joi, 19 iulie 2012

"Dear Mr. President..."

...


CA SA NU UITAM DE CE TREBUIE SA MERGEM LA REFERENDUM PE 29 IULIE 2012:







... 

15 comentarii:

  1. IMPRESIONANT!!!Dupa voce,e PINK.Nu stiam melodia...NICI CA SE PUTEA CEVA MAI POTRIVIT,IAR MONTAJUL VIDEOCLIPULUI ESTE EXTRAORDINAR,GROZAV,EXCEPTIONAL-intr-un cuvant IMPRESIONANT!!!De-as putea as scrie cu litere de-o schioapa BRAVO!!!MULTUMESC!!!
    TE IUBESC SI TE ADMIR DIN TOT SUFLETUL MEU,PENTRU CURAJ SI INTELIGENTA!!!MULTUMESC!!!

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ma gandesc,ca daca mai exista in Romania OAMENI CA TINE,poate neamul asta romanesc,n-o fi definitiv pierdut...


    Cu aceleasi sentimente

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, e cantecul lui Pink (care pentru mine este unica si adevarata printesa Pop), iar clipul e facut de un utilizator youtube cu ID allstargames81 (dealtfel, se poate vedea cu usurinta daca se duce mouse-ul in coltul din stanga sus al imaginii). Am vrut sa specific aceste lucruri, ca sa nu intervina vreo eroare cu privire la autor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Baiatul ciobanului se hotaraste sa ii zica tatalui sau ca e gay.
    Intr-o dimineata se ambitioneaza si zice:
    -Auzi, tata...Sunt GAY !
    Ciobanul sta, se gandeste si il intreaba:
    -Baiete!! Ai costum Armani?
    -Nu
    -Folosesti parfum Boss?
    -Nu
    -Dar masina Porsche ai?
    -Stii bine ca nu am
    -Mai baiete! Tu nu esti gay, esti un poponar de rand

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pacat ca nu intra mai multi oameni pe blogul asta. Incep sa cred, dupa ce am vazut pe referendumul virtual ca 63% au votat NU, ca noi romanii suntem un popor care prefera sa stea ingenungheat. Oare ce trebuie sa se mai intample sa ne inaltam in sfarsit?
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe ce referendum virtual ai vazut asta? Cred ca era unul basist, toate sondajele arata ca 66% dintre romani vor vota DA la referendum. Oricum, eu nu i-as subestima pe romani. Suntem destul de toleranti de rabdam multe, dar nu suntem prosti. Daca se va intampla totusi ca Basescu sa nu fie demis dupa referendum, asta in mod sigur se va datora faptului ca Basescu va reusi sa fraudeze votul. Doar are experientele din 2004, 2007, 2009...

    RăspundețiȘtergere
  7. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/esti-de-acord-cu-demiterea-lui-basescu-intra-aici-si-voteaza-la-referendum-stirileprotv-ro.html
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am putut sa intru in linkul care arata rezultatele, pentru ca am fost agresat de reclama aia stupida la tampoane. Sincer, eu sper ca ce arata acolo nu corespunde cu realitatea. Ar fi foarte trist ca cei carora li s-au taiat salarii, pensii, cei care au ramas fara loc de munca si intelectualii acestei tari (ma refer la cei adevarati, nu la alde MRU si Patapievici), si care sunt in numar de milioane, ar mai continua sa creada in minciunile lui Basescu. Asta mi se pare cel mai grav. Mai grav decat, de exemplu, campania de denigrare a statului roman facuta de basisti prin Europa.

      Ștergere
  8. Sondaj CSU:
    http://www.ziare.com/basescu/referendum-demitere/doi-din-trei-romani-vor-sa-l-demita-pe-basescu-sondaj-csu-1179293

    Sondaj IMAS:
    http://www.agenda.ro/sondaj-imas-doua-treimi-din-romani-ar-vota-pentru-demiterea-lui-basescu/253749

    Sondaj AVANGARDE:
    http://www.clujtoday.ro/2012/07/13/sondajul-de-opinie-care-face-luming-on-starea.html

    Sondaj ARP:
    http://www.ziare.com/basescu/referendum-demitere/73-la-suta-dintre-romani-ar-vota-pentru-demiterea-lui-traian-basescu-sondaj-arp-1178504

    Sondaj CURS:
    http://www.realitatea.net/sondaj-curs-basescu-demis-de-66prc-dintre-romani_970160.html

    Sondaj PUBLIC-AFFAIRS:
    http://www.realitatea.net/sondaj-cati-romani-spun-ca-se-vor-prezenta-la-referendumul-pentru-demitere_971790.html


