sâmbătă, 19 decembrie 2009

"Who Is It"

...



Who Is it, compus de Michael Jackson, este listat pe albumul „Dangerous” (1991). Încă de la lansare, a ajuns number one în „U.S. Billboard Hot Dance Club Play”. Când Michael Jackson i l-a fredonat lui Oprah Winfrey în timpul interviului din 1993, reacţia pozitivă a audienţei a determinat Sony să-l lanseze ca single, în locul programatului Give In To Me.

Aşa cum Michael îşi obişnuise deja publicul, videoclipul are un scenariu bine închegat, ca o poveste de scurt-metraj. De data aceasta însă acţiunea nu se mai petrece în parcări subterane, în garaje ori în suburbii, ci decorurile au o tentă SF, unde suprafeţele reflectă lumina şi ne prezintă luxul în toată splendoarea lui.

Personajul principal este un tânăr singuratic care s-a îndrăgostit de persoana nepotrivită, căreia i-a oferit totul şi de la care a primit în schimb numai dezamăgire. Fiind un solitar, s-a agăţat cu disperare de această relaţie, a crezut în ea, în promisiuni, în jurăminte şi a fost convins că singurătatea lui se sfârşise. Dar s-a înşelat.

I-am dăruit bani,
i-am dăruit timp,
i-am dăruit tot ceea ce şi-ar fi putut dori;
i-am dăruit pasiune,
chiar şi sufletul meu,
i-am dăruit promisiuni
şi secrete nedezvăluite.

Iar ea mi-a promis
că pentru totdeauna vom fi ca unul;
ne-am făcut jurăminte
că o vom lua de la-nceput;
iar ea mi-a promis, în secret,
că mă va iubi mereu –
e o promisiune atât de falsă,
spune-mi, ce mă fac de-acum?


Într-o bună zi, s-a trezit din nou singur. Femeia care îl scosese, pentru o vreme, din rutina existenţei lui de tânăr bogat, autoizolat într-un turn de fildeş, cea care îi adusese în viaţă culoare şi lumină – ei bine, acea femeie dispăruse fără un cuvânt, fără explicaţii, fără măcar o scrisoare de rămas-bun, iar el era convins că îl părăsise pentru altul. Mai ales că, în urma ei, găsise un card platinat pe care era inscripţionat un nume: Alex. Pentru el, era evident că acel Alex era rivalul său.

Chiar dacă melodiile lui Michael Jackson nu au o anume dedicaţie, chiar dacă nu izvorăsc neapărat din propriile lui experienţe, totuşi în poveştile videoclipurilor regăsim, de fiecare dată, fragmente din povestea lui proprie. Iar în Who Is It, ceea ce frapează este ideea de singurătate. Nu mai e un secret pentru nimeni că Michael Jackson s-a simţit, toată viaţa, un om cumplit de singur. Avea totul şi totuşi simţea că nu are nimic. Notorietatea l-a obligat să se izoleze şi i-a refuzat micile bucurii ale oamenilor obişnuiţi, la care lui nu-i rămânea decât să viseze.

Şi parcă nu are nicio importanţă
şi parcă nu e drept;
pentru că dorinţa mi-a adus nefericire
şi încă mai plâng singur, noaptea;
nu te lua după calmul meu aparent,
fiindcă pe dinăuntru sunt distrus
şi mă întreb dacă, motivul pentru care ea m-a părăsit,
l-a găsit la altcineva?

Cine e?... E vreun prieten de-al meu?
Cine e?... E fratele meu?
Cine e?... Cineva mi-a rănit sufletul, acum;
Cine e?... Nu mai suport situaţia asta!


Singurul prieten, asistentul său, este cel care îl iubeşte cu adevărat, care îl ocroteşte şi care încearcă să-l ajute, deşi fizic nu poate decât să asiste neputincios la disperarea tânărului. În paralel, însă, asistentul a aflat nişte lucruri. Femeia care îl trădase pe Michael făcea parte dintr-o reţea foarte bine organizată de escroci, care lucrau la nivel mare, furnizând escorte bărbaţilor bogaţi şi jefuindu-i. Identitatea ei, precum şi înfăţişarea, se schimbă odată cu fiecare client, probabil în funcţie de gusturile acestuia. Şi, la fiecare întâlnire, prezintă un card platinat, pe care este inscripţionat de fiecare dată alt nume: Diana, Celeste, Eve etc. – şi, bineînţeles, Alex. Cumva, asistentul lui Michael ajunge în posesia acestor carduri şi le păstrează într-un sertar. El ştie adevărul dar nu i-l poate spune, bănuind că l-ar distruge pe protejatul său. Iar acesta se zbate între demonii singurătăţii şi convingerea că iubita lui a găsit la altul ceva ce el nu i-a putut oferi.

Sunt cel osândit,
sunt cel ucis,
agonizez pe dinăuntru;
mi-e mintea goală,
asta e nedrept;
mă doare când mă gândesc la ea;
mă rog ca această pedeapsă
să fi fost mai blândă.


Contrastul dintre tristeţea sfâşietoare a lui şi impasibilitatea cu care ea îşi schimbă numele, costumaţiile şi bărbaţii, este impresionant. Ea are în jur o armată de oameni care o transformă din femeie de afaceri în vampă, din Desdemonă inocentă în cocotă... el are doar fantasmele disperării şi amintirile unei iubiri care n-a fost să fie...

Iar ea mi-a promis pentru totdeauna
că vom fi împreună;
ne-am făcut jurăminte
că vom trăi o iubire adevărată,
Şi se pare că m-a părăsit
din nişte motive inexplicabile;
trebuie să aflu adevărul
dar, vezi?, nu ştiu ce voi face.


Într-un final, el se hotărăşte să plece, cu dorinţa de a uita totul, de a rupe lanţul amintirilor. Asistentul îi pregăteşte bagajele, îl conduce la elicopter. Un ultim semn cu mâna... şi gata...

Între timp, dintr-un motiv anume, ea evadează din mijlocul acoliţilor. Poate că îşi dă seama, dintr-odată, că drumul pe care a apucat e greşit. Poate realizează că simte ceva pentru Michael. Poate că doar are remuşcări, ştiind că şi-a bătut joc de dragostea lui. Cert este ca se întoarce la el, dar porţile imense nu se mai deschid. În loc de asta, asistentul lui Michael îi aruncă, dispreţuitor, cardurile platinate pe care le strânsese în toată această vreme. Devastată, e nevoită să se întoarcă la şefii cei nemiloşi şi să continue să lucreze ca prostituată de lux. Videoclipul se încheie cu imaginea ei, inexpresivă, în timp ce e pregătită pentru un alt client; şi cu imaginea lui, nefericit, în avionul personal, încercând să adoarmă.

Şi parcă nu are nicio importanţă
şi parcă nu e drept;
pentru că dorinţa mi-a adus nefericire
şi încă mai plâng singur, noaptea;
nu te lua după calmul meu aparent,
pentru că de fapt sunt foarte necăjit;
iar ea nu mi-a lăsat nicio scrisoare –
pur şi simplu s-a ridicat şi a fugit.

Cine e?... E vreun prieten de-al meu?
Cine e?... E fratele meu?
Cine e?... Cineva mi-a rănit sufletul, acum;
Cine e?... Nu mai suport să fiu singur!


Pe parcursul videoclipului, vedem figuri stranii, fantomatice apărând şi dispărând din diferitele suprafeţe ale interiorului – apariţii care sugerează disperarea lui Jackson. Decorurile sunt luxoase, viaţa de noapte a lui Alex/Diana/Celeste se desfăşoară cu rapiditate, în timp ce Michael parcă trăieşte cu încetinitorul; iar alternarea secvenţelor amplifică impresiile. Până la urmă şi fata e depresivă, doar că nu are timp să realizeze asta, prinsă în vârtejul acţiunilor regizate de organizaţia pentru care lucrează.

Melodia se încheie cu o demonstraţie de beatboxing excepţională, făcută de Michael Jackson.

Când Sony a decis să realizeze videoclipul Who Is It, Michael era în plin turneu „Dangerous”. Filmările s-au făcut sub presiunea timpului, pentru unele scene s-a apelat la E’Casanova (una dintre dublurile lui Michael), dar până la urmă videoclipul nu a fost difuzat în SUA, nici pe MTV nici pe VH1. Există mai multe posibile explicaţii, cea mai probabilă fiind aceea că în acest videoclip, atât scenariul cât şi atitudinea lui Michael Jackson se adresează unui public adult. În acest videoclip, Michael nu dansează deloc. Ori, oamenii erau obişnuiţi cu un Michael adolescentin, care dansa cu băieţii de cartier prin garaje ori subsoluri. Se pare că, dacă Michael nu dansa şi nu-i distra pe copiii americanilor, aceştia nu erau interesaţi să-l vadă.

Alţii spun că Michael nu a fost mulţumit de rezultat; poate că nu a fost de acord ca în videoclipul lui să apară o dublură – şi pare foarte plauzibil, având în vedere că nici în spectacole nu accepta să fie folosiţi cascadori şi insista ca el să facă totul. Pare plauzibil, ştiind că el nu a fost niciodată de acord să-şi înşele fanii, să abuzeze de încrederea lor, şi din câte ştiu eu, singura dată când a apelat la o dublură a fost ca să-şi păcălească cerberii care îl controlau, atunci când, convins de Liz Taylor, s-a refugiat la o clinică de recuperare din Europa (1993). Şi, nu în ultimul rând, pare plauzibil, pentru că mă îndoiesc că i-au fost dragi cei care, în loc să aibă o viaţă a lor, se ocupau cu imitaţiile. Cui i-ar fi?... Mie, unul, ştiu sigur că nu.

Celelalte explicaţii pe care le-am găsit vehiculate pe internet pentru nedifuzarea videoclipului Who Is It nu le mai menţionez, pentru că din punctul meu de vedere nu stau în picioare.

Oricum, videoclipul transmite două mesaje esenţiale. Primul este acela că, în aşa-numita lume modernă şi civilizată, femeia este abuzată în numele egalităţii şi libertăţii; şi că ea reprezintă principala sursă de venit pentru guvernele corporatiste. Al doilea este acela că, pe măsura trecerii timpului, îţi doreşti să te întorci la cei pe care îi iubeşti, dar se dovedeşte a fi prea târziu.

Sunt voci care afirma că Michael Jackson a fost un om neînţeles. Dar adevărul este că el a fost de fapt o ţintă pentru cei care s-au folosit de orice fisură din viaţa lui pentru a-l împiedica devină o influenţă puternică. Michael Jackson nu a fost doar un entertainer desavârşit, el a exprimat opinii şi a acţionat într-un mod care nu era pe placul ori în interesul „unora”. În plus, venind din partea unui om de culoare, acestea nu erau lucruri pe care elitrucii să fie de acord să stea şi să le privească. Aşa încât au făcut tot posibilul să-l distrugă, folosind tot felul de tertipuri josnice, de la poveştile tembele ale tabloidelor şi până la moartea sa, subită şi fără sens.





