vineri, 14 septembrie 2012

No comment


...


După ce a câştigat războiul din Irak, preşedintele Americii se duce la o şcoală să vorbească cu elevii.
– Dragi copii, astăzi îmi puteţi pune câte întrebări vreţi.
Micul John:
– Domnule preşedinte, am 2 întrebări: 1. Cine este responsabil de cel mai mare atac terorist care a fost făcut vreodată, în 1945 când s-a folosit pentru prima oară bomba nucleară la Hiroshima şi Nagasaki? şi 2. De ce aţi atacat Irak-ul? Pentru că nu aveaţi nici un motiv... poate doar să le luaţi petrolul...
Dar se sună şi preşedintele nu mai are timp să răspundă. La a doua oră intră preşedintele din nou în clasă şi o fetiţă spune:
– Am şi eu 4 întrebari: cele pe care le-a pus micul John plus: 3. De ce s-a sunat cu 25 de minute mai devreme şi 4. Unde a dispărut micul John??





...





2 comentarii:

  1. Bancul de mai jos nu are legatura cu subiectul bancului de mai sus, dar are atata haz incat nu ma pot abtine sa nu-l impartasesc.

    Trei accidente de motocicleta, trei povesti... Trei motociclisti in spital, vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor.
    1. Primul motociclist. Un picior in ghips.
    Reporterul: - Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?
    Motociclistul: - Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga... trece... nimic grav.
    2. Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips.
    Reporterul: - La dumneavoastra cum s-a intamplat ? Vad ca aveti o mana si un picior in ghips!
    Motociclistul: - Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki... cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin... am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul... nimic grav, trece...
    3. Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare.
    Reporterul: - Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma !... Cum s-a intamplat?
    Motociclistul: - Nuu... eu... Mobra... 50 la ora... Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si... calc pe o coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.

    Sper ca v-au placut!.... motoarele!
    DOR, la limita lesinului…

    RăspundețiȘtergere
  2. AMERICA...AMERICA...tara visurilor, tara tuturor posibilitatilor, unde poti sa faci ce vrei , cat vrei...doar aparent si doar...deocamdata!ALICIA

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.