marți, 13 octombrie 2009

World’s Got Talent

...



Acest articol a pornit de la afirmaţia lui Quincy Jones: „Michael nu era atât de talentat”. Aş vrea să dezbatem puţin acest subiect. Şi încep cu definiţa dată de DEX pentru „talent”: Aptitudine, înclinare înnăscută într-un anumit domeniu; capacitate deosebită, înnăscută sau dobândită, într-o ramură de activitate, care favorizează o activitate creatoare. ♢ Loc. adj. De talent = talentat. ♦ Persoană înzestrată cu aptitudini remarcabile. – Din fr. talent, lat. talentum.

Bun, acum să facem un scurt recensământ:
● la câţiva ani, avea o voce pe care i-ar fi invidiat-o mulţi cântăreţi cu ştate vechi

● dansa pe scenă cum nu am mai văzut pe nimeni s-o facă

● a inventat pantofii cu ajutorul cărora a sfidat gravitaţia

● când Sony a refuzat să finanţeze ideea lui pentru videoclipul „Thriller”, pe motiv că este prea scump şi că nu-şi vor recupera investiţia, Michael Jackson şi-a pus banii la bătaie, convis fiind că merită (rezultatul s-a văzut şi încă se vede); iar asta este numai o dovadă a faptului că Michael Jackson era un vizionar. Ca o paranteză, la fel de bine s-a văzut (şi se vede încă) ce bine se pricep „specialiştii” de la Sony în muzică (lol)

● chiar şi după o absenţă de câţiva ani de pe scenă, în momentul anunţării concertelor de la Londra biletele s-au vândut în numai 2 ore. Să presupunem că miile de oameni care s-au aşezat la coadă cu săptămâni înainte de a se pune biletele în vânzare, care au tremurat în frig şi ploaie şi care ne-au arătat, exaltaţi, biletele pe care au reuşit să le cumpere – toţi acei oameni sunt nişte ignoranţi şi s-au chinuit atât, pentru a-l vedea pe un om care „nu e atât de talentat”?

● printre recordurile obţinute de-a lungul carierei lui Michael Jackson, se numără:
- Cele mai multe premii Grammy obţinute într-un singur an de o persoană: la ediţia a XXVI-a a Premiilor Anuale Grammy, Michael Jackson a primit opt distincţii;
- Cel mai tânăr cântăreţ care a ajuns în topul single-urilor din SUA: la 11 ani, ca solist al trupei The Jackson 5;
- Primul cântăreţ care a fost Number One în topul single-urilor din SUA („cu melodia „You Are Not Alone”);
- Albumul care a rezistat cel mai mult timp în top („Thriller” – 37 săptămâni);
- Cel mai de succes videoclip muzical („Thriller”, vândut în peste 1 milion de exemplare);
- Primul entertainer care a câştigat mai mult de 100 milioane USD într-un an;
- Cel mai bine plătit artist din toate timpurile (125 milioane USD, în lista Forbes);
- Cele mai multe recorduri din domeniul divertismentului;
- Cel mai de succes artist din toate timpurile.


Dintre premiile şi onorurile obţinute de-a lungul carierei sale, menţionez:
● 40 Billboard Awards
● 14 Grammy Awards,
● 22 American Music Awards,
● 15 World Music Awards
● „Number One Male Artist” (1981)
● „Top Male Vocalist” (1983, 1984)
● „Entertainer of The Year” (1984, 1988, 1989)
● „Best Male Singer” (1996)
● „Best Show” (1996, 1997)
● „Best International Artist” (1984, 1988, 1989, 1993, 1996)
● „Legend of Live Entertainment” (1997)
● „Artist of The Decade" (1989, 1995)
● „Artist of Generation" (1996)
● „Artist of Century" (2002)
● „Pop Artist of The Millennium” (2002)

Lista completă e foarte lungă, o găsiţi aici


Probabil că Quincy Jones are dreptate şi că toate acestea nu înseamnă „talent”. Înseamnă „super-talent”. Înseamnă GENIU.

Lumea a avut un talent, uriaş, cum nu a fost altul până la el şi cum, în mod sigur, nu va fi nici după. Mister Quincy Jones cred că a uitat să-şi ia pastilele de memorie.






...

169 de comentarii:

  1. Desi in muzica se spune ca este loc pentru toti,nimeni nu a putut egala perfectiunea asa cum a facut-o Michael.Si sunt sigura ca in breasla nu a avut decat dusmani..chiar si printre proprii frati.Va dati seama ce ar fi insemnat revenirea lui pentru ceilalti interpreti!? Cat despre Quincy Jones-noroc cu moartea lui Michael ca il mai baga si pe el reporterii in seama..este revoltator.Tot ce i s-a intimplat lui Michael in viata personala ,sfarsitul lui este revoltator si greu de acceptat...aseara l-am vazut pe Prince care a concertat la Paris si ma gandeam ce nedreapta e viata ...durerea ce o am in suflet e greu de exprimat in cuvinte. Bun venit printre noi Mihaela! Cu multa prietenie pentru toti cei care sunteti aici . Val.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce nedrept , cind Michael intotdeauna ii multumea pentru ce a facut pentru el si .... dar sa nu uitam ce virsta are si probabil ca nu isi mai aduce aminte exact cine e Michael Jackson, si , sau a fost platit sa spuna ce a spus, totul e posibil, pentru bani, omul face orice. Tare as vrea ca acest comentariu sa poata fi citit si in alta parte decit aici pe blog, pentru ca noi aici stim cine e Michael si cit de genial a fost, ar trebuie sa stie mai multa lume. Pentru ca acum o saptamina am avut o discutie cu cineva care imi spunea ca citez,, ce tot atit Michael Jackson nu a fost decit un cintaret ca oricare altul,, nu va pot scrie ce a fost la gura mea. Mihai, ca de obicei minunat, si iti multumim pentru ce scrii la adresa lui Michael. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intreb cit de adevarata e povestea Wings of love........

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ma mai intreb ce are de castigat Quincy dupa o asemenea afirmatie.Trebuia sa fii nebun sa spui asa ceva ,stie foarte bine cum era Michael.Daca stim noi cei care doar i am simtit aura,magia , dar nu l am cunoscut personal...el care fost langa acolo ,oare nu stie adevarul?
    Defapt nu trebuie sa il cunosti personal k sa ii vezi adevarata valoare.....Dar Quincy e ciudat .

    RăspundețiȘtergere
  5. E trist ca tocmai el a spus asta despre MJ. MJ a vorbit mereu frumos despre el, numindu-l geniu, multumindu-i de fiecare data cand obtinea un trofeu si oferindu-i intreaga lui incredere.
    E foarte trist...
    Mai mult decat "si tu Brutus?" nu-mi vine in minte sa spun. Sa tradezi un om chiar si dupa moartea lui...nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi simtit MJ sa auda asa ceva din gura cuiva in care a avut incredere o viata intreaga.
    Tot ce ramane de dorit este ca aceste vorbe sa nu afecteze imaginea pe care si-au creat-o copiii lui despre el. Ar fi oribil ca micutii sa nu stie ce tata minunat au avut...si asta din cauza ca cei care au ramas in viata au fost toti niste tradatori care au aruncat cu noroi intr-un om de geniu chiar si dupa moartea lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim Mihai!
    De-ai stii cata dreptate ai,in privinta lui Michael,cuvantul talentat este prea putin pentru al caracteriza.De fapt eu cred ca si geniu este prea putin zis,pentru ca genii au fost multe,dar ceea ce este Michael nu poate fi descris in cuvinte,nici macar nu exista cuvantul respectiv in dictionare.Michael este mai presus de Elvis,mai presus de Beatles,mai presus de Mozart,mai presus de tot ce a fost pana acum in toata istoria omenirii.Nimeni pana acum nu ne-a facut sa simtim atat de multe sentimente la un loc.Stiu ca nimeni nu e perfect,dar cred ca Michael este singurul care a fost aproape de ea,fiinca doar Dumnezeu este PERFECT.
    Acum stiu si inteleg vorba accea:
    DUMNEZEU LUCREAZA PE CAI NEBANUITE.
    Michael este LUCRAREA LUI DUMNEZEU,este un instrument al naturii,prin care a incercat nu o data,ci de N ori sa ne atraga atentia asupra ce se intampla in lume.Melodiile lui,versurile lui,felul lui de a dansa si de a se exprima fac un tot unitar,impreuna exprimand un MESAJ din partea lui DUMNEZEU.
    VERSURILE melodiilor lui Michael arata exact rolul lui pe acest PAMANT,si anume de a trezi in constiinta oamenilor sentimentul de SCHIMBARE,de intoarcere spre radacini,spre simplitate,spre bunatate,spre protejarea naturii,spre iubirea semenilor,fie ei negri,fie ei albi,si daruirea din suflet fara a astepta in schimb ceva intotdeauna.
    SCHIMBAREA asta trebuie sa se produca cat mai repede,pana NU E PREA TARZIU,pentru OMENIRE.
    Man in the Mirror,Balck or white,Heal the world,Will you be there,Keep the faith,Why you wanna trip on me,Gone to soon,EARTH SONG,They don't care about us,Money,Smile,Little Susie,Childhood,Tabloid Junkie,The lost children,Privacy,CRY,2000 Watts si HIS STORY sunt doar cateva exemple de melodii a caror versuri arata clar ca Mj este un Vizionar.
    Tot ce sa intamplat pana acum ,inclusiv in zilele noastre este prezentat perfect in versurile lui Mj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Miercuri, 14.10.2009
    01.30/01.40

    NU POT DECAT...
    1. Nu pot sa multumesc decât
    Lui Dumnezeu c-ai apărut
    Şi văd cine mi-a fost duşman
    Cine prieten, cine fan...

    2. Mulţam, Mihai de-aici, de sus
    C+ai pus talentul mai presus
    Iar Mister Quincy, ducă-se
    Şi+n pulbere prefacă-se...

    3. Şi-acum pot spune, aşadar
    Că moartea-mi n-a fost în zadar.
    Am obosit de-atâta chin
    Şi-aş vrea să dorm şi eu puţin!

    4. Iar tu, Mihai,veghează-ţi zic
    Şi lasă-mă să dorm un pic
    Şi daca am sa ma trezesc
    Pe mulţi urmez sa răspopesc...

    5. Şi vreau sa mulţumesc decât
    Lui Dumneyeu c-ai apărut
    Sa vad cine mi+a fost duşman
    Cine prieten, cine fan!...
    .................................
    POSTAREA MI-A MERS LA CASA SUFLETULUI. MULTUMESC, MIHAI.
    Semnat, MJJ.

    RăspundețiȘtergere
  8. 2.

    Maria C ai scris atat de frumos dar si atat de adevarat:Nu strangeti averi pe Pamant,strangeti-le pe cele din Ceruri.
    La fel zice si Mj in legatura cu banii(MONEY),ei sunt radacina diavolului.Nu stiu cati dintre voi va aduce-ti aminte de "prezentarea" de dupa speech-ului lui Berry Gody din 07.07.09,la un mo,ment se aude vocea lui Mj zicand:MONEY AND FAME THEY WERE ALL ILUSIONS.
    In piesa Why you wanna trip on me ,printre altele ,Mj zice asa:

    You got strange diseases
    Ha! But there's not cure.

    Vorbele astea nu cumva va aduc in minte de ceva ce se intampla chiar acum in zilele noastre????

    Totul prezice ceea ce se intampla si ceea ce se va mai intampla daca nu incepem sa luam atitudine si sa ne trezim din "somnul" in care am fost aruncati.
    Acum ca veni vorba de prevenire so prevestire,sa vorbim de coperta albumului Dangerous in care sunt prezente o gramada de "grupuri de interese" cum ar fi Iluminatii si Masonii,dar si“PT Barnum!!!! .Ei au existat si vor mai exista,dar asta nu inseamna ca Mj are "legaturi" cu ei.Daca era sa-l "elimine"il eliminau demult si nu acum in 2009,punct.
    In ceea ce priveste restul versurilor din alte melodii de mai sus cred ca stiti si voi mai bine decat mine ce vor sa "zica".
    Mi-am adus aminte ca am vazut pe net cam prin august o stire cum ca Hugh Jackman va juca rolul lui P.T. Barnum intr-o comedie muzicala.Sim cu totii cine a fost P.T.Barnum si ce rol a jucat acesta personaj in viata lui Mj.A fost "The greatest showman on earth" ("Cel mai mare showman de pe pământ),a fondat un circ "ciudat" ,a fost un ilustru om de afaceri,un mare entertainer dar si un mare "pacalici".
    As dori sa mergem putin in timp ,undeva in vara lui 2008 in timpul unui interviu luat lui Mj.
    Aici este doar o mica parte din el,mai bine zis finalul:

    CD: You're not only like that with charity but also with your fans?

    MJ: I love my fans.. I mean I really love them and if I could meet every one of them I would. I watch television and see shows that follow other celebrities and how they get so mad about fans wanting to say hi or get an autograph.. They made me.. So if I can give them two minutes of my time and a friendly hello it's well worth it. I've lived my life by the fans and I'll die by the fans.

    CD: Finally Michael.. What is one thing you want the world to know about you?

    MJ: Well.. For one don't read everything you believe (laughter) .. I just want my fans to know that I'm not done.. I haven't thrown in the towel and I'm coming back bigger than ever before... I owe it to them, I owe it to myself and I owe it to my children. I want them to see what their daddy can do, not read about what he was and had to put up with 20 years from now.

    RăspundețiȘtergere
  9. 3.
    Bun,acum sa revenim la conferita de la O2, din martie,anul asta. si sa ne aducem aminte spusele lui Mj:
    I'll be performing the songs my fans want to hear.
    "Concertele" si turneul THIS IS IT" sunt in totalitate dedicate fanilor,celor care ii cunosc perfect munca de-o viata,melodiile si videoclipurile.Gaurile din timp(tot ce nu se leaga)si indiciile,toate le gasiti in melodiile lui Michael.Problema e cand si cu ce trebuiesc ele ascociate.Nu stiu cati dintre voi,prieteni va mai aduce-ti aminte de conferinta din martie si de cortina rosie,din spatele lui "MJ" care era putin departata in 2 locuri.Atunci in perioada aia am inceput sa urmaresc si conturile de twitter ale "prietenilor" lui Mj.Aici pe blogul lui Mihai la un moment dat cineva a scris ceva de genul:
    "THE man who rules the world behind the CURTAIN".Nu imi aduc aminte dar cred ca pe contul de twitter a lui Kenny Ortega ,la un moment dat scria asa:Last night I had dinner with the man who rules the world behind the curtain.Poate se refera la omul din spatele cortinei rosii de la conferinta(parerea mea sincera este ca cel de la conferinta nu e Mj)sau la o masca chirurgicala.
    De asemenea imi aduc aminte perfect ca am vazut la televizor cum d-na Katherine Jackson a mers la cumparaturi, la doar 2 zile dupa "presupusa" moarte a lui Mj,ca sa cumpere ce?????????Un sac de dormit??????????????Si mai ales la magazinul de unde Mj cumpara frecvent jucarii.Oare unei mame indurerate care si-a pierdut fiul recent ii arde de asa ceva???Normal ca nu.Apoi doi dintre fratii Jackson au fost vazuti, cam cu 2 zile dupa, iesind din locuita lui Mj,(ei fiind in masina),razand de mama focului.In locul din spate ,nu se vede clar din cauza geamurior fumurii, dar e cineva in spate.Pute-ti vedea ambele faze pe youtube,va asigur, vi se vor parea si voua la fel de "stranii".
    La premiile Mtv Music Awards am stat toata noaptea treaza,am vazut tot showul.Ceea ce ma socat a fost scaunul,alb cu rotile ce a fost introdus la un moment dat pe usa din spate.Mesajul lui Janet pentru lume l-am inteles perfect.Piesele Thriller,Smoth Criminal,Scream si Bad le-am "inteles" perfect.Ce ma distrat cel mai mult a fost timpul ala care la un moment dat la sfarsitul piesei Smoth Criminal era gata sa pice in fata!!!!lol
    Indicii au fost de asmenea si la "Funeralii",a-ti vazut doar,tema a fost perioada Bad(Come Together).La memorial tema a fost Liberian Girl.Promit sa mai vin cu detalii in orivinta ultimelor 2.
    Nu stiu de ce nimeni nu sa intrebat de ce,la nici unul din cele 2 evenimente nu a fost prezentata nici macar o poza recenta cu Michael.Asa macar sa sa-l vada lumea pe cel mai cunoscut om de pe planeta.Asta ma duce cu gandul la motto-ul de la THIS is it!LOLLLLL
    Am ascultat si eu piesa THIS is it,este foarte frumoasa,nici nu se putea altfel.Dupa cum v-am spus ea este mai veche.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta este ce am primit recent pe mail:

    In locul unei melodii "nou-noute" care sa sparga clasamentele - asa cum o anuntau cei de la Sony - a fost lansata o melodie aparuta cu 18 ani in urma, cu un sunet general ce aminteste de anii '80 (incepand cu vocea artistului si terminand cu stilul melodic).

    Melodia a fost scrisa intr-adevar de Michael Jackson, dar la inceputul anilor '80, fiind inregistrata la Oficiul pentru protectia drepturilor de autor din Statele Unite in 1984.

    In 1991, melodia a fost oferita cantaretei Safire, pentru a fi inclusa pe albumul "I wasn't born yesterday" sub denumirea "I never heard". Conform wikipedia, melodia este compusa de Michael Jackson & Paul Anka, care, intr-un interviu acordat ieri, s-a declarat surprins si indignat de faptul ca nu a fost creditat pentru aceasta melodie. Conform lui, melodia a fost scrisa si inregistrata impreuna cu Michael Jackson in 1983 in studioul sau personal din Carmel, California cu intentia de a fi inclusa ca duet pe un album urmator. Din cauza unor probleme aparute intre cei doi, piesa a fost mai tarziu lansata pe albumul Safire "I wasn't born yesterday".

    Cu exceptia catorva versuri din refren, melodia "I never heard" suna similar cu "This is it" lansata ieri de Sony Music.

    Cunoscand aceste lucruri cat si perfectionismul caracteristic artistului Michael Jackson, este foarte greu de crezut ca acesta se pregatea sa revina pe scena muzicala cu aceasta melodie: O melodie inregistrata in anii '80 pe care la acel moment n-a considerat-o destul de buna incat s-o includa pe un album propriu, si pe care, la un moment dat, a hotarat sa o ofere altui artist. Nu suna deloc a un compromis pe care artistul Michael Jackson l-ar fi facut.
    Sursa:
    www.michaeljackson.ro

    La final ar dori sa va anunt cu mandrie ca dragul nostru Micahel e este nominalizat la 5 categorii din AMERICAM MUSIC AWARDS,inclusiv ARTISTUL ANULUI .
    Detalii le gasiti "disecand "internetul.
    Va pup!
    NOI cei care te iubim,iti simtim lipsa in ficare zi.Lumea nu mai este la fel fara tine.
    JOKER te rugam intoarce-te la noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Domnul Q", ar trebui sa se duca undeva, poate la o biserica si sa aprinda o lumanare in memoria lui MJ, pentru ca si el a avut parte de glorie si de cateva premii in perioada cat cei doi au colaborat!
    Si,chiar asa, ar mai trebui sa isi ia si niste pastile care sa ii reimprospateze memoria, pentru ca in anii '80 cand cei doi au colaborat, "Domnul Q" de multe ori a declarat despre MJ ca este un om deosebit si un artist fff talentat...
    Mai imbatraneste omu', dar chiar asa ... ?!
    Sau, mai am o varianta (nu ii iau apararea!) : Q a imbatranit un pic, este probabil presat din toate partile de ziaristi, paparazzi, jurnalisti etc. si, sictirit, satul si nervos pe ei, a spus si el acolo ceva, de dragul de a scapa de ei...
    Mie, de exemplu mi s-a intamplat de cateva ori, tot asa, presata din toate partile, am spus niste prostii mai mari ca mine, asa, ca sa scap si sa fiu lasata in pace...Chiar daca nu era adevarat!

    Cine stie de fapt ce o fi in sinea lui Q?!

