joi, 3 iunie 2010

Mind Is The Magic

...





Vino la mine
eu ştiu o grădină misterioasă
livezi şi violete
toate tainele sunt acolo
viaţa e o fantomă a mirajului
imaginaţie
inspiraţie pură denumită motivaţie


Compus de Michael Jackson împreună cu Bryen Loren în 1989, Mind Is The Magic e un leitmotiv pentru puterea incredibilă a minţii umane, care poate depăşi orice obstacole, care nu cunoaşte limite legate de timp şi spaţiu şi care l-a fermecat întotdeauna pe Regele Pop. Melodia a fost dedicată iluzioniştilor Siegfried&Roy (care au colaborat cu Michael în turneul „Bad”), ca temă pentru spectacolul lor „Beyond Belief Show” din Las Vegas.

Nimic nu e imposibil
nimic nu e ascuns
totul aici e real
ce anume face să încolţească în mintea ta ţeluri fantastice?
cine creează minuni ca nimeni alţii?

Siegfried&Roy
ştii că sunt ei,
Siegfried&Roy
atunci, aşa să fie
Siegfried&Roy
merită să-i vezi


Mind Is The Magic nu a fost, totuşi, lansată până în 1995, când Michael şi-a dat acordul ca melodia să fie inclusă pe albumul Siegfried&Roy „Dreams & Illusions” lansat în Germania (în Marea Britanie nu a fost lansat şi nici în SUA), care conţinea muzica folosită în spectacolul lor şi într-un show TV. Mind Is The Magic e o dedicaţie din partea lui Michael pentru doi dintre oamenii pe care i-a admirat şi care i-au fost prieteni. Un dar impresionant şi care ar fi meritat să fie mai mult mediatizat. Dar, aşa cum spunea şi Michael însuşi, lucrurile bune nu vând pentru media. Nu fac rating. Prin urmare, nu au căutare.

Când te uiţi la Siegfried&Roy
e cunoaşterea magiei veritabile
propriile tale gânduri participă la joc
în minunile magiei
mintea din interiorul magiei eşti tu


Siegfried Fischbacher (n. 13 iunie 1939) şi Roy Horn (n. 3 octombrie 1944), născuţi în Germania, au emgrat în SUA după ce şi-au început spectacolele de magie şi au devenit cetăţeni americani. Numerele lor combină iluzionismul (specialitatea lui Siegfried) cu dresajul animalelor exotice (specialitatea lui Roy) şi împreună fac o echipă extraordinară. Dragostea lui Roy pentru animale s-a văzut atunci când, în timpul unui show din 2003, acesta a fost muşcat de gât de un tigru iar ultimele lui cuvinte, înainte de a fi dus la spital, au fost: „Don’t shoot the cat!” Deşi rănit grav, Roy a supravieţuit, perioada de recuperare a fost lungă şi anevoioasă iar în 2009 a putut să urce din nou pe scenă, alături de Siegfried.

O mişcare a capului
şi îţi voi modifica emoţiile
lucruri ciudate apar
din extaz, abnegaţie
totul se întâmplă
nimic nu e irealizabil
halucinatiile minţii în lumea reală


Fenomenul magiei este foarte complex, teoriile asupra existenţei ei fiind variate şi diferind în funcţie de modul de percepere şi de aprofundare al fiecăruia. În cărţile şi tratatele de specialitate se face distincţia între magie ca ştiinţă teoretică şi arta magiei. Teoria magiei poate fi învăţată de oricine, însă nu oricine deţine arta magiei. Actul magiei trebuie să urmeze nişte legi bine stabilite, cu consecinţe clare. O vrajă este compusă dintr-un set de tehnici de magie pe care magicianul le execută pentru a-şi concentra energiile psihice în atingerea scopului dorit. Magicianul trebuie să obţină ca, pentru câteva minute, în mintea noastră să nu existe altceva decât rezultatul aşteptat. A fi magician presupune să ai capacităţi ieşite din comun, o inteligenţă briliantă şi să poţi stabili o comuniune cu invizibilul sau cu spiritul. A, şi să nu uităm de principala caracteristică a magicianului – carisma.

Văzând pantere negre
care zboară dintr-odată
tigri albi păşind semeţi prin mintea ta
lucurile pe care le vezi ţi se par iluzii
e un gen de magie pe care nu-ţi vine să o crezi


Când ascult vocea inconfundabilă a lui Michael Jackson cântând despre magie (la fel ca şi în alte melodii, pentru că l-a preocupat foarte mult ideea şi a reuşit să vadă magia peste tot acolo unde există, de la zâmbetul unui copil la operele de artă, de la răsăritul soarelui la miracolul florei şi faunei), îmi dau seama că viaţa asta a noastră, trăită pe planeta asta a noastră, e ea însăşi un miracol, de care ar trebui să fim conştienţi mai mult.

Pentru că, atunci când sunt Siegfried&Roy
e ideea magiei veritabile
să vezi înseamnă să crezi

Halucinaţii
jocul de genul ăsta
genul ăsta de magie
pune mintea la încercare






...

58 de comentarii:

  1. da, Mihai, asa este..si Michael a fost un magician al muzicii...cel mai bun dintre cati au existat...
    Nadia

    RăspundețiȘtergere
  2. Limita care marcheaza accesul spiritului uman este imaginea valului lui Isis .Eate cortina care acopera vederea realitatii ce ne inconjoara.Noi oamenii acordam o importanta prea mare calitatilor si nu putem vedea dincolo de reflexele sclipitoare ale matasurilor din care este tesut voalul.
    Adevarul si falsul ,binele si raul,frumosul si uratul sunt extreme care nu exista decat in spiritul nostru. Frumosul ne place in masura in care uratul ne inspira oroare.Lumina nu se vede decat in opozitie cu intunericul .
    Fericirea nu poate fi gustata decat atunci cand ne salveaza de nenoroc.
    Livada cu violete exista aievea.
    Daca putem sa vedem dincolo , sa intram in gradina fermecata , depinde numai de noi...
    Acolo , ne asteapta Michael , Siegfried & Roy !!


    Joker.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos...admirabil...
    pacat ca MJ incepe sa fie cunoscut acum,mereu descoperim lucruri frumoase despre el.
    In schimb ma ingrijoreaza problemele copiilor...nu stiu daca ei vor putea duce mai departe MAGIA tatalui lor...

    RăspundețiȘtergere
  4. a trecut ceva ani de cand nu m-am mai gandit la magie . Cred ca am renuntat sa mai vorbesc despre asa ceva cand am crescut. M-am intristat putin cand am citit ce ati scris dumnule Mihai, dar m-am si inseninat.

    madacrow

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=XUbrr0jkcHs

    Magia lui va dura...se implineste un an de cand Michael a plecat in lumea lui Peter Pan..ultimul an ne-am apropiat cel mai mult de el, de muzica lui si chiar noi unii de altii (fie si asa prin mediul asta virtual)... chiar si acum cand nu mai este printre noi, nu se poate opri sa ofere...ce poate fi asta daca nu magie?!


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  6. Michael a fost un adevarat magician. Ne vrajea doar cu ajutorul unui zambet sau a unei note muzicale....

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh God, doar magia ar fi putut sa-mi poarte pasii dupa aproape un an de zile:) in acelasi ... Bine v-am regasit!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihai, stii de ce imi place aici? Pentru ca de fiecare data vii cu ceva inedit. Imi place ca nu folosesti carari batatorite.
    In ceea ce priveste melodia, eu o percep de la cap la coada ca o magie. Prin felul in care incepe... asculti sunetul cu o ureche, ba nu, nu .. se aude in cealalta. Ops... m-am inselat din nou. E o senzatie de "hocus-pocus"... "uite - nu e". Daca inchizi ochii iti poti imagina ca esti la un spectacol de circ, ca esti din nou copil, fara griji. Si esti atent sa nu cumva sa pierzi "smecheria" oferita de magician. Dar ce sa-i faci magicianul e magician si oricum te prinde.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  9. Un cantec ciudat pentru mine la prima vedere,diferit de cantecele cu care ne-a obisnuit Michael,dar fascinant in felul lui.
    Vocea lui Michael este magica,oricum si oriunde.
    Magic este Michael pentru totdeauna.

