sâmbătă, 12 septembrie 2009

Michael Jackson’s Speech – Exeter Football Club, London – June 14, 2002

...






Buna ziua vouă, oameni minunaţi din Exeter. Şi cred că voi sunteţi nisţe suporteri grozavi ai Clubului de Fotbal din Exeter City. Un bun venit tuturor fanilor care au venit de departe. Sunt foarte fericit să fiu aici cu voi astăzi. Astăzi am venit aici pentru a susţine copiii cu SIDA, pentru a împartăşi dragostea pentru copii şi a-i ajuta pe cei foarte tineri care sunt afectaţi de HIV şi SIDA. Noi îi vom ajuta să construiască un viitor bun, noi toţi lucrând împreună pentru ei; un viitor fără prejudecăţi pentru aceşti copii şi pentru familiile lor. Noi suntem aici pentru a sprijini şi a ajuta oamenii din Africa pentru a găsi o soluţie şi a lupta împotriva HIV/SIDA şi a malariei, prin educaţie şi prevenţie. Ţintim prin prevenţie, dar ajutăm prin tratament. Noi suntem aici pentru a vă susţine pe voi, suporterii şi jucătorii acestui club de fotbal… Din păcate, trăim într-un stat al fricii. În fiecare zi, auzim despre război: la ştiri, la radio şi la televiziune; în ziare, mereu se vorbeşte despre război. Auzim despre naţiuni care îşi fac rău una alteia, despre vecini care îşi fac rău unul altuia, despre familii care îşi fac rău una alteia; şi despre copii care se ucid între ei. Trebuie să învăţăm să trăim şi să ne iubim unii pe alţii înainte de a fi prea târziu. Trebuie să ne oprim!… Trebuie să oprim prejudiciile; trebuie să oprim ura, trebuie să încetăm să mai trăim cu frică faţă de propriii noştri vecini. Aş vrea ca fiecare dintre voi să ia mâna persoanei din stânga şi din dreapta voastră. Haideţi, chiar acum, vorbesc serios! Nu fiţi ruşinaţi, faceţi asta; începem chiar acum!... Luaţi mâna persoanei din stânga şi din dreapta!... Acum spuneţi-le celor de lângă voi că vă pasă de ei. Spuneţi-le că îi iubiţi… Asta e ceea ce face diferenţa. Împreună (audienţa e în delir; Michael râde)... împreună, putem să facem o schimbare în lume; putem să oprim rasismul. Împreună putem să oprim prejudecăţile; putem să ajutăm lumea să trăiască fără frică. Este singura noastră speranţă; dar, fără speranţă, suntem pierduţi. (cineva din public îl întreabă pe Michael cine va câştiga în meciul de sâmbătă) …Staţi puţin... încă ceva: Anglia va câştiga, nu-i aşa?... Bine. Vă cred, vă cred!... Ştiţi, n-am nicio treabă cu sportul, dar vă cred. Pe cuvânt!... Vă mulţumesc tuturor; mulţumesc Exeter, sunt foarte mândru să mă aflu aici; mulţumesc Clubului de Fotbal din Exeter; mulţumesc tuturor fanilor minunaţi. Văd aici Israel, văd Spania, văd ţări din toată lumea, Vă iubesc! Mulţumesc întregii mele echipe şi le mulţumesc în mod special lui David Blaine – e cel mai tare! – lui Patti Boulaye, lui Uri Geller şi lui Matt Fides. Să le mulţumim lor şi tuturor celorlalţi performeri Vă rog să îi ovaţionaţi împreună cu mine! Şi, cel mai important... (Michael vede baloanele care sunt ridicate în aer)... E frumos... E un semn al speranţei. Asta este pentru toţi copiii din lume. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru tot. Aveţi toată dragostea mea şi binecuvântarea lui Dumnezeu!


P.S. La etapa Cupei Mondiale care s-a ţinut a doua zi, Anglia chiar a câştigat, cu 3-0, în faţa echipei Danemarcei. De unde rezultă că Michael a dat un pronostic perfect :)


...

133 de comentarii:

  1. Multumim Mihai si de data asta pentru ceea ce faci.
    Foarte frumos speeach,eu l-am vazut demult,trebuie sa recunosc,cu 2 luni in urma,sau poate mai mult,cine stie.
    Michael este tot ceea ce noi ne dorim si tot ceea ce noi am vrea sa fim.
    In aceste 2 luni si ceva, am aflat despre viata si MJ mai mult decat am sperat vreodat.Si pentru asta ma inchin in fata LUI,la fel cum El se inchina in fata FANILOR in concerte.
    Acum ca l-am regasit,promit ca nu il voi mai lasa niciodata.
    Copii mei vor stii cu siguranta totul despre MICHAEL JACKSON,voi avea grija ca ei sa poarte mereu in suflet dragostea,speranta,iubirea,bucuria,pacea,muzica si rasul contagios pe care el la daruit cu atata sinceritate.
    Tare mi-as dori sa va cunosc pe toti de aici,simt ca sunteti toti cu adevarat specilai, din moment ce va place MJ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Mihai pentru un post nou.

    @florenta ... si nu numai

    Michael iubea mult muzica din perioada Motown. Preferatii lui erau Stevie Wonder (cu albumele "Talking book" si "Living for the city"), Marvin Gaye cu "What's going on", Bee Gees (fredona in interviul cu Brett Ratner, piesa "How can you mend a broken heart"), James Brown, Jackie Wilson.

    Avea multe show-uri inregistrate cu Harold Arlen, Holland-Dozier-Holland, Lerner and Loewe.

    Iubea filmul "Sunetul muzicii" iar din muzica clasica, adora Chopin, Spargatorul de nuci al lui Ceaikovski si cum v-am mai spus, Debussy.

    pe curand,
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  3. super.trebuie sa recunosc ca nu l-am mai vazut. multumim mult.
    pt APPLEHEAD: imi place poza pe care o ai la postari. am vazut-o si eu acum cateva zile. crezi ca are vtreo legatura cu Michael? umbra lui Peter Pan poate?

    RăspundețiȘtergere
  4. THIS IS IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    =
    CIRQUE DU SOLEIL
    =
    CRIS ANGEL
    =
    ????????????????????????????

    URMARITI AICI CIRCUL THIS IS IT!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=TYwRbWTr62E&feature=sub

    DRAGII MEI SPERANTA MOARE ULTIMA.
    CREDINTA NICIODATA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna treaba ,Mihai:).

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant discursul, mai ales referirea la David Blaine ...

    Applehead, cred intr-adevar ca este vorba de Peter Pan in acel poster ...

    Danna-nicolle, sunt de-acord cu tot ce ai spus in postul precedent, pur si simplu nimic din ce s-a intamplat incepand cu 25 iunie nu ne poate convinge ca a murit, ba mai mult, parca mai mereu apar tot felul de indicii cum ca ar fi in viata. Si voi sustine asta indiferent daca filmul "This is it" va fi ceea ce "the believers" se asteapta sa fie - o dezvaluire. Desi si eu fac parte din aceasta categorie, ceva ma face totusi sa nu cred ca Michael a avut in gand un film.

    Apropo de "This is it", oi fi eu proasta, dar nu inteleg de ce biletele se pun in vanzare cu o luna inainte de difuzarea filmului, credeam ca acest lucru se face doar la concerte. Recunosc ca n-am mai fost la cinema de ani de zile, insa stiu ca daca vrei sa vezi un film, mergi la ghiseu, iti cumperi bilet si vezi filmul.

    RăspundețiȘtergere
  7. stiti ma intrebam: de ce au numit FILM "This is it"? Un film e bazat pe fictiune, nu? ar fi putut sa-l numeasca documentar sau pur si simplu THIS IS IT-THE REHEARSALS. Nu stiu dar asta mi-a venit in minte pur si simplu. Un film e pura fictiune si repetitiile nu cred ca au ceva fictiv in ele. Sau au???? vom vedea.
    pt APPLEHEAD: am descoperit o interpretare a afisului de la circ . dar cred ca ai citit-o si tu. mi se pare logic tot ce scrie acolo. prea multe asemanari.eu inca mai cred ca ar putea fi in viata. speranta moare ultima. nimic nu se leaga. love you more.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ar fi sa iau o coala de hirtie pe care sa o impart in daua coloane A unde sa sciu motivele pentru care Michael ar trebui sa fie in viata si B unde sa scriu motivele pentru care Michael ar putea sa fie mort as proceda astfel A.Merita sa traiasca in primul rind pentru el,sa se bucure de succes,admiratie si roadele muncii de o viata.Pentru copii,sa-i ajute sa se realizeze si sa-si vada nepotii,sa-i tina in brate si sa le spuna povestea lui Peter Pan..Pentru noi fanii care l-am iubit,il iubim si il vom iubi intotdeauna.. Motivele pentru care as completa coloana Bar fi:lipsa prietenilor adevarati,lipsa unei familii unite strnsa in jurul lui ajutandu-l sustinindu-l iubindu-l sincer.Singuratatea si in final (atacul presei nenumaratele procese)si in final dependenta de calmante si somnifere.Soarta ,hazardul..Dar eu nu ma voi opri la nici unul dintre aceste motive ci am sa trec si in coloana A si in coloana B acelasi motiv. Opersonalitate ca Michael era asemeni stratului de Ozon. Invaluia Pamantul reunind sub talentul si puterea lui de a aduna sub semnul muzicii oameni de toate rasele,culturile,religiile,bogati sau saraci,frumosi sau suferinzi,albi,galbeni,negrii,flamanzi,fericiti sau la limita existentei.El a cantat pentru toti,i-a iubit pe toti,i-a respectat pe toti.Iar ei l-au rasplatit dindu-i puterea.Un om cand cucereste o asemenea putere esteimportant ce face cu ea-in ce scopuri o foloseste si stim cu totii ce a facut Michael cu ea...Dar aceasta persoana cu asemenea putere era invidiata si dorita de anumite grupari organizatii,care si l-ar fi dorit de partea lor.PASUL spre directia dorita facut de Michael a facut diferenta.De aceea eu cred ca pentru acest motiv pentru unii Michael trebuia sa traiasca iar din acelasi motiv pentru altii Michael trebuia sa moara.Astfel terminindu-si numarul,Michael a decis sa pareseasca scena si sala dapa ce cotina a cazut-parind ca pluteste si se disipeaza asemeni fumului de tigara.EL a ales sa traiasca sau sa moara iar noua ne-au ramas atatea intrebari fara raspuns.A=B= infinit. Val.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va salut pe toti!
    Multumim Mihai,ai avut o idee foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt APPLEHEAD:
    Vrei sa ne spui ceva?Am urmarit si eu acel trailer,dar in afara de faptul ca Michael era intr-o forma foarte buna,nu mai vad nimic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim Mihai pentru inca o postare deasemenea extraordinara.
    Si de data aceasta n-i se arata adevarata latura a lui Michael, latura de om bland, cu un suflet si o inima de aur...credeti ca daca ar fi fost altcineva in locul lui acolo pe scena, oamenii s-ar fi luat de mana?eu cred ca nu...inca o data Mike a reusit sa uneasca oamenii, sa ii faca sa isi exprime dragostea fata de cei de langa el...iar daca el nu ar fi reusit acest lucru atunci cine?chiar si acum cand nu mai este printre noi (sau nu stim noi daca mai este) ,inca reuseste sa ne uneasca, sa ne faca sa fim mai buni, sa ne iubim aproapele.Chiar daca exista multe dovezi care ne arata ca el nu mai este printre noi, deasemenea exista la fel de multe dovezi ca el ar trai.N-i se baga pe gat zi de zi tot felul de stiri pentru a se ascunde adevarul, un adevar necunoscut de noi.Poate daca ne unim cum ne spune el, reusim sa aflam mai multe.Sper ca intr-o zi vom stii exact ce s-a intamplat cu el...Oricare ar fi acest adevar, in inimile noastre Michael exista si va exista mereu.Multumesc.
    Dana.