    Oricum talentul si geniul lui MJ, trece dincolo de orice declaratie, dincolo de orice comentariu...dincolo de orice altceva...Am persoane in jurul meu, care pur si simplu tac din gura sau vorbesc in soapta cand vine vorba de el. Respectul este atat de mare incat, esti "speechless"...
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna-dimineata!...
    Sunteti bine? Si eu... dupa o tura de noapte... Mai cu seama ca astazi este o MARE si SFANTA SARBATOARE. Pentru cei care poarta numele de PARASCHIV sau PARASCHEVA (sau daca au rude cu aceste INALTATOARE NUME), numai ganduri bune, multa sanatate si... multa INTELEPCIUNE... Si tot in aceasta SFANTA SARBATOARE, sa ne inaltam fruntea catre cer, sa cerem BINECUVANTARE si sa inaltam o ruga catre SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA sa
    ocroteasca SUFLETUL LUI MIKE si pe toti aceia de pe intreg PAMANTUL, care-i apara cu atata devotament CREDINTA, TALENTUL, PATRIMONIUL...
    Este greu, dar trebuie sa se treaca peste situatia aceasta. Chiar daca MIKE nu mai este fizic, SPIRITUL SAU trebuie sa ne uneasca si mai tare, iar prin noi, VISUL SAU sa-l ducem mai departe - SA VINDECAM LUMEA... DE SATAN. Iar aceia care s-au lepadat de la FATA SA, nu au facut decat SA-L SPELE SI MAI TARE S-A ALBIT... NIMENI SI NIMIC RAU NU-L POT ATINGE. ESTE momentul sa repetam ceea ce declara cu convingere MIKE:
    "NOI II SUSTINEM INOCENT
    PRIVIND CUM OAMENII ISI PIERD VIETILE
    SE PARE CA DACA NU AVEM VOCE
    ESTE TIMPUL CA NOI SA FACEM O ALEGERE!
    DOAR DUMNEZEU POATE DECIDE
    CINE VA TRAI SI CINE VA MURI...
    NU E NIMIC CE NU POATE FI FACUT
    DACA NE RIDICAM VOCILE CA UNA!
    TREBUIE SA O AUDA DE LA MINE
    TREBUIE SA O AUDA DE LA TINE!
    TREBUIE SA O AUDA DE LA NOI!
    NU MAI SUPORTAM!
    DEJA AM AVUT DESTUL!!!!!
    .....................
    OH DOAMNE!!!!!!!
    ...................
    Sa fie pus punct demagogiei! Si cine poate face asta???? EU, TU, EL, EA, NOI, VOI, EI, ELE...
    ..............................
    IN alta ordine de idei, am o rugaminte, sa ma mai suportati putin. Azi-noapte "mi-au fost dictate" versurile de mai jos. Va rog sa-mi permiteti sa fac corecturile de rigoare. Au fost scrise repede (sa nu uit...) si la serviciu... e la serviciu...


    Miercuri, 14.10.2009
    01.30/01.40

    NU POT DECAT...

    1. Nu pot sa multumesc decât
    Lui Dumnezeu c-ai apărut
    Şi văd cine mi-a fost duşman
    Cine prieten, cine fan...

    2. Mulţam, Mihai de-aici, de sus
    C-ai pus talentul mai presus
    Iar Mister Quincy, ducă-se
    Şi-n pulbere prefacă-se...

    3. Şi-acum pot spune, aşadar
    Că moartea-mi n-a fost în zadar.
    Am obosit de-atâta chin
    Şi-aş vrea să dorm şi eu puţin!

    4. Iar tu, Mihai,veghează-ţi zic
    Şi lasă-mă să dorm un pic!...
    Şi daca am sa ma trezesc
    Pe mulţi urmez sa răspopesc!!!...

    5. Şi vreau sa mulţumesc decât
    Lui Dumnezeu c-ai apărut
    Sa vad cine mi-a fost duşman
    Cine prieten, cine fan!...
    .................................
    MULTUMESC, MIHAI.
    SEMNAT MIKE.
    .................................
    In al treilea rand (si va multumesc pentru ca m-ati suportat). va rog, de-acolo de unde sunteti, sa va alaturati campaniei “Heal The World In Loving Memory Of Michael Jackson”.
    Va multumesc si ma inclin in fata dvs. CU SINCERA PRIETENIE maria c.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa parerea mea Quincy Jones ii datoreaza cariera lui Michael Jackson.
    Fara Mike, Quincy nu ar fi intrat in istoria muzicii.Ar fi ramas un simplu producator, bun ce-i drept dar necunoscut de o planeta intreaga. Ar trebui sa-i fie recunoscator si, daca nu poate, macar respect sa aiba fata de Michael si fata de sine insasi(trebuie sa se simta destul de frustrat sa nu recunoasca talentul celui mai mare OM din lume)
    Applehead iti multumim din suflet pentru ceea ce faci.:) Pot spune ca tu esti cea care ne mentine speranta vie noua, "visatorilor". Am momente in care, stau si ma gandesc, si-mi spun: nu mai visa atat, cu siguranta Michael a murit. In aceste momente "apari" tu, mai sigura pe tine ca niciodata, cu cate o "dovada" ca Michael inca mai este fizic printre noi. :) Sincere felicitari pentru credinta ta. "Wings of love" a fost minunata. Merci pentru link.
    Inca ceva: cel care a zis ca a luat cina cu omul din spatele cortinei nu a fost Kenny Ortega ci Gotham Chopra.
    Maria C esti minunata. Sper sa ne intalnim la Sf.Andrei pe 29 octombrie.
    Domnule Mihai esti deosebit! Ai un suflet foarte frumos. Mai rar intalnim astfel de oameni in zilele noastre. Cu siguranta Michael este mandru ca are un astfel de fan. Sunteti asa cum si-ar fi dorit el sa fie intreaga lume. Va multumesc!
    O zi frumoasa tuturor. Aveti grija de voi! Va pup
    Anda

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu-mi venea sa -mi cred urechilor,cand am auzit ce- putut sa spuna tataie Quincy,despre Michael!Am comparat varianta romaneasca,cu cea originala si am constatat ca era chiar adevarat:chiar asa s-a exprimat,ca Michael nu era atat de talentat,ca cine zic eu!?ca el?la ce?la facut bani pe spatele altora cu a facut el?la facut copii,cica are 7,dar ce Michael nu are 3?ca a lucrat cu nu stiu cati x si y care sunt cu mult superiori lui Michael{i-auzi brau:cine?mafiotul de Frank Sinatra,care dupa ce era urat si slabanog ca bicicleta,nici nu m-a dat pe spate ca actor,cantaret sau dansator?}Cica tataie nu vrea sa iasa inca la pensie,mai are "mult de lucru" cu iubitele!!! Si Michael era anormal ca traia decent fara"iubite"si-si crestea singur copii?Si mosul de ramolit ce e nici nu-si mai aduce aminte cand l-a vazut ultima data pe Michael,dar tine minte "amintiri din copilarie",cand l-a intalnit pe Michael prima data!Sa fim seriosi,explicatia e alta:si-a facut mosul "plinul"cand Michael era pe val,dar cand avea necazuri,la greu,l-au parasit toti si numai el ii suna la telefon,sau ii cauta!Asa prieteni zic si eu,adevarati!Si cu ce a pus capac tataie Quincy,cand a afirmat ca lui Michael asa i s-a urcat la cap gloria'ca el saracul,ar fi incercat sa-i sara in ajutor,dar nu a reusit sa ajunga in varful prajinii in care-si avea Michael nasul!Si toti care il laudau si ii recunosteau geniul,au facut o greseala uriasa ca de aia era Michael asa de infumurat...Bai nene,lasa-ne pe noi cu iubitul nostru genial,si dute la treburile tale importante cu"novias"ale tale cu tot,dar nu mai iesi pe unde apuci sa spui aberatii si sa denigrezi omul cel mai iubit,cel mai bun,cel mai sincer cel mai nevinovat,cel mai frumos,cel mai politicos,cel mai talentat din univers,care este Michael al nostru!!!Mare dreptate a avut marele nostru Eminescu,la fel de napastuit de nulitati limitate care zicea in Scrisoarea I :
    "Poti zidi o lume-ntreaga,poti s-o sfarami,orice ai spune,
    Peste toate o lopata de tarana se depune.
    Mana care-au dorit sceptrul universului,si ganduri
    Ce-au cuprins tot universul,incap bine-n patru
    scanduri.
    ...............................
    Iar deasupra tuturora va vorbi un mititel,
    Nu slavindu-te pe tine,-lustruindu-se pe el
    Sub a numelui tau umbra.Iata tot ce te asteapta.
    Ba sa vezi...posteritatea este inca si mai dreapta.
    Neputand sa te ajunga,crezi c-or vrea sa te admire?
    Ei vor aplauda desigur biografia subtire,
    Care s-o'ncerca s-arate ca n-ai fost vre-un lucru mare,
    C-ai fost om cum sunt si dansii.Magulit e fiecare
    Ca n-ai fost mai mult ca dansul.Si prostatecele nari
    Si le umfla orisicine in savante adunari
    Cand de tine se vorbeste.
    ............................
    Dar afara de acestea vor cauta vietii tale
    Sa-i gaseasca pete multe,rautati si mici scandale...
    Astea toate te apropie de dansii.. .Nu lumina
    Ce in lume-ai revarsat-o,ci pacatele si vina,
    Oboseala,slabiciunea,toate relele ce sunt
    Intr-un mod fatal legate de o mana de pamant;
    Toate micile mizerii unui suflet chinuit
    Mult mai mult ii vor atrage decat tot ce ai gandit."

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot eu sunt.Si nu uita tataie Quincy,ia si pastilele de memorie,ca vorba lui Mihai,e VARZA !
    Iar pe voi va pup pe toti si sper sa ajung si eu pe 29 la orfelinat cu cate ceva pentru micutii aceia.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cautati pe youtobe :

    Michael Jackson's phone interview with GMA 29.08.2008

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa ne amintim ce spunea MJ pe scena: "I love Quincy! He is a genius!" Sunt sigura ca Michael l-ar fi iertat pentru ce a spus! Avem atatea de invatat, inca! Multumim Mihai! Good job!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna tuturor!
    Conform unor informatii neoficiale, stiu doua lucruri:
    1. MIKE devenise incomod si i se "urzea inlaturarea cam din 92-93, apoi 2003, 2008 - soldate cu nereusite .

    2. Se aflase despre mesajul pe care Mike intentiona sa-l transmita fanilor chiar la primul concert, si era "programat sa dispara pe scena". Dar nici de data asta nu le-a reusit...

    Pentru ca INGERII NU MOR...
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt total de acord cu tine Mihai in tot ceea ce ai postat.
    Referitor la melodie, sa fiu sincera cred ca partea de backing vocals a fratiilor Jackson ori a fost adaugata recent, ori inregistrarea cu ei este foarte vechi.Nu cred ca Mike ar fi ales aceasta melodie pentru concertele anuntate...no chance, dar melodia este cu adevarat superba.
    Iar Quincy, este doar o alta lipitoare care incearca sa reiasa la rampa pe "Carca" lui Mike, sincer nici nu ma mira...se pare ca este o moda ca toti sa renasca pe "carca" celui care i-a lansat.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma bucur, Mihai, ca ai deschis acest subiect. Am citit aceasta stire acum cateva zile si nu mi-a venit sa-mi cred ochilor. Tocmai QJ, cu care Michael a colaborat ani de zile, sa spuna asa ceva, e incredibil ! Poate te astepti la asa ceva din partea unei persoane neavizate sau rau-intentionate, insa nu de la un compozitor care toate viata "a mancat muzica pe paine" !

    Applehead, ma bucur ca inca postezi si incerci sa faci putina lumina, cel putin in mintea noastra, a visatorilor.

    Referitor la suporterii "This is not it", autointitulati "followers", nu sunt decat niste "stalkers" practic, care ce au facut efectiv pentru a-l ajuta pe Michael, daca stiau toate lucrurile oribile pe care ei sustin ca le-au aflat first-hand ?! De ce nu au facut public "adevarul" lor inainte de 25 iunie? De ce inainte cu cateva saptamani de vizionarea filmului ? Pentru ca totul era in imaginatia lor ! Crede cineva ca Michael, un tip curajos, care a avut tupeul sa infrunte Sony si sa spuna lucrurilor pe nume toata viata lui, nu i-ar fi denuntat, daca s-ar fi simtit abuzat de catre organizatorii concertelor ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Cand am facut referire la faptul ca defapt si cei 40% a lui Katherine ,vor fi ai copiilor si am catalogat drept "INTELEGENT!"...ma refeream la faptul ca din averea lui ,fratii nu se vor putea bucura, nu ca in acei bani,proprietati, drepturi sta averea pe care Mike a lasat-o copiilor....averea pe care Mike a lasat-o copiilor...fara doar si poate paleste in fata baniilor.Sper ca acum sa ma fi facut intelesa.Referitor la Debbie, am o vaga presimtire ca nici intr-un viitor apropiat/indepartat nu va face parte din viata copiilor.Parerea mea:D. Si tind sa cred ca de averea lui Mike nu o sa se aleaga praful si pulberea...am eu o vaga banuiala:).
    Ms mult Maria C. pentru anunt.In cel mai scurt timp iti voi da un raspuns final, in acest moment 99% merg, dar nu pot spune inca 100% fiindca sunt un pic prinsa cu "sofatul":))....dar fac tot posibilul sa vin si eu.Ms inca o data.
    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  22. ca intotdeauna draga mihai...excelent...mi as dori atat de mult ca toate gandurile noastre sa astupe gurile rele care in loc sa inceteze se tot framanta fara rost
    sincer le simt lipsa multor fete de pe aici...in special visatoarele...dana nicolle, watawalu, maria(cea veche de aici :))..unde sunteti?...v ati suparat? mi e dor de cautarile voastre si de commenturile pline de speranta cara ma fac sa visez ....va rog, reveniti!!! luminati ne!!! sunt sigura ca ati mai gasit voi ceva interesant!
    va pup si v imbratisez cu drag pe toti de aici!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. pai cred ca ar fi trebuit sa ne asteptam la asta. doar Q mai ramasese din asa zisii prieteni ai lui MJ care nu il vorbisera inca de rau. nu pot sa spun decat: RRRUUUSSSIIINNEEE!!!!!!! si sunt sigura ca MJ l-ar fi iertat.
    Maria C. foarte frumoase versuri.
    Mihai postarea e minunata ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  24. applehead ma bucur sa vad ca ai revenit. imi dai speranta.

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi cer scuze fata de voi,pentru greselile pe care le-am facut azi dimineata cand am scris ,dar fata mea era la scoala si eu cum nu sunt un as in ale calculatorului,am preferat sa las asa,decat sa corectez pentru ca de 4 ori mi s-a sters ce am scris apasand din gresala unde nu trebuia.
    Vreau sa mai fac o urare pentru urmatoarea aniversata a noastra,adica pentru Mihaela O5 ,pentru 16 octombrie:La multi ani cu sanatate si dragoste pentru dragul nostru Michael!

    RăspundețiȘtergere
  26. Acum nu-mi vin in minte decat urmatoarele versuri dintr-o celebra melodie romaneasca:
    "Omul bun si pomul copt
    Astia n-or avut noroc
    Si stau la margine de drum
    Pomul copt si omul bun
    Dupa ce-or luat ce-or avut
    I-or lasat , i-or parasit.
    Si-asteapta vremea sa treaca
    Poate-or mai rodi vreodata.
    Trecatori sa vina iara
    Sa-ntinda mana sa ceara."
    Sunt si vor fi multi trecatori pe la umbra lui Michael.
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  27. 1.
    Ma bucura enorm SPERANTA pe care vorbele mele o trezec in unii dintre voi.EU am zis si o repet:
    SPERANTA MOARE ULTIMA,CREDINTA NICIODATA.Asta e motto-ul meu!
    Referitor la piesa THIS IS IT,cred ca pana la urma Suporterii THIS IS NOT IT au dreptate.Normal ca ASTA NU ESTE TOT,e logic,lol inca o neclaritate.Daca stau bine si ma gandesc este O GRESEALA.Azi am citit un articol pe www.reuters.com,si care suna asa:
    "NEW" MICHAEL JACKSON SONG THIS IS IT IS A "MISTAKE".Pentru cei care doresc detaliii sa intre aici:

    http://www.reuters.com/article/entertainmentNews/idUSTRE59B17I20091013

    Se pare ca cei de la Sony ori sunt prosti,ori s-au prostit de tot.Heloo aici vorbim de Sony si nu oricine.Nu ziceau ei ca Noul album THIS IS IT va contine 2 discuri,din care primul include cele mai cunoscute piese Mj dar si 2 varinate(lol din nou vorbim de dubluri) ale "NOII" piese THIS IS IT!!!!!!! Noua pe naiba,ma scuzati,lol.Adica vreti sa cred ca Sony si cei care se ocupa de averea si continuarea mostenirii lui Mj,au ales piesa asta(doar pentru ca are acelasi nume cu turnelul???) ,tocmai din sutele de alte piese scrise si neregistrate de Mj?Sunt singura ca puteau alege cu totul alta piesa,mult msai buna,doar vorbim de un turneu mondial cu Regele Pop Michael Jackson.Dar nu, ei au ales piesa asta veche,care in final i-au dus la niste probleme cu Paul Anka si acum trebuie sa imparta cu el 50 %din profit.MMMMMMM,ciudat si in acelasi timp strigator la cer.Treaba asta nu e demna de Michael,el este un perfectionist, nu ar scoate pe piata niciodata ceva neterminat,asta e sigur.Si apoi se bate cap in cap cu vorbele din Trailer-ul filmului:
    "But there was still ONE DREAM he wanted to share with everyone" .
    Acum chiar ca au inceput sa ma inerveze cei de la Sony,sunt niste cretini,lol.Prima data au incercat sa strice albumul Invincible si acum fac la fel si cu THIs IS IT.M-am suparat,cred ca nu am sa ma mai duc la film.Daca stau bine si ma gandesc cred ca am sa boicotez filmul.

    RăspundețiȘtergere
  28. 2.
    Ce "prostuta" am putu fi,lol,am crezut ca tot ce zboara se mananca.Ba mai mult,se pare,ca nimic nu este ce pare a fi.
    Pana si Jermaine,care a promis ca se va ocupa de continuarea mostenirii "lasate" de Mj, a avut altceva mai bun de facut decat sa puna la punct TRIBUTUL DE LA VIENA".Dupa cum stiti a fost mult prea ocupat cu DANCING WITH THE STARS.MMMMMMMMM,ciudat mod de a-si exprima dragostea de frate,pe care el insusi la pupat pe frunte si a zis ca si-ar fi dorit sa fi fost in locul lui.
    Ma rog poate sunt eu din alta "LUME",poate aberez,si sunt singura care crede ca NIMIC NU E CE PARE A FI.
    Va pup .Va apreciez pe toti cei care postati aici,scrie-ti lucruri minunate pentru Mj.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu e prima oara cand Quincy Jones spune tampenii despre Michael.Acum 3 luni a declarat pentru revista Details ca ,,...Peeling-uri chimice si toate prostiile. Si nu il intelegeam. Dar cu siguranta nu a vrut sa fie negru. Nu-i vedeti copii?,,.Cu alte cuvinte ca Michael a vrut sa fie alb si ca e ridicola declaratia ca avea vitiligo.Asa ca nu ma mira noua declaratie (asta in cazul in care presa nu inventeaza aceste declaratii).Sunt atatea minciuni spuse in ultimele aproape 4 luni de cand Michael s-a dus sa locuiasca cu ingerii incat ma ingrozesc si ma gandesc ca oricat m-ar durea prefer sa-l stiu acolo unde nimic nu-l mai poate atinge.Pana si ancheta m-a dezamagit total.Anchetatorii (politia) din Romania ar fi fost cu muuuuuuult mai coerenti si mai capabili decat cei din America.Poate sunt eu prea subiectiva si implicata afectiv dar totul mi se pare de o superficialitate fara margini.Ca si cum nu au nici un scop sa afle adevarul.Asa ca daca cei oficial implicati si legal obligati sa faca lumina nu fac si nici nu vor face (parerea mea) la ce sa ma astept de la un batran senil...
    Ma intreb doar incotro ne indreptam si daca a mai ramas ceva omenie,respect si iubire in lume...Nu ai dreptul sa lovesti chiar si numai cu vorbe pe cineva mai ales atunci cand acesta nu se mai poate apara.Ar fi multe de spus dar ma opresc aici pentru ca sunt prea dezamagita si prea revoltata.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  30. Foarte bine punctat Mihai! Inca o data ai demonstrat in stilul caracteristic -cu dovezi si fapte concrete- genialitatea lui MJ.
    Cat despre gestul lui QJ...dezgust, e putin spus, pur si simplu sunt scarbita de oamenii astia!
    Imi e mie rusine de rusinea si de josnicia lor...cat de mult au putut sa decada unii....PACAT!

