luni, 4 aprilie 2011

Vreau să-mi fac un guvern da’ nu găsesc! Toţi „boc”-ii să apeleze la mine!

...

Mirobolantul domn boc suferă de mania persecuţiei, paranoia şi sindromul cocalarului deşucheat. ’Mnealui şi acoliţii declară, de-acum, sus şi tare, că nimeni nu mai are voie să critice, interpreteze, ironizeze ori parodieze pe mirobolantul domn boc ori pe vreunul din şleahta (a se citi „guvernul”) lui. Mirobolantul domn boc se vaită, se vaită, se vaită, pe la toate uşile, că presa îl persecută, în loc sa-i ridice monumente; că îl ironizează, în loc să se prosterneze în faţa inteligenţei lui orbitoare; că îl critică, în loc să-l pupe in dos. Mirobolantul domn boc a uitat, probabil, că vremurile acelea in care era „la modă” pumnul în gură au apus. Ei bine, ca cetăţean al României, eu vreau să-mi exercit dreptul constituţional de a comenta, critica, scrie pe garduri, striga pe stradă: BOC E UN IMBECIL!

Să vedem cine mă poate opri.

Poate că atunci când am creat acest blog, ţara noastră nu era chiar de kko. Ei bine, din păcate, acum e.


Notă explicativă:












Explicaţie la nota explicativă:

Guvernul lui boc este cel mai incompetent, cel mai corupt si cel mai arogant guvern pe care l-a avut Romania in ultimii 20 de ani.

Dupa ce toate guvernele dinaintea lui au distrus industria si agricultura, au amanetat resursele tarii si au concentrat averea in mainile unui grup restrans de persoane, am crezut ca in Romania nu mai este nimic de furat. Guvernul lui boc mi-a demonstrat ca m-am inselat. Atata timp cat mai exista un graunte de minereu in subsol, un copac in padure, un fir de apa curgatoare si, nu in ultimul rand, atata vreme cat mai exista un centimetru patrat construibil, inca mai este ceva de furat.

Guvernul lui boc a distrus definitiv armata, politia, invatamantul si sanatatea.

Guvernul lui boc este cel care plateste pentru un metru de autostrada neconstruita de cinci ori mai mult decat platesc altii pentru un metru de autostrada construita.

Guvernul lui boc este cel sub obladuirea caruia coruptia din justitie, finante si vami s-a intins ca un cancer fulminant si a facut metastaze in toate sectoarele tarii.

Guvernul lui boc este cel care a afirmat nonsalant ca „in Romania nu avem autostrazi din cauza ca romanii nu au chef sa plateasca taxe pentru ele”.

Guvernul lui boc este cel din cauza caruia medicii nostri se angajeaza in spitalele altor tari ale Uniunii Europene iar profesorii nostri prefera sa culeaga capsuni in Spania.

Guvernul lui boc a introdus impozitul minim din cauza carora sute de mii de mici intreprinzatori si-au radiat firmele, a taiat sporurile cuvenite oamenilor care munceau in conditii de risc, a introdus o taxa exorbitanta pentru achizitionarea oricarui tip de vehicul, fie el nou sau second-hand - sub pretextul protectiei mediului, in timp ce mediul nostru e din ce in ce mai poluat si mai lipsit de copaci.

Guvernul lui boc este cel datorita caruia administratorul unui SRL se trezeste cu conturile blocate de catre ANAF din cauza sumei de 1 leu care la ei figureaza, dintr-o eroare, ca fiind neplatita.

Guvernul lui boc este cel datorita caruia se sta la cozi interminabile pentru depunerea unei declaratii, a unui bilant si - mai grav - pentru plata unor taxe.

Guvernul lui boc este cel sub obladuirea caruia oamenii au ajuns sclavii unor patroni lipsiti de scrupule, care deja isi freaca mainile in asteptarea noului Cod al muncii, care le va da drept deplin de viata si de moarte asupra sclavilor (a se citi „angajatilor”).