    RăspundețiȘtergere
  12. MJForever,
    Ai dreptate in tot ce spui.
    Referitor la biletele filmului This is it, nici aici lucrurile nu prea par in ordine - ca de altfel, in tot ceea ce e legat de numele lui. Acest film va rula in cinematografe doar doua saptamani, asa incat, organizatorii s-au gandit sa evite imbulzeala si nebunia din fata ghiseelor, punand in vanzare, cu ceva timp inainte, aceste bilete.
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  13. superb speech. Era un inger... mai mult nu stiu ce sa spun, sunt fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  14. inca o dat acest discurs ne-a dovedit puterea pe care Michael o avea asupra fanilor si a oamenilor in general. oamenii chiar il asculta si fac ceea ce le cere. daca ar fi fost altcinev anu stiu cine ar fi ascultat. parca iti vine si acasa sa faci ce iti cere: sa iei mana celui de langa tine. o putere infinita si o magie care te atrage chiar si prin intermediul tv.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am si eu intrebare pt toti cei care urmariti acest blog:stie cineva ceva despre asa numitul album al lui Michael 7EVEN??este sau nu adevarat.multi spun ca ar fi al unui anume Jason Malachi.am si eu melodiil epe calc si suna mult a Michael adica nici nu m-as fi gandit ca nu e el si akum nu stiu ce sa mai cred...m apoate lamuri cineva?lista melodiilor este Tracklist:

    01 Gangsta (No Friend Of Mine) with Fugees
    02 Xcape
    03 Why (With 3T)
    04 What More Can I Give
    05 Todo Para Ti (What More Can I Give (Spanish Version)
    06 What More Can I Give/Todo Para Ti (Spanglish Version)
    07 Let Me Let Go
    08 Someone Put Your Hand Out
    09 Shout
    10 I Need You (With 3T)
    11 Ride With Me (with Rodney Darkchild Jenkins)
    12 Biggerman
    13 Get Out Of My Mind
    14 Mamacita (With Santana)
    Melodiile Xcape si Shout chiar sunt f convingatoare!
    Dle Mihai dvs stiti ceva despre aceste melodii?? Va multumesc anticipat tuturor!__________________

    RăspundețiȘtergere
  16. Sper sa mearga

    http://newsroom.mtv.com/2009/09/12/michael-jackson-this-is-it-trailer-teaser/

    RăspundețiȘtergere
  17. La sectiunea ANUNT am lasat un mesaj. Din pacate s-a strecurat o greseala, pe care vreau s-o corectez. Ultima propozitie a acestui pasaj: "In situatia de fata, a incertitudii mortii lui MJ, va dau un sfat tuturor, pentru a fi "loviti de acea revelatie care sa spulbere tot ce s-a scris si s-a spus despre disparitia Regelui Muzicii...", deschideti-va sufletul, si ascultati-l. nu cred ca nu va va insela." contine o dubla negatie. Corect am vrut sa sune astfel: NU CRED CA VA VA INSELA. maria

    RăspundețiȘtergere
  18. Urmariti pe youtube interviul La Toyei Jackson cu Barbara Walters din 12 septembrie 2009. Sunt cateva lucruri interesante acolo.
    La noapte, pe MTV, gala VMA, cu omagiul adus de Janet.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Din cate stiu Michael nu a scos un asemnea album,posibil sa fi fost scos de Sony....:)
    Poate ne lamureste careva:))
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nici eu nu stiu...nu stiu ce s amai cred!poate a lucrat cu alta casa de productie???ms Scorpya ca mi-ai raspuns asteptam si de la ceilalti si poate de la romanul frustrat:D...Scorpya tu ai acele melodii??k sa imi spui parerea ta?daca ti se pare autentica vocea?

    RăspundețiȘtergere
  23. pt Florenta

    Pur si simplu aveam nevoie si de parerea celorlalti.melodiile p ecare le-ai mentionat tu sunt sigura ca sunt ale lui,eu ma refeream la restu...Let me let go,Biggerman si Chiar Mamacita und epe youtub eunde zici tu ca ti se confirma mai apar puse cu titlul Jason Malachi.de asta am intreabt si pentru ca numeroase comentarii sustin ca arf i chiar Jason Malachi iar acest individ se pare ca are profil pe myspace unde sustine ca Let me let go este a lui.Multumesc oricum Florenta dar daca te deranja nu trebuia sa raspunzi...!se spune ca tipul ii imita foarte bine vocea si din moment ce nu apare albumul ca fiind lansat de vreo casa productie...nush eu am cautat si nu apare...

    RăspundețiȘtergere
  24. Dragii mei, desi a trecut ceva timp de cand nu am mai postat nici un comentariu citesc zi de zi parerile si gandurile voastre (chiar de mai multe ori pe zi uneori) si "rumeg" informatiile primite de la voi, le verific, le trec prin sita mintii si a inimii mele si chiar si asa inca nu am ajuns la o concluzie. In fiecare zi caut sa descopar cat mai multe detalii, amanunte ceva care sa ma ajute sa'mi dau seama ce s'a intamplat de fapt, dar de un timp incoace am incetat sa'mi mai pun intrebari: de ce a facut asta? de ce nu a facut asta? Incerc sa ma axez pe invataturile pe care incearca sa ni le transmita, recitesc articole, carti, inteviuri, ma uit la concerte, filmulete, orice imi pica in mana. Si tin sa va spun ca nu stiu cat mai rezista calculatorul meu, este plin la maxim si tot ce veti gasi in el sunt documentare, filmulete, concerte, interviuri si muzica lui Michael, am ajuns chiar sa sterg celelalte melodii ca sa pot downloada mai multe concerte.Asa imi mai alina durerea, desi de multe ori nu ma pot abtine si lacrimile pun stapanire pe mine.. ma face sa ma simt mai aproape de el.. imi place sa imi incep ziua si sa o inchei cu el in gand si cu muzica sa rasunand in urechi..ma face sa fiu un om mai bun, ma binedispune intotdeauna doar sa'i vad zambetul sau sa'i aud vocea, ma linisteste cand sunt suparata si asta ma face sa'l iubesc mai mult si mai mult cu fiecare zi. Ma bucura faptul ca aici ma simt inteleasa si stiu ca imi impartasiti durerea, asta ma face sa ma simt aproape de voi desi nu va cunosc personal, pentru ca cei care il iubesc pe Michael vor fi intotdeauna si prietenii mei. :)


    Mihai, tin sa'ti multumesc pentru frumosul discurs al lui Michael, asteptam cu nerabdare noi postari de la tine, atunci cand timpul iti va permite :)

    Si in sfarsit ceea ce voiam sa va arat tuturor. Uitati'va la asta: http://www.youtube.com/watch?v=neHhppK9QK0

    Este un interviu al unui dansator al lui Michael din timpul ultimelor repetitii. Observati cum acesta nu pare trist sau afectat si cum vorbeste de Michael la prezent..nu stiu ce spun astept si parerile voastre.

    Va imbratisez pe toti :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. A cantat ,,Raiul mai poate astepta,, dar Raiul nu a mai avut rabdare sa/l astepte,asa ca acum Michael e intr/un turneu la care noi nu avem acces,inca.Sunt spusele unui fan,nu/mi apartin dar cata dreptate are...Of Doamne de ce oare n/ai mai putut astepta?
    Pentru cei ce vor sa reasculte HAVEN CAN WAIT si WHATEVER HAPPENS,precum si varianta lunga a filmului/clip GHOST

    http://www.youtube.com/watch?v=VTB0T75SJyU&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=mLxs1l3l4HE&feature=related

    http://www.dailymotion.com/relevance/search/michael+jackson%27s+ghosts/video/xyipb_michael-jackson-ghosts_music

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Observ si ma bucura nespus intelepciunea si maturitatea tuturor celor care posteaza aici, si, in mod special, faptul ca logica sta de paza cu "arma" la picior, la usa sufletului si al intuitiei, ceea ce nu e un lucru rau.
    Asadar, in comentariile mele anterioare am pus niste intrebari punctuale si la obiect, la care chiar as fi dorit sa mi se raspunda, ceea ce nu s-a intamplat.
    Oare unde o fi disparut si logica si ratiunea? Sau nu intereseaza pe nimeni un asemenea subiect?! Oricum, am observat ca aici nu e prea bine sa pui intrebari, c-ai sa fii demolat, nu prin raspunsurile pe care le astepti, ci prin dojeneala de tip profesor -invatacel si eventual, daca nu ti-ai facut tema decat pe jumatate, nu mai esti bine primit in clasa.
    Am inteles ca acesta este rostul unui astfel de "loc": ca fiecare sa intre, sa se simta bine primit, sa-si exprime sentimentele, sa puna intrebari si sa primeasca raspunsuri, cu finete si delicatete, pentru ca asta am invatat cu totii de la EL (sau doar avem pretentia). Pentru ca asta inseamna RESPECT. Respectul privind libertatea in exprimare, Respect pentu semenii nostri si pentru propriul suflet,respectul cuvantului si nu in ultimul rand, respectul pentru cel care chiar isi doreste sa fie luminat.
    Toate bune!
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  29. Pt Florenta:
    Eu chiar nu pot intelege cum poti tu intreba pe cineva de aici ce cauta pe acest blog.Nu e clar?Toti admiram si respectam un om si vrem sa afla cat mai multe despre el.Am apreciat intotdeauna informatiile pe care le ai,dar cel mai frumos lucru nu este sa le impartasesti si celorlalti?Te rog sa ma ierti daca te-am suparat,dar recunosc ca am fost tare dezamagita de tonDaca vreau sa te intreb ceva trebuie sa fiu jignita pentru ca nu am aflat si singura?Camelia

    RăspundețiȘtergere
  30. foarte frumos speech..
    stiu ca e offtopic dar stie cineva daca guma big red se gaseste in romania?

    RăspundețiȘtergere
  31. ptr. Florenta

    Trebuie sa recunosc ca apreciez la tine, din mesajele scise aici 2 lucruri si anume: rationamentul tau, cei drept, prea drastic cateodata, lucru care te-a facut sa judeci cam aspru persoane de cealalta baricada si cel mai mult, talentul tau narativ, pe care nu l-am intalnit la nimeni din cei prezenti aici, bineinteles exceptandu-l pe Mihai, caruia ii multumesc inca o data ptr. lucrul minunat pe care l-a facut , avand o contributie covarsitoare in transformarea multora in mari fani ai UNICULUI MICHAEL JACKSON. Acest talent trebuie fructificat, e pacat sa nu iei in calcul acest lucru, ia-o ca pe un indemn al unei pers. mature.
    Acum, legat de rationamet, cu totii, ma refer la cei care ne-am cunoscut aici, doresc sa cred ca sunt rationali in viata, indiferent de varsta. In situatia de fata eu vad o sectionare a acestui grup de oameni minunati in 2 categorii: cei rationali si cei visatori (nu stiu daca e cel mai nimerit dar asa imi place mie sa-i numesc). Ce ne deosebeste? Existenta sau inexistenta unei LIMITE. Rationamentul, dupa parerea mea are obligatoriu o limita.
    Oricat ai incerca sa trisezi, strecurand si o alta alternativa, ajungi la aceiasi LIMITA, de care nu mai poti trece. Visatorii in schimb nu se lovesc de nici o limita, ei pot atinge INFINITUL. Si ce poate fii mai frumos decat sa traiesti in viata cu speranta si credinta. Referitor la moartea sau nu a lui MJ eu am ales INFINITUL. Ma poate judeca cineva, ma poate acuza cineva pentru alegerea mea? Raspicat NU. Avem cu totii libertatea opiniilor. Am incercat si eu experimentul cu impartirea unei pagini in 2 coloane dar nu ptr. argumente pro si contra ci ptr. a face un CALCUL. In prima coloana am scris: cati ar mai plange daca se demonstreaza (oare chiar ar putea cineva s-o faca) ca MJ este intr-adevar mort? Raspuns: Cealalta parte care a trait cu speranta, visatorii, cum le spun eu.(asadar in calculul meu adaug 1 parte). In a doua coloana am scris: cati s-ar bucura daca MJ traieste (indiferent daca revine sau nu)? Raspuns: Rationalii + visatorii (asadar 2 parti) adica o planeta intreaga. Haideti sa fim mai putin drastici acum si sa speram ca milioane de oameni ai acestei planete vor avea parte de o mare bucurie. In cazul unei regii sunt convinsa ca Michael s-a gandit la toate, are acoperire ptr. toate etapele nelasand loc nici unei erori, ptr. ca daca a tesut aceasta regie nu a facut-o sa se ascunde ci ptr. o mare REVENIRE,stim ca-si dorea ceva maret, ceva planetar. Dupa dovada uriasa de iubire pe care a primit-o in aceste aproape 3 luni nici nu ar mai avea motiv sa se ascunda, va avea intotdeauna un scut viu care il va apara. maria

    RăspundețiȘtergere
  32. Si sunt iar depresiva. Stau cu paharul meu de vin alb in mana, si ascult "Heal the World" pe repeat. Si lacrimile astea curg si nu inteleg de ce, pentru ca acceptasem ideea ca s-a dus intr-o lume mai buna, si incercam sa-mi spun ca e bine acolo unde e. Si culmea e ca nici macar sa ma imbat nu reusesc, macar sa adorm. Si va spun si voua, pentru ca sunteti singurii care puteti intelege si care nu ma veti judeca si nu ma veti eticheta. Si va multumesc pentru asta. Si iti multumesc Mihai pentru ca ai creat un fel de Neverland, unde putem sa fim impreuna, si iti mai multumesc pentru ca nu lasi toti "haterii" sa arunce cu noroi in el, in noi si in lucrurile care ne leaga pe unii de altii. Insemnati mult pentru mine cu totii. Cei din jurul meu nu are intelege cum psihologul puternic si calm care sunt poate suferi pentru cineva pe care nu l-a cunoscut niciodata.
    Mj, vei ramane vesnic lumina sufletelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  33. Florenta....
    Inca din primul comentariu am spus ca nu stiu ca Michael sa fi lansat vreun album 7....asta deoarece eu le am pe toate...de-a lungul anilor le-am cumparat(mai putin HIStory,care il gasesc doar pe net)...nu am zis ca aceste melodii nu ar fi ale lui.Este fara doar si poate o mica diferenta.Apreciez ca ai incercat sa-mi explici cum mere treaba cu melodiile...dar repet...eu am zis ca nu stiu de album sa fi aparut si nu de melodii.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  34. Ceva ciudat se intampla.Puteam sa jur ca vor intarzia cu premiile Mtv Video Muzic Awards.Deja m-am obisnuit,cu schimbarea de date,dar acum si ore?
    Si am vrut sa-mi pun ceasul sa sune la 3 nu la 2,oare de ce m-am gandit la asta?
    Biletele pentru "filmul" THIS is IT se vor pune in vanzare pe 27 oct,parca vad,nu pe 28 .
    Inainte familia nu era de acord cu tributul lui Jermaine,apoi se pare ca erau,chiar ziceau ca vor merge si copii.Apoi sa anulat pt 25.iunie 2010."Inmormantrea sa amanat de 2 ori,filmul iar de 2 ori,locul de veci iar.Acum cica Jermaine vrea sa-l reanmormanteze la Neverland.
    Fratilor ce va ciudat se intampla.
    Parca am trai in MATRIX.
    Fiti foarte atenti la ceva,va rog,si spuneti-mi ca nu visez.
    Openmindeism spunea...http://newsroom.mtv.com/2009/09/12/michael-jackson-this-is-it-trailer-teaser/.Urmariti inca o data trailer-ul dat de OPENMINDEISM, si fiti atenti la faza in care MJ zice 'THIS IS IT' la conferinta din Londra(in traileru-ul de acum din septembrie).
    Apoi uitati-va la conferinta de presa din martie de pe youtube:mi s e pare mie sau acolo nu vezi deloc faza asta?
    Mj zice atat de ferm THIS IS IT,ceea ce la conferinta din martie nu vezi si nu auzi,pt ca acolo tot repeta THIS IS IT,si nu ridica mana deloc cand zice asta.
    Va rog uitai-va,daca nu face parte din conferinta din martie,atunci de cand,daca Mj al nostru este "mort".Sa fi fost 2 conferinte?
    Si ce vrea sa zica acum, Mj?
    Va fi o mare AVENTURA??????
    cu L.O.V.E.,spune chiar pe litere.
    Cuvintele L.O.V.E le-am mai vazut la Keny Ortega pe blog,dar si TOY.Oare ce pot sa insemne??????????????????????????????
    Daca nu ma insel tot la Keny Ortega pe blog am mai vazut scris asta:
    LAST NIGHT I HAD DINNER WITH THE MAN WHO RULES THE WORLD BEHIND THE CURTAINS.
    CINE este asta care conduce lumea de dupa perdea???????????