    Avand in vedere ca de vreo doi ani, suspendatul se situeaza sub nivelul a 10% in ceea ce priveste increderea romanilor, aceste cifre mi se par mult mai aproape de realitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/de-ce-il-sustine-occidentul-cu-inversunare-pe-traian-basescu-271115.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Ok, un anonim (de ce anonim?) mi-a pus aici linkul unui articol lung cat o zi de post, al unui ziar oficial probasist. Recomand ca de fiecare data cand cititi ceva pe internet, sa cititi si comentariile. In general, ele sunt cele mai interesante, cele mai elocvente si ajuta la intuirea adevarului - care, de obicei, se afla pe undeva, pe distanta dintre cele doua fronturi (doar ca nu mereu la mijloc).

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am mai intrat de mult pe acest blog....constat cu tristete ca s-a transformat in ceva urat si chiar plin de ura...eu am alta parere decat cea exprimata aici, imi pare rau, nu o sa va mai deranjez...si sa stiti ca nu sunt din categoria probasista! Sa fiti cu totii sanatosi si multumiti de ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimată anonimă, „tristeţea” pe care o „resimţi” matale e la fel de ipocrită ca cea pe care o arborară băsiştii când se preumblau cu jalba-n proţap pe la porţile UE . Stimată duduie, eu nu urăsc pe nimeni. Ura este un sentiment mare consumator de resurse, iar deocamată nu consider că există pe lumea asta cineva sau ceva care să merite, din partea mea, atâta risipă de energie. Zici că „n-ai mai intrat de mult” pe acest blog? Dacă ai fi intrat vreodată, şi mai ales AI FI CITIT, nu cred că ai fi afirmat că „s-a transformat în ceva plin de ură”. La începuturi eram înverşunat, acum am mai îmbătrânit şi prefer să fac haz de necaz. Ironie, chiar cinism, accept. Dar ură? Sau, atunci când mă luam de alţii străini (aka masoni, khazari, UE şa) era frumos, iar când am ajuns la ai noştri a devenit urât? Politica pute, oricum ai lua-o şi în orice colţ al lumii e la fel, nu am descoperit noi acum apa caldă şi nici mersul pe jos. Iar dacă nasul dumitale cel fin nu suportă, te du dar pe alte bloguri, unde miroase a flori de trandafiri. Eu nu sunt de partea nimănui, nu am absolut nicio culoare politică şi nu afirm că unii ar fi mai buni decât alţii. Iar la mine acasă, pe blogul meu, cred că am libertatea să îmi exprim opiniile. Atâta timp cât încă mai există libertatea cuvântului.

      Sunt în stare să accept că unii oameni încă mai cred în lacrima de crocodil a lui Băsescu. Dar te rog să mă scuzi că am pretenţia ca, cel puţin, dacă tot comentezi pe blogul meu, să ai bunul simţ şi să-mi expui părerea proprie (sub numele propriu), nu un link luat cu copy-paste de pe-aiurea şi trântit aşa, ostentativ si anonim, ca mucii-n fasole. Evident că te-am considerat băsistă. Numai ăştia aruncă piatra şi fug.

      Ștergere
  12. Doamna sau domnisoara careia va adresati nu are legatura cu link-ul postat de mine.
    Eu,anonimul din 22 iulie 01.53,eu am postat link-ul .

    E vreo problema ?
    Daca va deranjeaza stergeti-l
    E doar un link spre un articol si citeste cine vrea
    N-am ofensat pe nimeni si n-am indicat ce sa citeasca sau sa ignore
    "Anonim" fiindca asa vreau eu si INCA nu ma obliga nimeni sa ma legitimez online, nici bunul simt pe care l-ati putea invoca, de vreme ce nici macar n-am exprimat vreo opinie pentru care ar fi normal sa raspund.
    Oricum nu sunt primul anonim care posteaza ceva
    Daca a recomanda un articol, fara a-ti impune o parere sau alta,fara a comenta,fara a avea intentia de a deranja se considera a arunca piatra si a o lua la fuga...va rog sa ma iertati ca v-am deranjat
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Evident, demnitatea şi simţul răspunderii nu sunt legiferate în ţara asta. De aceea punem un link „anonim”, apoi ne întoarcem tot „anonim” şi spunem că „ne miroase urât”, după care ne întoarcem iar şi spunem că „anonimul de la ora 1:53” e altul decât „anonimul de la ora 18:38”. Iar marmota învelea de zor la ciocolată.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.