    Felicitari pt post, Mihai!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna. Revin. Nu stiu, dar de cand am auzit de lansarea mondiala a filmului, am avut sentimentul launtric de furie. Am si spus pe aici, pe undeva ca nu merg la film sa umplu buzunarele altora, ptr. ca este o facatura crasa. Daca nu am reusit sa merg la concert atunci cand a trebuit... acum este mult prea dur... Si trairile, pe care le-am avut, mesajele pe care cutez sa spun ca le-am primit, fara falsa modestie, dati-mi voie sa va spun ca intai am o unda de banuiala (intr-o anume directie), iar de-a lungul vremii devine certitudine, iar cei care nu m-au inteles la timpul respectiv, in spun atunci cand lucrul respectiv deja se intimpla si... mai cu jumatate de gura imi dau dreptate. Nu stiu daca am fost inteleasa.
    Si v-as ruga sa-mi mai permiteti sa mai scriu ceva... poate pare ilar, imatur, fara noima ... deplasata... etc.etc.
    Pri prisma vremurilor in care au trait, din punct de vedere artistic, as alatura pe Caragiale de Mike. Nu dati in pianist, va rog!... Stati sa va explic...
    Scrierile lui Caragiale nu au fost actual valabile si atunci, dar si acum? Muzica lui Mike nu va fi actuala si in viitor? Amandoi, fiecare in domeniul sau, au avut mesaje de transmis. Cine le-a perceput, cu atat mai bine!... Cine nu... Amandoi au criticat vremea si vremurile in care traiau... Deci fiecare - pe "bucatica sa" sunt TITANI.
    Iara despre tradari si tradatori... MI-E SILA... NU VREAU SA MAI AMINTESC. MULTUMESC.
    Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  32. Applehead ai vazut asta ? Joey skaggs xoaxes final curtain 2000 astept parerea ta Val.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu una nu inteleg ce au oameni astia!!!Daca si acum isi bat joc de el !Saracul eu ma mir cum de a trait atatia ani fiind inconjurat doar de oameni rai,eu demult as fi clacat pshihic!Ce vor sa demonstreze ???
    Acum citeam pe stirile pro tv.ro ca vor sa vanda suvite din parul lui de la accidentul cu pepsi
    DOAMNE FERESTE!!!


    ellamaria

    RăspundețiȘtergere
  34. Despre adresa Joey Skaggs xoaxes Final Curtain 2000 am gasit in Wilkipedia , ca autorul Joey Skaggs are un fel de "program",unul creat in 2000,denumit "The Final Curtain"-unde poti sa iti creezi un fel deinmormantare virtuala si locatia este cimitirul Forest Lawn.....Despre melodia This Is It, si filmul cu acelasi nume,despre faptul ca cei de la Sony s-au grabit sa fie producatori si sa-si etaleze repede sigla, Michael poate fi multumit acola unde este.Le-a dat o lectie si a reusit pentru a cata oara?! sa ii faca de rasul lumii.Bravo Michael,noi fanii tai iti ascultam muzica ,ne privim zilnic in oglinda,cautam sa devenim mai buni,si te vom iubi pana la moarte si dincolo de ea...Val.

    RăspundețiȘtergere
  35. Applehead:

    Felicitari! Te tii tare pe pozitie!
    Dar, apropos de ceea ce spuneai ca SONY sucks. te-ai gandit ca poate nu e deloc o greaseala cu This is it song? Poate e intentionat.
    perioada SONY-Tommy Mottola s-a inchait. Acum CEO la Sony este un neamt, Rolf Scmidt Holz, care, intamplator sau nu, in trecut a pus bazele unui trust din care face parte si RTL. Suna cunoscut?

    RăspundețiȘtergere
  36. buna
    ce sa inteleg :ca MJ traieste si totul e o inscenare ...?

    RăspundețiȘtergere
  37. Referitor la filmul "This is it" din cate am citit, o parte din bani ajung si la copii, nu doar la Sony....

    RăspundețiȘtergere
  38. Fratilor,

    Cum ma uitam eu pe net asa, am dat peste un site whereismichaeljackson(cautati pe google.ro chiar asa cum am scris, totul legat).
    Omul mi s-a parut de bun simt chiar daca uneori nu il vorbeste pe Michael doar la superlativ...
    Si, la capitolul "Profetii" da un filmulet de pe youtube care a fost postat acum mai bine de 9 luni.
    Uitati-va, plangeti si sa speram ca nu suntem asa micuti. In comparatie cu Dumnezeu sigur suntem:)

    http://www.youtube.com/watch?v=axGesIOBZKk

    sau cautati pe youtube:
    Kristina Baljic

    Va pup si vizionare placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  39. Am lipsit putin si mi-a fost dor de voi.Mi-a placut ce s-a scris aici(ca de obicei),iar poezia lui Eminescu se incadreaza perfect.
    Mihai,frumos raspuns.
    Cred ca oameni ca QJ nu merita prea multa atentie.Ceea ce afacut el se numeste rautate.A mers pe un drum batatorit de altii:daca nu pot iesi in evidenta cu ceva bun,cu ceva rau sigur reusesc.Asa si acest Jones .Nu a fost capabil de ceva frumos.Si cand ma gandesc ca Michael ii multumea intotdeauna.Ce frumos era Michael in toate interviurile lui,era atat de delicat,atat de nobil,nu era capabil sa vorbeasca urat de cineva,nici macar de cineva care i-a facut rau.Daca ar trebui sa-l descriu pe Michael intr-un singur cuvant,acesta ar fi luminos.Asa il vad eu,imbracat in lumina dragostei,a intelepciunii si a intelegerii naturii umane.Cred ca Dumnezeu i-a ferit sufletul de tot ce e rau :ura, invidie.Asa ca ,pana la urma ,oameni ca QJ nu pot inspira decat mila.Asa a vazut si a descris el o relatie cu un om minunat,atat a inteles el despre Michael,asa poate vorbi despre o perioada a vietii lui,atat poate sufletul lui.Mi-e mila ,dar ma si dezgusta astfel de oameni.camelia

    RăspundețiȘtergere
  40. Revin cu o intrebare:cum e posibil sa greseasca cei de la Sony?camelia

    RăspundețiȘtergere
  41. BRAVOOOOOOOOOOOOOOO!
    1
    Vad ca v-ati transformat si voi in mici detectivi ,ca mine.Asta am vrut,sa va fac sa dorit si voi sa aflati"adevarul".Sunt mandra de noi toti.
    Anda ma bucur ca ai observat "greseala" strecurata de mine,nu am crezut ca o va observa cineva,dar se pare ca m-am inselat.Continuati sa "sapati",va rog ,va asigur ca nu o sa va para rau.M.J. este un geniu,dar nu orice fel de geniu,este unul deosebit, si cu mult umor pe deasupra.
    Eu una pot sa va spun ca am luat in serios sfatul lui M.J.din conversatiile lui cu Brett Ratner.Disec totutl pana la cel mai mic amanunt.Pentru cei care nu au urmarit "interviul lui M.J. cu Brett, ii sfatuiesc sa o mai faca inca o data.Brett nu a pus degeaba asta pe net.A facut-o cu un scop anume,credeti-ma, ve-ti gasi o parte mica din raspunsurile la intrebarile, pe care le-am avut si eu.M.J.vorbeste cu atata patima despre muzica ,filme,(fiti atenti incepand cu min.4:38 pana la sfarsit,din partea a 2-a a )viata,incredere si CEL MAI IMPORTANT :(zic eu)Believe in your self,study the greates and become greater,disect.Asta nu va spune nimic??????????????Exact asta a facut Mj toata viata lui,si exact asta face si acum,pune in aplicare ceea a invatat de la cei mai buni in "meserie".Ce mai, Mj este un geniu pur in actiune.
    Val esti incredibila,Danna-nicole la fel,sunte-ti extraordinare.
    Nu imi pare rau sincer de nimic,doar ma bucur ca impreuna,facem o echipa.Va
    multumesc la toti ,din suflet.
    Referitor la ultima postare a mea,vreau sa va explic mai bine si sper sa intelegeti de ce am zis ca nimic nu e ce pare a fi.Nu cred ca a-ti observat ca am fost putin sarcastica,si am folosit lol de mai multe ori.Oare de ce?Stiu foarte bine ca THis IS IT este o greseala ,sau mai bine zis ca nu este o greseala,adica aceasta greseala a fost facuta intentionat.Bravo Danna-nicole, esti geniala.Totul pare atat de real ,incat nu iti vine a crede.Mie una imi suna a DOME PROJECT.
    Stiu foarte bine ca Mottola nu mai face parte din Sony,si mai stiu ce presupune asta.
    RTL-TMZ-CNN(LARRY KING LIVE)-OPRAH WINFREY-HARPO-SIRIUS-TIME WARNER-HBO-MTV-AOL,(SI LISTA POATE CONTINUA),TOATE LA UN LOC AU LEGATURA CU MICHAEL JACKSON.

    RăspundețiȘtergere
  42. 2.
    Pentru cei care nu stiu,Sirius Video este compania care ia postat doctorului MURRAY ,pe YOuTUBE,"mesajul" catre lume in legatura cu Mj.Daca nu credeti sapati si voi,lol(sirius video and doctor murray).Dupa cum zicea "doctorul",THE TRUTH WILL PREVAIL.(nu va suna asta cunoscut!!!!!!!!!!)Doamne Mj, te iubim,esti un JOKER ADEVARAT.
    Nu stiu cati va aduce-ti aminte ca in 1996 ,Mj punea bazele Kingdom entertaiment ,o companie,impreuna cu prince Al-waheed bin Talal bin abdulaziz al-saud(o gasiti si pe youtube cautand asta: KINGDOM ENTERTAINMENT SPECIAL .O sa va placa, va asigur.
    Multi au crezut ca acest proiect a ramas in aer,ei bine va asigur ca s-au inselat,si inca cum.
    REVENIREA LUI MJ va fi una spectaculoasa,cea mai mare revenire din istoria omenirii,daca vreti.Sunt implicati multi oameni,si cand zic asta,ma refer la nume mari,si cu bani multi.
    Nu degeaba a "umblat" MJ prin lume.
    Stiti vorba aia,ce vrea MICHAEL JACKON e lege si el nu incepe ceva fara sa duca la bun sfarsit,acel ceva.

    RăspundețiȘtergere
  43. ACUM PE SITE-UL FILMULUI SCRIE CEVA DE imax.OARE CE SA FIE?lol
    DACA VRETI SA STITI RASPUNSUL, SA VA AFUNDATI SI MAI MULT IN SAPATURI,SI SA VA PUNE-TI SI MAI MULTE INTREBARI ACCESATI ASTA PE YOUTUBE:
    1.
    When Akon went to the IMAX with Michael JacksoN
    2.
    When Akon met Michael Jackson...

    VA IUBESC PE TOTI,CONTINUATI SAPATURILE ,VA ROG!!!!LOL

    RăspundețiȘtergere
  44. 4.
    As vrea sa mai ating un subiect important,si anume banii si averea lui Mj.Cred ca unii nu isi dau seama de puterea financiara a lui Mj.El detine drepturile de autor ale clor de la Beatles,Elvis Presley,Little Richard,Eminen,Justin Timberlake,si multii altii,cam 30.000 de cantareti.Cred ca va da-ti seama ce presupune asta. Dar mai detine si Multe Alte lucruri,nu degeaba este un ADEVARAT VIZIONAR(si-a investit banii,in lucruri profitabile).In plina criza mondiala,Mj este poate miliardar,daca nu Multi-miliardar.
    NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE:PANA SI VORBELE LUI QUINCY ,DACA STAI SI TE GANDESTI ,CAPATA SENS,LOL.
    TOTI CEI CARE AU VENIT IN FATA ,DUPA 25 IUNIE,CU DIFERITE acuze,cereri,reclamatii,denigrari,ABSOLUT TOTI SUNT IMPLICATI IN ASTA.EU ASA ZIC,LOL.

    RăspundețiȘtergere
  45. salut. as vrea sa lamuresc si eu o problema. frate de ce este atat de greu sa crezi ca un om are o boala? Michael avea vitiligo. boala asta exista. de ce sa-si urasca rasa? daca era asa de ce in toate videoclipurile lui sunt numai si numai negri? toata echipa lui era formata din negri. asta nu este indeajuns? pe site-ul Whereismichaeljackson, persoana care se "documenteaza" despre Michael a scris la capitolul "Kids" ca Michael ura atat de mult sa fie negru incat copii lui sunt de fapt un experiment, o joaca. cum poate o fiinta sa creada asa ceva? asta este o mare prostie. copiii lui sunt albi, asa si? de parca sunt singurii. am vazut de exemplu pe pe internet o stire cu o tipa care era neagra si avea 5 copii. trei dintre ei au iesit albi ca laptele iar ceilalti 2 era negri. cum a spus si Michael in Living with Michael Jackson, "ne numim oameni de culoare pt ca ne nastem colorati, de la albul mainii mele pana la camasa ta neagra"(aici referindu-se la Martin Bashir
    ). la aceasta explicatie cretinul ala de Bashhir nu prea mai avea intrebari, pt ca na daca te mananca te scarpini. in rest va apreciez pt tot ceea ce scrieti. pt toti detectivii de aici, va doresc spor la treaba si toate cele bune!! :)) C.D.

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna-seara!
    Nu ar fi fantastic si minunat daca dupa "capodopera" lor This Is It! sa vizionam si ADEVARATUL film "INTOARCEAREA TITANULUI?" Sau
    "MJJ SI MAREA ORDINE MONDIALA!" ???????????????

    RăspundețiȘtergere
  47. Applehead imi poti da te rog id-ul tau?:)...sau daca nu sa ma bagi tu in lista te rog.Id-ul meu este dana_mj92.

    Multumesc!
    Dana...prima ca vad ca intre timp a mai aparut inca o Dana:D.

    RăspundețiȘtergere
  48. Poze noi de la repetitii.
    http://www.youtube.com/watch?v=meFWN8tV17k&feature=player_embedded#

    sau
    Michael Jackson's "This Is It" rehearsal photos.

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  49. pt "arheologii" de pe blog- jos palaria. si sa dea Domnul sa traim si aceasta minune sa l mai avem macar un pic pe Mike printre noi.si sa stiti ca si eu sper , chiar daca nu foarte tare dar sper . cat despre vorbele lui QJ m au dezgustat. dupa ce ani de arandul a trait pe spinarea lui M acum vine si spune ca nu era asa de bun. omul mai si imbatraneste si odata cu asta se pierde si mintea, pt ca sincer in aceasta situatie numai asa poti spune ca saracu si a pierdut mintea ca a uitat cum de fiecare data cand avea ocazia M ii multumea public. asta e lumea in care traim, urata

    RăspundețiȘtergere
  50. Applehead tare mi-as dori sa-mi dai si mie id-ul tau sau sa ma adaugi tu pe mine (scorpya_forever).
    De cate ori citesc comentariile tale, infloreste speranta.Tine-o tot asa.Kiss you:)

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna-dimineata!...
    http://video.tiscali.it/canali/truveo/2783074673.html
    Tribute to Michael Jackson- Prea sus Too high by Taxi

    Poate ati ascultat-o, dar pur si simplu mie mi-a facut o deosebita placere... Maria C.

    RăspundețiȘtergere
  52. LA MULTI ANI ! MIHAELA 05.Multa sanatate,multe bucurii si multa iubire iti doresc.Si poate intr-o zi ne vom vedea...Te pup. Val.

    RăspundețiȘtergere
  53. Sisters, good job! Vad ca echipa de investigatori a inceput sa se extinda treptat! Ma bucur nespus! :)
    Esti de neegalat, Applehead!
    Imi place de tine ca te incapatanezi sa nu te lasi! ;)
    N-am mai scris demult, dar am citit tot timpul noile tale descoperiri! Tine-o tot asa!
    Mi-ar place enorm de mult sa pot face si eu asta, adica sa sap mai profund sa rascolesc netul (care e o sursa incredibila de informatii neasteptate), dar din pacate nu-mi mai permite timpul, si de asta sunt foarte incantata ca existi tu, AICI, in acest loc! D-zeu sa-ti dea sanatate si multa putere in a continua ce ai inceput! Ai toata aprecierea mea!
    Va pup si va imbratisez pe toate!Si pe Mihai.. :)
    God bless you all!
    Si acum va las ceva sa vizionati(poate s-a mai dat link-ul, asa ca imi cer scuze daca ma repet!)http://www.youtube.com/watch?v=dMmhIJWsIS4
    K.

    RăspundețiȘtergere
  54. Filmul THIS IS IT va fi o CAPODOPERA realizata de insusi Michael Jackson in care vom descoperii alte indicii ca EL este in viata, daca nu chiar MAREA REVENIRE...vechea maria, cu aceeasi incapatanata speranta

    RăspundețiȘtergere
  55. Applehead:

    Multumesc pentru apreciere, da nu-s geniala. Doar ma informez.
    1. Dome Project - cred ca ar trebui sa punem semn egal dupa el si inaintea O2 Arena (Millenium Dome)
    2. This is it si Thriller II: TII = TII;
    3.Akon (ICON???, cei care m-au citit stiu despre ce e vorba) la IMAX, a scapat-o cand l-a strigat pe Michael : DAVE??
    4.DOME Project- Culver City. Acolo s-au filmat secvente din "Pe aripile vantului" - filmul preferat al lui Michael. Pe acele platouri s-au pregatit decorurile pentru Thriller II - cimitirul - si tot acolo si-a dus copii, care s-au jucat printre acele decoruri. Cumva repetitie pentru Forrest Lawn?
    Si ca sa va convingeti ce inseamna tehnologia digitala computerizata (CG) si rolul acesteia in cinematografie, majoritatea dintre voi cred ca ati vazut "The curious case of Benjamin Button":

    http://www.youtube.com/watch?v=7X5zCxe6Ah8&feature=player_embedded

    Studioul Rick Baker va suna cunoscut?
    Dar clipul cu Murray in care multumeste fanilor sai?
    Si interviul lui Dave Dave la Larry King Live?
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  56. vechea maria ma bucur ca ai revenit, K de asemenea ...pt Applehead toata admiratia pt crezul ei...mai spunea cineva aici, cred ca Scorpya daca nu ma insel ca de fiecare data cand citeste mesajele ei ii renaste speranta...la fel simt si eu...nu doar la comenturile Dianei, ci si la descoperirile multora de aici...se stie fiecare. God bless you all!!

    RăspundețiȘtergere
  57. La multi ani Mihaela 05! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii si de iubire alaturi de cei dragi!
    Mihai,din nou ai scris foarte frumos acest nou articol,Michael este intr-adevar un geniu,canta si dansa de mic extraordinar.Va multumesc tuturor pentru toate informatiile,pentru fiecare comentariu,le citesc de fiecare data cand intru aici.Maria C. iti multumesc pentru poeziile scrise.

    Va imbratisez pe toti si va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  58. Wellcome back, Maria!!!! Ma bucur nespus ca si tu te incapatanezi sa speri, sa nu te lasi, sa nu renunti la crezurile tale, la feeling-urile tale, la intuitiile tale!..Sa mai postezi aici din ce-ai mai descoperit! Ce dor mi-era de tine :)
    PUP!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  59. Zuza:

    Aceea e o poza prelucrata in photoshop, absolut nereusita. De fapt, e o fotografie cu James Brown in sicriu, iar cei care se tin de glume tampite i-au "lipit" capul lui Michael.
    Asa ca, nici n-avem ce discuta pe acest subiect.
    Mai bine ati vedea interviul luat de Oprah lui Kenny Ortega. E foarte interesant. Si fiti atenti cum se exprima Kenny.

    http://www.megavideo.com/?v=E8E6MF5Q

    RăspundețiȘtergere
  60. http://www.youtube.com/watch?v=y7AqHnVyico
    spuneti mi si mie ce inseamna asta

    RăspundețiȘtergere
  61. Cautati pe youtobe:

    Michael Jackson - NEW rehearsal footage (16th Oct 2009).

    Kenny Ortega On Oprah Pt.1.

    RăspundețiȘtergere
  62. a mai aparut o parte din repetitii..pe youtube...human nature extended si the way you make me feel...e super MJ!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Zuza dupa 7 nu inteleg ce ai scris?! ...Val.

    RăspundețiȘtergere
  64. Multumesc din suflet tuturor pentru urari si gandurile frumoase....Sunteti prieteni adevarati...si va timit prin intermediul acestui blog minunat,plin de iubire,gandurile mele bune si toata dragostea mea!