    RăspundețiȘtergere
  35. Pt Florenta:
    Rodney "Darkchild" Jenkins este prieten cu MJ,asa e?
    Am vazut pe net un interviu cu el despre Mj al nostru.
    Asa m-am emotionat,am plans,sincer.Nu mi-a venit sa cred de ce spune acolo.Ca sa vedeti pana unde merge bunatatea lui Mj,el la invatat pe Rodney ca atunci cand e ziua lui sa nu se sarbatoreasca pe el,ci pe MAMA lui fiinca daca nu era ea el nu se nastea.Va dati seama,voi v-ti fi gandit la asta?
    In loc sa ne sarbatorim pe noi,trebuie sa le sarbatorim pe mamele noastre,ce FRUMOS.
    La anu cand va fi ziua mea eu asa am sa fac,promit.Invat lucruri noi despre Mj in fiecare zi.
    Am mai aflat ca Mj posteste Duminica si danseaza toata ziua.
    Daca nu credeti uitati-va chiar el zice intr-un interviu,la filmarea piesei BEAT IT,parca.
    Va pup pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  36. Doamne ce emotionant discursul Madonnei.Cata dreptate are,tot ce avea Micahel nevoie era un prieten adevarat care sa-l tina de mana.
    Doamne imi vine sa plang,ce emotionant,cat adevar spune,nu pot sa cred ca vorbele astea vin din partea Madonnei.Incep sa o vad cu alti ochi pe Madonna.
    Dar nu inteleg ce ii cu premiera la This is it.
    Ce naiba cauta Thriler aici?
    Si ce ii cu vocea lui Janet la inceput,nu ea canta la inceput,cei ii asta, o farsa cumva?
    Si expresia fetei ,si Joe zambind din public,Jermaine zambind si el.
    IN momentul in care dansatorii intra in scena unul din ei poarta o masca chirurgicala!!!!!!!!!!!!!
    Si in timpul melodiei Smooth Criminal unul din ei da sa pice cand executa miscarea deja faimoasa din videoclip.
    Asta ii o farsa cumva??????????????
    Ce se peterece aici?
    Si Lady Gaga cantand Paparazzi,plina de sange!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Wow,a-ti vazut cum dansa Janet?
    Cum au facut asta,in videoclip erau amandoi???????
    Si aici sunt separati,unul pe scena,altul in videoclip????????
    Se poate asa ceva???????????

    RăspundețiȘtergere
  38. Go Janet,GO SCREAM,Go MICHAEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ce are EMINEN?S-a schimbat asa mult,mai ca ma emotionat la acceptarea premiului.
    Ceva nu e in regula,toti cei care inainte se purtau "urat",devin "buni",ce naiba sa mai inteleg?????????????Si prezentatorul tot spune LOVE,for Mj
    Kayne West a facuto de ras pe Tylor Sift,wow nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!Ce magar!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  40. TRAILERUL OFICIAL DE LA THIS IS IT -----youtube.com/watch?v=wtb9ZITMmGY

    RăspundețiȘtergere
  41. Applehead, draga mea cum sa nu iti dai seama ca la inceputul melodii cinta Michael si apoi Janet, si apoi un videoclip se poate aranja tehnic vorbind. Triller trebuia sa fie doar erau la premiile MTV, si nici nu cred ca din This is it ar fi lipsit, doamne si nu mai faceti scenarii peste scenarii, si ce daca zimbeau ( daca zimbeau ca mie nu mi s-a parut) am vazut lacrimi pe obrazul Manonnei,si pe multi altii din sala, daca va uitati mai bine, am vazut o Janet multumind cerului (probabil fratelui ei(care este acolo sus) ca a reusit sa faca ce si-a dorit) si asta va poate spune unde este Michael. In alta ordine de idei nu vedeti cum reusesc inca odata sa va manipuleze ca sa credeti in teoria inscenarii mortii lui, doar asta si vor, ca sa ne indeparteze si mai mult de la faptul ca inca nu e arestat nimeni ptr moartea lui, nu ati citit cartea lui Mihai si daca da nu ati invatat nimic de acolo. Michael Jackson a murit si pe noi ar trebui sa ne intereseze daca se face dreptate si cind. Imi pare rau ca va stric visele, dar reveniti cu picioarele pe pamint.

    RăspundețiȘtergere
  42. mmmm...am atatea sa va spun...si nu stiu de unde sa incep...MARIA, DANNA_NICOLLE, MJFOREVER, RALUCA...multumesc! suntem cert pe aceeasi lungime de unda...Nu am fost doua zile pe aici si...cand am vazut cate mesaje au fost lasate...am inceput sa tremur de nerabdare. Am devorat TOT. Pentru cei care m-au intrebat ce mai fac (multumesc in acest sens)...le spun ca sunt din ce in ce mai bine...sunt in asteptare de un "nu stiu ce" si un "nu stiu cand". Mai astept "THIS IS IT"...nu stiu in ce masura ni se va dezlega atunci acest "mister", dar il astept cu sufletul la gura. Pe 27 sept la ora 10:00 voi si Cinema si voi cumpara 2 bilete...pt mine si pt sotul meu. Si ma bucur mult pt el si stiu, ca dupa 28 oct, va intelege de ce ne framantam atat...Am emotii, am o bucurie, dar nu stiu de unde vine. Sunt o visatoarea ..sunt o "believer"...
    "Din fericire, pe zi ce trece nimic nu ma convinge ca el este mort si ingropat cu mare fast (sic!) in vestitul cimitir." (danna_nicolle)
    "Am constatat cu regret ca cei (sau o parte)care cred ca MJ traieste (categorie din care fac si eu parte si sunt bucuroasa de acest lucru, ptr. ca in fiecare zi in loc sa plangem aflam lucruri noi care nu fac decat sa ne bucure si sa ne aline durerea) nu au mai scis nici ei, poate pentru ca explozia de bucurie pe care o simteau atunci cand strecurau cate un indiciu ce conducea in directia credintei lor nu era luat in seama de cei "realisti" (Maria).
    V-am citat...pentru ca, cred exact la fel si consider ca aceste randuri trebuiesc recitite! Multumesc!
    Pt mine, MICHAEL JACKSON aum...este mai VIU ca NICIODATA si stiu ca va sosi ziua in voi spune: WELCOME BACK, KING OF MUSIC!!!LONG TIME NO SEE...WHAT TOOK YOU SO LONG?...stii doar ca... acum...fiecare clipa in asteptare...pare o vecie...

    RăspundețiȘtergere
  43. Pt. cei care nu au facut-o deja, vizitati MJJ Tribute Portrait. Mi se pare o idee interesanta + aveti ocazia sa discutati cu fani de-ai lui MJ din intreaga lume.

    RăspundețiȘtergere
  44. Doamne acum vor sa-l scoata nebun uituc si dus de la pastile, cica au gasit niste biletele in baie unde el isi nota diverse chestii, si un nene psiholog ne explica cum toate astea sunt de la foarte multele pastile pe care le lua. Intrebare - de unde au scos biletele de pe oglinda din baie ( ca si sacii de medicamente) dupa ce familia a fost imediat in casa si au luat tot , ar fi lasat oare sacii cu medicamente si biletele, si de ce tocmai acum, dupa atita timp si tocmai cind a aparut trailerul de la DVD , unde se vede cit de bine era si sanatos Michael????

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru domnul Mihai- pasiunea,sensibilitatea ,devotamentul care la-ti demonstrat scriind aceasta carte(pe care tocmai am primit-o) ma face sa ma inclin in fata dumneavoastra si sa va spun din suflet -multumesc.As putea compara descoperirea acstui blog cu aflarea potecii marcate din Bucegi pentru un calator ratacit in mijlocul furtunii... Va multumesc tuturor ... Val.

    RăspundețiȘtergere
  46. "Poti sa versi lacrimi pentru ca a murit sau poti sa zambesti pentru ca a trait.Poti sa inchizi ochii si sa te rogi sa se intoarca sau poti face ceea ce si-ar fi dorit : zambeste ,deschide ochii, iubeste si mergi mai departe " (primul interviu acordat de Janet Jeckson dupa moartea regelui..) Val.

    RăspundețiȘtergere
  47. Pt Irina.......crede ma ,toti il cunoastem pe michael prin muzica lui si nu numai. A reusit sa se conecteze cu noi ,mai bine decit ar face cineva linga care locuim ,nu?Peace:P.

    RăspundețiȘtergere
  48. pentru APLLEHEAD
    Si in conferinta de la Londra Michael spune "this is it" tot pe acelasi ton si face si semn cu mana.Doar ca la Londra a zis de doua ori "this is it" iar in trailer este taiata o parte de aceea spune doar o data.Oricum se pare ca avea sa ne pregateasca ceva maret si asta stiam toti deja.Sper ca din film vom afla macar o parte din ce avea el sa ne arate(se presupune ca pregatise o miscare noua).Sper doar ca acest film nu va fi doar un alt mod sa se scoata bani pe spatele nostru si in primul rand pe spatele Lui.Si ca sa fiu si eu "visatoare" sper ca anumite persoane de pe acest blog sa fi avut dreptate si la sfarsitul filmului Mike sa apara sa ne zica "OK everybody.That's a wrap!".Poate adevarata si mareata lui intoarcere va avea loc in curand.Cine stie?Noi ne asteptam la o intoarcere in iulie.Acea serie de concerte ar fi trebuit sa tina pana in martie 2010.Poate trebuie sa asteptam pana atunci pentru marea revenire sau poate va trebui sa asteptam pentru totdeauna...Chiar daca isi va face aparitia sau chiar dace este acolo sus, el pentru noi traieste prin adevarata mostenire pe care ne-a lasat-o: muzica Lui, dansul Lui inconfundabil si incomparabil si lectiile de viata pe care n-i le-a dat si pe care n-i le da in fiecare zi, lectii pe care nu le-am putea invata nici de la cel mai bun profesor.Pentru noi Michael va fi mereu tata, frate, profesor, cel mai bun prieten si Regele Muzicii Pop.Nimeni si nimic nu va putea schimba asta, nimeni si nimic nu il va putea scoate din sufletul nostru si nimeni si nimic nu va stinge aceasta iubire neconditionata pe care i-o oferim ceas de ceas.
    Multumesc.
    Dana.

    RăspundețiȘtergere
  49. http://www.cancan.ro/2009-09-14/Fiul-cel-mic-al-lui-Michael-Jackson-nu-s-a-obisnuit-cu-absenta-tatalui:-Baietelul-plange-in-fiecare-seara!.html

    RăspundețiȘtergere
  50. Sincer m-a dezgustat tributul adus de Janet.
    1.Unul dintre dansatori era sa cada....
    2.Ea, pe mel "Scream" mai avea un pic si se imprastia pe scena...ingeneioasa idea...dar m-alasat rece.
    Tre sa recunosc...ca desi nu-mi place Madonna, mi-a placut discursul ei...ca a fost sincer sau nu este partea a 2a...dar comparativ cu Janet...a madonna a fost peste.No ofense!!! La sf ceremoniei cand aratarea aia a pomenit numele lui Jeramine,parca de-abia ast sa ii sa faca invitatie sa urce pe scena.
    3.Trailer-ul a fost ed nota 20...pur si simplu aceea pers nu era una dependenta de pastile si sunt convinsa ca inca odata Michael ar fi revolutionat industria.Cred sincer ca era o amentintare pentru "asa zisele talente" din ziua de azi.Love forever Mike.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  51. Watawalu, Maria, MJForever, Raluca, si nu in ultimul rand cei care-l iubesc si apreciaza:

    I LOVE YOU, FROM THE BOOTOM OF MY HEART!