    Daca nu scriai tu despre acest cantec,poate nu as fi aflat de el .
    De aceea iti multumesc Mihai,descoperitor de "comori" Michael.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand spui Michael Jackson spui Magie.Sincer ,auzisem melodia asta si alta data dar nu stiam de unde si cum s-o iau.Mihai mai luminat si nu e prima oara.Asa ca-ti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doar un mare "MULTUMESC" din inima.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc Mihai,deosebita melodie,cu adevarat inspira magie..nici ca se potrivea mai bine decat lui Michael, un adevarat magician ce te poarta catre alta lume de fiecare data cand e pe scena si nu numai atunci..

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.majorloveprayer.org/

    http://www.mjworldcry.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Un fan de pe un forum:
    "Pentru cei care inca mai cred ca Michael este mort...

    Ce nu a putut reusi Michael cat traia, in perioada de dupa scandalurile mizerabile si s-a putut realiza acum, dupa "moartea" lui?
    S-au sters cu buretele toate resentimentele si gandurile negative fata de el, din partea oamenilor care l-au crezut vinovat de molestarea acelor baieti? Da sau nu?
    Au disparut ca prin minune amintirile legate de el, ca pedofil? Da sau nu?
    E iubit acum pretutindeni, chiar si de oameni care inainte nu realizau ca sunt contemporani cu cel mai mare artist al vremurilor noastre?
    Si daca nu este iubit in adevaratul sens al cuvantului, a reusit totusi sa concentreze intreaga atentie a lumii catre cel care a fost Michael Jackson, catre mostenirea nepretuita lasata generatiilor viitoare?
    Se vorbeste de el ACUM de bine, peste tot? Da, sa nu? Ii este laudata munca si preamarit talentul, mai mult decat oricand?
    Toate aceste lucruri nu sunt de mirare... Asta este natura umana. Apreciem ceva atunci cand il pierdem. Uitam tot ce este negativ si omagiem calitatile.
    Deci... doar dupa moarte un om este cu adevarat apreciat, iertat, acceptat si recunoscut.
    Va mai mirati de ce Michael si-a dorit sa-si insceneze moartea? El, care era avid de perfectiune? Mai putea trai asa, ca in ultimii ani? Ce viata era asta? Oare nu si-ar fi dorit sa o ia de la capat? Ca o tabla stearsa cu buretele, pe care poti scrie ceva nou...
    Oare nu-si dorea sa scape si din capcana medicamentelor care il subjugau, dar mai ales sa scape de sursa care intretinea nevoia de medicamente, si anume stresul zilnic de a sti ca lumea (cu exceptia fanilor) cand se gandeste la Michael Jackson, se gandeste la omul de 50 de ani care a molestat 2 baietei, si nu omul care a revolutionat muzica, show-urile, din anii '80 incoace?
    Stresul zilnic de a incerca sa recupereze acea imagine, de dinaintea scandalurilor... Va dati seama ce presiune? Ce om normal nu ar innebuni?
    Daca continua asa, ce sanse avea ca lumea sa nu-l mai priveasca ciudat, ca pe un pervers?
    Ce sanse avea sa-si recupereze imaginea de megastar?
    Ce sanse avea sa aiba o imagine nepatata, din nou?
    Niciuna! Oamenii nu uita!
    Toata viata putea sa fie urmarit de aceste cosmaruri... Inchipuiti-va ce ar fi simtit copiii lui cand cresteau destul de mari incat sa inteleaga... ca Michael Jackson a fost odata un mare artist, dar si un pedofil.
    Deci, da, s-a gandit in primul rand la copiii lui cand a pregatit disparitia lui. Peste ani, cand lumea va uita despre scandaluri si nu se va mai vorbi despre Michael Jackson decat de bine, copiii lui vor fi feriti de acea imagine din trecut a lui.
    Deocamdata, pentru ei, "tata este in vacanta"... Deci nu va faceti griji pentru ei, Michael nu-i face sa sufere.
    Si atunci, il mai acuzam ca este las ca si-a inscenat moartea? Atunci cum trebuia sa procedeze, ladies and gents? Cum?
    Credeti ca a bagat capul in nisip, ca strutul? A trait de pe o zi pe alta, pierzandu-si speranta? Sau a creat un plan? Ce ar fi facut Michael Jackson?
    Ca sa nu mai amintesc, la final de datoria pe care nu ar fi reusit prin alte mijloace s-o acopere... Un astfel de turneu l-ar fi doborat. Fizic. Si ce convenabil ca acum, orice carte, film, CD, DVD... orice pe care scrie Michael Jackson se vinde ca painea calda, nu?
    Asa ca nu il mai judecati. Daca si-a inscenat moartea a avut toate motivele din lume. A avut o solutie si a aplicat-o."
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  15. O explicatie destul de plauzibila pt ciudatenia testamentului lui Michael:
    "De ce este anormal acest testament? Gandidu-ma mai bine, mi-am dat seama ca mama Katherine primeste prea multi bani. De ce i-ar fi dat Michael atata avere unei femei batrane, care sigur nu va trai pana ce primul copil va face 30 de ani? Cum se vor administra copiii singuri dupa moartea ei? De ce asa de neinteles si fara logica ar fi ultimul cuvant al lui Michael?
    Daca 40% din bani ar fi ajuns la unul tanar si cu putere de cheltuit (si visuri de revenire pe scena), averea s-ar fi prapadit usor si foarte repede. Daca o dadea toata numai copiilor, Michael din ce mai traia? Solutia: a pus deoparte ce e al copiilor, iar restul, suficient de consistent, l-a dat cuiva care joaca asa cum ii canta EL. A avut nevoie de o femeie moale, care are o slabiciune pentru el. Numai asa se explica de ce batranica a ajuns brusc bogata. Si sa fi avut in tinerete spirit de cumpatare, azi, Katherine habar n-ar avea ce sa faca cu atatia bani. Iar maine nu va mai sti nici sa numere bancnotele din portofel. Cum poate administra ea o avere, cum poate avea ea grija de copii? Deci, logic vorbind, exact lui Katherine nu poti sa-ti lasi averea, decat daca te gandesti in gluma ca vei muri. Daca o iei in serios si chiar crezi ca intr-o buna zi te-ai putea prabusi cu avionul, atunci faci un testament pe bune, prin care munca ta de o viata sa ajunga intreaga la urmasi. Evident, Katherine e doar o acoperire.
    S-ar alege praful de mostenire, daca ar ajunge de-adevaratelea pe mana lui Katherine. Asa socoteala proasta sa fi facut Michael? Nu. Asta e un testament special. E acoperirea juridica pentru inscenare. Katherine e doar omul care se duce sa scoata banii de la banca. Dar ca sa faca asta fara s-o asalteze familia, s-a pecetluit acest act perfect legal, care nu poate fi contestat."...