    Maria,asa este trebuie sa trecem peste aceasta situatie chiar daca este atat de greu...dar dragostea si dorul de Michael nu ne lasa....pierderea este imensa...colosala...una dintre cele mai mari pe care le-a avut omenirea vreodata...eu una nu pot sa-mi revin nici acum ...

    Va doresc toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  65. a mai aparut un clip de la repetitiile "This is it":human nature extended si the way you make me feel.uitati-va aici:http://www.youtube.com/watch?v=TGP6iz0aIfU
    laura

    RăspundețiȘtergere
  66. pt anonim........Val copiaza link ul asa ca si eu l am copiat, daca vrei sa vezi
    La multi ani! Mihaela sa ai parte de tot ce e mai bun si de tot ce ti doresti

    RăspundețiȘtergere
  67. Nu stiu...da' parca-s doua persoane diferite in "pielea" lui MJ. Mi-e teama de filmul asta.......S-ar putea ca dupa film sa trebuiasca sa-i luam apararea cu mult mai multa putere decat am facut-o pana acum; as vrea sa ma insel. Si, voi ce ziceti de atatea "MJ-new song-2009" aparute pe youtube? Unele de-abia se aud, nu se prea poate intelege ce canta, in altele nu mi se pare a fi vocea lui, poate a lui J. Malachi???!!!
    A.

    RăspundețiȘtergere
  68. Votati-l pe Michael!
    http://abc.go.com/shows/american-music-awards/vote

    RăspundețiȘtergere
  69. Semnati Petitie: "Stop vaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 ! Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România !"

    (poate asta a vrut si Michael sa ne transmita)

    http://www.petitieonline.ro/petitie-p31364045.html

    RăspundețiȘtergere
  70. Mihaela
    LA MULTI ANI!
    Sa ai parte de o viata lunga si frumoasa!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  71. UNEORI-a fi optimist e o mare prostie,...a fi corect este o mare pierdere,...a fi sincer e un mare risc,...UNEORI,a trai este o provocare!...I'll never let you part...for you're always in may heart...Val.

    RăspundețiȘtergere
  72. PLS, pe bune, nu mai dati link-uri cu Michael in sicriu sau porcarii din astea..din start sunt niste poze trucate..nici nu mai are sens sa cereti pareri! Plus ca ne face mult rau sa-l vedem asa!:((
    K.

    RăspundețiȘtergere
  73. O,
    Intr-adevar de-a dreptul inspaimantator ce zice acea tanti, ca nu stiu cum s-o numesc, vrajitoare, prezicatoare..
    Cica ar fi prezis moartea printesei Diana, si tragedia de la World Trade Center..
    Oare cand vorbea de "The King of Hearts" si acele numere 2 0 0 9 se referea intra-adevar la "Queen of hearts" Lady D sau oare se referea chiar la King of Pop, Michael, si tot ce s-a intamplat anul acesta 2009?! Si mai zicea la un moment dat ca vede "Big renewals" si din nou numere 2 0 1 2, posilbil anul 2012 "o reinviere, renastere"?!..Nu stiu, m-au trecut toti fiorii posibili..
    Cica, urmatoarea zi, dupa ce i s-a luat acel interviu si a dezvaluit acele chestiuni, respectiva Kristina Baljic, a fost ucisa intr-un bombardament..
    Ce-i drept netul a inceput sa fie invadat de tot felul de ciudati(e), care mai de care..Nu zic ca nu cred in preziceri, vise, sau feeling-uri..dar..
    Doamne ajuta-ne!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  74. La multi ani pt toate sarbatoritele acestei luni! D-zeu sa va dea multa sanatate pt ca e cea mai importanta, multa intelepciune, multa tarie de caracter pt a putea trece cu fruntea sus prin aceasta lume ostila si multa dragoste de semeni! Va pup si va imbratisez iar D-zeu va iubeste!
    Cu prietenie,
    K.

    RăspundețiȘtergere
  75. ideea pt care am postat acel link cu Michael in sicriu a fost de a arata ca este un fals pt ca cineva candva pe acest blog a spus ca nu exista poze cu M in sicriu si am vrut sa arat ca exista dar sunt false . sper sa intelegi ca nici mie nu imi face placere sa vad asa ceva dar daca este adevarat v a trebui sa acceptam chiar daca mai greu , dar tot v a trebiu sa acceptam . sper sa intelegi sa nu te superi si sa iei lucrurile ca atare. la fel ca si ceilalti de aici de pe blog , il iubesc si eu pe M si nu fac altceva decat sa incerc sa ma conving ca disparitia lui M nu e reala

    RăspundețiȘtergere
  76. Zuza,
    Stiu ca nu ai fost rau intentionata, stiu ca il iubesti pe Michael, si Doamne fereste n-am contestat asta..
    Doar ca ma simt rau de fiecare data cand accesez acest gen de link-uri, pt ca au un impact emotional foarte naspa, chiar daca stiu ca pozele sunt fake-uri.
    Si sincer, nici n-as fi curioasa sa stiu cum arata Michael in sicriu, asta presupunand ca e mort..Eu vreau sa-l am in mintea mea, asa cum il stiam eu, tanar, plin de viata si energie..
    Toti care fac chestiile astea macabre si de prost gust, cu prelucrarea pozelor si postarea lor pe net, nu-mi par a fi persoane care il iubesc pe Michael!
    Stiu ca ai vrut sa ceri si parerea noastra, nu te condamn, doar ca data viitoare te rog din suflet sa te gandesti ca unii poate sunt mult prea vulnerabili la chestii de acest gen.
    Eu, una chiar m-am speriat de-a dreptul, cand in fata ochilor mi-a aparut acea imagine cu Michael in sicriu, de-a dreptul inspaimantator..
    Te pup si iarta-ma daca te-a deranjat ce am zis!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  77. Va urmaresc si va citesc de mult, acum i-mi permit sa exprim si eu cateva ganduri.Mihai, cartea a fost de vis ca si postarile tale ,Felicitari si te mai asteptam si cu alte lucruri la fel de minunate.
    Acum , pentru mine Michael a devenit dependenta si obsesie ..zi de zi caut lucruri noi ..si ma bucur nespus cand le descopar.Eu am un feeling ca el traieste..( da el a avut toate resursele de orice fel ca sa realizeze ce a realizat) caut sa i-mi raspund la multe intrebari si;mi se par a fi multe lucruri care nu se potrivesc ..( apoi nu stiu cata incredere sa dam tuturor postarilor de pe net);dar ceea ce pot afirma cu tarie ( e opinia mea ) ca la Q2 Arena -Londra , nu a fost Michael , de la primu pas cand s-a dat jos din masina cand a afisat acel mers leganat ...si pana la sfarsitul conf. cand o inchide cu acel gest de pumn dus in fata ...zambetul acela ..ciudat si insusi speechul lui totul nu corespunde cu stilul lui Michael.Si apoi un alt element ciudat acolo in Londra era imbracat in blugi ( Michael nu purta blugi!!!!) Si apoi in ultimul filmulet aparut de la repetitii , mi se par 2 persoane de talii diferite, si la miscari unele sunt exacutate in stilul inconfundabil si Dumnezeiesc de dans a lui Michael, iar unele doar miscari de dans. .Tarziu mi-am dat seama care e magia lui Michael fata de fanii ...ZAMBETUL ..da uitati-va atent cand zambeste ........ are cel mai minunat zambet pe care l-am putut vedea la un om; cu acest zambat a castigat dragostea unei lumi intregi.Cat despre mine.. niciodata nu mi-a placut sa vorbesc despre mine. Cand o fac, o fac cu mare greutate si ma simt ca si cand as renunta la haine si la ochelarii de soare in spatele carora ma ascund mai tot timpul. Se povesteste cum ca ochii sunt oglinda sufletului fiecarui om. Prin ei poti sa vezi pasiunea, dorinta si bineineles sufletul subiectului Profund romantica, lumea mea interioara este o reflectare a celei exterioare, o reflectare mai ales de stari si emotii. Aceasta mobilitate sufleteasca sta la baza nevoii mele vitale de stabilitate, siguranta, protectie...Va pup si ma onoreaza acest loc...Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  78. Noi fotografii din This is it

    http://ro.michaeljackson.ro/foto/new-images-from-this-is-it%28421%29

    RăspundețiȘtergere
  79. bine ai venit Passsion...ne bucuram ca gasca noastra se inmulteste, mai bine zis familia
    La multi ani! sarbatoritilor acestei luni, va pup si va imbratisez cu drag! MJ for all time...

    RăspundețiȘtergere
  80. Passion....te rog sa ma scz ca te contrazic, dar desi pare uimitor Michael chiar purta blugi.Daca vei cauta pe net...vei gasi "n" poze cu Mike purtand blugi...fie la festivitati, fie in timpul liber...de-a lungul anilor in care l-am apreciat si continui sa-l apreciez, bag mana in foc ca ceea ce spun este adevarat.Asa ca poti scoate din contest motivul ca cel de la O2 nu era Mike din cauza vestimentatiei.Nu te supara pe mine, dar simteam nevoia sa lamuresc acest aspect.

    Bine ai venit!!!

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  81. Tot eu...apropo si in ultimul film de la repetitii Michael are ceas la mana ( stie cineva daca el purta acest accesoriu) sau poate e un nou indiciu pentru noi..pupici

    RăspundețiȘtergere
  82. Passion, ma bucur ca ingrosi randurile visatorilor. De la inceput si eu am sustinut si sustin in continuare ca MJ traieste, ca am acest feeling, care pentru unii inseamna nebunie. Mai e putin timp pana vedem filmul si vom mai vedea. In legatura cu cel de la O2 si eu m-am legat exact de aceleasi argumente ca si tine, dar uita-te aici te rog, este din 2007 in Japonia, si vei constata ca il vei descoperi pe cel de la Arena

    http://www.youtube.com/watch?v=OTyWsEjGDb0&feature=related

    la min. 4.03 are acelasi ras, iar la 3.55 aceasi gura ca in acea imagine de la Arena O2 cu pumnul ridicat. Am putea spune ca totusi a fost MJ la Arena, dar ce ne facem cu cel din 2006 de aici

    http://www.youtube.com/watch?v=14i4Lmv1i4g&feature=related

    unde ii vedem la min. 2.02 alti ochi, alt zambet, acea delicatete pe care o cunoastem. Oare sa se fi schimbat radical intr-un an? Unde este MJ real? Ganditi-va si cum arata in 2001...cu totul diferit de cele doua exemple de mai sus. Oare pe cine o sa descoperim in This is it, omul pe care nu l-am cunoscut pana acum, asa cum suntem avertizati??!! Si nu ma refer acum la ceva nou in ceea ce face, stim ca in acest film este REGIZORUL, ma refer la fizionomia lui, care din trailer reiese diferita din ce stim noi, ca sa nu putem in discutie acele dubluri care se pot descoperi f. usor. si ca sa fim siguri ca dublurile exista... ne confirma si tata Joe.
    vechea maria

    RăspundețiȘtergere
  83. Passion,bine ai venit!...si va multumesc inca o data pt urari!Va iubesc!

    Vreau sa-mi dezvalui cateva ganduri aici alaturi de voi,pt stiu ca ma intelegeti,nu ma judecati si pt ca ne uneste ceva invizibil si de neinteles pt ceilalti si anume: iubirea pentru Michael.
    Prietenii mei dragi,vreau sa va spun ca sunt zile in care nici acum,dupa aproape 4 luni de cand cumplita veste facea inconjurul lumii cu viteza luminii,nu-mi vine sa cred ca poti sa suferi si sa te afecteze atat de mult moartea cuiva pe care nu l-ai cunoscut niciodata...Este pt. prima data in viata cand mi se intampla asa ceva....si totodata realizez cat de legat era Michael de fiecare dintre noi si noi de el,cei care il iubeam...era o legatura pe care noi nu o consietizam poate...era o legatura a sufletelor...la un alt nivel...energetic as putea spune.
    Intotdeauna sufletul nostru cauta sa se apropie de locul acela cald si "dulce" din interiorul cuiva,poate de multe ori noi nici nu avem timp sa dam importanta acestor lucruri,dar sufletele noastre asta cauta tot timpul...Si Michael avea ca nimeni altul caldura aceea in inima sa... am rezonat cu el si ne-am agatat de el cu disperare...chiar daca au fost momente cand "l-am uitat"sau momente cand nu ne mai gandeam prea mult la el...intr-un ungher al sufletului nostu noi l-am pastrat intact,niciodata nu a iesit de acolo...Si in clipa cand a parasit aceasta lume noi ne-am simtit singuri,goi...l-am cautat,l-am stigat,l-am implorat...caci de fapt sufetele noastre se simteau sfasiate... a plecat cu o parte din sufletul nostru.Cum sa te poti desparti vreodata de el?...el a fost prietenul adevarat pe care cu totii ni-l dorim ...am gasit in el ceea ce nu gasim,poate,nici la cei apropiati noua...pt. ca este cu adevarat f. greu sa gasesti asa ceva(iubire,lumina,caldura sufleteasca neconditionata) in viata asta cruda in care valorile materiale capata importanta primordiala...si notiunea de prietenie este din ce in ce mai superficiala...
    Totodata,incet incet,relizez ca toata aceasta suferinta nu este in zadar...nimic nu este intamplator pe lumea asta...in tot acest intuneric intrezaresc la orizont niste luminite...ele reprezinta speranta mea...Imi dau seama ca in tot acest timp eu am inceput sa ma schimb,ma gandesc mai mult ca inainte la suferintele celorlalti, ma gandesc mai mult la felul cum sa-mi cresc si sa-mi educ fetita,ma gandesc mai mult la Dumnezeu...imi doresc sa am si eu candva un suflet la fel de curat ca al sau...Deci totul pana la urma se intampla cu un scop.Michael are si acum puterea, de a schimba oameni si vieti.

    RăspundețiȘtergere
  84. Passion...Michael purta si ceas la mana, destul de rar, dar purta.Am si poze cu acest accesoriu...tot asa cum am cu Mike imbracat in blugi. Cateva raspunsuri la intrebarile tale le vei gasi la o cautare m-ai amanuntita pe google...dar, doar cateva raspunsuri.La restu' m-ai avem de asteptat.:*

    SCORPYA

    RăspundețiȘtergere
  85. Pt Passion....da ,michael purta ca accesoriu , ceas,la mana dreapta.Nu stiu sigur dar parca intr o poza ,il poarta la stanga....insa nu sunt sigura.

    RăspundețiȘtergere
  86. M-ati facut curioasa si m-am uitat si eu la tanti aceea din Bosnia.Intotdeauna am fost destul de sceptica in privinta tamaduitoarelor,prevestitoarelor,etc.In nici un caz nu cred ca filmarea e din 1983.Care reporter,dupa ce si plateste, se duce "acasa" cu previziuni care se vor adeveri peste 26 de ani?De ce nu a intrebat de 84 sau 85,eventual 2000?Mai tineti minte ce previziuni erau pt 2000?In nici un caz tocmai 2009.Credeti ca acum ar intreba de 2037?De ce nu vazut caderea dictatorului sau a comunismului?(ca tot era mai aproape si ca timp si ca distanta)Ce e trist e ca anunta chiar moartea lui Michael(nu vad pe nimeni altcineva care sa poata avea pretentia la titlul de Regele Inimilor).Previziunea cu cei doi frati ii apartine lui Nostradamus.Cred ca filmul e mult mai recent si face parte din plan.Aici parerile sunt impartite.Eu zic ca planul lor ,al celor care l-au ucis si care i-au trambitat moartea cu cel putin sase luni inainte.A tinut la multi(care cred ca un lucru anuntat , chiar trebuie sa se intample).
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  87. draga K
    stai linistita , eu nu ma pot supara pe nimeni de aici pt ca iubesc atat de mult oamenii de aici in cat am devenit dependenta de ei si de acest blog . este una din oazele mele de bucurie si crede ma ca nu am asa multe. nu ma sup pt ca noi aici discutam aspecte legate de cel care ne uneste MICHAEL , ca sa ne lamurim cat mai bine cu ceea ce s a intamplat cu el, deci nu e loc de suparare. eu cred ca am si format o mica familie aici si fiecare dintre noi avem acelasi obiectiv . - sa vedem ce s a intamplat cu M.asa ca stai linistita
    Passion, bine ai venit in casa noastra si sper sa te simti bine aici cu noi si poate pana la urma vom afla ce s a intamplat cu M. scri f frumos si cuvintele tale vin din suflet, se simte asta . . legat de cele doua link uri care le ai postat , intra devar M este diferit dar nu stiu ce sa zic , eu ma gandesc ca tot el e ca am fost atenta la inflexiunile vocii lui si parca ar fi el dar nu pot fi sigura pt ca e dif totusi de un an si ........ cat priveste dublurile , chiar el spunea ca are si a explicat pe undeva pe un link cum s a folosit de ele asa ca...... si de altfel si fam Jackson a recunoscut ca M avea sosii.parerea mea este ca nimic nu mai conteaza acum decat sa aflam ca MICHAEL al nostru e bine printre noi sau daca sa intamplat tragedia , macar sa vedem si noi cum actioneaza celebra justitie americana, ca doar nu a fost ucis un oarecare ci unul dintre cei mai iubiti oameni ai planetei, ca doua au fost la numar , zic eu dragul nostru MICHAEL si LADY DY
    va doresc numai bine si la multi ani pt sarbatoritele lunii

    RăspundețiȘtergere
  88. Multumesc pentru urarile de bun venit tuturor.Scorpya sa stii ca nu ma supar, noi suntem aici ca sa gasim impreuna raspunsuri la multele intrebari pe care le avem in ganduri, ci de aceea consider ca fiecare trebuie sa spuna ce gandeste....Ce ma uimeste acum este stirea ca cei trei micuti ai lui Michael sa apara intr-un reality-show ...bizar ..ilar nu stiu cine si cum s-a putut gandi la asa ceva..Cea mai mare realizare a lui Michael sunt acesti 3 copii minunati.Dincolo de a fi foarte frumosi, acesti copii sunt asemeni tatalui lor: modesti si iubitori.Daca alte vedete isi expun copiii care se poarta in public ca niste adevarate vedete, cei trei se poarta ca niste copii simpli si firesti.Sper sa poarte cu mandrie acest nume si intr-o zi tatal lor sa fie mandri de ei. Au o mare responsabilitate pentru ca sunt copiii celui mai mare entertainer din lume, dar si a unui mare OM.Va multumesc pentru raspunsuri.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  89. Tot eu sunt, sunt obosita si nu ma pot concentra, in continuare sustin ca la Arena O2 nu era Michael, pur si simplu el stia mereu mesaju care trebuia sa il dea fanilor, publicului ...iar acolo el parca nu e in stare sa lege 3 fraze ( nu era cazu lui) si rasu acela ciudat.Dupa cum am citit el a cerut un promter..Sincer nu stiu ..poate dupa "This is it" vom mai avea noi raspunsuri.Cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  90. Imping usor si cu timiditate usa acestui Club "al iubirii si al sperantei" si ma strecor inauntru cu grija sa nu deranjez pe nimeni, dar totodata cu o dorinta imensa de a-mi intinde bratele si de a va imbratisa pe toate si de a va tine strans, strans de tot langa mine...si voi sa intelegeti...ca tin enorm la voi si va iubesc, dar nu pot vorbi, hohote de plans imi opresc mereu glasul..Tu, mihaela05, mi-ai dat curajul sa fac pasul, pentru ca m-am regasit in randurile tale ca si cum in parte eu le-as fi scris. Au trecut 4 luni, dar durerea e tot mai mare, doare rau, mai ales cand ma gandesc la cat a suferit Michael, la cat ne-a iubit si cat de mult ne-a daruit cu toata fiinta,lui fara sa pastreze nimic doar pentru el. Il vad tot timpul, adorm cu el in gand, ma trezesc cu el in gand, noaptea merge Profm-ul cu melodiile lui, ca nu cumva sa ma trezesc si sa nu fiu langa el, imi zambeste in fiecare zi pe desktop, il caut cu disperare in viata mea de zi cu zi, nu stiu, poate doar, doar se intrevede ceva...Uite, acum a cantat una dupa alta Speechless, Childhood, You are not alone...Doamne, cat e de minunat sufletul lui! Stiti doar si voi, ce va mai spun eu? Poate data viitoare va voi putea spune si eu mai multe. Acum, va multumesc! Si Mihai, cearta-ma si iarta-ma ca te-am lasat la sfarsit...de fapt esti primul, pentru ca ne-ai "deschis" acest Club si pentru...prietenia ta. Multumesc din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  91. Michael purta blugi! uitati-va la filmul They don't care about us!si ce bine ii stateau! Faptul ca la Londra era, sau nu era, Michael in filmul This is it este, sau nu Michael, asta nu dovedeste ca el nu a murit.
    As vrea sa pot crede ca traieste, dar numai cand privesc chipul indurerat al mamei sale, cu totul altul de cat cel de pana acum din cauza durerii pierderii copilului sau revin la realitate.
    As dori ca Mihai sa isi spuna punctul de vedere in aceasta problema.