...

89 de comentarii:

  1. o melodie foarte trista care exorima exact conditia lui Michael: un om care si-ar putea cumpara orice, care ar putea merge oriunde, dar care e inconjurat de o singuratate ucigatoare. nimeni care sa-ti fie aproape, nimeni in care sa ai incredere. angajatul fidel din videoclip s-a transformat, cred eu, in copiii lui. pacat nu singuratatea nu s-a transformat si ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc ca mi-au scapat cateva detalii, acum inteleg mai bine partea cu cardurile... multumesc Mihai!
    Mie mi-a placut mereu acest clip, misterios si atat de diferit :-)
    Dd

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow Mihai....fara cuvinte...niciodata nu am inteles videoclipul piesei Who is it mai bine ca acum...Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. la inceput nu am inteles deloc videoclipul,dar,pe masura ce l-am descifrat,mi s-a parut a fi cu adevarat senzational!mie imi place mai mult latura aceasta a lui michael,mai sentimentala,mai profunda,prin urmare melodiile si videoclipurile mele preferate sunt cele in care isi dezvaluie aceasta latura.pe zi ce trece,sunt tot mai uimita de capacitatea lui de a camufla mesajele.michael era un geniu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Paradoxal Michael a fost unul dintre cei mai singuri oameni...spun asta pentru ca desi erau milioane de oameni care il adorau, fani care il urmau aproape peste tot el mereu a fost un sufletel singur.
    Imi amintesc cuvintele lui cand povestea ca atunci cand mergea in turnee, cu toate ca in fata hotelului erau sute de fani care ii scandau numele si ii spuneau ca-l iubesc....el statea singur, intre 4 pereti si plangea...cuvintele acestea mi-au sfasiat sufletul...
    Atat de iubit si totusi...atat de singur
    Mihai ca de obicei, materialul este extraodinar. Nu stiu ce simti tu cand scrii astfel de lucruri insa eu, cand le citesc il simt mai aproape ca niciodata pe Michael si pentru asta nu ma voi satura niciodata sa ITI MULTUMESC! Si cum ar spune SCORPYA: "aplauze la scena deschisa", le meriti :)

    Va iubesc pe toti! God bless you all!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun-gasit!
    Putem aluneca putin pe panta...

    M ("descoperitorii" si creatorii de iluzii), Personajele (Geniile, "detinatorii" de imagine si de venituri colosale), MOM???

    Cum ramane cu constiinta, cu strigatul innabusit???

    Toate la un loc ma face sa declar

    NU NUMAI IN ACEASTA MELODIE (CI IN TOATE) MIKE ARE CURAJUL SA INFRUNTE, STRIGANDU-SI SETEA DE A FI INTELES..., DE A ATRAGE ATENTIA ASUPRA NEREGULILOR SAVARSITE DE CAREUL DE ASI, DE A NE TREZI DIN SOMNUL INDIFERENTEI...
    Ar fi cazul sa nu ne oprim la constatari, ci sa spunem raspicat:

    NICICAND NU AM SA-TI SPUN "LA REVEDRE!"
    SI NICICAND "RAMAS BUN!" NU AM SA-TI SPUN
    AM SA-TI ASCULT MESAJUL CU PLACERE
    SI MA OPUN ORICAREI GURI DE TUN...

    ... si cine stie(?), poate raspunsul vine...

    CHIAR DACA LACRIMILE-MI CURG SUVOI
    ACESTA E MESAJUL CATRE VOI...
    DE-AICI EU VOI VEGHEA CATRE PAMANT
    DE-AICI AM SA MA ROG SI AM SA CANT...
    ..........................
    MULTUMESC.
    CU SINCERA PRIETENIE, maria c.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei...am ceva pentru voi toti...cel mai frumos cadou de la Michael :)

    http://www.youtube.com/watch?v=dAx84_oy8n8&feature=player_embedded#

    RăspundețiȘtergere
  8. Va felicit din toata ininma ptr. acest site, va respect modul in care il intelegeti si il iubiti pe Michael.Din tot ce am citit pana acum pe site-ul dvs. am inteles ca sunteti un om inteligent, cult si sensibil.Mi-a atras in mod deosebit atentia la acest articol precizarea ca MJ nu dorea sa-si pacaleasca fanii folosind dubluri, de aceea va rog sa vedem impreuna adevarul despre This is it, parerea mea este ca s-au folosit dubluri ptr. o mare parte din film.Eu cred ca orice fan vede si simte unde este Michael si unde nu, cel putin ii cunoaste dansul inimitabil, chiar daca nu-i vede chipul din cauza ochelarilor de soare(??!)pe care ii poarta la repetitii(nu v-ati intrebat de ce oare?).E minunat sa-i aducem acest tribut, dar eu cred ca putem sa facem mai mult,ptr. ca si el a facut mult ptr. noi

    RăspundețiȘtergere
  9. IERTARE DE REVENIRE, DAR AM UN ANUNT IMPORTANT DE FACUT:

    PE 31 DECEMBRIE, UITATI-VA PE KANAL D, LA ORA 00,30, LA CONCERTUL EXTRAORDINAR AL REGELUI NOSTRU MICHAEL JACKSON...
    ............................

    ACEEASI maria c, CU ACEEASI SINCERA PRIETENIE...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihai ,imi place k ma faci sa vad ce nu vedeam pana acum ,ma faci sa inteleg ce nu intelegeam.Indraznesc sa te rog,cand ai timp sa ne vorbesti despre "Will you be there?".Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc Mihai , am asteptat postarea ta foarte mult, si tu stii foarte bine, pentru ca numai tu ma ajuti sa inteleg tot ce nu intelegeam. Daca ar fi fost facuta melodia dupa divortul de Lisa ar fi fost implicat sentimental in asta, dar asa cred mai degraba ca Mike cum il stim sigur si-a facut timp sa spuna si povestea femeilor oprimate sexual. Inca odata multumesc pentru postare, superb ca intotdeauna. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie sa vedeti asta: http://www.youtube.com/watch?v=3raeE5RT_gk

    sau

    MICHAEL JACKSON - THIS IS IT - OFFICIAL DVD/BLU-RAY TRAILER 2010 - NEW FOOTAGE

    RăspundețiȘtergere
  13. Beatboxingul din cadrul interviului din 1993 e pur si simplu genial...mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la acel moment , remarcabil intepretata acea parte din "Who Is It".. la fel ca si videoclipul,pe care acum l-am inteles mai bine. Mihai, minunat e noul post, mii de multumiri!
    Maria,iti multumesc pentru anunt.

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  14. anonim 05:55 mi ai facut sa mi sara inima de la loc pt o secunda am zis ca e adevarat, cat suflet pune in fiecare cuvant,........ e dezarmant, el in totalitate e dezarmant; si totusi a avut parte de cel mai mare paradox al unei fiinte umane, pe cat de iubit pe atat de singur
    eu pt viata asta am cateva enigme iar Michael Jackson e una dintre ele. Nu am inteles niciodata cum unui astfel de om , cineva poate sa i fara rau, Doamne si cat rau, adica i au luat viata. trebuie sa fii rau de tot cu "cuca" ca sa nu iubesti un astfel de om.sau poate fi si reversul. Poate pentru faptul ca prea a atins stelele trebuia distrus, pentru ca degeaba citim noi povesti cu zane si cu zmeii, unde binele invinge raul, in viata reala lucrurile stau altfel iar viata si disparitia lui Mike a dovedit o
    Cat despre postul tau Miai, esti de necompletat. M a fost o carte deschisa pentru intreaga lume si in cantecele lui si a strigat toata suferinta si toata siguratatea. Am tendinta sa devin iar incrancenata din cauza a ceea ce i s a intamplat lui Mike dar nu mai vreau acum.Am sa fac ceea ce mai pot. am sa ma bucur ca am fost privilegiata sa respir acelasi aer cu el ca mi am trait viata in acelasi timp cu el si ca mi a dat atat de mult incat si daca as vrea nu am sa l pot uita in primul rand pentru ca a
    schimbat ceva in mine
    Mihai recunosc ca nu prea prinsesem ideea videoclipului, dar tu de asta esti aici ca sa ne luminezi si iti multumesc din toata inima mea ti am mai spus si iti mai spun , orice prof de romana ar fi invidios pe tine felul cum comentezi aceste melodii. de cate ori le ciresc imi amintesc de orele de l romana cand trebuia sa facem comentarii literare si ce imi mai placeaaaaaaaaa Multumesc Mihai si sa ajungem sa comentam tot ce a cantat Michael in ideea de a l cunoaste si iubii si mai mult

    PS va multumesc tuturor pentr ca v a placut povestioara mea am mai spus si repet am impartasit cu voi pt ca asa am simtit dar am scris cu gandul la Michael si chiar mi am imaginat (cum l am vazut intr un interviu ) stand intr un fotoliu imbracat lejer, cu semineul in fata si in care priveam impreuna dansul focului

    RăspundețiȘtergere
  15. si as adapta putin poezia lui Lucian Blaga , pt Michael. simt ca s ar potrivi cu ochii lui
    Michael,
    ti s ochii asa de negrii
    in cat imi pare
    ca ochii tai,adanci, sunt izvorul peste vai
    si peste munti si peste sesuri
    acoperind pamantul
    c o mare de intuneric
    asa s de negrii ochii tai,
    Michael

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 05:55 intrebare:de cand dateaza acel mesaj al lui Michael de Craciun???