    RăspundețiȘtergere
  16. "Documentul, daca observati, aranjeaza viitorul indepartat al banilor. Dar pentru prezent, e o catastrofa. Copiii vor fi multa vreme saraci (mai bine zis, nu vor fi bogati), fratii, taica-su, la fel. Ba sunt voci chiar din randul organizatiilor de caritate care s-au plans ca nu-l recunosc pe Michael cel generos, le-a lasat mai putin decat se asteptau. E limpede ca n-a lasat nimic nimanui pentru ca toate sunt inca ale lui. Nimic nu s-a schimbat. In afara de numele titularului de cont.
    In aceste conditii, cu un testament de acoperire, mai e de mirare de ce Siegel s-a retras ca executor? Mai e de mirare ca Randy a mirosit si el ceva, dar nu putea reclama faptul ca MJ traieste, asa ca a incercat varianta cu "nu e semnatura lui"?
    De ce cred ca acest testament nu e semnat de un MJ care se gandea serios la moarte? Pentru ca, daca ar fi fost intr-un astfel de moment, ar fi facut automat si o asigurare de viata. Dar despre asa ceva nu s-a auzit, ceea ce mi se pare imposibil in cazul unui om care se credea amenintat cu moartea, care calatorea, care facuse 50 de ani si care urma sa se suprasolicite intr-un turneu. Daca intr-adevar a facut-o (totusi, urma o inscenare de mare risc), nu a incasat-o nimeni. S-ar fi aflat. Mai vreti o alta dovada ca asiguratul n-a murit?
    Eu cred ca MJ are si un testament serios, semnat recent, inainte de inscenare. Daca iese bine, intra in joc varianta din 2002. Daca iese prost, cea din 2009. Acesta trebuie sa fi fost planul.
    Si sa va mai spun de ce nu consider un testament real acest act rece si total nepotrivit pentru stilul lui Michael. Un artist de talia lui strange intr-o cariera nu numai bani, ci si o gramada de obiecte de mare valoare sentimentala. Bineinteles ca te gandesti pe mana cui vor ajunge. Trebuie sa fie cineva care le va pretui, nu le va vinde pe e-Bay. Si astfel testamentul contine si o lista cu astfel de lucruri si cui sunt lasate (daca nu in testament, intr-o scrisoare adiacenta). Cui a lasat Michael trofeul Grammy, de exemplu? Sau manusa, sau costumele de scena? Sau jurnalul? Orice om are un jurnal, la o varsta. Daca ajunge sa fie publicat? Cui l-a lasat in siguranta? Maica-sii? Unde scrie acest amanunt? Nicaieri.
    Cele mai importante lucruri sunt puse la loc sigur. Iar restul, dupa cum bine ati vazut, sunt vandute la licitatii sau plimbate prin expozitii in lume. E un testament legat numai de bani, oameni buni. Fiindca de bani are Michael nevoie. Si asta nu putea ramane la voia intamplarii."
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  17. Nimic nu e imposibil!...
    Anonimule de la 7;33 tu ce-ai inteles din toate filmuletele alea?! Din cate am inteles eu, ca e greutz de urmarit firul discutiei, tipa e foarte sigura pe ea cand zice ca Michael traieste...
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  18. Carmencita,nu inteleg ce ai vrut sa rezolvi cand ai postat parerea fanului.In primul rand ,nu cred ca cineva l ar judeca daca si ar fi inscenat moartea (desi nu cred).Fanii adevarati nu l ar judeca.
    Apoi,fanul respectiv vrea sa zica ,ca Michael era disperat dupa faima,dupa imaginea de megastar.Asa ceva nu cred. In "This is it" spune clar ca vrea sa transmita un mesaj,sa salvam planeta, ca iubirea e importanta ,etc.
    Pai astea nu ne spun nimic?
    Cand cineva o sa imi aduca o dovada ca MJ traieste ,dar una "palpabila' ,atunci ma inclin in fata persoanei respective.Te intrebi ce dovada avem ca e mort .....pana una alta avem o ceremonie,avem o inmormantare,avem o mama foarte trista ,ochii ei spun tot intr o poza de la inmormantare.Avem o fetita care plange la ceremonia tatalui ei ,am eu un clip nevazut la tv unde Paris plange pe umarul lui La Toya,iar ea o consoleaza.
    Acum multi au ales sa faca din decesul lui un propriu scenariu .Am vorbit cu fani pe diferite site uri care incercau sa convinga ca Michael traieste,dar nu au reusit ,asa ca noi cei care nu credem povestea asta nu ne vom schimba atitudinea(pana nu avem o dovada) exact cum voi ceilalti nu va veti schimba parerea.Diferenta e ca cel putin eu ,nu incerc sa conving pe cineva ca el e mort ,am pus "pe tava" doar ce avem pana acum la tv./internet/poze,etc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Openmindeism, nu incearca nimeni sa te convinga de nimic...si nu incerc sa conving pe nimeni de nimic...Fiecare e liber sa creada ce vrea...
    Si pt ca tot imi zicea cineva de aici acum ceva vreme ca ii e dor de vremurile de la inceput, de postarile celor din vechiul staff...ma gandeam sa-i readuc aminte ca eu am ramas una din vechiul staff...aceeasi Carmen...nu am plecat nicaieri...si am acelasi feeling(nebun ar zice unii)...si imi mentin pozitia...
    Nu stiu unde...in ceea ce am citat eu...ai vazut tu ca cineva ar fi zis ca Michael era disperat dupa faima, dupa imaginea de megastar!...Ceea ce a vrut sa sublinieze fanul respectiv si ceea ce am inteles si eu...era ca Michael era avid dupa ideea de perfectiune...implicit il interesa enorm de tare care e perceptia oamenilor despre el...despre personalitatea lui...despre caracterul lui...Iar cum acele acuzatii i-au cam distrus partial acea imagine de megastar adulat de atatia oameni si imaginea de bun samaritean...sunt sigura ca ar fi dat orice sa-si reabiliteze imaginea in fata oamenilor si sa-i faca sa vada adevarul adevarat...Si nu atat pt el, cat pt viitorul copiilor lui...In ideea de a nu fi stigmatizati...Despre asta era vb acolo...
    Si da, ai dreptate...avem o ceremonie...dar plina de ciudatenii...avem si o inmormantare...la fel de plina de ciudatenii...o mama indurerata...dar de parca nu i-ar fi murit unul dintre fii(eu stiu ca atunci cand iti moare cineva drag esti disperat, plangi, nu te poti abtine indiferent de circumstante)...si da, o avem pe draguta Paris...care e singura care m-a impresionat si pe mine...dar nu suficient de mult incat sa ma faca sa cred ca Michael e chiar acolo in sicriul acela...Sa nu mai zic de ce avem dupa aia...certificat de deces...testament...declaratii...aparitii tv...s.a.m.d...toate pline de ciudatenii si neconcordante...Incepand cu anuntul decesului lui Michael si 911 call...si continuand cu restul...nimic n-a fost ok si nimic nu mi-a inspirat certitudinea aceea ca da omul acesta chiar s-a dus...Nimic din ce s-a intamplat atunci si dupa nu mi-a dat mie certitudinea ca da Michael nu mai e...Nu as vrea sa incep sa recapitulez sirul intamplarilor ca n-ar avea sens...dar stiu in sinea mea...ca fiecare sunteti constienti mai mult sau mai putin...de faptul ca o certitudine nu are nimeni referitor la ceea ce s-a intamplat atunci...
    Si pana una alta...sa nu uitam ca presupusul vinovat isi practica meseria nestingherit...e liber ca pasarea cerului...Unde mai este normalul in toata povestea asta?! Pai sa fi fost o mama indurerata sau o sora sau un frate...mergeam pana in panzele albe sa aflu adevarul...Daca chiar era vorba de omucidere si imi pasa...Si vinovatul platea cu varf si indesat...Va spun eu...Murray nu va pati nimic!
    O dovada palpabila nu am nici eu...si poate ca nu voi avea vreodata...dar logica mea si feelingul meu nu ma lasa sa-l ingrop...sub nicio forma...
    Si nu ma rup si nu m-am rupt niciodata sa stiu de ce a facut asta...sunt sigura ca are el motivele lui foarte bine intemeiate...pt ca altfel n-ar fi recurs el la gestul asta extrem...Eu doar ma bucur de sentimentul acesta al meu ca el e in viata... Si nu vreau sa conving pe nimeni sa gandeasca ca mine...In tot acest timp am vrut doar sa-mi astern aici crezurile...si sa mi le argumentez...nimic mai mult...Ganditi ce vrei, oameni buni!
    Eu, oricum, il iubesc si-l voi iubi mereu...no matter the story is...
    Va multumesc!GBU!
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga mea deschizatoare de minti
    in primul rand daca veneai cu ceva opinie si gandire personala , sincer o apreciam si poate as fi apreciat faptul ca si" gandim nu numai muncim"unii stiu ce zic, dar daca tu te duci si citesti pe alte site uri si vi si expui ca si cand ar fi gandirea si cautarea ta disperata de a afla ca Michael Jackson traiaeste, atunci nu pot sa spun decat ca e lamentabil, fara suparare