Guvernul lui boc este cel datorita caruia rata sinuciderilor in Romania a crescut cu circa 30% iar a concedierilor cu 700% - si nu datorita crizei, ci din cauza taxelor si impozitelor; pentru ca mai mult de trei sferturi dintre concediati continua sa munceasca, dar la negru (cunosc multe cazuri concrete).

Guvernul lui boc este cel din cauza caruia tinerii ne pleaca din tara, copiii ne cresc singuri iar batranii se calca in picioare pentru o paine gratuita ori pentru o reducere de un leu la kilogramul de detergent.

Este adevarat ca suntem in criza, dar in conditiile in care ni se spune încontinuu „nu sunt bani”, dar monseur boc cheltuieste in trei zile jumatate de milion de euro pentru o deplasare la New York, pe mine explicatia „crizei” nu ma multumeste.

Guvernul lui boc este cel care, „din cauza crizei financiare”, impovareaza continuu contribuabilii, smulgandu-le si ultimul banut din buzunar, dar el, Guvernul, nu face absolut nici o economie.

Guvernul lui boc este cel care cere contribuabililor „sacrificii si solidaritate” dar nu concepe ca acest efort sa fie bilateral.

Guvernul lui boc este cel care ma obliga sa platesc o treime din fiecare banut muncit, pentru asigurari de sanatate si impozit, dar nu-mi ofera absolut nimic in schimb.

Guvernul lui boc este cel care a avut tupeul sa-i spuna unui om caruia, dupa o viata de munca si de contribuit la buget, i-a venit randul sa primeasca inapoi o mica parte din contributii, sub forma pensiei, ca este „asistat social” (a se citi „milog”).

Guvernul lui boc este cel care, in plina criza, a platit milioane de euro pentru o frunza luata cu copy-paste de pe internet.

Guvernul lui boc este cel care, de fiecare data cand a spus ceva, a facut invers.

Guvernul lui boc ne-a demonstrat, cu prisosinta, ca nu este capabil sa scoata Romania din criza.

Guvernul lui boc este cel care isi bate joc, cu nonsalanta, de cetatenii care au ajuns deja la limita disperarii. Si, din pacate, stiu, din experienta, ca lucrurile nu se vor opri aici. Sintagma „mai rau de-atat nu se poate” e gresita. Intotdeauna e loc de mai rau. Fundul prapastiei e flexibil.

...

9 comentarii:

  1. Stramosii nostri , barbati adevarati au luptat cu sabia in mana ! Sangele lor este in pamantul acestei tari . Si tara a incaput pe mainile unor imbecili constipati si elitisti .
    Ma intreb , toti ciocoii astia , se pot privi in oglinda?Pot dormi linistiti noaptea ?Ei chiar cred ca nu vor plati intr-o zi pentru tot raul facut ? Ne-au umilit batranii , si fura viitorul copiilor ...
    Celor care au adus tara in sapa de lemn , le dedic melodia B.U.G. Mafia - Bag -----n lume si v-o fac cadou .

    Zoly , din Pantelimon

    RăspundețiȘtergere
  2. Pumnul strans !!
    Respect , BUG.Mafia , Respect MIHAI !
    Cat poti tu de tare , Zoly ?

    Viespea Verde

    RăspundețiȘtergere
  3. Din Targoviste , pentru cei care au distrus tara - locul de langa Gara , este liber ...si ii asteapta !!