    Va pup pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  92. (continuare)

    Zilele trecute am revazut Private Movie Home...imi era dor de el si vroiam sa-l vad vesel...fericit...Doamne ce ras frumos avea, atat de pur...ca al unui copil...efectiv te face sa razi si tu fara sa stii de ce!
    Este emotionant atunci cand Michael povesteste cand in timpul unui concert,in timp ce el canta pe scena o vede pe mama lui plangand,avand lacrimi pe obraji....el o intrebat-o de ce plange,si ea i-a raspuns ca atunci cand era in pantecele sale si cand era un bebelus si il tinea la pieptul sau,niciodata nu s-a gandit ca va fi atat de iubit de o lume intreaga si ca va realiza tot ce a realizat....el a strans-o in brate si a vrut sa o ia pe scena alaturi de el....dar era f. timida si orice s-ar fi intamplat nu vroia sa urce pe scena.
    La sfarsit Michael isi prezinta copii care sunt ca niste ingerasi,mergand pe holurile casei din Neverland si in fundal se aude melodia You Are My Life...spune ca sunt ratiunea lui de a trai...
    L-am vazut in lumea lui...simpla,plina de iubire si bucurie,l-am vazut alergand pe pajistile verzi ale Neverlandului si razand din tot sufletul...parca era intr-un vis frumos...pur si simplu m-a facut mai fericita in acea zi...Atunci cand va simtiti tristi si va este dor de el revedeti acest documentar si va ve-ti simti mai bine...mai aproape de el. In acele momente am vrut sa uit de toate suferintele lui...pt ca el a simtit ca nimeni altul gustul amar al dezamagirii, fost tradat de oameni,a fost vanat si haituit,a fost parodiat si batjocorit in toate felurile...precum sacalii roiau toti in jurul lui pt bani...de multe ori imi vine in minte,cand ma gandesc la toate astea,imaginea unor animale de prada care sfasie si trag cu dintii o gazela doborata la pamant...la fel au facut si ei cu Michael,doar ca intr-un alt mod,i-au sfasiat sufletul caci stiau ca asta il doare cel mai tare...stiam toate astea, le vazusem in documentarul tradatorului de Bashir,le citisem in cartea Aphroditei Jones,s.a.m.d. dar pur si simplu vroiam sa uit de ele.

    Va rog sa ma iertati daca postarea mea a fost prea lunga,dar as vrea sa imi mai permiteti sa va scriu cateva randuri din Rabindranath Tagore,Michael fiind cunoscut ca un cititor si adept al invataturilor marelui intelept indian:
    Stiu ca va veni ziua
    In care nu voi mai vedea aceasta lume.
    Viata isi va lua bun ramas in tacere,
    Tragand ultima cortina inaintea ochilor mei.
    Totusi,noaptea stelele vor staluci
    Si diminetile se vor naste ca si pana acum,
    Iar orele se vor inalta ca valurile marii,
    Aducand cu ele bucurii si dureri.
    Cand ma gandesc la acest sfarsit al clipelor mele,
    Zagazul timpului se sparge
    Si,prin lumina mortii,zaresc
    Lumea ta cu comorile sale indiferente.
    Rare sunt vietile lipsite de importanta,
    Rareori stai in ultimul rand.
    Lucruri dupa care am tanjit in zadar,
    Si lucrurile pe care le-am obtinut -duca-se.
    Lasa-ma sa am acum cu adevarat,numai
    Lucrurile pe care le-am dispretuit si le-am trecut intotdeauna cu vederea.

    Tagore,1913

    RăspundețiȘtergere
  93. Mihaela,m-am regasit pe mine in ceea ce ai scris.Asa simt si eu,asa gandesc,dar nu puteam scrie atat de frumos.Chiar mi-a placut.camelia
    Bun venit celor mai noi de aici.

    RăspundețiȘtergere
  94. Hello tuturor:).Aseara am recitit "Dacing the dream",este magica.Ca orice alt produs al lui michael si poeziile acelea reusesc sa te duca in lumea lui,reusesc sa te faca sa ii atingi ,magia,spiritul,reusesc pt. a nu stiu cata oara sa te faca sa vezi copilul din el si nu numai. .Aseara pot spune k l am redescoperit (fac asta zilnic defapt :)....).Aaaa .... m am regasit si eu,asa ca de cite ori "va pierdeti"...cititi cartea:).

    RăspundețiȘtergere
  95. Fanii hardcore din Europa si SUA ai lui MJ au initiat o campanie de aflare a adevarului privind ultimele zile ale starului precum si moartea acestuia .Sunt sprijiniti de fanii follower si de Karen Fay si Michael Bush.Daca va intereseaza intrati pe www.facebook.com/home.php#/pages/THIS-IS-NOT-IT/78245489969?ref=nf.Deasemeni suntem si noi prezenti si ma puteti contacta pe forumul site-ului www.This-is not-it.com (exista creata sectiune pt Romania).Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  96. In primul rand un sincer LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor acestei luni (atat celor a caror zi de nastere a trecut cat si celor care urmeaza sa-si serbeze ziua).
    Si DA mihaela05 ma regasesc in tot ceea ce ai scris si cu siguranta ca nu numai eu.In hatisurile vietii nu avem intotdeauna timp sa ne constientizam sufletul si legaturile invizibile pe care sufletul nostru le tese.Dar ascundem in el toate lucrurile frumoase si tot ceea ce rezoneaza cu sufletul nostru asteptand o vreme cand vom avea timp sa ne oprim si sa ,,discutam,, cu sufletul nostru.Ne era suficient sa-l stim pe Michael undeva acolo departe in lume si nici macar nu indrazneam sa visam ca l-am putea intalni vreodata.Era un vis mult prea mare pentru mine cea care sunt un om atat de mic in aceasta lume.Cand vestea disparitiei a facut ocolul pamantului,atunci am descoperit cat de aproape a fost si cat de adanc in suflet era pastrat inca din adolescenta.Si DA, simt ca o parte din sufletul meu a plecat odata cu el si a ramas un gol dureros.Pentru ca Michael era si va ramane un SUFLET FRUMOS si plin de IUBIRE si LUMINA,suflet pe care fiecare isi doreste sa-l intalneasca.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  97. Liliana:

    "...dar numai cand privesc chipul indurerat al mamei sale, cu totul altul de cat cel de pana acum din cauza durerii pierderii copilului sau..."

    A fost indurerata mamica lui si a doua zi dupa 25 iunie, cand a plecat sa-si cumpere de la magazin saci de dormit?? Doar exista imagini.

    RăspundețiȘtergere
  98. ANUNT IMPORTANT pentru iubitele lui Michael:Maine miercuri 21 octombrie 2009 apare revista BRAVO special despre Michael Jackson cu 20 de postere si cadou o manusa ca a lui!pret:9 lei!

    RăspundețiȘtergere
  99. Mihaela05...ms pentru acele cateva randuri ale lui Tagore.:)
    Ce ar m-ai fi de spus....??? Aaa,da...bun venit celor care ni s-au alaturat in acest mic mare coltisor de Rai! :D

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  100. passion sunt de accord cu tine. ah!! si bun venit. sunt convinsa ca o sa te simti bine printre noi.
    mihaela o5 cata dreptate ai!! este exact ceea ce simt si eu. mai ales la partea cu private home movie. e uluitor sa-l vezi cum radea si cat de fericit era cu ajutorul celor mai simple lucruri: baloane cu apa, pistoale cu apa etc. . intr-adevar dupa ce urmaresti filmuletul te simti mai aproape de el si aproape uiti de ziua de 25 iunie.
    am avut azi o surpriza placuta. intrebat care este eroul lui din viata reala, un elev mi-a raspuns simplu: Michael Jackson. si l-am intrebat de ce? mi-a raspuns: pur si simplu pt tot ceea ce a facut el. nu stiti cat ma bucura asta, mai ales ca vorbim de un copil de 16 ani.
    salutari mihai si mai ateptam cateva cuvinte de la tine, chiar daca stiu ca timpul nu prea iti permite.

    RăspundețiȘtergere
  101. am citit pe tmz o veste care e incredibila: cica Murray nu-si poate plati pensia alimentara din cauza ca nu-si poate gasi un servici , avand in vedere " publicitatea negativa " la care a fost supus de la moartea lui Michael. adica , orice ar face murray, tot MJ e de vina. mi se pare o faza di filmele cu prosti( scuzati limbajul dar nu m-am putut abtine). si cica Murray s-ar fi adresat unui judecator.( ar exista si un mandat de arestare pe numele lui pt neplata pensiei alimentare.) asa cum am mai spus:pensia e mai importanta decat viata unui om.SI CE OM!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  102. Danna Nicolle

    Am vazut si eu acest film(nu am vazut poze).De acord cu tine,a mers la un magazin sa cumpere "saci de dormit" cum zici tu dar nu mi se parea deloc debordand de veselie ci mai degraba cu un chip uratit de durere, cum am zis eu.
    Si de unde ai tu certitudinea 100%ca tot ceea ce a cumparat nu era pentru copii strazii,in felul acesta indeplinind poate una dintre dorintele lui Michael de a ajuta oamenii?Sau poate si mai veridic aceste lucruri puteau fi facute pomana asa cum se obisnuieste si la ei la moartea cuiva.
    Nimeni nu poate sti cu adevarat de ce a facut personal aceste cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  103. stie cineva daca se gaseste si la noi in versiunea romaneasca MOOMWALK si DANCING THE DREAM?
    va multumesc si astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  104. Stie cineva daca se mai gasesc bilete la This is it ? Val.

    RăspundețiȘtergere
  105. Am gasit ceva nice pe youtube, s-ar putea spune un vechi tribut Oana Sarbu, pt Michael.
    http://www.youtube.com/watch?v=KXGPWDdtfzc
    God bless you!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  106. Liliana:

    Cand am spus "imagini", m-am referit la cele video.
    Nu deborda de veselie, e clar, dar nici indoita de durere n-am observat c-ar fi....
    Si foarte bine ca face acte de caritate "cumparand pentru copii strazii" (desi am mari dubii ca ar putea fi atat de generoasa, si stiu ce vorbesc), insa, la o zi dupa moartea iubitului tau fiu sa te repezi la cumparaturi (nici nu conteaza ce, saci de dormit sau lampioane chinezesti, totuna), mie una imi suna ori ca o lipsa totala de iubire, indiferenta crasa, ori e altceva (prietenii stiu ce anume..:)))
    Hai sa fim seriosi cu "indeplinirea dorintelor lui Michael de a ajuta oamenii"... a doua zi dupa ce a aflat ca e mort, a fugit sa-i indeplineasca dorintele???? . Si totusi sunt de acord cu aceasta afirmatie, dar numai in cazul in care Michael insusi avea nevoie de niste saci de dormit..
    QED

    RăspundețiȘtergere
  107. Liliana...m-ai dat gata cu pomenele...zau daca nu...Sa dea de pomana saci de dormit...ar fi ceva! Metaforic vorbind ...ce a vrut sa insemne?case la saraci?... atunci a fost putin inspirata, trebuia sa cumpere corturi! O fi avand iahovistii niste ritualuri aparte...cine stie...Dar chiar asa a doua zi? cand vb aia..e inca cald "mortul" pe laitza? Chiar nu putea merge altcineva?

    RăspundețiȘtergere
  108. @ MariaC

    Ce se mai aude cu vizita la orfelinat? este pe 29 (joi) sau sambata?

    Si inca ceva... ai vorbit cu educatoarele? Oare le va face bine micutilor sa vada un grup de femei dragute ca mai apoi sa nu mai intrebe nimeni de ei? Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa-i dam peste cap, nu stiu cum se procedeaza. Poate ar trebui sa mearga doar cateva persoane si noi sa contribuim....

    Love you all!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  109. pt zuza,desi aici nu sunt cele pe care le vrei,(si pe mine ma interesa 'Dancing the dream').Eu mi-am comandat O VIATA IN IMAGINI-MJ VA PUP,RUXY

    RăspundețiȘtergere
  110. da...si inca ceva...
    Maria...I keep my eye on you! "Prietenii stiu de ce"...intrebarea ta nu a primit raspuns...pt ca depaseste! Cat de usor este oare sa accepti ca sunt doi? Dar noi, dupa aprope 4 luni de investigatie, cred ca am ajuns la momentul in care...nu ne mai mira nimic! Si cat de frumos se aseaza lucrurile...un puzzle complicat, dar perfect...demn de un geniu!
    Michael, I'm looking farword to seeing you soon!!!

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna, tuturor!

    SUNTETI MINUNATI, SI-MI VINE SA SPUN:

    http://www.youtube.com/watch?v=rzfj9pAsA9o&feature=related

    VOI REVENI, BINEINTELES DACA MA MAI PRIMITI... maria c.

    RăspundețiȘtergere
  112. Auziti?
    Am mai gasit (inca)ceva care nu se pupa...Sa va uitati la inregistrarea de la 911.
    Inainte de a pune intrebarea:
    Alright, is he on the floor, where's he at right now?

    Caller: He's on the bed, sir, he's on the bed.
    I se sufla ce intrebare sa puna!
    Fratilor cred ca daca am luat-o razna trebuie sa ne consulte Mihai:))Pe mine una..sigur:))
    Apropos! Cat este sedinta la tine?
    Va pup muuult , Oana

    RăspundețiȘtergere
  113. Buna fetelor,
    nu am mai scris demult, dar v-am citit in fiecare zi, ma linisteste sa va citesc gandurile, ma simt asa de bine cand vad ca toate aveam aceleasi sentimente, ca s-a format o mica familie aici si toate suntem unite prin dragostea pentru Michael...
    Vreau sa va spun ca ma regasesc in ceea ce scrieti voi, nici eu nu pot sa revin din aceasta stare de tristete, desi au trecut 4 luni de la disparitia lui, imi lipseste o parte din suflet, asa cum spunea alina, el era mereu acolo, in sufletul nostru, al celor care l-au iubit...Eu nu am simtit asa pentru nici o alta persoana pe care am piedut-o...iar el, desi niciodata nu l-am vazut sau cunoscut personal, el imi lipseste asa de mult...imi este asa de dor de el, simt ca lumea nu mai e la fel fara el, simt ca acest gol nu se va umple niciodata...am pierdut un inger atat de minunat, insa ceea ce a lasat el in urma, muzica lui, mesajele transmise de el prin muzica, lucrurile frumoase pe care le-am invatat de la el, faptele bune pe care le facem, faptul ca el ne-a schimbat si ne-a facut sa fie mai buni, sunt o comoara de nepretuit, care va ramane vesnic si nimeni nu va putea schimba acest lucru :)
    Eu sunt din Cluj si imi doresc foarte mult sa organizam si aici niste "vizite" la orfelinate si la centrele pentru varstnici..Va rog daca mai sunt fete din Cluj care doresc sa participe, daca putem forma un grup sa mergem sa ajutam cu ce putem...mai ales ca se apropie sarbatorile...Puteti sa imi scrieti si pe e-mail: cristina_17_c@yahoo.com
    Sper ca se vor gasi doritoare :)
    Va pup pe toate si va iubesc mult!!
    Florenta, mi-e dor de tine!!

    RăspundețiȘtergere
  114. Se mai gasesc bilete la This is it in Bucuresti ? Val.

    RăspundețiȘtergere
  115. mai fetelor...hai sa nu ne certam...k ati cam luat o tare pe Liliana...ea asta gandeste, asta simte...noi pe de alta parte nu vrem sa renuntam la ceea ce credem, si anume ca MJ nu e mort...si bine facem :)
    eu am invitat pe cineva pe acest blog, mi s a parut o persoana interesanta, insa observ cu regret ca nu si a facut aparitia pe aici...sunt sigura ca ar avea sa ne spuna niste chestii interesante...asta este...poate s a intimidat, poate vrea sa tina doar pt ea ceea ce stie...imi pare rau

    apropo de saci de dormit...sunt de acord cu danna_nicolle, chiar cred ca acei saci erau pt Mike, pt ca lui ii placea sa doarma pe jos, intr o perioada a vietii...cand locuia la Encino nu avea in camera pat...ci dormea pe un covor plusat...deci...vorba fetelor..in legatura cu sacii de dormit...."prietenii stiu de ce!"

    RăspundețiȘtergere
  116. God saw you getting tired,
    When a cure was not to be.
    So He wrapped his arms around you,
    and whispered, Come to me.
    You didnt deserve what you went through,
    So He gave you rest.
    Gods garden must be beautiful,
    He only takes the best
    And when I saw you sleeping,
    So peaceful and free from pain
    I could not wish you back
    To suffer that again. RIP MJ

    RăspundețiȘtergere
  117. am gasit ceva, uitati-va si voi:
    http://abc.go.com/watch/clip/dancing-with-the-stars/SH007473660000/12344/238801

    RăspundețiȘtergere
  118. Va multumesc din suflet pentru urari tuturor! Si doresc sa le urez si eu un sincer "La multi ani" celor care isi sarbatoresc ziua de nastere in aceasta luna,sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bucurii si iubire!
    Bun venit tuturor celor care s-au alaturat acestei familii.

    Va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  119. Anonim
    spune mi si mie te rog, unde ai comandat cartea si cat costa. te rog frumos si multumesc oricum No, sa vada dragul nostru de Michael cat de mult e iubit oare ce ar face. mie una tare mi ar placea daca s ar indeplinii gandurile visatorilor , sa l invitam sa tina un concert numai pt cei ce l au iubit. fac haz de necaz ca nu mai stiu ce sa zic si dorinta mea ca M sa fie bine se apropie tot mai mult de visatori . pe de alta parte ,tare nu a s vrea sa fiu dezamagita ca prea e dureros si asa . lumea fara MJ nu mai e lume ,e doar o existenta in agonie. va pup si mai dati cateva informatii legaat de ziua de 29 cu mersul la orfelinat ca sa putem sa organizam din timp ceva daca o facem . numai bine

    RăspundețiȘtergere
  120. Ati vazut filmul EdTV difuzat saptamana asta de HBO? Este o satira superba a societatii americane. Cand l-am vazut, m-am gandit la Michael si la cat a trebuit sa sufere toata viata lui din cauza presei si chiar a publicului care ii invada intimitatea si am inceput sa nu mai cred in acea conspiratie masonica, am inceput sa cred ca a disparut pentru a avea o viata normala. N-am spus a murit, pentru ca nu stiu daca a murit, cea mai mare dorinta a mea este sa stiu ca traieste linistit undeva, departe de toata aceasta nebunie si chiar daca nu STIU ca traieste nu ma deranjeaza, numai sa fie fericit. Dar ma mai gandeam la ceva: daca el si-a inscenat moartea intr-adevar, atunci avem o problema. Poate ca nu-si doreste sa se afle ca traieste, poate ca spera sa treaca toata aceasta furtuna si sa poata fi din nou alaturi de copiii sai, undeva, departe de ochii iscoditori ai presei si chiar ai fanilor, sa poata trai liber asa cum traieste orice om pe lumea asta. Nu cred ca ar fi renuntat definitiv la copii, nu fara speranta de a se intalni mai devreme sau mai tarziu, ii iubea prea mult. Poate ca noi ar trebui sa-l lasam in pace, poate n-ar mai trebui sa scormonim in viata lui, poate ca ar trebui numai sa-l iubim si atat, neconditionat. Eu nu cred ca-l vom mai vedea vreodata, chiar daca a murit sau nu, cred ca si-a dorit pur si simplu sa dispara.