    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  53. MIHAI ITI MULTUMIM PT ACEST MINUNAT TRIBUT ADUS REGELUI NOSTRU!E MINUNATA CARTEA!MIKE E MAI VIU CA NICIODATA!SA NU-L UITAM,SA NU-L UITAM,SA NU-L UITAM NICIODATA!VA PUP,SI SPER CA SI PESTE CATIVA ANI VOM VB DESPRE EL PE ACEST BLOG

    RăspundețiȘtergere
  54. Applehead, esti cumva membru (a) www.michaeljacksonhoaxdeath.com ? Eu sunt.

    Nu am stat aseara sa vad premiera TII pe MTV, asa ca nu stiu cum s-a defasurat tributul adus de Janet; o sa intru pe site-ul amintit mai sus sa vad cum diseaca "believerii" ce s-a intamplat azi-noapte.

    Am vazut trailer-ul oficial (apropo, mersi pentru link), si, tare ma tem ca va fi asa cum am banuit: nu ni se va dezvalui acel adevar pe care noi, cei care credem in inscenare, il asteptam atat de mult. Cred ca intr-adevar vor fi doar filmari de la repetitii, insa sper totusi sa fie si niste indicii. Sunt oarecum trista, insa nu pot spune ca sunt dezamagita, deoarece nu m-am amagit ca va aparea Michael in final spunand: OK sunt in viata, a fost doar un film !

    Apropo, din 27 sept. se pun in vanzare biletele, stie cineva cum se procedeaza, se vor cumpara online ?

    Doamne, daca stau sa ma gandesc mai bine, nici nu stiu daca vreau sa vad filmul, pentru ca simt ca-mi va produce mai multa durere decat bucuria faptului ca-l vad acolo, plin de viata, repetand pentru un spectacol magnific...

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna!
    Nu am mai scris de cateva zile bune pe blog . . .insa am citit tot ce s-a scris in acest timp.
    Mihai, ai facut o treaba minunata –ca de obicei- postand aici speech-ul lui Mike, cred ca ne-am convins (desi nu cred ca mai era nevoie) pt a 1000 oara ca om mai altruist, cu sufletul mai curat ca al lui Michael nu mai gasim . .si da, ai dreptate Dana, am convingerea ca daca pe scena era altcineva oamenii nu ii raspundeau in felul in care au facut-o cand le-a cerut asta MJ, ci mai degraba il catalogau drept un „freak”. Insa . . .Michael e Michael si el a stiut intotdeauna sa emotioneze, a stiut cum sa ne vorbeasca astfel incat mesajul sa ajunga la inimile noastre.
    Am urmarit aseara si eu premiile VMA . . . m-a emotionat speech-ul Madonnei, nici nu mai conteaza daca ea chiar simtea ceea ce spune, sau a facut-o „de ochii lumii”, important este ca a avut dreptate. Trailer-ul . .nu mai zic. . .cred ca tuturor ni s-au umezit ochii cand am vazut Regele din nou pe scena, facand lucrurile pentru care a fost creat!
    Citind comentariile voastre cu privire la disparitia lui Mike, am observat ca ne-am impartit oarecum in 2 tabere.
    Eu cred ca nu este important cine este mai „visator” sau cine este mai „realist”, cert este faptul ca toti ne-am dori ca Michael sa fie in viata si ca undeva si in sufletul celor mai realisti exista o speranta, macar una mica :D ca regele traieste.
    Sper doar ca in dorinta noastra de a afla adevarul (ceea ce este si normal) mai ales despre ziua aceea neagra de 25 iunie, sa nu pierdem esentialul, si sa continuam cate zile ne mai sunt harazite de la Dumnezeu, sa continuam ce a inceput el: sa vindecam lumea si sa devenim niste oameni mai buni decat cei de ieri, sa le spunem si copiilor nostri cine a fost Michael Jackson si ce a facut el pt omenire si nu il ultimul rand sa spunem raspicat: DA, SI EU IL IUBESC PE MICHAEL JACKSON!!! Long Live The King!

    RăspundețiȘtergere
  56. Am avut si azi parte de bucurie...
    In primul rand ca l-am vazut pe Michael plin de viata, neasteptat de tanar ptr.varsta lui, cantand si dansand asa cum multi nu ar mai fi crezut s-o faca. Nu poate fi el acel barbat ptr. care s-a facut apelul la 911, acel barbat imbatranit, aproape chel caruia i se dadea sa manance cu lingurita.
    Era vorba despre alt barbat, incep sa cred tot mai mult in varianta aceasta. De ce sa nu ne gandim ca toate aceste minciuni au fost servite presei cu un anume scop? De data aceasta se pare ca nu presa ne-a servit noua ci ei(presei) i-au fost servite "minciunile". Ganditi-va si la acest aspect.
    Revenind la trailer, MJ a uimit pe toata lumea si mie personal mi-a adaugat o lingurita de speranta in plus.
    Si in al doilea rand m-a bucurat mesajul Florentei de dupa vizionare, ptr. ca are puterea sa strecoare in cuvinte si timpul prezent: "Michael era... sau este...mai mult decat ne puteam imagina...". Bravo Florenta, acest lucru inseamna ceva..., dar uite ca mai jos constat ca LIMITA nu-ti permite sa dai frau liber sperantei ptr. ca spui: "daca nu s-au jucat cu mintea noastra si nu au montat imaginile in asa fel incat sa creeze o impresie gresita ..."
    Oricum pe mine personal ma bucura faptul ca incerci sa treci de limita pe care ti-o impune acel rationament drastic. Este un pas inainte. Tine-o tot asa, nu ai nimic de pierdut...Daca interpretarea mea in ceea ce te priveste este gresita, imi pare rau, dar poate, NU....maria

    RăspundețiȘtergere
  57. Intrati pe site-ul THIS IS IT si inscrieti-va,fiti parte din mozaicul(posterul THIS IS IT)
    Intrati aici va rog:

    www.thisisit-movie.com

    Imi pare rau pentru ce am sa zic acum,sper sa nu jignesc pe nimeni:
    Sincer cred ca ceva e putred,in trailer nu este numai 1 Mj,sunt 2.
    Si mai cred ca nu se va termina totul cu acest film,din contra e doar inceputul,nu uitati ca Mj ne pregateste ceva maret,ceva unic,ceva nemaivazut si inovator,cum spunea el:
    YOU AIN'T SEE NOTHING YET,THE BEST IS YET TO COME.Cred ca Mj pregatea de foarte multi ani ceea ce se intampla acum.
    Nu filmul sau ce o fi el e raspunsul la toate intrebarile noastre,acum sunt sigura,filmul asta e doar inca un mod pt cei de la SONY CA SA FACA BANI pe spatele lui MJ.
    Nu stiu daca va aduceti aminte,in 2001 Mj striga tare si raspicat: Sony in frunte cu MOTTOLA sunt Diavolii.Ganditi-va bine va rog,inainte sa ma judecati.In discursul lui zice ca cei de la Sony credeau despre el ca lui ii sta capul numai la muzica si nimic altceva.De parca Mj era cu capul in nori;noi stim acum ce geniu si ce intuitie are el,este super destept,iar faza cu medicamentele sunt minciuni.
    Deci priviti discursul inca o data,inclusiv cei care l-au mai vazut,va rog.Mj zice asa:"They never tought,that this performer my self witll out-think them".
    Ceea ce demonstreaza inca o data ca Mj e cu un pas inaintea lor si acum.Acuma am inteles de ce atatea dubluri,in toate.Mj a RENUNTAT la SONY nu uitati va rogggggg,el are acum casa lui de productii.
    Deci Sony face ACUM UZ DE NUMELE LUI MJ PT BANI si profit.

    http://www.youtube.com/watch?v=bx4NwrMtgw8

    Stiu ca ei au inca drepturile melodiilor lui Mj de pana atunci,dar totusi nu uitati ca Mj era la cutite cu ei si dupa cate am inteles Mj se temea pt viata lui de cand cu lupta impotriva Sony.
    Acum biletele se pun in vanzare din 27 si nu 28.
    Trebuie sa recunosc ca astept si eu ca si voi filmul asta,sau ce o fi el,dar pe mine nu ma convins inca nimic din tot ce sa intamplat pana acum.Nimic nu se leaga,absolut nimic.
    O parte din cantareti si oamneni din showbiz sunt sigura ca sunt de partea lui Mj,prea multe s-au intamplat deja,prea multe morti suspecte la Hollywood,din cauza supradozelor si sinuciderilor.Heath Ledger,Anna Nicole Smith,Tupac ucis,etc,morti de asemenea foarte suspect.
    Treaba cu medicamentele, cred eu ca e inca un plan din partea lui Mj,eu asa am sentimentul.Cineva alimenteaza starurile frecvent cu tone de medicamente si droguri.Uitati-va la Hithney Houston,mai avea putin si dadea ortu popii daca nu era mama ei sa o salveze.
    Cineva de aici zice asa:ca Mj si-a dat viata pt noi.Gresit,el isi iubeste copii prea mult ca sa faca asta,ganditi-va copii sunt toata viata lui:PARIS,PRINCE si BLANKET,sunt tot ce are el mai scump pe lumea asta,el nu lua medicamente in exces si nici nu si-ar pune viata in pericol pt nimeni,fan sau ce o fi.
    Si eu ca voi il IUBESC din toata inima dar haide-ti sa nu fim naivi si sa credem ca si-a dat viata pt noi,el iubeste prea mult viata,(si copii)este un LUPTATOR,cu "piele de rinocer"cum zice el.
    Am incredere 100% la suta in Mj,si orice ar face, nu as putea sa ma supar pe el,si daca decide sa nu mai apara.Merita mai mult ca oricine sa traiasca fericit alaturi de copii lui, si cine stie poate alaturi de femeia visurilor lui.
    Familia lui e implicata,inclusiv Joseph,urmariti aici,sunt vorbele lui Mj,ei sunt acum mai uniti ca niciodata,Mj zice chiar ca seamana cu tatal lui.Va dati seama,tot ce sa spus despre relatia dintre ei sunt minciuni.Acest interviu este din perioada celui de-al 2-lea proces,deci dupa interviul cu Bashir si are 5 parti;le gasiti aici:

    http://www.youtube.com/watch?v=wul1SuWxwIg&feature=related

    Va pup pe toti si imi cer scuze daca v-am suparat.

    RăspundețiȘtergere
  58. Pt.Mj Forever

    Raspunsul este afirmativ.
    Eu am stat de la inceput,de la 2 noaptea,si teapa,a inceput la 3.
    Jur ca m-am gandit sa-mi pun ceasu sa sune la 3,nu stiu de ce,aveam o presimtire cu toate aceste schimbari de date.
    Parca cineve se joaca cu noi,ce zici Mj Forever,tu nu crezi asta?
    Stiu ca lui Mj al nostru ii place sahul,jocurile pe calculator si tot ce tine de filmat si tehnologie.
    Oare sa fie asta in final,un film menaivazut,ceva inovator cum spune Mj,la care sa participam cu toti,mai ales fanii lui ??????
    In trailer Mj zice cuvantul L.O.V.E
    Poate LIVE OUR VISIN EVERY DAY?????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  59. Pt MJ FOREVER si ceilalti intrati aici,pe site veti afla mai multe despre film si cand va fi la noi in tara:

    www.thisisit-movie.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Ce e cu vocea care se aude peste inregistrarea postata de Mihai?Sau numai eu aud?

    RăspundețiȘtergere
  61. Pt MJ FOREVER:
    Ai vazut ce plinuta este Janet,acum la Wideo Music Awardrs???????
    La funeralii era mai slaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Privi cu ATENTIE!!!!!!!!!
    Sa fi fost filmate dinainte funeraliile,alte indicii ca totul este un haos??????
    Si faza cu dansatorul,care era mai sa pice in timpul piesei Smooth Criminal.
    Janet pica la un moment dat in fata cu mainile pe jos si mutra pe care o face la final,imi spun ca ceva nu e in regula.
    Cam toata transmisia a fost ciudata,mai ales prestatia lui Lady Gaga cantand Paparazi si cand pe rochia ei apare sange. Pe mine ma duce cu gandul la camasa cu sange gasita in dulapul lui Mj.
    Ce zici Mj Forever?

    RăspundețiȘtergere
  62. Jason Malachi este considerat de multi a doua identitate a lui Michael Jackson.Studii au aratat ca diferenta dintre cele doua voci este de doar 2 procente.Pe de alta parte, acest Malachi exista, dar nu a cantat live.Oricum, subiectul Jason Malachi sau Michael Jackson ramane foarte controversat.