    RăspundețiȘtergere
  17. Who is it...una din melodiile mele preferate...nu stiu de ce ma atrag la Michael genul asta de melodii...melancolice...triste...deprimante...poate pt ca asa era si el de fapt...un melancolic, un om trist, desi afisa mereu un zambet cald si fericit...un om deprimat...dezamagit...dar mai ales neinteles..."dragul meu Michael, ai avut "lumea la picioare" si totusi golul acela din sufletelul tau nu l-a putut umple nimeni"...cred ca nici macar proprii lui copii...si ma doare sufletul cand ma gandesc...
    ANONIM din 19 decembrie 06:14...te-as sfatui prieteneste sa o iei usurel cu this is it, dubluri si ochelari de soare...asta in cazul in care nu doresti sa-ti sara lumea in cap spunandu-ti ca bati campii! Ti-o spun din proprie experienta...de aceeasi parere eram si eu...si inca sunt...ca in this is it s-au folosit dubluri sau o dublura pt unele faze...si aceeasi intrebare legata de ochelarii de soare o aveam si eu...la fel ziceam si eu ca n-ai cum sa nu vezi si sa simti unde este Michael si unde nu...tine de perceptie, de felul cum l-am perceput noi atatia ani de zile...si in this is it brusc ceva s-a schimbat...dar...asta este...n-am avut cu cine...poate unii nu vor sa vada...sau pur si simplu nu vad...Eu am lasat-o balta cu parerile de genul asta...le tin pt mine si altii cu care pot vorbi deschis...nu ma mai agit...ma limitez la a citi ce mai scrie Mihai, pt ca imi este drag si scrie frumos despre Michael...si-l respect pt asta...si ma limitez la a asculta muzica lui Michael si la a-l iubi la fel ca si pana acum...cu patima...si...NU MI-AM PIERDUT SPERANTA...acum mai mult ca niciodata!
    God bless you all!
    Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sincera sa fiu nu stiu de cand dateaza mesajul lui Michael de Craciun...am primit un e-mail cu linkul asta http://www.michaeljacksonsightings.com/gifts.php
    Am cautat si pe youtube...exista cateva mesaje de Craciun din partea lui Michael chiar de cand era mai tanar, de exemplu http://www.youtube.com/watch?v=cVEwtWTkpe0

    RăspundețiȘtergere
  19. Zambiti,va rog :

    SUCRIFLOR YOUTUBE LOVE IS HERE

    RăspundețiȘtergere
  20. Helloooo!

    Michael Jackson - We Are Here To Change The World

    http://www.youtube.com/watch?v=MRlh_UYDMGA&feature=related
    .............................
    P.S. PENTRU MINE, NO COMMENT!!!!
    PENTRU DVS???

    PENTRU MIKE - NUMBER ONE...
    ................................
    MULTUMESC (m.c.)

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.youtube.com/user/spungoo#p/u/0/Si1kNpapSkU urmariti filmuletul acesta

    RăspundețiȘtergere
  22. SI-TI AUZIM CU TOTII STRIGATUL DE DURERE
    SI SPUNEM TOTI DE-ODATA CU TINE
    "HEAL THE WORLD"...
    SI-TI ASCULTAM MESAJUL TACUTI, DAR CU PLACERE...
    SI SCOATEM PALARIA IN FATA TA, MILORD!...
    .............................
    1. http://www.youtube.com/watch?v=026_wXsJFWc

    Versuri "Michael Jackson - D.s."

    They wanna get my ass
    Dead or alive
    You know he really tried to take me
    Down by surpriseI bet he missioned with the CIA
    He don't do half what he say

    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man

    He out shock in every single way
    He'll stop at nothing just to get his political say
    He think he bad cause he's BSTA
    I bet he never had a social life anyway
    You think he brother with the KKK?
    I know his mother never taught himright anyway
    He want your vote just to remain TA.
    He don't do half what he say

    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man

    Dom S. Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man

    Does he send letters to the FBI?
    Did he say to either do it or die?

    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man

    Dom S. Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man
    Dom Sheldon is a cold man

    Dom S. Sheldon ïs a cold man
    ..........................

    2. http://www.youtube.com/watch?v=cqDttTenFWs&feature=related

    Michael Jackson - 2 bad

    Told me that you're doin' wrong
    Word out shockin' all alone
    Cryin' wolf ain't like a man
    Throwin' rocks to hide your hands

    You ain't done enough for me
    You ain't done enough for me
    You are disgustin' me, yeah yeah
    You're aiming just for me
    You are disgustin' me
    Just want your cut from me
    But too bad, too bad

    Look who just walked in the place
    Dead and stuffy in the face
    Look who's standing if you please
    Though you tried to bring me to my knees

    Too bad too bad about it
    Why don't you scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you just scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you just scream and shout it

    Hell all up in Hollywood
    Sayin' that you got it good
    Creepin' from a dusty hole
    Tales of what somebody told

    What do you want from me?
    What do you want from me?
    Tired of you haunting me, yeah yeah
    You're aiming just for me
    You are disgustin' me
    You got blood lust for me
    But too bad, too bad

    Look who got slapped in the face
    It's dead and stuffy in the place
    I'm right back where I wanna be
    I'm standin' though you're kickin' me

    Too bad too bad about it
    Why don't you scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you just scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you just scream and shout it

    Too bad too bad about it
    Why don't you scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you just scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you scream and shout it
    Too bad too bad about it
    Why don't you just scream and shout ït
    ..............................
    P.S. SI DACA TOT E IARNA, SI ESTE CUMPANA DINTRE ANI, NU AR FI CORECT SA MEDITAM PUTIN??? SI SA SCHIMBAM CEEA CE SE MAI POATE???
    MULTUMESC... (m.c.)

    RăspundețiȘtergere
  23. Bun-gasit, din nou!
    Promit ca ma opresc aici, pentru moment... Si... sper ca nu v-am plictisit?!?!
    Spuneam ceva despre SARBATORI...
    Atunci, afara poate sa ninga necontenit cu FULGI ALBI DE MIKE, IAR NOI SA-L ASCULTAM PE MIKE... SI MACAR ACUM SA-L INTELEGEM PE MIKE:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=cEObeRJrq-Q&feature=related

    2. http://www.youtube.com/watch?v=XPYZAGMA7S0&feature=related

    3. http://www.youtube.com/watch?v=pCv1m5wcKHc&NR=1

    SI LA CUMPANA DINTRE ANI SA NU UITAM SA-I SPUNEM REGELUI:

    1.http://www.youtube.com/watch?v=LekaD87OfdM

    2.http://www.youtube.com/watch?v=kC1bxYQsSC8&feature=related

    IAR IN 2010 SA LUAM CU PLACERE UN SHOUT, PTR. CA NI-L DA MIKE...
    DE CE?... DE-NVIORARE!?!?!?

    http://www.youtube.com/watch?v=qA7UEFSOjT0&feature=related

    ... SI NICI O CLIPA SA NU INCETAM SA SPUNEM:

    http://www.youtube.com/watch?v=wCKIfbA6k0w&feature=related

    PENTRU CA...

    http://www.youtube.com/watch?v=59ysOSew284&feature=related

    ... SI PENTRU CA...

    http://www.youtube.com/watch?v=d8OIw5-XWeM&feature=related
    .........................

    CE CREDETI SA NE OPRIM AICI???
    EU NU, PTR. CA MA ASTEAPTA CELE 10 PARTI ALE Michael Jackson's Private Home Movies Version française

    http://www.youtube.com/watch?v=kZkGAzhxlcw&feature=related

    SI POVESTEA AR PUTEA CONTINUA CU...

    A. http://www.youtube.com/watch?v=JeX05jx0qZo&feature=related

    B.http://www.youtube.com/watch?v=JeX05jx0qZo&feature=related

    C. http://www.youtube.com/watch?v=45puOkfszFo&feature=related

    ACUM, SA MERGEM SA-L ELIBERAM SI SA RELUAM POVESTEA...

    http://www.youtube.com/watch?v=tIHVu0oUPzU

    ...........................
    VOI REVENI... DAR NU SINGURA, CI CU MIKE...
    CU SINCERA PRIETENIE, maria c.

    RăspundețiȘtergere
  24. "WHO IS IT"...?

    Cam asa ma intrebam si eu MIHAI...
    asta-vara cand am inceput sa citesc randurile tale in care pentru prima oara dupa multi ani...cineva vorbea atat de frumos si sincer despre Michael Jackson...

    Intreg albumul "DANGEROUS" ...venea cu mari schimbari...
    Incepand cu numarul mult mai mare de melodii ( WOW !...14...nu-mi venea sa cred...mereu mi se parusera prea putine melodii pe albumele lui...)...durata mult mai mare a cantecelor ( care pentru mine de asemenea reprezenta o problema,toate se terminau prea repede...), linia melodica,textele... si mai mult decat orice...atitudinea lui total schimbata...
    Avusesem ceva emotii stiind ca pentru prima oara de cand daduse lovitura cu "Thriller"...urma sa se prezinte si ca producator principal al propriului album...si nu era usor sa-l egalezi pe Quincy Jones si sa nu dai ocazia unor comparatii negative cu "Bad" si "Thriller"...si mai avusesem emotii stiind ce succes avusese "Thriller" si cat de mari erau asteptarile...
    Doamne...scriu si nu-mi vine sa cred ca am trait in acei ani...acea asteptare..."Michael Jackson pregateste un nou album"...Ce frumos suna...Cate emotii....Ce mai freamat...Cum o fi ? Oare ce va mai face de data asta ?
    Si asteptarea merita...de fiecare data...

    Cand am ascultat "Who Is It "...a fost pentru prima data dupa "Billie Jean " cand acordurile instrumentale de la inceput...mi-au dat acea senzatie de straniu...Mai tarziu...in timpul zilei...imi era ciuda ca incercam sa fredonez in minte melodia...dar totul era estompat in mintea mea de acele acorduri...
    Dupa atata timp de la aparitie...melodia imi provoaca aceeasi senzatie...de straniu...
    Cand mai tarziu...am urmarit si videoclip-ul...acele imagini...ireale...au venit sa accentueze ( pentru mine,cel putin ) acest aspect...E suficient sa citesc titlul cantecului undeva...si automat aud in gand partea instrumentala de la inceput...nu refrenul,nu strofa...doar acordurile de la inceput...
    In timpul filmului "This Is It "...acea secventa scurta din cantec...strecurata printre imagini...pentru cateva secunde m-a rupt de firul evenimentelor...m-a dus in vremurile de atunci,cand am ascultat pentru prima oara albumul...

    Era prima oara cand il vedeam in acest rol...iubind cu adevarat si suferind din cauza ca fusese tradat...si am fost fascinata de frumusetea pe care i-o dadea acea latura umana...a suferintei din dragoste...si am fost fascinata de felul cum combinatia dintre tristetea chipului sau,textul cantecului...si imaginile din videoclip...sugerau ...amanuntele povestii...Dar cel mai mult am fost fascinata de partile instrumentale ale melodiei...
    Nu exagerez cand afirm ca mie imi plac absolut toate cantecele lui Michael Jackson...cu toate acestea...pentru mine..."Billie Jean" ramane ..."muzica perfecta"..."cantecul cantecelor"..."steaua stelelor"...cel mai frumos cantec pe care il auzisem vreodata...cea mai frumoasa compozitie ...si interpretare...vocala si coregrafica... iar "Who Is It" este cel care intotdeauna ma face sa ma gandesc...la "Billie Jean"...

    RăspundețiȘtergere
  25. De juma de ora tin pagina si sectiunea de comentarii deschise si tot nu stiu ce as putea sa scriu:)).

