima lui Thomas Sneddon cu care si-a dorit sa-l distruga, asadar nu si-ar fi permis o asemena eroare copilareasca, citandu-l pe un alt nume.
    Alte exemple:
    Cartea de identitate (legitimatia) de la Mottown este emisa pe numele Michael JOE Jackson.
    In 1978, Jackson 5 transfera drepturile de autor pentru cantecele compuse pentru albumul Destiny catre Peacock Music Publishing Company, Michael aparand si semnand acest document oficial cu Michael JOE Jackson.
    In mai 2009, numele Michael JOE Jackson apare in tribunal, alaturi de Sony si altii intr-un litigiu privind drepturile de autor (copywrite-proprietate intelectuala).
    E drept ca dupa unele documente, ca testament si certificat de deces, Michael este trecut cu Joseph si nu Joe.
    Poate ca asa a vrut el, ca la o adica, sa fie usor demontate.
    Cine stie?! :))))

    RăspundețiȘtergere
  124. K imi pare sincer rau pentru mama ta, nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Te imbratisez si iti trimit dragostea mea. Citeam randurile tale si ma gandeam cu groaza, daca pe langa durerea pierderii lui Michael as mai primi si alte “lovituri”. Ii multumesc lui D-zeu ca ma pazeste. Nu mai asculta melodii atat de triste. Michael a insemnat in primul rand bucurie, dragoste, multa energie. Asa vreau sa mi-l amintesc. Nu am putut si nu am vrut sa ma uit la inmormatare. Pentru mine Michael nu este mort, este viu, este in sufletul meu. Am convingerea ca spiritul lui este printre noi, liber. Cand sunt trista incerc sa scormonesc dupa filmulete. Am vazut un filmulet cu Michael jucandu-se cu copii si cu Janet la Neverland. Pur si simplu era un copil, care se bucura din tot sufletul. M-am trezit zambit, chiar razand, plangeam de bucurie. Am simtit atata dragoste. Am vazut primul Craciun al lui Mike.La fel....
    Sigur ai auzit persoane care au pierdut pe cineva drag, spunand ca simt permanent persoana langa ele.
    Depinde de noi.

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  125. Imi amintesc cateva gesturi ale lui Michael care m-au impresionat.Poate veti gandi ca el a facut sau a spus lucruri mult mai importante.Stiu asta,dar eu sunt un om obisnuit si pentru mine conteaza si gesturile mici si frumoase care numai dintr-un suflet generos pot sa apara.
    WMA 2006 pe covorul rosu.Reporteri,fani,vedete...In toata agitatia am vazut cum Michael face un gest prin care ii intreaba pe fani daca vor autografe.Era dispus sa uite de drumul lui,de momentul lui pentru a se indrepta spre acei oameni care-l asteptau ca sa le arate ca sunt importanti,ca-i iubeste si ca sa le daruiasca ceva.
    2003,la aniv a 45 de ani,impreuna cu o multime de fani.La sfarsit se aduce un tort urias din care primeste o bucata pe care nici nu a terminat-o si nici nu a asezat-o discret la loc. El s-a gandit sa o imparta cu ceilalti,sa ofere si altora,un gest atat de simplu de grija fata de omul de alaturi,dar pe care-l vad tot mai rar.
    2001 NY.La finalul concertului stange mainile invitatilor,iar cand ajunge la Ray Charles am vazut cum ii mangaie obrazul.Pentru ca stia intotdeauna sa-si arate grija si dragostea fata de toti.
    Poate sunt lucruri marunte,dar mie imi plac.Un zambet,o vorba buna,o privire de incurajare ne fac viata mai frumoasa.Camelia

    RăspundețiȘtergere
  126. Mihai daca ai cumva cartea Dancing the dream in format electronic poti sa mi o trimiti si mie , te rog? am incercat sa o gasesc dar nicicum nu am reusit. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  127. Pt.K multa sanatate mamei tale si tie multa putere si nu uita ca cineva acolo sus te iubeste...Val.

    RăspundețiȘtergere
  128. Daca MICHAEL si-ar fi inscenat moartea, oare ar fi permis celor de la sony sa realizeze ei filmul????
    Gandul asta nu-mi da pace deloc si ma face sa cred ca din pacate nu mai este printre noi........si este ffff dureros....aproape ca nu este zi in care sa nu plang...LOVE YOU FOREVER MJ!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  129. Articolul despre Liz Taylor care vrea sa fie inmormantata alaturi de Michael,despre vitralii si despre acea liniste pe care a simtit-0 in mausoleu,ce mai m-a aruncat iar pe malul realistilor,tocmai cand pusesem mana pe tarmul visatorilor si a aparut si stirea despre melodia This Is It si albumul ce va fi lansat cu coloana sonora a filmului...dar ce m-a impresionat cel mai mult este fotografia trailerului Michael Jackson-This IS It-The King Of Pop de la min 1:38 unde Michael este asezat pe o platforma inclinata cu mainile stranse in jurul genunchilor.I se vad pantofii,bratarile,...ce sa mai spun ,sint in ceata totala.Val.