    RăspundețiȘtergere
  63. Ma bucur din tot sufletul ca trailerul acesta ne-a fost dezvaluit intr-un moment in care starea sufleteasca generala nu era chiar optimista, din contra, as putea spune.
    Si spun ca ma bucur pentru ca mai am inca doua motive:
    Primul este acela ca l-am revazut pe Michael in ipostaze inedite pentru noi toti, si aici ma refer doar la decoruri, scenografie si punere in scena, pentru ca el este tot acela din epoca Dangerous. Am vazut un Michael tanar, energic, frumos, plin de viata, zambitor, talentat si cu acea sete nestavilita de a impinge lucrurile aproape de perfectiune.
    Iar a doua cauza de euforie sufleteasca este aceea ca NU Michael al nostru a fost gasit de paramedici, fara sau cu puls slab (!!!), chel si batran, abia recunoscut ca cel mai vestit entertainer. Michael al nostru, cu doua zile inainte de 25 iunie, arata ca in descrierea de mai sus.
    Desigur ca nu toate intrebarile si-au gasit raspunsul, insa o mica piesa din tot acest puzzle s-a incadrat in locul ei firesc, aducandu-mi realmente certitudinea ca tot zbuciumul mental si, trebuie sa recunosc, adeseori si intuitiv si sufletesc, nu a fost in zadar.
    Keep the faith!
    PS> Pentru Florenta: Ma simt datoare sa-ti fac un compliment – si asta pentru ca asa simt: esti o persoana speciala, de la care noi toti, cu siguranta avem ce invata. Fiecare dintre noi, citindu-ti comentariile ne-am simtitit mai bogati moral si spiritual, ne-am simtit mai aproape de idolul nostru, de aceea lipsa lipsa comentariilor tale cred ca ar fi o mare pierdere si cred ca o sa ai puterea si dorinta sa te razgandesti.
    Poate nu m-am facut inteleasa: nu m-am suparat nici o clipa ca intrebarile mele nu si-au gasit raspunsul (daca aveau unul, sigur nu le-as fi postat) , insa am simtit nevoia sa le expun tocmai in ideea in care as fi putut sa schimb intrucatva mentalitatea de stampila a unora: „A murit si gata”. „Acceptati realitatea” (oricum ???). „Reveniti cu picioarele pe pamant”.”Plangeti-l”. „Nu mai exista nici o sansa”. „Acesta-i adevarul”. Ei bine, draga Florenta si dragi acei care ne trageti de urechiuse, ma fac, doar pentru o secunda, purtatorul de cuvant al celor care inca mai simt speranta in suflet: Un pic de INGADUINTA, chiar ar face lumea „a better place”.
    Toate bune!
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  64. FLORENTA
    stai linistita...ai f mare dreptate tipul acela nici macar nu a aparut in public si nici gand sa cante live undeva...daca te mai intereseaza acest subiect cumva uite contul sau http://www.myspace.com/jasonmalachi si urmareste aici presupusul interviu la un post de radio din las vegas in care prezinta melodia biggerman in care vocea pare a fi a lui michael...numai ca atunci cand vorbeste vocea lui e departe de a lui michael...mi se pare inadmisibil daca se foloseste de mel ale lui michael ca sa isi faca reclama....ca de ex aceste melodii unreleased ale lui michael...multumesc tuturor

    RăspundețiȘtergere
  65. Mj Forever citeste partea cu Janet’s voice si TMZ, de pe Forum,vei vedea ce chestie interesanta spun acolo.
    La inceput cand canta:

    “Peek in the shadow
    Come into the light
    You tell me I'm wrong
    Then you better prove you're right
    You're sellin' out souls but
    I care about mine
    I've got to get stronger
    And I won't give up the fight”

    nu canta Janet,e o voce facuta in autotune,poate a lui Mj?
    Vocea ei este numai aici:

    “Oh my God, can't believe what I saw

    As I turned on the TV this evening

    I was disgusted by all the injustice

    All the injustice”

    RăspundețiȘtergere
  66. pt danna_nicolle: I LOVE YOU MORE
    super prestatia lui Janet de la VMA dar mi s-a parut cam ciudata inregistrarea melodiei. cel putin la inceput suna ciudat. aproape ca ai fi zis ca nu canta Michael.

    RăspundețiȘtergere
  67. Florenta....toata treaba asta a ajuns mult prea departe....pe bune.Ce-i cu scuzele, doar nu ne stim de ieri, de azi.:))...Doar aici suntem cei care il apreciem pe cel mai mare artist al tuturor timpurilor, dar si pe omul Michael Jackson.Asa ca te rog, insistent...nu ne abandona :P.
    Ma scz daca ma repet,dar revazand trailer-ul mi se intareste ideea ca Mike era un adevarat pericol comercial ptr tot ceea ce inseamna industria muzicala din ziua de azi,dar parca undeva arde mai inflacarata acea speranta ca Michael traieste (mereu am avut aceasta speranta, dar acum is burning :)) ).
    P.S....FLORENTA nu ne parasi...!!!
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  68. Pt Applehead

    Nu stiu ce sa zic de prestatia lui Janet. Mie oricum nu mi se pare atat de important subiectul. Trailerul insa m-a facut sa cred ca de fapt ei n-au avut in vedere sa tina concertele, oricate ar fi fost pana la urma, ci au urmarit sa faca doar filmul. Totul arata prea bine pus la punct ca sa fie doar niste simple repetitii filmate asa, pur si simplu. Si asta m-a pus pe ganduri.

    RăspundețiȘtergere
  69. Madonna... adulata sau criticata... nu mi-a spus multe, n-am fost la concert. Dar trebuie sa-i apreciez discursul de la VMA. Sper din toata inima ca a fost sincera si ca nu a profitat de imensa simpatie declansata dupa moartea lui MJ. E de admirat ca a recunoscut ca l-a abandonat (ca atatia altii) si ca a uitat de el toti acesti ani. Recunosc si eu acelasi lucru, media m-a manipulat intr-atat incat in 2005 urmaream verdictul procesului de molestare si nu mi se parea imposibil sa fie declarat vinovat. Dar cred ca de acolo de unde e, ne-a trimis celor care l-au abandonat un imbold de a-l redescoperi si de a-l cunoaste mai bine. Iarta-ma Michael!

    RăspundețiȘtergere
  70. Pt:MJ FOREVER:
    Da sa stii ca si eu cred la fel,nu a fost sa existe niciodata un concert sau mai multe.
    Am revazut traileru de mai multe ori,si l-am oprit din sec.in sec.
    In unele cadre nu este Mj, asta e sigur,e cineva mai tanar,mai inalt,dar care seamana cu el.In special cel cu ochelari de soare,nu e Mj al nostru,si apoi zambetu,doamne ce fake urat.Acum inteleg de ce unii fani postau pe youtube de ceva timp ,remarci de genu:nu vi se pare ca e mai inalt,sau ca poarta peruca,etc...In rest Mj,sau asa sper.
    Apoi mie mi sa parut ca vad ceva numar de MAGIE si CIRC,tie nu?????????
    Oricum am fost f.emotionata,tre sa recunosc,am plans,Doamne ce sentimente imi revin in minte si in suflet.Am plans 2 luni si acum ma apuca iar!!!!!!!!
    Ai vazut si MARUL in loc de cap din prestatia SCREAM????????????
    Apropo de MAR,as vrea sa va spun la toti de ce m-am numit APPLEHEAD.
    ASA II SPUN COPII prieteni LUI MJ:APPLEHEAD.
    Mj marturiseste asta in "LIVING WITH MICHAEL JACKSON".
    Cred ca vine de la faptul,daca va uita-ti mai atent Mj al nostru are capul putin mai mare in concordanta cu restul corpului,eu asa am vazut.
    Va pup pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  71. Pe 16 septembrie urmariti-o pe oprah winfrey.
    Ea il aduce in prin plan pe mj cu interviul din 1993 dar si cu detalii noi din interviu,pe care nu le-a vazut nimeni.
    Va rog uitati-va,chiar daca au trecut aproape 3 luni si Oprah da numai acum un semn de viata in legatura cu MJ.
    Stiu ca multi asa zisi prieteni l-au uitat,dar oricine merita a 2-a sansa,nu??????????

    RăspundețiȘtergere
  72. vreau sa va spun ca trailerul filmului THIS IS IT mi a dat niste fiori extraordinari...o senzatie "senzationala", chiar si discursul Madonnei a fost foarte emotionant...chiar daca nu mai conteaza daca a fost din suflet sau nu...trebuie sa recunosc ca nu am mai scris nimic de ceva vreme nu din dorinta de a ma indeparta de voi...prietenii mei...sau cu atat mai putin de Michael, ci pentru a nu parea prea fanatica in convingerea mea ca MJ este viu ...ceea ce inca cred mai ales ca am vazut imaginile cu el, un om plin de viata care radiaza de tinerete, optimism, fericire...deci chiar nu puteti sa l asociati pe acest Mj din film cu cel care ni l a prezentat presa ca fiind indopat de medicamente...nu se poate si punct.Sper sa ma intelegeti. va pooopiciuricesc pe toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  73. Mihai multumim pt minunatul discurs postat ,chiar nu-l mai ascultasem pana acum...inca odata putem sa vedem ca tot ce-l interesa cu adevarat pe Michael era binele omenirii si reusea intr-un mod absolut fascinant sa darame orice bariera, sa-i faca pe oameni sa se tina de mana si sa-si spuna "te iubesc"...Inegalabil... Irina, si lacrimile mele inca mai curg ...nu am crezut niciodata ca voi suferi atat pt o persoana pe care nu am cunoscut-o... Totodata stiu ca orice suferinta contine un mesaj spiritual ascuns.Ea persista,pana cand mesajul este auzit...Probabil ca mai trebuie sa treaca ceva timp sau poate sa ne oprim un pic sa ascultam vocea sufletului...nu stiu deocamdata.Orice proces de vindecare dureaza,gasind firul calauzitor,sunt fericita ca voi iesi din toate astea mai curata si cu dorinta de a fi mai buna decat am fost.Cert este ca Michael,prin moartea sa ne-a trezit pe multi din somnul adanc al ignorantei,ne-a trezit dorinta de a afla adevarul despre el si nu numai,setea de cunoastere. Florenta ce ne-am face fara tine? esti un fan adevarat al regelui, asa ca te rog sa ne onorezi cu comentariile tale pline de "arome"in continuare...stii atatea despre Michael!!!! Intr-adevar ar trebui sa fi putin mai ingaduitoare si diplomata cu cei care intreaba,...totodata daca esti direct asta nu inseamna ca nu esti bineintentionat.

    RăspundețiȘtergere
  74. Oameni buni, vreau să vă întreb doar atât: voi l-aţi iertat pe Jordan Chandler, după ce a recunoscut că a minţit în 1993?... L-aţi iertat pe Bashir, atunci când a spus la TV că regretă şi că a exagerat cu documentarul din 2003?... L-aţi ierta pe doctorul Murray, dacă ar mărturisi că l-a ucis pe Michael?... Ei bine, eu nu şi tot aşa nu mă las impresionat de lacrimile de crocodil ale Madonnei şi ale tuturor celorlalţi care, atunci când a avut nevoie de ei, i-au întors spatele iar acum încearcă să ne convingă că se căiesc. Nu e decât o strategie de marketing, nimic altceva. Lacrimi şi păreri de rău, după ce i-ai dat omului în cap, se întâlnesc în telenovele, nu în lumea reală. Şi, credeţi-mă, un ocean întreg de lacrimi, fie ele sincere, nu poate spăla suferinţa cumplită pe care a îndurat-o Michael, însingurarea şi disperarea de a vedea că cei care i-au fost aproape şi care se presupune ca ar fi trebuit să-l cunoască, au putut sa creadă că el era în stare să facă rău cuiva. Singurii care au dreptul să-i ierte sunt Michael şi Dumnezeu. Eu nu pot. Îmi pare rău. Sunt doar un om obişnuit.

    Vă mulţumesc tuturor pentru comentarii, pentru gândurile frumoase şi pentru faptul că existaţi.

    RăspundețiȘtergere
  75. Ma gandeam-cum din milioane de fotografii ale lui Michael familia a ales-o tocmai pe aceea-stim cu totii videoclipul si finalul..Si ma gandesc cum la spital,la morga,la capela cimitirului.70 de zile,cu atatea oameni in jur,cu acesta tehnologie existenta,cu toate tentatiile si beneficiile,cu toti sacalii din presa,cum de nu s-a gasit nici o veriga slaba sau lipsa in asa fel incat sa apara o fotografie cu Michael mort.Aceea din ambulanta unde Michael nu arata de 70 de ani si nu este chel nu o pun in calcul.Am citit ca s-a furat cearsaful pe care el a fost asezat,masca de oxigen,chiar si nasul.Dar cum de nu a aparut nici o fotografie ?! I-am vazut pe Kennedy,Marilyn Monroe,James Brown,chiar si pe Elvis.Nu ca daca as vedea o poza cu Michael in sicriu as fi convinsa total ca el este mort-dar totusi...Mihai spune in cartea sa "Natiunea Islamului-actionind ca bodyquarzi ai regelui pop.De ce ar fi angajat Michael o forta ideologica paramilitara care sa-i asigure protectia?..De cine se temea?.." i-am vazut pe doi dintre garzile de corp ale lui Michael unul negru si unul alb printre invitatii de le ultima ceremonie. erau asezati pe scaune printre invitati.Oare pe cine pazeau?! Am citit ultimul masaj al lui
    Mihai si recunosc si eu ca nu pot sa-i iert pe cei care care l-au facut sa sufere pe nedrept pe Michael.Stiu ca in viata totul se plateste .Sper ca si ei vor plati intr-o zi... Val.