    Cu fiecare postare a ta, cuvintele mele nu mai prind contur.Nu stiu ce as mai putea adauga in afara de ,toata stima si respectul pe care le meriti . Daca zic ca esti "genial" este putin spus in ceea ce ma priveste.Esti pur si simplu minunat si nu stiu cata nevoie ai de aprecierea mea...dar iti apartine 100 % Mihai si un pic mai mult peste :))

    Iti multumesc pentru aceste postari minunate.De ceea ce meriti,nu mai scriu ca a mentionat Cerasela.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  26. Un MJ singur... intr-o lume de lux, in care totul e perfect, dar rece.
    Spunea Schopenhauer " Singuratatea e soarta spiritelor superiaore."
    Ce ciudat. Sa stii ca te iubeste o lume intreaga, si totusi tu sa fii singur. Sa nu fie nimeni care sa-ti fie iubita, sora, mama si prietena. Ce blestem a fost pe umerii lui...
    Toti barbatii gasesc iubirea intr-o femeie, mai devreme sau mai tarziu. Toti, mai putin unul. Cel pe care toate femeie l-ar fi iubit enorm. El nu a putut gasi iubirea...pentru ca, fiind atat de ... el... iubea la un nivel de neinteles. E greu de inteles pentru orice om modul in care MJ iubea.
    In acelasi timp...MJ apartinea lumii, poate chiar fara sa vrea asta. Era recunoscator pentru iubirea care i se oferea, si iubiea si el inapoi...dar ACEA iubire nu i-a fost dat sa o intalneasca. Urmarit de paparazii, haituit de procurori nebuni, inconjurat de oameni avizi dupa bani... cand sa mai aiba timp si pentru o iubire? Intre 20 de melodii noi, 15 concerte, 40 de acte de caritate, procese, tabloide, razboaie cu producatorii...cand? Cand sa gaseasca acel moment de a intalni o femeie care sa-l iubeasca pe el, pe omul MJ si nu pe starul care era. Chiar daca ea s-ar fi dus la usa lui si i-ar fi spus :eu sunt femeia pe care o cauti", ar fi oprit-o bodyguarzii platiti de oameni care il vroiau pe MJ doar pt ei. Si in felul asta...i-au luat, poate, cel mai minunat dar al lui Dumnezeu. Iubirea dintre barbat si femeie.

    RăspundețiȘtergere
  27. foarte frumos spus Irina. la asta ma gandeam si eu. Atat de cunoscut si totusi atat de singur!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. asa este Irina, pana la urma cea mai mare durere si neimplinire a unui om este lipsa de iubire. poti avea luna si stelele de pe cer , daca tot singur esti si nu ai pe cineva cu care sa impartasesti si bune si rele , este degeaba tot ce ai,iar Michael a fost adulat de milioane de femei , sunt convinsa ca au existat femei care ar fi dat dat din viata lor pt o atingere cu varful degetelor a lui Michael dar asa cum spunea si Paul Coelho," invingatorii sunt singuri". Asa si Michael a fost vesnic singur , de unde o femeie care sa o iubeasca si care sa l iubeasca daca el nici macar prieteni de suflet nu a avut .
    Dar am gasit undeva pe un site ca totusi Michael in ultimul timp chiar a avut pe cineva in viata lui care tinea f mult la el si si el la ea . este vb de ruska bergman . daca voi mai gasi site ul voi atasa si poze cu ei doi . nu stiu daca erau chiar iubiti dar se spune ca erau destul de apropiati. Bine, eu acum nu scap din vedere ca toata lumea a dorit si doreste sa aibe ceva comun cu M, incepand de la datorii si pana la copii . asta ramane sa vedem daca el a avut pe cineva apropiat in viata lui.si sincer asa de mult mi as dori, pt ca el mai mult ca oricine ar fi meritat asta

    RăspundețiȘtergere
  29. Mihai,trebuie sa recunosc,si-o fac fara sa-mi atribui "mea culpa",ca pentru mine TOATE cantecele lui MIchael,sunt de "neinteles",si asta pentru simplul motiv ca eu nu cunosc limba engleza! Nu trebuie sa-ti mai spun la ce "corvoada " o supun pe fiica mea cand e vorba sa-mi traduca tot ce citesc sau tot ce aud cu Michael sau despre el.Noroc ca "te am" pe tine care nu numai ca traduci asa de frumos versurile cantecelor lui Michael,dar le mai si interpretezi asa de bine si pe intelesul tuturor.
    Sincera sa fiu,niciodata,ascultand cantece in alta limba,in special in engleza,pentru ca franceza o cunosc,iar alte limbi romanice sunt mai usor de inteles,nu am cautat si ce se spune in ele,mesajul lor,mi se parea ca in felul acesta,li se stirbeste din farmec.Si nu greseam prea mult,pentru ca cele mai multe cantece nici nu spun mare lucru,dupa parerea mea.Poate gresesc,dar interesul meu pentru ceea ce spune Michael in cantece a crescut din momentul in care am aflat ca ele reprezinta de fapt toata viata lui.Michael nu a suparat niciodata cu nici o vorba de ocara,el nu a ripostat cu brutalitate cand a fost atacat pe nedrept,ci doar,in singuratatea camerelor de hotel,in linistea naturii de la Neverland,in pomul in care se urca plin de inspiratie,asternea pe hartie toata durerea acumulata de nedreptati.Si rezultatul il cunoastem cu totii,cantece minunate,pline de sensibilitate si adevaruri dureroase ,asa cum este si cantecul acesta,despre care ai scris tu acum.
    Ca si celelalte fete, nici eu nu eram prea sigura de mesajul cantecului ,dar tu ai darul acesta foarte rar,da a fi foarte explicit in ceea ce spui.
    Melodia este foarte frumoasa,ca de altfel toate cantecele lui Michael,care-mi plac la fel de mult,nu am una preferata.Filmul este foarte frumos,si iar ai dovedit un simt al observatiei foarte deosebit,sesizand ca in film,Michael nu danseaza;dupa cum ti-am mai spus ,tu vezi ceea ce altii nu vad,in ciuda faptului ca totul este evident.Si eu ma numar printre cei din urma,si-ti multumesc ca mi-ai "deschis"ochii!

    RăspundețiȘtergere
  30. urmareste acest filmulet !!!!!!!!!!!!!!!!

    http://www.youtube.com/user/c33stylisticz#p/u/1/_Q2yIV-LaPI

    RăspundețiȘtergere
  31. http://www.youtube.com/user/c33stylisticz#p/u/0/gpfXYV8G3q0


    si asta!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Zuza,foarte frumoasa "adaptarea "ta ,cu frumosii ochi ai lui Michael!Mi-a placut mult poezia lui Blaga!

    Florenta,am zambit! Copilul Michael,cu voce de om mare,si omul mare,Michael,cu suflet de copil!

    Maria,tocmai ce am spus,Michael nu sa plangea nimanui,ci doar rabufnea in cantecele sale;poate Mihai ,odata ,se va ocupa si de DS si 2bad.
    Si inca ceva,sa nu mai spui niciodata ca ne plictisesti:cum sa ne plictisim cand e vorba de Michael?Eu pot sa-l vad nonstop,zi si noapte,si tot mi se pare ca nu ma uit destul!Vazand toate astea,m-am intristat,dar m-am si bucurat;multumesc Maria,te astept cu Michael,cum ai promis!

    Irina,foarte adevarat si trist ce spui tu despre Michael:el a fost condamnat la singuratate,din momentul in care a urcat pe scena.Ori gloria ,ori anonimatul,Si el a ales gloria!Si mai mult decat atat,a avut si o mana"proasta"ca sa zic asa,cand si-a ales nevestele,care s-au dovedit a fi dezastru pentru el.Mai intai Lisa Marie,cu ifosele ei de copil unic si alintat al celuilalt King,care nu a fost in stare sa-i daruiasca copii pe care i-a promis,si cred ca bine a facut Michael,renuntand la ea,pentru ca ar fi nimerit din lac in put;abia scapase de Martorii lui Iehova si urma sa-si creasca copii in alt "spirit"si mai al naibii,scientologic.Cu Debbie,cred ca problema a fost alta,eu chiar cred ca tinea la MIchael,de fapt era fan Michael,si mai ales ca-l cunostea asa cum nu multe femei il cunoscusera,ea fiind cea care ii vindeca Vitiliga pe tot corpul.Si cred ca orice femeie normala la cap,cu o astfel de meserie,s-ar fi indragostit de el.
    Eu cred ca nu poti sa fi de acord sa faci "un " copil,darmite doi,
    pentru cineva care nu-ti trezeste nici un interes,mai ales ca asta presupune,un efort de lunga durata,uneori chiar este un
    chin,in cazul unei sarcini dificile.Si uitandu-ma la fotografiile,sau in interviurile cu ea ,sunt convinsa ca este asa cum zic.Cred ca a fost speriata de viata pe care era obligata sa o duca alaturi de Michael,sa se ascunda,sa faca cumparaturi noaptea,si toate celelalte tampenii care i se tot intamplau lui Michael.Eu nu cred ca a renuntat la copii ei pentru ca este o mama denaturata,asa cum a fost catalogata,si pentru bani,pentru ca la capitolul asta statea bine,ci tot pentru Michael,pentru ca era constienta ca daca ei doi divorteaza si ea ii ia copii,Michael moare.Si faptul ca Michael i-a dat o suma mare de bani,mi se pare cat se poate de logic,nu putea s-o goneasca pur si simplu din viata lui,fara s-o sprijine macar financiar,pentru ca pana la urma ,Debbie a fost aceea care l-a facut fericit,daruindu-i "ratiunea vietii lui",adica pe Prince si pe Paris.
    Concluzia mea este ca Michael trebuia sa-si ia o sotie din Romania,care ar fi rabdat alaturi de el toate vitregiile sortii,si ar fi trait fericiti pana la adanci batraneti!

    Si ca sa mai inveselim atmosfera,stiti cum zice anul acesta Mos Craciun ?
    Hii Hii Hii in loc de Ho Ho Ho! V-ati prins de ce?
    Va imbratisez cu foarte mult drag pe toti,si sa stiti ca nu sunt doar vorbe goale,chiar imi sunteti dragi,si va consider familia mea mare,
    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  33. Se apropie Craciunul si am gasit pe un site o initiativa laudabila.
    http://www.mjpassion.ro/wordpress/

    RăspundețiȘtergere
  34. liliana ,buna asta cu hii, hii, hii,chiar mi-a placut.Sincer e singurul an in care regret ca Mos Craciun nu este un personaj real ca sa-mi aduca cel mai frumos cadou dintre toate,pe Michael.Si stiu ca nu sunt singura care i-ar fi cerut asta.Dar asta este.Tot ce-mi ramane este sa ma rog Domnului sa-i dea liniste si pace.M-a intristat mereu aceasta melodie ptr ca aici Michael isi pune sufletul pe tava si ne spune-asta e viata mea-sunt bogat si sarac,sunt iubit si singur.Chiar el scria in autobiografia sa ca uneori se plimba in jurul resedintei Jackson si tot ce-si dorea era un om cu care sa vorbeasca.Si sincer asa ma simt si eu de multe ori.De asta sunteti asa importanti ptr mine.Si credeti-ma pe cuvant.Va iubesc din tot sufletul.Iti multumesc Mihai ca ma faci sa inteleg si sa-l descopar mai bine pe Michael.El a fost si va ramane mereu o parte din mine.