    Pt. Mihai: N-am mai scris demult pentru ca sunt putin suparata pe tine. Nu vrei sa discuti cu noi, nu vrei sa ne spui parerea ta despre comentariile pe care le facem. Eu chiar as avea nevoie sa aud si opiniile unui barbat inteligent despre tot ce se vorbeste aici, poate ca ar fi mai impartiale decat ale unor femei indragostite de Michael(printre care ma numar si eu). Am senzatia ca noi suntem un subiect de studiu pentru tine, iarta-ma daca gresesc. Tu postezi un articol si astepti sa vezi cum vom reactiona noi, ce vom mai spune, nu vrei sa participi la discutii. Ne lasi sa ne facem de cap, sa vezi unde vom ajunge. Nu te supara pe mine, dar asta simt.Amy

    RăspundețiȘtergere
  121. Si inca ceva. N-am citit stirea direct de la sursa pentru ca nu stiu bine engleza, dar daca este adevarat ca cineva din familie s-a gandit macar o clipa sa implice copiii intr-un reality-show, atunci sunt sigura ca Michael nu mai traieste. El nu ar fi permis niciodata sa le treaca asa ceva prin minte. Imi ramane sa sper doar ca nu am inteles eu bine si a fost doar propunerea realizatorilor, fara sa aiba sustinerea vreunui membru al familiei Jackson. Daca ma poate lamuri cineva, i-as fi foarte recunoscatoare.Amy

    RăspundețiȘtergere
  122. Buna.Multumesc pt ca...m-ati inteles.

    Liliana,mersi mult pt anuntul important am luat revista,e super...si are cateva postere in care Michael este atat de frumos... incat iti vine sa-l mananci nu alta!!!!

    danna_nicolle,ce ai vrut sa spui cu "desi am dubii ca ar putea fi atat de generoasa,si stiu ce vorbesc"?...spune-mi si mie ce stii,te rog.
    Si mai am o intrebare,pt cei care stiu mai multe despre asta,chiar este adevarat ca mama lui Michael i-a controlat viata sentimentala? a facut-o intr-un mod impunator,strict sau a fost doar sa-l protejeze,a fost mai grijulie? ...ca e diferenta...

    P.S.pe Mtv by request sunt numai melodiile lui Michael...super...votati-l si faceti audienta pt ca Michael sa fie difuzat in continuare pe posturile muzicale.
    Mtv-M is for Michael orele 19.00-20.00
    Utv-M's Legacy 20.00-21.00

    RăspundețiȘtergere
  123. Constat ca diverse site-uri abunda de comentarii si de "dovezi" referitoare la faptul ca Michael ar fi in viata. Scuzati-ma, va rog, daca imi spun si eu parerea, nu vreau sa intristez pe nimeni. Desi lucrul pe care mi l-as dori cel mai mult ar fi ca el sa traiasca, nu pot crede asta. Si argumentele sunt numeroase. Dau doar cateva. In primul rand, Michael era o persoana onesta, sincera, demna, curajoasa, cu coloana vertebrala rectilinie, iar cand aud despre aceasta "inscenare", nu ma pot gandi decat la un individ fricos, lipsit de simtul raspunderii, de sentimentul onoarei, la un om mincinos si las asa cum, in niciun caz, nu era Michael. In al doilea rand, care ar fi motivul pentru care autoritatile americane ar fi devenit complice la o asemenea farsa? Tocmai ele, care i-au transformat ultimii 15 ani din viata intr-un adevarat cosmar! Pe de alta parte, de unde sa fie implicati o multime de oameni, cand se stie ca marea majoritate a celor care l-au inconjurat nu numai ca s-au folosit de el, dar l-au si tradat fara cea mai mica remuscare? Si nu in ultimul rand, cum ramane cu cei 12 fani care s-au sinucis? Credeti ca Michael ar putea trai cu povara asta pe constiinta? Scuzati-ma, dar parerea mea este ca ii jignim memoria suspectandu-l de asemenea lucruri si cred ca ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit ar fi ca lumea sa faca supozitii despre moartea lui, asa cum a facut-o tot timpul cat a trait. R.I.P., Michael, we'll love you forever! Si, Mihai, as dori foarte mult sa cunosc si opinia ta, poate ma insel eu, cel putin asa sper...

    RăspundețiȘtergere
  124. Un lucru nu pot intelege...de ce plangeti atat? De ce il cautati pe cel viu printre cei morti??? Chiar si TMZ a scris " MJ and his kids top Horror Night with Liz Taylor". Sau voi asteptati sa inceapa sa vorbeasca toate tabloidele deschis despre aceasta? Uite ca incep sa vorbeasca...si cand? cu 7 zile inainte de film? Doamne, si cat am mai discutat despre cifra 7...si 9...nu mai poate fi nici o coincidenta.
    Despre Death Hoax s-a scris incepand cu 25 iunie 2009...si nu sunt aberatii, este rezultatul unei munci depuse de fani ca voi. Sunt atatea lucruri frumoase de descoperit...chiar socante. Este dreptul vostru sa credeti ce vreti...dar au trecut aproape 4 luni...perioada in care s-au intamplat muuulte, doar sa vreti sa le vedeti sau cel putin sa va intrebati: de ce? si sa incercati sa gasiti un raspuns. Asta e primul pas..si apoi...vai vai...cate mai puteti gasi. Sa stiti ca noi nu am innebunit...nu suntem noi visatorii. Acum as putea sa schimb numele de botez...noi- "realistii" si voi - "visatorii". Se intampla un lucru care va lasa o planeta intreaga stupefiata si cu acelasi cuvand pe buze..."woooooww". Nu vreti sa descoperti ce este?
    L-ati ingropat si e bun ingropat.Dar...prea devreme, dragele mele! Mult prea devreme!
    U ain't seen nothin' yet!
    Eu astept sa se ridice cortina!
    Da...si sa nu uit! Draga Florenta!
    Cu siguranta iti vei aminti de mesajul din 17 septembrie, cand scriai "PENTRU O PARTE DINTRE VOI..."(si eu faceam parte din aceasta categorie)....si spuneai "Cum de nu stiti pana la aceasta ora,ca LAPD si-au incheiat cercetarile,ca au nevoie de 3-4 saptamani pentru a finaliza dosarul si a-l inainta procurorului,ca Dr Murray este cercetat pentru omucidere fara a fi deocamdata arestat ( ce va mira,asa sunt judecati criminalii, in libertate,doar avem atatea exemple)...". Uite ca au trecut acele 4 saptamani...daca nu e prea mare deranjul, imi poti spune la ce etapa sunt cercetarile celor de la LAPD si cand exact va fi arestat Murray?...ca eu nu stiu pana la aceasta ora...poate stii tu!

    Michael, I'm looking farword to seening you soon!

    RăspundețiȘtergere
  125. @anonim :))
    Nu stiu de cand citesti blogul dar aici au fost adevarate "razboaie" in legatura cu ce ai zis tu.
    Pana la urma toti am devenit toleranti si ne-am dat seama ca ne unesc aceleasi sentimente de iubire si respect pentru Michael.
    Asa ca, fiecare mai vine cu ceva nou descoperit in cercetarile sale...
    Oricum, e clar ca daca a murit nu a fost o simpla intamplare.
    A fost o PRE-ME-DI-TARE!

    RăspundețiȘtergere
  126. @VAL

    Da, se mai gasesc bilete. La Cinema PRO, langa Universitate erau chiar la premiera pe 29. Eu mi-am luat pe 30, la premiera va fi prea multa lume si vreau sa sufar in liniste....
    Love you all!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  127. pt zuza, mii de scuze ca nu am postat link-ul pt carte(oboseala asta!)
    http://www.librarie.net/cautare-carti-r ... ategorie=0 Ruxy

    RăspundețiȘtergere
  128. Buna... Maria C. sunt
    Ati auzit de accidentul copiilor lui Mike, nu?
    Inca o data mi se explica... mesajele mele... de alaltaieri... dar mai vorbim... Multumesc....

    RăspundețiȘtergere
  129. Catallina...nu am vrut sa o supar pe Liliana, daca e asa...o rog sa ma ierte. Chiar mi-ar placea sa vina cu ceva si sa ma contrazica...sa spuna...nu e asa, uite ce am gasit!Orice s-ar spune, nu este normal, nici pt noi, nici pt americani, ca o mama cu fiul mort de o zi sa mearga la cumparaturi dupa ceva ce...nu-i trebuie neaparat...Bine, s-a dus...a cumparat saci de dormit, pt ce? Cine avea nevoie? Poate acel video nici n-a fost filmat a doua zi, ci mai devreme?Oricand. Dar se spune ca atunci a fost facut. Bine.De ce? Cine era paparazzo ala care a putut filma atat de clar, chiar si in parcare? De ce avem acest filmulet? Ce inseamna? Sunt o groaza de intrebari...de ce sa nu despicam firul in 14 si sa incercam sa raspundem la ele? Poate se descopera ceva. Asa cum s-a demonstrat ca poza din ambulanta a fost facuta chiar inainte de a se suna la 911, o asemenea investigatie se poate face si aici. Ne multumim doar sa credem ca aceasta mama cumpara pomeni? Totul are o explicatie. Sa gasim una si in acest caz.

    RăspundețiȘtergere
  130. Mda....se pare ca ceea ce ni se ofera, in unele cazuri nu se apreciaza.Ironic, situatia seamana cu ceea ce a facut Michael de-a lungul vremii....a oferit, si a fost "pus la perete" de oameni la care nu se astepta.
    C-am asa si cu Mihai...care ne ofera un mic mare coltisor de Rai, un loc unde putem comunica unii cu altii, un loc in care, fanii vechi sau fani noi il re/descopera pe Michael Jackson- atat megastarul cat si omul, dar care este "pus" sub semnul intrebarii, chiar de cei care ar trebui sa aprecieze acest blog, (altminteri nu inteleg ce cauta pe aici, daca au reprosuri la adresa moderatorului)- sa fiu sincera, am o vaga banuiala ca nu-i face placere sa citeasca asemnenea mesaje.Sa fim sinceri, majoritatea avem ceva timp de cand ne perindam pe aici, asa ca adresez o intrebare, la care as astepta si ceva raspunsuri: "carora dintre voi v-a ramas sentimentul ca sunteti "subiect de studiu"? "...
    Un sfat pentru persoana careia i se adreseaza acest mesaj ...poate ar fi cazul sa citesti atat postarile anterioare ale lui Mihai, cat si comentariile...ai sa aflii parerea lui, iar daca nu este activ ca noi pe forum...nu inseamna ca sta sa faca notite cu fiecare dintre noi...ci poate are si omul treaba, lucreaza sau mai stiu eu ce.Dar cum spuneam...omului oricaat i-ai oferi, intotdeauna este nemultumit de ceea ce primeste...si arunca cate-o vorba "rea" celui care face un bine, zic eu.Paralela intre Michael si Mihai...in acest caz nu mi se pare deplasata.
    Si zau, daca imi cer scz ca se simte careva jignit de acest mesaj, nu de alta, dar nu dai intai in cap...dupa care spui scuze.
    Poate deviez de la subiect...dar conteaza ptr careva ca Bashir si-a cerut scuze acum, pentru ceea ce s-a intamplat in urma cu cativa ani???
    C-am asa si cu scuzele...specific in acest caz.
    By the way...Domnule Mihai , eu una chiar cred ca faci o treaba excelenta pe aici.:D

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  131. Buna dragi prietni!M-am intors!!!!Va fost dor de mine?
    Am o surpriza extraodinara pentru noi toti,fanii lui Michael.
    Sa lasam deoparte toate speculatiile,incertitudinile, nebuniile si toate intrebarile,la care poate nu am gasit raspuns nici pana in ziua de azi,cand nu se mai stie nimic de asa zisa ancheta,in privinta trecerii in nefiinta(LOL)a dragului nostru Michael.Sa nu ne mai gandim nici la apelul 911,de asemenea tare ciudat si nici la faptul ca pe portile de la casa in care Michael locuia atunci erau expuse, decoratiuni de CRACIUN.Lol,astia or fi uitat sa le dea jos?Doar era vara,ce naiba,sau o fi asta inca un indiciu,nu stiu va intreb si eu.Pai sa vedem,la inceputul anului,in ianuarie sa anuntat ca Michael mai are de trait 6 luni.Dupa exact 6 luni,fapta chiar are loc,pe data de 25,mmmmmmm,cam ciudat,nu?Oare ce se va intampla pe data de 25 dupa alte 6 luni?????Craciun in plina vara,mmmmmmmmm.O sa vedem.
    Bun acum haide-ti sa auzim surpriza,sa-l auzim pe dragul nostru Michael recitant poemul MOTHER EARTH(care face parte din albumul THIS IS IT dar si din Dancindg the dream):
    Michael Jackson Planet Earth Poem

    http://www.youtube.com/watch?v=ltL5jOTll24

    Este superb,iti vine sa plangi,sa zici:Viata nu e dreapta,de ce????
    Va iubesc pe toti!!!!!11

    RăspundețiȘtergere
  132. Buna Ziua tuturor!
    Acum 4 luni de zile la auzirea cumplitei vesti, am preferat sa ma inchid intre 4 pereti ,sa privesc doar in fata, sa nu ma uit si in jurul meu, sa iau totul asa cum m-i se da pe tava.Asa am patruns si in lumea voastra, afland mai tarziu ca fac parte din randul realistilor.In sinea mea sufeream, crezind cu desavarsire ca idolul meu, omul pe care il iubesc, nu mai este…Incercam sa mai uit de asta, uitandu-ma la videoclipuri ascultandu-i muzica….dar asta nu prea m-a ajutat.Gandul ca el nu mai este, imi revenea mereu in minte.Si parca devenea mai dureros pe zi ce trece.
    Pana intr-o zi, cand o doamna foarte speciala, a incercat sa imi deschida ochii, sa ma scoata la lumina, sa imi bage sub nas toate indiciile existente, toate confuziile, toate subiectele care nu se leaga, toate lucrurile inexplicabile.Pana cand a incercat sa ma faca sa depasesc o limita, sa ma faca sa imi duc ratiunea putin mai departe de lucrurile care ne sunt expuse de presa in stare bruta, sa ma faca sa modelez acele lucruri, sa le conturez, sa gasesc adevarata lor insemnatate.Si a reusit!Am depasit bariera, care pana la urma este o bariera imaginara, in care nu trebuie sa depui prea mult efort pentru a o depasi…ai nevoie doar de umpic de speranta si optimism.Si nu am avut nimic de pierdut in toate astea.Acum fac parte din randul “visatorilor”, si astept cu nerabdare marea intoarcere.Cred ca tot scenariul acesta incepand din 25 iunie si pana acum a fost “big illusion” cum zice si Ortega.Ziua de 25 iunie a fost programata pentru o iluzie, iar iluzia a avut loc.Unii zic ca il calcam pe suflet pe Mike zicand ca el este viu…Dar oare cei care il cred mort, nu il calca pe suflet atunci cand el le da indicii iar ei nu il vad in aceste indicii? In fiecare filmulet aparut, gasim cel putin un indiciu pe care trebuie sa il despicam pentru a gasi adevarata lui esenta.Si vom face asta in continuare, pana vom afla adevarul si pana il vom regasi pe Michael, aici,cu noi, pe acest Pamant.Asa ca Hai Visatorii!
    Doamna Maria (vechea) va multumesc din suflet pentru ca m-ati luminat.M-ati transformat intr-un mic detectiv.Acum nu ma mai pot opri din munca mea.Multumesc!
    Vechea Dana.

    RăspundețiȘtergere
  133. Domnul/Doamna Anonim

    Ce usor e sa vorbesti despre coloana vertebrala rectilinie, lasitate, lipsa de onoare, cand te ascunzi in spatele unui cuvant care poate avea mai multe conotatii: Anonim. Si nu stau sa dau exemple din Dex, pentru ca oricine poate face asta cu multa usurinta.
    Daca trageti concluzia ca in cazul unei inscenari a mortii, el nu este decat un individ fricos, lipsit de sentimentul onoarei, banuiesc ca atunci cand va apare si va striga : Here I am!, il veti desconsidera total si iremediabil. Dintr-o data, nu veti mai fi fan, renuntati la dreptul de a-l iubi. Probabil ca nu-l veti mai asculta cantand, nu o sa-i mai apreciati versurile, pentru ca asa cum spuneti, e un LAS.
    Si Mihai, proprietarul acestui blog, care ne permite, de atatea luni sa ne ciorovaim in spatiul lui personal, chiar si eu, si altii, am vorbit despre faptul ca nu trebuie sa luam lucrurile asa cum ni se prezinta de catre massmedia, ci neaparat sa le trecem prin filtrul gandirii si logicii noastre. Asa si cu cei 12 sinucisi. A fost doar o stire scurta, menita sa ne mai smulga cateva lacrimi. Nu credeti ca daca acea stire era reala, am fi vazut reportaje ample pe aceasta tema, cu interviuri ale familiilor si prietenilor celor care si-au pus capat vietii, asta fiindca idolul lor a disparut de pe acest pamant? Probabil ca daca vi se va servi o stire de genul: "ET a aparut in casa Madonnei si-a dansat samba cu ea" o veti crede...
    Tot, dar absolut tot ce a facut dragul nostru Michael de-a lungul vietii lui, a facut cu un scop bine determinat. Si n-are sens sa tin o prelegere pe aceasta tema.
    Las la latitudinea dumneavoastra sa banuiti sau sa trageti o concluzie (asta in cazul in care rasfoiti internetul), care este scopul acestui HOAX. Pentru ca va exista un THRILER II, un RESURECTION si mai presus de toate un THIS IS IT !
    Si daca spuneti RIP Michael, cred ca va referiti la Michael Whitney.
    Asa ca domnule/doamna Anonim (ca nume n-avem), RESURECION FERICIT !!!

    RăspundețiȘtergere
  134. Applehead, esti minunata! Atunci cand imi pierd speranta citesc comentariile tale si vad "curcubeul".
    Iti cer scuze inca o data, Mihai, daca te-am jignit prin ceea ce am spus mai devreme, nu asta era intentia mea. Voiam doar sa ne bagi mai mult in seama, dar probabil ca sunt egoista(asa sunt eu, din pacate, atunci cand am gripa, nimeni nu se mai intelege cu mine).
    Ceea ce nu pot intelege este de ce s-a simtit jignita Scorpya, nu ei m-am adresat. Am crezut ca pot spune si eu ce gandesc, asa cum fac toate celelalte fete, dar se pare ca nu am vechimea necesara si nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi pentru ca am o alta parere, deci trebuie sa ma retrag. Voi citi in continuare postarile lui Mihai si comentariile voastre fara sa va mai deranjez cu parerea mea. Imi pare rau, pentru ca, pe unele dintre voi si pe Mihai, va simteam aproape de sufletul meu. Amy

    RăspundețiȘtergere
  135. E o voce de inger,o voce care te calmeaza,o voce pe care simti ca ai putea sa o asculti la infinit,pana la ultima suflare din viata.ASTA E VOCEA UNUI INGER,numit MICHAEL.
    Daca vrei sa-l simti pe Michael langa tine,daca vrei sa auzi vocea de INGER asculta SHE'sS OUT OF MY LIFE(Demo)prezenta pe THIS IS IT:
    She's Out of My Life (demo)

    http://www.youtube.com/watch?v=RFnCb6VNCf8&feature=player_profilepage#

    Acum ceva timp l-am vazit pe Mj conducad o masina,dar imaginea respectiva facea parte din cu totul altceva.O sa va placa,promit.Face parte dintr-o reclama,priviti:
    Michael Jackson pepsi commercial (full ver.)

    http://www.youtube.com/watch?v=Ygi29uhsv0E&feature=related

    Daca inca nu stiti care ESTE LOCUL FARA NUME DESPRE CARE CANTA MJ IN PIESA:The place with no name,va spun eu atunci:
    ESTE INTERNETULLLLLLLLLLLLLLLL,mai precis,trebuie sa cautatiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
    VA IUBESC!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  136. Draga Amy nu trebuie sa iei lucrurile asa...cum ziceam intr un alt coment ...fiecare are parerea ei/lui personala...nici tu nu trebuie sa te simti jignita, nici Scorpya, dar nici Mihai, chiar daca lui ii era adresat comentaiul
    Fiecare spune ce simte...desi ai simtit vorbele Scorpyei putin mai intepatoare asta nu inseamna ca nu ne apreciaza pe fiecare dintre noi...fiecare facem acest lucru din simplul fapt ca ne uneste dragostea pt Mike, dar de asemenea am descoperit impreuna o multime de lucruri in comun unul cu fiecare.
    Ca si in cazul Florentei sau al lui Applehead cand s au suparat si au spus ca nu mai vb cu noi...asa iti spun si tie...o sa ne fie dor de tine!
    Va pup si keep the faith!!!