    RăspundețiȘtergere
  76. Zicea Val, oare pe cine pazeau acei doi bodyguarzi la ultima ceremonie?! Si vin si eu si ma intreb..Oare il pazeau pe tipul cu palarie si ochelari de soare?! Tre sa recunosc ca pe mine prezenta acelui tip (mult prea plastic), atat la Staples Center cat si la ultima ceremonie, m-a pus pe ganduri si inca ma bantuie imaginea lui..Dar posibil, sa bat campii..In orice caz, ne invartim mai mult printre incertitudini..
    God bless you all! A big hug!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  77. Am ajuns la servici...iarasi mi-am facut cafeaua, am intrat pe blog si citesc...si ma bucur ca respiram acelasi aer. Sustinand ideea MJForever, nu cred ca tot ce s-a facut pana acum se opreste la un film...chiar ar fi pacat...si stiu ca Michael ar face mult mai mult decat atat. Maria, pur si simplu mi-ai citit gandurile..pt a cata oara...
    Cand vreau sa visez mai mult, inchid ochii si ma ridic sus sus, de unde sa pot fi o vizionara din exteriorul acestei planete. Imi dau seama ca sunt doar un mic copil si ca singura nu prea pot face multe. Mai vad ca sunt si niste omuleti sus-pusi care considera ca toata lumea este a lor si o conduc. Si cand e mai usor sa manipulezi o masa? Tocmai acum, cand mass-media este in floare. Internetul este o forta...si nu una obisnuita, ci una foarte foarte mare. Si in acest caz, veninul e si antidotul. Pot fi omorati doar cu propriile lor arme. Si daca toata nebunia asta din presa, din ultima vreme, a fost o manipulare a ei (ceea ce sustin)atunci...avem sorti de izbanda. Nu am contestat niciodata calitatea de geniu a lui Michael si continui sa am incredere in el. O persoana de un asemenea calibru nu poate fi altcineva decat unul FOARTE IUBIT DE DUMNEZEU! Fara CREDINTA, Michael nu reusea sa faca ce a facut. Si aici ma refer si la incarcatura energetica a muzicii, a mesajelor din piese si a prezentei lui in general...magnifice. Primul a fost cuvantul...fiecare cuvant are incarcatura sa si omul le foloseste exact pe acelea cu care rezoneaza. Or, daca Michael toata viata lui ne-a cantat despre "love" si "faith"...este clar ce forte il ajutau (de ce nu gasit atata dragoste in rock...si multi dintre noi nici nu o putem asculta, raspunsul este simplu...e o alta lungime de unda, sunt vibratii joase, negatve...cu care nu intram in rezonanta).
    Toata mass-media este in mana masonilor. Despre ritualurile lor denomice nu vorbesc acum (sau poate tu, Mihai, vei scrie un articol mai pe larg in acest sens),vreau doar sa spun ca este cert faptul ca Michael ar fi trebuit "lichidat" de catre ei. Dar mereu repet, Dumnezeu e mare si de acolo de sus le vede pe toate! Michael a stiut! Cred cu tarie ca s-a pregatit. Astea nu sunt oamenii in fata carora poti sa iesi si sa vorbesti deschis, tot ce spui la un moment dat se foloseste impotriva ta...mai ales cand vrei sa faci BINE. Vorbim aici despre forte malefice intrupate...stiu...pot parea deplasata...dar sunt un mic suflet in evolutie...pe o planeta...intr-un infinit univers din Tatal.
    Cu mine sau fara mine...lumea este intr-o continua evolutie spre bine...esta e mersul lucrurilor...Cine nu-si face treaba...pleaca. De ce ne miram de atatea catastrofe? Pamantul se curata. Acei cu credinta mare sunt cei mai ispititi si viata lui Michael este un exemplu. Raul nu l-a slabit deloc. Michael a venit si ne-a spus...sa ne luam de mana si sa facem lumea mai buna. Ne-a trezit din toropeala! Avem arma impotriva lor in mainile noastre - CREDINTA SI DRAGOSTEA - sa o folosim atunci!! Probabil ca de la noi incepe, iar copii nostri vor face un lucru maret, daca ii vom educa in acest sens.
    In toate cate se intampla acum...cred ca este ceva mult mai profund. Nu e vorba de industria muzica...este vorba de un impact pe care il are un singur om asupra unei omeniri...indiferent din ce domeniu face parte.
    Nimic nu este intamplator si cred ca noi, cei ce ne-am intalnit pe acest blog si vorbim zi de zi, nu intamplator suntem aici si probabil...nu intamplator va scriu si eu toate acestea...doar am simtit sa vi le spun...

    Va daruiesc tot ce am mai bun si mai frumos in mine...toata iubirea mea!

    RăspundețiȘtergere
  78. Applehead, te rog posteaza un link cu interviul lui Oprah, caci nu am reusit sa-l gasesc

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna ziua tuturor.Am revenit si eu cu o noua parere.Am incercat sa depasesc acea bariera de care ne povestea doamna Maria si m-am hotarat sa revad ceremonia de la Forest Lawn in cautatea unor noi amanunte.Pe langa diferitele persoane aparute in clipul filmat la o rezolutie foarte mare (lucru care m-i se pare ciudat), apare domnul cu palarie si ochealri.Am dat un print screen pe acea secventa si apoi zoom...uitandu-ma mai de aproape, am constatat ca domnul acela are sprancenele arcuite cum le avea Michael, iar degetul mic il tine departat de celelalte degete lucru pe care il intalnim si la Mike...va rog sa va uitati si voi mai in amanunt si sa imi spuneti ce parere aveti.Poate totusi este doar o inscenare...si marea revenire va avea loc in curand.
    Multumesc.
    Dana.

    RăspundețiȘtergere
  80. si...da, Val. ai dreptate...iti pui intrebari cat se poate de logice, pe care cred ca si le pune fiecare dintre noi.Doar foarte simplu era sa i se plateasca o suma frumusica paznicului de la cimitir, care facea un filmulet, cateva poze, isi dadea demisia si ia-l de unde nu-i... sau se inventa orice altceva...dar chiar orice...daca sunt bani... Dar, nu avem nimic, de fapt. Si aici imi pun mai multe semne de intrebare. Poate am judecat familia asta prea devreme...Poate tot ceea ce fac ei, paza asta, nu este intamplatoare. Poate chiar au ce ascunde si face parte din scenariu. Poate...nu stiu. Astept deocamdata, pentru ca un semn mare de intrebare sunt cele 3 autopsii...de ce nu le-a ajuns una sau 2...si le-a trebuit si a treia?...poate aveti voi un raspuns...
    si..Florenta...:)...haide, nu te supara, mai spune-ne ce mai faci.

    RăspundețiȘtergere
  81. eu am interviul oprahei pe calculator cine il doreste sa lase email-ul p blog si eu il trimit

    RăspundețiȘtergere
  82. Quincy Jones ii spunea lui Michael "Smelly Jelly":D:P

    RăspundețiȘtergere
  83. Mihai,
    In primul rand trebuie sa-ti multumesc pentru faptul ca ne gazduiesti si ne permiti sa ne expunem aici intrebarile care ne macina, sentimentele, parerile si teoriile mai mult sau mai putin credibile sau fanteziste.
    E bine sa stii ca exista un om (behind the courtain), care, cu rabdare si talent grozav de mediator, incearca sa inteleaga framantarile fiecaruia dintre noi, postand, din cand in cand (asta spun pentru ca te-am vrea mai mult pe aici), niste lucruri extraordinare, menite parca sa-ti deschida nu numai ochii mintii, ci si cele mai ascunse cotloane ale sufletului, la care arareori umblam.
    Acum, ne intrebai daca-l putem ierta pe Chandler, Bashir sau Murray. E clar ca nu. Dar poate ii putem ierta familia, in frunte chiar cu mama lui, care l-a tratat cu indiferenta atunci cand el s-a adancit in bratele deznadejdii si singuratatii? Ii putem ierta pe toti medicii, incepand cu aceia care i-au reconstruit nasucul, si terminand cu cei care i-au tot prescris medicamente, uitand, doar pentru bani, de celebrul juramant? Sa-i iertam pe asa zisii prieteni, care si-au facut doar publicitate in presa falindu-se cu numele lui, Liz Taylor, Lisa Minelli sau Diana Ross, care nu s-a obosit sa-si ia un ultim ramas bun de la amicul ei de atatia amar de ani? Si daca stau stramb si judec drept, toti cei care l-au inconjurat, de mic copil, pana in prezent, nu trebuie iertati. Pentru ca l-au abandonat. Pentru ca au smuls, incetul cu incetul, rand pe rand, cate o farama din sufletul lui. Si era imens...

    Pentru Val

    Ai pus punctul pe i. Tema memorialui si a inmormantarii a fost Liberian Girl si e clar ca s-a incercat transmiterea unui mesaj. Ca noi nu l-am decodificat, inca, e alta poveste. Poate ne lipseste o veriga, care va veni pe parcurs, cu siguranta. In ceea ce priveste inexistenta unei fotografii care sa dovedeasca in mod cert decesul lui, iar e un lucru care mi se pare suspect. Cineva spunea, si cred ca avea dreptate, ca tot personalul angajat la spital, e obisnuit sa primeasca celebritati. Cum de nici macar unul dintre ei nu a fost pregatit sa surprinda cu un telefon, cu o camera minuscula acel trist moment? Oare toti sunt de o probitate morala demna de invidiat? Se stie ca o asemenea poza, vanduta unui mare trust de presa, ar fi adus o avere anonimului fotograf. Si-ar fi ramas anonim, pentru ca un ziar serios nu si-ar fi demascat sursa nicioadata. In afara de Karen Faye care declara ca l-a fardat si Latoya care l-ar fi vazut pe patul de spital, insa n-as pune prea mare baza pe spusele ei- se stie ce trecut tulbure a avut- nimeni nu i-a vazut corpul. Nici macar tatal lui. Ciudat, nu?!
    Dosarul de cercetare ramane deschis.:))
    Toate bune !
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  84. Am uitat sa mai spun un lucru:

    watawalu: Minunat commentul tau!
    Jos palaria!

    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  85. Cata speranta vad aici!
    Mi se umple sufletul de bucurie si, sper, ca, intr-adevar, sa fie o miscare a lui Michael de a-i bate cu propriile lor arme.
    Pana la urma Dumnezeu este cel mai mare si poate sa dejoace planurile celor rai care sunt intrupati aici pe pamant.
    Au fost ani buni cand mi-am reprimat (nu stiu daca este cel mai bun termen... mai degraba m-am ferit sa mai am asemenea trairi puternice) sentimentele pentru Michael dar nicidecum nu l-am judecat si eram convinsa ca este un om bun.Iar de proces eram sigura ca va fi declarat nevinovat.Tocmai de aceea nici nu l-am urmarit. Imi dau seama ce a fost in sufletul lui....
    Ma tot intreb de ce m-au apucat, din nou, sentimentele puternice fata de el la inceputul acestui an? Nici nu stiam ca va concerta...
    Simteam ca se duce?
    Si mai stiu un lucru: daca chiar traieste voi sti si eu...si absolut toti cei care isi doresc sa afle adevarul.
    Iar daca nu traieste , ma rog la bunul Dumnezeu ca tunci cand voi inchide ochii pentru totdeauna, sa il intalnesc acolo in noianul de fericire care ne asteapta pe cei care credem...
    Va pup cu multa dragoste.
    Apropos Mihai ..eu cred ca pot sa ii iert pe cei ce i-au facut rau dar vreau sa se afle adevarul, sa fie demascati sa fie aratati, sa fie dovediti ca sunt criminali.Si sa ajunga sa sufere ei insisi pentru ce au facut...sa simta durerea aia sfasietoare in suflet.
    Atat!

    RăspundețiȘtergere
  86. felicitari watawalu, m-a impresionat profunzimea mesajului tau. Nu fac asta ptr. ca suntem pe "aceeasi lungime de unda" (stau dovada mesajele mele adresate "florentei") ci ptr. ca am reusit prin ceea ce ai scris sa inteleg acum de ce sufletul meu se "incapataneaza" sa imi transmite un mesaj pozitiv legat de Michael. Va spuneam mai de mult:"credeti-ma ca si eu ma mir de mine insami de unde imi vine toata aceasta credinta si speranta ca Michael este in viata!!!". Incep sa inteleg si sa-mi explic acum si poate o sa intelegeti si voi. Multumesc watawalu ca m-ai ajutat sa dezleg misterul...maria

    RăspundețiȘtergere
  87. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  88. Oups!

    Ne-am reintregit familia!
    Welcome Florenta!

    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  89. Mihai, atat timp cat ori de cate ori citesc despre procesul lui Michael din 2005 si acuzatiile din anii 93 mi se rupe inima cand ma gandesc prin ce a trecut, raspunsul e NU. N-o sa-i iert niciodata ! Iar despre toti cei care l-au abandonat, apropo de discursul Madonnei, nu pot sa am pretentii mari de la ei, doar multi dintre ei sunt artisti si stim ca indivia in acest domeniu este mare, insa m-as fi asteptat la mai mult din partea familiei. Dar si aici am dubii, avand in vedere ca, dupa cate am inteles, Michael s-a indepartat de buna-voie de ei - si nu pot sa-l judec, la cate concerte si afaceri dubioase a incercat famila sa-l atraga in trecut, sa se foloseasca de numele lui, practic. Apropo de familia J., stiati ca urma/urmeaza(?) sa filmeze un reality show cu tot clanul (nu stiu daca si Michael facea parte din scenariu) ? Ma gandeam ca, oare nu asta ar fi fost unul din motivele pentru care au filmat inmormantarea in format HD, ca sa o includa in acel reality show ?! Daca, cumva au de gand sa faca asta, si Michael chiar e mort, atunci o sa-i urasc toata viata mea ! Ce oameni ! Sper ca totul sa fie o inscenare, altfel nu stiu cum as putea sa trec peste tot ceea ce a facut aceasta familie incepand din 25 iunie. Acum ca mi-am amintit de inmormantare, ce prieteni "apropiati" sunt cei pe care i-am vazut la televizor ranjind, de parca ar fi fost la nunta ? Sau oi fi proasta, ca nu vreau sa inteleg ca asta e Hollywood-ul si ca asta e lumea in care s-a invartit Michael... Da Doamne sa fie in viata, ca ma doare sufletul cand vad cum profita toti de pe urma lui !