    RăspundețiȘtergere
  35. http://www.michaeljackson.com/sg/node/388108
    uitati va si va bucurati pt Michael
    pare ca isi gasise jumatatea cititi articolul si vedeti ca au si poze impreuna si arata f bine amandoi

    RăspundețiȘtergere
  36. eu incep sa cred ca traieste... doamne ce minunat ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  37. Diana,si tu m-ai facut sa rad citind ce ai scris referitor la Hi Hi HI-ul zis de Michael,care este scorneala unor copii minunati din toata Lumea,care il iubesc mult pe Michael si nu vad altceva decat MIchael!

    Maria,multumesc pentru anuntul Canal D.In toate programele TV pe care le am,nu se mentioneaza nimic,ce noroc cu tine:scrie pe internet,ca va fi un Revelion de vis,Concertul Michael Jackson-HiStory Live Tour din Munchen 1997!

    Carmen,nu-ti dau dreptate:nu-ti sare nimeni in cap daca ai o opinie diferita de a celorlalti,fiecare e liber sa si-o exprime,deranjeaza cateodata doar tonul radical cu care e exprimata,de genul"n-am cu cine,"sau unii nu vor sa vada"etc.
    Toata lumea care il iubeste pe Michael cu adevarat,doreste ca el sa traiasca!Si eu am momente cand nu vreau decat sa apara pur si simplu,sa fie viu si sanatos sa ne bucuram in continuare de el!Totul este posibil atata timp cat nimeni nu l-a vazut pe Michael fara viata!
    Faptul ca purta ochelari
    si nu puteam sa-i vedem ochii,asta ma deranja si pe mine,dar tot Michael spune in cartea lui MOONWALK,ca uneori era obositor pentru el sa-i priveasca pe toti in ochi si prefera sa -si ascunda privirea in spatele ochelarilor!Foarte logic!

    Si acum pentru toti iubitorii de Michael;a gasit fata mea pe un site cu Michael:ca urmare a succesului enorm de care Michael a beneficiat dupa moartea sa,mai marii MOTOWN,au decis sa relanseze in editii remasterizate cateva albume Jackson 5 si Michael Jackson ,in format CD si Vinil,incepand cu data de 15 ianuarie 2OlO.La fel va fi lansat si un DVD Michael Jackson In Soul Train,care contine momente antologice din cadrul ceremoniilor la care Michael a participat.Va avea o durata de 12O de minute,insotit de o carticica de 24 de pagini,pretul fiind de 44 de dolari.Se va lansa din pacate mai intai in Japonia,apoi in Europa si America in jurul datei de 27 ianuarie 2OlO !

    Zuza,interesata sa aflu mai multe despre Ruska Bergman,de care zici tu,am gasit niste lucruri interesante;veti afla daca veti citi,despre ultimii doi ani din viata lui Michael,povestiti de Ruska Bergman,care era stilistul lui si o foarte buna prietena;unii merg mai departe,si cred ca ea este mama lui Blanket.Uitandu-ma la poze,intradevar asemanarea dintre ei este izbitoare.V-am trezit interesul,daca da,atunci cititi aici:


    http://www.mj-upbeat.com/RUSKABERGMANTheLastDinnerWithMichaelJackson.htm

    Trebuie sa-i multumesc si Diei,care la insistentele mele cauta si gaseste totul despre Michael si-mi traduce din engleza,ca sa nu-si supere mama!

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna-dimineata!
    Am revenit, dar singura... Mike era obosit, si a ramas sa se odihneasca putin...
    Dar mi-a trasat o placuta sarcina, si anume: sa va trimit acest mesaj, cu rugamintea de a face tot ceea ce ne sta in putinta sa-l ajutam pe micut. Stim cat de mult iubea (iubeste si va iubi) copiii...
    Deci, dati mai departe:
    HAI SA AJUTAM UN SUFLET MICUT CARE NU ARE NICI O VINA CA E BOLNAV

    !!!!!!!!!!!!!!!!!! dacă ştergi mesajul ăsta jur că nu ai inimă!:"


    Bună,
    numele meu este Carmen si am un copil nou nascut,numit Rareş . El inseamnă tot ptr mine,şi recent doctorii au descoperit că are cancer la creier. Din păcate eu si soţul meu nu avem bani
    nici măcar să plătim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO şi AOL şi am căzut de acord că pentru fiecare persoană
    care primeşte acest mesaj să primim 5 cenţi în schimb.
    Deci, te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista si
    ajute-ne.
    Dă-l mai departe te rog
    Camelia
    Rodica Gherasim
    director retea
    1408
    tel 0742111336
    tel 0762815044
    adresa mail
    rovirom@gmail..co
    ..........................
    PS. Acum ma grabesc. Mi-e teama ca se trezeste!...Vorbeam de Mike, bineinteles...
    Toate cele bune, dar totusi nu rezist...Imediat am sa revin cu o stire de ultima ora:
    A MAI CAZUT O STEA...

    RăspundețiȘtergere
  39. Brittany Murphy Dead At 32Access Hollywood - 38 seconds ago

    celebs:Brittany MurphySimon Monjack

    Brittany Murphy steps out at the 'Across The Hall' Los Angeles premiere on December 1, 2009WireImageAccess Hollywood LOS ANGELES, Calif. -- Brittany Murphy died on Sunday morning, a spokesperson for the Los Angeles County Coroner's Office has confirmed to Access Hollywood. She was 32.

    According to the Coroner's Office, Cedars-Sinai Medical Center in Hollywood reported to them that an individual named Brittany Murphy died in the hospital on Sunday.

    VIEW THE PHOTOS: Brittany Murphy Remembered

    A Cedars-Sinai spokesperson also confirmed to Access that the star was pronounced dead at their facility at 10:04 AM.

    A Los Angeles Fire Department spokesman told Access that they responded to a 911 call made from the 1800 block of N. Rising Glen Road -- the same street where the actress lives -- at 8 AM on Sunday.

    VIEW THE PHOTOS: A Look Back: The Films Of Brittany Murphy

    A rep for the actress also confirmed the news, telling Access Hollywood, "In this time of sadness, the family thanks you for your love and support. It is their wish that you respect their privacy."

    The LAPD confirmed to Access later on Sunday that they have opened an investigation into the star's death.

    Just weeks ago, a smiling Brittany spoke with Access at the Tt Collection Pop-Up Party in LA on December 3, where she discussed her hopes for the coming year.

    VIEW THE PHOTOS: Sudden Endings: Stars Who Died Too Soon

    "As far as having a New Year's resolution, I'd love to have a child next year," she said at the time. "But that's kind of a large one!"

    The actress also spoke of her love for her family, whom she said she was very close to.

    "I've been very blessed to have a really great loving husband," she said. "I spend more time with my family than anyone else in the world"

    Brittany rose to fame after a memorable role in 1995's "Clueless." She went on to star in such films as "8 Mile," "Just Married," "Girl, Interrupted," "Sin City" and "Riding In Cars With Boys," among others.

    She also made a splash in the music world with the track "Faster Kill Pussycat," with Paul Oakenfold in 2006 - the track topped the Billboard Hot Dance Club Play Chart that year. She also sang a pair of songs for the animated film "Happy Feet," in which she was also a voice actress.

    Brittany was married to screenwriter Simon Monjack, whom she wed in May 2007.

    Related Content from AccessHollywood.com:
    PLAY IT NOW: Brittany Murphy Helps Raise Money For Disabled Children
    PLAY IT NOW: Brittany Murphy: 'I Would Love To Have A Child'

    RăspundețiȘtergere
  40. HO! HO! HO!

    Acum am timp...si am si liniste...si am si chef...si pot sa scriu...ca nimic nu se mai blocheaza...si nu mai imi strica socotelile...

    De azi inainte...o sa ma rugati sa ma opresc...

    Fetelor,fetelor...
    Lasati tristetea

    LOVE IS HERE !...am incercat sa va inveselesc...cu acel videoclip...
    Se apropie Craciunul...nu e loc pentru tristete...
    Cam ce credeti voi ca ar spune Michael daca v-ar auzi vorbind zilele acestea despre singuratate,melancolie,deprimare,gol in suflet...
    BRRRRR!
    Ger afara...ger aici...

    ZUZA...

    Ce s-a mai intamplat cu bradutul...? Nu ai continuat povestea...Mai spune-ne...cum a ajuns la fetita...?
    E frumoasa poezia...dar mai bine ne spui povestea...
    Si ...sa nu te superi pe mine...nici de data asta...Dar sa stii ca Michael are ochii caprui...cei mai frumosi ochi caprui...Mi-a spus mie Mos Craciun ...

    LILIANA...

    Lasa fata in pace...inscrie-te la un curs si inveti engleza cat ai zice "peste"...
    DIA e "rac" ? Ai poezia la tine acasa...Ai stiut tu cand e bine sa nasti...

    SCORPYA,SCORPYA...

    Daca nu mai stiai adresa si postarea...de ce nu m-oi fi intrebat tu pe mine...?
    Fugi si comanda "HIStory"...dar ai grija...nu privi in jurul tau la ce mai au ei in magazin...S-ar putea sa lasi acolo mult mai multi bani decat ti-ai propus...

    LASAND GLUMA LA O PARTE...