    RăspundețiȘtergere
  137. Sisters,
    Va stiti voi care ;)..sunteti cele mai tari! Aveti o energie si-o ambitie molipsitoare, incat veti muta si muntii din loc..
    Mai sunt cateva zile, a inceput numaratoarea inversa pana vom zice..This is it!
    Apropos, pt cele "realiste", nu v-ati saturat sa plangeti?!
    Stiti ce v-ar spune Michael?
    "Don't stay at my grave and cry, I am not there, I did not die"
    Go Michael!
    Cu prietenie,
    K.

    RăspundețiȘtergere
  138. Amy, intr-un mod direct mesajul nu-mi era adresat mie : "Am senzatia ca "NOI" suntem un subiect de studiu pentru tine, iarta-ma daca gresesc. Tu postezi un articol si astepti sa vezi "CUM VOM REACTIONA NOI", ce vom mai spune, nu vrei sa participi la discutii."....tu nu te-ai referit doar la persoana ta, dar,cand folosesti pronumele personal "NOI" te referi in mod indirect la toti participantii acestui blog, dintr-o intamplare fericita eu ma includ printre ei.Deci mi se pare logic si normal sa reactionez...nu de alta, dar eu chiar nu "simt" ca sunt "obiect de studiu".
    "Am crezut ca pot spune si eu ce gandesc, asa cum fac toate celelalte fete, dar se pare ca nu am vechimea necesara si nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi pentru ca am o alta parere, deci trebuie sa ma retrag."....eu nu am rapsuns la parerea ta referitoare la Michael, ci la ceea ce ai spus despre Mihai....unde exact cum am spus anterior ne-ai inclus pe toti participantii acestui blog.
    In acest blog nu s-a tinut cont si nu se tine cont de vechime, dar s-a m-ai intamplat ca anumite "exprimari" se creeze tensiuni, dar sa fiu sincera,nu ma asteptam sa anunti ca te retragi, mai ales ca sustii ca anumite fete, dar si Mihai ii simti ca fiind aproape de sufletul tau.
    ....toate celelate fete care si-au spus parerea, au vorbit in numele lor, nu in numele intregii comunitati de aici.Asta este mica mare diferenta intre ce au postat ele si ceea ce ai postat tu.
    Parerea ta nu deranjeaza pe nimeni, atata timp cat esti obiectiva si vorbesti doar in numele tau si argumentezi concret...eu am incercat sa-ti explic ca Mihai a participat cu comentarii de-a lungul vremii, dar poate ca acum are o perioada mai grea.Doar pentru ca venirea ta pe acest blog, a coincis cu o activitate mai rara a lui Mihai, nu inseamna ca sta la panda sa vada ce si cum gandim noi.
    P.S. caracterele mari sunt adaugate de mine, pentru a evidentia respectiva idee.Poate pe viitor ar trebui sa fii un pic m-ai atenta la ceea ce scrii...iar cand zic asta, nu ma refer sa-ti cenzurezi ideile in functie de parerile celorlalti, ci sa faci o cercetare m-ai amanuntita.In felul acesta nu ar mai avea loc astfel de discutii...care sincer nu fac cinste acestui loc dedicat lui Michael Jackson.
    Repet,sincer, nu ma asteptam sa anunti retragerea ta...dar decizia iti apartine.

    App...daca intentia ta era sa ma faci pe mine sa ma simt vinovata ca te retragi din cauza mea, nu vei reusi...in acest caz, consider, fara urma de indoiala ca nu as avea de ce sa-mi cer scuze.Nu de alta, dar fara voia mea am fost inclusa in acel "NOI".Daca nu asta era intentia...atunci nu lua in considerare acest ultim paragraf.

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  139. Deci azi, am depasit target-ul de postari pe acest blog:))
    Catallina, tin sa iti multumesc pentru aceea scurta caracterizare (care ma facu' sa zambesc)...desi poate nu excelez in numarul de postari, asta nu inseamna ca nu va apreciez...ba din contra, imi face o reala placere sa citesc tot ceea ce se posteaza pe acest blog...m-ai ales ca asa cum a facut referire si Amy, am si eu cateva persoane pe care le simt aproape de sufletul meu.
    In ceea ce le priveste pe Florenta si Applehead....este de domeniul trecutului...conteaza ca intr-un fel sau altul am ramas uniti...
    Si hai sa-ti multumim si domnului Mihai...ca ne-a creeat acest spatiu.
    Gata...pun punct la comentarii pe ziua de azi.:))

    Scorpya

    RăspundețiȘtergere
  140. La cateva saptamani dupa fatidica veste ca Michael "a murit", tin minte ca am citit pe stirileprotv.ro despre o anume infirmiera, Carmencita Bernarda si nu mai stiu cum, care daduse o declaratie absolut socanta. Spunea ceva de genul: Iesisem din spalatoria de la subsol, cand un grup m-a impins, iar in mijloc era Michael Jackson. Nu mi-a venit sa cred ce am vazut. Cand m-am intors pe sectie, am auzit ca MJ a murit. Va asigur ca nu e mort, l-am vazut cu ochii mei!
    Greu de crezut, dar si mai greu de probat aceasta declaratie :D, insa a luat-o cineva in seama pe aceasta femeie atunci?..vreun oficial ceva, de ce n-a iesit in fata sa zica vreun cuvant vis-a-vis de aceasta afirmatie a ei, s-o intrebe : cucoana pe ce te bazezi cand afirmi asa ceva?!.. daca tot a aparut chestia asta in presa..de ce nu i-a dat nimeni importanta?! A aparut, dupa care liniste si pace..Sau poate nu s-a vrut a fi relevant..aha!
    Ceva tot o fi vazut femeia aia..
    Nu-mi pot scoate din cap cuvintele ei..Nici pana in ziua de azi..si au trecut aproape 4 luni..
    Eu nu stiu, cum unele/unii, cu atatea nereguli si semne de intrebare in fata, mai pot spune: da, Michael e mort. Si nu e vorba doar de o neregula..sunt atatea si atatea
    Cred ca ar trebui sa facem o recapitulare..:D..N-ar strica..
    Ce ziceti, fetelor, "visatoarelor", sisters?? O recapitulare a tuturor neregulilor in ceea ce priveste "moartea lui Mj", ar merge?! :D
    K.

    RăspundețiȘtergere
  141. Va salut pe toti!
    Ba da,m-as bucura sa nu mai plang,dar am nevoie de un singur raspuns ca sa ma gandesc la teoria inscenarii(intrebarile sunt cunoscute).MOTIVUL!Ce motiv ar fi avut sa-si insceneze moartea?
    Camelia
    Si nu va mai certati.Toti avem dreptul la o parere.Amy,te rog sa mai scrii.Cred ca nu v-am scris niciodata ce mult am ajuns sa tin la voi.Numai un suflet frumos il poate primi si numai o minte deschisa il poate intelege pe Michael.Asa cum sunteti voi, precum si cel care a creat acest loc al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  142. applehead ce bine ca ne mai vizitezi din cand in cand!!orice postare a ta imi da speranta.
    K ai mare dreptate. imi place optimismul tau.fii asa in continuare.
    va pup pe toti!!

    RăspundețiȘtergere
  143. K o recapitulare ar fi intr-adevar interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  144. Hmm..in fiecare zi apare cate ceva "wow" legat de This is it..mai nou, s-au strecurat pe net, cica costumele de scena pe care urma sa le imbrace Michael la Londra..mda, interesant! (multumim Ruxy pt link).
    Sa lasam asta la o parte si sa ne gandim la toate cate am vizionat pe net pana acum legat de this is it..Mai intai un timid trailer, mai apoi franturi dintr-o repetitie a unei melodii, ca dupa aceea sa se continuie cu o avalansa de franturi din repetitii a unor mai multe melodii, bonus, avem si poze, cu carul din this is it..de ce toate astea?!
    Unde pana acum, s-a mai pomenit asa ceva inaintea unui film de cinema care ar trebui sa fie evenimentul anului si ar trebui sa ramana invaluit in mister pana la premiera?! Eu una n-am idee..dar cu siguranta e ceva "anormal" si deosebit..
    Si de ce toate astea?! Oare..indicii?!
    Iar o iau "razna"..:))
    K.

    RăspundețiȘtergere
  145. Camelia,
    Vrei un MOTIV? As avea unul:
    Te-ai gandit vreodata, din 25 iun pana acum, ca poate Michael a vrut sa dea o lectie presei, odata pt totdeauna, si sa arate lumii cat de prefacuta si usor de cumparat e lumea asta in care traim?!
    Si sa nu mai aud de acei nu stiu cati fani care s-au sinucis si ca vai cum ar mai putea trai Michael cu constiinta impacata dupa asa ceva..
    A spus-o dana_nicolle si o repet si eu, acea stire e doar un zvon, nu e un fapt concret pt ca n-a iesit nimeni in fata cu declaratii in plus care sa intareasca aceast zvon si PUNCT. Parca Michael zicea: "belive nothing, question everything!"..Asadar, sa nu mai aplecam urechea la tot ce ne vinde presa!
    Dar e doar parerea mea..
    K.

    RăspundețiȘtergere
  146. Dance of life (written by Michael Jackson)

    I cannot escape the moon. Its soft beams push aside the curtains at night. I don't even have to see it — a cool blue energy falls across my bed and I am up. I race down the dark hall and swing open the door, not to leave home but to go back into it. "Moon, I'm here!" I shout.
    "Good," she replies. "Now give us a little dance."But my body has started moving long before she says anything. When did it start? I can't remember — my body has always been moving. Since childhood I have reacted to the moon this way, as her favorite lunatic, and not just hers. The stars draw me near, close enough so that I see through their twinkling act. They're dancing, too, doing a soft molecular jiggle that makes my carbon atoms jump in time.With my arms flung wide, I head for the sea, which brings out another dance in me. Moon dancing is slow inside, and soft as blue shadows on the lawn. When the surf booms, I hear the heart of the earth, and the tempo picks up. I feel the dolphins leaping in the white foam, trying to fly, and almost flying when the waves curl high to the heavens. Their tails leave arcs of light as plankton glow in the waves. A school of minnows rises up, flashing silver in the moonlight like a new constellation.
    "Ah!" the sea says, "Now we're gathering a crowd."
    I run along the beach, catching waves with one foot and dodging them with the other. I hear faint popping sounds — a hundred panicky sand crabs are ducking into their holes, just in case. But I'm racing now, sometimes on my toes, sometimes running flat-out.I throw my head back and a swirling nebula says, "Fast now, twirl!"Grinning, ducking my head for balance, I start to spin as wildly as I can. This is my favorite dance, because it contains a secret. The faster I twirl, the more I am still inside. My dance is all motion without, all silence within. As much as I love to make music, it's the unheard music that never dies. And silence is my real dance, though it never moves. It stands aside, my choreographer of grace, and blesses each finger and toe.
    I have forgotten the moon now and the sea and the dolphins, but I am in their joy more than ever. As far away as a star, as near as a grain of sand, the presence rises, shimmering with light. I could be in it forever, it is so loving and warm. But touch it once, and light shoots forth from the stillness. It quivers and thrills me, and I know my fate is to show others that this silence, this light, this blessing is my dance. I take this gift only to give it again.Quick, give!" says the light.
    As never before, I try to obey, inventing new steps, new gestures of joy. All at once I sense where I am, running back up the hill. The light in my bedroom is on. Seeing it brings me back down. I begin to feel my pounding heart, the drowsiness in my arms, the warm blood in my legs. My cells want to dance slower. "Can we walk a little?" they ask. "It's been kind of wild."
    "Sure." I laugh, slowing to an easy amble.
    I turn the doorknob, panting lightly, glad to be tired. Crawling back into bed, I remember something that I always wonder at. They say that some of the stars that we see overhead aren't really there. Their light takes millions of years to reach us, and all we are doing is looking into the past, into a bygone moment when those stars could still shine.
    "So what does a star do after it quits shining?" I ask myself. "Maybe it dies."
    "Oh, no," a voice in my head says. "A star can never die. It just turns into a smile and melts back into the cosmic music, the dance of life." I like that thought, the last one I have before my eyes close. With a smile, I melt back into the music myself.from the book
    **DANCING THE DREAM by Michael Jackson*

    RăspundețiȘtergere
  147. Draga Watawalu, sincer prefer sa ramanem in categoria “visatorilor”, mie personal imi place mai mult si ma si caracterizeaza. Oamenii din aceasta categorie sunt intuitivi si luptatori, merg pana in panzele albe ptr. ca nu au nici o limita care sa-i opreasca. Cauta, cerceteaza si descopera si alte alternative. Pornesc pe o pista si nu raman acolo ptr. ca descopera alte cai care deslusesc enigmele. Asa s-a intamplat si in cazul Michael Jackson. Am aflat de moartea lui, am vazut o fotografie din ambulanta, am citit un raport al autopsiei, am vazut un memorial si o inmormantare dupa doua luni si jumatate de la deces, am vazut un certificate de deces si un al doilea raport al autopsiei care era total diferit de primul. Pentru unii a fost suficient sa considera ca Michael Jackson este mort. Pentru “visatori” in schimb toate acestea au ridicat multe semne de intrebare. Si uite asa am devenit detectivi asa cum zice micutza Dana, pe care intr-adevar eu am determinat-o(si nu numai pe ea) sa depaseasca acea limita pe care “realistii” nu vor sau nu pot s-o depaseasca. Sa le luam pe rand. A fost anuntata moartea lui MJ, dar cum, de catre cine? – de fratele lui, nu de o pers. oficiala din spital asa cum se obisnuieste cel putin in cazul unor personalitati. Apare astfel primul semn de intrebare. L-am vazut in ambulanta. De ce oare arata asa tanar, de ce masca nu este pusa corect, de ce are pe frunte o vena accentuata, ca doar e mort, cum a fost posibil sa se faca o fotografie printr-un geam fumuriu? Sa fie oare meritul photoshop-ului? Este MJ in ambulanta? Am zice ca seamana, dar de ce paramedicii au spus ca au gasit un om imbatranit, chel cu multe cicatrici pe care nu l-au recunoscut decat dupa vreo 10 min. Dupa ce oare l-au recunoscut dupa acele 10 minute cand arata asa de jalnic?? Am citit raportul autopsiei, Doamne cum putea sa ajunga in halul acela cand stiam ca pregateste 50 concerte. Cine mintea?
    continuarea mai jos
    maria cu aceeasi incapatanata speranta

    RăspundețiȘtergere
  148. Am vazut apoi Memorialul. Cate indicii am avut acolo… Stiti cu totii despre folosirea cuvantului “pains” despre povestea lui Marlon, despre acea urare de “noapte buna” in plina zi, despre “greseala” lui Ortega care ne spune ca nu-i mai mult de o saptamana de cand erau impreuna cu Michael pe acea scena, de misterul care a invaluit prezenta unui sicriu nedeschis, desi se spusese ca Michael a fost machiat si imbracat in una din costumatiile lui de scena, de detasarea celor prezenti la un asemenea moment de parca nu aveau de ce sa sufere. Si ca o curiozitate nu a aparut nici o postare sau o fotografie a vreunui participant, ma refer la unul din fanii care au castigat o invitatie de participare la Memorial, pe nicaieri, sa ne gandim ca nu au existat acei castigatori? In sala se vede public dar ce te faci daca a fost folosit iarasi photoshopul, doar se foloseste f. mult in toate situatiile, v-ati gandit? Si de ce oare toti ziaristii care erau afara nu au primit o proiectie pe ecrane a ceea ce se intampla inauntru?? Oare nu se intampla acelasi lucru pe care il vedeam noi la TV? Posibil ca altfel nu ne-ar mai fi urat Marlon “noapte buna” Mai sunt multe de spus legat de memorial dar m-as intinde prea mult. In sfarsit, dupa doua luni si jumatate, dupa ce se tot amana inmormantare, ba ca s-a cerut a 2 a autopsie(al carui raport este f. diferit fata de primul, sa ne gandim ca au fost 2 persoane diferite, hmm), ba ca se asteapta returnarea creerului, ba ca se asteapata implinirea a 40 de zile, ba ca se asteapta ziua lui de nastere, ba ca incep scolile si e prea mare aglomeratie in zona, ca in sfarsit sa se intample pe 3.9.09. Asta nu seamana cu pretul de pe acea bluza gasita in dulap dupa ce familia golise toata casa? Sa fie o coincidenta sau un indiciu?? Noi l-am luat ca indiciu. Inmormantarea a fost un spectacol ptr. cei care au participat, toti apar destul de relaxati, zambitori, bucurosi ca se revad. Dar de un lucru s-a tinut cont, ptr. ca se discutase f. mult despre neparticiparea unor persoane apropiate lui MJ la Memorial au aparut aici, dar spre disperarea noastra nu parea indurate. Nici macar copiii, aici par obositi, plictisiti, scuzabil daca participau a 2 a oara la acest spectacol, ptr. ca am aflat ca inmormantarea a avut o repetitie!!!! Cand urmaream si noi cu sufletul la gura, sperand ca acum e momentul sa ne lamurim ca MJ e mort, se opreste transmisia chiar in momentul aducerii sicriului. Si atunci de ce a mai spus unul din frati ca l-au machiat din nou, i-au pus peruca, ca ptr. ziua cea mare?? Machiat dupa 2 luni de stat la congelator??

    continuarea mai jos

    RăspundețiȘtergere
  149. Certificatul de deces. Este. Dar este valabil, ptr. ca nu este semnat de nici un medic si este trecut Michael Joseph Jackson. Dar numele lui real nu este Michael Joe Jackson?? Am rascolit netul ptr. a gasi de ce apare cu 2 nume. Si l-am gasit in ambele variante, cu semnaturi care nu prea seamana , dar asta e alta poveste. Acestea sunt lucrurile cele mai simple care ne-au determinat sa nu o luam de buna ca e mort. Au urmat si alte “sapaturi” mai delicate care ne-au intarit convingerea ca Michael Jackson nu este mort, ca si-a pregatit minutios aceasta inscenare cu multi ani in urma (daca ati vazut filmul Moonwalker, cred ca v-au socat acolo acele coincidente) Si ca sa nu luam in serios acele rapoarte a autopsiilor ni se prezinta un trailer in care vedem un MJ pe care nici nu speram sa-l vedem in o asa forma. Dar dupa ce au aparut si alte filmulete si poze, aproape zilnic de atunci, am ajuns tot noi “visatorii” dupa analize amanuntite, la concluzia ca in acest film apar si dubluri… Si DA, sunt dubluri, ne confirma si papa Joe . Vom vedea DE CE au aparut dublurile. Un lucru este cert, tot ca o concluzie a noastra, MJ real este doar in acele aparitii fara ochelari. Cu o mica exceptie, are ochelari in secventa in care mestecand guma in stilul lui caracteristic, da indicatii dansatorilor. Restul celor care au ochii acoperiti sunt dubluri, altfel nu si-ar ascunde ochii. Si stim cu totii ca MJ nu canta nici macar la repetitii cu ochelari. Incercati sa-i studiati mai amanuntit pe aceia si ve-ti constatata ca si miscarile sunt doar niste executari cat de cat bune, dar nu sunt acele miscari Dumnezeiesti de care este capabil numai Michael Jackson. Si in incheiere, v-ati intrebat oare de ce un film care a luat Oscar nu se lanseaza intr-o miercuri in toata lumea simultan, dar un documentar DA!!?? Noi am gasit raspunsul. Pentru ca toata lumea trebuie sa vada in aceeasi zi MAREA REVENIRE A LUI MICHAEL JACKSON.

    maria cu aceeasi incapatanata speranta

    RăspundețiȘtergere
  150. Multumesc Dana pentru raspuns.Hai sa ne gandim oare de ce Grace Rwaramba era plecata la Londra in momentul asa zisei morti a lui Michael si de ce acum este iarasi bona copiilor ?A vrut sa evite eventuale declaratii,sau pura coincidenta ? Si cum de Katherine a mai primit-o dupa ce i-a vorbit atat de urat la telefon spunandu-i sa caute banii in cosul de gunoi sau sub covoare ?!Si mai este un aspect in ceea ce o priveste pe Janet care imediat rupe reletia cu prietenul ei fiind impreuna de mai multi ani..Coincidenta sau lipsa de incredere sau ceva nu trebuia sa fie vazut in casa parintilor..si totusi de ce doctorul nu este nici acum arestat ? ..prea multe semne de intrebare.Va pup pe toate..Val.

    RăspundețiȘtergere
  151. Bun gasit tuturor!...

    http://mjjfan.ning.com/profiles/blogs/planet-earth-poem-heal-the

    P.S. SPER SA VA FI FACUT PLACERE... M.C.