    RăspundețiȘtergere
  130. K, sa stii ca Dumnezeu este mare. Si eu am avut probleme cu mamica mea, ocazie cu care l-am redescoperit pe Dumnezeu(asta in toamna trecuta).
    Am facut si rugaciunea Sfintei Marta (daca o doresti sa imi zici si ti-o trimit pe email). Crede-ma ca totul va fi bine.:)
    Sa va zic ce mi s-a intamplat azi...
    Veneam de la o intalnire si colegul meu m-am lasat la gura de metrou de langa Herastrau.In acel moment, m-am gandit sa ma duc pe Aleea Michael Jackson.
    In drumul meu, m-am oprit la un targ de carte din parc. M-am uitat pe la standuri (tot timpul avandu-l in gand pe Michael), m-am oprit la unul dintre ele si o doamna scriitor mi-a intins un cos cu biletele. Am tras unul pe care scria: "Faima si defaimarea, pe amandoua ti le aduce lumea" (din cartea Proverbe si cugetari bengaleze, culese si traduse din bengali de Amita Bhose). Mi-au dat lacrimile dar m-am abtinut:)sa nu bazai.
    Am cumparat cartea scrisa de doamna scriitor iar dedicatia suna asa: "Oanei, dorindu-i sa traiasca intr-o lume mai frumoasa. Cu simpatie..."
    Apoi m-am dus pe alee cu gandul ca lumea a inceput, deja, sa fie mai frumoasa.

    P.S. Cartea se numeste Cum s-a facut de-am ramas fata batrana, Carmen Musat - Coman

    RăspundețiȘtergere
  131. Anonim:

    Nu mai plange si priveste partea plina a paharului. Ma omoara pesimismul asta...
    AEG a fost proprietarul imaginilor cu Michael la repetitii. Le-a vandut aceluia care a oferit mai mult. Ca intamplator, sau NU, se numeste Sony, e alta poveste.
    Poate ca acest fapt chiar a generat un plus de credibilitate asa zisului deces.
    Noi suntem intr-o sala, pe post de spectatori. In culise, n-avem voie sa intram.

    RăspundețiȘtergere
  132. Cititi si va minunati si nu va pierdeti speranta:

    ON THE IMPORTANCE OF DISAPPEARING:

    Jackson: Yeah, I would like to some kind of way to disappear where people don't see me anymore at some--at some point, and just do my things for children but not be visual. To disappear is very important.


    http://www.etonline.com/news/2009/09/78964/index.html

    Iarina

    RăspundețiȘtergere
  133. http://www.youtube.com/watch?v=bk9rJxZ4px8&feature=fvw


    Este prima oara cand postez un link...dar acest colaj de fotografii si filmulete cu Michael este minunat.
    Un sfat...daca il veti viziona ,v-as recomanda sa aveti niste servetele pe langa voi.Pur si simplu pozele sunt asezate atat de bine,plus ca majoritatea,eu una chiar nu le stiam.

    P.S. va rog, nu ma injurati...nu am intentia sa va fac sa plangeti,dar merita vazut.OF course,this is only my opinion.

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  134. http://www.youtube.com/watch?v=GxItIkfep7c

    RăspundețiȘtergere
  135. Adriana, O, Val, Florenta, si pt toate celelalte care mi-au spus cuvinte frumoase de suport moral.. va multumesc din suflet si D-zeu sa va binecuvinteze pe toate! Mama este bine, slava Domnului, operatia a decurs ok!
    Mi-e dor de voi si de acest loc in care ma simt mai aproape de adorabilul Mike si unde obisnuiam sa intru zilnic, chiar si de cateva ori pe zi!
    Pt cele "visatoare".. va las un link pe care l-am primit si eu, interesant si dubios in acelasi timp:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/09/11/michael-jackson-sends-message-to-fans-hints-hell-come-out-of-hiding-next-june/
    Va pup si va imbratisez!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  136. Scorpya,
    am ezitat inainte sa accesez link-ul din cauza avertismentului tau, dar l-am urmarit pana la urma, nu m-am putut abtine..D-zeule, ai avut dreptate! e sfasietor, nu poti sa faci sa nu plangi, n-ai cum..iti marturisesc ca am lacrimi in ochi si acum si de fiecare data cand vad cate un clip cu el, si nu vreau sa mai plang, pt ca nu mai suport atata durere, dar o fac fara sa vreau! nu stiu cum suportati voi, cum va imbarbatati, dar eu ma simt sfarsita..
    K.

    RăspundețiȘtergere
  137. Val., sa fie oare suficient un articol ca sa te intoarca din drum?
    Daca vrei, pot sa-mi inchid ochii, sa-mi imaginez ca sunt la inmormantare (si presupun una adevarata, nu ceea ce am vazut)...si cu lux de amanunte sa-ti descriu ce vad si ce simt. Si sunt sigura ca pot sa te fac sa si uiti de taramul visatorilor. Si ce daca a spus Elizabeth? Ori am uitat cine a fost ea pt Michael...ori de ce este in stare presa. Deschideti-va larg ochii, mintea si inima si vedeti ce se intampla. Nu va complaceti in tristetea voastra. Vad ca este mult mai usor sa gasim un site cu poze si sa plangem la nesfarsit, decat sa cautam raspunsurile la intrebarile importante,care vin sa ne bucure si ne dea speranta. Unde va e optimismul? Unde l-ati uitat?
    Pot sa fac o singura concluzie:
    S-au tot dat indicii "timid strecurate", dar se pare ca nu ati gustat deloc din ele..."nu au avut nici un efect". Punct.

    RăspundețiȘtergere
  138. Nu-mi vine sa cred ca a fost accesat link-ul...desi am avertizat :D
    Sincer...intentia mea,K,nu era sa te fac sa plangi...doar ca imi pare un colaj foarte reusit:).
    Referitor la acel link cu "diary"sa fiu sincera nu-mi inspira nici cea mai mica urma de incredere.Orice nebun poate scrie ca are jurnalul lui Mike,tot asa cum orice nebuna se poate declara purtatoare lui de cuvant.Mi-as dori sa fie adeverat, dar....
    P.S. K,ma bucur ca atat mami tau,cat si tu sunteti bine :)SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  139. O,
    Adresa mea de email este: camynegrut@yahoo.com. Astept acea rugaciune :)
    Si id-ul de messenger este: camynegrut..daca doresti sa ma bagi in lista ta!
    Pup!:*
    K.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.