    Joker

    RăspundețiȘtergere
  4. " LOR NU LE PASA DE NOI "

    Bianca Neve

    RăspundețiȘtergere
  5. criminala expunerea... TOTI BOCII SA APELEZE LA MINE..... SUPER dar ce mare pacat ca tot ce ai scris este atat de adevarat........
    cred ca suntem ultima tara din lume nu din Europa
    Sa te fereasca bunul Dumnezeu sa ai treaba cu tot ce tine de institutiile statului ca esti terminat, eu am simtit o pe pielea mea
    Acum spun ca nu stiu daca se poate mai rau de atat dar cu siguranta se poate, ai nostrii ne au dovedit o
    Suntem o tara fara speranta, ne au omorat ciocoii astia noi, ne au distrus si nu stiu , indiferent cine ar mai veni, ce ar mai putea sa mai repare
    AVEM NEVOIE DE TOTI BOCII ........ DECI SA APELEZE........ NUMAI EI PUTEAU SA FACA O TREABA MARE

    RăspundețiȘtergere
  6. nascuta in vremea lui dej-traitoare a vremurilor ceausiste,nu credeam,atunci cand imi suierau gloantele pe langa urechi-in spatele inter-ului,ca voi avea nefericirea sa mai traiesc astfel de vremuri cineva spunea ca au umilit batranii si au furat viitorul copiilor dar tineretea fara speranta a voastra cei de acum de ce macar nu o mentionati?mai marea problema este ca nu suntem uniti.atunci cand omul acela s-a aruncat de la balconul parlamentului s-a trezit,nu numai singur,dar i s-a minimalizat si ridiculizat gestul,in loc sa fie sustinut de toata tara.atunci cu mic-cu mare ar fi trebuit sa-l sustinem toti.pana nu vom face asta sivom vorbi numai intre noi nu se va rezolva nimic

    RăspundețiȘtergere
  7. Toata admiratia pentru acest articol, Mihai. Ca de altfel pentru toate articolele din “tara noastra de kko”. Esti un observator si un critic “fin” al unora dintre maladiile sistemului politic, maladii cu implicatii devastatoare in plan economic si social.
    Din pacate, din momentul in care esti adus la stadiul de “sclav”, atat ca stat, cat si ca individ, nu mai ai nici o sansa (asi fi bucuroasa sa pot spune: foarte putine sanse!) sa iesi din panza de paianjen care ti se tese. Esti mort sau in “cel mai bun caz” joci cum ti se canta. “Danseaza ursul romanesc, de mii de ani danseaza!” Dar parca acum danseaza mai abitir ca niciodata!
    Ni se distrug locurile de munca, oamenii sunt dezorientati, ni se distruge sistemul de invatamant, educatia nu mai mare nici o valoare, copii sunt tot mai nemultumiti de societate, de scoala, de parinti. Adevaratele valori sunt uitate, date la o parte, calcate in picioare, ridiculizate, nu mai sunt de actualitate. In schimb, personaje obscure, cu o morala indoielnica, un neica nimeni in lume, ocupa tot mai mult (asi putea spune chiar obsesiv) paginile unor ziare, timpul unor programe radio sau de televiziune.
    Si parca iti vine asa o mila de toate si de tot, cand iti vezi copiii fara nici un viitor, mii de oameni zbatandu-se in saracie, fara posibilitate de avea unde locui, de a tine copii la scoala, de a plati facturile de intretinere a locuintei, fara posibilitatea de a se intretine pe ei, de a cumpara medicamente. Si acum (culmea celei mai crunte ironii!) chiar si bolnavii sunt dati afara si din spitale. Nu este de ajuns ca s-au distrus mai toate firmele producatoare din aceasta tara, ca s-au distrus culturile agricole, acum a inceput si distrugerea spitalelor!
    Doamne, traiesc un cosmar! Chiar trebuie sa disparem ca natie de pe acest pamant?
    Dorina

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu tot ceea ce ai scris si descris esti in asentimentul meu....acest boc...este una din otravurile acestei tari....efectiv a distrus tot...invatamant, sistem medical, salariatii, pensionarii....nu a facut nimic, macar binisor...nu zic bine!!!!!
    Si ma opresc aici, fiindca mi-e sa nu trec pe un limbaj total neadecvat acestui blog.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu daca s-a trimis mesajul...asa ca ofer o varianta si mai scurta a celei anterioare....Mihai, cu tot ceea ce ai scris si descris esti in asentimentul meu!!! Boc este una dintre cele mai mari otravuri din Romania....este blestemul romanilor!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.