miercuri, 23 martie 2011

Românii au talent... în Norvegia

...




Întrebarea juriului: „Cum de nu te-a văzut România?”

Bogdan Ota: „Ba m-a văzut, dar a considerat că nu e interesant [ce fac eu].”


Şi ne mai întrebăm de ce ne pleacă geniile...


...

6 comentarii:

  1. Wow...!!! Cu adevarat impresionant! Il vazusem acum cateva zile, asa ca am cautat amanunte.
    Bogdan Alin Ota este din Botosani, a absolvit Liceul de Arta "Stefan Luchian" si Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi. In Romania, nicio casa de discuri, post de radio sau TV nu au fost interesate de talentul sau.
    "Am fost intrebat: „Putem folosi muzica ta in campania electorala a lui Basescu? De ce crezi tu ca am avea nevoie de muzica de asta in tara la noi?", isi aminteste el cu tristete.
    Bogdan recunoaste ca inscrierea sa la acest concurs a fost o intamplare fericita. „Caram o imprimanta la TV2 iar seful meu a zis: "You must be there", aratandu-mi cu degetul catre un afis cu „Norske Talenter". Va dati seama ca nu am vrut sub nicio forma. Eram mai mult decat satul sa prind aripi din nou si cineva sa mi le taie. Si evitand sa ma hranesc cu vise nepermise, am refuzat. Tot Arne, seful meu, m-a inscris online si, intr-o vineri, m-am trezit pe scena aia. Restul il stiti."
    Melodia interpretata in concurs se intituleaza "Nightmare". Ca pianist, a facut parte din formatia "Neuroleptica". Aici puteti asculta patru melodii care se pare ca au fost compuse de catre el.

    http://www.myspace.com/neurolepticametal/music

    Ce pot sa spun mai mult decat spune numele acestui blog? Nu sunt sigura daca ar trebui sa fiu mandra ca sunt romanca sau sa imi fie rusine...Si nu stiu daca ar fi castigat la "Romanii (NU) au talent" in fata unor manelisti sau a unor dansatoare la bara. Oricum, acum nu mai conteaza. Sper din tot sufletul sa castige acest concurs si sa ajunga mult mai departe, fiindca merita!
    Bravo, Bogdan, felicitari!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...raman din nou pe ganduri si imi rasuna in minte inca acordurile acelui pian...da, impresionant, da, talent, da, deosebit, da.....frustrant ca nu stim si nu putem sa scoatem astfel de oameni in fata...
    Si din nou spun ,,restul e tacere"...
    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar traim intr-o tara de kko. O tara care a ajuns sa se mandreasca cu talentele descoperite de altii. Si stiti de ce? Pentru ca statul nu mai investeste in talente. Scuzati investeste intr-un singur talent. Talentul de a fura SPERANTA.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne!!! Nu pot sa cred!!! De-a dreptul superb...pai cum sa tinem noi asa "perla"...cand tre sa promovam toate tutele si toti cretinii?????

    Trecand peste aceste detalii, ca iar ma enervez....EXCEPTIONAL!!!

    Multumesc Mihai, pentru postare.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu stiu ce sa mai zic,oamenii sensibili,modesti si talentati nu pot face fata sistemului din Romania,de aceea unii cred ca s-au nascut in locul nepotrivit...
    corina.i.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.astrologievedica.com/astrogramajackson.html
    Astrograma Michael Jackson

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.