    Liberian Girl: tema apare si la memorial, si la funeralii (posterul acela cu Michael in camasa galbena are legatura tot cu L. G.). De ce sa fi ales familia aceasta tema, cand puteau sa aleaga orice altceva din atatea mii de poze ? Mai ales cand stie toata lumea despre ce e vorba in acel videoclip. Recunosc ca este cel mai puternic punct de sprijin pe care ma bazez cand cred ca este in viata.

    Trailer TII si Michael care apare foarte tanar, ca si cum n-ar fi el in toate imaginile: eu cred ca totusi este el, iar aspectul mai tanar poate fi dat si de operatiile estetice pe care le-a facut in acest an la dr. Arnold Klein (daca ar fi sa-l credem pe acest doctor). Oricum, trebuie sa vedem filmul intreg si apoi sa tragem concluziile. Sper ca macar niste indicii sa transpara din acest film, sa nu se termine totul la 28 octombrie.

    Applehead: Cei de pe MJHD spun ca intr-una dintre imaginile de pe trailer se poate vedea la un moment dat cifra 25. Eu nu am reusit sa o vad. Ar fi ceva !

    RăspundețiȘtergere
  90. Doamne ce sentimente ma incearca si ce tare imi vine sa plang cand vad trailerul THIS IS IT.
    NU stiu de ce ,si voi simtiti la fel???????????????????

    RăspundețiȘtergere
  91. Asa Florenta,vezi ca se poate:))
    Unul dintre motivele ptr care iti simteam lipsa era, tocmai acest fel al tau de a-ti spune direct si sincer parerea ta cu privire la toate cele.Ma bucur sincer ca nu ne-ai abandonat:P.
    Sincer, vreau sa sper ca Michael traieste, nu ma gandesc la argumentele pro si contra...doar sufletul meu spera.Nu ma puneti la perete.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  92. Pentru cei care doresc sa vada interviul cu Oprah va rog privi aici.Am gasit Interviul cu o calitate super,high definition (HD):

    http://www.youtube.com/watch?v=D36AoPAt2AQ&feature=related

    Aici vedeti poze cu Oprah si Mj,facute in timpul interviului:

    http://www.youtube.com/watch?v=0LHGR0PYJ3Q

    EU TOT NU POT SA O INTELEG PE OPTAH,DE CE DA ACUM (16 SEPTEMBRIE) INTERVIUL ASTA CU MJ,SI CE MAI ARE SA NE ARATE CE NU A VAZUT LUMEA PANA ACUM?????????
    DACA TOT NU A FOST LA ''INMORMANARE'' SI NU SE CONSIDERA O PRIETENA ,BA MAI MULT E CAM SUSPICIOASA IN PRIVINTA NEVINOVATIEI LUI, CE URMARESTE DE FAPT????????????????

    RăspundețiȘtergere
  93. Spuneam ceva mai devreme de indiferenta familiei lui Michael vis a vis de persoana lui .
    In cazul lui Jermaine, cel care plange si organizeaza tributuri ratate, se cheama tradare si gelozie.

    http://www.youtube.com/watch?v=88d67-ypsXM

    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  94. Fiti atenti ce am gasit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    De unde naiba are THE SUN un interviu cu MJ al nostru???????????
    Si de ce il dau acum,priviti,nu am nici o indoiala ca e MICHAEL JACKSON.E un interviu din 2007 cred si a "curs" pe net in timp ce sa dat si traileru la THIS IS IT.Wow dar arata foarte bine,asa imbracat in negru si cu ochelari,mie nu mi se pare ca lua medicamente,din contra la un momendat parca rade si vorbeste de parca s-ar "juca" cu cel care il interogheaza.:

    http://www.youtube.com/watch?v=va_0hbM2bUA

    Tot aici Mj zice de accidentul din 1999,din timpul unui concert de binefacere numit MJ AND FRIENDS.Pt cei care nu stiu,la un moment dat sa rupt scena si Mj a cazut din inaltime la minutul 5:55, dar a continuat asa lovit,numai cei din fata au observat ce sa intamplat.Priviti aici ca sa vedeti ce viteaz si ce mult isi iubeste Mj fanii, in ciuda ceea ce sa intamplat,el a continuat sa cante:

    http://www.youtube.com/watch?v=3TcKj4CnK_M&feature=fvw

    MJ FOREVER nu ti se pare ca cel care il intervieveaza pe Mj in 2007 ,dupa voce e cel din 1996,asculta aici te rog!!!!!!!:

    http://www.youtube.com/watch?v=mwFmbXjBtsw&feature=PlayList&p=030AC61463A77409&playnext=1&playnext_from=PL&index=2


    Nu mai inteleg nimic jur,de ce atatea sosii,de ce atatea schimbari de date, de ceeeeeeeee??????????????
    Sunt mai mult ca sigura ca acum nici filmul THIS IS IT nu va fi luna viitoare,se va anula sau reprograma ca si concertul de la VIENA.Uitati-va prima data totul a inceput concertul din Londra din iunie,apoi cu concertul de la Viena, de ce nu si cu FILMUL THIS IS IT,sau ce o fi din octombrie,el????????????
    Cinve se joaca cu noi.Eu una cand am auzit-o pe Madonna cand a zis de Mj ,ca spera ca unde o fi sa rada,m-au trecut fiorii.Cum adica unde o fi,doar se presupune ca e "mort" nu??????
    Oare ea stie ceva???????????Vreau cu toata inima sa cred ca Mj traieste,merita asta.

    RăspundețiȘtergere
  95. MJ forever te rog hai sa vorbim pe messenger, vrei? Simt nevoia sa vorbesc cu cineva care il apreciaza pe Mj(nu vreau sa jignesc pe nimeni de aici, ma refer sotul meu sau mama mea care nu sunt fani MJ ),nu numai sa tot postez aici,pls
    Id meu e :
    dianac_24

    RăspundețiȘtergere
  96. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  97. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  98. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  99. am vazut interviul lansat de THE SUN. Michael arata atat de bine. mai bine chiar decat in 2006 la premiile muzicale. daca a reusit sa recunoasca ca a fost dependent de medicamente nu cred ca o lua de la capat. sper ca in film sa vedem niste imagini cu un prim plan mai clar decat in trailer. si cat despre postarea ta Mihai: nu stiu daca i-as putea ierta, dar pot spune ca Michael i-a iertat cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  100. Pt cei care doresc sa vada ce are de spus Oprah Winfrey despre interviul ei din 1993 cu Mj,si ce are sa ne dezvaluie nou,depre el,sa intre aici(16 septembrie):

    http://www.oprah.com/article/oprahshow/20090901-tows-michael-jackson

    Sunt tare curioasa si eu din moment ce pana si prietenul ei la facut pe Mj ciudat si unii din America zic chiar ca ea nu crede in nevinovatia lui.
    Dupa cate am vazut in avampremiera,din ce zice reiese contrariul.
    Cine naiba sa o mai inteleaga si pe ea si pe asa zisi prieteni ai lui Mj????????????
    Si de ce dupa atata timp???????????

    RăspundețiȘtergere
  101. pentru applehead
    acel asa zis interviu este luat in 2003, si este de fapt interogatoriu de atunci, si daca ascultati mai bine, a sa intelegi mai bine prin ce a trecut in 2003, era vb ca a recunoscut ca lua medicamente ca a recunoscut ca habar nu avea ce a semnat, este confuz nu-si aduce aminte de ce a luat medicamente zice din cauza turneiului intii, si pe urma din cauza unul accident petrecuta acasa. Iar faimosul The Sun posteaza acest asa zis interviu ca sa vedem noi ( cei asa ca tine care nu te gindesti de 2 ori ce vezi )ce dependent era saracul de medicamente - atentie in aceiasi zi in care aparea trailerul de la film - unde era perfect sanatos - ce facea el acolo nu se poate daca iei medicamente si esti confuz si ametit de ele. Adevarata conspiratie si complot nu o mai cautati la familie cautati-o unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  102. @Florenta
    Apropos de Madonna...Asa cum ai inteles tu si am inteles toti semnificatia gestului lui Michael cu ochelarii asa cred ca a inteles si ea...Altfel crezi ca mai dadea exemplul asta?
    Ignoranta nu inseamna neaparat lipsa de inteligenta.
    Am zis si eu ca sa nu cadem in pacatul de a crede ca doar noi putem fi profunzi si il putem intelege pe Michael.]
    Nu trebuie sa fim rautaciosi...

    RăspundețiȘtergere
  103. Astept si eu ziua de 27 oct.sa vad filmul.Nu imi fac mari sperante,far astept.Probabil ca o intreaga planeta de fani asteapta.Daca nu vom primi nici un raspuns atunci ar trebui sa facem ceva-noi fanii din Romania sa ne intilnim,sa ne organizam,sa cautam un cadru legal de a infiinta o organizatie si odata pe ao sa ne intalim si sa-l comamoram pe Michael.Stiu ca traim aceasta perioada frea in care la televizor vedem lupta politica,vedem damonstratii si proteste ale oamenilor nemultumiti ramasi fara servici,vedem greselile sistemului de invatamant,descurajarea si derutarea copiilor si adolescentilor prin atatea legi schimbate de la an la an.Vedem atatea dezastre si nenorociri.Vedem saracie si deznadejde.Vedem suferinta si atrocitati asupra oamenilor si asupra animalelor.Dar tocmai de aceea...Nu vorbea Michael despre o lume mai buna,si despre schimbari/! Nu a ajutat el mai mult decat orice alta personalitata a timpurilor noastre-nu a daruit el atata bucurie...Noi cei care l-am iubit nu am putut face pentru el nimic atunci cind era singur si nefericit(cum am fi putut?)dar nici acum ,nici azi ,nici maine?...Oare nu vom putea afla niodata adevarul? PS. Aici in Targoviste candva erau 3 cinematografe -cel mai frumos era Independanta-va vine sa credeti ca la ora actuala toate sunt inchise si a vedea This Is IT la cinematograf e imposibil aici ! Val.

    RăspundețiȘtergere
  104. http://www.associatedcontent.com/article/1901538/interviewing_michael_jackson_my_3_hours.html?cat=2

    RăspundețiȘtergere
  105. http://www.gopetition.com/petitions/make-august-29th-michael-jackson-day-worldwide.html
    Hai sa semnam petitia...ca pe 29 august sa fie ziua mondiala Michael Jackson...

    RăspundețiȘtergere
  106. FLORENTA,
    Si eu mi-am dat seama demult ca Applehead e acea Diana, dar n-are importanta, n-are relevanta, daca ea asa a considerat ca noi cei de aici am luat-o la 11 metrii asa de grav incat sa ne spuna "adio" dupa care sa revina in forta sub o alta identitate..
    N-are sens acum sa fim rautaciosi si sa o luam de la capat cu "atacurile"!
    Mike va iubeste, Mike era plin de iubire neconditionata, nu uitati asta, iar noi tre sa facem la fel..God bless you all!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  107. Pt. Val

    Daca vrei, iti cumpar eu bilet la film (daca n-am sa mor asfixiata la coada). Singurul inconvenient e ca trebuie sa vii in Bucuresti.
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  108. cineva spunea:"acel asa zis interviu este luat in 2003, si este de fapt interogatoriu de atunci"
    oare? aici scrie asa:"New 2007 Michael Jackson Interview* about painkillers"

    RăspundețiȘtergere
  109. http://www.youtube.com/watch?v=0FTjjpsJ9Zk&feature=PlayList&p=0B49B89E2D6A781E&playnext=1&playnext_from=PL&index=12 -NU-I ASA CA E ADORABIL AICI?NU AI CUM SA NU-L IUBESTI!

    RăspundețiȘtergere
  110. http://www.youtube.com/watch?v=2CnZpcwm0FM

    l-am pus initial, din greseala la comentariile articolului anterior si probabil ca putini mai intra acolo asa k il pun si aici...mi s-a parut superb...Michael nu are o influenta doar asupra oamenilor...it's more then that...uitati-va la papagalul acesta...e superb.

    RăspundețiȘtergere
  111. watawalu

    Minunat articolul!
    Ar trebui sa devina manifest, sa-l raspandim in toata lumea...
    Minunat MICHAEL !

    Multumesc
    danna_nicolle

    RăspundețiȘtergere
  112. si daca scrie ce , si eu pot sa postez ceva din 1990 si sa spun ca din 2000, nu v-ati mai invatat cu rautatile ziaristilor - si daca era un interviu de ce era luat de un avocat ?

