luni, 20 septembrie 2010

MONUMENTUL PENTRU MICHAEL JACKSON

...


În sfârşit, avem certificatul de urbanism pentru monumentul dedicat lui Michael, pe care îl postez aici, împreună cu imaginile care ne prezintă cum va arăta monumentul. Mie-mi place mult, sper că şi vouă.


Felicitări tuturor celor care au pus suflet, timp şi răbdare pentru realizarea acestui proiect. De acum, iată că avem ceva concret. Depinde de noi, ceilalţi, să se finalizeze. Primăria Bucureşti a semnat documentele, s-a arătat încântată de idee, dar cred că e inutil să ne aşteptăm să se implice material în vreun fel. Va trebui să ridicăm acest monument prin forţele noastre. Şi poate că e mai bine aşa. Va fi monumentul nostru, al tuturor. Contul afişat mai sus rămâne deschis.











Certificat urbanism pagina 1:




Certificat urbanism pagina 2:




Certificat urbanism pagina 3:




...

8 comentarii:

  1. Felicitari Zuzei!! Intr-adevar - frumos, demn de un rege al inimilor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau sa l corectez pe Mihai daca imi permite , nu datorita mie personal avem certificat de urbanism ci inurma unor eforturi conjugate cu alte persoane
    A fost si continua sa fie munca de echipa
    ZUZA

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari echipei pentru straduinta, perseverare, realizare...dar, zau ca nu vreau sa par "Gica contra", nu vi se pare ca in "prisma" aceea parca ar fi ingradit? Parca nu e liber, parca ar fi izolat...stalpii aceea in jurul lui...nu stiu, poate ma insel si maine-l vad altfel. E doar o parere, nu vreau sa se supere nimeni, poate fi luata in calcul sau nu...
    L.O.V.E.

    RăspundețiȘtergere
  4. Echipa e cu tine Laura, stii tu, dar tu esti ,,the first,, si nu ma apuc acum sa laud aiurea ci eu stiu cum s-a muncit si cite s-au intimpinat pentru a face asta. E foarte usor sa te duci, sa te bagi in fata, ca vezi doamne ai facut nu stiu ce, numai sa te vada lumea si sa spuna uite fanii Michael ce fac si dreg si de fapt sa nu faci altceva decit sa te etalez tu de dragu de a accede cumva, cind de fapt nu vrei altceva decit propria faima, si pe urma sa spui ca nu te-a bagat nimeni in seama.
    De abea aici se vad adevaratii fani ai lui Michael, cei care au lucrat in tacere fara mofturi de vedete si pretentii, cei care au batut pe la usi, si care au batut drumurile si care au pus suflet, in special suflet.
    Multumesc Laura pentru ideea de monument si pentru ca nu te-ai dat batuta desi ai intimpinat atitea, a ta prietena si colega de suferinta, Violeta

    RăspundețiȘtergere
  5. LOVE, dupa cite am invatat eu la scoala o ,, prisma ,, arata altfel, iar proiectul de monument este realizat de un arhitect cu ani destui in meserie, si pozele sunt in 3D pentru o mai clara viziune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am cuvinte de lauda si de apreciere pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect. Este senzational, nici prin gand nu-mi trecea cum va arata si sunt mai mult decat incantata. Mie imi pare rau, doar ca nu am putut fi mai de ajutor.
    Ma uit cu mama la poze si nu-mi vine sa cred....nu am cuvinte...iar arhitectul...jos palaria...EXCEPTIONAL!!! Asa ceva pot numi si eu MONUMENT!!! Sunt "Speechles"!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  7. Super tare.Nu mi-am imaginat ca va ar putea fi asa frumos.Bravo fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  8. am fost fan al lui michael si ma bucur sa vad ca i se ridica un monument
    este foarte frumos

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.