    Daca ar exista ceva personal , din cautari , dezbateri cercetari personale, legaturi cu oameni de aici si de aiurea care sunt preocupati de acest subiect si vin cu teorii argumantate,pertinente, atunci da, este demn de lauda pentru ca cineva chiar munceste, dar asa.............. repet e lamentabil
    OK. MICHAEL SI A INSCENAT MOARTEA, SI CARE E TREABA TA SAU A ALTORA?INTALEGETI CA INDIFERENT DE SITUATIE, NU SE POATE FACE NIMIC SI SA MA EXPLIC ASA CUM VAD EU PROBLEMA
    DACA TRAIESTE INSEAMNA CA EL A DORIT SA SE " DEBARASEZE" DE LUME
    ARE SI EL NEVOIE SA FIE DOAR EL CU EL, 45 DE ANI A TRAS DE EL TOATA LUMEA IN TOATE PARTILE, L AU INALTAT CA SA AIBA DE UNDE SA L DOBOARE. IA AJUNS SI LUI SI DACA A FACUT ACEST GEST NE SPUNE EXPLICIT DE DATA ASTA CA NU MAI CONTEAZA NIMENI PT EL DECAT COPII SI VIATA SI LINISTEA LUI, ESTE VOINTA SI HOTARAREA LUI SA FIE ASA IAR CEL CARE INCERCA SA AFLE NICI EL NU STIE CE( CA DOAR NU VA GANDITI CA ACUM S A TRANSFORMAT CAREVA IN COLOMBO DAR MAI ALES SPER CA NU CREDETI CA MICHAEL E IDIOT SI FACE O TREABA CA SA FIE DESCOPERIT DE TE MIRI CINE SI AICI DIN NOU AS SPUNE CA IAR IL JIGNITI PE M CONSIDERANDU L BLEG CA SA NU SPUN PROST)
    GANDITI VA CA NU FACETI DECAT SA I FACETI RAU DACA EL TRAIESTE SI NU CRED CA E CINEVA DORNIC SA I FACA RAU LUI MICHAEL
    DAR CRED CA DE FAPT FIECARE DIN NOI CEI CARE IL IUBIM DORIM O CERTITUDINE REFERITOARE LA EXISTENTA LUIDAR INTELEGETI CA ASTA NU SE POATE PT CA AICI VORBIM DE COMPLICATII FOARTE SERIOASE DE ORDIN JURIDIC SI POATE SI DE ALTA NATURA SI VA SPUN IAR, MICHAEL NU FACE PROSTII CA NOI OAMENII DE PE BLOGURI SA DESCOPERIM CEEA CE NU TREBUIE SA SE AFLE

    DACA NU MAI ESTE IN VIATA, CEEA CE S A INTAMPLAT CU EL POATE NU VOM AFLA NICIODATA SI VA RAMANE LA NIVEL DE DIVERSE TEORII ALE CONSPIRATIEI SI DIN NOU AMINTESC INDIFERENT DE SITUATIE VORBIM DE COMPLICATII DE ALT ORDIN CARE PE NOI MURITORII DE RAND NE DEPASESC

    CEI DE AICI DE PE BLOG CU CARE AM LEGAT O PRIETENIE DACA IMI ESTE PERMIS SA SPUN, STIU CA EU SUNT UNA DIN ACELE VISATOARE INCAPATANATE CARE CREDE CA MICHAEL E AICI CU NOI SI IMI PASTREZ ACEASTA SPERANTA CATA VREME NU AM CERTITUDINEA CA EL NU MAI ESTE CU NOI IN ACEASTA LUME, SI MI AS DORI SA STIU CE ESTE CU EL DAR DAR TREBUIE SA INTELEG CA NU PREA E POSIBIL
    NU SE STIE DACA IL VOM MAI VEDEA PE MICHAEL ASA CUM IL STIM NOI
    SPER SA NU VA SUPARATI PE MINE PT TONUL FOLOSIT

    RăspundețiȘtergere
  21. Ooops,iar se incing spiritele dar pot sa pun pariu ca Michael cu magia lui o sa impace pe toata lumea. >:D<. Mika :*

    RăspundețiȘtergere
  22. Zuza draga, si eu sunt una din acele vechi visatoare...
    Si nu stiu ce te-a determinat sa sari asa ca arsa de parca te-as fi picurat cu ceara :(
    Si tocmai pt ca acele afirmatii nu-mi apartineau mie si n-am vrut sa mi le insusesc...le-am pus in ghilimele...pt ca nu m-am spetit eu sa le gandesc in formula aceea...dar mi s-au parut plauzibile...de aceea le-am si postat...
    Mersi pt aprecieri...ce sa zic!!!:( You broke my heart!!!
    Carmencitta...Carmen...K...sau cum vreti voi...

    RăspundețiȘtergere
  23. draga mea
    nu am sarit pe tine dar nu mi se pare ok sa iei ce citesti pe diferite bloguri si sa postezi pe alte bloguri
    pt mine asa ai lasat de inteles ca TU gandesti asa si asta a fost ratiunea pt care poate am fost mai acidanimic altceva
    eu ca si tine sunt dornica sa aflu ce s a intamplat sau ce e cu M dar nu pot si din acest motiv si eu caut pe alte bloguri dar nu indraznesc sa postez niciunde ca si cand ar fi gandirea mea sau logica mea in urma anumitor descoperiri
    Daca zici ca ai pus in ghilimele ce ai scris atunci mea culpa, dar nu am putut deduce ca defapt ai impartasit parerile altcuiva.
    sper ca nu ai de ce sa te superi pt ca mi am spus parerea vizavi de o astfel de situatie
    nu vreau sa incing eu spiritele ca nu imi place atmosfera incinsa dimpotriva vreau sa incercam sa ne punem fiecare parerile personale , poate asa ajungem la o concluzie

    RăspundețiȘtergere
  24. Mihai, ca de obicei suberb si multumesc.
    Fetelor, dragilor, fiecare cu parerea ei, dar ...... Carmencita! de ce postezi pe acest site aiurelile alambicate si stufoase ale asazisilor fani care nu au facut altceva din 25 iunie , decit sa murdareasca numele lui Michael cu tot felul de supozitii fara sens numai in dorinta de a muta discutiile de la realitate.
    Nu v-ati gindit macar odata de unde au pornit aceste aberatii si cu ce scop ? De ce sa se intrebe fanii cine la omorit si de ce ? De ce sa nu aiba ei impresia ca acelasi Michael pedofilul, gayul, cel care si-a albit pielea etc., este un nenorocit care s-a saturat de tot si a fugit cu coada intre picioare cind a dat de greu, nu ?
    Asta este imaginea pe care a-ti perceput-o voi despre el ? Omul asta care prin muzica lui incredibila, prin tot ce a facut pentru lumea asta a demonstrat mai multa bunatate si omenie decit toata planeta asta la un loc.Pe acest om minunat, Michael, il credeti voi capabil de asemeanea timpenii ? sa-si lase el tot ce a iubit mai mult pe lumea asta, copii lui, mama, fanii, si pentru ce ?
    De unde se culeg acele informatii aparute pe acel site de kk, de pe un alt site aparut in SUA, site in spatele caruia se afla cei care l-au omorit si care cu ajutorul lui (sitului) dezinformeaza, si cine pune botul nu are decit, dar m-ai ginditi si cu capul vostru si puneti in balanta ce stiti despre Michael ( daca stiti ceva , ca se vede treaba ca nu prea stiti si nici nu vreti sa invatati ceva din postarile lui Mihai) si ce scriu cei de pe aceste situri nenorocite, si poate asa va dati seama ....
    Nu am nimic cu a visa, dar visati nu blamati.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna fetelor,
    nu va mai certati...hai sa fim cu totii inconjurati de pace si liniste interioara,cu sufletul curat...
    Acum poate nici nu mai conteaza daca MJ mai traieste sau nu,important e ca noi sa facem in asa fel ca muzica lui sa dainuie multe secole de acum incolo,prin atitudinea noastra sa incercam sa ne schimbam pe noi dar si pe cei de langa noi,exact cum vroia MJ.
    Anul 2012 vine,timpul trece repede,
    schimbarile deja au inceput pentru unii dintre noi si cred ca MJ este unul dintre pionii principali al acestei mari miscari de schimbare a OMENIRII .
    ...iar noi cei care-l iubim asa de mult pe acest OM ,sa-l ajutam si sa devenim si noi OAMENI...