    RăspundețiȘtergere
  113. Trebuie sa recunosc ca eu fac parte din cei asa-zisi realisti,dar inca pastrez o speranta in suflet.Cred ca presa ne-a impartit in doua mari categorii.In prima intra cei care mai cred prostii de genulbolnav,drogat,nebun,etc..Acestia,cu toata dragostea lor pentru MJ,cred ca el e singurul vinovat.Eu am convingerea ca Michael nu avea nici un fel de probleme,nici fizice,nici mentale si nu era dependent de medicamente.In a doua categorie intra cei care nu servesc asa ceva.Pentru acestia exista inscenarea.Scopul e clar :nimeni,din nici o categorie,sa nu se intrebe cine sunt vinovatii pentru moartea lui.Stiu ca e dureros,dar va ganditi ca,poate, el chiar e la Forest Law?Ne-au promis cel mai mare proces.E si normal;ei nu au ucis un om,ei au ucis cate putin din fiecare(si suntem multi).Cum e posibil?Calatorim in Univers,am descoperit clonarea dar nu putem afla ce s-a intamplat in acea zi si cine e vinovat?E inadmisibil!Cum se poate musamaliza asa ceva?Mint in continuare,asta e diversiune.Toate vedetele astea care acum afla ca au fost prietene cu Michael si se plang de pierdere(multi fac asta asa tarziu pt ca si-au dat seama ca tine bine la public;daca fanii tot mai plang hai sa facem si noi asa)...de ce nu cer ei adevarul?

    RăspundețiȘtergere
  114. Stie cineva unde se poate vedea show-ul Oprahei si la ce ora??stie k va aparea in scurt timp pe youtube la fel ca toate celelalte evenimente dar ma gandeam k poate totusi putem sa il vedem astazi...live online?:-?

    RăspundețiȘtergere
  115. Pt anonimul care spunea: "In a doua categorie intra cei care nu servesc asa ceva.Pentru acestia exista inscenarea.Scopul e clar :nimeni,din nici o categorie,sa nu se intrebe cine sunt vinovatii pentru moartea lui.Stiu ca e dureros,dar va ganditi ca,poate, el chiar e la Forest Law?"...
    In realitate cred, da sunt mai multe categorii...daca ai cumva rabdarea sa citesti macar cateva dintre mesajele mele, vei intelege ce vreau sa spun (poate le-ai si citit, dar atunci tind sa cred ca am fost inteleasa gresit). Una dintre aceste categorii a fost botezata foarte frumos - "visatori", nu imi amintesc exact de catre cine, oricum nu asta este important acum. "Visatori" cu siguranta nu insemna "cei care cred orbeste" - nu servim nimic - credem in inscenare. Am spus, demostrati-mi ca nu mai este, aduceti INFORMATIE. Danna_nicolle, Maria, Val., zi de zi, au scris numeroase mesaje in care puneau acele INTREBARI de care spui, intrebari care veneau sa ne ajute sa intelegem ce s-a intamplat si atunci putem cauta si vinovatii. Si "visatorii", cred, ca sunt, de fapt, detectivii acestui caz. Am si eu zilele mele, cand imi spun...nu mai e...dar, dar cum ramane cu intrebarile fara de raspuns? si atunci ma ridic si da, continui sa "visez".
    Da, m-am gandit ca poate fi si la Forest Law...dar oare are cineva aceasta certitudine? Nu, nu are! Si de ce? ...pt ca in realitate nu avem...nimic. Si atunci, de ce nu as avea vie speranta? :)

    Va daruiesc tot ce am mai bun si mai frumos in mine, toata iubirea mea!

    P.S. Cum mare drag, danna_nicolle!

    RăspundețiȘtergere
  116. Va rog din suflet nu mai interpretati ceea ce scriu eu .Eu nu am zis nicioadata ca,cred ceea ce se zice in interviul din 2007. Pt ANONIM:te-as ruga sa te semnezi,dara viitoare, ca sa stiu,cu cine vorbesc.Tu ai zis asa de mine:cei asa ca tine care nu te gindesti de 2 ori ce vezi.Cine ti-a zis tie ca eu cred ?
    De la inceput eu am dorit sa fiu prietena cu voi,si sa postez linkuri cu Mj ca sa vedeti si voi.Nu sunt o fire egoista,am vrut sa impartasesc cu voi ce am gasit pe net despre Mj.Eu nu pot decat sa sper ca v-ati bucurat de linkurile pe care vi le-am dat,asa cum m-am bucurat si el cand l-am vazut pe MJ.
    Va rog din suflet,haideti sa nu ne mai judecam unii pe altii,doar suntem, in acceasi tabara,nu?????
    Daca ne apucam sa ne certam intre noi nu rezolvam nimic.
    Michael Jackson inseamna iubire,acceptare,pace si bunatate,asta ne-a invatat el ,nu?????

    RăspundețiȘtergere
  117. Ai dreptate :"pot sa postez ceva din 1990 si sa spun ca din 2000", dar ceea ce ma face sa cred ca e mai recent, din 2007 daca nu 2009!! este faptul ca l-am vazut cu ochelari de vedere cam din 2007. Faptul ca el recunoaste dependenta de medicamente poate conduce spre varianta "e mort" pentru ca aceasta dependenta s-a accentuat si a ajuns sa "ceara" tot mai mult, provocandu-i astfel moartea (ca si cum ni se induce ideea: ce nu va e clar, era dependent, e mort, terminati cu scenariile). La fel de bine poate conduce si spre varianta "e viu". Dupa cum vedem din mimica lui pare intr-o stare incomoda, pare tulburat, pare ca accepta umilinta dar regreta acea perioada(ti se rupe sufletul vazandu-l) si atunci o putem lua sub forma unui mesaj al lui de caintza, inducand ideea ca a renuntat la acea dependenta spre binele lui si al copiilor lui (stim ca fost la dezintoxicare), excluzand astfel cauza mortii mult trambitata. De ce a aparut acest lucru acum? Cine sta in spate? Cei care l-au ucis? Sau insusi Michael Jackson pentru a adauga o noua piesa componenta "regiei"?
    Sau este pur si simplu o alta rautate a presei?
    Sunt convinsa ca exista si alte interpretari. Putem dezbate acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  118. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  119. http://www.youtube.com/watch?v=DQvrzv8Wfpg


    uitati va la min. 6:52.nu da de gandit?

    RăspundețiȘtergere
  120. la ce te referi openmideism cand spui ca min 6:52 da de gandit? m am tot uitat so chiar nu mi dau seama? poate nu am privit cu atentie anumite detalii?...cum ar fi?

    RăspundețiȘtergere
  121. unul din frati spune noapte buna,dar acolo este dimineata .eventual 11-12 ziua ,nu stiu exact cit a tinut ceremonia.

    RăspundețiȘtergere
  122. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  123. Oameni buni,dar de ce credeti ca este nevoie pt. a declara o persoana decedata?Chiar imi doresc sa ma contraziceti,dar pana atunci eu stiu ca:
    1.exista cel putin declaratia unui medic(toti l-am vazut pe medicul roman);
    2.exista declaratia familiei;
    3.exista declaratia celor de pe ambulanta(probabil ea a fost exagerata de presa,batran,chel si alte prostii);
    4.exista declaratia medicului personal(e adevarat ca nu directa,dar despre asta vorbea;chiar nu am inteles de ce il imita pe Michael);
    5.exista un certificat de deces;
    6.exista declaratia autoritatilor(doar vorbeau de ancheta,de probe,de omucidere);
    7.exista o inmormantare.
    Recunosc ca,atunci cand il vad pe scena,in concert,cantand si dansand, nu pot sa cred ca a murit.E imposibil!Nu se poate!Si atunci ii caut pe visatori.Sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  124. Florenţa, mulţumesc mult; îmi doresc să fiu chiar aşa cum mă percepi tu şi să nu ai vreodată o revelaţie contrară :)

    Irina, eşti un copil bun, vinul cu lacrimi poate că are şi el rostul lui, dar sper să nu te schimbe.

    Applehead, Raluca, Openmindeism, MJForever, Val, Dana, Danna_Nicolle, Adryana, Scorpya, Madălina, Alina, Camelia, Anca, Maria, Missy, Watawalu, Aura, Ruxy, Cerasela, Catallina, Mihaela, K, O şi, din nou, Irina şi Florenţa (dacă am uitat pe cineva, vă rog să mă iertaţi), vă mulţumesc tuturor, din suflet, pentru tot ceea ce faceţi aici. Vă rog, nu mă abandonaţi. Chiar dacă mă arăt rar, sunt aici tot timpul. Vă citesc şi îmi sunteţi dragi. Cu ciondăneli cu tot :)

    RăspundețiȘtergere
  125. Mihai, iti multumesc pentru sfat...si pentru "copil bun"... :)
    Nu te vom abandona, pentru ca aici, "la tine", suntem toti acasa. Multumim ca ne primesti!

    RăspundețiȘtergere
  126. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  127. florenta acum chiar m ai facut sa plang...din nici nu comment nu am simtit atata dragoste, vibrezi de iubire, caldura si admiratie la adresa lui...sincer..jos palaria! te pup

    RăspundețiȘtergere
  128. Mihai,am mai spus si o mai zic:).....suntem k o familie aici.suntem ...one voice ,asa cum a vrut el,asa k nu te vom parasi:).Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  129. PT FLORENTA: SUPERB TOT CEEA CE AI SCRIS. MI-AU DAT LACRIMILE. CAT ADEVAR IN VORBELE TALE!!!! SI EU CRED CA DUMNEZEU L-A TRIMIS PE MICHAEL PE PAMANT CU UN SCOP SI SPER DIN TOT SUFLETUL CA EL SA NU-SI FI INDEPLINIT INCA ACEL SCOP (PT CA ASTA AR INSEMNA CA EL SA PLECE DINTRE NOI; SUNT O VISATOARE). MULTUMESC TUTUTROR CELOR CARE SCRIU AICI. ASA MAI POT SA VORBESC CU CEI LA FEL CA MINE: OAMENI SIMPLI CARORA LI S-A DAT OCAZIA SA VADA O MINUNE PE PAMANT, UN MIRACOL: MICHAEL JACKSON.

    RăspundețiȘtergere
  130. MIHAI, NICIODATA NU TE VOM ABANDONA. CEL PUTIN EU NU. NE-AI DAT SANSA TUTUROR DE A NE ADUNA SI DE A CELEBRA IN FELUL NOSTRU ARTISTUL SI MAI ALES OMUL MICHAEL JACKSON. MULTUMIM !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  131. Si eu ma alatur celor care nu te vor parasi Mihai....este mai mult decat imposibil acest lucru.Aici gasim un loc magic,unic,special.Este locul in care,desi nu suntem inruditi...suntem o familie si asta datorita tie.Asa ca in ceea ce ma priveste nici nu ma gandesc sa-mi parasesc familia.
    Florenta...nici nu-ti imaginezi cat m-a emotionat comentariul tau.
    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  132. Ebony photo session..2008???!!
    http://www.youtube.com/watch?v=nfwALr1IsOw&feature=related
    Pai adorabilul nostru Mike arata chiar bine (si vorbim aici de 2008, adica anul trecut)..jesus christ!!!..cat e de sexy!!cat de tanar arata!!..damn it..si avea 50 de ani (pai asa ar arata un om bolnav si dependent de tot felul de medicamente?!)
    Come'on!!!
    Ma tot uit la acea sesiune foto 2008 si compar cu ceea ce am vazut eu in trailer-ul this is it, unde acel Michael in anumite faze, subliniez in anumite faze, pare unul total schimbat, ca sa nu zic fals (sa se fi schimbat asa mult intr-un an de zile?!..de fapt ce un an..ca e vb de cateva luni din 2008 pana la acele zile de la repetitiile de dinainte de 25..), mult prea slab, cu fata cam ascutita (sa fim seriosi, si daca slabea, structura fetei tot n-avea cum sa se schimbe..oasele raman oase..fata scumpului nostru Mike e osoasa, patrata spre dreptunghiulara, si nicidecum una ovala cu barbia ascutita..cum arata acel Michael de la Londra) si zambetul acela mult prea larg, gen pacalici (iar noi stim foarte bine ce zambet dulce are Mike)..sa nu mai vorbesc de distanta dintre barbie si buze..ati remarcat asta vreodata?!
    Va rog sa faceti o comparatie a felului cum arata si insist sa va uitati bine la distanta dintre barbie si buze, plus la structura gurii atunci cand zambeste!
    http://www.youtube.com/watch?v=inmisKdGnBo&NR=1 (o sa plangeti la clip-ul asta, va avertizez!)
    si
    http://www.youtube.com/watch?v=R3XqTDgX4Us
    God bless you!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  133. pentru K. sincer chiar cred ca in trailer ul filmului This is it este MJ...priveste bine anumite secvente cand rade si cum gesticuleaza...acele gesturi si mimica fetei o regasesti inca din tinerete atunci cand rade sau este fericit...nu stiu ce sa zic...e posibil ca in anumite secvente sa nu fie el, dar ma intreb ...oare keny ortega care se presupune ca ii este prieten apropiat de multi ani sau ceilalti de langa el chiar sa nu si fi dat seama ca printre ei se afla un impostor? care de altfel poate sa se miste cum o face Michael?
    si inca ceva...din cate stiu eu...sper sa stiu bine, as avea nevoie de sfatul unui medic...Mj a slabit foarte mult in ultimul timp (priveste cu atentie in unul din filmuletele care le ai trimis cand MJ isi ridica piciorul o sa vezi ca este destul de slab)plus ca stim ca atunci cand slabesti structura fetei in primul rand ti se schimba considerabil, dar din cate stiu eu la schimbarea fetei se adauga si boala lupus de care suferea...e posibil sa gresesc, nu zic ca nu, dar din cate a declarat si medicul Arnold K, pe care de altfel nu stiu daca sa l cred, Mj ar fi apelat in ultima vreme la el pentru inca niste schimbari la fata

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.