    "WHO IS IT " e frumos si cald...ca o seara de vara...
    Are o linie melodica stralucita...are ritm,are suflet,are nuante ,are stil,rafinament,eleganta...
    Si are speranta...ar fi fost mult mai trist ca personajul sa nu descopere minciuna in care traieste si sa-l vedem continuand o "poveste de dragoste" falsa...
    Ar fi fost mult mai trist sa-l vedem acceptand orice in numele iubirii,renuntand la demnitate si speranta...
    "Who Is It"...este o lectie de viata...are morala...
    Usa inchisa in nasul "aventurierei"...reprezinta speranta...sansa de a descoperi o noua iubire...poate sincera...poate nu...poate curata si pentru toata viata...sau poate nu...poate te cauta si te asteapta...sau poate nu o gasesti niciodata...dar esti dator sa incerci...Parasirea locuintei in care ea il poate gasi si il poate convinge sa-i mai dea o sansa...(nemeritata de altfel)...reprezinta hotararea lui de a o rupe definitiv...cu aceasta poveste umilitoare...
    Si se pare ca in realitate...Michael nu prea a fost interesat sa incerce...Foarte rar in viata...dragostea vine sa te loveasca peste fata...foarte putin probabil sa te gaseasca daca stai inchis in turnul tau de fildes...dar se pare ca el asa s-a simtit bine...
    Despre Lisa Marie...nu pot vorbi pentru ca nu as fi obiectiva in ceea ce o priveste...nu am putut sa o sufar niciodata...cu mult inainte de a deveni sotia lui...Nu am putut sa o sufar pentru ca este fiica mamei ei 100%...acea Priscilla care purtand un nume ilustru dar dand pe alaturi de mediocritate...s-a bagat si mi-a stricat mie singurul serial care ma atragea la vremea aceea..."Dallas"...Aparitia ei intr-un rol jucat super prost...mi-a luat orice chef de a mai privi vreun episod...
    Cu Debbie Rowe...a fost doar un aranjament de la inceput...nici nu se pusese problema de casatorie...Katherine a fost cea care l-a indemnat sa faca acest gest moral si elegant de a se casatori cu cea care avea sa devina mama copiilor sai...Nu cred ca Debbie a fugit de viata aceasta...are o fire bataioasa si s-ar fi descurcat foarte bine...a demonstrat-o undeva in vara prin felul (de inteles,data fiind situatia )in care aproape ca l-a luat la bataie pe acel jurnalist care a atins-o...
    Dar Michael...nu i-a dat nici o sansa din capul locului...E suficient sa privim cu atentie fotografiile lor impreuna...pare ca e mai mult incurcat de faptul ca trebuie sa apara alaturi de ea...Cele care avem copii...putem privi la fotografiile noastre din perioada sarcinii sau fotografiile in cuplu impreuna cu bebelusul...Unde are Michael vreodata acea privire de sot macar putin,putin dragastos fata de mama copilului...?

    RăspundețiȘtergere
  41. LIMITA...
    Ah,limita...

    Si daca tot nu mi-a incaput tot comentariul...voi continua diseara cu ceea ce aveam de spus...
    Aveti grija de voi si...dati-o incolo de tristete...
    LOVE IS HERE...

    RăspundețiȘtergere
  42. Si pe urma marmota...invelea ciocolata in staniol...

    "JUST BECAUSE YOU READ IT IN THE MAGAZINE OR SEE IT ON THE TV SCREEN DON'T MAKE IT FACTUAL"

    RăspundețiȘtergere
  43. Liliana...eu ma adresam unui ANONIM...care se apucase sa o ia de la capat cu THIS IS IT si il/o sfatuiam sa o ia usurel cu "banuielile" daca nu vrea sa patateasca ce am patit eu...si m-as fi asteptat sa-mi dea el/ea replica...dar e bine ca ne-ai amintit ca fiecare are dreptul sa-si exprime opinia indiferent care ar fi ea...insa, cu tot respectul, dar nu e chiar asa...si afirm asta din propria-mi experienta...pt ca uneori daca nu spui ce vor altii sa auda, sau daca nu esti la unison cu gandirea lor, esti luat drept unu/una "care bate campii" si esti tratat/a ironic...desi tu nu vrei decat sa-ti spui propria parere, fara sa jignesti, fara sa superi pe cineva anume...si adu-ti aminte Liliana ca, chiar si tu ai experimentat asta la un moment dat! ATAT am vrut sa-ti spun...Numai bine! :)
    Va doresc tuturor un Craciun linistit si fericit, cu multa caldura si dragoste in suflete!
    Si sa nu uitam indemnul lui Michael...Change the world! Change the world!...iar DRAGOSTEA e singura care mai poate salva lumea asta...!
    God bless you all!
    Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  44. nici in Childhood nu danseaza...

    RăspundețiȘtergere
  45. WHO IS IT? is it a friend of mine?....WHO IS IT? is it my brother?....WHO IS IT? somebody help my soul now....I CAN'T TAKE IT 'CAUSE I'M LONELY!
    un MJ lonely....singur....atat de singur ca pur si simplu nu mai suporta....de ce doamne acest destin?? de ce n-a putut avea si el parte de-o iubire adevarata? nu s-a gasit in lumea asta un suflet-pereche si pentru el? pt un suflet atat de bun, atat de altruist, atat de special....oare nu merita asta???
    mie melodia asta nu-mi transmite decat durere....O DURERE PROFUNDA....si cine s-a simtit vreodata singur, neiubit sau tradat, intelege la perfectie mesajul melodiei....
    cam asta e destinul "geniului neinteles"....si exact cum a spus cineva mai sus....a avut lumea la picioare....a avut si bani, a avut si faima....si totusi s-a simtit singur....iar acel gol....acea iubire neimplinita....n-a putut-o inlocui nici macar dragostea pt copiii lui....
    Florenta, multumesc ca ne mai descretesti fruntile....:)
    Maria, esti tare simpatica cu link-urile acelea....:)
    si Carmen....ai spus bine....sa nu uitam indemnul lui MJ....sa nu scapam asta din vedere....mai ales acum, in preajma sarbatorilor....sa nu ignoram nevoile aproapelui nostru....pt ca in fond asta si-a dorit MJ ca noi sa intelegem....cat e de important sa daruim un pic de iubire, afectiune, generozitate....si facand aceste marunte gesturi chiar putem schimba lumea....
    florentina

    RăspundețiȘtergere
  46. Chiar ma gandeam mai demult, cand o sa apara si o postare despre "Who is it...". Inca de cand am ascultat prima data aceasta melodie, eram studenta pe atunci, m-a pus pe ganduri: un MJ extrem de serios, sobru, trist...Atata de trist, incat nu mai avea putere nici macar sa reactioneze in stilul lui specific, dur...Se vedea faptul ca exprima o tradare profunda, greu de exprimat in cuvinte, care raneste si cele mai ascunse parti ale sufletului...Iar aceasta tradare este cu atat mai adanca si mai dureroasa, cu cat vine din partea persoanei/persoanelor pe care le iubesti cel mai mult, in care ai avut incredere deplina si carora le-ai incredintat si sufletul...In acele momente cand afli adevarul dureros, nu iti ramane decat sa iti faci bagajul si sa pleci cat mai departe...

    Iar la MJ intrebarea "Who is it?" ar trebui pusa referitor la intreaga lui viata, pentru ca cei care l-au tradat la un moment dat au fost prea multi...

    RăspundețiȘtergere
  47. ...pe cand "You rock my world"...Asa ca sa ne mai descretim fruntile...

    Corina

    RăspundețiȘtergere
  48. Florenta,eu am mai intrebat si nu am primit decat un raspuns...si m-am gandit ca poate ai uitat, sau ca nu merita efortul :)).In orice caz, ms mult inca o data.

    In ceea ce priveste Lisa Marie...valeu, sunt de acord cu tine...desi pe o parte o inteleg pe Lisa Marie, am citit biografia lui ELvis scrisa de Priscilla...si sa cateva reactii de ale ei pe parcurs le inteleg,tot asa cum inteleg de ce Lisa Marie...a c-am lasat-o pe mama-sa sa-i dirijeze viata, dar asta este o alta poveste.

    Iar Debbie stia ce tip de relatie are cu Mike, recunosc ca desi nu este o femeie frumoasa,eu o apreciez fiindca este puternica si de-a lungul anilor a dat o lectie,celor care o credeau o "parvenita"....pana la urma tipa ,de fapt si de drept este fiica unor "instariti". Dar Debbie,sa zicem era un pic c-am dura pentru firea sensibila a lui Mike.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  49. E una dintre melodiile mele preferate!
    Mereu mi'a placut videoclipul..imi transmite atatea emotii!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  50. apropo de Rushka Bergman chiar dupa moartea lui michael a dat un interviu in care il descria pe michael asa cum l-a vazut ea-,,avea cunostinte despre pictura impresionante,un barbat timid in fata jurnalistilor dar cu o influenta nemaivazuta asupra maselor de fani gata sa se calce in picioare ca sa-i fie aproape,un tata minunat , mereu prezent si implicat in viata lor,un suflet bun,tolerant ptr care banii erau doar hartie,,.Nu stiu daca au avut vre-o relatie sau ceva dar e clar ca ptr Michael ea a fost importanta si cred ca sentimentul era reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  51. Let Sadness see what Happy does
    Let Happy be where Sadness was

    http://www.youtube.com/watch?v=9qH35bhk_Uk

    Va imbratisez cu drag. Cele mai frumoase ganduri se indreapta catre voi si fie ca lumica sarbatorilor sa va incalzeasca sufletele...Sunteti minunati si va iubesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  52. Who is it..un short film alcatuit din secvente foarte scurte, lucru care il face destul de greu de inteles la prima vedere, insa daca urmaresti cu atentie descoperi o poveste deprimanta a unui tanar, care ar putea tot avea tot ce'si doreste, mai putin dragoste, un lucru esential, dar pe care banii nu il pot cumpara. Soarta face ca acesta sa se indragosteasca de o persoana nepotrivita, careia ii ofera tot ce are mai bun. In momentul in care aceasta il paraseste, el ramane singur, acest lucru fiind accentuat de strazile pustii la care are vedere luxosul sau apartament. Starea de disperare se accentueaza gradat, pana la angoasa, anxietate, deprimare, ajunsa la paroxism in momentul in care personajul principal isi aminteste momentele intime dintre el si iubita sa. Intr'un final hotaraste ca cel mai bine ar fi sa plece departe, sa uite de existenta fetei, ceea ce si face. Videoclipul se incheie intr'o tonalitate calma, linistita, infatisandu'l pe Michael intr'un loc sigur si ocrotit de toate.
    Asta este Who is it in viziunea mea :)

    Michael si'a intrat parca prea bine in rol..ochii aceia tristi iti dau sentimentul ca chiar se intampla ceva cu el si in viata reala..si Doamne..cat de singur se simtea el.. Chiar spunea candva ca se simte cea mai singura persoana de pe pamant..nici nu pot sa'mi inchipui ce era in sufletul lui..si e pacat ca un om care a oferit atat de multe sa nu primeasca nimic in schimb..este trist..

    Nu in ultimul rand vreau sa'ti multumesc, Mihai pentru ca ne faci zilele mai frumoase si sa iti urez Sarbatori Fericite alaturi de familia ta si multa sanatate si putere de munca in noul an! :)
    Sarbatori fericite tuturor!