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunteti cam rautacioase cand rastalmaciti vorbele...
    Eu am pus niste CITATE,care, repet, mi s-au parut relevante...pt ca mai sunt aici si persoane interesate de aspectul asta...
    E treaba voastra ca nu reflectati macar o clipa si la posibilitatea ca el sa nu fi murit...si vreti cu incapatanare sa-l credeti mort...Dar macar nu mai fiti rautacioase si nu va mai legati de aspectul asta cand cineva lasa vreun cimentariu...
    V-am mai zis, nu vreau sa conving ca eu am dreptate...Ati putea macar sa reflectati si la alta posibilitate...tocmai pt ca nu exista certitudini clare...Macar din motivul asta...Eu, una, nu gasesc nimic care sa ma faca sa-l cred mort...nici macar acea inmormantare de fatada...si nici acel certificat de deces...dubios...Sau care ar fi un motiv bun?! Faptul ca nu l-ar fi lasat inima sa faca una ca asta, sau n-ar fi fost in stare de asa ceva?! Da, avea o inima mare, un suflet enorm de bun, era un om cum eu n-am mai vazut pana la el si sigur nu se va mai naste unul ca el niciodata...de la un artist desavarsit si perfectionist...pana la un om altruist si devotat moralei si credintei in tot ceea ce inseamna bun si frumos...a fost ca nimeni altul...dar nu stim cu precizie in ce imprejurari traia si alte dedesubturi...si nu stim cum ar fi actionat "daca"...Eu cred ca el era mult mai inteligent decat lasa impresia...si avea o minte profund stralucita...Nu era un naiv si un inconstient incat sa abuzeze de medicamente asa cum se spunea si nici atat de naiv incat sa se lase pe mana unui doctoras de 2 lei...si mai ales sa-si riste sanatatea si viata cand avea atatea planuri...Si nici crima nu cred ca a fost...
    Dar credeti voi ce vreti...e alegerea voastra! Pt unii din voi e mort...fizic...pt mine nu e...sub nicio forma...pt ca nu exista nimic concret care sa ma faca sa cred asta...
    V-am pupat!
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  27. Si tot am zis eu ca n-o sa mai scriu...si cred ca acum o sa ma tin de cuvant...ca vad ca deranjez...sau poate ma credeti si nebuna :))
    Pa pa!GBU!Keep...Michaeling!
    Carmencitta

    RăspundețiȘtergere
  28. Carmencita,daca continuam asa ,ajungem din nou la certuri(consider ca de data asta ,pana acum nu am ajuns acolo)asa cum s a intamplat de atatea ori pe blog,din diferite motive.Asa ca eu zic sa trecem peste incident.Putem continua asa inca 3 luni de acum si nu rezolvam nimic,nu?
    Ma gandesc sa nu pleci de pe blog daca aici te simti bine ...asta e ,daca tu crezi ca traieste ce putem face noi cei care nu credem asta?Probabil ca trebuie sa invatam sa "convetuim' impreuna pe acest blog.
    Dar sa nu uitam ca si de Elvis s a spus la fel.Chiar pana sa moara Michael,ma uitam pe youtobe si am gasit un clip unde "era" Elvis.Deci dupa atatia ani inca sunt oameni care vor sa se joace cu mintile altor oameni.

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi cer scuze ca postez aici anuntul, dar...mi-am pus mintea la-ncercare si "mi-a iesit" ca daca vom stii mai multi si vom participa mai multi va iesi poate ceva super. Deci:
    "Agentia de Presa Mondena, alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti si toti fanii Michael Jackson din Romania, pregateste pe 25 iunie, un eveniment-omagiu, la un an de la trecerea in nefiinta a marelui cantaret.
    Pe 25 iunie, ora 19.00, pe aleea Michael Jackson din parcul Herastrau, se va amplasa un panou urias imprimat cu chipul Megastarului realizat din mii de fotografii ale fanilor romani.
    Incepand de maine, timp de doua saptamani, fanii romani care vor sa il celebreze pe mult-iubitul artist sunt rugati sa trimita fotografii cu ei insisi pe adresa mjpoze@gmail.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
    Din multitudinea de fotografii adunate se va realiza un portret al Megastarului, de dimensiunea 2X2 metri. Totul in cadrul campaniei "Michael Jackson Lives in Us", initiata de Agentia de Presa Mondena.

    Fanii Michael Jackson sunt invitati sa demonstreze tuturor, inca o data, ca sunt cea mai unita comunitate de admiratori ai muzicii si ai Regelui Pop. Long Live the King! "
    Sursa - agentiadepresamondena.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu cred ca Michael traieste.Prin toate lucrurile minunate pe care le-a facut.Prin dragostea din fiecare din inimile noastre pentru el.
    As vrea ca tot ce se spune sa fie adevarat,as vrea ca asta sa fi fost doar un vis urat.
    Michael era om ca toti ceilalti pana la urma si din pacate,de pe 25 iunie,este cel mai frumos inger.

    S-a pornit de la iubire,ar fi frumos sa continuam tot asa.Pentru el,pentru noi,pentru o lume mai buna asa cum ne-o dorim.

    It's all for L.O.V.E

    http://www.youtube.com/watch?v=O3vQQHt-LfI

    RăspundețiȘtergere
  31. 1.Thx 4 all ur kind words! I am going to do a Q&A tomorrow. Meet u here @ 3:00pm PT1:25 AM Jun 6th via Twitter for BlackBerry®
    2. I'm here! Thanks for meeting me. I'm reading your tweets now.... ask anything you like and I'll do my best to answer.1:07 AM Jun 7th via web
    3. We met with Forest Lawn - its true they agreed to let the fans go up 2 Holly Terrace on the 25th & I'm working on something even better...1:12 AM Jun 7th via web
    4. I can't promise but there's a possibility that fans will b able 2 go inside. I have 2 discuss this w/my family as well, I'm fighting for u1:14 AM Jun 7th via web
    5. Yes, they r still trying 2 do the tribute in Rome. But I stand firm in my position about the fraud & deception from the organizers.1:23 AM Jun 7th via web
    6. i know fans have rallied together against this tribute & thank you for your help. I also have not given up on trying to stop this tribute.1:26 AM Jun 7th via web
    7. Hang on... I'm reading....1:28 AM Jun 7th via web
    8. The will: Me knowing my brother, Yes I believe its fake. I’d love 2 talk more in depth, but can’t. Am I doing something about it? of course1:33 AM Jun 7th via web
    9. Re: Mesereau. Tom’s been a friend for 20 yrs. I hired him 4 the 05 trial. We discuss all of the discrepancies about my brother’s passing.1:37 AM Jun 7th via web
    10. These things take time. Please don’t be discouraged because you see nothing happening.1:41 AM Jun 7th via web
    11. I didn't abandon my brother in 2005, and I sure as H*** won't do it now!1:41 AM Jun 7th via web
    12. Last question...1:47 AM Jun 7th via web
    13. I love my mom & dad, they r both in their 80's. My concern is mostly about the people around them and how they take advantage of them.1:52 AM Jun 7th via web
    14. My siblings & I knew nothing about this foundation or museum in Gary, nor r we a part of it. I do have concerns & I will be addressing it.1:54 AM Jun 7th via web
    15. ok... one more...1:56 AM Jun 7th via web
    16. How do I cope? I have a strong Christian faith & find power in prayer… although this month is hard.2:02 AM Jun 7th via web
    17. I know my brother is at peace although I miss him so much. Now that he is gone, my job is to uphold his wishes & make sure justice is served2:04 AM Jun 7th via web
    18. Thank you everyone. I do read ur tweets. Don't forget, ur support gives me power. Let's do this again soon.2:07 AM Jun 7th via web

    @randyjackson8

    RăspundețiȘtergere
  32. am luat rapsunsurile date de Randy pe twitter followers -ilor lui (ca nu stiu cum sa le spun..) ...intrebarile nu le am...dar dupa cum suna raspunsurile ni le putem imagina ....

    printre ele sunt si niste chestiuni care aduc in discutie falsitatea testamentului... (sigur e parerea lui..)

    va lamuriti voi singuri citindu-le

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  33. Fetelor,fetelor,am zis eu ca mi-e dor de "sarea si piperul" de altadata,dar nu vreau acum sa ne imbolnavim de inima,cu atatea "condimente"!

    Carmen,chiar imi pare bine ca ai scris din nou,eram cunvinsa ca te-ai suparat si nu stiam cum sa abordez subiectul,ca sa nu supar pe cineva,dar am avut un moment de inspiratie si uite ca a mers.Nu renunta asa usor la "lupta".Scrie in continuare.Si pe mine ma deranjeaza la culme tonul radical si aerele de superioritate .

    Eu nu as fi sarit asa la gatul tau,in fond nu ai facut nici o crima,si nimeni nu trebuie sa se supere ca tu vrei sa crezi ceva ,ce altii nu vor.Ne-am plictisi de "plafoneala"ca sa ma exprim asa,daca toti am zice acelasi lucru non stop.

    Deci,te-am convins?

    Eu cand am citit cele scrise sau mai bine zis,transcrise de tine,am incercat sa vad si in scenariul acesta o posibilitate destul de plauzibila.

    Dar in nici un caz,nu poate fi adevarat,cu toate ca foarte multe lucruri ar fi pentru.Si aici am sa-ti enumar doar cateva din lucrurile care m-au socat pe mine inca din acel fatidic 25 iunie;

    Nu am inteles de ce la comemorarea lui din iulie de la Staples Center,nu l-a vazut nimeni pe Michael,cu toate ca toti care au ajuns acolo,au inconjutrat planeta tocmai ca sa-l vada pe el.