    RăspundețiȘtergere
  152. De bun simt intrebarile tale Val. Referitor la Grace, pare ciudata plecarea ei atunci si reintoarcea la copii. Hmmmm... oare cine a adus-o inapoi? Si m-a mai frapat ceva.... se stie ca a inceput sa lucreze cu Michael in 1991 ca secretara mai intai, apoi devenind dadaca copiilor si nu numai. Angajaţii susţin că Michael avea o relaţie amoroasă secretă cu Grace Rwaramba, dădaca copiilor săi. Mai mult cei trei copii, Prince Michael, Paris şi Prince Michael II, o considerau pe aceasta mama lor. Iata ce declara Matt Fiddes, fost bodyguard al lui Michael: “Se comportau ca un cuplu căsătorit şi nu ca angajat şi angajator. Grace a fost cea mai apropiată persoană de Michael şi de copii. Aceştia erau mereu pe primul loc pentru ei şi ca orice cuplu mereu avea divergenţe cu privire la educaţia lor. Diferenţa dintre Grace şi celelalte femei din viaţa lui este că ea nu a fost niciodată interesată de faima sau de banii lui. Mereu a evitat să iasă în evidenţă iar Michael era hotărât să ţină acestă relaţie departe de presă. Iubirea dintre ei era bine cunoscută în rândul angajaţilor cărora le-a fost explicat clar că acest lucru nu trebuie făcut public ”.
    Acum vin si intreb, dupa o asemenea relatie de ce oare si EA are un comportament detasat, netradand durerea pricinuita de pierderea unei persoane dragi?? Sa nu luam in calcul relatia amoroasa, poate a fost, poate nu, dar faptul ca a trait alaturi de el si de copii nu i-ar fi dat motiv de durere moartea acestuia? O vedem si la Halloween Horror Nights alaturi de copii si de Liz Taylor. Toata lumea e bine dispusa si zambitoare. Sunt sigura ca ati vazut filmuletul dat de TMZ. E ceea ce vedem cu ochii nostri, nu ce ne spune cineva. Si ii vedem pe toti veseli. Sa ne gandim ca nimeni nu sufera dupa moartea lui MJ? Numai noi?? Poate ca noi, DA, ptr. ca nu stim inca adevarul. In schimb ei, persoanele apropiate lui, NU, PTR. CA NU AU MOTIV.

    maria cu aceeasi incapatanata speranta

    RăspundețiȘtergere
  153. Am terminat cartea Aphroditei Jones - "Complotul impotriva lui MJ". E o carte buna. Mi-a placut pasajul cand au depus marturie doua stewardese superbe de la compania sa aeriana. Desi nu a privit martorii in fata, la aceste doamne blonde s-a uitat cu muuulta placere! Love you Mike! :-)

    RăspundețiȘtergere
  154. Doamnelor m-am saturat sa citesc toate aberatiile voastre, cu privire la moartea artistului de geniu si omului minunat Michael Jackson, dupa cum se vede sunteti toate fane de dupa 25 iunie pentru ca niciuna nu-l cunoasteti daca puteti sa fiti influentate de toate timpeniile scrise prin presa. Mai lasati conspiratiile ascultatii muzica pentru e minunata, ascultati-l si cautati sa si intelegeti ce spune, omul acesta minunat si-a pus toata viata in muzica, acolo aveti toate raspunsurile.Pastratii amintirea cautati sa faceti ce ar fi facut si el si nu-l mai disecati, omul Michael nu ar fi facut nimic din tot ce aberati voi. Violeta

    RăspundețiȘtergere
  155. Din start vreau sa va spun: nu intentionez sa supar pe nimeni! Dar am unele nedumeriri...si anume: "Constat ca diverse site-uri abunda de comentarii si de dovezi referitoare la faptul ca Michael ar fi in viata." Constatati...cum ?doar ati vazut ca sunt multe astfel de mesaje sau chiar le-ati si citit? Cu o probabilitate de 100% va spun...nu ati citit.
    Personal...din cate am citit, am constatat ca cei care nu cred in Hoax, au cam aceeasi parere "Michael era o persoana onesta, sincera, demna, curajoasa, cu coloana vertebrala rectilinie" si binenteles nu a putut face asa ceva. Da, asa este Michael. Dar, un lucru vreau sa va spun...noi l-am cunoscut pe Michael=Entertainer!!! Din pacate nu am reusit sa stau de vorba cu el la o cafea, dar zi de zi mi-a spus cine este prin muzica si dansul sau. Asa l-am cunoscut eu...asa il stiu...un Entertainer! Si stau si ma gandesc...oare ce trebuie sa faci in sec XXI ca sa ti se atribuie titlul de The Best in acest domeniu? Ce spectacol trebuie sa faci? Raspunsul cred ca este – trebuie sa faci un THIS IS IT! Trebuie sa fie rodul muncii ...nu a unui an sau doi ...si nu a unui deceniu...o cocea de muuulta vreme. Pentru ca vroia sa fie cel mai bun! Sa ne arate ce nu am mai vazut! Cred ca este CEL MAI MARE SPECTACOL ceea ce se intampla acum...din care facem si noi parte!Unul de care inca nu a vazut omenirea...este o revolutie in lumea showbizului...IT’S MAGIC!
    http://www.youtube.com/watch?v=oc41ydey2eA&feature=player_embedded
    nici o asteptare nu poate fi dezamagitoare atunci cand este vorba despre Michael Jackson!
    Eu cred cu tarie in acea inscenare, stiu ca e viu. Il astept. Si chiar daca va hotari sa nu mai apara, voi trai cu aceasta speranta si bucurie ca este bine. Dar ma intreb...oare ce vor face cei care „ cand aud despre aceasta inscenare, nu ma pot gandi decat la un individ fricos, lipsit de simtul raspunderii, de sentimentul onoarei, la un om mincinos si las”...cand intr-o buna zi pot fi pusi in fata faptului ca este un Hoax???
    Dar sunt sigura ca va aparea...pt ca altfel... nu vad rostul tuturor semnelor si „coincidentelor” lasate. Si sunt lasate, nicidecum scapate.
    Va tot ganditi la acei 12 oameni care s-au sinucis...Chiar s-au sinucis?Cine sunt? De unde sunt? Cautati! Verificati veridicitatea acestor stiri! Nu va lasati purtati de val!

    Michael, I'm looking farword to seening you soon!

    RăspundețiȘtergere
  156. Buna tuturor.Amy chiar nu trebuie sa te superi...lucrurile s-au aprins putin dar la fel de repede se vor stinge...te asteptam din nou printre noi!
    Chiar daca unele opinii devin "intepatoare" si iti dau senzatia ca separa oarecum oamenii de pe acest blog,indiferent de care parte a baricadei esti,trebuie sa intelegem ca pana la urma fiecare nu face altceva decat sa-si apere propriile convingeri,cu fermitate si mult zel...si e normal sa fie asa pt ca atunci cand pui suflet,energie,timp...pasiune in in ceea ce crezi si simti,mergi pana in panzele albe pt asta.
    Toti avem dreptul la propriile pareri si cu atat mai mult,sa ni le exprimam.
    Si eu mi-am pus toate aceste intrebari,si eu am incercat sa caut dovezi ca Michael traieste si ca ne pregeteste ceva...dar am simtit din prima clipa...am incercat sa-mi ascult vocea aceea interioara..ceva in adancul sufletului meu imi spunea ca Michael... nu mai este.Ma poate judeca cineva pt asta? nicidecum...si chiar daca o face...nu-i nimic.
    Asta nu insemna ca sunt limitata,ca nu am puterea de a lupta oricand si cu orice,ca mintea mea nu este deschisa catre orice lociga sau cale intortocheata. Si referitor la intrebarea "nu v-ati saturat sa plangeti?"...poate ca da...lacrimile au secat dar, inima decide pana la urma cand se va opri din plans sau daca se va opri vreodata...ii poti dicta inimii ce sa faca?
    Noi nu trebuie sa uitam pana la urma de esenta lucrurilor,ca suntem uniti de aceleasi ganduri si trairi : dragostea si respectul pt Michael,de tot ceea a fost si a reprezentat el.Toti,dar absolut toti cei care au ajuns sa il iubeasca si sa-l ITELEAGA pe Michael nu pot fi decat oameni minunati,unici..asa cum este Michael.
    Nici nu stiti voi cat de mult mi-as dori sa aveti dreptate...sa apuc sa traiesc ziua in care Michael sa vina din nou in fata ochilor nostri si sa ne spuna cum numai el stia s-o faca: I love you.
    Pentru ce-i care se intreaba care este parerea lui Mihai despre acest subiect(daca Michael si-a inscenat moartea),raspunsul se afla extrem de aproape de ei,la o apasare de click la Adevarul despre MJ...Chiar si intr-unul dintre comentariile anterioare el raspunde extrem de fin si subtil,sa nu deranjeze pe nimeni: este foarte frumos sa speri.

    Si nu in ultimul rand as vrea sa le spun Bun venit alaturi de noi lui Eliza si Sunflower...si ma bucur enorm ca acest loc se insufleteste cu noi oameni minunati.Fetelor,chiar nu trebuie sa eziti atunci cand simti si crezi ca trebuie sa exprimi ceva atat de frumos...nu conteaza cand descoperi acest minunat blog,daca asta se intampla acum,peste o luna sau sapte... sau cat de "vechi" esti pe aici...conteaza sa IL DESCOPERI.

    Si nu uitati: Viata fara iubire nu este decat supravietuire.

    RăspundețiȘtergere
  157. ...uitasem ceva: multumesc pt cel(cea)care ne-a scris Dance of life...eu nu am cartea asa ca ma bucur nespus cand citesc cate ceva din ea.

    ... Florenta si mie imi este dor de tine si iti simt lipsa...

    Mihai, tu ce mai faci? cum mai esti?...ce ganduri te mai insotesc..? tare as vrea sa ne mai scrii,sa ne mai spui ce simti....

    RăspundețiȘtergere
  158. Un site foarte dragut facut de un fan

    http://www.reflectionsonthedance.com/

    RăspundețiȘtergere
  159. Va multumesc mult, Camelia, Catalina si Mihaela pentru vorbele frumoase si pentru ca m-ati determinat sa nu renunt. M-as fi simtit mult mai singura fara voi. Aveti dreptate, nu trebuie sa pun la suflet tot ce mi se spune si sa-mi vad de viata mea alaturi de prietenii adevarati.
    Imi doresc si eu, ca si voi sa se intample ceva care sa-l readuca pe Michael printre noi dar nu cred ca va fi asa. Sper din tot sufletul dar omuletul rational din mintea mea imi spune ca asta nu se va intampla. Si atunci sunt de acord cu Violeta, fara sa fiu atat de radicala
    in exprimare: cred ca trebuie sa-i ascultam muzica, sa-i intelegem mesajele, sa incercam sa devenim mai buni, mai toleranti. Atunci Michael nu a trait degeaba, nu si-a sacrificat viata in zadar, poate fi multumit vazand, de acolo de unde este, ca a schimbat putin lumea. Eu le iubesc mult pe "visatoare", citesc cu infiorare comentariile lor, pentru o clipa mi se aprinde speranta dar apoi revin cu picioarele pe pamant si-mi spun ca nu are cum sa fie asa.
    As vrea sa va dedic acest moment in care alaturi de artistul la care tin cel mai mult, Michael Jackson, a urcat pe scena un alt artist apropiat sufletului meu, Slash. Amy

    http://www.youtube.com/watch?v=Pde9KtFuRws&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  160. K,multumesc ca mi-ai raspuns .Toate acestea pentru o lectie data presei?De ce sa provoace atata durere unor oameni care il iubesc? Ca sa dea o lectie unor oameni care,pana la urma ,nu o pot pricepe?Nu prea cred.E adevarat ca in privinta lui Michael au exagerat,au mers prea departe.Michael avea un suflet inocent,fara urma de rautate,dar ei au reusit sa rastalmaceasca lucrurile si sa le interpreteze astfel incat, ceea ce el facea din dragoste si generozitate, a fost prezentat intr-o maniera oribila.Cred ca a fost socant pentru el.Va ganditi ce ar urma daca voi aveti dreptate?Toata presa s-ar intoarce din nou impotriva lui.N-ar fi nici o lectie.Ar fi un dezastru.
    Eu cred ca toate intrebarile fara raspuns duc catre varianta noastra,a realistilor,care e mult mai dureroasa.Si mi-e teama ca teoria inscenarii face ca aceasta varianta sa fie mai usor musamalizata.
    Pe de alta parte cred in revenire.Doar la asta asistam acum:revenirea artistului,chiar a omului;vedem renasterea lui,el va trai cel putin cateva generatii,cele care il descopera acum.Dar in alt sens.
    Daca stau si ma gandesc bine, motivul ma intereseaza doar acum,fiindca vreau sa stiu cum va ganditi,dar daca ar fi adevarat ce spuneti si el va reveni in mod real,nu cred ca mai conteaza motivul pentru care a facut asta.
    Oricum,m-as bucura ca voi sa aveti dreptate,dar nu cred.
    camelia
    PS Violeta draga,nu trebuie sa citesti,daca nu-ti place.

    RăspundețiȘtergere
  161. Are You Listening ? (written by Michael Jackson)

    Who am I?
    Who are you?
    Where did we come from?
    Where are we going?
    Whats it all about?
    Do you have the answers?
    Immortalitys my game
    From Bliss I came
    In Bliss I am sustained
    To Bliss I return
    If you dont know it now
    Its a shame
    Are you listening?
    This body of mine
    Is a flux of energy
    In the river of time
    Eons pass, ages come and go
    I appear and disappear
    Playing hide-and-seek
    In the twinkling of an eye
    I am the particle
    I am the wave
    Whirling at lightning speed
    I am the fluctuation
    That takes the lead
    I am the Prince
    I am the Knave
    I am the doing
    That is the deed
    I am the galaxy, the void of space
    In the Milky Way
    I am the craze
    I am the thinker, the thinking, the thought
    I am the seeker, the seeking, the sought
    I am the dewdrop, the sunshine, the storm
    I am the phenomenon, the field, the form
    I am the desert, the ocean, the sky
    I am the Primeval Self
    In you and I
    Pure unbounded consciousness
    Truth, existence, Bliss am I
    In infinite expressions I come and go
    Playing hide-and-seek
    In the twinkling of an eye
    But immortalitys my game
    Eons pass
    Deep inside
    I remain
    Ever the same
    From Bliss I came
    In Bliss I am sustained
    Join me in my dance
    Please join me now
    If you forget yourself
    Youll never know how
    This game is played
    In the ocean bed of Eternity
    Stop this agony of wishing
    Play it out
    Dont think, dont hesitate
    Curving back within yourself
    Just create just create
    Immortalitys my game
    From Bliss I came
    In Bliss Im sustained
    To Bliss I return
    If you dont know it now
    Its a shame
    Are you listening?

    **DANCING THE DREAM by Michael Jackson**
    (published 1992)

    RăspundețiȘtergere
  162. watawalu imi place mult ceea ce scrii. alaturi de APPLEHEAD imi dai speranta. si eu cred in hoax dar uneori mai am semne de intrebare. si chiar ma bucur sa vad ca nu sunt singura care crede asta. ai dreptate: noi nu-l cunosteam pe OMUL MICHAEL. nu putem spune: el nu ar fi facut asta!!!abia astept mmentul ( sper din tot sufletul sa se intample) cand le voi spune realistilor ca noi, visatorii, am avut dreptate.
    va pup pe toti!!

    RăspundețiȘtergere
  163. violeta nu vreau sa te superi pt ceea ce iti voi spune: nu poti sa judeci pe nimeni. chiar tu incalci ceea ce ne ceri noua. fiecare are parerea lui si are dreptul sa si-o expuna. ceilalti o pot accepta sau nu. doar atat . fara sa condamne sau judece. n-ai de unde sti de cat timp suntem " fani " Michael. important e ca toti mai multi sunt atrasi spre fenomenul Michael. eu cred ca asta conteaza. ca a reusit sa ne faca sa ne indreptam cat mai multi in aceeasi directie. te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  164. M.J–„Dancing the Dream” – „Wings Without Me”(am gasit traducerea pe un site rom.)


    Era luna august şi mă uitam în sus, la cer. Cu o mână făcută scut în faţa ochilor, mi-am imaginat un şoim înălţându-se în vârtejul curenţilor de aer cald. S-a invârtit în spirală din ce în ce mai sus, până când, cu un ţipăt nepământean, a dispărut.
    M-am simţit dintr-odată lăsat în urmă. „De ce ai deschis aripile fără mine ?” am întrebat, mâhnit. Apoi, spiritul meu mi-a spus: „Şoimul nu e singura metodă. Gândurile tale sunt la fel de libere ca oricare altă pasăre.” Aşa că am închis ochii şi spiritul meu şi-a luat zborul, învârtindu-se în spirală în sus, ca şoimul, iar apoi mai sus, încât am putut, uitându-mă în jos, să văd întreaga lume. Dar ceva nu era bine. De ce mă simţeam atât de rece şi de singur ?
    „Ai deschis aripile fără mine”, mi-a spus inima. „La ce e bună libertatea fără iubire ?” Aşa că am mers în tăcere lângă patul unui copil bolnav şi i-am cântat un cântec de leagăn. El a adormit zâmbind, iar inima mea şi-a luat zborul, alăturându-se spiritului care se învârtea deasupra pământului. Eram liber şi plin de iubire, dar ceva tot nu era bine.
    „Ai deschis aripile fără mine”, mi-a spus trupul meu. „Zborurile tale sunt numai imaginare.” Aşa că am căutat în cărţile pe care le ignorasem până atunci şi am citit despre sfinţi de toate vârstele care chiar zburau. În India, Persia, China şi Spania (chiar şi în Los Angeles !), puterea spiritului fusese atinsă, nu numai cu inima, ci cu fiecare celulă a corpului. „Extazul meu mă ridică în aer, ca şi cum sunt purtată de un şoim uriaş”, spunea Sfânta Teresa.
    Am început să cred în această senzaţie minunată şi, pentru prima oară, nu m-am mai simţit lăsat în urmă. Eu eram şoimul şi copilul şi sfântul. În ochii mei, vieţile lor au devenit sacre iar adevărul a venit acasă: când tot ce înseamnă viaţă este văzut ca fiind divin, fiecăruia dintre noi îi cresc aripi.RUXY

    RăspundețiȘtergere
  165. Ca tocmai pomenisem de o recapitulare..multumesc, draga Maria! Esti nemaipomenita!
    God bless you all si..KEEP THE FAITH! Mai sunt 5 zile!!!
    K.

    RăspundețiȘtergere
  166. Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că menţineţi acest blog – şi pe mine :) – în priză. Vă cer scuze pentru că nu mă arăt atât de des cum aţi dori voi – sau unii dintre voi – dar în perioada aceasta timpul meu e drămuit la milimetru şi nu mă pot concentra să va răspund aşa cum aţi merita. În plus, la multe dintre întrebări – în special la cea privind înscenarea morţii lui Michael – am raspuns deja şi nu-mi place să mă repet. Prefer să-mi adun gândurile, la biroul meu, şi să concep, măcar din când în când, câte un articol. Dacă nu vă surâde ideea aceasta, iarăşi vă cer scuze. Sunt un om obişnuit şi încerc să fac aşa cum simt că e mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  167. Sunt total confuza...Doamne, unde-i
    omul asta cu adevarat?...cand s-a lansat melodia This is it am fost dezamagita...si mai dezamagita cand altul a facut scandal ca vrea o felie din ea...am ajuns sa cred ca si filmul nu va face altceva decat sa-l "ingroape" si mai adanc, ca va fi o mare gogoasa...iar azi, cand am citit ca Joe Jackson si La Toya, care ar fi vazut deja filmul, sunt total nemultumiti si spun ca totul e minciuna, ca s-au folosit dubluri si foarte putin Michael cel adevarat....pai, o iei razna si nu pricep mare lucru...ajung sa ma intreb: MJ a existat?

    RăspundețiȘtergere
  168. Ups...scuze...vroiam sa spun ca ma bucur ca v-am gasit si ca pot spune cuiva ce simt fara sa ma creada nebuna...pe 16 iunie 2007 a murit, subit, sotul meu...cu 5 zile inainte de a pleca in concediu...multa vreme am fost in stare de soc, de fapt, cam vreun an si jumatate...din 25 iunie 2009 parca am luat-o de la capat...simt acelasi lucru...si mai aiurea cu toata confuzia si nebuneala asta...

    RăspundețiȘtergere

Vă rog să vă semnaţi dacă doriţi să comentaţi, ca să ştiu cine mi-a călcat pragul blogului :) Mulţumesc.