    Florenta, atat iti spun, esti o persoana minunata si ma simt norocoasa ca te'am cunoscut :)

    P.S. Astept cu sufletul la gura Dirty Diana :D

    RăspundețiȘtergere
  53. Citez din nou din Andrew Sullivan:"Îmi este greu să îmi imaginez un destin mai trist decât al lui...Michael Jackson a fost o combinaţie dramatică a extremelor: a reprezentat tot ceea ce societatea modernă venerează în vreme ce el era disperat, singur, chinuit şi înspăimântat. A fost arestat, anchetat şi, în final, declarat nevinovat. A fost rodul unei societăţi care adoră succesul şi talentul şi banii şi a fost ţinta desăvârşită e presei care, spunea cineva, adoră să te pună pe piedestal pentru ca mai apoi te dărâme. În final, Sullivan deplânge societatea pentru care faima şi banii sunt valori absolute, care l-a creat pe Michael Jackson, iar apoi l-a devorat. Este o perspectivă asupra unui destin extraordinar în toate sensurile: şi bune, şi rele."
    Pentru mine de fiecare data cand privesc clipul WHO IS IT,nu pot sa vad decat singuratatea,tristetea si dezamagirea,din viata reala a lui Michael.Pentru mine WHO IS IT este povestea vietii lui,dincolo de stralucirea scenei,dincolo de faima,avere si adulatie.Da,a avut lumea la picioare atat la propriu cat si la figurat,dar paradoxal a fost intotdeauna atat de singur!Si cu cat se ridica mai sus in timpul evolutiei carierei muzicale,cu atat singuratatea,tristetea si dezamagirea deveneau mai adanci si mai negre.Imi vine acum in minte o replica ce i se potriveste lui Michael,dintr/un film drag mie ,,Pe aripile vantului,,:
    ,,A fost un om,un gentleman,incercand sa traiasca intr-o lume care nu era a lui,dupa legile unei lumi care a pierit demult...,,
    Da,a avut copii care au umplut o parte din viata lui,dar dincolo de asta nu pot sa nu ma gandesc cum se simtea noaptea dupa ce isi culca copii,retragandu-se singur in dormitorul lui...Era cu siguranta cel mai cumplit moment in care isi simtea singuratatea si tristetea,care se repeta seara de seara,ani la rand...Cine a trecut prin asta,intelege...si cu siguranta daca nu existau copii in viata lui, l-am fi pierdut mult mai devreme sau s-ar fi prabusit psihic ireversibil.Cred ca oricine altcineva in locul lui, nu ar fi rezistat la atatea cate i s-au intamplat in viata...si pentru tot ce a avut de infruntat, pentru mine va ramane mereu un OM puternic.

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  54. Alina, stau in fata postarii tale si nu stiu ce sa zic .am gasit in acest comentariu, adevarul atat de gol, atat de trist , e ca un cutit rasucit in rana.asa m am gandit mereu, ca sa l poti intelege cu adevarat pe Michael, trebuia sa sti foarte multe lucruri despre viata dar mai ales sa le fi trait, pentru ca numai experienta te face sa simti cu adevarat si sa intelegi. in general se vorbeste din experientele altora sau din carti si evident ca sentimentul nu e acelasi, dar in momentul cand ai avut o experienta , indiferent, placuta sau neplacuta, altfel percepi situatia.poate ca de asta si M a parut de neinteles pt altii, viata lui a fost un sir lung de frustrari de neimpliniri de amaraciuni. asta patesc oamenii prea sensibili pt randuiala lumii de azi. el nu a facut parte din acea categorie de oameni care calca pe cadavre si merg mai departe, pt ca asa e oranduita lumea noastra de azi in mare parte, iar el a suferit pentru oranduiala asta. M nu a fost genul celor de la Hollywood sa se innece in lumea drogurilor a femeilor usoare a scandalurilor in mod intentionat pt a tine ocupata prima pagina. el a fost implicat in cele doua scandaluri fara voia lui, dovedindu se ca au fost facaturi, el putea si chiar a facut o , a tinut prima pagina a ziarelor cu ceea ce realiza el prin munca lui , prin consumul lui prin stresul muncii lui. el nu a avut nevoie de inventii ca sa fie pe aceata prima pagina si nici nu nu a vrut asa.. cine sa inteleaga despre acel moment pe care l ai descris tu referitor la mersul in dormitor singur. cineva ar fi putut spune ca el MJ putea sa aiba orice femeie si ar fi dorit, doar sa ridice un deget si gata, dar el nu asa ceva a dorit , el a dorit acea scanteie a dragostei care te inalta pana la ceruri si te poarta pe cele mai nebanuite culmi, M a vrut dragoste nu sex, si dragostea a fost floare rara in cazul lui.Poate ca de vina ar fi si conjunctura asa cum spunea cineva mai intr o postare . cand sa mai gasesti si o femeie asa cum iti doresti daca esti ocupat continuu cu compusul pieselor, cu rezolvarea scandalurilor cu turnee interminabile si daca ar mai fi ramas timp aceea femeie ar fi dat cu nasul de bodygoarzii care il pazeau.
    asa ca e trist adevarat si fara rezolvare, dar........ mare pacat sau........ daca il trecem in caregoria geniilor , atunci nu mai e nimic de pus , asta e soarta lor, ca Eminescu, ca Demiurgul lui Eminescu, ei traiesc in lumea lor ....... nemuritori si reci

    RăspundețiȘtergere
  55. http://www.youtube.com/watch?v=KmQqGRJmLnE&feature=related
    va rog sa va uitati e senzational baietelul..il imita pe mike...

    RăspundețiȘtergere
  56. ce parere aveti de Ruska Bergman? eu as zice ca e Liberian Girl a lui Michael. eu asta am facut. am ascultat ceasta melodie si m am uitat la pozele celor doi si vedeam cat de fericit e Michael cu Ruska in brate si ea la fel si apoi cu figura ei asa putin exotica, chiar asa am perceput o
    Liberian girl
    You came and you change
    My world
    si din cate spunea ea Michael c am asa a perceput o intreband o unde a fost atata timp
    cine stie, poate ca un pic macar a avut parte de ce a cautat atata timp

    RăspundețiȘtergere
  57. Multumim, Mihai pentru postare, am inteles mai bine unele aspecte ale videoclipului....
    Mesajul lui Michael de Craciun dateaza din decembrie 2002, pentru copiii din Germania.
    Ce parere aveti despre tributul de la premiul Nobel pentru pace din 11decembrie? Mie mi se pare ca adevaratul castigator al premiului a fost Michael, nu Obama....cel putin din reactia publicului si a familie regale....felicitari familiei lui Will Smith si tuturor artistilor care au incheiat ceremonia cu Man in the Mirror, dar si a celor prezenti in sala, care au aratat ca Michael va fi viu in veci in sufletele noastre.(vedeti: Man in the Mirror - Nobel Peace Prize Concert Noruega,11.12.09)

    RăspundețiȘtergere
  58. Am alergat...am ajuns si de-abia ce mi-am tras sufletul si....Doamne, cate s-au mai spus pe aici!!! Atatea lucruri frumoase, interesante...profunde...Sa ma mai bag si eu in seama? Da’… am gandit prea mult la Who Is It? pentru a nu o face.....
    In paralel cu ”Stranger In Moscow” ..unde stim sigur ca este vorba despre trairile lui…el, “abandonat in glorie”, “cazut in dizgratie” in urma acuzatiilor mincinoase, hartuit de media...este SINGUR si rece pe dinauntru.....”Who Is It” ne arata SINGURATATEA adusa de abandonarea de catre persoana iubita, brusca, fara nicio explicatie, ceea ce o face sa fie cu atat mai chinuitoare…Intr-adevar, dupa cum spui Mihai, aici nu stim daca este vorba de propria lui poveste, dar privindu-i chipul, ochii atat de tristi…este greu de crezut ca interpreteaza doar un rol si nu este macar un fragment din propria lui traire…si te gandesti…oare care este “fragmentul”…si-ti staruie gandul pe refrenul plin de intrebari ale lui Michael…Doamne, sa fi fost vreunul din frati in stare sa-i faca pana si una ca asta? Poate ca sunt eu subiectiva, ca nu-i agreez pe niciunul, in special pe Jermaine, dar cred ca ar fi fost in stare.....
    Ca este asa sau nu, ca este asa cum a descoperit asistentul tanarului din videoclip, cert este ca ceva se refera clar la Michael: SINGURATATEA cumplita pe care a indurat-o, tristetea sfasietoare generata de aceasta....e mult, e mult prea mult pentru un om....si ce fel de om!...care a dat totul....si i s-a luat totul...
    Eu nu inteleg...sa ai sansa de-a fi...’aleasa’....de-a fi iubita de Michael, de-ai fi in preajma tot timpul, de-a avea increderea lui, pasiunea lui...sufletul lui...si sa nu iubesti la fel, sa nu apreciezi...sa nu ramai acolo pe vecie........e un mare semn de intrebare pentru mine......si...dupa ce i-ai inselat increderea...sa mai revii?....la un om cu o astfel de coloana vertebrala?........
    Caci, in ce-l priveste, putem spune ca… ”punea totul la bataie ”, daca-i placea vreo femeie stia cum s-o cucereasca si nu renunta pana nu-i castiga iubirea( de la adolescentul indraznet si jucaus din ‘The Way You Make Me Feel ”, pana la adultul sigur pe el, mergand pana la risc, din ”You Rock My World”), dandu-i apoi totul fara limite...iar pentru Michael, mai ales incredintarea “secretelor nedezvaluite”....cred ca era o dovada de profund devotament...incredere....si sa calci in picioare toate astea, sa uiti toate promisiunile facute....sa-l parasesti fara un cuvant....nu-i putea aduce decat o mare suferinta ...o cumplita suferinta...
    Si nu pot sa nu ma gandesc ca-n singuratatea lui, cu sufletul sfasiat de durere....avea mereu demnitate, gasea mereu puterea de a munci si a fi cel mai bun....nu ne uita niciodata....nu ramanea indiferent la ce se intampla in lume, multumindu-se doar sa spuna....”c’est la vie” sau “this is life”....ci sa riste sa ne trezeasca constiinta....si o facea de unul SINGUR.

    RăspundețiȘtergere
  59. Adriana, foarte frumos comentariul...totusi, cred ca Mihai zicea, sper sa nu ma insel, cred ca acea femeie care are privilegiul de a l "avea" pe MJ nu ca nu ar darui totul, sunt sigura ca oricare femeie cu mintea la cap l ar fi iubit ca pe ochii ei din cap, doar ca firea noastra de a poseda totul este mult peste puterea noastra de a accepta ca Michael este al tuturor...atat femei, cat si barbati...fani sau nu...este al intregii lumi...si lucrul asta e destul de greu de inteles si poate chiar de suportat...