    Un alt lucru care m-a frapat a fost "stralucirea" familiei lui,in sensul ca in asa tragedie,eu nu m-as fi gandit la cum o sa arat,si nu as fi dorit sa frapez prin eleganta.

    Uitati-va la surorile lui,in special la Toyota ,si la veselia pe care o afisa pe holuri.

    Apoi faptul ca Paris avea lac rosu pe unghii ar parea putin deplasat.

    Si nu in ultimul rand eu sa fiu fan Michael,sa ajung acolo si sa plec fara sa ating macar un pic pe Michael,cu tot riscul de a fi scos afara,asta cred ca nu s-ar fi intamplat.Dar toata lumea era dubios de potolita,de linistita si calma .Doar era vorba de Michael!

    As dori asa de mult ca el sa fie viu si nevatamat,sa traiasca unde vrea si cu cine vrea,dar putina logica care mi-a mai ramas in tot felul de supozitii ma face sa cred cu durere imensa ca iubitul nostru nu mai e.In fond,Michael era si el un om,ca noi toti,plangea,il durea o masea,lua medicamente,cand se taia ,sangera .

    A trait mult,a trait putin,nimeni nu stie,totul e relativ,si din pacate noi nu-l vom putea vedea niciodata si intr-un caz si in celalalt.Pentru noi Michael nu mai e disponibil decat prin ce ne-a lasat.Din pacate!

    Pace si iubire pentru el si memoria lui!

    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  34. OK ma las pagubasa de a mai incerca vreodata sa spun ceva, pentru ca indiferent ce spun supara pe cineva, deci ca atare ma retrag stiind sigur ca nu am sa fac decit sa bucur prin absenta.
    Violeta

    RăspundețiȘtergere
  35. E deajuns sa vad asa ceva si stiu ca Michael traieste si va trai mereu

    http://www.youtube.com/watch?v=enH0-uoDYGU

    Va admir pentru ce faceti aici

    RăspundețiȘtergere
  36. In timpul filmarilor pt This Is It, asa cum se arata foarte clar...Michael era consumator de coca-cola...pai daca avea nevoie de tratamente pt insomnie...la ce ar fi baut cola?!Tot in acest film...se vede clar ca sunt 2 Michael...in scena de la smooth criminal...In afara de asta...la ceremonie...in afara de smiorcaiala falsa a lui Paris ( pt. ca nu i-a iesit deloc) i-ati vazut pe copii lipsiti de emotii si mestecand la guma langa bunica lor?Sunt foarte multe detalii si de aceea sar de la una la alta...Aveti idee, daca dansatorii erau pt concertele din Londa, de ce s-a incheiat un contract cu ei pe toata viata?!Probabil ca stiu adevarul si s-a vrut sa nu rasufle ceva?!Cum de un dependent de Propofol poate sa duca la capat o repetitie de cantat si dansat? E de mirare ca n-a murit pana la refren,nu?:))"Ce fiinta umana ia anestezice zilnic, ca pe aspirina, timp de 2 ani, si totusi traieste? Unul din 1.000 de cazuri de anesteziati general moare. Sa inteleg ca MJ a fost asa de rezistent ca a dat peste cap toate statisticile farmacologice?"

    RăspundețiȘtergere
  37. Openmindeism hai ca esti tare...Daca nu suntem de acord cu ideile voastre va luati la cearta,nu?In afara faptului ca noi sustinem ceva, mai venim si cu dovezi destul de plauzibile...voi, ceilalti ce sustineti moartea lui...in afara de ce ati vazut la tv mai aveti si altceva?Categoria voastra de fani face sa imparta oamenii in 2: fani adevarati si fani care au aparut ca ciupercile dupa ploaie...Nu este frumos sa te certi cu nimeni...nu putem avea cu totii aceiasi parere...sau aici este site-ul lui Michael mort si punct?!

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim 8 iunie 22:39,ce nu ai inteles din ce am scris?????Am zis clar ca nu trebuie sa ne mai certam,desi mi am sustinut ideea,simplu nu?Adica sa incercam sa toleram una alta desi nu suntem de acord cu unele pareri; si eu am ripostat la ce a scris Carmencita,apoi mi am dat seama ca trebuie sa isi spuna fiecare parerea.
    Si ce dracu dovezi plauzibile ai?L ai vazut ?Ai vorbit cu el la o bere?Te a invatat sa faci moonwalk?Oricat as incerca sa imi vad de treaba mea,nu pot cand vad ca afirmi ca ai dovezi.Una e sa iti spui parerea una e sa zici ca ai dovezi.
    Si de ce esti tu sigura ca eu sunt o fana aparuta dupa 25 iunie?Adica voi astia care sustineti ca Michael e viu sunteti fani adevarati sa inteleg....ce sa zic. E problema voastra ce credeti ce visati ,eu am zis ca ar trebui sa invatam sa "convietuim" impreuna pe acest blog.
    Aaaa si este site ul Michael Jackson ,atat.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua tuturor,
    Cu tot respectul va rog sa nu coborati nivelul acetui blog care, de un an v-a gazduit si ne-a incantat. Va rog sa acceptati ca Michael nu mai este printre noi. Asta e adevarul si nu cred ca are vreun rost sa ma explic. Petrec mult pe forumuri ale fanilor si prietenilor lui din SUA si este evident ca lumea discuta acum lucruri mult mai importante. Cum ar fi raspandirea adevarului despre viata sa, despr falsele acuzatii, despre boicotul Sony si lupta impotriva media rau-voitoare. Sunt medic si am citit ambele rapoarte ale autopsiilor, perfect credibile din punctul de vedere a identitatii pacientului. In ceea ce priveste reactia familiei la moartea sa, poate o sa intelegem si noi ca uneori, bocetul si doliul excesiv nu sunt decat niste canoane invechite. Sa fim realisti si sa mergem mai departe. E mai corect sa aprindem o lumanare si sa zambim cand ii ascultam muzica! Multumesc pentru rabdarea de a ma citi!
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  40. Oameni buni ...de ce vreti sa transformati acest blog intr-o copie a site-ului "where is michael jackson"???
    Aici nu se vrea un spatiu in care sa fie expuse idei pro si contra disparitiei lui Michael Jackson, ci cred eu (si Mihai poate spune daca ma insel sau nu) se vrea un spatiu in care sa schimbam idei despre artistul, interpretul, compozitorul, dansatorul, pritenul, tatal, omul Michael Jackson.
    Daca vreti sa schimbati alte pareri folositi messenger-ul...ca pe mine una nu ma intereseaza cand intru aici sa recitesc idei copiate si aduse in vedere de pe alte site-uri. Intru aici sa citesc cum interpreteaza altii muzica, versurile si artistul Michael Jackson...despre asta e vorba aici...dar unora dintre voi vi se pare mult mai interesant sa sariti unii la gatul altora pe motivul "traieste sau nu".....inca un pic si se face un an...pentru mine este greu, fiindca aceea noapte de 24,(25 America) ora 23:59, cand am citit vestea a fost ca naiba...iar voi nu faceti altceva decat sa murdariti memoria unui artist cu argumentele voastre, reusiti incet, dar sigur sa transformati acest loc special, intr-un camp de batalie....daca cautati asa ceva, atunci cu siguranta nu acesta este locul unde sa activati in comentarii (Mihai, daca consideri ca am sarit calu' accept critica).
    Ce "dovezi plauzibile" aveti...calatoria acelor fete "urmarite" prin Los Angeles???
    Fiecare are dreptul la parerea lui...dar hai sa nu incercam sa ne impunem parerea prin ai critica pe ceilalti care nu sunt de acord cu parerea celorlalti...hai sa nu umplem numarul de comentarii la postari cu tot felul de "atacuri"....chiar altceva nu poate fi comentat decat daca este alba sau neagra??? La asta se rezuma pentru voi Michael Jackson??? Ati uitat (sau poate nici n-ati aflat unii dintre voi) de ceea ce inseamna Michael Jackson si cu ce este egal...astfel incat sa ajungeti sa va "bateti" in dovezi???
    Daca Mihai nu ar fi facut o treaba asa de minunata, de limpede, de cristalina.,..zau daca nu imi luam talpasita de pe-aici de mult, din cauza "fanilor" care au uitat de Michael si sunt mult mai chititi pe "traieste sau nu"....

    Mihai, asa cum am zis...accept sa ma tragi de urechiuse daca consideri ca este necesar.

    Semneaza, ca intotdeauna, acida in comentarii cand ii sare tandara....

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  41. Miss Butterfly9 iunie 2010 la 19:17

    S-au incins spiritele...
    Voi ce credeti despre Cirque du Soleil? Am citit ca vor sa-i dedice lui MJ o reprezentatie de zile mari, cum nu au mai facut-o pana acum. I-am vazut pe youtube si am inghetat pe scaun..mi s-au umezit ochii... si un show pe muzica Regelui ar fi : WOW! Povestea e in felul urmator: ei au fost niste oameni ai strazii care "distrau" trecatorii, iar intr-o zi, un hippiot pe nume Guy Laliberte, i-a adunat pe cei mai talentati si au infiintat o trupa. Au avut un succes enorm si au devenit cunoscuti pe plan mondial. Nu folosesc animale in reprezentatiile lor, mai mult parodiaza numerele de circ in care sunt folosite animalele. Pe de alta parte, show-urile lor sunt piperate cu muzica; imbraca haine extraordinare si sunt foarte eleganti in miscari, care de multe ori sfideaza legile naturii. Am mai citit de asemenea ca Michael ar fi fost un.. fan (funny, but true; he was human!).. al acestui circ. Mie mi se pare minunat ceea ce fac oamenii astia si cred ca si MJ a fost fascinat.. Se aseamana intr-un fel... Si acesti oameni, si MJ au facut in viata ceea ce si-au dorit cel mai mult, si-au urmat chemarea. Voi ce parere aveti?
    Va pup si va urmaresc din umbra! Posturile tale imi insenineaza clipele triste, Mihai..
    Stop fighting against each other, start loving one another!

    RăspundețiȘtergere
  42. SCORPYA ,ma obligi sa scriu .....pai ia vezi tu cine a inceput sa "murdareasca' blog ul asta de data asta.Eu si ceilalti care am ripostat nu am facut decat sa incercam sa eliminam subiectul asta :daca traieste sau nu.Doar ca ,in cazul meu ,a inteles altceva persoana respectiva si uite asa mi a sarit mie...si am scris din nou.
    E ceva instinctual aproape sa scriu ceva cand vad ca in loc sa se vorbeaza despre ce e mai important acum ,se fac "cercetari " .

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu am facut referire la cei care au incercat prin postarile lor, sa opreasca acest subiect cu "da sau nu" :), fiindca aceia ca si mine sunt mai interesati de ceea ce a lasat Michael, decat sa stea sa-si imagineze si sa dea crezare unor aberatii fara limita.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  44. Ah ok.Ma scuzi ,am inteles eu gresit:D.

    RăspundețiȘtergere
  45. Tribute to Michael Jackson by André Rieu, performed at Maastricht Vrijthof

    "Ben" suna fantastic ..si totusi toate viorile alea parca nu fac vocea lui Michael

    http://www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y&feature=player_embedded

    Tributul Dianei Ross - 15 mai 2010

    http://www.youtube.com/watch?v=cYyIUdt7O5c&feature=player_embedded


    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  46. Off mai fetelor...iarasi certuri?...desi am zis si eu ca imi era dor de putina dezmorteala voi chiar ati incalecat saua..ca sa zic asa...chiar nu se poate discuta fara cearta??? lasati pe fiecare sa si expuna parerea...indiferent daca va place sau nu...pana la urma Mihai posteaza aceste comentarii ale tuturor ...deci...daca vreti cititi, daca nu...nu...
    Nici eu nu mi am schimbat pozitia...am aceleasi crezuri...dar nu sar la gatul nimanui ca a incercat sa ne convinga sau nu de faptul ca Michael mai este cu noi sau nu. Ce e asa de greu...de aproape un an de zile au mai fost situatii de genul, de fiecare data asta a fost rezolvarea...blamarea celor visatori...nu inteleg de ce, dar in fine...
    In alta ordine de idei...Mihai imi place ca ai abordat si aceasta melodie mai putin cunoscuta a lui MJ...trebuie sa recunosc ca nu am ascultat o, de fapt nu am gasit o decat tarziu, dar imi place enorm...mai ales inceputul....e fascinant...parca te indeamna sa ghicesti coltul de unde se aude sunetul...eu percep melodia asta ca o poveste in care s a visat intr un fel Michael..pentru a scapa de stresul ce il inconjura...e superba...
    Si inca ceva Mihai...daca nu indraznesc prea mult, ce zici de Morphine...:)...astept cu nerabdare un comentariu la acea melodie...sper ca nu te ai suparat. Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. http://www.youtube.com/watch?v=beC4qCgwna0
    este de fapt: michael jackson another day backwards
    Daca vreti va uitati, daca nu...nu...

    Pentru cine se uita...credeti ca este posibil sa se inregistreze melodii, iar ascultate backwards sa iese cu totul altceva?

    RăspundețiȘtergere
  48. si This is it este si mai interesanta ascultata astfel...

    RăspundețiȘtergere
  49. Bun...m-am lamurit...daca spun ceva ce nu va convine, imi sariti in cap...ma si mir unde tineti atata raautate in voi, ca doar sunteti oameni...v-ati obisnuit pe vremea comunismului sa nu lasati dreptul la opinie...stati cu ideile voastre caci eu nu mai vizitez acest site...Michael a admirat intotdeauna oamenii care pricep...cum sta treaba...nu este vina voastra ca sunteti goga pe tv si credeti tot ce vedeti acolo...

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna tuturor! Am gasit ceva interesant...

    "King Sani"

    http://mjjrealrealm.spaces.live.com/blog/cns!A679A9B694DD1478!1921.entry

    si mai ceva.. stiati ca Michael avea centura neagra la karate? eu nu stiam.. am gasit ieri.. cat e de adevarat nu stiu, dar suna foarte bine:) plus ca daca privim atent coregrafia de la "You Rock My World" de ex, vedem cateva "miscari" din karate... sau mi se pare mie?! posibil...:)

    Va imbratisez cu drag! sa aveti grija de voi!

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna seara,draga mea...


    Aveam niste ganduri...as fi vrut sa te intreb...de ce...si cum...

    Cum ai reusit ...?
    Cum ai reusit sa asterni linistea aici...?
    Tocmai aici...
    Tocmai acum...

    Aveam de gand...sa te rog...Draga mea...nu o da in bara tocmai acum...

    Dar e deja tarziu...
    Am pierdut prea mult timp pana m-am hotarat sa-ti scriu...
    Si e prea tarziu...

    DEJA AI DAT-O IN BARA !!!

    Te-ai fi suparat...daca iti spuneam ce gandesc...asa cum te-ai suparat de fiecare data...
    Iar daca as fi disparut un timp...
    Nu mai conteaza...

    Sunt trista...desi ar trebui sa ma bucur...dar nu e intotdeauna motiv de bucurie atunci cand ai dreptate...

    Vor mai trece cateva zile...si vei incepe sa versi lacrimi de crocodil...
    Si ne vei spune cat de mult suferi...si cum te mai gandesti tu la "Ingerul"tau...Cum era nene Iancule...?..."angel radios"...

    BLA BLA BLA
    Nu o mai lungesc...am sa ma explic...

    Oh,Doamne...te rog iarta-ma pe mine pacatoasa pentru comparatia pe care o voi face...

    Saptamana care tocmai s-a incheiat...

    In urma cu cinci ani...pentru Michael Jackson aceasta saptamana a fost asemeni Saptamanii Patimilor...
    Erau ultimele zile care il desparteau de verdict...
    Nu voi putea sa stiu...si nici nu doresc cuiva sa stie vreodata...cam ce putea sa fie in sufletul...si in gandurile lui...si in inima lui...
    Stiu doar cum era atunci lumea...Dar nu lumea tuturor...
    Lumea fanilor adevarati...
    Oripilata...speriata...moarta de frica...zdruncinata...scarbita...indurerata...furioasa...de neputinta...
    Vazuseram...