    RăspundețiȘtergere
  60. http://www.youtube.com/watch?v=GSFPQDEkc-k&feature=related
    sau
    http://www.youtube.com/watch?v=V7JgK6DUcJM

    RăspundețiȘtergere
  61. http://www.youtube.com/watch?v=oxsJrjbLvbc

    TREBUIE VAZUT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Va doresc un CRACIUN FERICIT tuturor alaturi de cei dragi, cu multa caldura si pace in suflete!
    Love you!
    florentina

    RăspundețiȘtergere
  63. Cu ocazia sosirii sarbatorilor de iarna va doresc un Craciun Fericit tuturor,sa fiti sanatosi,sa va bucurati alaturi de cei dragi si fie ca pacea si dragostea sa dainuiasca in sufletul fiecaruia dintre voi!

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  64. Sarbatori minunate tuturor!

    http://www.youtube.com/watch?v=0NFtspBFKqw

    http://www.youtube.com/watch?v=4dyafhE8aEA

    RăspundețiȘtergere
  65. Tuturor celor de aici va dorim un Craciun linistit,cu tot ce va doriti,cu sanatate si multa iubire pentru Michael! La multi ani,va ureaza Dia si Liliana !

    RăspundețiȘtergere
  66. craciun fericit tuturor si sa speram ca sarbatorile de anul acesta, chiar daca sunt triste, sa ne aduca pacea si linistea de care avem nevoie..

    RăspundețiȘtergere
  67. Sarbatori ca in basme va doresc si eu. Sa va aduca Mosul tot cee bun si frumos...si sa puna fericirea la loc de cinste...pe chipurile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  68. Craciun Fericit !!! si ganduri frumoase catre Mike.

    Pupici pentru toata lumea,
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  69. Sa va povestesc despre spectacol. A fost...magic. Am avut copii care au dansat, foarte bine pregatiti de coregrafa lor. I-am avut pe baietii de la Linia 2, care au descretit frunti, care au pus suflet in cantelece lor, care au muncit mult, si care s-au bucurat de o primire calda si plina de iubire din partea celor din sala. Apoi...liniste. Si dintr-o data... Wanna be starting something... apoi totul s-a pierdut in ropote de aplauze. Beat it! Just Beat it! Sincroane perfecte, acorduri la fel de perfecte, inflexiuni de voce care l-ar fi facut pe MJ mandru de fanii lui. She-s out of my life...bezna, o singura lumina, si...it's out of my hands.... apoi liniste iar....si....Black or white. Sala i-a iubit pe copii, si le-a arata asta. The drill dance...un sincron la fel de perfect, cu miscari pline de viata si studiate in amanunt. Si iar liniste....liniste de mormant...bezna... Human Nature...Why...why......sala canta, noi aplaudam....Dangerous, that girl is so dangerous! Dans, voce..., instrumente live, voce live...multe ore de munca, iar eu, in primul rand, mandra de oamenii cu care am muncit cot la cot... Sala in picioare, aplauze, zambete. Si apoi... Heal the world! Copii orfani urcati pe scena, carora le daruiam pachetele de la Mosul. Fericire pe chipurile copiilor...fericire in sala... cu totii in picioare, cantatnd, aplaudand...Heal the world we live in, save it for our children. parintii lui Andrei, cu ochii plini de lacrimi, multumind, Andrei fascinat de lumini si muzica...oamenii care cereau urna pentru a dona, si urna care se plimba din mana in mana.
    Si, dintr-o data, mi-am amintit de FLORENTA. MJ a ajuns la Constanta, si m-a gasit.M-a gasit in primul rand, cu sufletul la gura, pentru ca totul sa iasa perfect. Si nu a fost nevoie sa-i povestesc ce facem pentru el, a vazut cu ochii lui. Si m-a imbratisat, si m-a sarutat, prin toti cei cu care m-am imbratisat si sarutat de fericire, in culise, la sfarsit. Si MJ era acolo, trimis de FLORENTA. Imbratisase toata sala, il puteai vedea in toate zambetele de acolo, il puteai vedea in ochii copiilor... Era viu, si canta Heal the World cu noi. Si iti multumesc Florenta pentru ca l-ai grabit, si l-ai facut sa ajunga exact la momentul potrivit.
    Am muncit mult....dar a meritat. Si am invatat ceva. Ca lumea ma va considera mereu naiva si idealista si o nebuna fericita. Dar...daca vrei cu adevarat, si nu te opresti, si nu te lasi descurajat de usi inchise, si bati la altele si la altele pana reusesti, si mai ales daca ai langa tine oameni de milioane, atunci poti face locul asta mai bun. Pentru 2 ore oamenii din sala au fost mai buni.
    Un Craciun fericit. va doresc sa simtiti fericirea mea, plina de recunostina, plina de respect, si...cu o lacrima in coltul ochiului, de emotie.

    RăspundețiȘtergere
  70. CRACIUN FERICIT TUTUROR!:)

    RăspundețiȘtergere
  71. Va doresc tuturor sarbatori fericite si sa aveti parte de liniste , de bucurie si tot ce va dorit iar tie Mihai , iti doresc tot ce e mai bun in lume si iti multumesc ca ai facut posibil ca noi cei care il iubim pe Michael sa fim aici sa ne impartasim gandurile si iubirea fata de el
    CRACIUN FERICIT

    RăspundețiȘtergere
  72. Sarbatori Fericite si un Craciun minunat tuturor!!!

    Va imbratisez si va pupacesc pe toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  73. SARBATORI FERICITE !
    Va doresc tuturor bucurii,iubire si pace in suflet.
    Cu dragostea noastra,chiar am putea face lumea un loc mai bun!
    (Maine se implinesc 6 luni de cand Michael nu mai e cu noi.)

    Irina,m-ai facut sa plang!

    As vrea sa va dedic tuturor melodia "Send Me An Angel"de la Scorpions

    Narrowmind

    RăspundețiȘtergere
  74. Cand am ajuns in seara asta de la munca primul lucru pe care l-am facut a fost sa verifc blogul meu preferat.Felicitari Irina ptr spectacol,cat de mult mi-as dori sa particip la asa ceva impreuna cu fani Michael ptr ca aici in italia unde locuiesc nu cunosc nici un fan.Doar voua va pot impartasi gandurile si dorul meu.Si imi sunteti nespus de dragi.Va urez un Craciun fericit plin de dragoste,pace si credinta.Craciun fericit Michael oriunde ai fi.

    RăspundețiȘtergere
  75. Toti sa aveti parte de un Craciun asa cum vi/l doriti!
    Cu drag urarea mea pentru voi (am mai postat/o dar revin pentru cei care n/au vazut/o)

    http://www.youtube.com/watch?v=wk0YPMyZPnc

    Mihai iti multumesc pentru tot si viata sa/ti fie un vesnic Craciun,asa cum spune colindul de mai sus.Ti/l dedic special!

    Iar pentru tine Michael sa stii ca bradul meu de Craciun se va aprinde mereu cu gandul la tine.
    Un tribut facut de mine acum o luna, pe care poate nu l/ati vazut toti

    http://www.youtube.com/watch?v=uYSmpWw6Jnk

    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  76. De sarbatori:...."Let the true God to enter your house! Let the sun to enter your window wide open! Enjoy the smile of children, not kill it! Melt the ice! Save the World!" (MJ)

    Va doresc din tot sufletul un Craciun alb si curat pe masura sufletului vostru…
    Pace in casa, cadouri sub brad si colindatori la poarta.
    Craciun fericit, Craciun frumos!
    ....oriunde v-ati afla...

    RăspundețiȘtergere
  77. Craciun & Sarbatori fericite si Mosul sa va aduca toata frumusetea si valorile ce nu se pot cumpara cu bani! Mihai de asemenea MULTUMIM ..pentru tot...!

    RăspundețiȘtergere
  78. MOS CRACIUN,in noaptea asta te asteapta toti copii lumii pe care ii iubesti si pe care ii iubeste MICHAEL!Dar te mai asteapta si oamenii mari care cred inca in minuni,si asteapta de la tine cea mai mare MINUNE:ADUNI-L inapoi pe MICHAEL,si daca nu la fiecare din noi,macar la copilasii lui!Michael,
    ti-am pregatit sub bradulet,un pahar cu lapte si prajituri cu mere si scortisoara !Te asteptam cu drag!
    TE IUBIM MICHAEL!

    RăspundețiȘtergere
  79. Craciun Fericit tuturor!!! va pup. Camy

    RăspundețiȘtergere
  80. In cea mai neagra perioada a existentei mele de pana acum,intamplator sau poate nu am descoperit acest site.
    Cine e-persoana care mi-a raspuns intrebarilor mele...
    Cine e-lumina din intunericul acestor sase luni...
    Cine e -cel ce vede in videoclipuri ceea ce eu nu pot vedea ?
    Cine e-omul care atunci cand se aseaza la masa de lucru il are alaturi pe Michael care ii sopteste la ureche swecrete nedezvaluite ?
    Cine e? -e prietenul meu ?(desi as dori )
    Cine e ?-e fratele meu ?(pe care nu l-am avut niciodata )
    Cine e ? -Esti tu Mihai si pentru MAGIA pe care ai impartasit-oaici ,iti multumesc din suflet.
    De o mie de ori "LA MULTI ANI !VAL.

    RăspundețiȘtergere
  81. Craciun fericit tuturor.
    La multi ani !
    Val.

    RăspundețiȘtergere
  82. sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare,iar Mos Craciun sa va aduca un sac plin cu sanatate.CRACIUN FERICIT TUTUROR! !

    RăspundețiȘtergere
  83. NARROWMIND, DIANA 30, va multumesc pentru cuvintele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  84. Vă mulţumesc pentru tot. Crăciun fericit, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  85. CRACIUN FERICIT TUTUROR!! SPER CA MOSUL V-A ADUS CE V-ATI DORIT, CHIAR MAI MULT.
    MERRY CHRISTMAS MIKE!!!

    RăspundețiȘtergere
  86. Irina,iti multumesc pentru ca ne-ai povestit cum a fost spectacol,cu siguranta a fost magic,m-a emotionat foarte tare ... ma bucur ca a iesit totul foarte bine si ca ati adus zambete pe chipurile tuturor celor prezenti acolo.

    Va imbratisez pe toti si va doresc toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  87. Si a trecut si Craciunul....Si iata-ne din nou intorsi la realitate....Dar sper ca pt cateva momente ati mai uitat de suferinta si v-ati simtit bine, in spiritul si atmosfera Craciunului....
    Narrowmind....da-mi voie te rog....melodia de care ziceai tu de la Scorpions se numeste "Here I am" nu "Send me an angel"....Toate cele bune!
    Aveti grija de voi!
    florentina

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.