    Vazuseram catuse...un om resemnat tarat in catuse la politie...
    MICHAEL JACKSON IN INCHISOARE !!!
    Vazuseram presa ...in mod special cea occidentala...total ostila...si prostanacii nostri care se considera jurnalisti...se bagau si ei in seama...
    Vazuseram un om adus la tribunal sub amenintarea cu inchisoarea...bolnav...plapand...dezorientat...in pijamale...si papuci...direct de pe patul de spital...
    Vazuseram Neverland...ravasit de politie...
    Un dobitoc...procuror districtual...plesnind de frustrari si livid de invidie si ura...pentru ceea ce el n-ar putea fi nici daca ar trai de-a pururi...improscand minciuni...amenintari...si promisiuni ca Michael Jackson va infunda puscaria...pe baza "dovezilor"...unele inchipuite...altele confectionate...
    Vazuseram...una din fetele Iadului...
    Vazuseram...ca nu se vedeu...acei prieteni...pe nicaieri...
    Acesti prieteni care se bat cu pumnii in piept...acum...
    Aceasta babaciune...Diana Ross...care mai stoarce aproape doua aplauze acum...folosindu-se de numele si imaginea lui...
    Aceste Brooke si cum s-or mai numi...aceasta Lisa...despre care oricat am incercat...tot nu ai reusit sa pricepi la ce anume ma refeream...si nici nu mai conteaza...
    Putin...dar mult prea putin intr-o asemenea prietenie...Liz Taylor...
    Dar mereu si peste tot...FAMILIA...buna...rea...lacoma...profitoare...si cum vei dori sa o mai numesti...FAMILIA...mereu alaturi...

    RăspundețiȘtergere
  52. De ce nu ma mai invat minte...?
    De ce nu tac...?
    Cine ma pune sa-mi amintesc...?
    Nimeni...nimeni nu-mi vorbeste mie despre aceste lucruri...Dar cand se apropie 13 iunie...si tot restul anului...cand imi amintesc...
    13...13...13...
    Suna rau...americanii sunt superstitiosi...Apollo 13...
    Mie...ziua de 13 imi poarta noroc...dar acolo...nu era vorba de norocul meu...

    Era luni...si ziua nu se mai termina...trebuia sa se faca si la ei dimineata...

    Era vara...normal...dar degeaba...
    Pentru cei care il iubeau pe Michael Jackson...vara inca nu se vedea...
    Pentru cei care privesc justitia oamenilor cu luciditate...ziua era gri...putea sa se lumineze...sau putea sa devina noapte vesnica ...

    ...Bucuria care a urmat...mi-a fost umbrita de ochii tai...
    Ochii tai...
    De mult timp...ochii tai nu mai radeau ca altadata...
    Dar Michael...nici macar acum...?

    Priveste oamenii...au fost zi de zi aici...acolo...langa tine...
    Priveste-i...cat sunt de fericiti...
    Simti...toata dragostea care te inconjoara...?...A celor care sunt acolo langa tine...si a celor de departe...care ti-au trimis-o peste mari si tari...?
    Ti-au trimis-o prin gandurile lor...in toate limbile Universului...
    Unde zboara gandurile tale...?
    Cum sa fac sa-ti luminez privirea...?
    Uite...Ce porumbei minunati...albi...Cu cata bucurie ii lasa acea femeie sa zboare...
    NU...???...Nici ei nu reusesc...???
    Unde e zambetul tau de altadata...?...Cel adevarat...de aur...nu acesta de acum...
    Acesta...e doar o umbra a zambetului de altadata...
    Si incep sa inteleg...ca va trebui sa ma obisnuiesc cu el...
    Pe celalalt...il voi gasi in secventele vechi...si in gandurile mele...
    Acum...mai conteaza...?
    Poate intr-o zi...dupa ce va mai trece un timp...e firesc...
    Intr-o zi...
    Intr-o zi,Michael...
    O sa le arati tu lor...

    Si habar nu aveam...

    RăspundețiȘtergere
  53. Vezi tu,draga mea...
    In aceste zile...orgoliile personale...frustrarile unora...ciudateniile altora...rautatea...incapatanarea...lipsa de intelegere si respect pentru ceilalti...erau ultimele lucruri care ar fi trebuit sa razbata din aceste pagini...
    Iar cuvintele dizgratioase si expresiile de maidan...IN ACELASI CONTEXT CU NUMELE MICHAEL JACKSON...???
    De fapt...aici nu ar trebui sa fie niciodata loc pentru asa ceva...
    Sunt constienta ca tacerea se datoreaza de la caz la caz...unor motive diferite...
    Unii...au uitat...altii...nici nu au stiut vreodata...
    Mai sunt si cei care au fost invinsi de lehamite...printre acestia din urma...ma numaram si eu la un moment dat...
    Dar mi-am dat seama...ca nu e cazul sa ma impiedic de unele lucruri...total nesemnificative pentru crezul meu...
    Ma astept...ca de fiecare data cand e rost de luat la harta...sa mai apara niste nume noi...si cativa anonimi...care nu au ceva de spus decat atunci cand e rost de a fi Gica Contra...si in detrimentul cui??? ...nici ei nu au habar...
    Anonim...anonim...inteleg ca nu iti dai numele...dar nu vrei sa iei macar un nume de imprumut...sa stim si noi daca este un singur anonim care face anumite afirmatii...sau sunteti mai multi...?
    sau tocmai asta e ideea...? sa ne bagati in ceata...?

    Draga mea...
    Nu te obosi sa ma mai iei la "trei pazeste"...
    Pentru mine...orice intentionezi sa imi spui...sau sa insinuezi...chiar nu conteaza...
    Dupa cum ai vazut...nici nu iti raspund uneori...Nu din lene...nici din teama...si cu atat mai putin ca m-ai fi convins vreodata de ceva...
    Parerea mea...se confirma in aceste zile...
    Este...repetarea istoriei...
    Lucrurile au stat cam asa :
    A aparut Michael...i-a uimit pe toti...ce tareee! Ce cool...!Yeeee !!!
    A intrat in dizgratie...nevinovat...dar ce mai conta...?
    Lumea l-a blamat...apoi l-a uitat...
    A murit Michael...ce stire de senzatie...toata lumea vorbeste numai despre asta...peste tot...
    Si ia te uita cati fani...de care nici nu stiam...nu stiau nici macar ei...pana atunci...
    Se implinesc 5 ani de la verdict...???...Cui ii pasa...??? Mare smecherie...!!!
    Eheeeeeei...!!!
    Dar cand se va implini un an ...toata lumea va vorbi iarasi numai despre asta...e o data in calendar...Si toti isi amintesc ...sa sufere...sa se bata cu pumnii in piept...
    Si da-i si lupta...si lupta si da-i...
    Abia astept sa te citesc in acele zile...Nu de alta, dar "Carcotasii" si "Mondenii"...sunt in vacanta...si eu...nu mai pot sa ma distrez pe tv...cum spunea un anonim...
    Dar ma voi distra citind cum bati tu campii...

    SPER CA AI INTELES...NU MA REFER CHIAR LA TOATA LUMEA DE AICI...SE STIU ELE...

    Iar daca am deranjat pe cineva...
    ..." FRANKLY MY DEAR...I DON'T GIVE A DAMN..."

    RăspundețiȘtergere
  54. Dragii mei iubitori de Michael

    Asa cum stiti, la un anumit interval de timp va informez cum merge proiectul Monument MJ
    Va pot spune ca am depus proiectul la PMB si am tras chiar cateva sforicele ca sa scurtam timpul ca proiectul sa ajunga pe masa comisiei de cultura
    Asta inseamna ca deja exista faza artistica si faza a ceea ce inseamna proiect efectiv, cu planse , schite si tot ce ai include asta
    Acum ma gandesc sa reinoiesc invitatia de a contribui fiecare cu cat poate pt a incepe sa strangem banii necesari acestui proiect si daca este cineva care are ceva rel prin Bucuresti la oficialitati rog sa ma contacteze
    Adresa de email anonimouslost@yahoo.com
    Sa ne gandim la Michael si sa speram la realizarea acestui vis
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  55. P. Diddy: „Michael mi-a arătat că ritmul muzicii se poate şi vedea, mi-a adus muzica în viaţă şi m-a făcut să cred în magie"

    Niculina

    RăspundețiȘtergere
  56. "Frankly My Dear, I Don't Give A Damn" ...
    Michael era fan Pe aripile vantului.
    - 12 iunie 1999- Michael Jackson achizitioneaza statueta Oscar primita ca premiu de catre David O' Selznick- producatorul filmului Pe aripile vantului - pentru cel mai bun film. Statueta l-a costat 1,5 mil dolari si a achizitionat-o la o licitatie Sotheby. Pretul licitat de MJ a fost cel mai ridicat pret platit vreodata pentru un astfel de obiect. Michael a declarat reprezentantilor casei de licitatii Sotheby ca si-a dorit dintotdeauna aceasta statueta.

    Niculina

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.